mitt hjärta har gått i tusen bitar

"det är som du vill att jag ska se dig.
det är nog det som svider mest.
för jag vill inte se dig, samtidigt som jag vill ha dig här."

nu har jag precis duschat, kollade på film imorse, någon som adam brody var med i, den var rätt bra faktiskt. ska väll snart fixa ihop lite grejer och möta upp sandra (och philip?). sen hoppas på att det blir "a night 2 remember" ikväll, utan problem och shit.

just nu lyssnar jag på den här, för den är så jävla sann just nu.. typ.
Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det
Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

jag behöver dig

kom och hindra dessa tårar från att falla, någon?

30 januari

nu är jag hemma efter ännu ett äventyr att skriva upp. censie hade somsagt bokat biljetter till "i taket lyser stjärnorna" i kista, men när vi ska hemma våra biljetter så funkar det inte, hon i kassan säger att det inte finns något bokat med det numret, kul! så vi far in till stan, kungsgatan rättare sagt och fixade in oss där, sen gick vi och kolla snabbt i några affärer i stan innan vi åkte till kista en snabbis igen, haha. sen åkte vi tillbaka till stan och var tvugna att gå assnabbt för att inte missa början av filmen, och censie hade skavsår så hon gick utan skor, mongobarn ne jag skoja! :) <3
och nu är jag hemma.. ensam.. vilket jag inte vill, för vet ni hur många tankar som svävar runt i min skalle just nu? dom tankarna som inte borde finnas där. liksom hej kul att det är den 30. jag hatar det. .. tänk om.. tänkte jag förut.
ska snart lägga mig i sängen och kolla film tror jag, imorgon får jag ha kul! hihih.
nej tack för mig, snart är även denna dag slut och avslutar mitt med godnatt. (äntligen är dagen till ända!)

snabbt inlägg

hinner egentligen inte skriva, men iaf.. måste gå till kista nu och där möter jag censie, vi ska kolla lite grejer, hämta biobiljetterna, äta och sen blir det biotajm! bloggar när jag kommer hem, kiss&hugs. <3

sandra kvällar gillar vi

nu lämnade just sandra mig, så sitter ensam nu då. ska ta och hoppa in i duschen för jag ska orka mig iväg till praktiken imorgon eftersom jag har fullbokad helg, då kan jag inte vara sjuk imorn hahah.
jag och sandra hade iaf ruggigt trevligt, satt och växlade ord, allt mellan himmel och jord. allt från problem pojkar ställer till att maggan ljuger, hihi tss. sen drack vi pucko och åt dillchips osså, möms!
nej nu ska jag duscha sen kolla klart på filmen jag började kolla på tidigare idag, ha det bra sötnosar tänkte jag skriva men.. öhm, jag menar det inte. jag menar bara ha det bra. (tills nästa gång) puss!

p.s vet inte när jag slänger in ett inlägg nästa gång, om du har tur blir det innan bion med keso imorgon eller imorn kväll, ah ni får helt enkelt se och hålla ut. d.s

<'3

alla har vi en dröm, men min blev krossad i tusen bitar.

"det som dödar dig gör dig bara starkare"

nu har jag varit iväg med mamma + ätit middag, och även fått reda på att jag får besök senare ikväll. för min favorit sandris kommer faktiskt hit under tiden fjong är på träning, trevligttrevligt.
just nu sitter jag på msn och pratar barn med jesper, hahah. ska snart ut med fanny med. nu har jag inget mer att skriva, kanske skriver senare, men jag uppdatera iaf nu så.. hihiih.

hemma efter ett meningslöst doktorbesök

nu är jag hemma igen, fick sitta och vänta på jan, min doktor, i furtio minuter utan mening för han sa inte så mycket vad allt kunde beror på, sen var jag tvungen att gå till labbet som osså var meningslöst. sen gick jag iaf till banken och lämna in ett papper, sen gick jag i centrum en stund, köpte ett kort till mamma och sen belönade jag mig själv lite och köpte leggins, en affish, och filmer. kollar just nu på en fast inte så noga för orkar inte haha. ska senare gå och möta mamma, men ah ska nog kolla på filmen trottsallt. hihih. nu skrev nån på msn osså, suck. hajdå!

p.s jag hatar sjukhus, dom är läskiga och för vita d.s

10.47.14

nu ska jag till tåget som ska ta mig till farbror doktor. langar er ett inlägg när jag kommer hem, pössen!

jag är trött på att må såhär!

godmorgon, jag ska till doktorn halv 12 idag så får se hur det går, sen fixar jag nog lite ärenden efter doktorn sen åker jag hem och sover igen. jag förstår inte, jag sover och sover och sover men fan inte blir jag bättre för det, det är surt. men nu ska jag byta lite kläder oså, tjingtjing!

godnatt folket

nu tror jag det är dags att lägga sig i sängen trottsallt, jag börjar bli lite trött och måste sova, om jag har tur sover jag bort min eländiga huvudvärk, det visar sig imorgon. efter imorgon får jag inte vara borta från praktiken mera, så måste bli frisk!

dom var inte värda den

drajjade iväg och kollade på matchen som var bra til en början men slutade tyvärr inte lika bra. försökte få guse glad genom att säga "tänk på glasstårta" "tänk på en prickikorvmacka" men sen när jag väl började med sex grejer, DÅ minsann började hon le. jag är bra guse, jag vet det. haha. tönt. <3
nu är jag hemma med världens huvudvärk, tvn visar hsm1 för fjärde gången sen igår. och jag funderar på att gå ner och hämta ännu en till drickyoghurt sen prata med mamma, får se hur jag gör imorn. om det blir doktorn, sängliggare eller praktiken.

kul, verkligen superkul

idag valde jag att kliva upp ur sängen och gå till tåget för att ta mig till praktiken.. som jag tydligen inte skulle gjort.. för det gick knappt en timme så snurrade hela världen för mig och tillslut svimmade jag. så det blev bara att bli hämtad av mamma och väl hemma har jag så gott som sovit hela dagen. jag har fortfarande ont i huvudet och kanske ska till doktorn imorgon.
jag missar matchen idag med som jag verkligen inte inte inte vill! men ska nog ner och kolla. :$
dom räknar redan med att jag inte kommer imorgon, eller marie säger att jag inte får för enligt henne måste jag till doktorn, hon är fett snäll som följde mig ända till dörren oså. <3

so tired of tears

nu har jag haft mitt roliga och tråkiga den här dagen, ska hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen tror jag.
jag har fått trådlöst på datorn nu, fett happy. (aa) <3

"för exakt en månad sen då.."

trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met..

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


efter allt är det trottsallt dags att vila

när jag äntligen fick sova så var jag helt plötsligt inte trött, kul tänkte jag då och la mig och kollade lite på olika grejer på svt som bla andraavenyn. sen nu har jag precis duschat min hund och mig själv, plus varit lite mot mig själv och pysslat å donat. nu ska jag borsta tänderna sen ska jag lägga mig och vila, för mitt huvud mår faktiskt inte bra.
när jag vilat och klockan blivit kvart över två ska jag och fanny gå och möta mamma så ska vi åka och hämta en cykel som blivit min, och köpa glass. <3
tror jag föresten ska lägga mig och vilplugga, eller så pluggar jag när jag kommer hem, måste somsagt skriva den där förbannade dagboken om apun! :@
aja hejdå så länge,

sjukis

vilken morgon, vaknade och kände att jag verkligen inte pallade gå till apun idag, och jag har ju gått dit varje dag även fast jag skulle velat stanna hemma eftersom jag inte känt att jag mått 100% bra, så jag beslöt mig för att stanna. men hela tiden när jag ringde till apun var det upptaget, försökte i två timmar, sen var anneli min räddare i nöden. och för dom som inte vet är det världens bästa lärare, så nu äntligen får jag sova. morsningkorsning!

nattinatti

ska prata klart med bästus i tel innan jag lägger mig i sängen och kolla på 'the holiday' igen för den var superbra!

allt går bara man vill

äntligen hemma säger jag bara.. imorse när jag stod i köket kände jag hur mycket jag ville hem, kände inte för att stå där, kände mig svimfärdig osv. men jag klarade av heeela dagen faktiskt. det är bra för om man är sjuk mer än tre dagar måste man ju jobba på lov och det känner jag inte direkt för. :)
snart ska jag ut med hunden en snabbis, sen när pappa kommer hem ska vi till banken sen ska vi hämta min mobil som jag fick sms om idag att den var klar! (jippiii! :D <3) sen ska han skjutsa mig till träning och efter det är det möte, sen måste jag hem och skriva lite skoluppgifter.. ja jag har en helt uppbokad kväll framför mig.
nu ska jag smörja in mina händer som är torrare än någonsin sen ska jag ut med vovsingen.

07.27 måndag

att sakna någon en minut
måste väll göra så att man
förlorar 60 sekunders lycka



dags att dra till tåget, jag orkar inte apu längre! vill till skolan. :(

nice mään

färdigstädat och om möblerat..
juppjupp, brukar få något ryck ibland när jag städar att bara flytta på något så att rummet ändras, och det rycket fick jag idag så flyttade tvn och nattdugsbordet (som jag inte använt på ett tag nu).. blev nice tycker jag allt, och nu är det även nybäddat så jag kommer säkert sova gött ikväll, fast jag gjorde en sak jag kanske inte borde också under städningen, den saken tänker jag dock inte nämna här.. fast en sak jag gjorde som jag inte borde var att göra sönder en liten glasljusgrej (y) haha, dags för duschen i think, sen ska jag kolla på en film jag låna av sandra, the holiday tror jag det var.
tror inte jag bloggar något mer förens imorn nu typ, så vi hörs tills nästa gång, pöss!

hemma igen

nu är jag hemma igen, eller har varit det snart en timme, ätit oså. ska ut med vovsingen nu sen tror jag jag ska städa mitt rum, både för att det behövs och för att jag vill komma in på andra tankar eller liksom glömma bort tankar och det går nog när man är fullt upp med att städa och lyssna på musik.
och tiden med sandra och philip var underbar, vi åkte ju somsagt till martin och kolla på film med han, johan och två tjejer som sedan åkte hem, vi drog därifrån så vi var hos sandra klockan två typ, då fixa vi oss och la oss och kolla på någon film på tv. men philip var tvungen att sova för att han skulle upp och jobba, sandra pallade inte kolla mer och jag låg och försökte tvinga mig själv att kolla men gav upp efter en stund. sen vaknade vi, kolla tv, åt frukost, sen lämna philip oss, sen kolla jag och sandra tv igen, sen fixa vi oss och tog bussen och tåget hem och sandra till philip. på tåget var det en störd gubbe som satt och prata med sig själv om typ terrorister, ambulanser, vapen och sånt, typ som om att det var värsta olyckan. det var lite cp om jag får säga det själv, hihih.
jag vill inte tänka dessa tankar
jag vill försvinna från dom

uppdaterar från sandras rum <3

sitter hemma hos världens bästa sandris nu, vi var i kista hon och jag och åt och jag tog leggfoto, sen handla hon hårfärg oså, sen hämta philip oss så åkte vi och handlade på willys och åkte hit och epramenterade med sandras hår, så nu ska jag snart få se resultatet, hihih. sen ska vi fixa lite sen åker vi till martin och kollar på film med några. have a nice kväll bitches, jag kommer komma hem imorgon för jag ska leva livet med sandra och philip tills imorn!

!!!!

iih, ge mig 7 februari nu! :D

"ska vi spela boll?"

efter att ha sagt "ska vi spela boll?" till en hund som ligger och halvsover i sin korg, så hoppa hon upp och blev helt till sig och överglad. så..
nu har jag spelat innebandy.. hemma.. inomhus.. med fanny.. ja man kan faktiskt göra det, och hon älskar det. fast hon är så jävla jobbig och ska skälla hela tiden så jag slutade, så la hon sig unde min soffa för hon trodde jag var sur, nyss kröp hon ut ur rummet, hämtade innebandy bollen och la sig under soffan igen.
vi spelade igår också, och det är lite roligt för jag står vid pappas dörr och skjuter in bollen på min säng, och ibland hamnar den inte i sängen så man vet aldrig vart leken slutar, snart går det säääkert sönder något, typiskt mig som inte slutar i tid liksom.

nu måste jag sminka mig oså, klockan är fan 2!

jag har sagt det förut.. och jag säger det igen..

when angels cry

when birds dont fly

when the snow is hot

when the sun is not

when love is free


when blind can see


when blood is blue


i'll stop loving you


24 januari 2009, frida 17 år

kan ju börja med att gratta frida då nu eftersom hon fyller år idag, grattis frida <3

sen kan jag fortsätta med att jag ska in i duschen nu och sen fixa massa, gå ut med hunden och lite så, sen ska jag möta upp sandrisen så drar vi till kista, chillar galet och äter middag. sen drar vi till märsta och blir hämtade av philip efter vi handlat lite och hyrt film så drar vi hem till henne och glor film och bara har allmänt mys. :) göött.


hoppashoppashoppas!

snart är det dags att säga grattis!

eftersom klockan på min dator nu är 23.06 så fyller enligt den min älsklinssyter år om 54 minuter. faktiskt så var jag i staden idag och kirrade en liten födelsedagspresent åt "ungen", skrev även klart kortet, så ska förbi henne imorgon och lämna det tänkte jag.. kan dock inte vara med henne. :(

nu är klockan 23.08, alltså om bara 52 minuter nu.

när en tjej :

säger jag älskar dig: menar hon det.
säger att hon inte klarar av att leva utan dig: då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
säger att hon saknar dig: så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.

-

JAG ÄR TRÖTT!

torsdag

seg dag, trött osv. mina händer har även typ reagerat på vatten, asirriterande. nu ska jag fixa lite sen ska jag typ titta på något innan jag ska sova. imorgon efter apun blir det staden.
måste även höra av mig till min bror nu snart..

fanny är värd mer än guld för mig

nu ska jag lägga mig i sängen, tillsammans med min hund, och kolla på andraavenyn. jag vet inte vad det är med mig just nu men jag kan inte sova utan henne, så varje kväll går jag ner och hämtar upp henne, för annars kommer jag inte kunna somna - jag vet det och jag hatar det. men tur att hon finns då iaf, för vad skulle jag annars gjort?

man tror alltid fel om folk

HAHAHAHAHAHHAHAHAH kan nästan inte sluta skratta. och det är många saker som bara får mig att vilja skratta. jag tänker inte nämna dom för ni är inte värda att skratta, nej men..
vi kan ju börja med barnungar, överallt finns ni. nu syftar jag inte på er som kommenterar min blogg, för er ska vi inte ens prata om.. :) jag syftar istället på folk som trycker ner en person för ingenting. jag satt där, fattade först ingenting sen förstod jag att det var min vän som all skit handlade om, och fan vilka barnungar ni är. väx upp? ni vet att vi behöver henne, hur mycket hon gör för oss och hur mycket ni innerst inne gillar henne, ni kan inte ena dagen vara hennes vän sen andra dagen snacka så jävla mycket bullshit. åh jag blir så sur på er! samtidigt som jag garvar åt er.

nu ska jag iallafall duscha.

SUCK

jag har ingenting att skriva, när jag kom hem la jag mig i sängen för jag hade så jävla ont i magen så somnade jag, vaknade för en stund sen och måste packa mina grejer och ta mig till hallen, får se hur det blir med att spela match men aja. samling om 10 min (y) grattis!

kvällens planer

efter att ha fått sms från mimish så fick jag andra kvällsplaner, drar hem till johan och kollar på film med han, mimish och nickepicke. naaaahjs. :) får bara se när vi ska dra, har redan väntat ett tag, orkar inte sitta här mer, smsade iof just mimi men aja, detni! om jag har tur kommer jag bort från vissa tankar nu på kvällen då med, nu fick jag sms från mimi ska läsa det... HAPP.. hon var inte ens hemma *suck* kommer nog dröja innan jag rör mig hemifrån, men ska fixa lite nu så jag har lite tisfördriv puss på er.

fantasin är inte så jävla bra just nu så jag kan skriva en normal rubrik

när man har en blåsa på fingret pga en kniv så har man hållt i den för mycket va? bra för då kanske jag inte ska skära så mycket mer. ;) och det är inte bara blåsan som känns, även fötterna börjar kännas mer och mer, men det är något man får ta antar jag.. i 4 ½ vecka till..
och idag vet jag inte hur många engångshandskar jag använt, och hur många gånger jag egentligen ropat på jonny.
haha iallafall så är det kul, längtar dock inte till nästa vecka då jag inte ska jobba som kallskänka med ann-marie längre. :(
ikväll måste jag skriva om mina två första dagar på apu:n för man måste skriva dagbok till skolan *suck*

föresten såg jag en väldigt ful person på station när jag skulle hem, HA!
föresten igen, jag har insett att det går ett perfekt tåg på morgonen, love it! :D

kom och värm mig!

historian att fastna framför ett tvprogram - man kommer aldrig därifrån.
jag borde duscha och lägga mig i sängen, men jag kollar på idrottsgalan precis som nog så många andra här i sverige. plus att det är iskallt, vi ska inte ens tala om mina glasspinnar till fingrar.
tror ni jag hinner springa och duscha innan dom säger alla priser som kommer? :(

kallskänka och tomater i tusental

nu är jag äntligen hemma! vilken dag, och vad jag har ont i benen. men men det var iallafall roligare än jag trodde och såvidare. dock fick jag vara kallskänka typ, och först skära tomater i tusental (enligt mig) sen när jag väl såg botten och det tog slut så är det klart jag ska fortsätta med andra, åh, men nu kan jag iaf skära tomater, haha. + att jag gjorde det inte bara en gång utan jag var tvungen att skära ännu mer tomater senare på dagen. sen har jag fått fixa lite med desserter osv. hon jag jobbar med är assnäll och rolig, så det är bra. :) "tror jag, eller som dom säger här jag tror" haha! aja, jag kommer nog klara mig, benen måste bara vänja sig. (y)
nu ska jag ut med hunden, sen vänta på att pappa ska komma hem, så vi kan dra och äta sen har jag träning sen får vi se om jag går ut och går med frida. dags att byta till mjukisbyxor (<3) osså hörs vi sen, adios.

hoppas natten gör en taggad

nyduschad och med tandborsten i mun, har ett svagt minne av att den meningen har startat ett tidigare blogg inlägg också, haha men iallafall. är redo för att sova alldeles strax, även fast jag inte är ett dugg trött. men måste sova annars kommer jag vara död imorgon och ni vet ju vilket äventyr jag ska på imorgon.. usch ja..
nu ska jag snacka klart med ida sen ska jag spotta i handfatet och lägga huvudet på kudden, ni får ha det bäst imorgon det ska jag försöka ha, skriver sen efter min träning om hur dagen var, i promise. <3

juste måste ta bort nagellacket också, eftersom man inte får ha sånt i köket, och inte bra att komma med sånt första dagen, haha. (y)

här är jag igen

mohahaha, jag sitter fortafarande här, eller jag satte mig här igen.. jag ändrade mina åsikter om den där suktande godispåsen jag så gärna skulle vilja ha, jag tog mig i kragen och sa NEJ! så stannar hemma en stund till innan jag går med hunden på en vanlig liten promenad.

här ska det stå en rubrik

nu ska jag vandra ut i kylan i think, bort till ica en sväng. jag måste, jag klarar inte mer. måste prata med mamma först iof.  såklart tar jag med mig min lilla hund och älskade ipod ut i kylan, så dom kommer få lida lika mycket som mig, hihih. undrar om det ens är kallt ute. :')

slänger upp en bild på det finaste jag har, min lillskit fanny

sammanfattningen!

okej nu kommer det -sammanfattningen jag pratat om!
jag åkte till rotan där philip väntade på mig, vi åkte till sigtuna höjden först och hämtade upp sandra, sen åkte vi och gjorde sandras ärenden innan vi drajjade hem till henne. där insåg vi att ingen var hemma så om vi skulle äta skulle vi få vänta jätte länge så vi satte oss i bilen igen och åkte till sibylla, onyttisar! philip körde hem mig och sandra sen åkte han och hämtade upp lovisa, ida och andi.
medans han gjorde det fixade jag och sandra lite småsaker, sen kom dom och vi tog oss upp till stugan där vi bara umgicks hela kvällen med cider och musik. vi spelade även ölspelet fast med cider, det var roligt haha. sen dansade vi och lite sånt där, gick ut och tog rökpauser hit&dit.
sen helt plötsligt bara.. jag vet inte vad som hände men allt bara förändrades och det roliga gick till tråkigheter, sak efter sak dök upp och det slutade tyvärr med att ida och andi fick skjuts hem av philip fast dom skulle sovit över och jag, lovisa och sandra la oss innan philip kommit hem igen, vi låg och pratade tills även philip låg till sängs, då vi sedan efter ett tag somnade.
det var kul så länge roligheterna varade, <3

på lördagen väcktes jag och lovisa av att sandra och philip kom upp med oboy och mackor till oss, så vi åt det och satt och snackade ett bra tag innan vi insåg att vi var tvugna att städa lite innan jag var tvungen att åka till tåget för att hinna till matchen.
aop, och matchen borta i solna mot råsunda var ju också en upplevelse i sig, och vi fick veta att det fanns fler idioter i världen än vad vi redan vet om. vi åkte iallafall hem med en värd vinst, 5-4 slutade det och vi var glada efter alla sura miner. :)
igår kväll var jag bara hemma även fast jag inte ville det, kollade på körslaget med mamma och somnade tidigt, juppjupp.

äntligen en bra söndag

igår övertalade jag mamma att vi skulle hitta på något idag för jag pallade inte bara sitta hemma pga det som hände förra söndagen. så vi åkte till barkarby och gick först runt på rusta, sen så gick vi på stadium, skopunkten, intersport, lindex och kappahl. fick ett par gråa mjukisar som jag så länge velat ha och en ny vattenflaska som jag inte haft på jättelänge, sen fick jag nya sängkläder osånt med. min mamma är bäst. :)
sen åkte vi hem och jag har fått mig lite i magen, nu är det film på tvn brevid mig men funderar på att städa liiite i mitt rum innan jag kan luta mig tillbaka. haha.
imorn när jag vaknar upp måste jag ta mig till sollentuna för apu, jag vill fortfarande inte.
men aja, nu tänker jag inte skriva mera. och jag vet inte om det blir någon sammanfattning om fredagen, vi får se senare. (aa)

jennie är tröttast efter gårdagskvällen och lördagen

jag tycker det vore normalt att sammarfatta min gårdagskväll men vet ni hur jävla trött jag är eller? nej det vet ni inte, så ni får en sammanfattning imorgon eller något. för jag är helt enkelt för trött för det nu. så trött att jag nu tom tror att jag ska gå ner och hitta en film, lägga mig och mysa sönder och dricka pucko.
puss och kram som snyggerik säger.



vänskap på hög nivå
utan er två skulle jag inte klara mig
ni betyder massvis för mig
glöm aldrig bort det <3


tur med sl och sitter nu här och ser fram emot kvällen

nu sitter jag här i mitt rum för ett kort besök men jag ägnar några minuter här för att berätta om min dag innan jag ska plocka ihop grejer och gå till tåget.
imorse vet jag inte vad det var med mig, jag vaknade och var klar vaken då jag skulle men somade om efter typ en kvart för jag inte orkade gå upp ur sängen konstigt nog, sen sov jag och hörde mamma ropa och då var klockan kvart i sju, vanligtvis brukar jag gå hemifrån sju men jag beslöt mig för att snabba på lite och hinna med nästa tåg, alltså skulle jag gå hem ifrån kvart över. och tro det eller ej men jag hann göra massa på den tiden, sminka mig, välja kläder, klä på mig, och tom äta en macka och dricka ett glas pucko. jag är chockad själv, tåget var försenat så kom liiiiiiite försent till mattelektionen som var rätt slapp och enkel. sen hade vi lunch, äcklig mat. fixade mina inviduella val sen till årkurs två. sen hade vi livsmedelskunskap i 45 hela miuter och vi pratade om ost.
sen var jag tvungen att skynda mig iväg till bure för att inte missa bussen, hann med den och hamnade på ett tidigare tåg än beräknat, tog mig till stan, sen tog jag tuben till alvik. och i alvik hämtade jag lite grejer, sen gick jag till tuben igen och hann precis innan för dörrarna innan dom stängdes, sen väl i stan hade jag tre minuter på mig att ta mig från tuben till pendeltåget, och tro det eller ej så hann jag, även denna gång hann jag precis innan för dörrarna innan dom ständes. allt detta, alltså från att ta mig från skolan hem hit till mitt rum och ha varit i stan och alvik osv tog mig bara två timmar, jag hade tur med sl säger jag bara. och jag älskade det.
så hann stoppa lite i min tomma kurrande mage innan jag satte mig här, nu ska jag packa en väska till ikväll som jag ska ha med till sandra, sen en väska med matchkläder osånt till imorgon, för då har vi match så måste ta mig från sandra till matchen imorgon, haha.
aja, nu har jag inte tid med detta längre. kiss and hugs. vi hörs imorn kväll, ha det bäst för det tror jag att jag kommer ha! :)

jag kommer klara det här utan dig, vare sig jag vill eller inte

klockan har bara tickat iväg nu såhär på kvällskvisten, mycket hindrade mig till en långpromenad och samma med simmning. så jag sket i båda men hade anledningar. (y) jag har en jävla läxa att göra också, fattar typ inte ett piss av den, snackar med min lärare så kanske jag får fixa den under apu veckorna. imorgon är det fan sista dagen i skolan på sex veckor, HEMSKT!
aja, nu ropar duschen på mig för klockan har somsagt runnit iväg, sen är det läggdags, har ju planer imorn och det är nice. vi hörs, pössochgodnatt!

saker man saknar är det man tänker mest på

dagen har väll varit bra, mycket snack och liten verkstad kan man väll säga. fick asont i huvet på slutet så ville bara hem men åkte till sholentuna och mötte bubb och gjorde ett ärende. :)
imorn kväll blir det nog tjejkväll med sandrisen, ida och lovisa, myys!


du gjorde så mycket i mitt liv
du satte många saker på plats
du fick mig att inse och förstå
du gav mig massor som ingen annan gett
du gav mig tex hopp och drömmar
du var så otroligt mycket för mig
du var hela min värld
så vad tror du jag är utan dig egentligen?

bara för att jag sitter i skolan

sås för förlångrast
sås för äcklig skolmat
sås för äcklet bakom
sås för att jag har skavsår
sås för (inte) allt

en sjukling som ska till skolan nu

tåget kommer inte stå att vänta på mig, så dags att gå. ni får ha en bra dag alla där ute i vida världen, idag träffar jag äntligen sandrisen igen. fast egentligen vill jag bara ligga kvar i min säng och sova. för min hals gör ont och huvudet likaså. men måste tyvärr till skolan idag, har inget val. :(

godnatt inlägg

bara för att jag skulle kolla en grej på datorn innan jag lägger mig i sängen så bloggar jag ett godnattinlägg. :) ska leta upp min lille skit till hund sen ska jag ligga och mysa med henne framför film samtidigt som vi smaskar på morötter. mums! träningen idag var nice, fick en förklaring till varför jag ska vara back enligt tränaren, oj vad jag älskade den förklaringen. träna träna träna! <3

innebandy in my heart

20 min kvar innan jag sticker på träning :D så dags att byta om, sätta upp håret oså ni vet. sen är det bara ta klubban och skorna och sätta sig i bilen eftersom far skjutsar (och hämtar hihi) kommer inte blogga när jag kommer hem tror jag, eftersom träningen slutar vid nio. kommer vara slut då och då gäller duschen och sen läggdags, bara så att ni vet. :) så vi hörs imorn! ;)

asså åh vad komiskt!

lillie, jag kan börja med att skänka dig några ord. nej jag känner inte dig, jag har ingen aning om vem du är, jag har aldrig sätt en bild på dig vad jag vet och blablabla. och eftersom jag inte har en aning om vem du är och känner inte dig så varför ska jag skriva om dig? (nu gör jag det visserligen bara för att jag ska förklara en sak för dig :))
det där om den som trodde den var ballast i världen var fan inte menat till dig, du behöver inte tro att allt i min blogg är menat till dig, det behöver ingen som jag inte känner tror eller vet om tro. för jag skriver för det mesta bara om personer jag vet om. bara så att du/ni vet.
du känner inte mig heller så du behöver inte sitta och fortsätta skriva kommentarer? jag tar inte åt mig iallafall, jag tar bara åt mig av det folk som känner mig säger och skriver, så om du menar på att du har ett liv så bevisa det och sluta sitt och kommentera massa onödigt shit till mig och sandra som ändå inte bryr oss. som du kanske märkt eftersom vi svarar inte på dina kommentarer eller försöker inte leta upp vem fan du är..?

det som hänt för 3-4 månader har jag och sandra lagt bakom oss nu, för vad är det att sitta och bry sig om idag? vi bryr oss istället om nuläget, för det finns mer mening att göra det. kanske dags för alla att göra det!?


aja, över till annat nu.. skolan idag var helt meningslös, saknade sandra massor. först kom vi dit, anneli var somsagt sjuk så vi hade helen en timme, sen lunch en timme. kom tillbaka, hämtade kockkläder, satt och lyssnade ännu en gång på apu info från maggan, slutade, hade rast i två och en halvtimme typ, idrott som vi dansa på sen typ tjugo minuters mentorstid. OJ vad jag diggade skoldagen - not!
nu ska jag ut med min lilla hund, sen är det träning ikväll två timmar, gr8. aja tjillevippen.

min hund och jag är bäst :)

nu är jag hemma efter långprommisen, fett skönt var det att gå själv med hunden faktiskt. man kan inte tro att det är det men ibland är även sådant skönt. det tog lite snabbare att gå samma vända som i söndags idag faktiskt, fast jag vet varför, jag gick mycket snabbare hihi. och såklart mötte jag andré på vägen, det roliga var att jag gick innan och typ ba "jag kommer möta andré, jag känner det på mig" så står jag på ett ställe för fanny hade stannat så ser jag två killar komma gåendes och ena likna andré på långthåll, liksom hans klädstil och sätt att gå. jag ba "där kommer han" så växlade några ord med honom innan jag vandrade vidare.
nu ska jag göra mina kvällsliga situps och armhävningar sen duschen, sen lovade jag fanny att klia henne till sömns medans jag kollar på film, för hon kom nyss till mig och ville bli kliad. så man ska hålla det man lovar, haha. dags att göra det jag ska. vi hörs imorgon, puss å godnatt.

jag är fjortis :D

jag pallrade mig iväg till skolan och stannade där tills jag slutade även fast jag kände mig otroligt sjuk. och anledningen till att jag stannade var mest för att "äcklet" inte skulle vara så ensam, hihi. och sen kände jag mig bättre.
måste bara påpeka att du tror att du är ballast i världen, man ser det på dig, och du är så himlans dålig så jag vet inte vad jag ska säga riktigt, men en sak vet jag och det är att du är inte ett dugg ball inte ens i närheten och absolut inte den ballaste i världen, nolla. :)
nu är jag hemma, har ätit asgod middag, och nu ska jag ut på långprommis med hunden snart. ska bara ringa my brother from same mother först, eftersom han inte svarat på varken sms (två stycken) eller när jag ringt (också två gånger)

föresten så ryktas det om vikarie imorgon på hotell och serveringen, pallar inte sånna! usch. nej nu ska vi se positiva på det hela och försvinna från datorn.
tjollahopp!

p.s läs bättre så kanske du fattar med d.s

glöm igår, lev idag och be för imorgon

"dags att torka bort tårarna på kinden, försöka slänga iväg alla dessa tankar som virvlar runt i huvudet och kolla runt om kring, på alla vänner som står där och försöker hjälpa. som stöttar och verkligen försöker göra en till något bättre. var glad för det som finns där i nu läget, och deppa inte sönder för det du just förlorat."


dags att duscha, sen sova som jag hatar i nuläget, tro mig jag hatar det! ni skulle också göra det om ni var jag. det är hemskt. och vet ni hur bra jag egentligen mår nu efter att ha tränat? måste träna imorgon också, och på onsdag, och på torsdag, lördag har jag match och söndag blir det nog långprommis. hoppas på träning på fredag också bara för att haha. nej nu hör jag hur duschen ropar. ;D sov gott iaf, skriver imorn.
K. - kärlek. som jag nu slutar mina sms med till Frida tex pga att det är asjobbigt att skriva <3 på mobilen jag har.


btw, ett år sen idag. :)

galet

vilken dag, jag är helt slut. på svenskalektionen gjorde vi dock nada, blev lite sne på läraren eftersom hon har haft över typ en månad på sig att rätta bokrecensionen men inte ens kollat på den, är man seg då eller? sne hade vi lunch, äcklig mat. hihih, sen hela rasten spenderades åt att leta efter dennis haha, sen hade vi kök och vi gjorde hallonnågonting och citronnågonting. sen vitt matbröd, allt var iallafall gott men oj vad ont i magen man fick efter eftersom efterrätterna innehöll grädde. sen gjorde jag även smör pga att jag lyckades vispa grädden lite för mycket första gången.
jag lyckades även tjaffsa liiite med läraren eftersom hon babblade en massa skit, och jag blev bara mer och mer irriterad så det slutade ju som det slutade. fast det blev bra efter någon timme, haha.
sen åkte jag hem och bestämde mig för att dra ner till träningen jag hade satt frånvaro på för att jag bara hade lust att försvinna från verkligheten ett tag vilket jag gör när jag tränar, så det var perfekt att dra till träningen och få springa av sig. och nu ska jag även ut med hunden, fast innan ska jag träna lite till - nämligen göra situps och armhävningar.
nu har jag inte tid att skriva här mer, vi hörs en annan gång. ciao!

trötta måndagsmorgon

kanske borde ställa klockan rätt (y)
nu måste jag iaf skynda mig iväg till tåget.
godmorgon och ha en bra dag. :)
p.s jag hatar fortfarande att sova d.s

trötta måndagsmorgon

kanske borde ställa klockan rätt (y)
nu måste jag iaf skynda mig iväg till tåget.
godmorgon och ha en bra dag. :)
p.s jag hatar fortfarande att sova d.s

godnatt inlägget för denna söndag

nu sitter jag här med tandborsten i munnen, tog just bort nagellacket också pga kök på schemat imorgon. ;( tvn visar a lot like a love som jag sa, ska snart stänga av datorn för att koncentrera mig mer på den. måste bara fixa lite till innan. imorn är det skola, något jag för en gångs skull ser fram emot, klarar inte av att sitta hemma en dag till, den här dagen har bara bestått av värdelöshet. (om man kan säga så, haha) tur att vänner finns iallafall!
godnatt, vi hörs imorgon då jag efter skolan struntar i träningen och försöker bli frisk istället och träffar min bror för att låna en mobil av honom, dags att springa till badrummet, puss!

uppdatering

  •  Jag ska sluta med att terra mig själv genom att läsa och kolla på saker "från förr".
  •  Jag har ingen kamera längre.
  •  Jag lever ett nyttigt liv atm, så bjud mig inte på godis eller annat onyttigt, hihih.
  •  Pga det nyttiga livet ska jag sluta med att busR.
  •  Klockan 21.00 börjar 'A lot like a love', ska kolla på den om jag klarar det.
  •  Nu ska jag duscha och försöka plugga sen.
  •  Ojuste får inte glömma: jag är trött på erat skitsnack.

bästavänner föralltid

jag har just nu varit ute ensam på hundpromenad, var borta en timme om inte mer. gick alltså en lång promenad. och nästa hela den promenaden tänkte jag på bästavänner, mina bästavänner.
och det är såhär att jag har faktiskt dom bästa bästavänner i världen, därför tänkte jag ägna detta inlägg åt dom, endast dom, för att dom är så jälva bra.

jag älskar er

frida och guselina
för mig är ni absolut bäst och ingen kommer någonsin bli bättre än er. det är ni två som får mig att vilja fortsätta leva, för utan er skulle jag inte funnit mig själv och förstå saker och ting. när allt i livet är svårt och värdelös då vet jag att ni finns där med en stöttande hand, jag vet att jag kan smsa eller ringa när som helst och ni bryr er lika mycket varje gång. och vet ni hur mycket det egentligen betyder för mig? när mitt liv inte riktigt är som jag vill ha det och jag bara vill gråta, då finns ni där och jag får gråta ut på er axel. ni finns där med era stöttande ord, allt för att få mig att sluta gråta och må bra.
vad som än händer så kommer ni alltid finnas i mitt hjärta, för jag kommer aldrig någonsin sluta älska er två. ni kom in i mitt liv och där ska ni stanna föralltid. jag skulle inte vilja tänka mig ett liv utan er, för det skulle inte gå att leva. för om jag inte skulle ha er vem skulle jag då vända mig till när jag inte orkar? jag lovar att allt jag skriver är sant, ni är min livskraft, ljusen i min vardag, anledningen till att gå upp på morgonen. utan er skulle jag inte vilja existera, då skulle jag verkligen ha en anledning till att lämna livet. så lova mig att aldrig lämna mig eller svika mig. för att ha er vid min sida är det jag behöver dag ut och dag in. jag tror inte ni riktigt förstår hur jävla mycket ni betyder för mig. det går inte att förstå, det är obeskrivligt. jag skulle kunna skriva och skriva men aldrig komma fram till slutet egentligen. men någonstans måste jag sluta så jag gör det här.
ni är mitt fkn allt, jag älskar er. glöm aldrig det.
true friendship never die.


puss på dåligmobil, eller inte

jaha då var mitt liv inne på lagning då. så nu sitter jag här med en stenålders tegelsten (enligt mig) bredvid mig. man tager det man haver, och eftersom det måste vara comviq så har jag inte så mycket annat att välja på. och jahapp! nu insåg jag just att jag inte alls har alla nummer heller, VAFAN! har bara dom typ "gamla vännerna" om man säger så. helvetes jävla skit. nu kommer jag gå här och känna mig fattig i typ max 30 dagar, hör ni hur hemskt det låter? usch, jag vill inte ens tänka tanken. nu måste jag messa philip och be om sandras nummer, kul..
nu är jag ännu surare än vad jag redan var, heeeeeejdååååååååååå.

söndagsmorgon

godmorgon, idag är det söndag. tråkiga söndag. skulle egentligen varit iväg på match idag också men vill inte riskera mig själv ännu sjukare. så ska nu ner och växla några ord med far min sen får vi se vart dagen slutar. jag lär berätta mina planer sen.
och vet ni? ännu en natt med en sånhär dröm, jag orkar inte sånna drömmar något mer. jag vill aldrig mer sova, även fast jag måste, men sova är nu en av dom värsta grejer som finns. jag hatar att drömma sånt här. jag längtar inte tills ikväll då jag måste sova tidigt för att komma iväg till skolan imorgon. ÅH!

vart är du när jag behöver dig?

det här får avsluta dagen;

time 2 say goodnight. jag mår dåligt och beslutar mig nu för att försvinna bort till drömmarnas värld. godnatt!

meningslöst babbel

tänk att det bara gått två veckor sen. två ynka veckor sen jag satt där på sängen helt förstörd och pratade med sandra i telefon, samtidigt som jag grät. jag minns hur jag kände mig då, hur förlorad och ensam jag kände mig. hur jag bara ville befinna mig i någons armar hemma i stockholm. eller på hans säng med han bredvid mig, i hans armar och allt skulle vara hur bra som helst. jag visste inte riktigt vart jag helst skulle vilja vara just då.
för två veckor sen förlorade jag den människa som betydde otroligt mycket, den som jag älskade mer än livet, och ni kanske vet hur det känns? att först må hur bra som helst, vara lycklig och älska läget till att sedan bara på en sekund ha förlorat allt, gått från allt bra till det sämsta.
om ni inte vet så tro mig, ni vill inte veta. den känslan är hemsk, eller nej.. mer än hemsk. den förstör allt inom en. man ser inte positivt på någonting, och man bara tänker och försvinner ner någonstans i en grop typ, där ingen kan få upp en ifrån för tillfället.
även fast det gått två veckor, som jag själv tycker är väldigt kort tid men ändå så lång, så har jag inte kommit över honom. alla säger 'det är klart man inte kommer över honom på en blinkning, men du måste försöka'. och nej det är inte bara så enkelt att en dag vakna upp och allt med honom har försvunnit. det kommer dröja, jag vet det. och även hur mycket jag försöker komma över honom, hur mycket jag försöker sluta tänka på honom, hur mycket jag än försöker få ut han ur hjärnan så går det inte. för vart jag än går, vart jag än tittar, vart mina tankar än flyger iväg så finns han där på ett hörn.

jag kan säga klart och tydligt att jag älskar honom fortfarande, och jag saknar honom varenda liten sekund. det är inget jag direkt skämms över att säga, för det är så. det är liksom sanningen.

men det kommer komma en dag någongång i livet då man inser att han faktiskt har försvunnit en hel del, den dagen då man beslutar sig för att försöka hitta någon annan som ska försöka ersätta hans plats. även fast den pojken man finner då aldrig kommer ersätta hans plats så kan ju snubben alltid försöka. inte för att jag längtar vidare värst mycket till den dagen då man delar sitt liv med en annan kille igen, för jag hade faktiskt hittat den jag ville dela livet med.
just då kändes allt så rätt, jag hade liksom aldrig känt så förut och jag kunde kalla mig själv lyckligt. men jaja, jag ska sluta se tillbaka just nu, för det går inte, jag bara deppar sönder.
som jag sa till honom, han kom till mig och visade var kärlek var. och det är sant, han visade mig verkligen det. han visade för mig hur kär och tokig man innerst inne egentligen kunde bli. och den där saknaden man hade mellan varje gång man träffades, den är fortfarande obeskrivlig.

livet går vidare som man säger, även fast man inte vill att det ska gå vidare utan en viss person så måste det. det kan inte bara ta slut för att kärleken hos vissa gör det. jag har sagt det förut att jag måste ta mig i kragen nu, men jag har inte riktigt den lusten och kraften. fast någonstans måste jag börja, ska bara komma på vart någonstans jag ska börja.

föresten så verkar det inte som det gått två veckor, för det finns fortfarande dom som frågar 'hur går det med killen?' och det är ju inte direkt så att man hurrar varje gång folk skriver eller säger så till en. att ingen fattar att det är slut, man behöver inte alltid fråga, man kan tänka lite själv.
förut när det var så att jag var tillsammans med honom så hette jag hans namn på msn, jag pratade alltid om honom, jag messade alltid med honom, jag skrev om honom och la upp bilder på honom. och vad är förändringen nu efter att det tagit slut. jo den är stor och den märks. jag heter inte hans namn på msn längre, visst pratar jag om honom men aah, jag messar aldrig med honom nu, jag skriver inte om honom på det sättet så att vi är tillsammans, och jag lägger inte alls upp bilder på honom.
så skärp er, tänk innan ni snackar. för det är inge kul att tala om för varenda kotte på jorden att det är slut. jag måste komma över det somsagt och det går inte om alla dagligen ska påminna mig om att det är slut av att fråga om det verkligen är det.
måste jag verkligen skrika ut för hela världen att det är slut för att alla ska förstå, att jag ska slippa påminnas. om jag verkligen verkligen måste det så gör jag väll det då, men jag tycker faktiskt folk borde tänka med hjärnan, som visst kanske inte finns där.

iallafall så kommer jag aldrig någonsin glömma bort dig som;
den finaste människa på jorden.
den som bevisade vad kärlek var.
den som fick mig att förstå ett och annat.
den som jag älskade mest av allt.
den som jag helst av allt skulle velat ha där vid sidan föralltid.

visst finns det betydligt mycket mer grejer som jag aldrig kommer glömma som handlar om dig, men alla behöver inte veta allting, och ja.. blablabla.

lördagskväll

börjar med att skriva - jag spelade matchen, och blev typ sjukare.
men iallafall.. matchen gick bra till en början, men det tycker man ju allt här i livet gör, sen skiter det sig i slutändan iallafall. jag lyckades plocka på mig en utvisning som jag inte tycker jag borde fått, menmen..
när jag kom hem åt jag lite, vilket jag kanske inte borde för fan vad dåligt jag mådde efter. sen försökte jag övertala pappa på ett litet vänster att typ få ny mobil, men lyckades nog inte så vidare värst mycket, vi får se imorgon eller något. min mobil lever ju iallafall som dom flesta vet i sin egna lilla värld. sen la jag mig iallafall i sängen och somnade.. såklart.. sen vaknade jag inte förens pappa drog av mig täcket och sa att det var mat. jag gick ner och åt lite sen gick jag upp och la mig igen, nu har jag varit ute med fanny och ska strax duscha innan jag beger mig ner och myser i fotöljen framför körslaget. det är faktiskt lite trevligt att sitta nere med mamma istället för att sitta här i sin ensamhet liksom.
nej nu ska jag säga hejdå på msn, logga ut där, hoppas på sms från världens bästa sandra, sen duscha. sen väntar morötterna och körslaget, vi hörs suckers.

jag försökte mäta hur mycket jag tycker om dig..
men det fanns inte så långa måttband!

lördagsmorgon

godmorgon sötnosar. jag är vaken, och sitter just nu här och funderar på om jag ska spela eller inte. det är nämligen så att jag inte mår bra, men jag kan försöka? eller kanske inte. nej jag har ingen lust att bestämma mig nu, jag packar väskan och bestämmer mig på plats istället.
precis innan jag vaknade drömde jag en dröm som jag kommer ihåg så väl. det var en sån här dröm nivet som man helst av allt bara vill ha till sanning, man vaknar upp och typ mår dåligt över att det var en dröm. och just nu var det så att den kändes så verklig samtidigt som den kändes så overklig. det var nästan lite läskigt, och jag tyckte inte om att drömma den om man säger så, för jag mår bara dåligt av att drömma om sånt just nu. jag vill att det ska vara verklighet, inte någon jävla dröm! jag skulle fakiskt kunna skriva ner hela drömmen från början tillslut men nej, jag skriver den på word eller något. för jag vill inte att alla ska veta den, för det kommer kännas mesigt.

jag funderar på om jag kanske ska springa ner och hämta febermätaren och kolla om jag har feber, för då spelar jag definitivt inte, men om jag inte har har jag något att forsätta fundera på. nej nu tror jag jag springer ner och hämtar den + ett stort glas pucko. ni får ha det så bra tills nästa gång, och önska mig lycka till om jag spelar. puss!

du är det finaste jag vet

ingen fantasi på rubrik

det var lite skrattretande att kolla på lets dance faktiskt. allt från blondinbella till gamla gubbar till mojje. jani hur ska detta sluta.
utanför hör jag raketer, ursäkta mig men det var nyår för ett tag sen era segisar. men aja iallafall klockan är om lite mindre än furtio minuter tolv, och jag funderar på att sova strax, jag spelade just klart ett spel jag hitta på internet, det var lite små kul och när jag väl kom in i det så är det klart man måste köpa spelet för att få forsätta, kul säger jag bara kul!
min lilla plutthund ligger bredvid mig och sover så sött, så undrar om jag ska ta och pussa henne lite och sen sova själv? ska ju trottsallt vara i hallen redan klockan elva imorgon, dock vet jag inte om jag kommer spela men ska iallafall åtminstonde sitta där och kolla. ni lär höra imorgon hur jag gjorde. jag säger iallafall godnatt nu för jag lär inte komma tillbaka och skriva något mer idag, så nattinatti. :)


det är svårt utan dig

vila, sjuk, tare lugnt, bli frisk - ohja

man märker gott och väl att skolan har börjat, för både igår och idag har jag somnat såhär två timmar och bara sovit. lite mysigt sådär, idag blev jag väckt för middag. och sen la jag mig här igen, men nu är jag knappt trött längre, blir nog kul och sova ikväll sen.. igen.. igår kväll låg jag nämligen och verkligen försökte sova men lyckades inte förens en time efter typ om ens det.
just nu kollar jag iaf på tv, ruligt.
måste antagligen snart ut med hunden, då måste jag klä på mig lite mer så jag inte fryser ihjäl, och försten har jag fortfarande ont i huvet och apropå det så måste jag messa min tränare snart också. sen ska kolla på lets dance, antingen nere med mamma eller här under täcket med morötter och dip och kolsyrat vatten. (y) jag får inte bryta mitt och fridas löfte, jag får inte får inte får inte!
nej nu ska jag kolla klart, sen typ gå ut med hunden, vi hörs senare antar jag, <3

föresten är det så himlans irriterande när man är sjuk och alla frågar från håll och kanter vad som händer ikväll, jag är sjuk. sjuk sjuk sjuk sjuk! jag har inte slutat vara sjuk nu heller, alltså kan jag inte göra ett piss. irriterande är det iaf tycker jag!

din plats finns fortfarande kvar

alla är vi olika, och tur fan är då det

ännu en dag i skolan avklarad, även ännu en dag med huvudvärk avklarad. sanrdisen var dock sjuk, vilket var tråkigt. en dag utan henne är rätt tråkig om jag måste erkänna det. (krya på dig min plutt. <3) när vi skulle äta lunch i skolan så var det typ en mils kö, och ja jag överdrev men ändå, aldrig sätt så lång matkö, fattar inte varför heller. sen åkte jag hem och jag fick sällis av lovisa på tåget. (:
sen när jag gick av så sitter två tjejer som jag vet är typ 14-15 så känner jag att dom kollar på mig och då är det klart man kollar lite snabbt bara för att se vilka det är såklart, vem gör inte är frågan. så utbrister ena tjejen "vad fan glor du på?" man ba ööh va? vad snackar du om.. det var liksom dom som kolla först, och ja.. ibland förstår jag mig inte på folk, speciellt inte sånna som dom. som tror dom är snyggast och bäst i hela världen men egentligen inte är något av det. hade bara sån lust att säga tillbaka "ja jag vet faktiskt inte riktigt vad jag kollar på" eller "en gris" eller något i den stilen, men då lovar jag att det skulle bli ett jävla liv, hon skulle resa sig, gå fram till mig och fråga om jag tyckte jag var ball när jag sa det och sedan fråga om jag ville ha stryk, typiskt sånna som henne. och det orkade jag inte med så gick bara vidare och tänkte vidare på hur ful och dumihuvet hon var.
sen kom jag hem efter ett besök på ica och snack med grannen, pratat lite med mamma och kollar på tv nu, hihih. på söndag vill jag simma, men jag vene om jag vill dit själv och göra det, får se. imorgon har jag match, får se om jag spelar eftersom jag har haft ont i huvet några dagar irad nu.
dags att sluta skriva detta inlägg, vi hörs senare för jag ska bara vara hemma och mysa loss idag, plus vila asså försöka bli frisk. ska nog kolla lets dance ikväll, hahah. PUSS!


jag är ingenting utan dig

det sista för denna torsdag

dags att avrunda dagen med en dusch, inklusive tvätta bort sminket, byta kläder, plocka undan lite i rummet oså. sen om jag är trött lägger jag mig och sover, om inte så kollar jag på film, vi får se vart tiden tar mig. imorgon är det fredag, vad händish? PÖSS!

pusselbiten som saknas


mitt pussel saknar en bit, den biten är inte liten, och det märks gott och väl att den är borta.
utan den pusselbiten är verkligen inte pusslet, som är mitt liv, helt. jag behöver inte leta efter biten, för jag vet exakt var den finns. fast det är inte så att det är så lätt som att bara plocka upp pusselbiten från marken och stoppa tillbaka den på sin rätta plats.
nej tyvärr är det inte så lätt. jag försökte få det så lätt, men jag lyckades inte, och jag kommer nog aldrig lyckas få tillbaka den pusselbiten på sin rätta plats.
jag saknar den där pusselbiten enormt mycket, och jag vill ha den där, det är tomt utan den. jag önskar jag kunde få tillbaka den, men man kan ju alltid drömma om det bästa som är omöjligt.
och somsagt är jag inte hel utan biten, och somsagt så kommer den nog aldrig tillbaka så jag är rädd för att jag aldrig riktigt kommer bli hel, och det gör ont, precis som saknaden.

APU

nu är jag här igen, brist på annat att göra kan jag lova.
idag i skolan hade vi våran älskade arl lektion som alla i klassen (som jag vet om) längtar så otroligt mycket till. jag var inte seriös, någonstans, ingen gillar den lektionen. den är dödstråkig och läraren är inget att hurra för heller för den delen. maggan, vad mer ska jag säga? till en början gav jag och jag tror dom flesta andra henne en chans, men ju mer fel vi hittade hos henne ju mer sjönk hon i status hos oss. nu är så gott som alla emot henne, och det går verkligen inte att ge henne en till chans. nej det går inte.
iallafall så för typ tredje lektionen i rad så ägnar hon hela lektionen till att prata om apu, som vi nu förövrig har nästnästa måndag (!) vi satt där och lyssnade på samma sak om och om igen, sen så tog jag mig mod till att ringa min apu.
emilio på scandic star hotel skulle jag få prata med och ja.. ingen höjdare om man säger så, och efter det samtalet började jag längta ännu mindre till den kära apu;n. 8.00-16.00 varje dag i femveckors tid, arbetsuppgifterna kommer vara att stå i både varm- och kallkök vilket inte alls är min grej det där med att stå i kök. plus så kommer en trea idag och säger "sämsta platsen, du kommer bara få städa" jippi x femtiotusen! maggan säger iallafall att jag ska vara glad över platsen, men jag tvekar, det ända jag är glad för är att jag slipper åka så jävla långt på morgonen, en station sen är jag framme, perfekt.

hur har man kul med världens huvudvärk?

jag har jätte ont i huvet, okej? bra, nu vet ni det. den här dagen har varit väldigt seg, började med matte som man typ inte gjorde någonting på, sen hygien som vi bara satt i en halvtimme och glodde, innan vi gick till hyllan och lärde oss om diskning, kul eller inte. kenneth som han hette som lärde oss om diskning sa iallafall att jag var lika trött som honom, för jag stod och gäspa hela tiden. sen fick vi sluta och åt äcklig lunch, euw, sen hade vi aslång rast, sen arbetsmiljö och ja sen engelska, oförberett prov typ, inte kul. sen hade vi nått grejz i kulturrum om inviduella valen, dags att börja tänka på det nu också.
ja och nu ligger jag här med världens huvudvärk, tränaren ringde just om att han vill att jag ska lira på lördag också, vi får se hur jag mår så kanskekanske, men annars har jag ingen aning om vad som händer, sandra snacka om att dra på mellandagsrean.. igen .. så det kanske vi gör.
aja, vi hörs nästa gång, pussis!


saknaden efter dig gör ONT

.

allt känns bara så mycket fel

7/1 onsdag, skoldag

hej, nu sitter jag här levande efter en ny start på skolan igen efter ett lång och.. ja.. jullov iallafall. dagen började med att jag försov mig, grattis! och sprang till tåget som var helt onödigt eftersom det ändå var typ elva minuter försenat. sen var skoldagen rätt chill i sig. nu är jag hemma, jätte trött, hungrig och världens huvudvärk. det ska jag göra något åt nu, lägga mig och kolla film typ, hadetbäst till nästa gång sötsaker. puss!
grattis daniel idag btw. :)
och idag började föresten mitt och fridas nyttigaliv, och vi ska klara det.. tillsammans!

din röst gör mig varm

jag önskar allt bara blev normalt

idag vaknade jag upp med frida, och vi åt frukost, kolla film sen fixa vi oss och drog till edsberg och kollade på film med sam och ali. sen nu har jag varit hemma typ en halvtimme och ätit lite oså.
och nu vet jag inte vad det är med mig, jag mår typ rent av kasst, jag har jätte ont i huvet och tankarna i mitt huvud tar kol på mig. och sen kom jag på en sak att det spelar inte någon roll vad folk säger längre, jag kommer ändå aldrig lyckas.
inatt drömde jag en dröm som jag så gärna skulle vilja var verklighet, men det kommer det aldrig att bli. fast man kan ju hoppas och drömma vidare.

imorgon är det skola, jippi! eller inte, men lite vill jag iaf dit. för att träffa sandra, och sen får jag nog mycket med plugget att tänka på, alltså mindre tid att tänka på annat. (y)
ska snart hem till frida och till kista, vi hörs någonannangång puss!

otursdag, hej nyttiga liv och jag vet inte allt..

hur säger man när man vill säga typ goddag fast klockan är halv ett på natten? man kan ju inte direkt säga godnatt för det är ju mer som ett hejdå än ett hej. haha iallafall, nu sitter jag här fortfarande med frida bredvid mig, underbart!
på kvällskvisten hade vi tänkt ta oss till märsta, men planerna ändrades trist nog så först satt vi här och bara tittade på varandra, och båda tänkte nog "vad ska vi göra nu", vår dag har varit en otursdag tillsammans, men vi har även klarat den tillsammans, iallafall så drog vi till kista och shoppade hej vilt, iallafall jag. :) fick med mig en kofta som egentligen är mammas men hon sa att vi ska dela på den, två t-shirts, ett par byxor, två björnisar och en hudsalva. finfint!
nu ska jag nog ta och hjälpa frida med "frida och jennies komma i form regler" hon sitter här och väntar på mig, mohaha. i tell you later, adios amigos. mycket kärlek. <3

jag och älsklingssyter är bäst tillsammans

tjollahopp, nu sitter jag här och har precis kommit hem, dock sitter jag inte i min ensamhet utan frida sitter ungefär en och en halv meter ifrån mig och fanny ligger ungerfär femtio centimeter ifrån mig. imorse väcktes jag och frida vid kvartiåtta av mobilen som vi ställt på rigning, jag väckte frida och gick sedan upp och gjorde frukost åt oss som jag sedan severade frida på sängen snäll som jag är. sen efter ett tag tog vi oss hem till mig, fick skjuts av mamma till husby badet och där började vi vår årliga simträning. haha. först simmade vi några längder innan vi gick och åkte vattenrutchbana och satt i den där varma bubbelgrejen, sen simmade vi igen och sammanlagt simmade vi trettiolängder idag, fett duktiga.
sen skulle vi hem, valde att ta bussen till kista och byta där istället för sollentuna, men där gjorde vi ju ett misstag också, vi trodde bussen skulle stanna i kista eftersom det stod det men gjorde den det? nej.. eller vad vet vi, för vi gick av på någon hållplats och gick till nästa buss. och nu sitter vi här och ska snart ta mitt pick och pack och gå till frida, sen ska vi till stinsen.
ni får hare bäst för jag ska sova hos frida inatt igen, bara för att hon är bäst. pusspåer och hejdå!

älsklinssyster är mitt allt

har varit hemma ett tag nu, tänkte äta och lite så men fann ingen mat så jag och frida bestämde att vi äter tillsammans på donken, hihih. snart ska jag iväg ännu en gång till stan, men denna gång och möta älsklinssyster, gud vad jag längtat. om en timme och några minuter går tåget jag ska ta, bara så att ni vet. nu ska jag ner och växla ord med my mother, pusspåer

tack sophia för hjälpen! :) (hon bytte textstil på rubriken)


det räcker inte med att bara jag har viljan

d a g s a t t s t a r t a d a g e n

dags att gå ut i kylan och vandra till tåget, uppdaterar sen någongång. PUSS!

t i l l d i g o c h i n g e n a n n a n

i många dagar har jag nu tänkt och försökt vissa saker. jag har insett för länge sen hur svårt det är för mig. och jag vet att du gjorde ett val som var bäst för dig. det är klart man gör ett val om det blir bäst så för sig själv, det kan ju ingen neka till. jag har nu också fått klart för mig att du läser min blogg, och jag anar att du liksom alla andra vet att det är just dig jag menar med detta inlägg. och just nu bryr jag mig faktiskt inte om någon tycker det är fel att jag skriver detta, jag gör mina egna val precis som resten av allt folk i världen gör.

tiden utan dig har inte varit länge, fast även fast den inte varit länge har det varit den svåraste tiden i mitt liv. jag saknar dig varenda sekund, och jag har somsagt inte kommit över dig ännu. vi sa att vi skulle fortsätta som vänner, och det är ju svårt att fortsätta som vänner när man inte kommit över det där förhållandet vi hade. men jag vill att vi ska vara vänner nu, precis som vilka vänner som helst, lägga allting vi haft bakom oss och kanske ta upp och prata om det någon annan gång i framtiden, men inte just nu. nu vill jag att vi ska fokusera på att vara vänner. om du inte vill så är det ditt val och då måste jag acceptera även det valet. men jag vill, mer än allt. för det är bättre att ha dig där som vän än ingenting alls.
jag vill att vi ska kunna prata som vänner, sedan tom träffas som vänner när det väl går, sedan om månader kunna prata positivt om det vi har haft. jag känner på mig innerst inne att du är skit sur på mig, även fast jag inte tar det för givet så känns det som det, det känns som du hatar mig och det känns hemskt. men somsagt jag tar inget för givet för det ska man inte göra.
det vi hade var bra tills den dagen det inte var bra längre, eller? nu är jag redo (egentligen inte men jag övertalar mig själv att vara) att bara vara kompis. hoppas du känner detsamma. jag behöver dig, det tror jag även du vet, och det jag sagt om att du alltid kommer ha en plats i mitt hjärta är mer än sant.
jag älskar dig.

nu efter jag har skrivit det här vill jag inte höra från alla håll och kanter att det var fel, "du skulle inte skrivit det här nu", felfelfel! jag kände för att få ut det här nu, jag tycker det är rätt tidpunkt, jag vill inte hålla det här inom mig längre. ni vet inte hur det känns att vara jag just nu, stå vid min sida och stötta mig istället för att säga att jag nu gjort fel. snälla? jag vet att nog många tycker det var fel, men jag vill inte höra det, håll det inom er. för mig var det här rätt, och det är det som spelar roll just nu.

t ä n k p å i p a d r e s s e n g o t t f o l k : )

nu har jag varit vaken ett tag, ska snart ta en dusch och fixa mig lite. jag längtar som fan tills ikväll och träffa frida igen, och bara få vara med henne och prata med henne öga till öga igen, det är något jag väntat på i över en vecka nu, så nu är det dags att äntligen få göra det. låt tiden gå snabbt snälla.

t i m e 2 s a y g o o d n i g h t

nu funtar jag starkt på att stänga av datorn och sätta på american pie ni vet den där med pajen? :pp imorgon ska jag vara i stan klockan 3, sen ska jag även vara där vid 8 tidn för då ska jag möta frida som kommer från dalarna äntligen. vad som än händer så kommer jag alltid älska dig, även fast ingenting kommer hända. och juste, även denna dag åt jag för lite middag, magen skriker efter mat, ska ta några klunkar julmust, borsta tänderna och hoppas på att den blir mätt av det, haha. jag lovar den kommer säkert bli det, min mage är lite cp. men nattinatti, vi hörs imorgon då det är söndag och bara 3 hela dagar kvar av jullovet.

-

så nu har jag både skrivit om år 2008 och lagt upp massa bilder från 2008, dock har jag säkert missa massvis av bilder och händelser, men man kan inte bjuda på allt här i livet. ;)
jag har tråkigt, så nu ska jag ta och hitta på något annat att sysselsätta mig med. pussochkramskumbanan.

å r 2 0 0 8 i b i l d e r

januari:


februari:


mars:


april:



maj:



juni:



juli:



augusti:



september:



okotober:



november:


december:

o _ O

du kollar ner på mig och skrattar för att jag inte är som du,
jag kollar upp på dig och skrattar för du är precis som alla andra.

" n ä r m a n i n t e o r k a r "

nu har jag ätit och magen har slutat skirka. kom på att jag måste bort till centrum! (suck gånger femtiomiljoner) för jag måste lämna tillbaka filmen från igår kväll, för övrigt var den kvällen riktigt mysig. sitter just och messar med frida också och försöker planera våran måndag tillsammans, vi funtar på att åka och simma (bada) först på morgonen, eftersom vi ska börja göra det nu 2009, sen fixa oss och åka iväg till stinsen och kolla runt och fika. kan nog bli en toppen dag. nej nu ska jag väll ta mig i kragen och lämna tillbaka den där nedrans filmen då, vill duscha först så - duschen här kommer jag!

GE MIG SOMMAR 2009 NU!
bild från poolen i hjo, underbara minnen. <3

m i n m o r g o n

godmorgon, eller jag vakna egentligen för ca timmen sen.. fast under den tiden har jag kollat på blondinbellas tv-dagbok inte för att jag gillar henne speciellt mycket men det är lite roligt att se det där.. kanske inte borde säga varför för jag kanske kommer bli mer hatad då men hon är så mesig, haha. aja, lite av hennes liv vill man ju själv ha också, så man ska väll inte trycka ner henne allt för mycket. jag gillar mer kenza.
nej nu ska jag ner och växla några ord med mor sen få något i magen, den skriker. pusshej!

m i n d a g

igår kväll kom guse hem till mig, sådan ängel hon är. behövdes verkligen kan jag lova. så sov hon här och åkte hem imorse, sen idag har jag varit i stan med ali, sam och typ dennis och olof tror jag dom hette. det var roligt, vi gick mest runt och kollade i affärer, dom åt på donken osv, sen åkte jag hem har ätit lite och ska nu bege mig och hyra film sen ska jag till rotan, möta upp philip osså åker vi till sandra för filmkväll, myys. :) vi hörs senare, puss!

å r 2 0 0 8

januari:
början av nollåttornas år. jag och frida hade precis hittat tillbaka varandra efter en lång tid ifrån varandra, dock var hon utomlands i början av året så jag saknade henne otroligt mycket.
jag tog även upp kontakten med jocke igen som jag inte snackat med på jätte länge och vi bestämdes för att träffas, 11 januari, sen blev det han och jag.
denna månad var även jag och mimi som ett, twiinone och twiintwo kommer jag ihåg.
sen tappade jag även en konktakt, bara för att jag blev tillsammans med jocke, och jag mådde rätt dåligt över det för jag kände mig så dålig, men tiden gick och jag tog vara på tiden jag hade med jocke istället för att lida av det jag förlorat.
den 24 januari fyllde frida år, dock var hon hemma sjuk så spenderade hennes födelsedag med mimi att fixa mitt rum som jag även flyttade in i på kvällen, så snart har jag bott i detta rum ett år.

februari:
min och fridas kontakt hade nu precis som förut blivit perfekt igen. och den 12 februari firade jag och jocke en månad, den 13 februari träffade jag min kusin på stan och det var riktigt kul eftersom jag inte träffat henne på jätte länge. sen var det alla hjärtans dag och det var den bästa alla hjärtans dagen jag varit med om för då hade jag den där pojken jag alltid velat ha den dagen.
sen fyllde farfar åttio år, så vi var där och firade honom med hela släkten.
i februari åkte jag och frida även upp till dalarna tillsammans igen, och det var roligare än någonsin. för att vi kom dit igen och vi fick träffa massa man saknat så mycket. dagarna där spenderades mest på "gula villan" med folk som robin, riken, oskar, felix oså, sen fick vi även träffa teddy som vi inte träffat på år, och precis innan vi skulle åka hem hände även något på skolgården som ingen nog aldrig glömmer. haha.
mimis och min kontakt försvann även denna månad, det var tråkigt att först vara som ett sedan inte ens säga hej till varandra, men allt bara blev fel även fast det inte var meningen.
sen tog jag även ett break från innebandyn denna månad pga mycket. det var lite tråkigt fast det kändes bäst just då.

mars:
bara för att börjar jag denna månad med att skriva om vad jag gjorde den 1 mars och 3 mars, då tog jag två till hål i öronen bara så där pang bom. jag fick min idé och uppfyllde den lika snabbt.
jag tycker själv det inte hände så mycket denna månad, jag och jocke firade två månader den 12 men det tog slut den 25.
den 16 mars var jag tillbaka på innebandy planen igen efter efter en månad och två veckors uppehåll. sen var jag även i gustavsberg med mamma hos mormor, sen träffade jag ju morfar då med. denna månad var jag även väldigt mycket med keso, vi var på bio den 20 och såg sweeney todd och alla fem av oss tyckte den var dålig, haha.

april:

april april din dumma sill, månaden började med att jag och frida träffade mekki, sami och gio den 2. sen efter den dagen träffade vi mekki och sami lite hit och dit hela månaden.
den 17 april var vi och badade med klassen i husby badet, och det var roligare än förväntat från allas sidor tror jag. sen den 18 april åkte jag, mamma, pappa och fanny ut med husbilen för första gången, vi tog oss en tripp till enköping över helgen. sen började jag och frida tänka på solbrännan inför sommaren denna månade så på slutet av månaden satt vi i solen borta i kista och åt glass, riktigt myys hade vi då. sen sista helgen på månaden var vi inne i stan och chillade runt, stötte även på "dom där kurderna" haha, dom var ju lite roliga i sig också. men månaden slutade inte där, utan den slutade i falun, för den 30 april, alltså på valborg, åkte jag, keso och guse samt deras föräldrar upp till falun pga cup. så sista kvällen på månaden spenderades av att leta efter mc donalds i tusen år, sen bara chilla runt och ha galet kul!
föresten så den 5 april träffade jag philip för allra första gången.

maj:
och ja.. månaden började precis som den andra slutade - uppe i falun. den första maj var det jag och guse hela dagen, vi var i skolan där laget skulle sova och fixade massa innan laget kom upp, vi åt barnmat och drack vatten till lunch osv, sen kom laget och vi gick och utfoska stället med dom. sen hela helgen spelade vi matcher hit och dit, och hade det rätt så kul faktiskt. och jag har inte glömt han snyggingen vi såg där uppe, vart han nu kom ifrån.
jag och frida hänge runt lite i stan och i hld denna månad, träffade på nytt folk bla sorro som jag fortsatte träffa sådär lite. sen var det rix fm festival i kunsträdgården där jag var.
sen fyllde jag även år. och det var nog den bästa födelsedagen på länge. först firades det hemma med lite släkt, sen kom bästavännerna hit och vi åt tårta innan vi drog in till stan, på tåget in satt en tant och gubbe bredvid oss och vi pratade med dom av någon anledning jag inte minns, efter ett tag när gubben fått veta att jag fyllde år och så så gav han mig hundra kronor, sen ville han att vi skulle med på casino och han sa att han skulle säga att jag var hans dotter osv, lite stört tyckte jag allt det var. sen var det även svensexa på tåget och dom ritade av mig pga att guse sa att jag fyllde år och att dom skulle göra det, haha. minns det så väl. sen gick vi till donken och satt där och fjanta hur länge som helst, men ack så roligt vi hade. sen åkte guse ifrån mig och frida men vi avslutade inte dagen för det, på kvällen träffade vi även rickyboy för första gången. men det var ju inte så lyckat som vi trott.
den 20 maj hade vi frilufsdag i skolan och det var riktigt chill, vi var i rösjön och bara njöt av solen i tusen år. sen provjobbade jag på min grannes café den 24 maj, dagen då min bästavän även fyllde 17, så på eftermiddagen åkte jag dit och gratta henne.
sen den 26 maj åkte jag och frida in till stan och träffade robin från insjön som var här med klassen. den 27 maj var jag i stan igen, fast med mimi då såg vi EMD i gallerian och blev helt hysteriska. den 31 maj, sista dagen på månaden, jobbade jag först sen var jag och frida och chillade galet i stan, träffade peggymään och sayan och åkte till väsby och chilla galet med dom ett tag. sen träffade vi ju även anar och odjin den här dagen, fast sent på kvällen eftersom jag och frida åkte till stan efter att varit i väsby, och hur vi träffa dom var ju lite roligt det med.
juste, den 28 maj var jag och frida även med maikel x2 och husam och badade, första doppet på året, och sen var vi hemma hos maikel och sen var maikel tvugen att skjutsa hem oss fast han inte ville för att vi var aströtta efter att ha blitt i puttade i vattnet och våra kläder var blöta osv. fast innan bjöd dom ju oss på donken, haha. gud så man kommer ihåg.

juni:
1 juni fyllde bror 20 år, så vi var hemma och firade honom, den 2 juni var jag och frida i stan med odjin och anar och åt glass och gick runt på djurgården. sen åkte vi även och träffade dom den 3 juni, fast då åkte vi ända bort till södertälje efter skolan för att se dom spela fotboll, vi kom inte hem förens 11 på kvällen typ. haha.
sen åkte jag iväg med mamma och pappa i husbilen den femte juni och kom hem åttonde, och det var inte något jag ville utan blev medtvingad dit tyvärr, fast lite mysigt hade jag trottsallt.
sen den 10 juni var det niornas bal, fast på dagen var det fotboll, dock kommer jag inte ihåg om det var lärarna eller eleverna som vann, men iallafall balen. jag var hemma hos mimi och blev fixad av hennes mamma, sen kom frida dit och sen kom limosinen som johan, sebbe och kevin satt i, vi åkte runt i den ett tag innan vi fick värsta uppmärksamheten på skolgården, sen blev det middag och sång, sen vidare till aulan där kvällen dock inte avslutades, utan den avslutades med johan och andré ute på hlds gator. sen kom jag hem och hade värsta bråket med mamma, det minns jag så väl, även anledningen.
den 11 juni hade vi klassens dag, vi var i skolan min klass och inte så många, rätt tråkig men ändå lite småmysig, sen den 12 juni hade vi skolavslutning, tack och hej högstadiet. det var rätt tråkigt efter ett tag för man började tänka på alla minnen och allt man skulle förlora nu. men vi fick ett gött sommarlov vi alla väntat på.
sommarlovet började redan på kvällen då vi (jag och frida) skulle till tegelhagen men slutade i väsby typ för vi var på jakt efter cider, haha fan vad roligt det var.
sen den 13 juni var jag, frida och guse på grönan utan åkband så vi satt där fyra timmar för att få se håkanhellström, sen när vi sätt han gick jag och frida och chilla runt i stan ett tag.
det var mycket fotboll i kungsan denna månad kommer jag ihåg och jag och frida var såklart där.
sen var det midsommar, världens bästa, jag och frida drog upp till dalarna den nittonde (den dagen min bror fyllde 27). iallafall så var vi mest vid gropen på midsommarafton och fan vad kul det var, lite tråkigt att vi var tvugna att dra hem såpass tidigt bara. sen åkte vi från dalarna den 25 och den 27 åkte vi två ut med farmor och farfar till landet och njöt dom första dagarna.

juli:

vi var kvar på landet i början av denna månad, tyvärr hände en olycka så farmor åkte från oss, sen frida så det var bara jag och farfar kvar men vi var bara på landet ett dygn själva sen åkte vi två också hem. och dagen då vi åkte hem skjutsade farfar mig hem till mormor där mamma befann sig sen åkte vi hem dagen efter, jag och frida drog till stan på direkten såklart. där träffade jag (och hon såklart) riro. en liten söt filur tyckte jag allt då.
sen åkte frida iväg till öland och fan vad jag sakade henne när hon var borta, jag var mycket med keso då inkl emil och jesse, sen var jag i stan och träffade lite folk utan frida vilket var väldigt tråkigt. sen när dagen frida skulle komma hem närmade sig var jag tvungen att åka iväg med mamma och pappa i husbilen och fan vad sur jag minns jag blev för det. fast en vecka hann jag bara vara med dom ensamma så bestämdes det att frida skulle komma till mig i lidköping, och det var nog det bästa på hela sommaren. jag och frida bara njöt av varje dag, träffade jätte mycket folk och ja, vad ska jag mer säga? det var underbart att ha frida där dom där sommardagarna. fast den 29 juli var vi tvugna att lämna underbara lidköping, alltså åka bort från alla vi lärt känna som alexander den lilla sötsaken. och iallafall så åkte vi till hjo där vi mest spela minigolf och lekte topmodel, haha. måste bara påpeka världens mysigaste kväll den 28. då vi var på en strand med alexander och rickard (?), badade, grillade och spelade fotboll i solnedgången.

augusti:
vi åkte hem från hjo den andra augusti och såklart försvann jag och frida till stan redan samma kväll, där träffade vi hamodi och rekan + deras kompis jag inte har en aning om vad han hette. sen minns jag även att jag träffade riro den kvällen med när frida åkt hem. sen träffade jag sorro dagen efter och även guse. dom sista dagarna av sommarlovet spenenderades med lite olika folk som mamma, guse, frida, censie. fast mest med censie och kladdkakesmet, haha.
sen den 7 augusti piercade jag naveln också, oj vad jag hade längtat.
den 8 augisti var det ju 080808, det spenderades på så sätt att jag var i stan precis som alla andra med guse och censie, händelserikt.
sen den 12 var jag på ung08 med nanna, träffade även aman från lidköping då med, han träffade jag dagen efter också fast utan nannisen. någon dag den här månaden har jag ett svagt minne av att det var the voice med.
sen blev det den 20 augusti, dagen lovet tog slut och jag började gymnasiet, jag var jätte nervös men allt gick bra. jag träffade philip igen och sen blev jag kompis med sandra och ännu mer folk. jag kan säga att jag började älska skolan, och allt folk.

september:
rätt händelselös månad. mycket med skolan, var även mycket med sandra, vi hade filmkvällar lite hit och dit. sen försökte jag få ihop philip och sandra osså, som jag lyckades med den 23 september, fan vad glad jag blev då haha.
fick föresten jobb på bio denna månad med..

oktober:
1 oktober var jag iväg med sandra och såg björn gustavsson medflera, det var askul kan jag lova. sen sov jag hos sandra den kvällen också och vi åkte iväg till kista dagen efter. den 3 oktober spenderade jag hemma hos johan med honom, nicke, mimi och bonne. det var skitkul och slutade med att jag sov där med..
skolan fortsatte och den var fortfarande underbar. vi hade marknadsföring och lite sånt då med.
sen den 29 oktober på min morfars födelsedag åkte jag upp till dalarna och träffade andreas som jag pratade med ända från jag var på landet i somras. träffade honom riktigt för första gången, sov hos honom och hade en helt fantastiskt underbar helg. den 30 oktober blev det även han och jag.

november:
den andra november åkte jag ifrån andreas, och det sved riktigt i hjärtat. men tur som jag hade hade jag frida bredvid mig hela hemvägen som hade samma känsla inom sig. så vi stöttade varandra.
den här månaden var nog den bästa i mitt liv, jag hade en sådan bra känsla i min kropp, var kärare än någonsin i andreas, jag såg hsm3 med frida och ja.. jag åkte upp och träffade andreas den 21-23 och även den 28-30 då vi även hade en månad.

december:
månaden började ju med att jag fortfarande var lika kär om inte kärare, den 12 kom han hem till mig för första gången och det var ju mysigt det med, sen åkte han hem den 14 och det var tyvärr väldigt jobbigt.
sen hade vi en jävligt slapp vecka i skolan som innehöll julmarknad, korta dagar och en rolig show. sen åkte jag och frida till söderälje och kollade fotboll en dag den 20.
sen den 23 var jag iväg till stan med keso och hade ruggigt kul i kylan, blev även upptvingad i katrinahissen för första gången i mitt liv, nervöst först men sedan upptäckte jag en sådan fantasktisk utsikt. sen var det julafton och jag var här hemma med familjen och farmor och farfar, riktigt kul och mysigt. sen åkte jag till andreas den 26 vilket som ni nu kanske vet inte slutade så bra, det tog slut och jag åkte hem den 28. direkt när jag kom hem åkte jag till morfar och åt middag där. sen har dagarna bara gått segt nu dom sista, gråtit och känt mig ensam för det mesta även fast jag varit med guse och keso och även med sandra och philip. tack och lov för det för dom förgyllde mina dagar.
nyår firades somsagt med keso och det var faktiskt underbart. först var jag på middag och det var bra till en början innan johan typ lackade satan på mig och jag gick till tåget.

RSS 2.0