å r 2 0 0 8

januari:
början av nollåttornas år. jag och frida hade precis hittat tillbaka varandra efter en lång tid ifrån varandra, dock var hon utomlands i början av året så jag saknade henne otroligt mycket.
jag tog även upp kontakten med jocke igen som jag inte snackat med på jätte länge och vi bestämdes för att träffas, 11 januari, sen blev det han och jag.
denna månad var även jag och mimi som ett, twiinone och twiintwo kommer jag ihåg.
sen tappade jag även en konktakt, bara för att jag blev tillsammans med jocke, och jag mådde rätt dåligt över det för jag kände mig så dålig, men tiden gick och jag tog vara på tiden jag hade med jocke istället för att lida av det jag förlorat.
den 24 januari fyllde frida år, dock var hon hemma sjuk så spenderade hennes födelsedag med mimi att fixa mitt rum som jag även flyttade in i på kvällen, så snart har jag bott i detta rum ett år.

februari:
min och fridas kontakt hade nu precis som förut blivit perfekt igen. och den 12 februari firade jag och jocke en månad, den 13 februari träffade jag min kusin på stan och det var riktigt kul eftersom jag inte träffat henne på jätte länge. sen var det alla hjärtans dag och det var den bästa alla hjärtans dagen jag varit med om för då hade jag den där pojken jag alltid velat ha den dagen.
sen fyllde farfar åttio år, så vi var där och firade honom med hela släkten.
i februari åkte jag och frida även upp till dalarna tillsammans igen, och det var roligare än någonsin. för att vi kom dit igen och vi fick träffa massa man saknat så mycket. dagarna där spenderades mest på "gula villan" med folk som robin, riken, oskar, felix oså, sen fick vi även träffa teddy som vi inte träffat på år, och precis innan vi skulle åka hem hände även något på skolgården som ingen nog aldrig glömmer. haha.
mimis och min kontakt försvann även denna månad, det var tråkigt att först vara som ett sedan inte ens säga hej till varandra, men allt bara blev fel även fast det inte var meningen.
sen tog jag även ett break från innebandyn denna månad pga mycket. det var lite tråkigt fast det kändes bäst just då.

mars:
bara för att börjar jag denna månad med att skriva om vad jag gjorde den 1 mars och 3 mars, då tog jag två till hål i öronen bara så där pang bom. jag fick min idé och uppfyllde den lika snabbt.
jag tycker själv det inte hände så mycket denna månad, jag och jocke firade två månader den 12 men det tog slut den 25.
den 16 mars var jag tillbaka på innebandy planen igen efter efter en månad och två veckors uppehåll. sen var jag även i gustavsberg med mamma hos mormor, sen träffade jag ju morfar då med. denna månad var jag även väldigt mycket med keso, vi var på bio den 20 och såg sweeney todd och alla fem av oss tyckte den var dålig, haha.

april:

april april din dumma sill, månaden började med att jag och frida träffade mekki, sami och gio den 2. sen efter den dagen träffade vi mekki och sami lite hit och dit hela månaden.
den 17 april var vi och badade med klassen i husby badet, och det var roligare än förväntat från allas sidor tror jag. sen den 18 april åkte jag, mamma, pappa och fanny ut med husbilen för första gången, vi tog oss en tripp till enköping över helgen. sen började jag och frida tänka på solbrännan inför sommaren denna månade så på slutet av månaden satt vi i solen borta i kista och åt glass, riktigt myys hade vi då. sen sista helgen på månaden var vi inne i stan och chillade runt, stötte även på "dom där kurderna" haha, dom var ju lite roliga i sig också. men månaden slutade inte där, utan den slutade i falun, för den 30 april, alltså på valborg, åkte jag, keso och guse samt deras föräldrar upp till falun pga cup. så sista kvällen på månaden spenderades av att leta efter mc donalds i tusen år, sen bara chilla runt och ha galet kul!
föresten så den 5 april träffade jag philip för allra första gången.

maj:
och ja.. månaden började precis som den andra slutade - uppe i falun. den första maj var det jag och guse hela dagen, vi var i skolan där laget skulle sova och fixade massa innan laget kom upp, vi åt barnmat och drack vatten till lunch osv, sen kom laget och vi gick och utfoska stället med dom. sen hela helgen spelade vi matcher hit och dit, och hade det rätt så kul faktiskt. och jag har inte glömt han snyggingen vi såg där uppe, vart han nu kom ifrån.
jag och frida hänge runt lite i stan och i hld denna månad, träffade på nytt folk bla sorro som jag fortsatte träffa sådär lite. sen var det rix fm festival i kunsträdgården där jag var.
sen fyllde jag även år. och det var nog den bästa födelsedagen på länge. först firades det hemma med lite släkt, sen kom bästavännerna hit och vi åt tårta innan vi drog in till stan, på tåget in satt en tant och gubbe bredvid oss och vi pratade med dom av någon anledning jag inte minns, efter ett tag när gubben fått veta att jag fyllde år och så så gav han mig hundra kronor, sen ville han att vi skulle med på casino och han sa att han skulle säga att jag var hans dotter osv, lite stört tyckte jag allt det var. sen var det även svensexa på tåget och dom ritade av mig pga att guse sa att jag fyllde år och att dom skulle göra det, haha. minns det så väl. sen gick vi till donken och satt där och fjanta hur länge som helst, men ack så roligt vi hade. sen åkte guse ifrån mig och frida men vi avslutade inte dagen för det, på kvällen träffade vi även rickyboy för första gången. men det var ju inte så lyckat som vi trott.
den 20 maj hade vi frilufsdag i skolan och det var riktigt chill, vi var i rösjön och bara njöt av solen i tusen år. sen provjobbade jag på min grannes café den 24 maj, dagen då min bästavän även fyllde 17, så på eftermiddagen åkte jag dit och gratta henne.
sen den 26 maj åkte jag och frida in till stan och träffade robin från insjön som var här med klassen. den 27 maj var jag i stan igen, fast med mimi då såg vi EMD i gallerian och blev helt hysteriska. den 31 maj, sista dagen på månaden, jobbade jag först sen var jag och frida och chillade galet i stan, träffade peggymään och sayan och åkte till väsby och chilla galet med dom ett tag. sen träffade vi ju även anar och odjin den här dagen, fast sent på kvällen eftersom jag och frida åkte till stan efter att varit i väsby, och hur vi träffa dom var ju lite roligt det med.
juste, den 28 maj var jag och frida även med maikel x2 och husam och badade, första doppet på året, och sen var vi hemma hos maikel och sen var maikel tvugen att skjutsa hem oss fast han inte ville för att vi var aströtta efter att ha blitt i puttade i vattnet och våra kläder var blöta osv. fast innan bjöd dom ju oss på donken, haha. gud så man kommer ihåg.

juni:
1 juni fyllde bror 20 år, så vi var hemma och firade honom, den 2 juni var jag och frida i stan med odjin och anar och åt glass och gick runt på djurgården. sen åkte vi även och träffade dom den 3 juni, fast då åkte vi ända bort till södertälje efter skolan för att se dom spela fotboll, vi kom inte hem förens 11 på kvällen typ. haha.
sen åkte jag iväg med mamma och pappa i husbilen den femte juni och kom hem åttonde, och det var inte något jag ville utan blev medtvingad dit tyvärr, fast lite mysigt hade jag trottsallt.
sen den 10 juni var det niornas bal, fast på dagen var det fotboll, dock kommer jag inte ihåg om det var lärarna eller eleverna som vann, men iallafall balen. jag var hemma hos mimi och blev fixad av hennes mamma, sen kom frida dit och sen kom limosinen som johan, sebbe och kevin satt i, vi åkte runt i den ett tag innan vi fick värsta uppmärksamheten på skolgården, sen blev det middag och sång, sen vidare till aulan där kvällen dock inte avslutades, utan den avslutades med johan och andré ute på hlds gator. sen kom jag hem och hade värsta bråket med mamma, det minns jag så väl, även anledningen.
den 11 juni hade vi klassens dag, vi var i skolan min klass och inte så många, rätt tråkig men ändå lite småmysig, sen den 12 juni hade vi skolavslutning, tack och hej högstadiet. det var rätt tråkigt efter ett tag för man började tänka på alla minnen och allt man skulle förlora nu. men vi fick ett gött sommarlov vi alla väntat på.
sommarlovet började redan på kvällen då vi (jag och frida) skulle till tegelhagen men slutade i väsby typ för vi var på jakt efter cider, haha fan vad roligt det var.
sen den 13 juni var jag, frida och guse på grönan utan åkband så vi satt där fyra timmar för att få se håkanhellström, sen när vi sätt han gick jag och frida och chilla runt i stan ett tag.
det var mycket fotboll i kungsan denna månad kommer jag ihåg och jag och frida var såklart där.
sen var det midsommar, världens bästa, jag och frida drog upp till dalarna den nittonde (den dagen min bror fyllde 27). iallafall så var vi mest vid gropen på midsommarafton och fan vad kul det var, lite tråkigt att vi var tvugna att dra hem såpass tidigt bara. sen åkte vi från dalarna den 25 och den 27 åkte vi två ut med farmor och farfar till landet och njöt dom första dagarna.

juli:

vi var kvar på landet i början av denna månad, tyvärr hände en olycka så farmor åkte från oss, sen frida så det var bara jag och farfar kvar men vi var bara på landet ett dygn själva sen åkte vi två också hem. och dagen då vi åkte hem skjutsade farfar mig hem till mormor där mamma befann sig sen åkte vi hem dagen efter, jag och frida drog till stan på direkten såklart. där träffade jag (och hon såklart) riro. en liten söt filur tyckte jag allt då.
sen åkte frida iväg till öland och fan vad jag sakade henne när hon var borta, jag var mycket med keso då inkl emil och jesse, sen var jag i stan och träffade lite folk utan frida vilket var väldigt tråkigt. sen när dagen frida skulle komma hem närmade sig var jag tvungen att åka iväg med mamma och pappa i husbilen och fan vad sur jag minns jag blev för det. fast en vecka hann jag bara vara med dom ensamma så bestämdes det att frida skulle komma till mig i lidköping, och det var nog det bästa på hela sommaren. jag och frida bara njöt av varje dag, träffade jätte mycket folk och ja, vad ska jag mer säga? det var underbart att ha frida där dom där sommardagarna. fast den 29 juli var vi tvugna att lämna underbara lidköping, alltså åka bort från alla vi lärt känna som alexander den lilla sötsaken. och iallafall så åkte vi till hjo där vi mest spela minigolf och lekte topmodel, haha. måste bara påpeka världens mysigaste kväll den 28. då vi var på en strand med alexander och rickard (?), badade, grillade och spelade fotboll i solnedgången.

augusti:
vi åkte hem från hjo den andra augusti och såklart försvann jag och frida till stan redan samma kväll, där träffade vi hamodi och rekan + deras kompis jag inte har en aning om vad han hette. sen minns jag även att jag träffade riro den kvällen med när frida åkt hem. sen träffade jag sorro dagen efter och även guse. dom sista dagarna av sommarlovet spenenderades med lite olika folk som mamma, guse, frida, censie. fast mest med censie och kladdkakesmet, haha.
sen den 7 augusti piercade jag naveln också, oj vad jag hade längtat.
den 8 augisti var det ju 080808, det spenderades på så sätt att jag var i stan precis som alla andra med guse och censie, händelserikt.
sen den 12 var jag på ung08 med nanna, träffade även aman från lidköping då med, han träffade jag dagen efter också fast utan nannisen. någon dag den här månaden har jag ett svagt minne av att det var the voice med.
sen blev det den 20 augusti, dagen lovet tog slut och jag började gymnasiet, jag var jätte nervös men allt gick bra. jag träffade philip igen och sen blev jag kompis med sandra och ännu mer folk. jag kan säga att jag började älska skolan, och allt folk.

september:
rätt händelselös månad. mycket med skolan, var även mycket med sandra, vi hade filmkvällar lite hit och dit. sen försökte jag få ihop philip och sandra osså, som jag lyckades med den 23 september, fan vad glad jag blev då haha.
fick föresten jobb på bio denna månad med..

oktober:
1 oktober var jag iväg med sandra och såg björn gustavsson medflera, det var askul kan jag lova. sen sov jag hos sandra den kvällen också och vi åkte iväg till kista dagen efter. den 3 oktober spenderade jag hemma hos johan med honom, nicke, mimi och bonne. det var skitkul och slutade med att jag sov där med..
skolan fortsatte och den var fortfarande underbar. vi hade marknadsföring och lite sånt då med.
sen den 29 oktober på min morfars födelsedag åkte jag upp till dalarna och träffade andreas som jag pratade med ända från jag var på landet i somras. träffade honom riktigt för första gången, sov hos honom och hade en helt fantastiskt underbar helg. den 30 oktober blev det även han och jag.

november:
den andra november åkte jag ifrån andreas, och det sved riktigt i hjärtat. men tur som jag hade hade jag frida bredvid mig hela hemvägen som hade samma känsla inom sig. så vi stöttade varandra.
den här månaden var nog den bästa i mitt liv, jag hade en sådan bra känsla i min kropp, var kärare än någonsin i andreas, jag såg hsm3 med frida och ja.. jag åkte upp och träffade andreas den 21-23 och även den 28-30 då vi även hade en månad.

december:
månaden började ju med att jag fortfarande var lika kär om inte kärare, den 12 kom han hem till mig för första gången och det var ju mysigt det med, sen åkte han hem den 14 och det var tyvärr väldigt jobbigt.
sen hade vi en jävligt slapp vecka i skolan som innehöll julmarknad, korta dagar och en rolig show. sen åkte jag och frida till söderälje och kollade fotboll en dag den 20.
sen den 23 var jag iväg till stan med keso och hade ruggigt kul i kylan, blev även upptvingad i katrinahissen för första gången i mitt liv, nervöst först men sedan upptäckte jag en sådan fantasktisk utsikt. sen var det julafton och jag var här hemma med familjen och farmor och farfar, riktigt kul och mysigt. sen åkte jag till andreas den 26 vilket som ni nu kanske vet inte slutade så bra, det tog slut och jag åkte hem den 28. direkt när jag kom hem åkte jag till morfar och åt middag där. sen har dagarna bara gått segt nu dom sista, gråtit och känt mig ensam för det mesta även fast jag varit med guse och keso och även med sandra och philip. tack och lov för det för dom förgyllde mina dagar.
nyår firades somsagt med keso och det var faktiskt underbart. först var jag på middag och det var bra till en början innan johan typ lackade satan på mig och jag gick till tåget.

skriv något sött här

skriv det du just tänkte här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0