tror ingen missat att det är

valborg idag!

onsdag

min dag har varit niiice, skolan rullade på och innehöll matte, första ute idrottslektionen, extra timme, lunch och svenska. sen for jag direkt till väsby och träffade z en stund sen skulle jag åka hem, trodde jag. men istället säger p att jag ska hoppa av tåget och ta nästa och då gör jag det i sollentuna bara för att följa han till stan för att sen åka hem igen, fett snällt! och nu är jag hemma, med kramp i magen, ska duscha nu sen läsa hygien och kolla på andraavenyn som jag somnade så gott till igår (a) p&k

BTW, imorn är det valborg!

skojar dom med mig? :o


rubrik

efter en lång dag är man såklart super trött.
jag och anneli var ensamma ute i serveringen och hade tokigt kul, vi gjorde allt från det vi skulle göra till att driva med en kille på sms. fatta vad man kommer sakna den läraren nästa år. :( kul så länge det varade hade vi iaf, nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det andraavenyn och hygienläsning. p&k.

Cricket - Skin


"livet är fullt av påhitt"

ännu en måndag avklarad, galet! det har varit en bra måndag faktiskt, träffat folk i skolan, och efter träffat frida. nu ska jag kolla på färjan innan jag somnar för att vakna upp till en dag som kommer innehålla servering och kanske ett kista besök. p&k.

om blickar kunde döda skulle du varit död för länge sen

jag är så lycklig jag är så lycklig (8) lalalala. förutom att jag saknar morfar!

tusen frågor men inga svar

idag tog jag med mig min systeryster och hunden och åkte in till stan och vi tog oss en riktig lång promenad ut på djurgårn och bara njöt av solen. det var härligt. och jag känner mig så galet nöjd med denna helg, så jag bara har lust att lägga mig och sova så det blir helg snart igen. men först är det en jävla skolvecka att "se fram emot" men det ska nog gå, funtar på att hoppa in i duschen nu sen kolla på något, så ni får ha det primaballerina. p&k

dagens låt

när jag hör den här låten då tänker jag på dig

Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel


bara för att vi är bäst tillsammans

man är rätt trött efter en låååång dag (och kväll) i stan. för jag och frida åkte somsagt in till stan och var där ända tills 00.20 tåget tog oss hem. och jag tror vi tog 13.27 tåget in. och det vi gjorde var att äta glass i solen, sen satt vi och stekte i kungsan tills vi blev hungriga och gick och åt. sen fick vi reda på att P och hans kompis var i stan så då såg vi dom och följde efter dom tills dom upptäckte oss, sen åkte dom hem och vi träffade Z, sen kom hans kompis och vi var med dom ett tag. sen så gick jag och frida till kungsan och då kom det några och pratade med oss så skulle vi alla spela schack men det blev inte så för dom orkade inte vänta på att dom som redan spelade skulle bli klara, så dom åkte hem och vi träffade Z och var med han och hans två kompisar ända tills vi åkte hem. vi åkte till rådmansgatan och satt på värsta lekplatsen och drack öl, haha. det var faktiskt rätt mysigt. sen skulle vi göra något annat så vi åkte till centralen och skulle till kungsan återigen men frida och jag behövde gå på toa så vi åkte till hötorget ist och satt på donken där tills vi insåg att vi skulle till tåget och åka hem. tihih. det var en galet kul dag med min favorit. längtar galet till sommarn när det blir sånna dagar dag efter dag typ. (aa)
nu ska jag göra jagvetintevad tills jag ska göra jagvetintevad. hoppas ni får en bra dag p&k!

sanningen är bara att acceptera, för den är så jävla sann


tänk mer så kommer du längre i livet

inte för att det är morgon för mig men jag säger ändå godmorgon. igår åkte jag somsagt till rotan i ett full proppat tåg som var kokhett och en gubbe prata med mig och sa "fina flickor finns bara i skandinavien" men iaf så dömde philip 11 åringar i fotboll och jag och sandra satt och kolla på och kom på värsta bra idéen. sen åkte vi hem till philip en stund innan vi åkte till väsby en sväng och kollade på philips egna match, sen åkte vi till coop och dit kom även johan och erik, sen åkte vi till sigtuna och grillade mashmallows över engångsgrill osådär på ett ställe man inte ens får grilla. (aa) det var lite mysigt i sig, sen så kom jag hem och sov.
nu har jag precis duschat och jag borstar tänderna och bloggar samtidigt! idag är det ju stan med frida som gäller, kommer ju bli grymt härligt i det här vädret, och en frida bredvid sig kan ju inte bli bättre. men nu ska jag fixa mig vidare, ni får ha det bäst för det ska jag ha, promise. p&k

igår la jag aldrig upp någon dagens låt så det här får bli denna dags dagens låt
det passar för den väcker minnen för både mig och frida, haha

Nicke & Nilla - Diggar dig


ibland förstår man sig inte på some people!

dagen har varit nize! hade nationella i engelska på morgonen, det gick la hyffsat, sen rullade dagen på osådär.
nu har jag precis ätit middaaaaghhh och ska snart ta och rulla iväg med tåget till rotan och spendera kvällen med coolingarna flipp och snurr MAHA! aja, ska greja lite nu sen prata med my mother. så tjingtjing biiitches!

dagens låt

(ja jag ska börja med sånna roligheter..)


Phil Collins - Can't stop loving you

långpromenad, vänner och miffon

bloggen!!
vet ni vad jag och frida gjort? och fanny? vi var ute och gick i två timmar och tio minuter, vi hamna ända borta i edsviken, sollentuna, töjnan. ojojoj. sen kom två killar så vi börja driva lite med dom om att alla hette fanny och att vi var 20 och jag vet inte vad. ena killen var cp med, tihih. kul hade vi iaf. :) jag längtar tills på lördag då det blir jennie, frida och stan! = bäst.
men nu ska jag ta och duscha så jag kommer i säng någongång, imorn är det engelska skriv nationella på morgonen som gäller, hemskt! men men sånt är livet. nu kallar dushen p&k.

å sandra, du kommer alltid vara min vän. (a) <3

skulan leen

just nu sitter jag i skolan, datasalen. har engelskalektion och både jag och sandra har slut på idéer. (i)
och jag är chock hungrig, har inte druckigt min drick yoghurt idag. :(
sen har jag prov snart med!! värdelöst, men aja nu ska jag.. göra något annat bara.. p&k

"true love is forever"

alla har vi väll en låt vi inte kan sluta lyssna på. en låt som påminner er om någonting. en låt ni egentligen innerst inne inte vill lyssna på?
eller är det bara jag som har en sådan låt?
den här låten är en sådan låt, en låt jag inte kan sluta lyssna på, en låt som påminner mig om någonting, en låt jag innerst inne inte vill lyssna på.

soja - true love


puss :*


aaaaaaoh, vem skulle banga på snyggingen?




B.F.V - de bara e så

skola, design och suuuug

det känns som att jag byter design varje kvart.. men men så äre ibland! (aa)
idag var jag iaf i skolan, niiize.. hade matte, idrott, svenska. galen huvudvärk har jag fått handskas med hela dagen och jag glömde gå och prata med christian, vilket sög ju! men nu ska jag plugga hygien, vilket suger också. sen ska jag väll ut med vovsingen snart med. gaaaah. nej hare bra p&k!

ny design

nu har jag sommardesign bara för jag saknar sommaren galet mycket!
kommer säkert bytas ut, men får vara för tillfället. :)
(tryck F5 om du inte ser den nya..)

-

nu har jag gett mitt ansikte lite färg för jag har ingen lust att komma sjuklingsvit till farmor och farfar dit vi alldeles strax ska på middag jag och pappsi.
mitt rum är även städat nu, rena lakan, uppsatta affisher och golvet är damsuget. perfekt.
nu ska jag se till så att vi åker, p&k!

grattis pappa <3

idag är jag hemma från skolan, vilket jag hatar. det känns så fel och som att jag missar fett mycket.
men att vara hemma är något man måste när man har världens migrän och spydde igår. äckligt att skriva men sanningen kan vara äcklig ibland.
jag är helt ensam hemma, och det känns knas. inte ens fanny är hemma och jag saknar min lilla plutts sällskap. och igår saknade jag mamma galet mycket, för vem saknar inte sin mamma när man mår galet dåligt? mamma är i gustavsberg och fanny likaså. dom kommer hem idag, sådan tur är!
idag fyller även min älskade pappa år, så ska ringa han alldeles strax. sen ikväll ska vi äta hos farmor och farfar (hoppas jag mår bättre) och sen snart ska jag städa mitt rum sen tror jag jag ska baka lite till pappsen. tihih. :)
nej nu ska jag börja någonstans, eller nu är det viva la bam på mtv så det ska jag kolla på först. (a) p&K!

sööööndag fkn söndag

idag vaknade jag vid ett typ (:o!) efter ett tag drog jag ut och sprang innan jag duschade osv, sen drog jag till märsta och mötte upp sandra och philip så åkte vi till rotan för philip skulle ha match, så satt jag och sandra bredvid och frös. denna gång vann idioterna med 5-0, så det var ju bra det hihih. nu ska jag duscha snart och sen lägga mig och kolla på robinson, pluggade just lite hygien faktiskt. imorn är det ju skola igen, kommer typ inte klara att komma upp i tid. maha, men nu ska jag göra annat, morsgalosh!

dags att göra kvällen minnesvärd

min dag har rullat på ordentligt, dock har jag knappt gjort ett piss men men nu är klockan kvart över sju och snart kommer sandra och philip hit och hämtar mig. vi ska till kista och äta middag tillsammans sen så ska vi hem till philip och spela spel och bara mysa galet. det blir en lugn kväll och det passar mig galant. nu ska jag stänga av datorn och så, vi hörs i framtiden p&k.

klockan börjar bli mycket så dags för:

  1. ta en joggingtur i skogen
  2. duschaaaaaaaaa
  3. höra av mig till sandrisen [13.50 - sandrisen hörde av sig först]
  4. det får vi se sen!

abooooooou

hej hallå och godmorgon, just nu befinner jag under täcket med huvudet på kuddar och i min säng lyssnandes på bob marley, då är jag väll ball? ;D
igår gick allt fint, efter begravningen som förövrigt var jätte fin och jätte sorlig så samlades några typ "dom närmaste" i en lokal och åt smörgåstårta och kaffelatte kaka. sen vid två ungefär gick jag och mamma till bussen och åkte till staden där vi gick in och köpte en skiva och lite kort sen åkte vi hem. jag var hemma till ungefär nio då jag drog till solna och mötte upp frida, johannes å jens. inget blev som vi tänkt oss så vi åkte tillslut till odenplan och skulle därifrån till rågsved men fick vända i enskedegård och åkte hem, fyfan vad tråkigt det var..
när jag kom hem tvättade jag bort sminket, och borsta tänderna och la mig och kollade på film i sängen.
idag är det lördag, jag och sandrisen har pratat lite om att grilla men jag har ingenaning hur det blir idag, så jag ligger kvar här tills någon hör av sig, då börjar jag visa dagen att jag verkligen lever. :) p&k!

jag saknar min morfar

jag har en halvtimme på mig innan bror kommer och hämtar oss. alltså har jag en halvtimme på mig att fixa mitt hår som fortfarande är blött som ett blötdjur! idag är det morfars begravning, gud vad jag inte längtat till den här dagen, menmen. nu är det time 2 säga hejdå till morfar föralltid, eller nej för han kommer ju alltid finnas i <3 såklart.
och idag är det den 17 april också, det är lika med en månad kvar tills jag blir sjutton sen ett år och en månad till arton, fyfan vad nice typ! ;D dock har vi varit utan morfar en månad idag också. inte alls lika kul..
nej nu är det dags att fixa håret tror jag, ha en bra dag så får vi se när jag skriver nästa gång p&k!

JAG ÄLSKAR DIG!

fannybannybitch


nu ska vi ut, PUSS från oss!

idag och igår

igår kändes det som att jag var lite överallt, först i stan sen åkte jag till min apu i sollentuna sen var jag hemma ett tag innan jag mötte sandrisen och vi åkte och kollade på philips fotboll i bollstanäs (och fan vad kallt det var!) sen åkte vi med johan till akalla och besökte donken.
nu känner jag mig smått stressad, ska vara på min apu klockan ett idag och jag har precis duschat! så har inte tid att skriva mera, men vi hörs sen, p&k!

lay all your love on me (8) spelas just nu upp här hos mig, tihih.

till mina läsare

ha en bra dag, det är dags för mig att kila iväg! <3

onsdag

kanske borde börja fixa mig nu.. har ju trottsallt några ärenden att göra..

underbar dag!

nu är jag hemma trött och belåten.
jag och farmor tog ju oss en vända i stinsen och eftersom min farmor är bästare än bästast så fick jag ett och annat av henne, sen fikade vi också. efter stinsen var jag med frida, johannes och jens, vi var i staden och chilla galet, skaffade mig även en ny piercing, sen träffa vi två, och jens åkte hem, sen åkte vi tre till kista och därifrån hem. nu ska jag fixa lite sen ska jag fan lägga mig och kolla andraavenyn sen film. imorgon ska jag göra några ärenden, bara så att ni vet. p&k!

med tandborsten i mun bloggar jag lite snabbt

om jag ska hinna bli klar till halv tolv borde inte jag blogga nu, men jag har tandborsten i munnen så det får gå att blogga lite snabbt iallafall. halv tolv hämtar farmor&farfar upp mig sen blir det shopping med världensbästafarmor. jag bloggar troligtvis när jag kommer hem, nu ska måste jag skynda mig lite p&k

staden, rågsved osv (H)

nu har jag träffat frida och johannes :) det var lite roligt det med. först åkte vi till staden, var där en stund innan vi åkte till rågsved och chillade lite med en sommarpojk. vi fick grillspett, halstabletter och redbullvodka typ. sen åkte vi hem fast vi hann med att kisselissa i stureby med, haha! sen åt vi cheeseburgare på centralen. och nu är jag galet trött så ska ta bort sminket och borsta gaddarna sen ska jag sussa sött. vi hörs imorn, då blire shopping så att ni vet p&k!

ett besök hit och ett besök dit

det blev ett snabbt besök i stan.. väldigt snabbt.. david var inte där så istället åkte jag hem och tar det en annan dag då jag inte låter som en gås eller vad man nu ska säga om min röst. när jag kom hem tog jag cykeln och min hund och cyklade till kista och köpte ett nytt halsband åt damen. och nu är jag hemma. senare ska jag in till stan igen (!) dock inte själv, tur är väll det, utan frida och rikish ska med och vi ska träffa två people. sen vet jag inte vad som händer men det är ju alltid sånt som visar sig. nu ska jag sätta på någon slags musik och surfa vidare, ta't lugnt så hörs vi p&k!

måndag idag då

ännu en tidig morgon och jag förstår inte. när jag inte har skola vaknar jag mellan sju och halv tio varje dag och är jätte pigg, typ som att jag vaknar och kan springa maraton på en gång. men när jag har skola och lägger mig ännu tigiare på kvällarna så väcker klockan mig och jag orkar knappt röra mig en meter. det är så sjukt enligt mig.
men aja, måndag idagrå och jag ska till stan, innan dess måste jag fixa mig såklart, och bestämma kläder. idag kommer även frida hem, så kanske träffar henne och rikish en stund ikväll, det visar sig. måste ringa världens bästa farmor sen också. sådetså, nu ska jag ner och säga godmorgon till mamma, p&k!

jennies juvliga söndag

hejhejhallå bloggen. tur att det här inte är något man ska prata för jag har knappt någon röst.
hem från stan kom jag strax innan fem med en mättare mage, ett ännu mer sug på solbrillorna som är slutsålda och ett vetande om två snygga piercingar. så nu har jag träffat bubb igen, och det var fantastiskt.
när jag kom hem kom mina två bröder på middag ca tjugo minuter efter, det var också ruggigt trevligt. nu har jag sysselsatt mig med att spela spel på blip ett tag (HAHA) och nu vette fan vad jag ska göra, men det visar sig, visst?
imorgon ska jag till staden igen för att besöka ett café om sommarjobb, men vi hörs, okej? p&k

söndag!

godmorgon godmorgon godmorgon och massa mer godmorgon
min hals är mer än knas idag så ska knarka bafucin & strepsils idag hade jag tänkt, men halsen hindrar inte mig till någonting så ska snart hoppa in i duschen och sådär sen vid tio i ett ska jag gå till tåget. det är ju fint väder idag också så ingenting passar väll bättre än att strosa runt lite i stan och ta en fika? :) aja, nu ska jag kolla runt på lite bloggar innan jag duschar, p&k!

påskägg & robinson nästa

bara för att pappa inte gillade godiset i sitt påskägg från jobbet..
.. så har jag nu två..

titta vad jag hittade i våran trädgård!

det tog tre ledtrådar och ett bra litet tag att hitta det men det var värt det!
<3

så nu ska jag precis som alla andra gotta mig på ett påskägg. :)

mig behöver sommarjobb!

nu har jag just pratat med min grannes son, så ska iväg till hans café nu i veckan och hoppas på ett jobb där, skulle sitta susen om jag ska vara ärlig. och nu börjar det lukta mat här uppe i mitt rum, fint kött och pommes rycktas det om och det kommer ju inte alls sitta fel i magen. nu ska jag svara på ett mess sen ska jag ner och kolla hur lång tid det dröjer innan jag får sätta en gaffel i en köttbit. :) p&k!

påskafton

tidigare i veckan läste jag bloggar hit och dit om folk som precis fått lov och gått och blitt sjuka, jag tyckte verkligen synd om dom och så är det klart jag typ hamnar i samma sits. min hals envisar sig om att göra ont och jag tappar rösten till&från. inte ett dugg kul.
men jag åkte till kista och införskaffade mig en vårjacka idag, kändes bra. sen har jag även bestämt att fara in till stan med guse imorgon så jag går runt och hoppas på finaste vädret imorgon osså för att kunna sitta ute och steka i solen.
nu ska jag ta och måla naglarna, senare idag blire att leta påskägg (det är bara påsk en gång om året så ja jag letar efter påskägget mitt) och kolla på robinson som gäller. men glad påsk på er iaf, p&k.

kanske dags att glömma allt nu?

nu börjar min långfredag rinna mot sitt slut, tänkte först bara skriva några rader här innan jag lägger mig och kollar på talang 2009. jag gjorde ett snabbt besök i kista imorse, sen har jag även tagit en cykeltur med hunden, duschat henne, städat bilen, kollat på film och varit iväg och träffat peggymään och hans kompis, så med dom var jag både i kista och märsta, det var grymt med trevligt.
imorgon är det leta påskägg som gäller, nu ska jag borsta tänderna och dricka pepsi, p&k.

lååååångfreeedag

vilken strålande dag att vakna upp till, solen lyser och dagen har massor att erbjuda. bättre kan det inte bli eller hur?
snart ska jag fixa iordning mig lite och åka till kista och kolla på en jacka, när jag kommer hem ska jag städa bilen, städa mitt rum, och duscha hunden. sen får vi se vad som står på tur. hoppas ni får en bra långfredag. p&k.

bara vara, en torsdag

min hund är söt, och hon är en av få att vara det.
jag sitter här och sjunger och har lov.
gör faktiskt ingenting mer än bara sitter här
och sjunger och socialar mig med min hund
det är bara skönt att ta det lugnt och bara vara!
nu är det hsm3 låt att sjunga till, p&k

datakunskap på skärtorsdagen

datakunskap, precis som alla andra torsdags eftermiddagar! (säger man så?)
snart har vi påsklov, och gud vad jag längtar, var nästan så att jag tänkte skita i skolan idag.
men jag kom hit och har kämpat mig igenom dagen, och det är ju bra det.
det var värdelös dans på rasten också, och jag menar verkligen värdelös. :)
sen har jag fått veta att jag fick vg på datakunskapsprovet å det var såklart niiice.
nu ska vi hålla på med powerpoint, p&k

jag vet ingenting längre

jag vet inte vem jag ska prata av mig hos
så jag låter det stanna kvar här hos mig

uppdatering (y)

jag vet inte vad det flugit i mig men blogglusten finns bara inte där på ett hörn som den brukar. sen har jag inte så speciellt mycket att berätta. mer än att jag har fått veta att jag fick vg på svenskaprovet, att man inte ska ta buss 585 typ från skolan för då hamnar man ute i landet ingenstans och får gå 2km, att man kan få 39,50 i dricks för bra bordsservice. och att jag är fullt beroende av en vårjacka. och sen en till sak, att jag saknar min älsklingssyster något så galet mycket. sen den glada nyheten att vi bara har en dag kvar i plugget sen är det lov! det är grymt med.
mer behöver ni inte veta! nu ska jag duscha, sen ska jag lägga mig och sova, jag är grymt med trött.

det finns så mycket jag skulle vilja säga dig

jag vill inte att du ska leva en värld långt ifrån mig, jag vill att du ska leva här & nu. här med mig, kunna glädja mig precis som du alltid gjort. snälla kom tillbaka,
jag saknar dig.

söndagskväll

nu är jag renast i stan, nej men jag har duschat och massor nu. så nu känner jag egentligen bara för att lägga huvudet på kudden och sova tills jag måste upp! men det går inte för jag ska kolla på tv sen. (a) jag har gjort alla läxor jag ska också, det gjorde jag under dagens lopp så att jag slapp dom nu på kvällskvisten, nu ska jag ta och fixa lite sen lägga mig trottsallt. (och kolla på tv dådå) p&k

ny design efter en vecka och en dag (y)

take my hand,
take a breath
pull me close
and take one step
keep your eyes locked on mine,
and let the music be your guide.

en lördag att minnas

hej igen! hade ni en bra lördagskväll? det hade iaf jag.
jag drog ju somsagt mig mot märsta och mötte sandrisen
vi handlade middag och ingredienser och gottgott på willys
sen kom bästus och hämtade oss, så åkte vi hem till henne
vi lagade mat, gjorde tårta och hade allmänt trevligt
senare framåt kvällen kom isafisa, bella, johan, erik, olle & martin
först var det rätt segt det kan nog ingen neka till men sen
fick vi för oss att lattja lite med kort och kom in på att
köra någon form av konka med kort så den som fick
högsta siffran på kortet skulle bestämma något
den med lägsta siffran skulle göra. och det hände
mer än ni anar kan jag lova haha, sen så tröttnade
dom flesta på det efter några timmar så bestämdes det
att vi skulle dra oss, jag åkte ju hem med pojkarna
och det var en färd i sig, mycket fyllesnack och visit på donken
tillslut var jag iallafall hemma runt tre och somnade nästan
på en gång i sängen med hunden bredvid mig.

idag söndag och jag läser på dom flestas bloggar att
dom har lov och har det underbart, men jag har ju skola
imorgon jag. men jag lider inte av det, men dock vette
fan vad som ska hända idag, men det visar sig och ser. :)

jag älskar min mamma

nu har jag varit både i kista och barkarby.
och min mamma är den bästa som finns. <3
har massa nya grejer nu, men kan inte skriva
mera nu för måste fixa mig och åka till märsta.
vi ska fira isafisa hemma hos sandrisen
så hare bra, p&k

lördagsmorgon

godmorgon, eller jag vaknade först klockan sju men sen somnade jag om och vaknade nio igen
men whatever, nu ska jag fixa mig lite och drajja till kista, bloggar sen kanske. adios!

min eftermiddag och min kväll i ett

hejhejhallå
hem från shoppingen fick jag med mig en klänning, en t-shirt och en sminkgrej
ska kanske till kista en sväng i morgon och kolla lite, men får se.
sen hittade jag hsm3 (<3) som jag fick av mamma.
när vi kom hem åt vi, sen somnade jag som ett litet barn i sängen.
och nu ska jag lägga mig och kolla på hsm3 som jag redan kollat halva på, tihih. (a)
p&k

bild från filmen


är vårsolen här för att stanna nu?

nu är jag hemma från skolan, fick sluta en timme tidigare för att vi flyttade fram idrotten. och det passade ju utmärkt i detta härliga väder. snart ska jag iväg till mammas jobb så ska vi åka och shoppa lite, jag är jätte sugen! och ikväll har jag ingenaning om vad som händer, men det visar sig nog med tiden. nu ska jag kolla hur mycket pengar jag äger och har, p&k!

hunden njuter av solen, luften genom att stå med huvudet utanför det öppna fönstret


love is something everybody needs



vad gör man när man vill någonting
så mycket men det känns så omöjligt?








sammanfattning.. typ..

ajabajja, jag har inte bloggat. men jag har faktiskt inte haft tid förens nu!
igår var dagen rätt okej faktiskt, provet gick galant osså (svenskaprovet alltså)
sen efter skolan chillade jag i philips bil med han och sandra sjukt länge
sen hände det ett och annat, vi spelade fotboll osv..
sen klockan sju blev jag avsläppt vid statiol, handlade en fralla och dricka
och gick till lovisa, fick ut henne och vi gick till willys för hon skulle handla.
sen gick jag till tingvalla och träffade V och hans kompis, sen kom några andra med.
sen åkte jag med typ 22.19 bussen(?) så kom hem rätt sent, och var astrött.
duschade och hoppade direkt i sängen när jag kom hem.

även fast det blev sent igår kom jag upp i tid imorse, bra gjort tycker jag.
vi hade först engelska, dubbeltimme, som jag skrev skit mycket på
vi skulle skriva på våran uppsats i datasalen.
sen hade vi hygien, som vi också var i datasalen på, och skrev på vårat
grupparbete då jag och marcus jobbar om campylobacter(?)
sen hade vi pannkakslunch och sen var det datakunskap - prov
gick sådär, hoppas iaf på VG men vi får se.. och hålla tummarna, tihih.
efter skolan åkte jag, sandra och philip till täby centrum och kollade
efter present åt lovisa och philips bror, sen åt vi tillsammans.
sen fick jag skjuts hem och drog nästan direkt till kista med frida
och träffade M&S och två till av deras kompisar, lite roligt det med.
nu är jag här igen och ska snart duscha eller när jag skrivit klart här snarare.

imorn är det fredag igen! galet vad snabbt veckorna går nu förtiden.
och jag antar att det inte bara är jag som upptäckt att det blitt VÅÅÅR! :D

RSS 2.0