30/11 18.25

imorse var det mycket skönare att ligga i sängen än att tänkas gå till skolan. inte för att jag låg där hela dagen men lite längre än vad jag borde.. kom lite sent men whatever. fixade allting inför julbordet som börjar imorn och sen fick vi sluta. jag och isafisa gick till willys och handlade chips å dipp. sen gick vi till henne och mumsa på det framför linas kvällsbok, dock somnade jag en sväng, heh. sen följde hon med mig när jag skulle göra mitt "ärende". sen åkte jag hem, jag och pappa drog till donken sen till expert för jag ville peka på vad jag önskar mig i julklapp, tihih. that's my day. hejdå!

29/11 20.51

tredje gången idag, i know you like it. jag ska säga godnatt nu, för jag ska kolla på "mitt stora feta grekiska brölopp" men jag kommer säkert somna efter bara en stund.
imorgon är det julpynta hela hyllan typ (asso skolans restaurang) eftersom det är julbords vecka. slutar betydligt tidigare än schemat och det är skönt. efter skolan ska jag vara med min fina isafisa. vet inte vad vi ska hitta på men något roligt antar jag somvanligt, heh. klockan fyra har jag ett ärende att göra. iaf, nu ska jag kolla vidare på parlamentet. ha en bra natt (;)) puss.

29/11 17.53

det var mycket bättre när jag hörde din röst var dag. när fick ta del av din kroppsvärme när det var kallt. när jag vaknade upp med din arm runt mig. när vi gick hand i hand. jag saknar det, riktigt mycket. vad var det som hände? varför tinade allting bort. kommer jag få se ditt fina leende igen, känna dina läppar emot mina? det är vad jag vill iallafall, hoppas tiden säger detsamma.

29/11 13.41

det luktar glugg i hela huset, i köket spelas julmusik och jag drack just varm oboy å åt saffransgifflar osså pepparkakor. värsta julstämmningen såhär på första advent. vad har jag ägnat mig åt den senaste timmen mer då? jo jag har krattat hela framsidan. hade sällskap av min bästavän också, dock hjälpte hon kanske inte till så mycket eller inget alls faktiskt. störde mig mest med att stå precis där jag skulle kratta och sen efter ett tag envisade hon sig med att vi skulle leka med en boll så hon stod där och skällde för att få uppmärksamhet. men that's she. nu ska jag kolla på playa del sol. heh, ni får ha det bra. och skapa julstämmning ungar! puss.

28/11 19.22

igår kväll somnade jag på soffan - med kläder & smink. vaknade av en bror som stod utanför dörren och skrek å knacka, det var kanske inte så allvarligt som det låter. men iaf, tror det var en befallning av mamma eftersom klockan faktiskt var tjugo i nio då. och vi skulle åka tjugo över (!) snacka om att jag for upp i stress, in i duschen osv osv. blev faktiskt klar i tid. vi drog som jag har sagt iväg på handledarkurs, så snart är det dags att sätta sig bakom ratten. när jag kom hem drog jag en sväng till kista som sällis till nanna. sen dess har jag bara tagit det lugnt pga världens huvudvärk. ikväll blire robinson, godis och cola. perfekt lördag kväll när man har huvudvärk. hoppas ni får det bra, puss!


27/11 08.56

klockan är morgon, men jag är inte i skolan. och det är otroligt skönt. om det skulle vara somvanligt skulle jag just nu sitta på körkortsteori, men det börjar inte förens den första december, så har lite ledigt nu då.. ska strax sminka mig för halv nio är det dags att vandra till tåget. samma gamla visa nivet. och just nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova för att sen vakna och få veta att det är måndag. men så bra har jag det inte, tyvärr. så hejdå.

26/11 22.35

jag är rädd, jävligt rädd. det jag tror är sant får inte vara sant, seriöst. jag orkar inte det!
sitter här och oroar, oroar mig i onödan antar jag. för alla problem har en lösning. (om man inte har en jävlans otur dvs..) samtidigt som jag oroar mig är det en viss person som gör mig glad på msn, tack för det! annars vette fan. ska kolla på paradise hotel avsnittet snart tror jag, sen sova. och imorn blir det ändå att gå upp tidigt för att göra ett ärende, sämst. men det är vad världen är just nu, tack och hej.

26/11 17.40

idag var en bra dag i skolan, eller rätt seg kanske man ska säga? bra och seg.. nått sånt.. vet inte vad jag ska ta mig till en viss lärare bara, men det kanske inte är så lätt att veta ibland.
whatever, imorn har jag sovmorgon till tjugo över tio, och inte bara det utan jag slutar även en timme tidigare, love my life somethimes. nu tänker jag sluta skriva för jag har inget mer att berätta.


jag önskar du kunde komma tillbaka till mig.


25/11 22.16

1. Jag har insett att min senaste kyss... var förlänge sen..
2. Jag lyssnar på... john mayer - free fallin'.
3. Jag pratar... för tyst sägs det.
4. Jag älskar/tycker om... min hund, mina vänner & min familj.
5. Min första riktiga kyss... var med.. hahah JUSSI!
6. Jag avskyr när folk frågar... "hur gick det?" när det syns att det gick dåligt.
7. Kärlek är... något väldigt komplicerat..
8. Någonstans, tänker någon på... sex.
9. Jag kommer alltid att... heta jennie?
10. Jag är hemligt förälskad i... chocklad.
11. Sist jag grät var... när det kom nån tår i fredags.
12. Min mobiltelefon är... en del av mig.
13. När jag vaknar på morgonen... sover jag alltid lite till.
14. Innan jag går och lägger mig... tänker jag på när jag ska gå upp nästa morgon.
15. Just nu tänker jag på... hur skönt det skulle vara att sova.
16. Bebisar... är små människor.
17. Idag har jag... fått nya minnen. 
18. I kväll har jag... sätt regn ännu en gång i mitt liv.
19. I morgon kommer jag... vara i skolan, like allways.
20. Jag vill verkligen... vara hos dig just nu.

25/11 21.24

ovanligt nog är det latin kings som spelas på spotify.. (för övrigt kommer jag aldrig lära mig hur det där stavas, måste alltid kolla upp stavningen) iaf, skolan idag var niiice. hade skriskoåkning på idrotten, alltid lika kul. eller nått sånt. provet ska vi inte ens prata om för det kan jag inget annat än klaga på. och nu när man inte har något plugg att tänka på försvinner tiden bara iväg, var ute en sväng med frida. men nu ska jag nog ta en härlig efterlängtad halvvarm dusch, sen lägga mig och nanna kudde, feeeeeeeeeett skönt. puss på det och er. (;

24/11 22.18

nu har jag pluggat till det där fkn samhällsprovet i timmar.. och jag anar knappt själv hur trött jag är. så ska skutta ur kläderna och borsta gaddarna för att läsa igenom allting i sängen en sista gång sen sova, sen upp imornbitti tidigt för att duscha osv. sen plugga på tåget, och på lunchen osv. JAG SKA HA VG, förstått? iaf hah, nu är mitt huvud trött, eller inte bara huvudet, hela kroppen. så godnatt och sovgott och drömsötast och allt det där, hejdå!

24/11 18.30

känns som att pluggandet kommer ta upp hela min kväll, så därför ska jag alldeles strax gå till ica och köpa en påse chips. man måste ju belöna sig med något när man pluggar rumpan av sig?
iaf, skoldagen i övrigt.. varför skrev jag så? whatever.. den var vilket som bra, vi var i köket för första gången, now the best is back som vi kan säga det. aaaop, men får inte svar av fröken frida så går väll själv då. tjingtjongtjines!

p.s EN MÅNAD TILL JUL, vilket inte är något capswowdirekt menmen.. d.s

23/11 20.43

inte för att jag vet vad jag ska skriva men hej här är jag igen (!)
det är för tillfället reklam på tvn, vad kollar jag på då? ullared ofcourse hahah! det är knas. whatever, skolan var okej, gick ända till fem men det funkade. kom hem, åt och sen borde jag plugga men det är svårt. men det måste bli av sen. efter duschen osv. måste ta bort nagellacket med eftersom jag har kök imorn, sämst. iaf, nu börjar det på tvn igen, tihih. puss.

22/11 21.03

röster i mitt huvud, men jag vet inte till vilken jag ska lyssna. tankarna bara snurrar runt runt. jag vet knappt var jag ska ta vägen. om jag skulle få en önskan som skulle gå i uppfyllelse vet jag vad jag skulle önska.

jag skulle vilja ligga tätt intill dig och höra dina andetag. skulle vilja ligga där med dig och liksom bara känna din närhet, att du finns där. att det är du och jag å ingen annan.
jag skulle vilja vara så modig att jag kunde ringa dig och berätta allting, alltihop som bara jag vet. som jag går och bär på och önskar du visste.
hela dagen har jag önskat olika saker, ångrat mig och tänkt. tänkt på vad alla andra sagt, tänkt på hur du uppfört dig, och tänkt på vad jag vill. men jag har aldrig kommit fram till något slutgiltligt. jag vet inte vad jag vill. jag vet inte hur jag ska kunna berätta. jag vet inte hur jag ska göra.
allt är så svårt, men jag vet hur det skulle kunna vara lättare. och det är om jag inte hade hört dessa meningar ur din mun så skulle jag kunnat berätta allt jag tänker på nu. då skulle det inte ens finnas sånna här tankar i mitt huvud som finns, nej allt skulle vara sagt. och jag skulle säkert veta allt jag ville veta.

jag längtar tills dagen med stort D kommer. då jag vet alla svaren på mina frågor.

19/11 22.02

nu äre läggdags, eller först ska jag försöka bli lite brunare och få lite renare tänder oså ska jag skriva packlista (så jag inte glömmer något som ska hem till sandrisen imorn) sen äre läggdags haha. godnatt!

18/11 21.05

dags för lite uppdatering tror jag allt.
hej? mina unika besökare besöker mig tokigt mycket många gånger, vad finns det att läsa egentligen haha! nejmen whatever, jag älskar er puss!
okeeej, iaf.. igår var jag i skolan (nehe?) sen åkte jag och sandra till stinsen och kollade lite, sen på kvällen fick jag sovsällskap.((a)) imorse kom vi upp den tid vi skulle, duktiga oss.. kom till skolan och tog mig igenom den dagen och efter var jag med isafisa tills det var utvecklingssamtal som gällde som gick galant! sen åkte jag och mamma till coop och nu ska jennie och fanny sova, godnatt!

btw..! igår vare 6 månader kvar.. :D

16/11 21.56

lördagen var grym. öl, brudar och kalaskul kan jag beskriva det med. först var vi hos ida tills vi åkte till nån fest i märsta och därifrån gick jag å ida hem till henne och var där tills jag och andi åkte och hämtade jörn i stan sen fick vi skjuts till mig där vi sov.
i söndags vaknade vi sent och åkte till väsby och åt pizza med jocke, sen på kvällen kolla vi beck och sov astidigt. idag var det skola, sen efter var jag med lovisa och upplevde den bäsa måndagen på really länge. vi åkte och köpte smink i kista sen var vi hos mig och spela kort haha sen åkte vi till väsby och mötte ida och andi sen åkte jag och isa hem till henne och plugga, vi hade grymt kul. promise that.
nu saknar jag min morfar jätte jätte mycket så ska ta och lägga mig tror jag, måste upp imorn dessutom. puss.

14/11 16.45

NU BLIRE MÄRSTA SOM GÄLLER, taggataggatagga till fest! :D ha en bra lördag skriver imorn PuZzZzZ..

13/11 06.44

fredag den 13:onde.. vad kan hända idag då tro.. tåget kanske blir hejbubblans försenat? bussen kanske krockar? skolan kanske brinner upp? jag kanske får reda på att jag har den populära 'baconfebern'? nej, skämtosido, det är klart det inte kommer hända något.. (eller jag hoppas..) whatever, är skittrött idag, fortfarande förkyld så skulle valt att stanna hemma i min säng idag om det inte var fredag, men bara för att det är fredag förstörde det allt. blir ju sysslolös i helgen om jag inte går till skolan idag, daah. iaf, ska till tåget om dryga kvarten. är skithungrig och vad mer ska jag säga? nothing i thiink, just goodbye and have a nice day my best fans.

12/11 16.58

igår kväll befann jag mig i väsby hela kvällen med ida, jörn, andi och jocke. kom in till min säng vid halv tolv så var dödstrött imorse, men whatever.. he.. he.. nu har jag städat å ska äta sen väntar jag besök, bloggar inte mer ikväll puss.

11/11-2009 15.40

börjar känna mig bättre nu iaf, dock inte så bra som jag vill må. whatever.. var iaf i skolan idag och gjorde.. inte så mycket, tummen upp på det! ska läsa lite alkohol strax, ska bara ut med fannybanny först. och ikväll hoppas vi på det bästa, tihih. mysis. aja svinkallt är det och näsan rinner, dags att sätta på sig my love - vinterjackan - och ta lite papper å sätta fötterna i skorna så inte fanny kissar inne, nejmen seriöst hejdå mina fans!

finis

nu blir det till att ta en dusch så att man är lite piggare när man ska plugga.. efter pluggandet blir det kanske film eller sussa på en gång, det återstår att se. måste vilket som till skolan imorn, eller måste och måste, jag vill. trist att sitta ensam i mörkret en hel dag till!

det vackraste jag vet, är att se dig när du sover


sjukis

blev hemma från skolan idag, vilket suger! igår kväll hade jag feber och ont över allt. plus assvårt att svälja. och idag har jag fortfararande skitsvårt att svälja plus ont i huvet osv. ska snart försöka svälja ner lite pannkakor för jag är ashungrig. whatever, det suger att vara sjuk, punktslut.

SKULAN

hej hej hallå. imorse när jag vakna hade jag hur ont i halsen som helst, så det var ett under att jag var i skolan tills dess slut. för det hade jag inte ens tänkt. whatever, nu har jag tre prov att plugga till, sämst!

:(

helvetesjävlaskit, om man får säga så?
nej men seriöst, börjar få ont i halsen, vägrar att gå och bli sjuk! dessutom har jag tre prov i veckan så får inte bli sjuk..
så iaf nu tänkte jag gå och lägga mig.. och sova för att lyckas ta mig upp imorn. nattinatti!

i'm back!

nu är jag tillbaka efter en låång tid. min dator kraschade nämligen, haha.
men whatever, har haft massa annat för mig.

praktiken var underbar, skitkul och träffa massa underbara människor!
sen höstlovet tog jag det jätte lugnt och det var ashärligt.
sen började skolan och det var kul det med!

och nu i helgen så i fredags var jag, sandra, ida, frida och anna hos jonas och drack lite, sen drog jag, sandra, ida och jörn till micke och fortsatte att dricka lite. sen fick jag skjuts hem. (a)
och igår lördag så var jag först och fixade det sista i morfars lägenhet. sen på kvällen drog jag till sandra och philip, kollade på film innan jörn kom och hämta mig och vi åkte till jocke. sen drog vi hem till honom. :) och idag så fick jag jimmys dator oså. nu ska jag kolla på "ensam mamma söker". berättar massa mer senare.. puss!

RSS 2.0