!

nu är jag lite mer taggad till imorn, gr8 äre! hittat en asbra låt också, awesome äreee. nu ska jag fixa lite sen lägger jag mig i sängen. bara så ni vet. :*

"när får man nog?"

just nu är jag så galet skoltrött så det finns inte. har nog aldrig haft ett sånt här osug att gå till skolan (under min gymnasietid alltså) men det är dock inte därför jag stannat hemma idag, nejnej. så illa äre inte. mitt huvud var nära på att sprängas imorse när klockan ringde, så jag låg kvar istället. skönt! imorgon äre valborg, är inte alls taggad så kanske dags att ligga hemma och tagga lite idag då? eller vad säger ni.. nu ska jag hitta något att fördriva min tid med, så vi hörs senare sötnosar.

onsdag

drog med nannisen till kista å käkade. sen kollade vi runt litegranna. hittade en tröja som jag ska säga till farmor att jag önskar mig. fyller ju trottsallt år om 19 dagar! sen drog vi till s-tuna och solade. och sen åkte vi hem i regnet. usch.. nu funderar jag på en dusch, sen lite samhällskunskap sen film. låter bra? yes! så puss på er.

<3

det här känns bra. lugnet runt dig. ditt leende. och smset tre minuter efter vi skildes åt.

till dig

får väll tacka för tiden som var vår. tiden som vi hade tillsammans, tiden vi fick och tiden dom kallar våran. men nu har jag insett att det kanske inte var så mycket att hänga i julgranen. inte så mycket att offra sig för, inte så mycket att lägga all den dyrbara tid på.
för något som man vill ska lyckas behöver man vara två för att klara och man klarar det inte ensam. det måste alltid vara två som kämpar fullt ut. och det funkar aldrig bara med en persons kämpande krafter. om du bara kunde förstå det.. då skulle det stått annat på skyltarna vi såg.
fast nu kan jag ju gå vidare, se ljuset i tunneln, inte känna mig som boven i finkan längre. jag kan vara "fri som en fågel" som rasmus på luffen säger. ingen kan komma och klaga på alla 'fel' man gör, och sen blunda för dom fel som personen själv gjorde. skönt.

jag visste hela tiden, egentligen, att det inte var så jag ville att det skulle vara, att allt var falsk. att vi spelade samma spel, bara att vi hade olika regler. och just då insåg jag det aldrig, bara trodde på lyckan jag fick. för jag fick lycka av dig, en speciell känsla som kittlades i hela kroppen när jag såg dig. och det där undebara som du gav mig när du var den sötaste. jag levde på det flera dagar efter. sen fanns det ju såklart dagar man bara ville strypa dig (som nu då) men dom tog man som en klackspark och hoppades på bättre.
men nu äre over and out. när du inte ens säger hej, då äre kvitt. jag hoppas du vet vad jag gjort efter det. jag hoppas innerst inne att du får veta. så du kan få en känsla i dig att du kanske gjorde fel, för det gjorde du. tro mig. du kommer inte få det bättre nu om det är det du tror. du kommer aldrig kunna förstöra för mig, snarare tvärtom. så jag varnar dig bara. det där var bara början.

orden du kommer säga i framtiden, kommer inte betyda ett shit. jag kan höra så mycket bättre. och det har jag redan gjort.

;)

drar till finare trakter nu = bort från märsta ;) självklart tar jag med mig min ryggsäck = isa.. mohaha.. neråå men vi drar iaf härifrån nu. pusssssss.

måndag

igår kväll drog vi till ängsjö, jag, isa och 9st till. vi grillade efter typ 2 timmar, haha och bara mös framför värmen. vissa gjorde ju mer än andra, tex badade. sen vid halv tolv gick jag in genom min dörr efter att ha suttit och pratat i en bil på min uppfart i typ en halvtimme. haha.. nu sitter jag hos isa, vi ska snart till skolan. efter skolan får vi se vad som händer.. så det så..puss


helgen

igår blev det stan för hela slanten, först lite solstekning i kungsan, och sen träffade vi på några och drog till heron city en sväng och sen tillbaka till stan. lyckad dag/kväll. åkte sedan hem hit och sov.. (@isa) nu är hon inne i duschen, vi måste hinna fixa oss snabbt för ikväll blire grillning. MYYS!

lördag

känns som jag jämt sitter i den här stolen när jag bloggar nu för tiden. vart tror ni jag är? jo mycket riktigt, jag är hos lovisa ännu en gång. tävlingen gick la ok, vi kom trea. åkte hem och sov en timme eller två kanske. sen åkte jag hit och mötte isa vid halv tio, vi gick till coop sen gick vi hem och chilla.
nu är bruden i duschen, snart äre min tur. sen blire fix&trix, sen måste vi hem till mig sen blire väll stan somvanligt, haha. typiskt oss liksom. fint väder också, som plåster på såren. nu vet ni det, och nu tog det stopp, vi lär höras. puss.


taggaaaa

dags att lära sig vinmenyn nuråå. sen lägga sig och sussa, måste vara piggast imorn. ska möta yvonne halv åtta vid centrum. och då är det bara att taggga. vinna låter underbart, så bäst att göra det. ;) natti <3

@isafisa

vi hade kind off nationella imorse, gick la bra.. vuxna som läser kanske inte kommer gilla mig mer, men äsch ;) jag och isa åkte hit till henne och åt lunch, besökte willys först. nu ska vi snart tillbaka till skolan en sväng sen blire stan somvanligt, vi börjar bli stammisar där.. nej nu ska vi dra typ.. hejråå!

-

har en tävling på fredag, det borde vara det ända som är fastklistrad i min skalle. men det är det inte. var ute med min underbara frida på promenad för en stund sen och det kom upp ett samtalsämne som faktiskt satt långt inne. om jag bara tänker så finns det så mycket jag skulle vilja säga. jag behöver sätta punkt, öppna ögonen och se vad jag faktiskt vill. och jag tror jag vet nu.

måndag

skrev igår, men inlägget försvann.. bra blogg.se, bra..
idag kom jag till skolan, hade varumottagning en halvtimme, sen övade jag inför tävlingen, hade jag bild en halvtimme typ, sen möte sen slutade jag, asnice! nu ska jag in i duschen, imorn blire sovmorgon för vi ska till älsjömässan, så ska gå hemifrån kvart över nio. sen efter mässan (som är en matmässa) så har jag körlektion sen blire märsta och träffa V som det ser ut nu iaf.. nej nu ropar duschen, PUSS.

lördag

fortsättning av denna lördag kommer bli, bio, staden och sova hos isa. <3
början var hämta mamma, åka till stinsen, åka till farmor & farfar. och sen långpromme med frida!
ska ut med min saknade hund nu, puussss..

jag fick låna en ängel

för exakt ett år sen var det fredag. för exakt ett år sen var det påsklov. för exakt ett år sen satt jag i en kyrka. tårar rann ner för mina kinder, framför mig stod en kista. i kistan låg min morfar. min älskade fina morfar. för ett år sen la jag en blomma på en kista, en blomma som inom kort skulle vissna och dö. men den symboliserade något den där blomman, och det var kärlek och saknad. hoppas du än sitter där på molnen och ler. jag saknar dig.

10.19

sitter nyvaken hemma hos isa just nu, ska ta bussen som går 37, möta pappa & hämta mamma.
igår hade jag och isa picknick, kallt men mysigt vare kan jag lova. gör det - du får kompisar av det.. (y) eller det fick iaf vi haha. nej men more update later, puss.

torsdag - skolan

sitter på svenskalektion, ska skriva nån kind off uppsats (?) måste prata med isa, hon kommer om furtio minuter den lilla sjusovaren. hihih. läntar tills efter skolan, då ska jag hälsa på mamma. <3

onsdag

bra dag i skolan, föst muntligt prov som gick.. bra? sen så.. aah.. dagen rullade på iaf hah.. sen tränade vi lite inför tävlingen nästa vecka. efter skolan drog jag och isa hem till henne eller jaa till lidl sen hämta hennes syster osv, sen drog jag och var barnvakt. asjobbigt var det denna gång. nu ska jag in i duschen sen nanna kudde, ack så sköönt. pussgodnatt.

tisdag

tillslut somnade jag igår trottsallt, och tillslut kom jag även upp imorse. i tid till skolan och allt, perfekt ju. jag och marcus var dom tappre i köket idag, gick galant. man känner nu att pressen börjar bli större, och eftersom det oftast bara är jag och marcus är där så känns den extra väl. men det är nice, vi gillar't. åkte iaf direkt till s-tuna c sen och mötte censie, köpte en ram oså. sen gick jag till min körlektion som också gick galant.
när jag sen kom hem lagade jag middag, det gick inte lika galant, jag är inget proffs på hemma plan.. det är allt jag kan säga. diskade precis undan och tänkte hoppa in i duschen nu, imorn väntar en ny dag med ett muntligt prov, möte inför tävlingen, och barnvakts sittande.. lång dag rättare sagt.. men ännu en dag närmare lördag, det gillar jag extremt. nej nu har jag annat för mig, puss snöggingar.

ingen bild kommer med pga cpinternet.

måndag

idag stannade jag hemma från skolan, kändes inte lönt att åka dit. ville vara hemma med mamma. vi åkte och åt lunch tillsammans, sen åkte vi till farmor och farfar (jag övningskörde överallt, wow!) och lämnade fanny oså. sen åkte vi hem, när pappa kom skjutsade vi mamma till sjukhuset. så nu är varken mamma eller hunden hemma, känns skittomt och jag hatar det. :( sen åkte jag och pappa till garaget, och sen till ica maxi. nu ska jag hoppa in i duschen. sen tänkte jag lägga mig i sängen, plugga lite, kolla lite film och sedan sova. imorn äre köket i skolan, sen körlektion på eftermiddagen. godnatt..

ett farväl kan svida så mycket, även fast man vet att det bara är för en kort tid







imorse hade jag nedrans svårt att gå upp, men det gick tillslut. då städade jag pappsens rum, sen fixade jag mig och gick å mötte frida. följde med henne till centralen, och viknade av henne eftersom hon åkte tillbaka till dalarna idag (sämst är det förövrigt!) och sen efter,som jag hade med mig fanny, tog vi en promenad längst strömkajen och njöt av solstrålar och måsskrik. sen åkte vi hem och nu ska jag snart till stan igen och möta upp A. ni är allt bra nyfikna på vem A är va? ;) dom som vet, dom vet. hah. aja, ska fixa lite nu, pussssss.

solsken, vatten, klarblå himmel, och min gulle in my heart

misstag sker, såklart

vid halv två drog jag över till nannisen, sen stack vi vidare till stan och mötte R&P, vi gick runt lite och sen gick vi in i värmen.. senare gick jag och åt med R och sen drog jag till hld, och sen till stan igen och träffade A &co. nu sitter jag här och ska alldeles strax sova, imorn blire plugg, städning och kanske om A hör av sig så träffar jag den människan med. vi får helt enkelt se. nee nu ska jag fundera på sängen, pussgodnatt.

till en vän

ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen fixa mig.
men innan jag gör det vill jag:

tacka frida! för att du är så jävla bra, att du finns där för mig, och att du är min vän än idag. vi har inte haft det lättast, vi har varit tvugna att klättra över höga hinder men vi klarade det. vi gick igenom det svåra, och såg ljuset i tunneln. om en vänskap ser ut som våran, då är det ingenting som kommer förloras. det är en vänskap som alltid kommer att finnas där. man vet, att även fast man har det tufft en period, så blir det bättre. förr eller senare.

jag kommer aldrig glömma sommaren tvåtusenåtta. och då menar jag verkligen aldrig. det var en sommar man skulle vilja ha i repris varje jävla sommar. den var så bra.. vi var med varandra så gott som hela tiden, vi gjorde så mycket. vi fick så många fina minnen.
och sen kom mardröms sommaren kan man säga, sommaren tvåtusennio. vi pratade inte, vi sågs inte, vi hälsade inte. ingenting var sig likt. ett stort svart hål fanns inom mig dag ut och dag in, vad jag än gjorde så fanns det där och skavde. minns att jag så många gånger ville smsa dig och bara "stan idag?" eftersom jag ville att det skulle vara som sommaren innan, men jag visste det gick inte. du gjorde annat, och vår vänskap var sig inte lik.

sen kom hösten, och någonting hände. min saknad hade blivit alldeles förstor så det fick inte gå flera dagar utan att jag inte hade dig. det var dags att träffas, jag skulle göra allt visste jag. minns att du skrev att vi kunde träffas på en fika någondag. "någondag" tänkte jag, "hur länge kan det dröja?" och kom med förslaget att ses redan samma kväll på bara en promenad. och så blev det, och vilken lättnad jag fick i kroppen när jag såg dig där i backen. allting blåste så gott som bort, det kändes som du bara varit på en utomlands resa eller något. så mycket jag hade att säga dig, så mycket du missat som du inte egentligen skulle missat. allting var jag ju tvungen att berätta. eftersom innerst inne var du ju trottsallt min bästa vän.

och nu idag, jag vet att vi inte alls har samma vänskap som vi hade då. men våran vänskap är fortfarande unik. den är fortfarande bra på sitt sätt, och jag skulle göra allt för att ha det såhär eller för att göra det bättre. och frida, jag lovar dig, din plats i mitt hjärta är en plats som aldrig kommer att bli någonannans. den platsen kommer alltid att tillhöra dig. det lovar jag dig, för mitt hjärta klarar inte av något annat. jag älskar dig min vän, älskar verkligen. du är speciell för mig. du kan få mig glad när jag är ledsen, du kan få mig hel när jag är halv. jag längtar till den dagen jag kan hitta mer ord än ett enkelt litet tack. och den dagen så lovar jag att säga dom till dig. för det är du absolut värd.

natt inlägg

mitt internet är fucked up förtillfället.. därför jag är lite off på bloggfronten. men iaf, just nu sitter jag hemma hos nanna. mötte henne mitt på dagen och drog först till märsta, sen till stan och lallade runt. nu ska vi fixa något att äta sen ska jag nog kila hem och sova, galet trött. imorn vaknas nya äventyr ju! hihih. vi hörs i framtiden, i promise, puss sålänge!

fjortis

heeej! :D
sitter hemma hos frida atm, askul! hihih. ville bara att ni skulle veta det. asso att jag har fett kul, lever livet liksom! med frida dårå.. heh. vi kanske drar ut och hänger i hld senare, det vet man ju aldrig.. eller, man vet ju aldrig vad vi hittar på. så det så, hejdå!

-


8 april

tjoho! igår gick jag och frida en långpromenad somsagt, sen följde jag med henne hem och kollade på tv. vid typ elva drog jag till märsta, till ingenting? haha.. för kom dit sen fick jag springa till nästa buss så jag inte skulle missa sista tåget hem. *suck* blev iaf mött på station här hemma så umgicks lite med personen som mötte mig. spännande! nu på morgonen har jag sovit galet skönt, sen gick jag upp och övningskörde, nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan kunna bege mig in till stan och möta frida. it's looks like a good day. puss.

7 april

hallå igen.. igår efter barnvakts görat så åkte jag och frida in till stora staden, där käkade vi och sen gick vi runt lite oså. sen åkte vi till hld och chillade som aldrig förr, haha.. kallt vare må jag säga.
imorse hade jag galet svårt att komma upp, men gjorde det iaf och kom i tid till mitt ärende, sen mötte jag farmor i centrum, fikade och kollade runt i affärer. fick med mig en del hem, bäst är hon! <3 sen gick jag till min körlektion och det gick good såklart. nu sitter jag här och väntar på att frida ska ha tränat klart, så då ska vi ut på långpromenad, och tro mig. hunden väntar nog mer än mig hah!


och jag får inte glömma bort att meddela er om att min fina blir 18 hela år idag!
så såklart maaaaassa grattis till henne.


tröööttis

igår kväll var jag somsagt med nannisen, först tog jag en liten promenad med frida som är i sthlm igen (äntligen!) sen så dirr efter sprang jag över till nanna. efter ett tag åkte vi till märsta och var där ett tag innan vi drog hem till henne igen och satt på varsin stol hihih. nej men nanna var ett fett bra stöd igår kan jag lova. (a)
nu måste jag in i duschen, ska lämna huset halv tolv. då åker jag till skolan. senare vid kvart över fyra ska jag vara barnvakt till halv sju sen avslutas kvällen med att vara med fridis.
mitt internet är knas, så orkar inte anstränga mig att fixa in bilder i inläggen, och uppdateringen kanske kommer se desto sämre ut för internet är verkligen knas.. det suger vill jag lova..

:D

igår mötte jag upp nannisen på tåget, så åkte vi till stan och kollade runt lite, fick med mig nya örhängen, nytt schampoo och nya skor hem. sen så köpte jag en chailatte och hon något annat ((a)) och gick till kungsan och bara njöt av solen. sen åkte vi till hld och åt pizza, sen drog vi hem, jag packade ihop lite saker och sprang över till nannisen igen. sen åkte vi till märsta och träffade some people, trevligttrevligt!
sen åkte vi hem till henne där jag sov över, vi skulle ta en macka när vi kom hem så tar nanna fram fårsalami och så smakar jag en och tycker att jag känner igen smaken, efter ett tag kommer jag på och säger "nanna, det här smakar lamm" dum är jag! erkände det faktiskt, haha.. nu ska jag sminka mig och gå ut med hunden, sen ska jag vara med nannisen igen :) hihih. puss

påsk & film snack

hallihallå, igår vare trevligt. fick påskägg och pengar (som jag ska handla upp haha) sen åt vi gott och satt och pratade. vissa drack mer än andra och det fick vi goda bevis på, menmen.. jag gick och la mig rätt tidigt och kollade på "så olika" när jag kollat klart på den kollade jag på "tsatsiki - vänner föralltid" och sen började jag kolla på "old dogs" men orkade inte så somnade. sen nu på morgonen började jag kolla på "2012" haha mycket film, men iaf sen så snackade jag med nanna och då blev det andra bullar.
har nyss duschat och har tandborsten i munnen nu, ska iväg till stan med nannisen och busa (; vi får helt enkelt se vad vi hittar på. men nu måste jag fixa mig och slänga iväg ett mess till henne, puss på er!

glad påsk!

sitter och lyssnar på den grabben på spot just nu. måste skynda mig in i duschen så jag hinner bli klar innan dom kommer, fastnade framför spela.se somvanligt haha! men nej nu har jag inte tid längre, klockan är fan halv två shiit. hejdå!

 


hatar rubriker

nu har jag sätt på talang, och sen solsidan.. tidigare var jag ute på en långis med fanny som jag sa. och det ända som lockar nu stavas: sängen. ska upp fett med tidigt imorn, tio ska jag övningsköra med pappa. wish me good luck! sen klockan tre kommer folket hit. dagen är fullspäckad. nu ska jag sussa, galet skönt.


bara för att .. (a)


-

sitter och lyssnar på snook på spotify, väntar på middagen och ja inget mer faktiskt, jo msn såklart. idag övningskörde jag, det gick väll bra, jag äger på att backa! sen fick jag brunch, sen åkte vi till ica. och nu vet ni ju somsagt vad jag gör, senare funderar jag på en riktig långpromenad med banny, låter ashärligt.. (y) bytte header osså som ni säkert ser om ni inte är blinda, men då skulle ni ju inte kunna läst det här heller, okej whatever, hejdå innan det spårar ur riktigt!

långfredag

godmorgon! inte för att jag vaknade nyss men ni kanske gjorde? hihih.
jag ska hoppa in i duschen nu o fixa mig lite, sen blir det att övningsköra och handla lite typ. sen vette fan vad jag ska göra asso, imorn kommer iaf bröderna + farmor&farfar hit. yeye, nu vet ni det, pyss.


skärtorsdag

jag hatar drömmar som kan skrämma livet ur en..

nu funderar jag på om jag ska duscha eller inte innan jag tar med mig hunden till ica, hyra film kanske? aja vi får se vad jag pallar. ska ner och växla nåra ord med mamma först. :)

RSS 2.0