vad gör jag uppe nu?

svaret är enkelt; jag fick sms och vaknade av det för ovanlighetens skull..

iallafall, jag är sur för jag har inga pengar på mobilen så kan inte messa något, comviq kompis grejen tog slut idag så måste köpa nya pengar.. så snabbt som möjligt tom. dom som känner mig vet att jag älskar att smsa liksom. sen är foten bra också så kan spela matchen (även fast jag inte känner för det:.)
jag är hungrig, men palla gå ner och fixa något att äta nu. hihi, men nu orkar jag inte skriva mera, jag är trött men ändå inte. åh vad besvärligt allt ska vara. :)


man kan se hur allt förändras

jag pallar inte vara vaken, har ingen anledning att vara vaken heller
så godnatt folket

fuckfuckfuckfuck

åh jag dör snart..
jag gråter
jag har ont i höger fotknöl
jag är trött
jag känner mig äcklig
jag känner saknad i kroppen
jag tycker du kan smsa
jag har ont i huvudet
jag känner mig ensam & övergiven
hejdå

jag är inte pepp..

..på att spela innebandy idag, vill bara ligga kvar i min säng och mysa. men yäyä whatävaah.. nu får det bli såhär osså får vi se hur länge det håller, nu måste jag iaf fixa mig lite granna innan jag ska åka iväg. världens bästa pappa skjutsar iväg mig, hejdå.


SÖTNOS

jag försov mig lite idag men jag hann iaf, och skoldagen var rätt nice.. den dög iaf (aa)
på kvällskvisten har jag kollat på två filmer med nicke och bara snackat, as trevligt och nästa gång ska vi vara hemma hos honom och kolla på del två av en film vi såg idag. c(:
imorgon är det DM för damerna och jag är inlånad, plus har fett kramp i magen (U)
nu vet ni, pusshej

hur kan det kallas äkta när det är falskt?

hur kan en falsk kännas så äkta? seriöst.. just nu funderar jag bara på massa skit, jag tror inte längre jag har något äkta där bland mig. eller? bra fråga, men sluta snacka så mycket skit säger jag bara, inte förens nu har jag fattat att det bara är skitsnack, och varför ens ödsla tid på att prata om det? och varför slösar jag min tid att lyssna på det?

inte för att philip läser min blogg, vad jag vet, men iallafall, ni andra kan ju få veta att han är en aaas bra vän. han lyssnar och finns alltid där när ingen annan gör det. tack philip,

nu ska jag lägga mig i sängen, först bara borsta tänderna, och vänta på sms. sen ska jag sova efter ett tag också. klockan kommer ställas på halv 6. (U)

natti.

kortkortkortinlägg
snart ska jag byta lakan i sängen och damnsuga, 5 över 7 på en torsdag - ja!

INFORMATION

om typ 10 minuter ska jag till pontus sen ska vi gå till tåget till skolan, bara så ni vet. och när jag kommer hem ska jag städa, ha en bra dag hejdå!

klarar jag att missa en till träning?

ahni, fortfarande förkyld och har varit inne på att träna hela dagen men nu är frågan pallar jag verkligen det? plus att jag har 21 ord att lära mig till imorgon, engelska dessutom. aja, har en timme på mig att bestämma mig. puss.

08.30 på en tisdag

nu är jag uppe, fortfarande hemma i min säng - ofixad och inte ombytt. egentligen borde jag sitta vid på en stol vid ett bord med sandra bredvid mig och matteboken framför mig och lyssna på dennis men nej det är just det jag vil göra men inte gör. jag ska snart iväg med pappa. jag tänker inte berätta vad jag ska göra, dom som bör veta ja dom vet. eller hur?
nu måste jag upp och ta två alvedon och byta om, pöss!

vänner är till för att finnas där


.. även när det är som hådast, tuffast och jobbigast..
försök iallafall, tro mig det blir enklare då

böghorafjortisemocpmongo

åh jag är så suuuur, palla ljuga!

iallafall, skolan var okej, hade två olika lektioner och fick sluta tre timmar tidigare, efter skolan blev det kista med frida sen film med henne, mysmys. imorgon blire inge plugg :( fuckthat, vill ju fan dit. :oo iallafall orkar inte blogga är somsagt lite sur och plus att jag har trevligt sällis på msn, <3

jag vet inte varför men jag tänker på dig jämt

promise

MAMMA&PAPPA, <3

idag fyller världens bästa mamma år, min mamma.
så massa grattis till henne.

idag vaknade jag sen efter typ en timme kom dom och hämta mig så vi åkte till hallen där vi skulle spela sista matchen för helgen och ja efter matchen åkte vi hem och jag var ännu mer död än innan. jag tvingade pappa att åka till willys så vi tog oss dit, köpte tårta och cdskivor till mamma. sen åt vi när vi kom hem och snackade, mysmys.
ska snart duscha och sen ska jag sova tidigt, imorgon är det första lektionerna. börjar kvart över åtta efter schemat imorgon, jippi. -.-
men pöösshaaaj!

jag orkar inte berätta om dom tre matcherna som spelats idag i dm.. men det var mina tre första matcher som jag stod i mål och ja.. alla har vi olika meningar. efter sista matchen kom daniel i idol juryn fram till vårat lag och berömde oss och sa att han verkligen hejade på oss även fast han var coach för andra lagets damlag. den var grymt. så nu har man blitt berömd av en kändis, inte alla som blir. nu ska jag kolla på film, har match imorgon också, skit osså. pusshej

FUCK GETINGAR OCH SÅNNA HÄR DAGAR TYP

usch nu ska ni få höra om min dag.
det började med att jag tog 09.02 tåget till skolan och kom dit somvanligt 20 minuter innan, och jag ville inte stå där jag skulle för ingen i min klass var där och ja en person var där så gick till philip och hans klass, sen när dom skulle in gick jag bort dit vi skulle samlas och då hade några kommit. sen gick vi till steninge badet och mötte upp alla och började spela brännboll med hr 07 och hr 06, fett tråkigt och det var tusentals getingar så skitmånga blev getingstuckna och där inräknad mig själv FAN vad ont det gjorde. sen åt vi korv med bröd och drack mer sen fick man gå hem och då gick jag med matilda och carro från hr 07, gick med dom till en busshållsplats i steninge så gick dom av busshållsplatsen innan mig, trevliga typer :) sen åkte jag hem och gjorde ingenting typ, haha.

HR08

ååh, jag är förkyld. så orkar inte alls blogga egentligen och igår var jag inte ens inne på datorn.
men allt är nice, jag har gått två dagar i skolan, klassen duger och mentorerna är skitbra en så länge. sen får vi se vad som händer. imorgon ska vi till steninge badet med tvåorna och treorna typ. grilla korv och sen vet jag inte.
nej men har inte så mycket att säga, herrå.

p.s jag vet att jag är tråkig d.s

nu går jag i ettan igen fast denna gång på gymnasiet

nu halvligger jag här i min säng och är så gott som färdig inför skolan. the voice står på och jag har tom ätit frukost. och vet ni, jag är inte ett dugg nervös. men det antar jag kommer förr eller senare, antingen på tåget, bussen eller när jag väl är inne i skolan. vi får väl se. resultatet lär skrivas här sen. huvudsaken är att jag inte är nervös nu och det är jag inte. så alltså snart ska jag iväg för min första dag som elev i arlanda. sen ikväll har jag träning två timmar. vi får se om jag bloggar innan eller efter den.
hoppas ni får en bra dag. pussis.

nu är det dags att säga hejdå till chillandet och hej allvaret

det blir tidigt ikväll och ni vet nog varför.. om inte så vet ni det nu. det är ju skola imorgon. så nu är det dags för väckarklockan att göra sitt jobb igen, den ställs på så lite som kvart över sex. hur underbart låter det tycker ni? ska börja röra mig hemifrån tjugo i åtta för att hinna med två minuter över åtta tåget. som tur är slipper jag åka ensam första dagen, har sällskap med pontus tack och lov. nu ska jag ta och borsta tänderna och lite så redan klockan åtta. men det är bara för att jag ska kolla på film så att jag blir trött. jag tänker inte vara trött imorgon! tur att min älskade mamma finns, hon kommer väcka mig och göra frukost åt mig imorgon bitti. det tycker iallafall jag låter bra. nej nu är det dags för annat. nu är sommaren slut så tack för den här gången kära sommar. 
PÖSSHAJ

onödigt oseriöst ointressant

nu ska jag bara skriva lite kort för jag har huvudvärk, halsont och är jätte seg = förkyld. vilket inte alls är bra nu till skolan. och på min fina förkylning tränade jag, bra jennie bra gjort, verkligen. iallafall så jag känner bara för att kolla på film vilket jag ska göra när jag skrivit detta onödigt oseriösa inlägget och fixat mig lite. då ska jag krypa ner under täcket och kolla på filmen. känns som jag har skola liksom många andra men jag har den stora äran att min stora dag är på onsdag, så en dag kvar av sommaren 2008 alltså.
det är åttio stycken online på min msn och jag chattar inte med en ända, hur låter det? istället för att chatta ska jag kolla på film precis, huvudet wants that. så tjingeling och ha det bra tills jag skriver nästa gång. PUSS!

DET ÄR HON

vem är det som får idén att istället för att stå i mc donalds kön i kista åka till stan för att köpa glassen?
vem är det som krockar in i en betonggrej och skadar sina kompisar men fösta personen säger är "nej min moppe"?
vem är det som får garvattack fyra på natten åt ingenting?
vem är det som får idén att göra kladdkake smet nio en söndagskväll för att bara äta smeten?
vem är det som ligger i sängen och äter godis och leker godisregn och när personen reser sig är sängen full av smällt chocklad?
vem är det som ramlar i trappor på centralen och ligger på marken och garvar även fast alla kollar och snackar?
vem är det som har lust att säga "har du ingen tv hemma eller?" till varenda kotte som glor?
vem är det som slänger ut en kronor över tågspåren?

det är hon.. censie, min vän.
visst låter det som att jag har en underbar vän?
om det inte låter som det har ni fel, för hon är det.

the voice = kaoskatastrof

nu sitter jag hemma hos censie, börjar bli en vana på lördagar nu haha. jag var med henne och sara i stan. asså seriöst det var så mycket folk så jag vet inte vad, vi försökte komma framåt men det var kaos. folk överallt och när man stod bland alla var det så varmt och man fick ingen luft så vi gick bort från allt folk och sen åkte vi hem. det var tom så mycket folk att dom satte staket och vakter/poliser som sa till folk som ville in i kungsan att dom inte fick gå in, alltså det var fööör mycket folk. det var KAOS med stora bokstäver. varför gör dom sånna grejer egentligen? dom vet ju hur många människor som skadas av det osv, visst det är en kul grej men gör något åt det. den kan inte vara gratis längre känns det som.

nu sitter jag här iallafall, oskadd och tycker censie kan steka köttbullar åt mig, haha. nu ska jag säga att hon ska läsa vad jag just skrev här så får vi se vad jag får. *blinkblink*

Sebastian Krantz - Nu Är Jag Där


shopping

jag drog till kista efter att få veta när the voice började. och det var tur att jag åkte dit för shopping var min grej idag. jag fick med mig en storfet väska som jag ska ha till skolan, två enkla t-shirtar (en svart och en vit) och sen en mörkblå kofta. sen hitta jag en jacka men som jag inte köpte, ska fundera på den och kanske åka tillbaka imorgon och kika lite bättre. ska in till stan och äta sen får jag se hur det blir med the voice, i värsta fall är det bara att vända och åka hem, spelar ingen större roll för mig. jag har film att se, haha. nu vet ni det också, herrå!

the voice

godmorgon älskade läsare.
igår innan jag skulle sova tänkte jag kolla på "varannan vecka" jag kollade bara på halva eftersom jag höll på att somna, jag tror det berodde både på att jag var jätte trött OCH att filmen sög totalt.
iallafall, idag ska jag in till stan och styra stegen mot kungsträdgården, the voice är ju där. ska dit med André om det inte blir han blir det säkert någon annan, men jag hoppas Andrè håller sina ord. ;)
Får se om jag pallar åka till Kista en snabbis innan, om jag hinner, vet inte när jag ska träffa honom ens. Jäjä whatever, nu kallar duschen. Ha en bra dag sötnosar.


filmnörd

det känns som jag kollar på film hela tiden nu, men ja.. broshan hjälpte ju mig så att jag kan ladda ner film igen och då blir det film film film. nu har jag kollat på p.s i love you och fyfan, den var nog en av dom bästa filmer jag sätt seriöst. nästan så att jag började gråta också. underbar film enligt mig, gott folk, se den!

alvin och gänget

hur kan några animerade jordnötsekorrar vara så underhållande?
som ni kanske fattar så har jag kikat på filmen alvin och gänget och den var lite speciell. är inte så förtjust i filmer dom blandar verklighet och animerat men den här märks det ju verkligen hur datagjort det är. för vemhar mött på en talande jordnötsekorre? men den var ju ingen film jag aldrig skulle se igen om man säger så, så den dag jag har tråkigt och brist på filmer kanske jag sätter på den igen..
nu ska jag måla höger handens naglar, hare!


jag är sjuk

det är så typiskt att vara sjuk. visst det spelar ingen större roll idag eftersom jag ändå bara måste vara hemma, men fan om jag är sjuk imorn. men iallafall, snart ska jag gå och hämta älsklingen, sen när jag kommer hem ska jag bara lata mig. natten har varit värdelös har vaknat till och från och sen vaknade jag klockan sju och kunde inte somna om, jag gick ner och prata med mamma sen satte jag på 27 dresses, och somnade sån tur var efter ett tag. sen vakna jag igen för en stund sen av mamam som ringde. aja, hur mår ni? hoppas ni mår bra iaf.. nu ska jag byta kläder, ciao.

ibland vet jag inte vad jag sysslar med riktigt

såhär på kvällskvisten har jag kollat på 27 dresses , sevärd film måste jag säga. mitt upp i filmen började jag tänka, tänk hur det blir när man själv blir stor. hur egentligen framtiden ser ut. man vet ju hur man vill ha sin framtid men man vet ju ändå inte hur den kommer att bli. jag längtar inte, för det är så mycket mer än glädje..
nu ska jag börja tänka på att lägga mig och sova, ska ner och hämta saltlösningen och tvätta piercingen sen ta bort sminket och borsta tänderna oså ni vet. sen ska jag smsa lite innan jag ska sova, imorgon ska jag vara hundvakt åt min lilla älskling. så det som inte får glömmas imorgon är att komma upp i tid och gå till mamis jobb å hämta fanny.




mitt i alla tankar så inser jag ibland att jag saknar rätt mycket, det är många pusselbitar som måste falla på plats innan jag är lycklig, jag saknar mycket jag hade förut, men ändå tänker jag det kanske är bäst att det blev som det blev, hur skulle jag annars levt det som var efter? ja, man vill ha svar på mycket här i livet. men man kan ändå inte få veta allt.

jaja, nog skrivet hejdå.

för jag vill bli älskad för den jag är

jag trodde kista skulle skippas efter att jag skrivit inlägget, gått ner och pratat med mamma gick jag upp och låg på min säng i dryga kvarten innan jag beslöt mig för att gå iväg iallafall. men väl där var det nästan så att jag vände igen, kollade bara runt lite snabbt i få affärer sen pallade jag inte mer och gick hem och la mig och kollade på film.
jag fattar inte vad det är med mig just nu,
jag mår inte bra, jag är inte pigg, jag är inte mig själv.
sen efter middagen åkte jag till stinsen och köpte godis till kvällen, där mötte jag även kusin andreas och hans tjej och stog och snackade ett tag, sen nu är jag hemma och funderar på att sätta på film eller kolla om jag hittar något skoj på internet jag kan kika på.
samtidigt som jag ligger här och tycker synd om mig själv är vädret sämst, så det är ju både bra och dåligt att vädret är som det är. hihi.


rubriken hör ihop med den här underbart fina låten
felix hvit - för den jag är

snart är det dags för skola igen..

..och till det vill man alltid ha massa nytt, varje år är det som samma refräng. jag vill ha kläder jag vill ha kläder jag vill ha kläder. så lyder det typ. och nu tänkte jag styra mina steg mot kista för att kolla in just kläder till skolan, även på en jacka och sen kika efter en väska. sen när jag kommer hem tror jag nästan jag gör ansiktsmask och målar nagalarna men om den orken finns då visar sig. nu ska jag ner och prata med mamma, sen går jag. vi hörs sen puss.


jag vill att du finns här vid min sida nu

hej nu ligger jag nerbäddad i min stora säng med grym huvudvärk. kan det bero på den långa promenaden runt i stan med aman eller världens sämsta musik från scenen i kungsan? nej ni jag har ingen aning, ont i mitt huvud gör det vilket som. varmt i rummet gör ingenting bättre, även fast fönstret står öppet och jag knappt har kläder på mig så håller jag på att dö.
imorgon får vi se hur jag mår, funderar på kista, men ja vi får helt enkelt se vad som händer. nu ska jag kanske ta och avrunda dagen eller något, dags att sova. och jag måste tänka på att sova tidigare, för imorgon är det mindre än en vecka tills skolan börjar, när skolan sätter igång är ännu en sommar föbi och sommaren tvåtusenåtta blir historia.

godnatt.


alla tar vi ghetto på olika sätt..

.. och idag har guse sagt ghetto i nästan varje mening. alvik var ett rena rama ghetto för henne, men det var lite cp där med så.. en buss gick det i hela alvik, så vi kunde bara ta bussen till stället vi skulle till för om vi skulle ta buss tillbaka till stationen så skulle det ju tagit längre tid än att gå tillbaka, haha. sen åkte vi till kista och jag klippte mig, fan vad jag avskyr att klippa mig. men nu måste jag ut med min hundish sen ska jag nog till stan, pusselipussen!

ingen rubrik

det blir att träffa guse idag, så nu måste jag fixa mig adios!

brevet till guselina

hej guselina..
tack för det fina brevet i din blogg, nu är jag snäll och reklamerar här http://guselaajna.bloggagratis.se
imorgon ska jag träffa dig, då ska vi åka och kolla hur lång tid det tar att åka till det där stället sen kista å klippa mig -.- usch jag hatar att klippa mig!
och fuck har vi träning imorgon :oo jävlacpskit, jag som lovat aman att komma till stan, faaan. hur ska jag göra nu? :oo
haha, ja jag minns när vi sprang ut i regnet, det var lite kul sådär.. :D men tror du det regnar nu, det tror inte jag haha (aa)
haha nu är jag inte offline längre, visades bara det för att jag inte pallade vara online men ja. nu är jag det igen, lol.
och nu äger jag för jag har bloggat två gånger på raken, ägd!
jag älskar dig mestast guselina wärn, du är allt för mig utan dig är jag nothing , <3
mvh , jennie

UNG08

jag som hade planerat en hemmakväll men efter ett sms från nanna ändrades allt och jag fixade mig snabbt och drog till kungsträdgården. chillade runt med nanna och träffade aman från lidköping efter ett tag och hans gbg polare, det var faktiskt trevligt. men det spöregna och såklart - vädret förstörde allt. så nu är jag hemma igen, och imorgon kanske det blir att vara med guse (som tvinga mig att skriva detta inlägg, haha) och sen kanske träffa aman igen. hihi, nu ska jag återgå till alla som skriver på msn och sms, tjingeling!

tisdagsflams

idag är inte en sån dag man vill återuppleva om man säger så, jag känner mig fett seg, huvudvärken sitter lite kvar sen igår och jag kallsvettas och känner mig helt slut. och sen är det ju inte alltid så att man mår bra över vissa besked. min älskade vän ligger hemma och är sjuk och jag vill att hon ska krya på sig såhär snabbt så att vi kan göra det vi skulle imorgon. jag har just duschat min hund för jag tyckte hon inte luktade så gott så det blev två flugor i en smäll - en ren hund och en förhoppningsvis glad mamma. om inte mamma blir glad över det blir hon nog glad över den städade bilen som jag ska ut och städa nu. idag blir en sån här dag, göra ingenting men ändå göra nytta dag, alltså med bättre ord tråkdag.
ha det bra så kan ni nog läsa några rader senare också, pusshej.


inläg 600

guselina ville att jag skulle blogga men jag vet inte vad jag ska skriva för jag är trött och har ont i huvudet och då har man inte en ända idé att bjuda på. men det är lite häftigt för det är är faktiskt mitt sexhundrade inlägg, eller säger man det så? haha, fan vad dum jag känner mig nu men jaja. ska nog snart sätta på en film eller något för ska upp tidigt imorgon för att guselinas lillasyster censie vill att jag ska med henne in till stan och vara i stan redan klockan elva, hon är inte klok ibland haha. men aja, guse jag vet inte vad jag ska skriva så ja, sämsta inlägget men whatever. du vet att jag älskar dig va? om du inte visste så nu vet du det. jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig


nolla

ibland vet jag fanemej vart jag har dig, det är så konstigt för ibland är du bara en helt annan person än den jag känner.

du kommer alltid ha en fegis stämpel i pannan

dålig match så det ska vi inte alls prata om.
nu sitter jag här i mörkret med en censie brevid mig, alltid lika trevligt, <3
måste snart fixa piercingen, eftersom jag kokade vatten för ett tag sen, hihih.
men sovgott när det väl sker. :D

allmänna idrotts klubben

idag fick jag sova ut i min egna säng och det var mysigt, just när jag vaknade fick jag sms sen så har jag inte gjort så mycket, små kollar lite på greas och ska väll ta och duscha oså snart. ikväll är det AIK - elfsborg på norra mellan med guse, vi kanske ses där stolta aikare?


vilket späcktakel

ojojoj, det är nu såhär att jag är super trött och känner bara för att sova. men det pallar jag inte. :)
"igår" var det ju 080808 så jag censie och guse drog in till stan, kungsan och stureplan. gud säger jag bara, har inte några ord att förklara kvällen med men den var sofft på sitt sätt liksom. idag har det bara varit så att vi varit hos deras bror två besök och så. trevligt ju. nu sitter jag här och ska snart gå och tvätta min älskade piercing, smsar även med andreas som skaffat comviq nu, duktigt pojke tycker jag.
nu ska jag ner och hämta saltlösningen, pussis.
i just love my piercing

bagarNcensie

asså censie är ju lite underhållande hon också, hon är lite speciell och bakar i cam. kladdkaka är det hon bakar som jag ska få smaka när jag kommer till dom, hihhi. (aa)

bagarncensie

om en blick kunde döda skulle du varit död nu

080808
idag är det våran dag
stockholms dag
stockholmarnas dag


och idag ska jag göra så mycket som - träffa guselina. och vad vi hittar på vet jag inte, det blir alltid något skoj så det är bara å vänta å se. hihi. men innan dess så måste jag tvätta min piercing och äta, duscha och fixa mig lite.

nu är det bestämt att jag ska göra samma som i onsdags, ta 15.37 bussen till sollentuna och vandra upp till sjukhuset och möta guse. sen ska vi hem till henne och sen får vi se somsagt. haha.
men nej, nu ska jag ner och koka 2 dl vatten och göra mig en macka.
pussis.

och så var det det där med töntstämpel

.. ni är fortfarande nyfikna va? nyfikna över vad det där med töntstämpel innebär.. jo men visst nu ska jag berätta. navelpiercing , och ja jag har det nu, fixat och klart. det blev lite krångel där när jag skulle ta det så det blev lite åka hit och dit och äta lite hit och dit och snacka lite hit och dit men sen var det bara att andas och sen var det färdigt. längtar tills imorgon då jag kan inspektera det för har ju sånt där "plåster" över nu som inte får tas av förens imorgon. nu gäller det bara för lilla mig att sköta det bra för att det inte ska bli infekterat, så ajjabajja dig jennie om du inte sköter din lilla piercing som du ska!
men iallafall, nu på kvällskvisten har jag varit med nannisen, vi kollade på save the dance 1&2 sen så åt vi glass oså, nu sitter jag här med världens huvudvärk så bangar seriöst inte på att typ sätta på en film och somna gott. så att jag mår bra imorgon menar jag. imorgon är det 080808, stockholms dag. men vad händer? jo du jag har ingen aning, nej nu ska jag fixa mig och kanske sätta på någon film trottsallt, pussen.

töntstämpel..

.. ja idag ska jag töntstämplas, nu ser ni säkert ut som frågetecken, men pappa kallar det töntstämpel. om jag inte dör så lovar jag att skriva mer om töntstämpel sen när jag kommer hem igen, för ni är väll liiite nyfikna nu iallafall? (aa)

"tiden går snabbt i dagens läge pappa lilla"

mysig kväll med nannisen, vi spelade guitar hero och hade det bara allmänt mysigt. det behövs ibland!
men nu är det såhär att jag tycker det kan bli varmt igen, eller inte för varmt men bara så vi kan få njuta dom två sista veckorna av sommarlovet.
för om två veckor har jag gått min första dag på gymnasiet, den ni!

my day

jag tog somsagt (?) 15.36 bussen till sholentuna (sollentuna) centrum och gick upp till sjukhuset och väntade på guse, satt där i en kvart så det var tur att det fanns en liten tjej där som underhöll mig. när guse kom gick vi ner till tåget och tog tåget till solna, vid solna stod en buss som jag skulle fråga chaffisen om den gick till solna centrum men råkade säga "går du till solna station?" då sa han med ett leende på läpparna "du är redan där" och jag insåg snabbt att jag tänkt på stationen men skulle säga centrum "jag menade centrum" och chaffören PLUS en tant började garva åt mig, snacka om pinsamt, som tur var så gick inte den bussen till centrum så jag slapp plågas på den. vi hoppade av vid station och gick till shopen och köpte en biljett till mig, aik - elfsborg på söndag , <3 sen tog vi tuben till kista galleria och träffa sebbe en snabbis sen skilldes jag och guse, nu ska jag hitta på något med nannisen. så ha en bra kväll puss

tisdagens shopping outfit


linne - gina tricot (närmare bild längre ner)
lee jeans - jc antar jag
vit kofta - hm
vita skor med klack - skopunkten
svart väska - ?

man gör sina misstag

det tog mig ungefär en timme att få det här rummet rent, och fan vad trött man blev efter städning. men ändå måste jag snar ut med hunden, men sen ska jag få ta den där duschen jag verkligen behöver, det längtar jag lite efter, men då är det alltså dags att gå ut med hunden så att man sedan får duscha, haha.
och ett tips - damnsug aldrig ditt tangentbord utan borste på damnsugarn, det blev inte alls bra.

men adjöss för denna gång

för mig är det nu; onsdagsmorgon

godmorgon, jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. jag ska snart ta tag i orken och börja städa. mitt rum är som ett bombnedslag och jag vet inte hur många gånger mamma egentligen klagat så nu ska jag ta tag i det. sen vid fyra ska jag möta upp guse någonstans och dra till solna en snabbis och köpa biljett. men nu ska jag ner och växla några ord med mamma, ha en bra dag så hörs vi sötnosaaar.

ni är som luft för mig tjejur

nu ska jag nog avrunda min dag och stänga ner datorn
och borsta tänderna sen ja helt enkelt sova
men innan det vill jag att ni ska se tre bilder,
tre bilder på mig och tre otroligt bra kompisar
ha en bra natt allesammans så hörs vi imorgon förhoppningsvis

   

är inte dagens pizza allt för dyr?

jag måste bara få klaga lite på dagens pizza priser. förut kostade dom "enkla" pizzorna 29 kronor, och det är ju dugligt för en pizza liksom. men nu idag när jag och mamma skulle köpa pizza så gå dom "enkla" pizzorna för 44 kronor.  och det tycker jag är skit dyrt för en pizza, visst man blir proppmätt på en men ändå? och den pizzan jag köpte med oxfilé kostade 64 spänn, jag tvekade men fick den iallafall av min snälla mamma. men asså, för en pizza 64 kronor, dyrare än mc donalds och man få mycket mer där liksom. plus att pizza salladen är inte ens gratis längre, vad är det som skett? jag säger bara en sak - tänk dom som köper pizza minst en gång i veckan. tur att jag inte är en sån pizza älskare som många i sveriges befolkning är.
det var mycket bättre förr i tiden, då var man var mindre alltså

bara för jag har världens bästa mamma

nu är det såhär att jag ska berätta om min dag med mamma
vi åkte till stinsen för att jag var somsagt shoppingsugen. och eftersom jag har väldens bästa mamma så fick jag ett par jeans, en t-shirt, en almenacka och sen lite smått och gott som shampoo ny deo oså. sen tog vi oss en fika på mitt fd praoställe och det roligaste är att alla typ kände igen mig så det blev hej efter hej efter hej. och en gratisdricka fick man ju också bara för att man var så duktig, haha. jag saknar fan stället, men men. mamma och jag åkte ju och köpte pizza till oss och farmor sen och åkte till farmor och åt med henne, det var lite mysigt sådär.
nu har jag inget planerat ikväll så det blir slappish. imorgon ska jag städa mitt rum och sen åka till solna med guselina.

sen idag fick jag även reda på att innebandyn börjar igen på måndag, oshit tänkte jag men det ska väll bli lite kul sådär också. nej nu orkar jag inte skriva mera, hihi. pussis.

tisdagsshopping

nu drar jag iväg på shopping - i jakt efter jeans, skor, väska och någon slags långärmad (och kanske t-shirts) *blinkblink*
efter shoppingen ska vi äta pizza med farmor, hihi

vi hörs ikväll så får ni veta hur min shopping med mami blev, pusspåer.

rubriker är inte min grej

jahaja, vid halv tio så messade nanna och frågade om jag ville komma över för hon var ensam hemma så jag sprang över dit eftersom det spöregnade. väl där pratade vi massvis och åt glass. sen kom jag hem för ett tag sen och insåg att jag måste sätta på film för att bli trött och jag bestämde mig för - hata göteborg.
så godnatt och sov gott imorgon blire shopping!

linnet som var gårdagens inköp

mitt nya fina linne

jippi..

.. jag hittar inte min usb sladd till mobilen ..


saknaden är stor

.. sammanfattade med bara några få ord..

jag skämms lite över att jag inte orkar skriva rader om hur jag haft det och vad som hänt men ni får stå ut och om ni vill veta mera så är det bara att slänga en kommentar och fråga - jag lovar jag svarar och berättar då.

lidköping;
frida
fotbollspojkar
torget
bästishjärta
badbadbad
förföljda
alexander
sur tant
stå på händer
norrmännen
utebio
äventyrsgolf
sopppojkarna


hjo;
"top model"
lite shopping
mysiga kvällar vid hamnen
kissemissen
stek vid poolen
minigolf
bad med foppatofflor




där fick ni några få bilder också
men tro inte att det är många
finns över 300 till, haha

jag hatar uppsvullna ögon!

idag vaknade jag strax innan tolv och fick strax där efter veta att pappa inte var hemma utan påväg till dalarna med farfar där dom ska vara tills på onsdag, alltså är det bara mor och dotter hemma (och hunden ofc) så snart ska vi gå och äta för min mage skriiiker verkligen efter mat. imorgon ska jag försöka åka till stinsen med mamma och få nya jeans och lite. *blinkblink* sen ska vi troligtvis äta tillsammans med farmor.

igår efter besöket i solna åkte jag hem till min söta vän guselina, vi begav oss till häggvik och åt sen gick vi runt lite i stinsen och jag köpte mig ett skitgulligt linne från gina för bara femtiolappen. nöjd som fan faktiskt. sen gick vi och kollade när bussen gick och den skulle inte gå förns en halvtimme så vi gick och köpte oss en varsin glass och sen tog vi bussen till sollentuna och gick igenom centrum där och tog nästa buss hem till guse. efter ett tag var vi ensamma med isidor i lägenheten och det började åska som in i helvete och spöregna så guse bestämde att vi skulle ut och springa lite på gräsmattan. jag fick låna kläder som jag satte på mig och vi sprang ut och blev dygnsura. det var lite skoj sådär. sen gick vi inte och värmde oss och jag tog kvart i tio bussen hem.

nej fan vad hungrig jag är, ska iallafall sätta på mig några andra kläder, så här kan jag inte se ut.

jag är lite seg men det kommer att komma lite förr eller senare, lovar

orkade inte med att skriva eller ladda upp bilder idag heller
här har ni iallafall en riktig sommarbild från poolen i hjo
nu ska jag fixa mig innan jag somnar, godnatt vi hörs bitches.

sommar <3

stockholm i mitt hjärta

nu är jag hemma igen och gud så skönt. men fan vad jag saknar lidköping!
men jag hinner inte skriva om allt nu och inte heller lägga upp bilder, tråkigt nog.
men gör det kanske ikväll för nu ska jag snart till solna sen förhoppningsvis träffa guse en sväng.
alla bilder kommer inte upp här men dom trillar istället in på http://pennie.bilddagboken.se

RSS 2.0