23.34, godnatt!


nights with you will be a memory forever, because you could make me happy for a moment





fina rubrik

efter att ha ätit varma mackor och varit ute med hundarna så ligger jag nu i soffan (ovanligt!) och väntar på att filmen sorority boys ska börja. funderar på att gå o hämta lite glass, kommer min mage orka det?


måndags morgon



nu har jag varit sugen på kinamat i flera dagar, därför lägger jag upp denna bild. varför vet jag inte, för jag blir bara ännu mer sugen när jag ser den. 

just nu sitter jag på religionslektion, dock kom jag 45 minuter försent för jag glömde att gå upp ur sängen, vilket resulterade till att jag somnade om. smart drag. det enda jag vill just nu är att åka hem och sova lite till, förstår inte hur jag kan vara så trött jämt o ständigt. och sen behöver jag väll inte säga (igen) att jag även vill ha kinamat? fatta vad gott. men ah, jag slutar iaf om en timme, då får jag åtminstonde åka hem och sova. 

ikväll, om jag orkar, åker jag nog till kista en snabbis och sen även tränar. men endast om jag orkar, sen kanske det inte heller är bästa idén att träna eftersom jag känner av min hals. tack mina två M att ni gjort mig förkyld! ;)

-


dags att säga godnatt

jag ligger i min soffa och funderar på hur fan jag ska lyckas somna. jag är inte ett dugg trött, kanske äre för jag sovit hela dagen så gott som. det enda jag gjort är att tränat timme, och efter det duschade jag och det blir man ju inte särskilt trött av. men får väll försöka hitta någon film att titta på så kanske jag blir trött. för måste sova ordentligt inatt så inte förkylningen jag börjar få blir värre..

how long should it need to take for you to realize that it's you i want?





söndag

klockan är fyra och jag ligger fortfarande i sängen. har sovit fram och tillbaka sen tolv. samtidigt kollat på monsters inc. kom hem vid halv fem inatt, var ju somsagt med A hemma hos honom, kollade på world trade center och snackade gamla minnen. sen somnade jag typ till vid strax innan fyra tiden och det var då jag beslöt mig för att gå hem. idag ska jag inte göra ett piss mer än lite skolarbeten och kanske träna. men innan det blire tacos! muuums.


it was only just a dream

hela kvällen har bestått av soffhäng, trodde jag skulle somna i den tom tills A hörde av sig och vi bestämde oss för att ses. nu är klockan fem i ett och jag ska gå och möta honom alldeles strax. troligtvis pallar jag inte starta datan och blogga när jag kommer hem så vi lär höras imorn bitti. sovgott! 


lördagskväll

ligger i soffan framför fångarna på fortet, i brist på annat att göra. men rätt skönt att bara ligga här ändå, eftersom jag inte alls är sugen på party. dock skulle det inte skada med sällskap, ditt sällskap.

du bara du


jag behöver en natt med dig. kunna ligga i mörkret och prata, att pussas godnatt och vakna av att du lägger din arm runt mig. jag vill känna din kropp emot min, höra dina andetag i nacken. jag vill le över du är det sista jag ser innan jag somnar och det första jag ser när jag vaknar. 

gymmet inatt


you kissed me and i couldn't stop smiling


nu börjar även denna dag rinna mot sitt slut, tänk att man snart är typ femtio? dagarna går ju fan så jävla fort. okeej whatever, så långt kanske vi inte behöver tänka.. men snart så.. 

skolan rullade på, dock sög dagen men så kan det vara ibland. nu på kvällskvisten va jag på gymmet lite o körde löpband endast, och det var pga en snubbe där som förstörde allting. så jag gick efter en stund. nu ska jag in i duschen och sen sova, för imorn ska jag till valsta och marknadsföra. så måste gå hemifrån kvart i sju, det suger faktiskt en aning.. 


bild från idag

jag älskar dig



jag håller hårt i din hand nu, jag tänker inte förlora dig igen..

torsdag

nu sitter jag nyvaken i soffan med världens huvudvärk och lyssnar på just a dream. kallt som fan är det så jag har både mjukis, morgonrock och täcke på mig men inte fan hjälper det. börjar jag bli sjuk eller vad är det frågan om? 

mamma kom iaf upp på mitt rum vid tjugo i sju med smoothies, så dagens frukost: smoothies och en migräntablett. drar till skolan vid tio istället för sju, anledningen är för jag har ingenting att göra dom två första timmarna i skolan så sitter hellre hemma med min huvudvärk än där. egentligen har jag inget att göra den timmen jag ska åka dit för heller förutom att ringa några samtal. 

efter skolan, vilket menas med efter tio i fyra, hoppas jag på att få träffa honom. om jag inte får det så ska jag gymma, vilket jag inte gjorde igår. fy skäms, men jag var så jävla trött igår så jag däckade i soffan vid halv sju redan. nej men nu ska jag fortsätta dricka min smoothie o trycka i mig tabletten, sen blir det nog en dusch. HA EN BRA DAG!

-

jag trodde helt seriöst aldrig det skulle bli såhär.. 
du har fastnat i min hjärna och du försvinner inte därifrån, hur mycket jag än vill och hur mycket jag än försöker. så försvinner du inte, du finns där jämt. och jag vet att det inte är det här jag vill.

-

jag önskar jag var äldre, då kanske jag skulle ha bättre chans..

@ mimis house

sitter just nu vid mimis köksbord o bloggar. anledningen är för att vi gick och gymmade och sen blev jag erbjuden amerikanska pannkakor, så varför inte tänkte jag och följde med henne hem. nu står hon vid spisen och steker förfullt medans jag sitter här och bloggar. perfekta paret kallas vi för!

nattinlägg

en sak vill jag lova och det är att jag kommer sova gott inatt, blev ett rätt så tungt pass på gymmet idag med. skönt att jag får sova ut imorgon, eftersom jag inte tänker närvara på frilufsdagen. (känns onödigt, eftersom vi inte får något betyg i det iaf) så istället sover jag ut, äter frukost och drar till gymmet. sen kommer tisdagen avslutas med bio tillsammans med en person jag inte tänker nämna i bloggen. men nu har klockan tickat iväg alldeles för mycket, så godnatt!


bild från förra veckan

mot gymmet

klockan slår strax nio och jag funderar på att pallra mig till gymmet och köra lite löpband, mage o armar. problemet är att huvudet inte riktigt mår så bra som jag vill att det ska må men kroppen vill röra på sig. så jag tror jag ska traska dit och ägna en stund där inne iaf. hörs när jag kommer hem troligtvis!

din närhet får mitt hjärta att le


legat i sängen hela dagen pga kramp i brös...

foto0987 (MMS)

legat i sängen hela dagen pga kramp i bröstkorgen som troligtvis beror på mitt blodtryck. nu har jag iaf precis varit ute med hundarna så nu blir det lite lunch framför fångarna på fortet.


söndag kväll

blev en dag i soffan, och sen på kvällskvisten åkte jag in till stan och skulle träffa E men blev istället att jag träffade min fd baby. vi gjorde inte så mycket, pratade o gick runt lite. var rätt kul att träffa honom faktiskt, tro det eller ej. sen åkte jag iaf hem till min by igen o drog till gymmet, mötte mimi som fick va min pt idag. nu ligger jag helt död i soffan, va fett jobbigt på gymmet idag faktiskt haha. ska hoppa över till sängen nu strax där fanny redan ligger o snarkar. måste få lite sömn innan jag har två timmars religion.

söndag

igår var jag och storhandlade med mamma, sen åkte vi o hälsade på farmor&farfar. när vi kom hem tog jag det lugnt, åt middag osv innan det skapades planer för kvällen. så jag sminkade mig och drog hem till mimi där jag fixade håret. sen kom J och hans kompis o hämtat oss, det var sagt att det skulle spelas biljard men istället kollade vi på när J åt BK och sen åkte vi bara runt, skittråkigt. 

fick iaf skjuts hem till mimi igen där vi tog det lugnt nån timme innan vi drog till fridhemsplan. där spenderade vi några timmar innan S och D kom. vi skjutsade hem mimi sen drog vi till S och kollade film, och jag somnade såklart. nu är klockan lite efter elva och jag fick skjuts hem vid typ halv tio. ska in i duschen och sen försöka hitta planer dagen.

Dag 20 – Den här månaden

januari månad, en månad det faktiskt hänt jävligt mycket under. jag har sagt hej till nya människor, hejdå till andra. jag har varit ute en del, samtidigt som jag haft många mysiga kvällar både hemma och hos andra. jag har börjat gymma, jag har ändrat matvanor och blivit lite nyttigare. jag har varit hos läkaren och bitit av en tand. jag har slösat pengar och insett att jag måste börja spara. jag har insett att det går bra i skolan, men att det alltid kan gå bättre. jag har fått många andra roliga besked och jag har njutit av livet. samtidigt som jag bara velat försvinna vissa andra gånger. men somsagt, det har hänt en jävla massa och tänker inte prata detaljer för det har jag ingen lust med.

Dag 19 – Detta ångrar jag

alla som skriver den här grejen har skrivit "man ska inte ångra något" men jag tycker man ska ångra, för man ångrar ett misstag och det är misstag man lär sig av. utan misstag skulle vi aldrig förstå när vi gör fel. 

så jag ångrar faktiskt en del, för det är just det jag ångrar jag lärt mig av. det jag ångrar mest är nog att jag litat på folk så snabbt, att jag släppt in folk så nära mig så att jag blivit besviken på mig själv att jag släppte in dom, och lät dom svika mig och sen bara gå. det är det jag ångrar absolut, sen sista personen jag släppte så nära in på mitt liv och sedan svek mig efter lika kort tid har jag inte låtit någon komma mig nära. jag har byggt upp en mur och lärt mig att låta tiden gå, sen öppna mig. 

sen finns det små saker jag ångrar, som saker man inte gjort pga feghet. människor man sagt upp kontakt med som man ångrar, även människor man aldrig valde att träffa. finns även saker jag ångrat att jag inte köpt. gånger jag ångrat mig att jag inte pluggat mer osv. men ah, allt tänker jag inte precis rabbla upp. då blir det jävlans jobbigt att läsa.

jag har svårt å vända blad

bra låt! <-- klickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kstwafakapalfks

love and other drugs var så jävla bra, om ni har möjlighet så gå och se den. den ligger just nu på toppen av mina favorit filmer nu iaf vill jag lova. så somsagt, se den om ni har möjlighet.

förövrigt är jag allt dåligt man kan vara. trött, arg, irriterad, besviken. orkar inte ens nämna mer humör jag är på. har lust att slänga mobilen i väggen så jag slipper folk. jag orkar inte med vissa längre, det snackas så jävla mycket skit och folk vågar inte stå för sin skit heller. det gör mig så less, om man säger något så ska man stå för det, oavsett vad. tycker det är riktigt synd att du som betydde så mycket för mig är en av dom som snackar skit, sen inte vågar stå för det, inte heller ger mig chansen att förklara saker. utan fortsätter prata, precis som att jag inte finns där. du var mycket mer i mina ögon än vad du borde varit..

fredags myys

skolan gick i hej dundrande fart, var ju i köket för har en kurs vid namn "snabbmat" idag var det asiatiskt på menyn och jag gjorde någon marinerad biff wook. men jag hinner inte skriva så mkt mer, ska iväg på bio som ni vet. måste hinna ut med hundarna först, så vi hörs en annan gång. puss!


come to me and stay forever


torsdag kväll

nu är jag precis hemkommen från ett två timmars pass på gymmet, sprang mest på löpbandet idag men körde även armar och lite mage. nu börjar kroppen känna av att man tränat tre dagar i rad faktiskt, tur att det är helg så jag kan chilla lite med gymmandet. 

skolan rullade faktiskt på, tro det eller ej, fick reda på att jag bara har VG i svenska b vilket sög lite. men that's life sometimes. nu ska jag försöka satsa på religion, hur tror ni det kommer gå? jag tror på en tumme ner faktiskt. under en två timmars rast gick jag o ida hem till hennes lya och åt lite. sen drog vi tillbaka för att få närvaro på bartekniken. och sen ikväll har jag somsagt tränat. nu ska jag in i duschen och sen sova. behöver lite sömn nu känner jag, speciellt eftersom jag ska stå i köket och laga asiatisk snabbmat imorn. *hoppas på att gud är med mig*


bild från igår

jag är kär..

.. i ett par skor ..

torsdag morgon

just nu sitter jag i skolan, eller har gjort det i 40 minuter nu och tänkte sätta på "annorlunda familj" varför? jo för jag har inte ett skit att göra, den här lektionen är så grymt onödig. vi hörs senare!

update: fanns ingen "annorlunda familj" att kolla på, så tänkte kolla på "fångarna på fortet" men det funkade inte för internet var för segt. därför får jag sitta här på stolen och rulla tummarna, i en timme och tjugo minuter till. kul liv..

23.50

nu börjar min dag rinna mot sitt slut men tänkte dela med mig av några ord innan jag går och duschar osen lägger mig i sängen. 

vad ju somsagt på ungdomsmottagningen tidigare idag och träffade en läkare pga mitt blodtryck. pratade med henne om allting som har med blodtrycket att göra och testade det två gånger. det var för högt båda gångerna och det jag berättade för henne fick henne orolig och misstänksam. så hon sa att hon skulle skriva en remiss så jag skulle få komma iväg på en hälsokontroll på sjukhuset, med det menas att jag måste ta blodprover osv. 

när jag var färdig där gick vi in i centrum en snabbis och sen drog vi hem till mig och hämtade träningskläder, sen besökte vi ica och köpte middag till mig och sen gick vi hem till mimi och chillade i typ två timmar, M kom även förbi snabbt så vi stog och pratade med honom ett tag med, innan vi drog till gymmet och körde på ca två timmar. det kändes riktigt skönt tills jag var påväg hem och jag fick ont i hjärtat. och läkaren frågade om jag hade haft ont i hjärtat någongång, men det har jag inte.. förens idag.. 

och nu har jag legat i min soffa ett bra tag, snackat med M i telefon i en timma och retat hunden lite. men nu känner jag för en dusch och sen krypa ner under täcket o glo film. känner inte alls för att dra till skolan imorn, men det är tyvärr ett måste. nej men duschen var det ja, hare så bra godnatt.

mot läkaren

nu är klockan några minuter efter tre och jag har försökt vila bort min huvudvärk hela dagen men inte lyckats ett dugg. men jag var ju tvungen att gå upp ur sängen och fixa mig eftersom jag ska iväg till läkaren pga blodtrycket. är egentligen skitnervös för vill inte att det ska vara "för högt", som tur är så följer mimi med mig. det kommer göra mig på bättre humör! nu måste jag ut med hundarna innan jag går till tåget, håll tummarna för mig..

inte igen, absolut inte igen


wherever you will go


tisdag

idag är jag glad, idag har varit en bra dag. om man räknar bort att jag försov mig imorse och att jag haft ont i huvet. men det bra överväger faktiskt. först så fick jag ju reda på att jag fick praktik på grand hotel, vilket jag är skitstolt över. sen efter det hade jag examens prov i bordsdekorationer som gick skitbra, blev jätte nöjd över min dukning som jag från en början skulle bli helt katastrofal. och sen efter det får jag reda på att jag fått mvg som slutbetyg i dryckeskunskap som är skitssvårt att få mvg i, just för att läraren ställer höga krav och det är en svår kurs. så jävla glad är jag. sen på det så tränade jag nästan en och en halvtimme också, så grymt känns det.

nu ska jag in i duschen o bli lite fräsh sen avslutar jag nog denna dag med att sova hos min hjälte. kan det bli bättre? jag tror knappast det. 


två bilder från idag

grand hotel stockholm



i den byggnaden kommer jag spendera fem veckor i slutet på mars början av april. fick nämligen praktiken på grand hotel, och ni anar inte hur glad jag är! nu ska jag gå o ha prov, ville bara meddela.

måndag

intervjun gick bra, hoppas på att den gick bäst för får svar imorn. om jag inte får praktik där vet jag inte riktigt vad jag gör faktiskt. får smått panik eller något. när den var överstökat gick jag och handlade innan jag åkte hem och halvsov i soffan. klockan tre åkte jag o mötte mimi vid hennes skola sen gick vi därifrån hem. besökte ica och sen gymmet för jag kirrade ett gymkort. sen drog vi hem till mimi och chillade. somnade såklart av någon konstig anledning, men ah nu är jag hemma. ska in i duschen strax sen krypa ner i sängen o glo film. imorn vet jag inte ens vad jag har för lektioner och när jag slutar, låter lyckat va? vet att det ska tränas som fan efter skolan iaf! :D

just nu önskar jag mig din närhet


måndag

nu är jag uppe igen, absolut inte pigg. dock nyduschad, i hopp om att bli pigg men det misslyckades. nu ska jag fixa resten sen drar jag på intervjun. skriver när jag kommer hem, för nu måste jag börja tagga till o släppa nervositeten. ha en bra dag!

feeling of happiness

att några få ord kan göra en människa lyckligast på jorden är ofattbart. du gjorde mig lycklig genom att bara skriva "ja vi kan ses o prata de e lugnt" jag tror inte ens någon förstår hur lycklig jag blev när jag såg dom där orden. hur värmen spred sig inom mig, jag kunde inte sluta le. och mitt hjärta kan inte sluta glädjas åt att jag kommer få träffa dig igen. min hjälte..

sista denna vecka

nu är klockan några minuter innan tolv, har precis lagt på telefonen efter att ha haft den tryckt mot örat i två timmar. M ringde nämlingen mig så vi snackade, och vi slutade aldrig haha. men nu är klockan snart tolv så ska trycka i mig lite choklad, eftersom jag ska "börja ett nytt liv utan sånt" om tio minuter. sen ska jag göra mig ordning för sängen, för att sedan pallra mig upp pigg o glad imorn bitti. för då ska jag på intervju på grand hotel. nervös som fan, men det går nog vägen. nu säger jag godnatt o tack för mig!

söndags mys!

nu byter jag ut mimi, klackskor, alkohol och hög musik. mot..



..glass, chocklad, äppeljuice, en sjuk hund och ballader.

känslan att ha dig hos mig, rädslan att förlora dig, spänningen mellan oss, nyfikenheten inom oss







söndag

och så var det söndag igen, dock ingen bakissöndag. anledningen till det var väll att man kände sig halvt tvungen att hålla G så han inte ramla omkull, men när man såg hur full han var var man inte heller så sugen att fortsätta drickandet. istället är det en halvt ångestsöndag, just för vetskapen att det är söndag och sen att stockholm ser ut som ett enda stort hav just nu pga all slask och det suger. plus att jag har mensvärk och det gör så allting suger ännu mer.

iaf så var kvällen/natten nice (i övrigt), så denna helg kan jag sammanfatta i ordet nice! dock snöade det när vi skulle hem och jag hade kramp i bröstkorgen så det var väll inte så jävla nice, men jag kröp ner under mimis täcke vid fyra imorse och somnade gott. 

dock är inte denna helg slut ännu utan jag ska skriva klart det här och sen hoppa in i duschen för att senare åka in till stan och hämta ut våra biljetter till studentskivan. och sen får vi se om det händer något efter det, det enda jag vet är att jag måste lägga mig skaplig tid just för att jag ska in till stan imorn bitti igen för att gå på intervju på grand hotel!


slänger in en bild på min nygaddade handled från i somras, 
just för att det var sommar, jag var lycklig, alltså lite bättre än idag

utgång x2

inatt blir det stockholms party liv igen. jag njuter av livet, japp!

lördag

igår blev det somsagt party. först drog vi till mango men efter att en viss person var där så hann vi bara komma in, belala åttio spänn och sen dra för att jag inte klarade av att se människan. så vi drog till viper där vi tom slipper visa legg nu för tiden. det var galet med folk så det var en underbar feststämning. avslutades med donken och några underbara timmars sömn.

nu är klockan strax fyra och jag ska hoppa in i dushcen. sen ska jag planera min dag, om jag lyckas väcka mimi någongång dvs..

nu ska sorgerna bort, utgång!

om en timme drar vi ut i stockholms party liv. om flera timmar står vi och väntar i kylan på en äcklig nattbuss. inatt är det du och jag. inatt är det vi som ska ha kul, och vi ska skita i alla andra!


fredag

nu är klockan strax efter tolv och jag väntar på att micke ska slänga iväg ett sms, då ska jag gå till station och möta honom så ska vi åka och shoppa. eller, han ska shoppa och jag ska vara smakråd? senare vet jag inte vad som händer, men den som lever får se som man brukar säga..


i stort behov av sommar


jag älskar dig

ni anar inte hur glad o lycklig jag är som har pimi just nu. skulle inte klarat mig en sekund utan henne. när jag skakar och gråter av rädsla får hon mig att skratta, det är vad jag kallar en äkta vän.


rubrik

idag har jag chillat i min soffa halva dagen, sen åkte jag och hämtade mamma när hon slutat och skjutsade iväg henne o kollade baby grejer. när vi hittat en del åkte jag och mimi till ungdomsmottagningen för mina p-piller är slut inom kort. men när jag hon skrivit receptet åt mig så ska hon ta blodtryck, inser att det är för högt så testar en gång till, och tredje gången beslutar hon sig för att ge mig en läkartid och väljer att inte ge mig ett recept. så förhoppningsvis var det bara otur just då eller så har jag högt blodtryck.

sen tog jag med mig mimi o tröst åt. sen besökte jag willys snabbt, och nu har jag precis som innan, chillat i min soffa och kollat på gamla bilder. rätt kul faktiskt.. 

*drool*


torsdag

det är underbart att vakna upp o få reda på att man inte har skola förens på tisdag igen. känns helt perfekt att fortfarande ligga i soffan o lata. dock ska jag upp o göra mig i ordning strax för måste fixa lite grejer. men jag ligger kvar en stund till, bara för att liksom!

kärlek vid sista ögonkastet


det har gått för långt, nu behöver jag dig mer än någonsin




tisdag

kändes rätt onödigt att gå upp vid sex imorse, eftersom skoldagen var onödig. inte bara en lektion utan HELA dagen. sög en aning faktiskt. efter skolan åkte jag hem till pimi och chillade innan vi drog till pizzerian. sen har jag spenderat kvällen med tom&jerrykex o äpplejuice. myys på hög nivå. nu tänker jag dock lägga mig i sängen så jag får en mängd med sömntimmar inatt, pallar inte vara dödstrött en dag till! det kommer aldrig funka..


bangar inte på lite sommar nu faktiskt..

pizzatime!

foto0904 (MMS)

pizzatime!


dödstrött och skola, ingen bra kombination


nu sitter jag i skolan. och det är inte lätt må jag säga. visserligen är inte ens läraren i klassrummet atm och det enda jag gjort på lektionen är att prata lite betyg, men att försöka hålla sig vaken är nog så svårt. det är inte lätt att komma tillbaka till skolan med fel sömnvanor, sov fem timmar inatt och det resulterar till det här med att knappt kunna hålla ögonen öppna och ett ständigt gäspande. dessutom är det svinkallt i klassrummet och massa irriterande små ljud. jag vill hem och sova, på momangen!

jag saknar dig


måndag

idag var det skola för första gången på några dagar. det kändes faktiskt rätt tufft att rivstarta med en bageri lektion. men vi klarade det, dock sluta vi en halvtimme försent för vi var så slöa. inte så lyckat kanske. men när jag slutat stog mimi och väntade på mig, så hade sällskap hem. vi gick hem till mig o gick med hundarna osen drog vi till centrum o fixade en sak sen drog vi och åt. efter det gick vi hem till mimi och jag råkade somna, roligt sällskap jag var. men somsagt det var tuff dag i skolan, o jag vet att hon förstår hihih.

nu ska jag hoppa in i duschen sen krypa ner under täcket och sova.

på natten när mörkret skrämmer mig och tan...

foto0870 (MMS)

på natten när mörkret skrämmer mig och tankarna försöker förstöra min hjärna totalt älskar jag att just du ligger bredvid mig. för du behöver inte säga någonting, utan bara ligga där o snarka. du delar med dig av din värme och låter mina tårar landa i din päls. utan ett enda ord får du mig att må bra. o det är genom att bara finnas till.


godnatt!

nu är klockan några minuter innan tio och jag ska bege mig till badrummet o borsta tänderna. sen kryper jag ner i sängen där fanny redan lagt sig och kollar på en film, troligtvis blir det disney. men inte helt hundra än. för dom som inte vet så har jag någon slags kärlek för disneyfilmer, eller barnfilmer överhuvudtaget. 


bild från några helger sen..

mycket text om en natt

jag lovade ju er en uppdatering när jag var hemma och mätt i magen. så here we go!

igår drog jag o mimi ut och gick med sasha. snackade om allt möjligt en stund och under tiden ändrades mimis planer för kvällen, så jag fick henne att dra till stan istället. så när vi varit med sasha en stund så drog vi hem till mimi där hon bytte om sen drog vi till mig så även jag fick byta om och sen drog vi till viper igen, eftersom vi inte skriivt upp oss på någon lista för kvällen. 

dock var det massa folk där som jag varken ville se eller träffa så själva vistelsen där kunde varit bättre må jag säga. men som tur var hade jag ju mimi som gjorde min kväll. det blev inte heller så mycket dricka, så bra mådde jag. när vi vid tjugo över två hade en bil utanför som väntade på oss så stog M och inte ville att jag skulle gå. stog med honom i typ tjugo minuter för att säga att jag var tvungen att gå, vilket han somsagt inte ville. han köpte en ros till mig och sa massa grejer men jag var tvungen att gå. 

bilen utanför innehöll dennis, shan och deras kompis, så vi var med dom en stund innan vi fick skjuts till tc. missade precis bussen så gick till donken för att äta. väl där ringer M och vill att jag ska komma till fridhemsplan men jag kan ju inte lämna mimi. men hon tar iaf nattbussen hem och M kommer med taxi till vasagatan. sen skulle vi gå och äta, så först gick vi till kebab house (?) men där tog dom inte kort så vi gick till bk ist och satt där i en evighet för M var fett seg på att äta. men tillslut får jag honom att dissa hamburgaren som han inte tagit en tugga på på en kvart och vi går ut och haffar första taxi vi ser, eller snarare M går mitt ut i vägen och stannar första taxi vi ser. så åkte vi hem till han och sov. legat och sovit hela dagen också, så vid fem tiden fick jag skjuts till stationen och drog hem. 

nu ska jag ta en efterlängtad dusch, sen gå ut med hundarna, plugga lite och sen sätta på en film eller något + ha ångest inför skolan imorn. det är det sista jag vill nu, sätta mig på ett tåg som kommer ta mig till skolan, usch fy & blä.

nu sitter jag på tåget påväg hem från sund...

foto0858 (MMS)

nu sitter jag på tåget påväg hem från sundbyberg. sov nämligen hos M, uppdaterar senare när jag är henne o fått mat i magen.


lördag


sitter hos favoriten nu. eller snarare så ligger jag i hennes säng. igår var det utgång som gällde, som ni kanske märkte på min fina mobilbloggning. vi förade på nivå där vi träffade på både bra och dåliga personer. sen drog vi vidare till viper, där dansade vi loss och träffade på folk. slog även vad med en kille om en grej som jag visste att jag skulle vinna, så han blev tvungen att bjuda på en drink. när viper stängde så drog vi till donken o fyllekäka, sen drog vi oss hemåt och S följde med mig hem och sov. 

idag när S dragit och jag fixat mig så drog jag o mimi till stinsen en sväng, sen drog jag hem o käkade innan jag kom hit och la mig i sängen haha. imorgon äre söndag och det menas med skola inom några timmar. har lust att skjuta mig pga tanken av skola. jag vill inte!

just nu nivå 22!

foto0855 (MMS)

just nu nivå 22!


-


senare samma torsdag

nu har mimi precis gått hem, efter en kväll med hårfärgning och göta kanal 3 tittandes ska jag strax krypa ner under täcket. för imorgon tänker jag spendera pengar i stan. sen på kvällen blir det utgång!

torsdag

idag är det torsdag, alltså inte långt kvar på mitt lov. suger en aning. idag hade jag tänkt åka till stan men råkade vakna halv två, plus att efter att ha kollat ut genom fönstret blev man inte sugen någonstans sen äre ju tydligen röd dag också. därför blir det stan imorn istället och idag stannar jag inomhus till mimi kommer hit och fixar mitt hår.

and i wonder if i ever cross your mind. for me it happens all the time..





det är så länge sen nu, men ändå spelas bilder fortfarande upp i huvudet varje dag. jag har fortfarande en klar bild över hur dödande din blick såg ut, och din röst hörs fortfarande lika tydligt, precis som om du skulle stå bredvid mig och skrika. och jag känner fortfarande rädslan inom mig, rädslan av vart dina tunga steg, dina snabba rörelser, hårda ord och arga blickar skulle leda. allt är så klart och tydligt i min kropp o mitt huvud, även fast det var månader sen det hände.

det var månader sen som jag sist hade dig. sen jag sist pratade med dig, sen jag sist gick bredvid dig och fick känna mig trygg. jag tänker inte ljuga för mig själv, jag saknar dig. riktigt jävla mycket. jag saknar dig så mycket att det gör ont inom mig. eller frågan är om jag saknar dig. jag kanske mer saknar oss. det du gav mig. alla pratstunder, alla hjälpande ord, och framför allt tryggheten du gav mig. för när jag hade dig kände jag mig trygg. jag visste att du fanns där om jag behövde dig. oavsett vad. 

varje gång jag ser dig nu känns det som en liten kniv sticker i hjärtat. jag tycker det inte är meningen att det ska vara såhär. att du inte vill se mig, och jag skrattar tyst och tycker du är patetisk som inte vågar möta min blick. hur vi möter varann, men att man knappt hör hur vi andas när vi går förbi. jag vill ha det som förut, jag vill möta din blick och se leendet dina ögon gav mig. jag vill stanna upp när jag se dig och försvinna in i en bamse kram.  

jag vet inte om jag klarar att samla mod, även fast jag mer än gärna vill, till att skriva in ditt namn i sökrutan på facebook och faktiskt skriva exakt som jag känner. att jag känner exakt likadant som förut. att jag inte ville förlora dig, att jag faktiskt behöver dig. för tro det eller ej, du betydde mer än många andra. du fanns där mer än andra, du hjälpe mig, du stöttade mig. du var lite som min hjälte. och jag klarar mig inte utan honom, och den platsen kommer aldrig kunna ersättas. den tillhör dig. jag önskar du visste det.

bildbomb














Dag 18 – Min favoritfödelsedag

det är nog absolut utan tvekan dagen då jag blev 18, jag blev myndig, jag kunde använda mitt legg och jag blev "stor". först var jag i skolan och man hörde grattis från alla håll och kanter. sen efter skolan åkte jag hem och gick ut o åt med mamma. sen efteråt drog jag med lovisa in till stan och var på fyra olika ställen och drack allt från cider till shot till drinkar. det var en riktigt mysig dag, som avslutades med ett dopp i fontänen. och sen när jag kom hem till min by igen mötte han mig och gjorde mig sällskap en bit på vägen hem. 

så min 18 års dag är en dag som alltid kommer ligga på minnet, just för jag fick vara med dom jag älskade mest och just för känslan att man faktiskt blivit 18, den var så himla skön att känna. (om man kan säga så haha) men ja. även min 16 års dag var riktigt nice, då spenderade jag med folk jag älskade också, först med släkten och sen kom mina två bästa vänner, frida och guse hem med tårta och present. sen åkte vi till stan och hade pommes krig. minnen! 


onsdag

jag har helt glömt bort bloggen nu under lovet, men har så mycket annat för mig som är så mycket roligare än att spegla sitt liv för andra. för det mesta är jag med mimi, och vad vi hittar på är helt olika. igår kom rickard och hämtade oss, så stack vi och handlade + han åt. sen drog vi till han och chillade hela kvällen tom natten för han vägrade skjutsa hem oss så vi var tvugna att sova där eftersom jag inte hunnit införskaffa mig ett busskort.

sitter just nu hos mimi, medans hon duschar passar jag på att skriva här. vi kom hit för en timme sen typ (klockan är halv ett), senare ska vi hem till mig och sen kanske jag följer med henne till stan. men vi får se hur det blir. önskar jag hade åkt på kryssning ikväll men tyvärr fanns det inga hytter kvar, vilket sög en aning. men det ryktas om att vi sticker iväg en annan onsdag istället och det tackar man inte nej till!


det handlar om att bjuda på sig själv.. eller?

testar det där med att blogga från...

foto0777 (MMS)

testar det där med att blogga från mobilen. alltid nice att testa något nytt. är iaf just nu påväg hem från kista med mimi o dricker thailänsk redbull haha. det va allt för denna gång..


Dag 17 – Mitt favoritminne

att bara ha ett favoritminne är nog svårt. jag tror många människor har fler än bara ett. och jag har även svårt att komma på något att skriva om. 

efter mycket tänkande i detta kalla väder tänker jag nämna en vecka i somras. då jag spenderade många underbara dagar på gotland med, min då bästa vän, lovisa. vi hade det riktigt kul, många dagar med sol, skratt, god mat, alkohol, nya människor och det va framför allt en vecka då det bara var hon och jag. vi behövde bara tänka på oss. vi hade det riktigt mysigt, eller iaf jag. kan ju inte uttrycka mig i hennes vägnar. vi gjorde mycket crazy things samtidigt som vi tog dagarna som dom kom.

den veckan på gotland saknar jag väldigt ofta. just för att jag hade en väldigt fin människa vid min sida och just för att det var sommar. och veckan på gotland blev absolut ett minne för livet.


lördag

natten har jag inte så mycket att säga om faktiskt.. började iaf detta år med att tjäna pengar o nu ligger jag i soffan o kollar fångarna på fortet..

RSS 2.0