03.02

klockan är nu några minuter över tre och jag är fortfarande vaken. nästan till och med klarvaken. jag önskar någon kunde ge mig lite av sin trötthet, för jag vill sova. dock känns det inte som värsta idén nu när klockan ändå ringer om två timmar..

00.43

jobb jobb jobb. slit slit slit. var i skolan en snabbis idag, sen åkte jag o fisen till henne, jag sov i hennes soffa och hon kollade på film, vi har det grymt kul tillsammans! sen så åkte vi och åt snacksbox innan jag började jobbet. skulle slutat vid tio idag men jobbade över till halv tolv och tog en och en halvtimme av en annan. ställde upp för laget liksom. nu är klockan typ kvart i två och jag har undrat ett tag nu vad fan jag gör uppe. men jag är inte trött när jag kommer hem från jobbet, så det suger ju en aning. nu funderar jag över om jag ska duscha nu eller imorn bitti. frågan är om jag kommer palla upp imorn, måste komma i tid har jag blivit tillsagd också. dessa problem, varför tar dom aldrig slut?

-



våran vänskap är svårt att glömma
och ännu svårare att inte sakna
vart är du nu, när vi sa föralltid

i need someone who can cross the lines




söndag

man skulle kunna att denna helg snart är slut när klockan nu är halv två och det är söndag. men jag kan dock inte säga det. för om en timme ska jag iväg till jobbet för ett åtta och ett halvtimmes pass. och det må jag säga suger en aning. jag vaknade för en halvtimme sen, och somnade vid sju imorse. så.. jag behöver sova.. och jag har verkligen inte fått "vila upp" mig iaf.

lördag

just nu är jag så jävla glad. fisen ringde nyss och sa att hon fått ledigt vecka 26 vilket menas med att vi drar till P&L då. så jävla fkn underbart. taggad till max! och sen ska jag iväg och träffa en chef innan jobbet idag, antingen hoppas jag på ett nytt jobb eller så kör jag på två jobb i sommar. vi får se vart allting leder. men nu ska denna taggade brud in i duschen, och sen dra iväg. jobbar ju natt inatt med, 19 - 04.

fredag

just nu tackar jag gud för att det började regna. jag gick nästan precis och hoppades det. för då bryr jag mig helt ärligt inte om jag ska vara instängd på jobbet i nio timmar. 

idag har jag iaf varit hemma från skolan, jag orkade faktiskt inte åka dit för att städa. så istället åka jag o mamma till stinsen och handlade. tog även en fika. men nu måste jag byta om för att åka till jobbet.

torsdag

efter en rätt så soft skoldag, innehållande ett religionprov som jag klarade och ölprovning (och på långhålen sov jag i fisen soffa) så är jag nu hemma. fick skjuts hem av bästa yvonne efter ölprovningen och nu ska jag till kista en sväng. solen skiner och allt är rätt så gött faktiskt.

som att något ofattbart hände över en natt, det måste varit något speciellt med din närhet










rubrik

ÄNTLIGEN, fan vad skönt. nu har jag skickat in projektrapporten och känner mig iaf hyffsat nöjd med den också. sen har jag även varit på ärenden tidigare ikväll, tex så har jag hämtat min studentklänning. hälsade även på farmor och farfar en snabbis. men nu är klockan efter tolv, förstår inte hur tiden kan rinna iväg så snabbt för mig. och jag måste hoppa in i duschen och sen blir det att lägga sig i sängen och somna med religionspapprerna i handen..

så långt bort

vid strax efter tre drog jag in till staden och träffade T en sväng. tog tåget hem igen vid kvart över fem och åt middag, nu är klockan snart halv sju och jag tänkte sätta på mig mjukisar o åka till willys o handla energi till att plugga. frågan är bara vart mitt körkort är..

onsdag

hej bloggvärlden. det är onsdag och jag är grymt glad att jag är ledig idag. sov enda till halv tolv tiden och nu är klockan halv två och först nu tänker jag gå upp ur sängen. så svar ja, jag har varit en liten latmask idag, men det har jag fått vara också. om två timmar är det beräknat att jag ska vara i stan, så det är nog bäst om jag hoppar in i duschen nu. sen ikväll måste jag fixa klart min projektrapport och även plugga på religionen som jag har prov i imorn bitti. men jag tror vi hörs ikväll, tills dess.. ha det bra! 


00.18

och där höll jag på att somna sittandes. efter några timmar i skolan, stannade till och med kvar två timmar utöver lektionstid för att skriva på projekt rapporten. och sen ett arbetspass på fyra timmar och ännu mer skrivandes på rapporten så är man inte speciellt pigg kan jag påpeka. absolut inte efter en natt med tre timmars sömn heller. tack och lov att jag är ledig imorgon iaf. både från skola och jobb. skönt som satan!

tisdag

det är ett under att jag är vaken nu eftersom jag ungefär sovit fyra timmar bara. men denna trotthet kommer smyga på mig senare idag, i know that. dock är det ett rätt kort arbetspass idag, halv fem till åtta. så det är nice!

frågan är varför jag går och tänker på dig hela tiden






klockan är snart kvart i ett och jag ligger på sängen med arbetskläderna. måste in i duschen nu känner jag och sen hoppa bums i säng. för jag SKA vara i skolan kvart över åtta imorgon. så är det bara. dock är det en ganska chill dag imorgon, en liten redovisning på morgonen sen skulle vi typ kolla på någon dansuppvisning. sen har vi religion i en halvtimme och sen slutar vi. dock måste jag stanna kvar i skolan (av fri vilja) och fixa några skolarbeten som måste bli klara, och som jag aldrig pallar ta tag i här hemma. så istället stannar jag kvar och pluggar innan jag åker vidare till jobbet. duktig tjej, mycket duktig!

när någon behöver en för att klara vardagen





måndag

jag har en hög med plugg som ligger o skriker på mig. känns som det är dags att ta tag i det nu på en gång faktiskt. hela veckan är fullspäckad med jobb, plugg och ja, lite mer jobb o plugg. inte taggad alls. inte på nått. kul liv!

-

just nu känner jag bara för att packa och dra. jag har tappat all ork gällande allt. det enda jag riktigt vill nu är att åka någonstans med mig själv och stanna där för några dagar, bort från allt och alla. bara vara med mig själv o koppla av lite. så jag slipper stress, tankar och allt som har med livet o göra. sen när jag kommer hem ta tag i allt, leta fram mitt cv o söka nytt jobb, göra det sista som behövs i skolan och bara njuta av livet..

godmorgon

utanför mitt fönster lyser solen, det verkar som det blir en soft dag. MEN om en timme ska jag till jobbet och slita i åtta timmar o en kvart. så jag vill inte att solen ska lysa utanför, jag vill inte att det ska verka som det blir en soft dag. jag vill att det ska spöregna..

inte ens på kvällen saknar jag dig



ditt beteende skrämmer mig, det äcklar mig. att det ens finns människor som dig egentligen. hur klarar ni att bära upp er själva när ni inte borde ha någon stolthet kvar? jag hoppas du skämms, jag hoppas du ångrar dig, jag hoppas du misslyckas, för du är faktiskt, tragiskt nog, inte värd något annat..


pratar i phonen just nu. ska väll förmodligen sova strax eftersom jag jobbar imorn o känner mig inte precis på topp. så sova skulle sitta fint faktiskt. men nu har jag inte tid att blogga längre, här måste det diskuteras klart! dessa eviga diskussioner, dom tar aldrig slut.

lördagskväll

nu har jag sovit bort några timmar, hunnit äta flinta har jag också, fett gott. men nu är klockan fem över sju, vilket menas med att jorden inte har gått under. därför hoppar jag in i duschen och fräshar upp mig lite, sen åker jag, frida o hundarna till edsviken o tar en kvällspromenad vid vattnet, myys.

ett minne för livet

igår var en av dom bästa kvällar på väldigt väldigt länge. jag drog till väsby vid strax innan sju, sandra o fredrik kom och hämtade mig vid stationen så åkte vi hem till fredrik. jag o sandra satte oss på balkongen på en gång och började dricka lite o snacka. sen kom några fler och vi satt på ballen långt in på kvällen och spelade kort, drack och umgicks. det fanns värmelampor där så det var riktigt mysigt. sen fick vi för oss att vi skulle grilla korv så vi tände brasan på tomten och satte oss där istället, där fortsatte vi med "jag har aldrig" osv. jag tror inte jag kom i säng förens någongång mellan tre och fyra, o somnade inte förens långt efter det heller. 

på morgonkvisten drog vi (jag, sandra, fredrik o hasse) o handla frulle som vi sedan åt. sen gick jag o sandra o sov lite i varsin fotölj innan jag fick skjuts till häggvik station. jag kom hem vid halv tre ungefär och då åkte jag o mamma till ica på en gång o nu ligger jag i sängen och kollar på "baksmällan". 


i might take you home with me if i could tonight






idag äre fredag. var i skolan en sväng och åt studentlunch, sen åkte jag hem o skjutsa mamma till coop. nu är jag i full gång med att fixa mig. ikväll kommer jag, sandra o några till fira mig. hoppas på en riktigt lyckad kväll. ni får höra imorn hur jag hade det för nu måste jag fortsätta att fixa mig, pussssss.


senare

ännu en bra dag börjar rinna mot sitt slut. skoldagen var chill, vi hade en halvtimmes religion och sen en jävla håltimme tills vi hade praktiskt prov i barteknik. provet gick galet bra, fick två drinkar jag kunde helt så det kändes bra. efter provet drog jag o fisen o hämtade hennes lillsyrra innan vi drog till väsby centrum och gled runt lite. 

efter nån timme där åkte jag hem till byn för att hämta bilen o frida. så åkte vi till kista där vi kolla runt lite. och sen svängde jag förbi 7eleven för en slush också innan vi gick ut på en timmes prommis med hundarna. riktigt skönt.

torsdag

just nu är jag så trött så mina ögon svider av tröttheten. men jag blev uppe allt förlänge inatt och får helt enkelt skylla mig själv. nu är klockan iaf snart halv tio och jag har varit ute med hundarna och ätit skålen med yoghurt. nu tänkte jag gå in i dushcen och göra mig iornding. som jag sa, idag äre skola som gäller, sen får vi se om jag tar en sväng till stan efteråt. dock har jag inte alls bestämt mig ännu..

tröttheten och jag

innan jag går o lägger mig så uppdaterar jag om min dag. när jag satt i bilen påväg till skolan ringer fisen och säger att vi inte har några lektioner men att vi ska fixa våra projekt pengar. så jag åker ändå dit och sitter på "möte" i en timme, sämst. efteråt åkte jag o fisen till centrum och växlar pengar o handlar godis. sen hem till henne o la oss i soffan o glodde film innan vi va tvugna att dra till jobbet, där vi åt tillsammans innan jag började.

jobbade ett pass på tre och en halvtimme, stressit som fan var det idag så det kändes som jag var där mycket längre även fast jag jobbade över endast en kvart. när jag kom hem gick jag o frida ut med hundarna på en långprommis och nu har jag spenderat resten av kvällen till att fixa ner lite musik till phonen. dock ville inte youtube vara min vän längre så jag gav upp.. så nu tänkte jag göra mig iordning och lägga mig i sängen o glo film för andra gången idag. men det är ju trottsallt ännu en skoldag imorn, dock inget jobb! (är ledig fram tills söndag, gött som satan)

födelsedagen

nu tänkte jag berätta lite kort om min födelsedag. såklart var jag i skolan, hade dock inte så mycket lektioner utan vi lallade mest runt. på bartekniken blandade vi en varsin drink och hade fett kul. våran lärare trodde jag o fisen hade halsat ur flaskorna när vi kom tillbaks från spritförrådet, för vi hade så jävla kul.

efter skolan åkte vi hem till fisen en snabbis så hon kunde byta kläder, sen åkte vi till mig så jag fick göra detsamma. under tiden vi var hos mig började det spöregna, så pappsen skjutsade oss till stationen och när vi kom till stan var det fint igen, awesome. vi gick till the bridge för att äta middag. satt där hur länge som helst och åt gott o pratade massa, typ minnen osv. skit mysigt. (om man bortser från servitrisen) sen när vi suttit där tillräckligt länge gick vi mot hötorget och avslutade kvällen med en varsin glass på donken. 

så om jag ska sammanfatta min födelsedag så: lyckad som fan! och jag vill tacka min fis som ännu ett år firar med mig och om gör dagen till en oförglömlig dag. du är helt underbar min vän. jag älskar dig. 

så nu är jag iaf nitton, några har förvarnat mig om att det är sista året som tonåring och att rynkorna snart kommer. andra taggar mig till att det bara är ett år kvar till systemet. helt olika. så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna ålder. men whatever, det är väll nice. nu ska jag.. göra något annat.. 


onsdag

en morgonpromenad, en skål yoghurt och en dusch senare. nu måste jag stress fixa mig en aning för att sedan ta bilen till skolan. efter skolan chillar jag med fisen en stund innan måste dra till jobbet, fem till halv nio äre som gäller idag, skönt pass! berättar om gårdagen senare, nu har jag liiite bråttom..

17 maj

sen jag skrev sist har jag.. jobbat.. känns som att det är det enda jag gör nu när jag har en såkallad fritid. igår innan jobbet invigde jag mina rumpskor, ska gå så ofta jag hinner. vilket kanske inte kommer bli så ofta. men whatever. mer har jag väll knappast att skriva förutom.. 

att.. idag är det 17 maj, vilket betyder att det är MIN dag idag. idag blir jag nitton jävla år. ett år över arton vilket betyder att man börjar bli gammal, men ett år närmare systemet vilket låter lite bättre än det förstnämnda.

iallafall så är jag i skolan just i detta nu, senare ikväll ska jag ut och äta med min fina och ta någon drink typ. sen förhoppningsvis så blir det en ordentlig utgång i helgen. 

stjärnan på min fot är för dig min ängel




-

varför måste allt vara så komplicerat jämt för?

lördag

idag var det ett arbetspass på sju o en halvtimme som gällde. det gick bra och snabbt. sen åkte jag o hälsa på bästus på jobbet lite, fick med mig ett par easytone hem (äntligen!) sen åkte jag till ica en snabbis o handlade middag eftersom mamma o pappa är o hälsar på min bror över dagen. nu tänkte jag hoppa in i duschen, ta en alvedon o mysa upp mig i soffan. imorn är det jobb 14-23 som gäller, därför blir det lugnt ikväll igen. men galet skönt må jag säga.

-

att du skulle kunna förstöra min glädje på en sekund trodde jag aldrig. du som alltid fått mig glad, du som vet vad du ska säga för att få mig glad sa något som istället fick mig besviken. att du till och med visste att jag reagerade, men ändå sket i det gjorde mig ännu mer besviken. jag tror viljan har blivit för stark nu, att det är bäst att vända om. det kommer inte funka, jag känner det på mig. frågan är varför jag står kvar och hoppas på dig. hoppas på att du ska bli han du en gång var.

lite mums på livet

jag läntar så jävla mycket till sommaren nu så det finns inte. speciellt till v.26 för då drar nämligen jag och min fina till peace and love och lever galet i en hel vecka. det kommer bli så jävla underbart. och när vi kommer hem därifrån så är det inte många veckor kvar till gotland heller. najs najs najs. jag är redan taggad! för jag vet att det kommer bli bäst.



jag saknar dig


hur skulle det varit nu om den där bildörren
aldrig hade smällts igen den där söndagskvällen?

direkt från solstolen

just nu sitter jag ute och pluggar med en redbull bredvid mig. (har paus nu) dock ser jag knappt dataskärmen men äsch, jag tänker då inte sätta mig inne och plugga i detta väder iaf. det är en sak som är säker.. imorn äre två prov som gäller, så sluta plugga kommer jag göra vid typ tolv inatt. bara så ni vet. nu är pausen över, vi hörs kanske lite senare, under nästa paus ;)

allt kan hända innan morgonen gryr



dags för uppdatering igen. igår kom jag hem runt halv åtta och efter att jag ätit middag somnade jag nästan på direkten. men äventyret vi var på igår var iaf att vi åkte och tatuerade oss. så nu har jag fyra istället för två tatueringar. visar bild på dom när jag pallar, typ. 

idag, tisdag, har jag varit i skolan och chillat runt. under våran långa hål satt jag o fisen ute på gräset i solen och bara hade allmänt nice. och när jag kom hem bytte jag kläder och hällde upp ett glas med iste och satte mig i eftermiddags solen o pluggade lite.

imorn är det frilufsdag aka stanna hemma och plugga dag. o även fast klockan bara är åtta så tänkte jag gå och lägga mig nu, har ont i huvet och känner för att sova. 


måndag

godmorgon! jobbade somsagt igår och det gick asbra, tiden gick rätt långsamt i början men tillslut var klockan ett och jag fick åka hem. nu äre måndag igen, menas med ny vecka och jag börjar veckan med en ledig dag, gött som fan. ska in i duschen nu, vid halv ett ska jag ta tåget till väsby o möta fisen. vad vi ska på för äventyr berättar jag ikväll. ha en bra dag!

on the first page of our story, the future seemed so bright





rädslan som aldrig försvinner. den där rädslan att du ska lämna mig ensam igen. du har gjort det förut, alltså kan du lika gärna göra det igen. du kan säga att det aldrig kommer ske, men när du väl står där och tvekar så håller inte orden längre. du går och jag står kvar, helt utan vetskap eller förvarning. rädslan tär på mig varje dag, jag vill inte att det ska ske, det gör så ont. och just nu är jag inte stark nog att bära min stolthet, jag skulle falla ner i hålet. hålet som tar en evighet att komma upp ifrån. så kanske ska jag lämna dig först denna gång? eller ska jag lita på dina ord att du aldrig kommer göra det igen? jag vet varken ut eller in. jag vet inte vad som gör mest ont och jag vet inte om jag har dig där jag vill ha dig riktigt. jag vet inte ens vad jag vill..

behind the scenes

jag tackar gudarna för att ett nio timmars nattpass går snabbt, för det gjorde det verkligen. helt plötsligt var klockan fyra och jag fick åka hem till sängen. dock var det inte alls lika roligt att gå upp imorse, men jag pallrade mig ipp tillslut ändå, satte på mig lite kläder och gick till bilen fortfarande nästan i sovandes tillstånd. åkte med mamma till rotan en snabbis och sen väl hemma fixade jag lite. nu blire dusch och sen jobb vid fyra igen.. endast pengarna får mig att åka dit, har så mycket annat att göra just nu så det är kaos i min hjärna!

you know i'd fight for you but how can i fight someone who isn't even there








igår var det en bra kväll, dock saknades lite drag men det var kul ändå. idag har jag varit duktig, följde med mamma och handlade. sen när vi kom hem satte jag på mig bikini och gick ut o åt glass i solen, när jag ätit upp städade jag bilen och sen lekte jag med hundarna. dock skulle jag behövt plugga lite, men det får bli imorn. nu måste jag börja fixa mig inför en natt bestående av jobb. 



underbara fredag

en riktigt härlig dag har nu passerat och jag hoppas kvällen bjuder på lika mycket härligt den med. hade ju somsagt mösspåtagning i skolan. efter att rektorn talat ut så drog vi till bryggeriet och parta lite. sen drog jag, fisen och sandra till fisen en stund innan vi drog o åt burgare på donken. bästa bror kom och skjutsade hem mig sen också. 

jag kan säga såhär. jag blev full, bakis och nu ska jag bli full igen. all in sa jag ju? håller på att fixa mig för snart drar jag till stan med thaien. det ska inte finnas något annat än glädje nu.


untz untz

godmorgon världen. idag äre fredag, utanför mitt fönster lyser solen och det är helt underbart eftersom en del av dagen kommer spenderas ute. idag äre all in som gäller, så nu äre dags att börja göra sig iordning, sen kör vi!

is this what we call life?

ibland känns det bra, ibland känns det mindre bra..
ibland vet jag vad jag vill, ibland vet jag inte alls..
ibland fungerar min hjärna, dock inte just nu..

cause you feel like paradise



ett stort plus på denna dag! var i skolan tre timmar och hade totalt tio minuters lektion, ändå gick dom timmarna så jävla fort. sen dirr efter skolan åkte jag o fisen till stinsen och kollade runt en stund innan hon skulle iväg. då mötte jag upp mimi i sollentuna och kollade lite där innan vi drog till stinsen (igen) och då hade ladies nights börjat så vi kollade lite när nårgra jävla friskis o svettis killar skämde ut sig på scen. sen drog vi hem och jag mötte frida, så tog vi med hundarna ut på en timmes promenad. 

så min dag har varit mycket soft, och nu tänkte jag avsluta med lite mys i soffan med hundarna och även ägna lite tid åt att bland annat måla naglarna. sen ska jag tagga till inför imorn, mösspåtagning för fan! 


torsdag

jag tog lite sovmorgon idag, väldigt busigt. men har bara meningslösa lektioner på morgonen och jag var trött, men nu är jag strax redo att hoppa in i bilen o dra till skolan. ha en bra dag så hörs vi senare!

du gör mig lycklig


onsdag

klockan är strax efter tolv och jag kom hem för inte alls länge sen. har nämligen varit i skolan tolv timmar idag pga kvällsservering. vi hade en gästkock med oss, ingen mindre än kaptenen i svenska kocklandslaget, dock var det inte så värst märkvärdigt tyckte jag. men det gick mycket mycket bra iaf. 

nu har precis suttit och kollat in klänningen jag funderar till studenten, vill jag ha den eller inte? beslutsångest.. men jag måste ta tag i det där med studentkläder nu asso, snart är det ju bara en månad kvar och det går fort.

måste iaf meddela att just nu är det mycket plus i mitt liv. på fredag äre mösspåtagning, och jag är taggad som fan! sen jobbar jag natt i helgen, vilket menas med massa pengar. och sen på måndag händer en grej som ni får veta då, men något som gör mig riktigt jävla glad händer då iaf. 

men whatever, jag ska nog fan ta och tänka på refrängen. ska ju trottsallt upp o iväg till skolan imorn igen. och sen efter skolan tänkte jag ta mig en sväng till stinsen eller så för att kolla lite. så.. dags att nanna kudde, dock måste jag fixa lite innan det är dags, men godnatt!

i'd walk a thousand miles if i could just see you tonight






jag har suddat och skrivit om, suddat och skrivit om. minst fyra gånger nu. det finns inga ord för att beskriva mina känslor ikväll. det enda jag kan få ut är att jag saknar dig, allt annat låter konstigt. nu går jag och lägger mig och hoppas på att vakna upp imorgon utan dig i tankarna.

taggad som fan inför fredag, då jävlar!




-

nu tyckte det jag var väldigt dags att ändra den där jävla bloggdesignen. så nu var det fixat, dock är jag såklart inte helt nöjd vilket jag aldrig är med dessa nedrans grejer. 

(update en halvtimme senare: nu har jag ändrat den tre gånger till, och fortfarande.. jag blir aldrig nöjd. men nu får den fan va såhär, jag orkar inte hålla på med den längre!)
(update två minuter efter jag skrev sist: jag ändrade igen.. nu får jag skärpa mig..)
(update ännu en gång: jag insåg att jag stavat fel och fick göra om hela skiten IGEN)

när jag ändå håller på att skriva kan jag lika gärna uppdatera er om varför jag inte skriver förens nu. jo det är för att jag har jobbat ihjäl mig så gott som. i söndags jobbade jag från fyra till tjugo över ett och i måndags var det skola kvart över åtta till typ halv elva, sen drog jag, fisen och sandra o åt lunch innan jag åkte hem och skjutsade mamma. sen var det direkt till jobbet efter det och där var jag från kvart över fyra till tolv. detta resulterade till att jag har varit hemma med världens jävla migrän idag. 

dock var jag tvungen att skutta upp ur sängen och skjutsa mamma igen, och på rutten handlade vi lite, annars har jag bara legat nerbäddad i soffan och jag tänker inte röra mig en millimeter härifrån under hela kvällen, kalasbra!

söndag

äsch för igår, jag o mimi åkte till väsby. var inte precis som vi tänkt oss så efter en timme ungefär drar vi o ska till stuvsta för att sova, åker till huddinge, är där i typ furtiofem minuter och sen åker jag hem. på tåget hem får jag sällskap av några roliga grabbar. 

idag har jag legat i sängen o myst hela dagen och nu måste jag faktiskt ta tag i den. ska jobba klockan fyra och nu är klockan halv tre och jag sitter fortfarande typ nyvaken, hallelulja, nu kör vi!

RSS 2.0