onsdag

nu ska jag ta en dusch, sen sova.. var hemma från skolan idag igen eftersom jag hade jävla migrän, fyfan.. var iaf och handlade lite med mamma senare och sen övningskörde jag lite, provade köra våran bil oså, nicenice! nej nu ska jag duscha så jag kommer till sängen snart, ska bli så galet skönt. imorn måste jag till skolan, snacka med lite lärare osv, sen är det loooov. galet. längtar tills frida kommer till sthlm!


-


godnatt!

nu äre time 2 sleep, får inte lägga mig så sent som jag gjorde igår, för jag har inte råd att försova mig varje morgon. speciellt inte tisdagar då det är gäster som gäller, imorn servering & påskbuffé. sen efter skolan har jag körlektion, sen blire troligtvis stan för att träffa D. det är bara att börja tagga! ;)


helgen

fredag: i skolan hade vi en stor bokning med 90 stycken bönder. ja seriöst, dom var bönder. dagen var snabbt överstökad både med och utan besvär.. efter skolan åkte jag och isa hem till henne, fixade oss osv sen blev vi hämtade och drog till märsta för att fixa dricka. efter det drog vi till coop för att köpa läsk. sen drog vi från väsby och in till stan, på tåget skulle vi måla naglarna och lovisa lyckades inte alls så tillslut hjälpte en tant henne, fett söt var hon! haha. väl i stan drog vi och träffade A oså, sen till donken, sen sa vi hejdå till A och dom och åkte vidare till åkersberga. väl i berga så gick vi runt hur länge som helst för att hitta rätt, men lovisa var lite borta efter att vi förkrökat på roslagsbanan så hon hittade inte alls, så vi var heelt fel. tillslut mötte vi nåra killar som hjälpte oss att komma rätt, räddare i nöden! vi satt hos timmy inte alls länge innan vi drog ut och skulle försöka komma in på krogen, mindre lyckat. haha, men roligt vare. sen mitt i natten skulle vi åka hem, när vi kommer till bussen ska den gå om en timme så vi följer med killarna till statiol, sen går vi tillbaka till bussen. när klockan väl blir tjugo över tre så kommer det inge bussfan, så där står vi helt iskalla och darrar och har inte en aning om vad vi ska göra. tillslut kommer en taxi, the light in the dark, med en jätte snäll gubbe i. han skjutsar oss dit timmy och linus är för sjuttio kronor istället för hundratjugo. så tillslut hamnar vi i en säng och får sova, men fyfan vad vi frööös. usch..

lördag: vi skulle åka hem tidigt hade vi bestämt så vi gick upp vid kvart i tio nångång, och drog till timmy för lovisa hade såklart glömt massa grejer där haha. sen så åkte vi in till stan och åt lite, sen åkte vi hem till lovisa. hur slitna som helst. lekte lite med hennes syster innan vi gick och handlade på willys, hos isa lagade vi sedan tacos. efter det sov lovisa och jag började fixa mig innan jag tvingade upp henne så hon också fixa sig, sen drog vi in mot staden igen. haha. gick och fixa bio biljetter till remember me, sen gick vi och handla, mötte upp A och sen gick vi till bion. filmen var somsagt aaasbra, vi funderar tom på att se den igen. efter bion var vi i stan ett tag till innan vi drog hem och sov, hon hos sig och jag hos mig.

söndag: finns inget att säga mer än att jag sov och slöa hela dagen, hihih. puss på det.


19.04

tänkte byta header, men den jag gjorde blev förstor, och orkar inte minska den just nu, så behåller den som finns ett tag till heh. bara det jag har att säga, eller? nej massa om helgen också, drar det strax. puss!

om du inte sätt filmen, SE DEN!



update

är hemma hos isa right now, ikväll blir det andra bullar..

utmaning!

jag blev utmanad av guse att skriva fyra sanningar om mig själv.. vilket kommer bli galet svårt men..

1. mitt födelsemärke ser ut som en katt (eller en vante som vissa säger)
2. jag hatar att köpa 'elgrejer', det är för mig en vuxengrej
3. jag faller för mörkt hår och mörka ögon, dom får gärna vara mulatter också (a)
4. jag har skitsvårt att somna om jag inte borstat tänderna


onsdag

det blir verkligen inte bättre, vet snart inte vad jag gör. men huvudet krånglar.. vaknar på nätterna vilket jag annars aldrig gör, men nu har jag gjort det dom senaste typ tre nätterna. vaknar på morgonen och vet inte hur jag ska lägga ner huvudet. det suger. nu har jag precis kollat på andraavenyn och dating in the dark. ska ner och göra någe att äta sen blir det till att fixa sig lite för har en körlektion jag måste till eftersom jag inte kunde boka om det, vilke sög eftersom jag helst vill ligga i min soffa och vila..

tisdag

ännu en dag i min soffa, ännu en dag som såkallad sjukling. skickade just iväg ett sms till pappa om att om han vill lysa upp min sjukliga vardag så skulle han få överraska mig med en platttång. haha. (a) så om jag har tur har jag en sån idag när han kommer hem, håller tummarna. nu ska jag hitta något annat att fördriva tiden med, börjar bli ont om grejer att göra nu efter flera dagar.. trååk!


gör mig frisk!

det finns inge bloggsug när man är så jävla förkyld som jag är ..
har legat hela helgen som ni vet, och var hemma idag, kommer troligtvis ligga hemma imorn med. hela dagen har det känts som jag legat med huvudet på tegelstenar även fast det har legat på kuddar. det tär på hela kroppen att ligga inne i soffan hela dagarna, går inte ens ut med hunden så nu börjar det bli illa.

sjuk sjuk sjuk

det är snöstorm ute och jag ligger fortfarande i min soffa med en jävla förkylning.. tror jag har ögoninflammation också för jag grinar hela tiden typ.. det här är fan inte kul, skulle jobbat idag också men så blev det ju ikke.
i fredags kväll var jag iaf hos nannisen, var även där igårkväll, trevligt! :) nej men nu ska jag nog krypa ner under täcket igen och försökte hitta något att kolla på, har snart kollat på allt man kan.. suuuck..

-

sist jag skrev var jag sjuk, och nu är jag det igen.. har haft fullt upp både tisdag och onsdag och nu straffas jag? skitont i halsen och huvudvärk, ska iaf ta en dusch nu sen sova, och hoppas på det bästa när klockan ringer imorn bitti. visserligen skulle jag inte banga på att sova bort en del tid just nu för allt bara skiter sig iaf typ..

update

har legat i min säng hela dagen pga huvudvärk. nu ska jag ta en dusch sen sova lite till. imorn blire skola, servering, sen ska jag möta guse och äta tillsammans med henne innan vi drar på utbildning. :) vi får se när vi hörs nästa gång, tjiiing!

jag älskar dig bredvid mig på morgonen


heej igen.. nu sitter jag här ännu en gång.. sliten eftersom det är söndag och bara tanken av att det är skola imorgon tar kol på mig. ska iaf säga lite kort vad som hänt sen sist, sen ska jag slänga kläder som luktar rök i tvätten och hoppa in i duschen, sen lägga mig och läsa en frida tidning.
igår åkte jag somsagt till lovisa, mötte andrei på bussen så stog och snackade med han en stund innan jag gick in till finisen, tog inte lång stund innan hon, jag och hennes lillsyrra drog till willys och handlade lite, sen lagade vi mat och fixade oss sen drog vi till staden. träffade A och dom.. sen kom några poliser och skrämde upp både mig och isa så jag följde med henne till tekniska och där skildes vi åt med tårar i ögonen, jag åkte tillbaka till A. efter en stund åkte vi till vällingby där vi sedan somnade. imorse halvsov vi fram och tillbaka hela morgonen, vid fem tiden drog vi väll därifrån och jag åkte hemåt. nu ska jag somsagt duscha, skööönt. hare!

lördag

hellluuuu.. igår kväll efter att jag varit barnvakt åkte jag till stan och var med A, N oså några till. det var mysigt såklart. tog sista tåget hem och vaknade försent imorse, vaknade när jag skulle vara i stan *dumt* kom iaf in en timme efter och mötte kussen min, vi åkte till gamla stan och fikade. :) sen mötte jag isafisa vid tekniska, ska snart åka hem till henne, bara plocka ihop några grejer. så vi hörs, puss!


bild från skolan i onsdags


-


thanks god, it's friday

igår var jag hos tandis, ska dit igen i sommar, fuck. sen vare skola som gällde, efter skolan åkte jag till mörby för en arbetsintervju, får hoppas på det bästa nu! sen åkte jag till stan och träffade A, N och några till. :) åkte hem och sov sen och nu ska jag sminka mig och åka iväg och ha körlektion.
ikväll ska jag vara barnvakt mellan halv fem till sju sen får vi se vad som händer, får hoppas på det bästa även där. nej nu måste jag sminka mig, pusssssssssss.

onsdag

det går toookigt bra nu! älskar't.
dock ska jag till tandis imorn, det gillas inte.
nu ska jag in i duschen sen blire andraavenyn. <3

<3

svartsjuka är rädslan att förlora den man älskar..

10...

1. jag orkar inte plugga
2. jag måste plugga
3. jag tänker ta en dusch istället
4. och plugga sen
5. jag ska på arbetsintervju imorn, torsdag OCH fredag
6. det går bra nu
7. jag ska vara barnvakt imorn också
8. jag måste packa gympakläder
9. och höra av mig till daniel
10. ha det bra!

tisdag

klockan hade åkt i golvet inatt och det ledde till en halvtimmes försening + osminkad.
i skolan fick jag reda på att jag slutar 20 i 2 på tisdagar och har sovmorgon på fredagar!
sen mötte jag i mamma och åkte och kollade lite oså.
ska snart få med mig pappsen o hämta min mobil i järfälla typ..
sen måste jag plugga.
på fredag har jag körlektion, så måste smöra för läraren, heh. (a) hoppas han inte läser detta.
aja, låter som pappa ätit klart, tjing!


happy

har egentligen inte tid för bloggen just nu, har massa att plugga. dock tar det i att leta upp papprerna för jag har huvudvärk och är trött. men utöver det så har dagen varit bra, sov ju hos lovisa inatt vi vaknade liten smula försent men det gjorde inget haha, på lunchen drog vi hem till henne sen till öb. åkte sen till skolan igen och hade möte som gick galant, sen var dagen över vid fem.
har även idag bokat in två arbetsintervjuer idag! :D en på torsdag och en på fredag. känns helt underbart, hoppas mest på torsdagens arbetsintervju, åh vad jag ska hålla tummarna för det. haha.
nej nu har jag inte tid längre, näringslära måste in i huvet istället. hare bäst puuuussss.




hos min fina

äntligen är jag med min fina igen! eller inte just exakt nu för stunden eftersom hon är i duschen atm men är hemma hos henne nu. mötte upp henne i stan efter att ha träffat A en stund, sen gick vi och åt middag på kungshallen, pasta ofc. sen gick vi och sa hejdå till A & co. sen åkte vi till märsta, eller först spraang vi till 50 tåget, jag släpade på hennes feta väska och vi såg precis tåget åka iväg, fett surt. så vi satt på centralen en halvtimme innan tåget kom. då åkte vi till henne, hämtade pengar och gick till coop. handlade lite gott i gott gott som vi snart ska äta till en film, myys! saknat henne så jävla mkt.. dock är det skola imorn, mindre kul för vi har insett att det kommer bli sent ikväll haha. aja, nu ska jag göra annat, puss..

-

nu är jag färdig, har tom gjort alla instuderingsfrågor till näringsläran. awesome! ska bara packa ihop lite grejer som jag ska ha med mig till isa, sen är jag helt klar. sitter bara och väntar på att hon ska börja åka ifrån åkersberga.. aja, har inte så mkt att skriva, hörs sometimes!

it's all about saturday & sunday

igår kväll träffade jag somsagt nanna, vi gick först till ica och handlade lite. sen satt vi inne på datorn en stund och kollade på massa olika grejer. hittade en sida, chatroulette, helt sjuk. folk som sitter och visar sig i cam till randoms och chattar med varann. visst om man är två stycken och driver om saken men dom flesta var ensamma och gjorde det, och det var ju hur många olika sorters människor som helst. haha aja. sen kollade vi iaf på "500 days of summer" som vi hyrde. trodde den skulle vara mycket bättre än var den var, synd det.
idag ska jag träffa min fina som jag inte gjort på över en vecka, vi ska göra allt vi missat. ;) sover även hos henne inatt. äntligen är hon hemma! nu ska jag snart duscha typ. och måla naglarna måste jag veerkliigen göra! vi hörs en annan gång, puss.


vardags problem

vad ska man göra när man flyttar hemifrån och har spindlar i badrummet? ska man ringa mamma då istället för att ropa på henne?

lördag

känt mig som världens latmask idag, har bara legat i soffan och kollat på oc. eller iof har jag sovit lite hit&dit också. men nu ska jag ta tag i det hela och hoppa i duschen för att sen träffa nanna. :) skriver sen!

trötthet gånger miljoner

behöver snart hämta ett par klänypor för att hålla ögonen öppna. men jag förstår att jag är trött, att gå upp vid nio och sen åka skidor halva dagen kan ju inte resultera till pigghet direkt.. har iallafall skickat in mitt cv till massa olika ställen nu, bara att hålla tummarna. dock ska jag söka mer jobb men inte idag, jag är för trött nu. tycker jag hör mitt namn från oc skivorna så ska nog ta tag i dom nu. (a) dream cute and speel well.

väsjöbacken

nu sitter jag i mina soffa igen, men en galen trötthet i kroppen och slitna vader. men jag kan inget annat än vara glad för dagen har varit underbar. om man räknar bort att jag ramlade i liften första gången och blev "mobbad" alla andra gånger jag åkte den. jag klarade mig ju helskinnad även denna gång så jag är nöjd. nästa gång kanske det blir högre höjder, vem vet. ;) slänger upp två bilder bara för att göra inlägget en smula finare, snart ska jag sätta på oc och vila lite. det behövs för både kropp och ben.


some update

jag langar en till uppdatering innan vi drar ut i backen, direkt från censies rum. :D ska tvinga henne till att äta något nu, jag är hungrig! vi ska åka om femtio minuter också, panik. men vi kommer ha det galet skoj, det känner jag på mig. nej nu skriker magen och jag ska skrika på censie. ;) adios.

fredag

nu måste jag strax hoppa in i duschen men tänkte bara skriva varför jag inte kommer blogga idag. det är såhär att så fort jag är klar sätter jag mig på bussen hem till censie, vi äter lunch tillsammans sen drar vi och åker skidor i några timmar, nice! sen efter det måste jag med hem till henne för kommer lämna lite things där så stannar troligtvis där ett tag med. bloggar så fort jag kan, i promise. ha en bra dag för det ska jag ha. puss!


imorn?


(a)

innan jag börjar kolla på oc och somnar (som jag gjorde igår) tänkte jag berätta..
igår gick jag ut på en promenad med A, vi gick och gick och människan fick för sig att börja putta ner mig i snöhögar. dum! men jag sa "hamnar jag där tar jag dig med mig" och så sant så, tillslut låg vi båda där. (a)
idag har jag kollat oc halva dagen, sen varit i sollentuna c med mamma, sen åkte jag till märsta och gick en promenad. :) trevligt! nu ska jag kolla oc så det bara sjunger om det. puss.

torsdag

nyduschad, oc spelas upp på tvn, lunchen står i mikron. allt är perfekt.

everybody make mistake

"gå vidare, lämna det bakom dig nu" är det ända som ekar i huvudet. men så fort jag ska ta ett till steg ramlar jag, faller tillbaka till rutan jag tydligen hör hemma på. att det kan vara så svårt att vara tillräckligt stark för att kunna stå på sina ben när saker runt om kring en är svårt. sen samtidigt kunna stå på benen och vara rakryggad på samma gång går inte, varför? att kunna stå för sina egna känslor, sitt eget tycke och sina egna drömmar ska väll bara vara en normal sak.
att behöva någon som håller en i handen, lyssnar på allt man inte vågar säga till för många är en person man behöver förjämnan. annars reser man sig aldrig upp igen, man klarar inte att stå där själv och försöka gång på gång på gång. det måste alltid finnas en person som ger en stöd, även fast det inte alltid räcker till så är det ändå en bra bit på vägen.

hur många gånger har jag inte hört att du gjort fel, att du är dum i huvet, vilken idiot du är och att du beter dig illa. hur många gånger är det inte? jag kan inte ens räkna dom längre. så många är det. men det räcker tydligen inte, räcker inte för att allt ska komma in i min skalle och stanna där. få hela mig att förstå att det bara är att glömma, ge upp och skita i. varför är det så svårt? det låter ju så rätt när alla säger det, men när jag väl tänker hittar jag så mycket annat som tar över. bilder som väcker minnen, egenskaper hos dig som får mig att smälta som smör i solsken. det gör så att jag glömmer allt dom sagt, allt det där dåliga som jag behöver inse finns inte längre då.
en kompis sa en gång till mig, 'skriv upp allt det positiva och allt det negativa så kommer du inse att det finns betydligt mer negativa saker. man ska vara vän med honom, inget mer för det funkar inte' varför kan jag inte bara lyssna på de kloka orden? lägga energin på någon annan, någon som är mycket bättre än dig.. jag måste bara hitta den där personen som är lika duktig som dig på att få mig att falla, tända eld på mitt hjärta och sätta alla tankar i arbete. vart finns denna människa, just nu behöver jag han mer än någonsin.

<3


hatar dessa rubriker

nu är jag hemma igen, ärendet gick väll bra och sen gick jag och guse till expresso house och fikade. när vi suttit där ett tag gick vi runt i centrum lite innan vi skildes åt. nu ska jag kolla på andraavenyn om det kommit ut, annars spårlöst. klockan tre ska jag möta mamma.

livet är orättvist..

.. det vet vi alla..

onsdagsmorgon

godmorgon, nu sitter jag här med en stor kopp oboy och är nyduschad. måste skynda mig lite nu för ska ta tåget 17 över. *suck* jag som är så trött. jag skriver när jag är hemma igen, ha det bra tills dess. puss.


i fredags på tåget till dalarna


rubrik

i'm sick of this love songs, so tired of tears. önskar allt kunde vara bra, att livet lekte och att mina önskningar gick i uppfyllelse. men dom är tydligen för stora för att ens bli lite sant. att sanning kan vara så svårt att trycka ur sig förstår jag inte. det är ju den ända sanna, varför ljuga då liksom?
måste även påpeka att jag saknar min fina underbara vän lovisa så grymt mycket också. och måste sakna henne ännu mer för hon kommer inte hem förens på lördag, dock ska jag möta henne i stan då och sen följa med henne hem, längtar redan. <3
nu håller jag på att borsta tänderna, ska lägga mig i sängen sen så jag orkar upp imorgon, för får inte sova vidare, det är viktigt att komma i tid, allt hänger på liv eller död. nejmen.. ååh skitsamma, godnatt!


en vänskap som vår är äkta, det är bevisat. jag älskar dig!


slut på att hoppas

 

 


new shit

nu är denna dag förbi, jag har som ni ser, om ni inte är blinda dvs, gjort om bloggen.. kände att det behövdes en förändring mitt i ingenstans.. mer än det har jag städat hela rummet, och lämnat in min mobil på lagning. även fått reda på en helvetes sak. tänkte måla naglarna nu sen gå och lägga mig, ska upp vid åtta imorn sen ska jag iväg på ett ärende och efter ska jag träffa guse för en fika/frukost på expresso house. trevligttrevligt!

home again!

nu är jag hemma från dalarna, kom hem igår kväll vid kvart över elva ungefär.. gick och la mig på en gång då eftersom jag var så jäävla trött..
dalatiden var grymt bra, dock fast det lite brister men det finns det ju i vad man än gör..
i fredags var tåget försenat oså men när vi väl kom fram hämtade fridas morfar oss så åkte vi och handlade lite innan vi drog hem och åt lite oså. sen gick vi till johannes o chilla lite, tills matte kom och då gick vi till pizzerian och köpte cola, sen drog vi runt lite i "byn" ;) och sen i lördags gick vi först till rättpris, sen till johannes, sen gick vi tre ut och mötte johan å andreas, gick till ica sen hem till A. satt där ett tag innan vi gick hem och åt middag, drog sen ut igen och till någon fest.. haha.. i söndags drog vi till leksand och lalla runt lite, sen gick vi till johannes mamma där vi sen åkte och kolla in granberget osv. sen drog vi till insjön igen, jag och frida lagade plättar och kvällen slutade med soffmyys framför en film. och igår, måndag, åkte vi till granberget och spenderade dagen på skidor. dock åkte vi vid fyra tiden för att hinna packa och laga mat osv. sen kom tåget vid strax efter sju och jag åkte hem.

idag har jag städat mitt rum och nu ska jag duscha, senare ska jag och pappa lämna in min mobil som måste lagas, micken har pajjat. :/ aja, hörs!


RSS 2.0