update

anledningen till varför jag knappt bloggar är för att min praktik tar upp så gott som all min tid. igår jobbade jag kväll, vilket jag gör idag med och då kommer jag hem kvart över elva. och om jag jobbar lunch så åker jag hemifrån kvart i sex och är hemma vid 5 tiden typ och då är jag så trött så jag bara vill sova.
men bloggar så fort jag har något att blogga om och när jag har tid, i promise.

söndag!

tjotjotjo! bloggar lite snabbt under tiden mitt hår självtorkar a little bit. ska om en halvtimme dra till tåget med fannybanny, vi ska till rotan och möta upp sandra och hubbe, sen drar vi till philips match och kollar på den.
och ni! fatta hur tidigt jag måste lägga mig ikväll, ska upp när natten inte ens blivit morgon typ. ska gå hemifrån kvart i sex så måste typ upp kvart i fkn fem! det suger, menmen.. varför är för att min praktik börjar imorn. aja, nu ska jag föna mitt hår, har inte tid att vänta. (a)

<3!


ny design tryck f5



om våra tankar hade vingar så vore vi hos dig

idag är det den 17 september, vilket menas med 6 månaders saknad.
var vid minneslunden och tände ljus idag, hatar att du inte finns här hos mig. jag behöver dig!

du skulle bara veta..

skolan idag gick primaballerina, hade prov i natur och min lärare sa innan när han förhörde mig lite halvt att jag typ minst skulle få vg enligt de svar jag gav honom och efter provet sa han att det såg bra ut, så vi får la hoppas på det bästa. efter skolan drog jag med mamma och hämtade min nya kind of bokhylla, that's gr8. nu fattas bara en ny soffa, HOPPAS! haha. iaf, sen stack jag till stan och mötte upp en person, vi drog och fikade på waynes sen kilade vi hem, då fixade jag lite i mitt rum sen gick jag ut med fanny, nu är jag nyduschad och ska typ ge mig på en skräckfilm ensam med fanny, kommer säkert sluta med att jag skiter i filmen när jag sätt tio minuter på den, haha. iaf klockan börjar bli mycket, PUSS!

jag tänker på dig, för mycket


när jag var liten lärde jag mig att ett år är 365 dagar, att en dag är 24 timmar, att en timme är 60 minuter och att en minut är 60 sekunder. men ingen lärde mig att en sekund utan dig är en evighet.

med världens huvudvärk är det tokigt svårt att sätta sig och plugga natur som man dessutom har prov på imorn!

kärlek är inte allt vi behöver, bara en del av livet

tjatjatja! igår efter skolan var jag hela dagen/kvällen med philip och sandra.. och snart ska jag iväg och möta upp inga mindre än philip och sandra, haha. ska fixa det sista somvanligt innan jag kilar iväg. och update om att jag fortfarande känner mig sjuk, ska jag aldrig få bli frisk? aja, vi får se när jag är fine igen. börjar vänja mig nu att näsan rinner och huvudetvärker. jaja, vi hörs en annnan gång i tiden, puss!


..

sandra drog för några ynka minuter sen, jag målar naglarna, har feber och hämtade min mobil idag. bara så ni vet för jag har inte alls någon lust med bloggen när jag mår som jag gör.. tjing!

svininfluensan?

idag när jag vaknade ville jag inget mer än att ligga kvar och sova vidare för fan vad dåligt jag mådde, så jag gick ner till mamma och bad henne sjukanmäla mig and that she do. så jag har bara sovit hela långa dagen med min lilla hund breve. men imorn ska jag till skolan igen - jag skiter i hur jag mår. för det är roligare i skolan. nu ska jag ut med hunden! puuuuuss.

starten på veckan

sist jag skrev var i lördags precis innan jag stack till märsta och träffa folk.. och innan jag gjorde det var jag ju hos farmor somsagt och det var hur mysigt som helst. iaf, igår så var jag med sandra, både här hos mig, i stan, i kista, i rotan, sen åkte jag, hon, philip och johan och fiskade, eller okej dom fiskade jag satt på bryggan och klaga, det är så det ska vara, eller huur ? ;D whatever, det var min helg.. idag efter skolan stack jag, isa, daniel och lillen till eurostop och åt på donken sen kollade vi runt litegranna, när jag kom hem kollade jag på män som hatar kvinnor. och nu ska jag plugga lite, duscha sen kolla film! puss på det!

bild från idag! <3


:)


berättar allting senare, måste till tåget nu! <3

grattis farmor! <3

jag är hemma och inne på datorn = mitt internet funkar igen, och det började funka redan i gårkväll. det var nice!
nu är jag snart redo att sätta mig på moppen och köra hem till farmor&farfar, eftersom världens bästa farmor fyller år idag (<3), ska ägna dagen dära sen ikväll blire nog till att träffa some friends. ni får ha en bra dag så hörs vi senare i think. PUSS!

det här är outfiten för att fira farmor.
hejråå.


update

jag är inte död, mitt internet funkar inte hemma bara.. kommer tillbaks när internet är min vän igen, pusssålänge!

RSS 2.0