hejdå storstan! (aa)

nu snart sätter vi oss i bilen och åker hem till farmor&farfar. jag längtar verkligen tills vi är ute på landet, då får jag åka vattenskidor igen. :D :D men ni får ha det så bra vart ni än i världen befinner er när ni läser detta. vi hörs när jag kommer hem, pusspuss!

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

midsommarafton
jag är mitt uppe i packningen men slänger upp en bild från midsommarafton
jag går här och väntar på att få reda på vilket gymnasium det blir i höst

Midsommarfirande på hög nivå!

Jag börjar detta inlägg med att tacka Viktoria för en komentar hon skrivit i förra inlägget. Det är alltid kul att få komentarer som "gillar din blogg" eller liknande. Det är bara att ta åt sig och vara glad. Tack! :))

Sen fortsätter jag inlägget med att berätta lite kort om dagarna i Dalarna.

När vi kom dit i torsdags så åkte vi nästan direkt till Gräv för det var midsommarfirande där, men det var inge väder och vi kom alldeles för tidigt så vi åkte iväg och handlade istället sen åkte vi hem och åt och sen drog vi ut och träffade folk. Kommer fan inte ihåg så mycket men ja.
Midsommarafton (<3) dagen kommer jag inte ihåg så väl men vi åt såklart gott innan vi åkte upp till vattberget. Såklart börja det regna direkt när vi kommer dit men det slutar efter ett tag och vi kan börja dansa, efter det åker vi hem och äter jordgubbar och sen fixar vi oss lite. Sen åker vi till Leksand för att ha en underbar kväll - vilket vi defenetivt hade.
Det var jag, Frida och Johannes. Vi sprang först och kollade om min och Fridas karusell från förra året fanns men vi blev genast besvikna när vi märkte att den inte fanns. Vi fick öl av en kille som vi bara kollade lite snällt på som sedan bara frågade oss och gav. Vi tog oss till några bänkar och chillade galet. Sen gick och hämtade pengar åt Johannes sen sprang vi ner till dansen i gropen. Vi hittade några fulla killar som vi hade det riktigt roligt med som vi sedan följde med och umgicks med lite. Pojkarna var riktigt trevliga och jag minns er som igår, speciellt Robin. Alf och Patrik minns jag också! Haha. När vi hade varit med dom gick vi vidare och jag var på det där humöret så att jag kunde vara social mot exakt alla och jag utnyttjade det, så det gick perfekt. Sen hittade jag några nya som gav oss cider - tyvärr fel smak men det fick duga - sen stog jag där själv för Frida och Johannes var tvugna att stanna på ett ställe, orkar inte förklara varför, men sen kom det massor av killar och jag kände mig lite ensam där eftersom jag var den ända tjejen och stog där i mitten av typ sju (?) killar. Men det var trevligt, fast sen ringde jag Frida och fick dom att komma till mig. Sen gick vi därifrån och hittade nytt folk som jag, eftersom Frida och Johannes stog för sig själva, chillade med på en bänk tills vi skulle hem. Bänkpojkarna minns jag såklart också som om det var igår - Marcus, Mogge, Micke och Stefan. (Marcus har jag även kontakt med nu efter allt det roliga, 08a! hihi)
Lördagen var en tröttis dag, vi steg upp jätte sent och färgade Fridas hår som blev gud så misslyckat så vi sprang till ica med mjukiskläder och solbrillor (osminkade) och köpte ny färg och gick hem och färgade om det och det blev bättre, tack och lov. Sen åt vi middag och sen drog vi till Johannes och kollade på REC med han och Johan. Sen gick vi ut och sen hem till Johannes igen och kollade på Juno och The Eye och då var även Robin med oss.
Söndag kommer jag knappt ihåg mer än att vi var i Leksand på jakt efter en bikini men alla affärer var tråkigt nog stängda och sen var vi ute ett tag innan vi gick hem och kollade på fotboll.
Måndag.. Ah ni, jag minns inte så mycket men på kvällen var vi hemma hos Johannes och chillade framför film oså, det var riktigt trevligt att vara ensam med dom två även fast jag trodde det skulle bli urtrist, haha.
Tisdag. SOMMARLAND, ja jag och Frida spenderade hela dagen på sommarland i det kalla vädret, även fast det blåste så hade vi det riktigt trevligt, vi var där från ca halv elva till typ halv sex. Frida min älskling skrämde livet ur mig men jag övdelevde och det gjorde även hon - som tur var.
Onsdagen började med att vi fixade oss sen drog vi till Insjöns Hotell och åt. Sen spelade vi parkgolf och sen ja åkte vi typ hem. På kvällen åkte jag och Frida in till stan såklart, haha. Träffade lite gött folk sen åkte vi hem och chillade sen sov.

Idag ska jag packa och fixa mig sen ska jag hem till Frida och sova för min mamma och pappa är inte hemma så sover hos Frida tills imorgon då vi åker ut i Skärgården, vet inte alls hur många dagar jag är borta - det visar sig.

Men nu ska jag duscha i think, have a nice day bitches. Hoppas ni orkade läsa. :))

<3

är fortfarande i dalarna

HEJ! nu sitter jag hemma hos johannes i dalarna. det är typ sämst väder, regn omassa men jaja. jag skriver om allt som hänt när jag kommer hem (på onsdag) istället. ni får veta då suckers. :)) hejsålänge


ingen rubrik

nu sitter jag här i fridas säng med datorn i knät och tvn framör mig som spelar upp hsm1 (<3) haha. frida håller på att fixa sig, platta håret och sånt där ni vet typiskt frida. haha. men nu ska jag fokusera på filmen som vi senast såg igår *fniss*

that's life

snaaaaart är jag klar med allt. packning, fixning, duschning osv ni vet. om jag hinner måste jag även ut med hundfan också, hihi. pappa slutar om tio minuter och jag måste hem till frida innan dom åker hemifrån. jag somnar. nej men iallafall. jag längtar otroligt mycket tills jag är i dalarna, var ett tag sen man var där och man har så många minnen där ifrån så det är knappt sant. vi kommer ju hem på onsdag och mobilerna är med heela tiden. bara ringa eller skicka ett sms om det är något ni vill mig eller om ni helt enkelt saknar ihjäl er. :'D

när vi kommer hem från dalarna kanske jag ska bo hos frida om inte mamma och pappa har kommit hem (dom ska ut med husbilen) och på torsdags kvällen åker jag, frida, farmor & farfar troligtvis till landet. det ska bli sjukt nice, känns som jag och frida är med varandra hela tiden, men det är ju vi ioförsej också. men den 5 juli typ åker ju hon till öland två veckor, då kommer jag ruttna här hemma. :((
ska försöka jobba då om den där *host* hör av sig någongång.
nej nu ska jag fixa färdigt allting.

HA EN BRA MIDSOMMAR och allt det där.

Förra årets midsommar i Dalarna.   <ily3

tänker du på samma sak som jag?

Vi känner knappt varandra längre.
Det kan du ju inte neka till eller?
Jag vet inte vad du gör om dagarna,
jag vet inte hur du mår.
Jag vet inte dina tankar längre.
Jag vet ingenting..
Det är inte du och jag längre.
Vad som ändrade allting
som skulle hålla i en evighet.
Det vet nog både jag och du.
Sanningen är hård ibland, det är den.
Men den är även den ända sanna.
(Jag är svartsjuk det är jag.
Jag kan inte ändra på mig bara sådär, tyvärr.)
Hur du kunde vet jag inte heller.
Du visste hur det stod till,
du vet hur lätt sårad jag är.
Du visste verkligen att jag inte ville
att det skulle bli precis såhär.
Men du visade inte att jag betydde något
där ett tag så jag kunde inget mer göra.
Jag försökte och försökte, men lyckades inte.
Det blev bara värre tyckte jag så jag gav upp.
 Tårarna bara rann och rann, och jag kände mig värdelös.
Hur jag kunde utsättas för precis samma sak igen
det visste jag inte och förstod inte heller.
Men där satt jag i samma position jag en gång suttit i.
Lika ledsen och lika besviken som gången innan.
Men jag tog mig uppåt igen, jag lyckades bli glad.
Vilket jag aldrig trodde jag skulle bli igen.

Men.. Vad som än händer så kommer du finnas i mitt


lyssna på orden och du kanske känner igen dig, eller är det bara jag som tycker den stämmer?

VAD I HELVETE..!

nu är jag sur och besviken, jag är allt man inte borde vara på samma gång, hemskt va? och alla ni trogna sverige fans borde ju veta varför.. ja det är matchens fel. fan vad dåliga vi var, och vad var det med zlatan - han har vaknat på fel sida idag, precis som frida sa. nej att förlora med två hela mål mot ryssland var katastrof och ja det gjorde tom så att vi åkte ur EM, funny very funny. som tur var så hade jag frida där så man kunde ju inte vara så super sur iaf, hihi. nu ska jag sura vidare och små packa lite. hare göttast. :'D

jag vet hur tårar smakar

godmorgon världen, ne jag vaknade faktiskt för en halvtimme sen så det är inte längre godmorgon för nur är jag pigg.. men ändå trött.. jag måste börja packa strax för att den ska vara klar innan fotbollen ikväll. frida kommer komma hit strax och så ska vi kolla på film (samtidigt som jag packar) sen måste jag duscha och lite sånt, sen ska vi typ hem till henne.. hon måste ju också packa. :)) sen ska vi kanske till ica och ladda inför matchen? nej jag vet inte, vi får se vad mary-kate&ashley hittar på, alltid något nytt så ja.. hihi, nej nu ska jag ta fram en väska och så. vi hörs sen om inte innan matchen så;

HEJA SVERIGE!   
Zlatan & Chippen, morr <3

säg mig..

i fkn love you
vad skulle jag vara utan dig?
du får mig att skratta när jag helst av allt vill gråta.
du får mig verkligen på bättre humör.
älskling, fortsätt vara den du är.
för du har verkligen allt
en bästa vän ska ha för mig.
jag kan inte förklara dig med bara ord.
underbar är du.
släpp aldrig min hand för
jag lovar, jag klarar mig inte utan dig.
         

jennie skärpning, skit i dom

hem kommen från staden för ca en timme sen. jag gick hem till min lilla sockertopp sen efter ett tag åkte vi in till stan och var där en timme typ innan vi åkte till tumba och chillade ett tag sen åkte vi till stan igen och åt och kollade fotboll i kungsan. sen åkte vi hem och nu sitter jag här och surar - varför tar jag allt för givet när jag inte borde ta ett skit för givet!

jag trodde inte det skulle bli såhär..


i'll allways love you

idag är det en riktig hej-jag-är-trött-dag men det hindrar mig inte från alla äventyr jag och frida kan göra. idag är det ända som är bestämt middag - middag i tumba klockan 6. det är det som står på vårat schema idag. men innan dess måste jag fixa mig, jag duschade precis så nu ska jag klä på mig, borsta tänderna, sminka mig sen är jag klar och då hör jag av mig till Frida såklart. vi kanske drajjar in till stan först eller något kanske, vi får helt enkelt se vart dagen tar vägen. allt kan hända i våran värld.


bara för att vi har det så bra tillsammans


en "film" som inte ens är en film men iaf. gjorde den på as kort tid.
jag kan göra bättre och det är hon egentligen värd.
men tänk vad många bilder som representerar så mycket minnen.

gumman, minnen som kommer finnas för livet.  

shopping in kista

<3 x tusenhem från kista fick jag strumbyxor, skavsårsplåster, huvudvärkstabletter (till mamma) och sen så unnade jag mig även den otroliga parfymen escada moon sparkle, (<--) den luktar så jävla gott så man bara måste ha den typ. så ja jag köpte den och nu är den min min min, i just love it. men det roliga är ju att frida också har den så nu kommer vi dofta likadant också, att vi aldrig kommer ifrån varann, haha ne jag skoja jag älskar henne ju så det spelar ingen roll för min del. frida fick med sig hårfärg hem så vi får se om hon är brunett när vi kommer hem från dalarna, vi fick "råd" av en i affären som skrämde upp både mig och frida, eftersom jag ska färga håret åt henne, men vi får se hur det blir. i värsta fall får hon väll gå med mössa tills det ordnar sig, haha. men men, snart ska jag fixa mig lite sen ska jag ta 19.57 tåget till solna sen efter det ska jag nog hem till frida en stund. frida frida frida, ja vi är jämt med varandra, men det skiter vi i för vi har jämt kul med varandra också och det är det som är huvudsaken, jennie   frida föralltid, ohja. :))


frida är min bara min lilla sömntuta

nu ska jag dra hem till sömntutan frida som tog en riktig sovmorgon idag. ska dit och sminka mig innan vi ska till kista eftersom jag glömde mitt kära smink där igår. have a nice day suckers :))

första måndagen på sommarlovet

nu är jag nyduschad, ska strax klä på mig. men frida har inte svarat på mitt sms så jag undrar om hon är vaken(?). kanske måste ut med hunden också innan jag drar till kista för ännu en dag med min älskade frida. 

kvällsinlägg

nu är jag här igen. jag drog hem till frida och sminkade mig oså sen så drog vi till upplands väsby och träffade shaba. vi gick och kollade på några pojkar som spelade fotboll sen bestämde vi oss för att dra till tullinge och kolla på portugals match. vi kom dit och daniel var inte hemma så vi fick leta efter nyckeln sen kom vi in och matchen började precis. sen skulle shaba ha mat så vi fixade lite kyckling osv, sen kom daniel hem och vi hade det lite trevligt med musik o massa sådär. sen åkte vi hem och kom hem försent, nu är jag hemma hos mig tråkigt nog. skulle egentligen sovit hos frida men fick inte det för mamma och vill inte riskera att jag inte får följa med till dalarna.

hade inte tänkt sova ännu men orkar inte blogga igen så godnatt. <3

gud, finns du där uppe?

nu har jag precis ätit och ska ta och sminka mig sen ska jag sticka från detta hus. jag önskar det fanns något litet hus eller något som jag kunde flytta till för jag orkar inte bo här längre, jag orkar verkligen inte det. jag vill bara bort bort bort bort! ta mig till himlen?

det susar i säven! hah :'D

mina brudar är absolut bäst
färdigstädat,
jag är slarvig men jag orkar verkligen inte städa idag. får fixa det lite bättre i dagarna.
nu ska jag in i duschen och bli ren sen ska jag ta ansiktsmask också i think. sen ska jag smsa my twiin.
det blåser massa ute och mina gardiner dom far för jag har fönstret öppet, hah! iallafall, jag tycker det kan vara fint soligt sommarväder så att vi kan njuta av en skööön sommarkväll, typ ge mig?
aja, nu ska jag bära ut damnsugaren och duscha, bloggar sen. puss  

söndag ljuva söndag

jag vaknade lite tidigare idag än igår, lite exaktare så tjugo i ett typ. smsade lite med frida och vi kom fram till att vi ska göra något ikväll, alltså är kvällen räddad! men innan dess måste jag städa, det är fan pinsamt stökigt här inne. men jag har kommit fram till att jag byter lakan väldigt ofta fast det hindrar mig inte till att göra det igen, för jag älskar att sova i rena lakan. okej nu ska jag städa, sen duscha, sen jag vet inte.

det har ännu inte slagit mig att denna söndag är sommarlov, alltså inge skola imorgon och då behöver man inte gå och lägga sig så tidigt. det känns så sjukt. jag kommer säkert vakna imorgon och få panik för att jag försovit mig och blablabla. det får inte hända - jennie, du har sommarlov!

never look back and never think twice

jag kollade nyss på klockan och insåg, fan vad snabbt tiden gått ikväll trottsallt. jag har bara kollat på fotboll oså. men nu ska jag borsta tänderna och kolla på tv utan datorn. sov gott & dröm sött.

helt stört

även fast jag sov tretton hela timmar inatt är jag trött. jag har ingenting att göra så jag blir rastlös också. har kollat på ryssland - grekland nu som slutade med ett noll vinst till ryssland. jag tycker frida kunde vara hemma så skulle jag nog haft något att göra men hon är på kryssning och har det säkert skitmysigt. jag har ont i ryggen och känner mig ful. blir nog till att sova tidigt idag i brist på något att göra. imorgon ska jag nog städa sen förhoppningsvis hitta på något annat, frida kommer hem vid tre så vi får väll se vad som händer. måste smsa jobbet imorgon också. det får jag absolut inte glömma bort!
balbild

fandå

grattis spanien

svara på frågan med en kommentar

det går inte att ha en pojkvän som är avensjuk på flickvännens bästavän, ellerhur?

SVERIGE - SPANIEN

nu är det fotboll som gäller, tvn står på och ljuder är högt.
nu är det bara att hoppashoppashoppas på ännu
en vinst för sveriges del.

Zlatan <3

heja blågult  

tänk när man var liten, vad bra allting var då

tiden bara rinner iväg och i och med det förändras allting. man kan säga att ingenting är som förut längre.
vissa saker förloras och vissa saker blir bara bättre och bättre.
jag tycker att det både är bra och dåligt just nu.
jag hatar att jag förlorat så mycket, fast allt är inte mitt fel att jag har förlorat. skulden ligger mycket är andras.
jag kan inte göra något åt det, dom som vill kommer tillbaka och dom som inte vill fortsätter gå samma väg som dom gör nu för dom lyckas rätt bra att svika mig genom att gå den vägen dom går.
jag vill inte peka ut någon och jag vill inte heller att någon ska känna sig skyldig. om du tror att det är du så tro vad fan du vill, okej?

jag vill bara säga en sak, jag fattar inte mig på varför du går den väg du går. du vet gott och väl vad jag sa i höstas, när ungefär samma grej hände fast med andra personer inblandade. du tyckte det var fel men du gör nu samma misstag.
är det så här du vill ha det så visst. men jag vet att det aldrig kommer bli som förut igen och det är inte mitt fel, jag har försökt men inte fått något tillbaka. så skit samma säger jag bara, om du vill ha det "bra" så skärper du till dig. annars har vi det såhär.

HåkanHellström@GrönaLund

godmorgon, yes jag sov länge idag. när jag vaknade stod klockan på 14.52 och jag trodde inte mina ögon så jag gick och kollade på två klockor till. men det stämde. så jag har sovit typ 13 timmar inatt, kan det verkligen stämma?

iallafall hade jag skoj igår, jag och frida gick till stationen för vi skulle till upplands väsby men det tåget vi skulle ta blev inställt så vi skulle aldrig hinna så vi åkte in till stan och fixade det vi skulle ha istället, sen satte vi oss på bussen till grönan och hann in innan 4. på grönan mötte vi guse, vi gick och åt och satt på en filt och chilla ett bra tag eftersom vi hade fyra timmar på oss innan håkan började spela på scen, det var rätt segt men ändå gick tiden snabbt ändå. när håkan väl började spela blev man lite glad sådär, han är underbar (<3), jag har gillat han i typ 4 år nu och han har varit min gud sen första början. sen gick jag och frida från grönan in till stan och chillade i kungsträdgården. sen åkte vi hem och så somnade jag typ efter en timme, najsbajs.

nu ligger fanny i min säng med en pip leksak, hon ville att jag skulle leka med henne men nu har hon lagt sig så jag vene. vad som händer ikväll är ännu inte klart. frida är ju inte hemma så jag vette fan. we'll se.


en trött jennie skriver om gårdags kvällen

god vad jag är trött, det blev en lång kväll igår med frida älsklingen. efter skolavslutningen gick vi hem till mig och gick ut med fanny och åt soppa. sen insåg frida att hon glömt betygen i skolan så vi var tvugna att cykla dit och hämta dom sen när vi kom hem igen fixade jag mig och gick sedan till frida där hon fixade sig sen åkte vi till staden. först träffa vi två som vi ba satt och chilla med sen orkade vi inte vara med dom mer så vi drog till kungsan där det var fotboll och träffa maikel och nåra till, men det var inte heller kul så vi drog hem till mig och gick ut med fanny sen gick vi och åt hos frida. sen skulle vi till tegelhagen så tog bussen dit men sen ångrade vi oss så vi gick tillbaka till stationen och stog där och ringde massa folk, sen åkte vi till upplands väsby och träffa nasim och några till, vi åkte runt till massa mackar för att få tag på cider men skit mackarna säljer ju inte sånt tydligen så jag och frida satte oss på tåget och åkte till henne och sen kolla vi på film och somnade.

sen idag var jag tvungen att gå upp nio för att fanny var ensam hemma så var tvungen att dra hem och gå ut med henne och nu är jag jätte trött, så ska snart ta en lång dusch för att vakna till. sen ikväll ska jag till grönan, håkan hellström kommer vara där, puss på det. det är tredje året i rad jag ser han där nu och ja det är nice.

ne nu ska jag duscha typ.
bloggar maybe more later. kiss and hugs.

9G - sång från balen


lärarna sjöng ju somsagt på balen, här är våran, 9Gs låt som vår hanledare skrivit

7G 8G 9G, aldrig mer högstadiet

nu är allting över, tre år har runnit iväg så snabbt så snabbt och nu är det slut. aldrig mer kommer jag komma tillbaka som en elev i helenelundsskolan. igår hade vi skolavslutning och det var svårt att fatta. när man stod där på gräset vid hersby och lyssnade på sång och prat så insåg man inte riktigt att jag var en av dom alla nior som skulle tacka för sig just denna dag. sen när vi begav oss tillbaka till skolan kändes det inte heller som att jag aldrig skulle göra detta igen. sen när vi satt i klassrummet och lyssnade på anders och aisha prata och man såg hur tårögd aisha blev kom tankarna "det är faktiskt slut, nu är det sista gången". betygen delades ut och vi fick en ros var sen gick vi ner i cafeterian där det bjöds på glass och rester från balen, alltså chips och godis osv. sen skulle folk skriva i varandras diktböcker och då började man inse att det är sista gången man träffar de flesta. dom som man gått med tre år och nästan träffat fem dagar i veckan kommer man kanske aldrig mer att se. efter mycket tankar, ord och när man sett andra gråta så kom det faktiskt tårar från ingenstans, ja jag grät. det jag sa att jag absolut inte skulle göra gjorde jag. och nu erkännar jag också att jag kommer sakna det jätte mycket. det kommer kännas sjukt att inte komma tillbaka och ha det som vanligt igen. det kommer aldrig bli så igen, det är över nu och nu är det försent att ändra något, gjort är gjort och det får man lida med i resten av livet. tre år och jag vill tacka alla för allt, lycka till i framtiden!   

i think it's time to go

mitt liv är ett stort jävla misstag
jag är så trött på allting
allting går bara åt helvete
jag vill flytta hem i från
och komma bort från allt tjaffs
jag pallar inte mer
men jag ska försöka stå ut
men snart kommer jag
absolut inte orka ett skit mer
jag önskar att allt skulle vara över
att allt bara hade ett slut
idag

BAL 2008

nu ska jag snart bege mig mot min sista skoldag i helenelundsskolan, klassens dag men visst vi kommer vara i skolan så jag tar det som en annorlunda skoldag. sen imorgon har vi skolavslutning sen är det slut.
så efter imorgon är jag aldrig en 9Gare från helenelundsskolan. det känns lite tragiskt att säga men sanningens ord är hårda ibland, eller hur är det man säger?
igår hade vi somsagt bal, jag mimi frida johan sebbe och kevin tog oss i en limo till balen, fett nice. så när vi rullade in på skolgården hade vi såklart allas blickar på just oss. efter många kort och prat så fick vi gå in i matsalen där det bjöds på förrätt, varmrätt och efterrätt och lärarnas sång. varje handledare hade gjort en sång om sin klass. ni kan få låttexten på våran sedan. efter maten gick vi till aulan och hade allmänt trevlig, det var då själva balen var.
senare på kvällen gick jag ut med andré och johan sen mötte vi david och sen skulle david och johan gå till david och fixa något. jag och andré gick till skolan som inte stängt och fixa plåster och hämtade hans slips. sen tog vi godis och andré tog även en oöppnat alkohol fri cider med sig, busigt. sen fortsatte vi gå för att möta david och johan igen men sen var jag tvungen att gå hem. fan vad sur jag blev. men jaja det var trevligt så länge det varade.
och jag har fakiskt börjat inse, jag kommer sakna klassen (och mycket annat) lite granna.
bilder på hela ståhejet kommer komma in i bloggen senare.



måste ju bara tillägga att kvällen blev mycket bättre när det blev
vinst mot grekland med 2-0 underbart jobbat sverige.  

snart är allt slut

nu sitter jag här hemma hos mimi och är precis färdigfixadoså. vi har ju skolbal idag, strax efter fem kommer limon och hämtar oss så ska vi åka runt en stund till klockan sex då middagen typ börjar. bilder osv kommer ni säkert få se sen.
 
det var även fotboll idag i skolan, niorna vs lärarna. och såklart vann 9orna med 4 mål mot 2, haha.

men nu ska mimi skriva i sin blogg så jag skriver mer imorgon eller något, ha det bra för det ska jag! =D

Jennies vecka

Måndag; Skola, stan med Bebbu och Frida kommer hem.
Tisdag; Fixa skåpet, fotboll 9orna vs lärarna sen bal på kvällen.
Onsdag; Klassens dag sen efter bada eller södertälje?
Torsdag; Skolavslutning sen vette fan.
Fredag; Dagen i dunno, kvällen Grönan.
Lördag & Söndag = Icke planerade ännu.

borta bra men hemma bäst

en lång och härlig dusch var precis vad jag behövde. att stressa när jag duschar är något jag hatar, det var jag tvungen att göra borta i tyrislöt. man var tvungen att köpa poletter för att duscha och en polett räckte bara 4 minuter och kostade 8 spänn. så såklart för att spara pengar var man tvungen att skynda sig. men nu här hemma kunde jag stå hur länge jag ville och det gjorde jag också. och nu ska jag få sova i min egna sköna stora mysiga säng. jag menar, skönt att vara hemma igen trottsallt.

3 ord, 12 bokstäver, 4 vokaler, 8 konsonanter: jag älskar dig

älsklingälsklingälskling, förlåt för alla gånger jag varit sur på dig. det är inte meningen, det bara blir så och det är absolut inte ditt fel. du får helt enkelt lära dig men jag ska försöka skärpa mig jag lovar. även fast jag många gånger är sur så  älskar dig, och jag hoppas du vet det och tar åt dig för jag menar det verkligen. du är min bara min. bebbu, 2 juni är ett datum att minnas.  


Kärlek till dig älskling.


så otroligt söt låt, jag bara älskar den.
så jag var tvungen att slänga upp den på youtube.

mycket kärlek till han som gjort den.    

if you ain't here i can't breath

vill bara börja detta inlägg med att tacka frida för inlägget innan. jag blev tårögd av hur fint och betydelsefullt du skrivit. jag älskar dig, din hand släpper jag aldrig för du är så jävla värdefull.  
kom hem älskling, jag saknar dig som fan!

sen över till lite helg snack, vi hamnade i tyrislöt (?) typ 4 mil från söderköping. solen sken och det var sjukt mysigt, blev röd som en kräfta redan på fredagen så lite färg har jag iaf fått precis som jag ville. jag orkar inte skriva allt som hänt, vilket egentligen inte är så mycket men ja jag kan säga lite. jag badade en gång, solade as mkt, jag cyklade ca 1 mil och jag har ätit massa glass, hihi underbart. precis så som sommardagar ska spenderas har jag spenderat dom nu i helgen.

nu känner jag bara för att bada med någon men det verkar inte som någon kan eller så, så det skiter jag i. ska väll duscha och lite sånt så småningom. finns inte så mycket att göra, varför är inte min älskade frida hemma? fuck säger jag bara, hon kommer hem imorgon så jag får helt enkelt fortsätta att sakna ihjäl mig.


'du är min bästavän, systertyster, twin.'

älsklingssyster, du är mitt allt. det är dig jag pratar med när jag mår skit, det är dig jag pratar med när jag har problem och det är dig jag skrattar med när jag är glad och har kul. när jag är med dig har jag alltid kul. som våra helger och våra tider när vi är i stan vi träffar nya roliga människor och vi får nya äventyr och minnen varje gång. men det är ju så jävla kul att kunna vara sig själv och flumma runt för en gångs skull eller ja vi gör det ju ganska ofta nu för tiden.jag har tusentals minnen med dig som aldrig skulle kunnas berättas för det är för många men vi har dom alltid innom oss och det är det som räknas, och det kommer bli tusentals till kan jag lova honey.jag gör somsagt allt med dig. nu har vi kommit varanndra sådär nära igen, om inte närmare (?) jag är så glad över det, att våran svåra perjod inte gjorde så att våran vänskap tog slut föralltid liksom att det bara var en grej som ändrades för att vi skulle känna hur det är att vara utan den andra. jag skulle inte ha klarat mig utan dig, det var svårt redan då och jag visste inte alls vad jag skulle göra, men vi klarade det tillsammans. vi klarar allt när vi har varandra. ett liv utan dig finns inte gumman! Jag älskar dig mer än livet och du går före allt för mig. <3

sister, you is my everything.

handen på hjärtat jag lovar och svär,
om världen går under ska jag vara där,
om ditt liv går i bitar och faller isär
ska jag finnas där vart du än är. <3

// Din bästavän frida.


snart bär det iväg

nu håller jag på att packa ihop de saker jag ska ha med mig eftersom jag åker bort med mami&papi med husbilen idag. jag vet bara att vi ska till söderköping först sen har jag ingen aning vad som sker. jag vet iallafall att jag ska SOLA och BADA hela fkn helgen, haha. men jag finns på mobilerna nästan hela tiden så om ni vill mig något, hör av er. jag kommer sakna väldigt få så räkna inte med att bli saknad. hihi (aa)
ha en bra helg folket

och imorgon; Sveriges National Dag 

jag vet att tårar smakar salt, visste du det?

jag hatar att gråta,
men det är det ända som känns rätt när allt känns fel.



vart är du när jag behöver dig. allt känns så konstigt, typ tomt.  
vi snackar knappt längre, vi träffas knappt heller, varför?
vi har ju lovat varandra att det ska vara du och jag föralltid.
jag pallar inte leva utan dig, det funkar inte.
jag tror du fattar att jag skriver denna lilla fjuttfjant text om dig,
så du kanske kan höra av dig om du känner för det.  

2 juni 2008

.. datumet då det blev du och jag
jag älskar dig bebbu  
bara min pojke 

skrev snabbt så vart inte så mkt förklaring

nu skriver jag lite snabbt här.

igår åkte jag och frida till stan ungefär direkt efter skolan, vi mötte simon på stationen och satt med han på tåget till stan men han skulle åka till södertälje. vi gick till gallerian och köpte en macka men när vi väl satte oss och skulle äta den så får vi bråttom så vi får varsin påse och springer iväg till tåget, sätter oss på tåget som ska ta oss till södertälje. det tar ju en stund så där satt vi och flumma, sen tog vi en buss men vi fattade typ nada sån tur var så var det en snäll busschafför som sa till oss när vi skulle av, haha. sen mötte vi pojkarna och gick till fotbollsplanen, men det tog ett tag innan dom började. sen åkte vi hem och kom inte hem föns typ elva, men jaja, mysig dag kan jag lova.

nu kom jag precis in från en stund i solen. ska in i duschen och skölja av mig nu sen fixa mig och gå till mammas jobb sen ska vi till stinsen och handla tills imorgon då vi åker ut med husbilen sen så måste jag fixa några saker till balen som är på tisdag.

men nu måste jag skynda, skriver sen, puss på er.

min twiin

min twiin
handen på hjärtat, jag lovar och svär, du kommer alltid att finnas där.  

lite kort och gott om måndagen

nu sitter man här, det är sista "jobb" tisdagen i skolan vilket inte alls är tragiskt som många kanske tycker men inte jag. sista hemkunskaps lektionen är överstökad, pust. och snart är alla sista lektioner överstökade.
igår åkte jag och frida in till stan och träffade odjinho och alex. vi gick till djurgårn och hade trevligt där, vi åt glass oså. underbart väder så det kunde inte bli bättre.

fick även veta i skolan att jag har kvar mitt vg i bild och höjt mitt svenska betyg till vg, jag är glad. :D
ikväll ska jag och frida till södertälje och kolla på när alex har fotbollsträning. pojken ska också komma har han lovat oss.
nu ska jag sluta skriva eftersom jag inte har så mkt mer att skriva. men ni får ha en fortsatt trevlig dag.

föresten, vänta jag har en till sak att säga, jag älskar min tvilling, frida. <3

hej måndag

godmorgon. idag är det måndag och det är så härligt att stiga upp och kolla ut genom fönstret och se solens image172svaga morgonstrålar lysa upp världen. det känns som det kommer bli ännu en varm dag på schemat, härligt värre. jag börjar somsagt senare än vanligt, jag kom upp ur sängen tidigt med så jag hann gå in lite på datorn. men nu ska jag ta och skaffa mig lite energi å klä på mig och sminka mig, om ungefär en timme ska jag möta frida vid korsningen och traska till skolan. efter skolan blir det att dra in till stan med syster och sedan gå på bio med pojkzen. hoppas ni får en trevlig dag för det ska jag försöka att få. :) men nu ska jag resa mig upp och börja fixa mig, hejdåe!

ännu en till söndag avklarad

och så börjar även denna söndag rinna mot sitt slut. johan, jimmy och jenny kom hit och åt middag sen badade jag hunden och nu ska jag även ut med henne. har fixat mitt fkn självporträtt nu också som inte alls blev särskilt bra men ändå det duger. när jag kommer hem från hundpromenaden är det duschen som gäller, sen får vi se om jag är nog så trött för att sova. börjar inte förens kvart i nio imorgon så slipper skynda iväg till skolan tjugo i åtta, det är lite härligt sådär. sen efter skolan drar jag med min systeryster till stan, underbart. nu kommer jag inte blogga någe mer idag för det kommer jag inte palla så ha det bra tills jag skriver nästa gång, hihi. puss  

1juniochjagärsjukttrött

fuck vad jag är trött idag, + att mina ben värker som satan efter en hel dag i stan igår. jag ska nu hoppa in i duschen och fixa till mig så kommer födelsedagsbarnet hit sen oså ska familjen äta middag tillsammans. imorgon är det skola och jag pallar verkligen inte, apropå det måste jag göra det där fucking självporträttet, helvete det har jag helt glömt bort, nu blev det bråttom, ha en fortsatt bra solig dag sötnosar.

image170
älskling, jag älskar dig superdupermegamycket.

"min bror och jag, vi har kramats av samma mamma"

GRATTIS ÄLSKADE BROR PÅ 20 ÅRS DAGEN.
JAG ÄLSKAR DIG.  

massa + dag and me like

jag har så mycket att berätta, denna dag har varit underbar. men jag pallar inte skriva allt som hänt. jag jobbade iaf först sen blev det stan med frida och där hände massvis, och allt var typ <3. på tåget hem slog en fullgubbe mig på armen utan anledning, för det var en tjej som snackade med oss och typ kaxade med den där gubben, så reste han sig och skulle gå sen slog han mig på armen, mongo! men iaf, jag är sjukt trött nu och kanske sammarfattar min dag senare när jag orkar. men jag vill bara säga att den var underbaaaaaaaaaaaaaaaaaar! :D

RSS 2.0