onsdag

nu äre onsdag, torsdag imorn = jag åker! känns som jag har så mycket att göra, men tror inte jag har det ändå. tjugo i sex ska jag möta A i stan, ska ta med han in i nåra affärer för jag måste ha lite grejer. haha. illa. sen måste jag hem o packa packa packa. åker direkt efter jobbet imorgon, slutar tom tidigare. men nu måste jag fixa mig lite o meddela mamma när jag åker. pusssss. p.s solen gav mig färg idag d.s

more of tisdag

helt slut så ska alldeles strax gå o lägga mig strax, ska fixa litegrann först. kolla lite med packningen osv. imorn måste jag in till stan efter jobbet, troligtvis följer A med mig. känner mig lite stressad, känns som jag har tusen grejer att göra imorgon. jobba, stan för att köpa lite nödvändigheter, fixa dricka, lära mig att slå upp tältet, o få packningen klar. usch vill inte ens tänka på det så nu går jag o rakar benen, love to you!


tisdag

fix&trix - jobb sen!

some problems solved

nu blire min älskade säng, imorn väntar "för ovanlighetens skull" jobbet, och dirr efter det äre barnvakt som gäller. pengarna rullar in som man säger, men dom kommer dock spenderas väldigt snart igen. usch. var hos frida på kvällskvisten, fixade hembiljett, kommer tillbaka till sthlm den 4 juli kl. 12.00 igen, och sen fixade jag även sovplats nu på lördag. asbra! när kommer nervositeten är frågan....... godnatt.

let the summer begin


måndag

idag ville jag inte alls gå upp ur sängen men gjorde det tillslut eftersom jobbet kallade. o även denna dag gick snabbt, awesome! när jag kom hem satte jag mig dirr i bilen o jag o mamma åkte o köpte en digitalkamera till mig så jag kan ta kort på mina resor nu. and now sitter jag och skriver packningslista. bilden är typ hälften av den. sjukt.. åker ju faktiskt redan på torsdag, blir borta till den 3 eller 4 juli. firar först midsommar med isa i dalarna, sen äre P&L med frida som gäller. galet skönt att komma bort från sthlm ett tag. när jag kommer hem igen äre jobb en vecka till. sen blir det förhoppningsvis landet, sen gotland. underbart. men nu ska jag skriva lite till packningslista. (om vad som ska med till midsommar liksom!) puss på er.


wonder what it would be now if it was not as it was

 

 


söndag

det blir att träffa isa en sväng nu på kvällskvisten, ska hoppa på tåget som går 57 där sitter hon. har inte träffat henne sen i måndags så det känns som det var på tiden.. vi får se vad vi hittar på, vi funderar på att sätta oss nånstans o mysa galet. ni lär få veta imorn. ha en bra kväll sötnosar.

lördagen

samtidigt som jag helst av allt bara vill ligga hemma o sova idag så vill jag göra någonting. två helt olika saker, i know. men det är verkligen så..
igår åkte jag iaf in till stan o mötte frida, vi gick runt o kollade lite, försökte se viktoria o daniel men alla jävla långa personer stod såklart längst fram o fan vad sura vi blev. sen mötte vi iaf på R o va med han. vi gick till donken o åt glass, gick till hans jobb o hämtade wax, va i kungsan o chillade osv. sen åkte frida hem och jag stannade kvar i kungsan med honom. sen åkte jag hem med nattbuss. :| nu ska jag börja fixa mig, tror jag ska träffa isa idag.

fredagen

igår kväll drog jag mot frida, vi åkte till brommaplan o mötte upp lite folk så skulle vi ut på landet på ekerö. det var lokalfest. vi hann komma in sen var vi tvugna att gå igen för vi fick tydligen inte vara där. så vi skulle till nån scout stuga som låg uppe i jävla skogen, å det regna. sen kom vi inte in där heller. då skulle vi ner igen och vänta på fkn bussen som skulle gå om typ en timme om inte mer. men då kom nån gubbe o ville skjutsa oss till en annan buss som går oftare, det var nice. så vi åkte istället till en i spånga och var där hela kvällen. idag tror jag det blir staden och sen krogen ikväll. naahaajs.

torsdag

på jobbet var vi ute så gott som hela dagen förutom när vi åt lunch o mellis. så hoppas på lite färg. svider faktiskt lite på armarna (a) men dock är solen hemsk för huvdvärken finns konstant. så har bara chillat efter jobbet, o nu funderar jag på att lägga mig och sova, imorn äre fan fredag. shiit.

sova <3

det ända jag vill nu är att lägga mig i min säng, så det tänker jag göra nu. det blev inge ica, för det är jag absolut inte kapabel till. barn ger mig huvudvärk.

senare samma onsdag

jag är typ döende. eller iaf nästan.. jobbet gick fort fram somvanligt, efter gick jag o hämtade barnen sen åkte vi till simhallen, jag o julius gick ner i edsbergsparken medans teodor simmade. nu har jag värdlens jävla migrän så tänkte gå till ica nu sen lägga mig o glo film eller nått typ.

onsdag

nu har jag vaknat upp till en jobbig dag, det vet jag. först ska jag jobba i sex timmar, och sen dirr efter ska jag dra o hämta teo och julius för att gå till bussen med dom och åka till simhallen för teo har simskola, medans ska jag o julius göra något, sen ska vi åka hem därifrån också. jag som redan är trött.......................................

tisdag

jobb - stan med censie - chill hos nanna .. det var min dag..
imorn blir det barn hela dagen, först jobbet sen barnvakt.

måndag

första dagen på jobbet = avklarad! det gick bra och sex timmar kändes faktiskt inte som en evighet. nu måste jag fixa mig lite senare blire bio..

o förlåt för noll bilder, men hela alltet sammarbetar inte riktigt..

söndag

efter en timmes promenad med hunden o frida, o efter att ha blivit dygnsur av regn så är det nu dags att krypa ner under täcket, som är min bästavän förövrigt, och kolla på film. jobbet kallar nio till tre imorn. måste prata om P&L med chefen också <-- inte glömma! godnatt bitches.

wonderful

måste ba säga, gaaalen natt assoo. mötte jossan vid station vid halv tio, vi drog hem till henne snabbt o hämta lite grejer sen drog vi till en kille här i hld och drack lite vin o nån äcklig sprit. sen drog jag o jossan till viperroom o kollade läget, men det var skitlite folk där så vi drog till the bridge där det inte heller var något att hurra över. så vi skulle dra till nya chaplins men hitta inte dit så mötte vi nån snubbe som skulle till grodan så vi drog med han. fast det är ju tjugo års gräns där så vi var tvugna att vänta på hans kompis. fast vi fixade in oss på annat sätt. och väl där inne dansade vi loss o blev bjudna på dricka hit o dit. asnice vare! vid fem drog vi till hld igen o chillade lite. kom hem kvart över åtta imorse så gissa vad jag gjort idag? jo sovit. så nu ska jag in i duschen sen ut o gå med frida. imorn börjar jag jobba, naaaahajs.

parteeey

nu är mitt rum rent o fint, och det där menar jag faktiskt. fyfan höll på i flera timmar. o nu är jag färdig fixad för ikväll blire fest. ska möta jossan om en halvtimme. vi tar igen gårdagen haha. ska fixa det sista nu. ha en bra kväll sötnosar!

lördag

igår blev det inte som tänkt, istället tog jag en långpromenad med fanny vid halv tolv på kvällen o lyssnade på allt från westlife o håkan hellström till härliga party låtar. asmysigt o skönt vare. när jag kom hem la jag mig o somnade till en film. idag har jag en sålänge bara övningskört, nu ska jag storstäda mitt rum för att få sommarlovskortet betalt, och sen kanske träffa nannisen en stund o senare krogen med jossan o anna typ. nej nu måste jag börja. kyssss.

:D!

som det ser ut nu blire utgång med jossan. hon är nybliven student o det måste ju firas!

senare samma fredag

shoppingen gick bra, fick med mig ett linne, en kjol, parfym, nagellack o hörlurar hem. asbra! sen följde jag med farmor o farfar hem och spelade kort med farmor tills pappa kom och hämtade mig. nu har jag precis ätit middag, ska strax ta med hunden ut. ikväll hoppas jag på festligheter. bara så ni vet, pusssss.

-

if you can't find something to live for,
you best find something to die for


fredag

kul att höra spöregn slå mot fönstret när man vaknar, fast äsch jag ska ändå shoppa med min farmor idag så det passar iof utmärkt. ska alldeles strax sminka mig. men berättar om igår först.
jag satt barnvakt, sen mötte jag frida nångång mellan halv sju o sju. vi drog in till staden o gick först runt massa sen mötte vi R och gick till donken. sen var vi ute o gick IGEN. R gick hem o jag o frida drog till skeppsbron, var där tills vi insåg att hammerfall sög o drog till café 60 o fikade. snackade massa skit. o bara hade det allmänt mysigt. sen gick vi till tåget och åkte hem. skitmysig dag med en bästa vän.

natten var dock inte lika kul, drömde om dig. nånstans inom mig hatar jag att det blivit som det blivit. men ändå skiter jag i det, för du är rätt.. konstig.. iaf, i drömmen fick jag värsta smset. vi hade största tjaffset o jag vene vad. tur att jag vaknade tillslut. för det sög. totalt.

nee nu ska jag sminka mig på 25 minuter, L-Y-C-K-A-T!

torsdag

igår åkte jag o isa till stan, kollade runt lite, hon åt oså sen drog vi till en b-krog o satte oss o drack lite. fick sällskap av en dalmas som låg i lumpen här i sthlm, sen även hans tre kompisar. vi hade rätt trevligt med dom, drack mer o mer, tillslut blev dom utslängda då drog vi med dom. fast jag o isa åkte och mötte alex o hans kompis i fridhemsplan och drog till nivå 22. sen fick vi tyvärr springa till tåget för att hinna med det. men vi hann!
idag har jag varit o skrivit på anställningsgrej (?) o sen varit med mamma lite, nu måste jag fixa mig jätte snabbt. ska vara barnvakt om 45 min, ska ta med dom till ica o bjuda på glass eftersom ena fyllde år igår. mina småpojkar börjar bli stora! sötnosar. aja, har brååååttom. puss!


onsdag

hej bloggen, o alla ni som läser den.
igår drog jag till solna med alex o bytte stav i tungan, fyfan vad liten den är säger jag bara. sen hoppa vi på tåget där isa satt, sen åkte vi till stan o gick och åt. sen chillade vi lite till hans kompis kom, då gick dom o vi mötte I&I för vi skulle med dom på bio, såg på sex and the city s-e-g.
o idag har jag faktiskt jobbat på min grannes café en stund.. o ska senare träffa isa. nu vet ni det puss!

<3

det är sjuk att det snart är ett år och två månader sen du försvann från mig.
älskade morfar. det svider i hjärtat än idag av saknaden efter dig.


00.12.12

godnatt. <3

hachiko - en vän för livet


såg precis klart på filmen hachiko, och efter den filmen inser man bara ännu mer hur fina o underbara hundar är. seriöst människans bästa vän! det var iaf en sann historia, handlade om en hund och en farbror, dom blev helt fast för varann, och hunden följde med farbrorn till tåget varje morgon och mötte honom varje kväll, men så en dag dog farbrorn på jobbet och kom då alltså inte tillbaka. men hunden satt där och väntade i tio år, tills den tillslut dog. så jävla fint. och nu idag finns en bronsstaty rest efter hachiko på just den platsen han satt o väntade, eftersom historien somsagt var sann.


<3


måndag

fyfan, höll på att somna i tandläkar stolen.. men nu är det över iaf sköönt. dock ska jag dit om typ ett halvår och "kolla läget" dirr efter tandis åkte jag till dagiset jag ska börja jobba på nästa vecka. pratade lite med chefen oså, sen åkte jag hem igen. nu skulle jag seriöst inte banga på att sova litegranna. (a)


söndag

efter att jag duschat oså mötte jag nannisen och vi gick till ica. sen drog vi hem till henne och chillade en stund. nu ligger jag i min soffa igen, lat som jag är. borde egentligen sova eftersom jag ska ta ett tåg halv åtta till tandis imorn. jag-orkar-inte!

just nu;


tidsfördriv

1. Tre namn jag lyssnar till:
jennie & pennie
2. Någonting jag tycker om med mig själv:

mitt förflutna som gjort mig till den jag är idag

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

att jag ställer så stora krav på mig själv

4. Detta är jag rädd för:

mörkret, människor i mörker, ormar och okeej spindlar litegranna.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

sömn, roligheter och föda

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

spela ett instrument, vara positiv en hel dag, glömma honom

7. Detta tycker jag om att göra:

vara med vänner, mysa, lyckas

8. Detta vill jag göra just nu:

sova?

9. Bästa känslan:

att känna sig älskad av någon som man själv älskar

10. Värsta känslan:

när man gjort något riktigt fel

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

han måste vara hjälpsam, vara ärlig och ha förståelse

12. Är jag kär just nu?

nej, just nu lever jag mitt liv till fullo

13. Jag vill gifta mig…

.. när varit ung och dum ett tag, o när jag hittat Han med stort H, och självklart när jag känner mig redo att bli låst på livstid

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

fylla 100, sparka en kille mellan benen som är värd det, ha sex med en neger (inget illa menat!)

15. Min käraste ägodel:

mina nära&kära, det är väll en ägodel i sig?

16. Något jag vill ha i present:

pengar sitter aldrig fel, men sen skulle det vara kul att få något personligt från någon som betyder något typ

17. Detta har jag på mig just nu:

norge t-shirt, trosor och mjukis

18. Favoritkläder:

leggins! och sen något till det förståss

19. Favoritdjur:

hund såklart, speciellt min fanny

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

allt som inte stavas opera, klassiskt och hårdrock typ

21. Favoritlåtar just nu:

jason derulo - blind, taio cruz - break your heart, todd carey - gotta be next to you

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
roligaste är väll servering eftersom det är det som intresserar mig, fast skulle inte tacka nej en sekund att byta lärare men det är en annan sak, tråkigaste är absolut samhällskunskap.. usch..

23. Stjärntecken:

oxe

24. En bok jag älskar:

katarina von bredows böcker

25. En film jag älskar:

high school musical o grease

26. Tv-program jag gillar:

tv program i form av robinson, paradise hotel osv

27. Favoritdoft:

jag vet inte riktigt

28. Detta äter jag gärna:

flintastek

29. Dricker helst:

juice med fruktkött är mums!

30. Favoritgodis:

chocklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

hawaii eller thailand typ, osen typ nått riktigt festställe haha

32. Färg på mina ögon:

blå, eller gråblå kanske

33. Min längd:

ca 168 cm

34. Jag tror på:

spöken

35. Jag spelar:

ingeting längre..

36. Person jag beundrar:

min morfar

37. Så här bor jag:

i en villa som ligger en mil norr om stockholm med min mamma, pappa och hunden

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

varför ska man ha döda växter? är det fint? eller typ nya modet?

39. Det här tänder mig:

svart hår (ska ha gjort något med håret också), bruna ögon, helst mulatt, o när han visar att han bry sig

40. Det här gör mig avtänd:

när en kille tar saker för givet och är allmänt äcklig till sättet

41. Favoritfärg:

röd

42. Favoritcitat:

"what dosen't kill you makes you stronger" "it's takes a moment to fall in love, but a lifetime to get over it"

43. En hemlighet jag vet:

om man vet en hemlighet berättar man den inte

44. Bästa present jag fått:

ojj jag vet inte

45. Senast köpta skiva:

ser jag ut som en som köper skivor? nej men jag vette fan, det var länge sen

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

ööhm ögonen

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

haha

48. Udda förmåga/egenskap:

ojj, tror det är att ha lätt för att låsa mig fast vid någon

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

typ en papegoja, fett coolt? eller en tiger eller nått annat coolt

50. Vad lyssnar du på just nu?

iyaz - solo

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

kom hem halv sex imorse, vaknade vid tre, senare åt jag middag, nu ska jag snart duscha sen träffa nannisen

52. Var är dina föräldrar födda?

sverige

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

photoscape kanske

54. Vilken är din favoritrestaurang?

har ingen

55. När badade du i en pool senast?

i vintras typ, i simhallen

56. Har du varit med i någon skolpjäs?

räknas lucia? och typ julspelen?

57. Hur många barn vill du ha?

3 stycken

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

klassiskt, opera o hårdrock

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

jag ska inte rösta

60. Vad har du för TV-kanaler?

alla typ, kollar aldrig på tv så har inte kollen

61. Har du åkt moped någon gång?

jaa, jag var moppedrottning en gång i tiden hahah

62. Har du busringt någon gång?

jaa, det var lite roligt det med

63. Har du fått felparkeringsböter?

inte ännu eftersom det är lite svårt när man inte har körkort

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

skulle absolut vilja testa, men så modig är jag nog inte.. tyvärr..

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

spanien

66. Har du en egen trädgård?

jaa eller vi har en trädgård svar ja

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

vad för slags serier?

68. Kan du alla orden i nationalsången?

hahah kan typ ingenting av den

69. Badkar eller duschkabin?

bara jag blir ren så..

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

vet inte

71. Favoritpizza?

calzone

72. Chips eller popcorn?

chips, fast popcorn på bio

73. Vilken färg på läppstift använder du?

hahah läppstift? jag? aldrig i livet..

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

ööhm? whaaaaaat?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

nejtack

76. Apelsin- eller äppeljuice?

apelsin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

donken med anna inatt

78. Favoritchoklad?

euroshoppers (?) in my heart o kinderägg

79. När röstade du senast?

på?

80. När åt du en hemodlad tomat sist?

äter inte tomat

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

jaa, det är inte alltid lätt att va bäst
82. Är du bra på matlagning?

har MVG i det men måste ändå säga nej haha

83. Klarar du att tanka själv?

tanka bil?

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

måste man inte vara 18 för det? men nej, fast suget har funnits

85. Pepsi eller Coca Cola?

coca cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

kockkläder är som en slag uniform

87. Vad var det senaste du handlade?

redbull/vodka

88. Har du kräkts offentligt?

haha jaaaaaaaaaaa

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

kan man inte välja båda *blinkblink*

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?

jag gjorde, men fan inte längre

91. Har du ringt något betalnummer?

vad äre?

92. Kan man vara vän med sitt ex?

japp, fast det beror på mycket med

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

mamma

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

vet inte, kollade mig aldrig i spegeln då

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

har inget sånt, om du inte menar sms

96. Vad har du i din väska?

i vilken av dom?

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

kolla film

98. Vad är du tacksam för idag?

ingenting eftersom jag typ är bakis OCH har mensvärk

99. Var hittade du den här listan?

på en blogg, som jag inte tänker erkänna att jag kollar på

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

tre stycken som inte har något liv just för stunden

 

 

nu måste jag duscha!


natten är ung

nu har jag varit vaken i en halvtimme. jag kom hem vid sex imorse, så ni förstår ju själva att jag hade en jävla lång natt. mötte jossan på stationen, sen mötte vi anna på tåget. drog till chaplins. där beställde vi först lite dricka, sen bjöd dom mig lite för mina pengar tog slut. (a) sen dansade vi loss tills det stängde. så ställde jag mig vid baren tsm med jossan o nån snubbe, sen stod det helt plötsligt en shot framför mig. iaf, sen drog jag o anna till donken, satt o snackade med alex och åt samtidigt. sen gick jag, anna o alex mot bussen som vi missade, så vi var tvugna att vänta tills centralen öppna och första tåget hem gick. haha. men kul som fan hade jag!


en bild som väcker tusen minnen


utgång

kvällen är räddad, det blir att dra till krogen idag igen.. men denna gång stannar tyvärr isa hemma, och anna följer med istället. trevligttrevligt! ha en bra kväll, för det ska jag ha. pussis.

lördag

idag har jag chillat på valstadagen, kollade när nothing personal spelade o åkte upp i vattentornet. sen åkte jag hem och åt med mamma. ikväll får vi se vad som händer!

:D

om man mister en, står det tusen åter..


galen natt

det blev en låång natt igen. först åkte vi in till stan och köpte sockerdricka osådär. sen vidare till tanto där det var fett med folk, vi drack upp vinet vi hade och sen åkte vi till stan igen. drog in på krogen o dansade loss och blev bjudna på dricka. sen hände ett och annat och vi drog, dock missade vi sista tåget så vi gick till donken. började tjaffsa med en bög och sen blev vi uppraggade av nåra skummisar. sen gick vi till nattbussen och tog varsin nattbuss för första gången i våra liv, dock åkte jag inte hem själv utan M följde med mig, vi kom hem vid fyra snåret nångång. det var myys. o nu har jag precis duschat och ska snart sminka mig lite lätt, sen blir det märsta.


more update

näsan är täppt som in i saten och sen har jag en jävla mensvärk. vart kommer det här sluta? hoppas på att det blir lite bättre med alkohol i kroppen iallafall. snart drar jag till tåget, skrev förut vad jag ska göra, hoppas på det bästa!


i allt klagande bjuder jag på en snyggis


-

jag saknar inte dig, jag saknar den du var förut..

fredag

jag har sommarlov, helt jävla fucking omöjligt, men sant.. var i skolan från nio till halv elva. åt glass och lyssnade på rektorn osv. sen åkte jag och isa till sollentuna och hämta ett papper, sen vidare till kista och bytte våra tröjor oså. nu är jag hemma och ska snart in i duschen och fixa. ikväll blire att föra i tanto sen krogen. underbar start på ett sommarlov. dessutom att börja det med världens bästa vän. ännu mer underbart!


saknar lidköping <3


<3

jag hatar att sånna underbara människor kan förändras så snabbt.
jag berättade för alla att du inte var som dom andra, du var något speciellt. men nu känns det som jag måste ta tillbaka det. fast jag inte vill. för du är fortfarande han som "var det lilla extra".. han som fick mitt hjärta att le lite extra varje dag.



torsdag

nu sitter jag här med några kläder rikare, ett jobb rikare och lite solbränna rikare. bra dag? yesbox! vi hade klasskampen som kanske inte var värsta lyckat men solen sken och gav oss gratis solbränna iaf. sen var jag och isa i kista nu på kvällskvisten, fick med mig ett par shorts, en tjockiströja, ett linne och ett par jeans leggins hem. nice :) sen har jag även jobb i tre veckor i sommar o kommer tjäna ca 8000;- LOVE IT! nu ska jag duscha sen sova, imorn äre skolavslutning sen parteeeeey..

mer onsdag

barnpassningen, eller föresten.. kan man säga så? iaf, barnvakts grejen gick bra. vi var i lekparken halva tiden sen gick vi hem, fikade och läste bok. fett med soft. sen gick jag hem, fanny o jag tog cykeln o köpte kebab. sen gick jag med nannisen till ica, sen la jag mig i hennes säng och chilla lite. nu ska jag in i duschen, imorn är det klasskampen ju. fyfan i år måste vi vinna.. hahah. what a joke. aja, måste göra nyttan gjord nu, pyss.


bild från sigtuna igår


onsdag

åkte till skolan och var där kvart i nio, när jag sitter på bussen och är typ 2 min från skolan får jag sms om att jag börjar tio, skitkul! men slutade iaf vid typ halv elva, då åkte jag hem och mötte mamma så åkte vi till sollentuna en sväng. nu har jag även legat ute i solen och stekt i en timme typ, ska äta middag och byta kläder nu sen blir det att sitta barnvakt senare.

godmorgon

jag är trött, jag pallar inte gå till skolan, men jag antar att jag måste. ska egentligen gå om en kvart, men in my ass, det kommer jag inte göra. sitter fortfarande med tandborsten i mun å nyvaken. lyckat, veryyy! :D

tisdags kväll

spenderade kvällen hos min bror som fyllde 22 idag. åt asgoda bullar och pratade en massa, eller dom prata, jag lyssna kan man väll säga, haha. vuxna. ;) övningskörde dit & hem iaf, nice. nu tänkte jag hoppa in i duschen sen lägga mig å kolla på grease två som jag lånade av jessica. har hunden i rummet osså, mysigtpysigt. ha en bra natt, puss.

-

det är så mycket mer än att bara kunna träffas och prata någongång ibland när båda två kan. man måste kunna offra sig, skänka några minuter av en dyrbar tid om någon behöver det. man måste få den andra att känna vetskapen att man ställer upp i alla lägen. man måste bevisa ord man sagt när det väl gäller. det sista man bör göra är att få en vän besviken på dig. en liten grej du själv gjort kan få din vän att gå under. så tänk, offra lite av din dyrbara tid, ställ upp och finns där för dom som behöver dig en viss tidpunkt.

tisdag

åkte till sigtuna med klassen idag, hade guidad tur där, skittråkigt. sen grillade vi hamburgare, det var lite trevligare iaf, haha. sen åkte jag hemåt och mötte mamma å övningskörde i en timme. :D

RSS 2.0