måndag

idag har varit en fett chill dag. varför? jo för jag har legat i sängen hela dagen. (a)

söndag

om man ska upp tiiidigt på morgonen ska man inte komma hem halv tre på natten. det lärde jag mig imorse, för jag vaknade fem i åtta av att jimmy ringde och fråga om jag var vaken, han sa även att dom var utanför och väntade på mig. fatta att jag fick panik? stutsa upp ur sängen och satte på mig mjukisar och knappt nå smink. sen for vi till nyköping, jag åt frukost på en mack och sen hade vi en jätte mysig dag. sen åkte vi hem till mamma och pappa å åt grillat. sen gick jag till ica, och nu sitter jag här nyduschad och knaprar på mango, har blivit in love i mango! imorn är det skola som gäller igen, dock sista veckan sen är skiten över för nån månad. underbart.

nattis

hemkommen från några timmar ute på krogen, alltid blir det nya äventyr är det ända jag kan säga. nu ska jag lägga mig i sängen och somna till en film. klockan kommer ringa vid sex tiden imorn igen, för imorn spenderas dagen borta i nyköping. <3

partygirls

nu äre inte långt kvar tills jag ska till tåget, eller okej en timme men iaf.. det blir utgång med isafisa tonight. dock ska jag inte dricka alkohol, pga min piercing helst tackar nej till det och att jag måste upp tidigt imornbitti (igen) för ska till nyköping med bror och hans tjej imorn. kommer bli awesome! :D


jenniepennie right now


update

jag och frida åkte somsagt till brommaplan för att hämta hennes sko, fråga mig inte, haha. fannybanny var med oss också. sen åkte jag hem och åt. nu ska jag nog in i duschen för ikväll verkar det som det blir utgång trottsallt!

15.05

nu är jag hemma en sväng, var på marknad hela förmiddagen med pappa, mina två bröder och ena broderns tjej. sen kom vi hem och fikade. nu ska jag iväg till brommaplan en sväng med frida. skriver sen tyyp. puss.

tidig lördag morgon

vaknade vid strax efter sju och ba "shit, jag måste upp nu!" det var lite illa, för studsade upp ur sängen och in på toan o sminkade mig på en gång, nu sitter jag och äter lite barnmat och ska snart sätta upp håret och sätta på mig kläder, o borsta tänderna, för det är vad jag har kvar. och dom kommer om fem minuter. :| dödens. ska iaf mot bålsta och spendera dagen där med pappa, min bror och hans tjej.

;D

tryck F5 om du inte ser den nya headern! nu försvinner jag in i duschen en stund. sen lägger jag min nog, ska upp galet tidigt imorn, för att vara lördag, och stå färdig och klar vid dörren klockan halv åtta.

<3

en riktig vän är där för dig vad som än händer
en bästa vän står vid din sida när det verkligen gäller
en äkta vän hjälper dig utan att kräva något åter
och kan göra fel, men som du ändå förlåter

-

jag hatar att bli fast i en person, att bli så fast att den personen finns i ens tankar hela tiden. när man inte är med den undrar man vad den gör. när man inte pratar med den, undrar man om någon annan gör det. och när det är kaos undrar man om det är någon annan som ersätter ens plats. att vara fast är så mycket, det är både bra och dåligt. man älskar det bra, och hatar det dåliga. så äre bara. det gäller att inte bli fast för mycket, för det ända man blir då är att bli besviken på sig själv. man tror man gör allt för att bevisa det man vill, men aldrig gör man tillräckligt tydligen. det är alltid en som kämpar mer än den andra. alltid.

fredag

nu har jag stressfixat mig lite halvt, ska iväg på körlektion nu, med ännu en ny lärare. suck.. skulle egentligen varit barnvakt direkt efter men ena ungen är sjuk så det får bli en annan dag. sen får vi se vad som händer!

i want to have fun tonight

 


o

slutet av maj, början av juni 2008. minns det så väl. du hade inte hunnit fylla 18 ännu, jag hade precis fyllt 16. det var under några få varma dagar som du kom in i mitt liv helt från ingenstans, du satte färgen på lågan helt ärligt. jag blev helt fast i dig. du var verkligen något speciellt. och det är du än idag, för jag kan inte låta dig gå. det går bara inte.

nattinlägg

dumma idiotiska tankar, varenda natt på dom senare timmarna. hatar det lika mycket varje gång. som att man har ett videoband i hjärnan som spelas upp igen när man inte har något annat att tänka på. varför ska det vara så? jag hoppas jag kan lämna över alla tankar till john blund nu. annars trycker jag väll huvet ner i kudden, det brukar hjälpa. godnatt!

torsdag

nu är snart även denna vecka slut, imorn tar 07orna studenten, och snart har vi sommarlov. allting går så snabbt. hemskt egentligen, vart tar tiden vägen?
idag var det iaf skola, och tackar gud att min samhälls lärare glömt att vi hade förhör haha. sen på sista lektionen gick vi till valsta och köpte glass. soft dag ändå.. sen nu på kvällen har jag varit på promenad med nanna, sen var jag även på promenad med frida, skitmysigt om jag får säga det själv. nu funderar jag på en ny header. får se vad jag fixar. puss.


19.02

medans jag väntar på att nannisen ska ätit klart fördriver jag tiden med detta;

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?:
yes!
2. Är du lycklig?: ibland ibland inte
3. Är du uttråkad?: lite kanske (aa)
4. Är du ledsen?: näädåå
5. Är du italienare?: nix
6. Är du en cooling?: alltid!
7. Är du från irland?: nope
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: ah det är dom

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:
jag gjorde det förr i tiden, men sen hittade jag dessa personer som fick mig att inse vilka idioter det finns och insåg snabbt att man inte ska lita på det man känner och vad den visar vid "första ögonkastet"
2. Har du någon gång blivit sårad?: japp
3. Har du någonsin tänkt på samma kille/tjej flera gånger under samma natt?: absolut
4. Har du gillat/gillar en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne?: tror så..
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: jadå (a)
6. Har du haft en hemlig beundrare?: han är ju inte hemlig längre om han berättar det?
7. Är du kär? neej, jag är fri..
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: det har jag alltid velat, men tänk att vara låst.. förevigt.. shit..

TVÅ ALTERNATIV
1. Bloggen eller lunar?:
bloggen
2. Hår eller ögon?: jag hatar att fixa hår och röra hår. men på killar är håret på huvet viktigt!
3. Katter eller hundar?: hundar. <3
4. Några få bästa vänner eller jättemånga vänner: få bästa vänner
5. Tv eller internet?: internet, tv suuuger..
6. Coca-Cola eller Pepsi?: svårt, båda är gott.. men cola..
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: beror på vem jag ska göra det med ;)
8. Pengar eller lycka?: man kan inte bli helt lycklig utan pengar :$
9. Dag eller natt?: bror helt på allting
10. Msn eller mobil?: mobil..

TIO 'HAR DU NÅNSIN...'
1. Blivit påtagen när du försökt rymma hemifrån?:
nej, för jag har aldrig gjort det..
2. Brutit ett ben?: yes haha klantigt nog..
3. Gjort nåt du ångrar?:
för många gånger kan jag säga er..
4. Hoppat Bungee Jump?: nejtack
5. Ljugit för någon du tycker om?: tyvärr har jag väll det
6. Ätit en hel tårta?: :o neej..
7. Gjort bort dig offentligt?: senast igår
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: har jag väll
9. Gråtit när ett husdjur dog?: jo
10. Velat försvinna?: ganska ofta faktiskt, fett coolt juu

SENASTE
1. Telefonsamtalet du hade sist?:
dolt nummer ringde mig tre gånger idag, slutade med att jag sa mes till personen så den slutade ringa.. awesome.. :D
2. Telefonsamtalet du fick?: den personen som ringde?
3. Personen du var med?: mamma och pappa
4. Roligaste grejen som hänt?: haha, måste jag välja EN sak?
5. Personen du smsade: kimbo
6. Du skrev till på myspace: myspace? jag? hahah
7. Du kommenterade?: vid middagen, om kryddan tyyp
8. Du tillbringade natten med?: lovisa

onsdag

har nästan ingenting att säga, har gjort precis somvanligt idag typ. varit i skolan, varit med lovisa, varit lite till i skolan, sen åkte jag och pappa och hämtade fanny å mamma. sen tog jag en promme med frida. nu väntar duschen, exakt somvanligt. hihih.
dä ä naaajs!


tisdag

nu var det gjort.. min andra piercing är på sin plats. ont som in i helvete gjorde den, men som man säger - om man vill vara fin får man lida pin. efter kalaset åkte jag hem till frida en stund, hon var förövrigt med och höll mig i handen, senare satt jag barnvakt två timmar. nu ska jag hoppa in i duschen oså. måste till skolan imorn efter som jag sket i den idag, illa..

en bild säger mer än tusen ord


imorse tog jag min egna lilla sovmorgon, och känns som jag även kommer göra det imorn om jag inte går och lägger mig snart. -.- efter skolan var jag iaf med isafisa, sen träffade jag fridis en stund på kvällskvisten, finns faktiskt inte så jävla mycket mer att veta, så puss!


..

min mobil kände sig för att ta ett dopp i handfatet, så den gjorde det.. kul för den liksom!

utgången

nu är jag hemma igen, rätt skönt på ett sätt. började somsagt igår med att jag och isa åkte till kista en snabbis innan vi drog hem till henne och fixade oss, åt middag utomhus med hennes familj, grillat dessutom, asmyys vare. sen vid 9 tog vi tåget till stan, drog till the bridge först där det sööög. vi började iaf dricka lite där innan vi stack till chaplins. där var det mycket mycket roligare än alla andra säger. jag och isa levde livet kan man säga, satt först vid baren och beställde cider i ett haha. sen dansade vi loss på dansgolvet. vi drog när dom stängde och tog kvart över fyra bussen hem, och la oss i sängen kvart över sex ungefär. o idag har vi bara latat oss, skithärligt. nu ska jag in i duschen och göra mig fräsh. puss.

update

nu har jag gjort lite nytta här hemma, ska snart göra ännu mer nytta och det är att plocka ihop massa grejer. ska senare iväg till kista en sväng med isa och sen drar vi till henne och fixar oss. sen ikväll blire krogen! kommer nog ta en del bilder ikväll så ni får ett smakprov. ikväll ska vi spåra! haha nejmen så illa äre inte, kul ska vi ha och där kan jag sätta punkt.

"jag kollar tillbaka på tiden som var vår. när den väl varade hade vi det bra, det var underbart. men nu när jag tänker efter så ångrar jag typ allt, ångrar att jag slösade bort så mycket tid med dig egentligen. att jag inte vågade gå mina egna vägar och göra det jag själv ville. men gjort är gjort, och det ända jag kan göra nu liksom är att kolla tillbaka och ångra. för seriöst, hur kan man inte ångra en tid med en riktig jävla fitta? du har en mask som tycks dölja ditt sanna jag väldigt bra, när du tar av dig masken. då blir man rädd."

godnatt

AWESOOOOOOOOOOOOME!

fredag

nu drar jag snart till rix fm. och håller tummarna för att det inte börjar regna. måste ner och ta en huvudvärkstablett nu så jag inte dör på cupen. hare bäst, jag hoppas ni är ute nu när vädret tillåter oss, puss.

födelsedagen

nu tänkte jag berätta om min födelsedag. även fast jag inte har tid för det. men äsch..
skolan tänker jag inte berätta om för den kommer jag inte ihåg nått av, förutom att jag fick reda på att jag får MVG i slutbetyg i kök, det är nice! efter skolan mötte jag mamma oså gick vi och åt middag tillsammans, sen mötte jag isa på tåget. vi gick på fyra olika krogar, avslutade på fridays (!) hade en ashärlig kväll, och dag, kunde nog inte varit bättre. blev aningen full, men det gör väll inget haha. sista jag gjorde den kvällen var att bada mitt i stan, i fontänen. det var en upplevelse i sig och nu slipper jag göra det på studenten haha.

nu måste jag skriva ett tal till svenskan, duscha omassa. puss.


senaste nytt

kan bara säga att jag haft två underbara dagar, alltså nu måndag och tisdag. kunde faktiskt inte varit bättre. vill aldrig att det ska ta slut på det underbara. berättar mer en annan dag, nu ska jag duscha och lägga mig. behövs efter alla äventyr! haha.


kan bjuda på en bild sålänge, bara för att liksom.. :D


"nu är mitt legg värt något"


om en kvart drar jag till tåget som ska ta mig till skolan, har haft en aschill morgon, fixat mig, ätit frukost och tagit det hur lugnt som helst. nu ska jag plocka ihop lite skolgrejer, sen drar jag. efter skolan blire restaurang, och senare ikväll kanske uteservering med isa. skitmysigt iaf! pussss.


17 maj

inatt hade jag verkligen skitsvårt att somna, kanske var det för att mobilen envisades om att hålla käften? eller att jag helt enkelt blivit ett år äldre i farten? njae inte vet jag.
men nu är jag iaf vaken, och jag är ett helt jävla år äldre. jag är inget litet barn längre som ska leva på mamma och pappa, och får hjälp så fort jag räcker upp handen. nu är jag 18 och ska klara allt själv. för det är det dom förväntar sig.

men 18 menas ju inte bara allvar, jag kan ju ha kul också. och det ska jag ha redan ikväll. och i helgen självklart. ;) konstigt nog känns det inte som jag fyller år, förutom att alla säger grattis hit och dit. men det gillar vi.

nu ska jag börja fixa mig, har lite sovmorgon idag som tur är. det kanske var en födelsedagspresent från göran, vem vet. haha. nej men ha en bra dag, för det ska jag tamej fan ha! :D

söndag

om fyra timmar är det den sjuttonde maj, om fyra timmar är jag arton år, om fyra timmar är jag stor.

idag har varit en riktig chilldag, sängen har varit min bästavän och igår chillade jag galet hos nannisen. nu ska jag kolla på en grej, plugga lite och lägga mig i sängen typ. låter bra. javisst. puss.

om ett dygn äre miiin dag

 

 


lördag

godmorgon världen. nyvaken är jag inte precis men nästan, har precis ätit frukost och väntar på att fanny ska bli redo att duscha. (hon är ute på äventyr) sen ska jag ta tag i lite plugg o ikväll blire medina. puss på det!


my night

hade en ypperligt trevlig kväll. vi var åtta stycken tjejer som åt gott och snackade en massa strunt. sen 'dumpade' vi några vid station och plockade på oss en kille. efter ett tag drog jag hem vilket inte var lika kul, nu ska jag hopp i säng. ny dag imorn, alltså nya bekymmer redan imorn. usch.

fredag

nu drar jag på grillning hos grannen, ha en bra kväll för det ska jag ha! puss.

du var en av dom få

"av hennes kärlek så börjar mitt hjärta svida
för henne ska jag kriga och strida
jag ska strida och strida och strida och vinna
tills jag blir hennes man och hon blir min kvinna"

tänker endast säga

GODNATT!

torsdag

nu har jag besökt stan med nannisen, även ätit middag. nu äre barnvakt som gäller inom kort. därefter drar jag och chillar lite hemma hos nannisen. låter galet nice!
jag <3 ledighet

aaaaaaaa

jag drömde om dig inatt igen. såklart var drömmen fin. den spelade upp en verklighet jag önskar jag hade. du var sötare än någonsin, sötare än alla andra. du var en kille alla vill ha. det var en varm sommardag. vi gick hand i hand längst vattnet. du skrattade, jag skrattade. det var så fint alltihop. och ditt leende, det ska vi inte ens tala om. tänk om jag hade en sådan sommar att se fram emot. men såklart ska man alltid vakna upp när man inte vill.. jag längtar tills vi ses igen, i drömmarnas land alltså.

håler just nu förövrigt på att sminka mig, ska iväg med nanna till stan eller kista. sen ikväll ska jag sitta barnvakt. nu vet ni det, tillbaka till det jag höll på med. puss.

onsdag

nu var ännu en skoldag slut, och nu väntas en skön ledighet. och ännu närmare sommarlovet. galet skönt. ikväll äre picknick med frida som gäller, mysigt kommer det bli. egen tid med henne är vad som behövs. usch vad jag saknat den bruden.


väldig gammal bild, och då menar jag väldigt gammal..


skolan

1. 2. 3. skolan tar kol på mig.
hade just prov, med marcus, det gick la bra.. (jaa vi hade prov i par) och nu har jag skrivit ut grejer till redovisningen i eftermiddag, men måste fixa nått mer. annars äre ju sämst. vill hem till min säng, sova lite, åh så skönt det vore. men nejnej skolan ska förstöra mitt liv. såklart. nu ska jag till lektion, tjatja.


-

efter att ha suttit barnvakt gick jag hem och skrev klart min alkoholgrej, så nu klarar jag nog redovisningen imorn. det är nice! sen gick jag till ica med nannisen. och nu sitter jag och lär mig arabiska. fast måste in i duschen och lägga mig nu. usch.

tisdag

vaknade kvart i två idag, är helt chokad.. åt nudlar på dirren då och nu har jag suttit och försökt klistra ihop en redovisning om alkohol som jag har imorn. får göra klart den senare ikväll för nu måste jag duscha, för ska sitta barnvakt två timmar sen. pengarna bara ruuuullar in. ne skämtosido, hejdå!


(a)

nu tänkte jag sussa. klockan är tjugo i två så vad fan gör jag uppe egentligen? nej men det är så att jag får ligga hur länge jag vill imorn bitti, för vi har orientering och jag är dunderförkyld. därför stannar jag hemma. skönt låter det och skönt äre. godnatt!

måndag

kom precis hem från skolan, borde vara förbjudet att komma hem såhär sent. men iaf, igår åkte jag och isa in till storastaden och kollade på "last song" första gången i mitt liv som jag bölade i en biosalong, [check] haha, men värd film var det iaf. sorlig också förståss. sen åkte vi hem till henne och sov. nu ska jag iväg till kista med frida en sväng. och så ska jag komma fram till om jag ska på orienteringen imorgon eller inte, pallar jag? tveksamt.

<3

nu har jag städat klart, ska in i duschen nu för ikväll blire bio med my number one. åh vad jag älskar att jag har henne. ska även sova hos henne inatt. nej nu måste jag fixa mig.

söndag

gårdagen vart faktiskt rätt så lyckad. även fast vi fick ta några bussturer på lidingö så kom vi iaf tillslut in. vi var kvar tills alla sju banden spelat klart. och under den tiden kom dogge doggelito och pratade med oss, vi såg en jätte snygg "trappkille" och vi störde oss på folk hit och dit, såklart. sen åkte vi in till staden och åt. sen träffade vi N och dom innan vi drog hem. nu städar jag mitt rum som sätt ut som ett bombnedslag i nån månad. sen ska jag fly från huset. puss.

-

jag förstår inte vad det är jag ska göra, eftersom allt jag gör ändå bara är fel hela tiden..

P

jag skulle vilja vara din lilla ängel som du kunde vara stolt över. men jag är inte tillräckligt bra för det. även fast jag försöker dag ut och dag in för att få höra orden "jag är stolt över dig" så når jag aldrig ända fram. men den dagen kanske kommer den med, man får väll hoppas.

lördag

hallå bloggish. igår kväll åkte jag och isa till tanto, dock vare inte så livat som vi hade hoppats på så vi satt bara där en stund, kom fram en människa som pratade engelska och han var jätte jobbig. han missuppfattade oss hela tiden och stod och predikade om att vi inte skulle vara rädda för människor bara för vi drev om att han skulle döda oss. iaf, vi åkte vidare in till stan sen och sen så träffade vi O och hans kompis en stund, satt och chillade lite i kungsan innan vi tog sista tåget hem. och idag är det jävligt svårt att börja fixa sig, ack så trött jag är. men har en tid att bli klar, och det är det som är det jobbiga. jag och isa ska nämligen till lidingö. haha.

aaaaaaaa

när han inte längre kan hålla handen, eller pussa dig framför sina vänner. skit i honom då, hur mycket du än tycker om honom, hur mycket han än fått dig att falla. för då är han inte värd dig. det finns någon annan mycket bättre, så gå innan han sårar dig. även fast det gör ont att skita i honom så gör det ondare när han sårar..

.

tröttis, även fast jag sovit ungefär tio timmar inatt. tokigt äre. var i skolan furtio minuter idag typ. gjorde ett prov som gick bra och såg glada stundernter med vita (och guldiga) hattar. mötte mamma vid station sen och övingskörde en vända. nu ska jag in i duschen för att bli en smula pigg, råkade nyss somna en stund. så vi hörs. puss.

nattinlägg

hallåja, var i skolan från halv elva till halv kvart i tio idag. först var det vanlig skoldag sen fick jag veta att jag skulle hjälpa treorna på kvällsöppet. så gjorde det. hade två bord, det gick bra. åkte ifrån skolan femtiokronor rikare och med tre rosor i handen. nu kollade jag precis klart på sista andraavenyn avsnittet. hemskt att det är over and out nu. usch. vill inte ens tänka på det. så ska sussa kudde nu istället och hoppas på en lika underbar dröm inatt. ;) godnatt. föresten så börjar jag inte förns tjugo i ett imorn, och då har jag prov så slutar tidigt med, det är nice!

tummen upp!


hon, jag och en chipspåse ikväll
vi måste ju fira att vi har sovmorgon imorn, eller?


sötnos

varenda litet steg jag tar, varenda andetag jag tar, varenda sak jag gör. du finns alltid där. du försvinner aldrig, men jag gillar det. det är fint att ha med dig hela tiden. önskar bara det kunde vara lite mer på riktigt.

:*

sitter i skolan atm. är astrött, plus att jag kom 45 min försent. äsch. slutar lektionen snart. då har vi idrott vilket jag inte ska vara med på eftersom jag är halvt förkyld. sen hoppas jag på att isa hunnit komma till skolan så vi kan göra klart vårat alkohol arbete. efter skolan är det körlektion igen, med en annan lärare, läskigt! det var allt från mig denna gång. puss.

you to far away


tisdag

det är så läskigt när minnen kan vara så starka.. när man kan se sig själv gå på vägen man just går på även fast det var tre år sen man gick där sist..

whatever, vad har jag att berätta? att jag är skoltrött - som ni redan vet. att jag träffade honom igår igen. mysigt! att jag har skitont i huvet, åt just mangosorbet och ska ha körlektion imorn igen vilket jag även hade idag. plus att det endast är en månad exakt på dagen tills vi får sommarlov och att igår var det bara två veckor kvar tills lilla jag blir hela 18! grymt..
nu ska jag in i duschen, ha det bra sötizzzzar.

söndag

nu ska jag iväg till tivolit och umgås med tilda och isa innan tilda åker hem igen. sen ska jag försöka släpa med isa till kista. vi får helt enkelt se vart dagen slutar.


du finns ingenstans, och överallt


jag drömde om dig inatt.. jag fick ett sms av dig, hela kroppen rös till av glädje, tills jag läste det. det var ett hejdå föralltid. jag som tyckte det räckte med att vi inte har kontakt men det var verkligen ett hejdå föralltid. min kropp gick i ide. hela jag försvann. det var hemskt. för jag kände verkligen hur dåligt jag mådde av det. men det var en dröm, och jag hoppas verkligen inte det blir så i verkliga livet. för jag har tagit steget vidare nu. du finns i historia boken som jag tänker öppna upp om några år - inge mer.
även fast du är jävligt fin.

valborg

händelserik valborg, och nu drar jag hem!

RSS 2.0