bäst att väskan är packat för imorgon bär det av

som rubriken lyder IMORGON ÅKER VI TILL FALUN! =D

jag orkar inte skriva så mycket mer än att jag typ har ont överallt och jag mår inte alls särskilt bra. så det är väll ett under om jag blir frisk på två dagar så jag kan ge allt på matchen sen på torsdag.
imorgon börjar jag halv 9 och slutar kvart över 11 pga att vi har dans imorgon. rätt nice men ändå tråkigt med dans, haha.
nu ska jag ta och fixa lite innan jag ska sova. ha en bra valborg om vi inte hörs innan dess. det ska jag iaf ha sådetså. puss på er. <3

alla i töjnans f91 som läser detta; tagga nu inför falun & sup inte ihjäl er imorgon, tänk på laget!

jl

bilder från lördagen

 
                                                                                                                                                                  jl

rundtur i sollentuna

Idag känns det som att jag varit runt i hela sollentuna på moppen med Censie. Men inte för vi har det men nästan. Mysigt var det iallafall. Sen har jag tränat och det var väll mindre mysigt, rätt boring träning liksom. Nu ska jag in i duschen sen soova.. Jag slänger in en bild från igår på mig och Aras. Ni får mer bilder sen när jag orkar lägga in dom, det segade så mycket nu och jag måste börja fixa mig, en annan dag underbara bloggläsare! Godnatt (snart) 

 

jl


sammanfattning innan läggdags

jag är sjukt trött så jag skriver bara lite vad som hänt sen går jag och lägger mig.

åkte in till stan med frida och gick och köpte glass. sen så gick vi förbi ett par kurder som sedan efter ett tag kom fram till oss där vi satt på en stenmur och så snackade vi as mkt och bytte msn å nr osådärah. sen drog jag och frida och mitt i allt så började det spöregna, usch. så efter ett tag drog vi hem. när jag kom hem så åt jag sen stack jag till censie och guse. vi spelade först fotboll med småbarn sen kollade vi tv. sedan drog jag och censie ut och hade det as chill. underbar dag må jag säga. godnatt.

jl

jaaaduuuh

ska snart in i duschen, sen bär det troligtvis in till staden med frodagroda <3

image128
snart bär det av till falun brudar

                                                                                                                                                                                                               jl

ibland suger jag på att blogga

ja jag bloggade inte igår heller så alltså nu skriver jag om vad som hände mig igår..

först såklart skola, idrotten var inställd så jag och frida låg och chillade på fotbollsplanen i solen. sen så var dagen somvanligt inprincip. efter skolan drog jag till kista och träffade mekki, först gick vi och köpte nytt headset till honom sen drog vi ut och även vi chillade i solen. sen gick jag hem och åt oså sen kom frida hit och vi drog till kista igen för att kolla på rean på cubus. jag fick med mig ett par shorts, en t-shirt och en bh. sen åkte vi till hld c och köpte chocklad sen hem till mig och kollade på film. sen när frida gått hem så satte jag på en wallander men somnade såklart efter knappt halva.

nu är jag vaken, det är lördag och jag har ingen aning om vad jag ska göra.

jl

Lite fräsht snack bah

Ska sammanfatta gårdagen lite för er som läser min blogg eftersom jag inte tog mig tid till bloggen igår kväll.

Efter skolan drog jag in till staden och träffade kusinen, vi gick och åt på tacobar och satt där ett bra tag och bara snacka. Sen gick vi runt och kollade lite i olika affärer och jag fick med mig ett par solbrillor hem. Underbart!
Sen på tåget hem bestämde jag med Glody att jag skulle möta upp honom i Sollentuna eftersom ingen av oss hade något att göra och jag vill inte hem eftersom vädret var strålande. Så jag mötte upp honom och vi gick hem till André och satt där utanför honom och snacka. Sen skedde inte så mycket mer.

Idag, torsdag började dagen med nationella i matte både b1 och b2 så nu har vi bara två nationella prov kvar. Ett matte prov och muntliga i engelska. Dagen rullade på galant och sista lektionen (idrott) var inställd vilket gjorde mig gladare än vad jag redan var. Så jag drog hem en sväng och fixade lite sen gick jag och mötte Frida och vi styrde stegen mot Kista. Först fixade vi en hemkunskaps läxa om öppet köp och bytesrätt osv, cp läxa men iaf. Sen när vi fixat den gick vi och köpte glass sen gick vi ut i det härliga vädret. Vi gick till några bänkar och satt där och stekte i solen med lite musik. Det var underbart mysigt må jag säga.

Nu sitter jag här och ska snart ut med hunden, sen ska jag kanske plugga lite sedan duscha. Men nu orkar jag iaf inte skriva mer. Ha det bra. Puss.

P.s Jag ska hålla tummarna hårt för AIK ikväll.  D.s

jl

ett kort inlägg

det får bli ett kort inlägg nu för ska strax till skolan. jag har varit hos tandläkaren nu på morronen och nu slipper jag åka dit förens nästa år, jippie. igår tränade jag med f91, dam/dj sen en liten stund med a-laget eftersom dom var ont om folk men tyvärr så pallade jag inte så mycket då för min energi var slut. efter skolan drar jag in till staden och träffar kusinen. ha en bra dag nu ska jag till plugget , puss.

jl

fuck school

sitter i skolan, min lektion börjar femtiofem. jag vill bara sluta. när jag har slutat ska jag gå hem, gå en snabbis med hunden sen ska jag åka och hänta guse som hon tvingade mig till att göra, haha. sen ska vi åka och äta. sen äre träning! funderar nästan på att dra från språkvalet. BUS!

jl

tidig morgon (igen)

jag vet inte vad det är med mig men jag gick upp innan väckarklockan ringde idag. det har inte skett på några år, men någon gång måste det ju ske eller hur? jag gick upp och fixade mig och såklart blev ju inte klockan mer än ca tio över sju när jag var klar. jag ska möta frida tjugo i, sen har vi hemkunskap. jag hatar tisdagar i skolan. men sen ska jag hem sen åka iväg och äta innan träningen och förhoppningsvis får jag med mig guse så att jag slipper äta ensam. men nu ska jag se om jag kan fixa något mer innan jag ska till skolan, kanske äta?
ha en bra dag, puss.


jl

GRATTIS PAPPA <3

Idag fyller pappa år. Grattisgrattisgrattis!
Skolan gick snabbt men på slutet hade jag feta huvudvärken så det var inte speceillt kul om man säger så. Efter skolan gick jag hem och åt lite sen tog jag moppen till Stinsen. Köpte nya shorts , ny rouge , nytt täckstifft och ny deo. Sen åkte jag hem till farmor och farfar och åt. Skit god mat. Sen spelade jag och farmor kort, haha jag vann överlägset. Min farmor är bäst, och min farfar med ofc. Sen åkte jag hem strax innan sju och har inte gjort så mycket mera. Duschade precis och ska snart sova tror jag. Imorgon är det träning, love it.
Godnattpuss.

image127
en mörk bild från enköping :)

jl

soligt värre

jag gick somsagt ut och stekte i solen i ca en timme , det var fett härligt .. sen så gick jag in , åt och sen drog jag på träning. det gick bra. imorgon blir det middag hemma hos farmor och farfar för att pappsen fyller år. <3 men innan är det ju såklart skola.
snart ska jennie hoppa in i duschen , sen kanske hon ska fundera på när hon tänkt sova.

jl


enköping

nu är jag hemma efter en helg i enköping. orkar inte skriva så mycket för jag funtar på att dra ut i solen och sätta mig och chilla med musik och en bok. ikväll blir det träning för min del , hoppas många kommer. nej nu ska jag ut , förlåt för att jag knappt skrev men pallar inte.

grattis odde på födelsedagen föresten , fridas pappa för dom som inte vet. hihi

jl

<3

image126

jl

torsdag fredag

igår uppdaterade jag ingenting , varför vet jag inte ritigt men iaf. jag ska försöka berätta dagen så gott som möjligt.

först på förmiddagen var det en vanlig skoldag , tråkig och ja ni vet. efter lunch hade vi våran no lektion och då skulle vi i g klassen till skolsyster och typ mäta å väga oss men när det var min tur frågade jag henne om jag verkligen behövde eftersom jag var där för några veckor sen och ska även tillbaka i maj så jag slapp. *pust* sen efter no;n skulle vi till husby badet så vi slapp svenskan. jag och sarita tog moppen och drog till husby , när vi kom dit var bara pontus och oliver där som också åkt moppe. vi får veta att alla andra sitter fast i hld för dom inte har busskort men sen kommer simon , john , kevin och johan som kommit med bussen. sen kom också maria (läraren) en till lärare och frida. vi fick gå in och byta om sen hoppade vi i poolen innan alla andra och gjorde det vi skulle. sen gick jag och sarita och basta när alla andra kom för att vi hade ju redan gjort allting. sen efter en stunds bastning skulle johan och john ha egen lektion så vi var med på den , sen kvart i fem gick vi och duschade och jag skjutsade sarita till sollentuna station så hon tog bussen där i från. jag åkte och hämtade guse hos sig och vi åkte till mig. hemma åt jag först sen snackade vi väll mest. hon tog 20.07 bussen hem och sen efter det gjorde jag inte så mycket mer än att duscha och så.

idag är jag hemma , sjuk. men sen när mamma och pappa kommer hem ska vi åka någonstans med husbilen , vart är inte ännu helt klart men jag måste få komma till en camping och få el annars kommer jag säkert att dö. eftersom då kommer mobilerna säkert dö , datorerna omassa. ja ni fattar hoppas jag. så snart ska jag väll packa ihop some things. kanske duscha också om jag pallar.
jag kommer hem imorgon eller på söndag så bomba min mobil , smsa och ring så mycket ni kan och orkar för jag kommer ha långtråkigt säkert och då tycker jag ni kan unna lite tid att undehålla mig. visst ?
kanska skriver lite innan jag åker , vi får se. pöss

jl

10.52

nu är jag hemma igen , hade bara nationella i engelska sen fick jag gå hem. bilden hann vi inte med , engelskan var inställd och språket behövde jag därför inte gå på. frida är också hära vi ska snart gå till stinsen och hälsa på våran gamla prao sen ska jag in på inter sport och hm. chill dag seriöst , det ni. nu ska jag fixa annat , puss.

jl

morgon inlägg

det blev lite tid över nu innan jag ska vandra till skolan , det är inte vanligt att jag skriver på en vardags morgon men någon gång måste det även ske. jag börjar nio med nationella , att skriva uppsats i engelska och jag har verkligen inte sätt fram emot det .. det blir antingen IG eller G , haha. eftersom jag suger på engelska. jag är skit trött idag eftersom jag tränade tre timmar men ändå vill jag göra något efter skolan , dagens planer är .. det finns inga , men det poppar nog upp några under dagens gång. och i helgen åker jag bort , vilket jag inte alls vill .. jag som hade så mycket att göra och se fram emot. istället måste jag sitta i en husbil med mina föräldrar hela helgen för att dom inte ska bli sura och griniga. lid med mig ? nu ska jag stänga av och bege mig till skolan , puss på er och ha en bra dag !

jl

först jobbig skola sen dubbelpass i innebandy

skoldagen gick rätt fort , fikade och lite på HKn sen så kollade vi på film på non , son och svenskan var mest prat lektion och språket data. sen skyndade jag mig hem och åt , jag kom även på att jag suger på att fixa till såser så ifall ni vill ha hjälp att göra sås fråga inte mig. sen skulle jag ta moppen ner till träningen. jag hade en kvart på mig och såklart vill inte moppen starta , sur blir jag såklart. ringer pappa som inte kommer hinna hem , går in och skriker på mamma att hon måste skynda sig att skjutsa mig. hon gör det och jag kommer ner i tid. sen så står jag målvakt på nittioett träningen som varade en och en halvtimme sen vill tränaren som tränade dam/dj att jag skulle stå där också så visst. alltså stod jag i mål tre timmar , snacka om svettigt. men nu ska jag snart duscha , sen nanna i think. imorn är det nationella klockan nio USCH. önska mig lycka till. vi höres puss.

jl

första dagen på veckan , my monday

skola igen och jag kom inte så mkt försent faktiskt. skolan gick bra och det börjar lukta klasströjor för G nu , haha. efter skolan stack jag till kista och träffade mekki. vid halv sju gick jag hem , ringde pappa och mötte han vid HLD centrum och vi köpte pizza. åkte hem och åt den sen gick jag ut på värsta långpromenaden med frida i nästan två timmar , asmysigt seriöst. det måste göras om gumman. jag älskar dig.
nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort förbjuden lukt haha. sen ska jag nog sova. PÖSS!
jl

godnatt världen

nu ska jag sova , eller iaf försöka. jag har rena lakan så jag kommer nog förhoppningsvis sova gott. nattinatti people ! :)
image125
" kom och sov med mig sötnos ? "
jl

idjut :)

ibland är du bara för mycket , vad är det med dig ? ta kontakt med mig igen när du är den du var då. jag pallar inte med någon påhittat fejk människa som tror att den är något. jag pallar verkligen inte det. du har val , välj rätt eller förlora. mer kan jag inte säga , men just nu är du inte något för mig.

jl


ENGLA

image123
RIP 10 åriga Engla
som mördades. Livet är inte rättvist det är det verkligen inte. Men vad hade du gjort , du bara cyklade där på vägen hem och sen försvann du och nu är du död. Söta lilla flicka som inte fick leva sitt liv. Ibland förstår jag inte hur folk tänker , seriöst. Hur kan man ens få en idé att mörda en 10 årig oskyldig flicka ? Hur kan man ens mörda någon , nej jag förstår mig inte på vissa saker. Och jag tror aldrig jag kommer att göra det heller.


jl


sötnos

vi pratade , du somnade , jag log. nu ska jag också sova , nattinatti.

jl

hur lyckas jag jämt ?

jag fattar inte men alltid börjar vi små tjaffsa , jag pallar inte det. jag önskar det alltid kunde vara dom där små <3 med i konversationerna hela tiiiden. men jag hoppas och önskar för mycket i think. min kväll har bestått av fyra låtar och pa typ. nu funderar jag på att stänga av datorn , fixa mig och lägga mig ner i sängen och sova efter hundra år , jag pallar inte. skithelveteochjaalltmansägernärmanintepallar. </3 hihi.

jl

something

jag var somsagt i kista idag , dock köpte jag inte leggins som jag skulle för jag kom på att jag inte direkt behöver det , köper det senare i tiden tror jag .. tog bara ut pengar och träffade mekki. vid sex gick jag hem och åt sen gick jag till ica och köpte godis , tjockis. sen nu sitter jag här och kollar på tv oså. har inte så mycket annat att göra så liksom.

sommaren 2oo7 <3jag har sån jävla lust att det ska vara sommar nu. värme , bad , glassar , chill , umgänge och sena kvällar. gud vad jag saknar det. vill bara gå barfota på en strand nu med typ shorts och ett linne , solbränd o bara njuta av livet. det är typ allt jag behöver nu. bara få njuta liksom , jag har det inte så as bra nu om man säger så , allt skiter sig somsagt så jag skulle bara vilja komma bort och få vara för mig själv. men jag vill kunna vara ute och då ska det vara varmt , annars går det såklart inte. jag vill bada också , badabadabada. fan nu måste jag sluta tänka massa på sommaren osv , blir ju fan bara depp när man kommer på att det bara är fucking april. 
kan tiden kanske gå lite snabbt sen sakta ner när det väl är värme & sommarlov ?


jl

nedräkning

19 dagar kvar till falun                                                    
35 dagar kvar till födelsedagen                                   
61 dagar kvar till sommarlov                                        
 det börjar närma sig trottsallt                                       
jl

i <3 att prata i telefon , men hatar dessa cp drömmar

halloooå. jag har lite att säga , igår kväll vid typ halv nio ville mekki att jag skulle ringa honom och det gjorde jag. vi snackade hur länge som helst (nu har han mitt rekord i att snacka längst i telefon) förut var det typ tre timmar nu är det väll närmare fem. båda var typ as trötta så när klockan blev framåt natten så jaa jag vet inte vad som hände men jag vaknade vid sju tiden och såg att lampan var tänd och telefonen låg bredvid mig alltså hade jag somnat , jag smsade honom och fick snabbt svar men han sa att det var han som hade somnat men jag har ingen aning. det var mysigt att prataprataprata faktiskt.  

under natten , då jag inte snackade med honom , drömde jag en cp dröm. den var lite scary faktiskt för den kändes så verklig. jag nere vid innebandy hallen och det var massa liknande "hus" runt om och i ett av dom brann det och branden spred sig fort så efter ett tag brann det nästan överallt. massa folk var där , oroliga och skrikandes. sen var jag med mamma och pappa då vi hörde någon skrika att det kommer en komet typ. sen kollar vi upp mot himlen och ser värsta stora typ stenen som kommer och man ser den verkligen åka. sen efter ett tag ser man den komma neråt , mot oss. då ställer jag mig först framför pappa och säger jag älskar dig sen framför mamma och säger jag älskar dig. sen börjar vi springa , så kommer det typ en stor bro och just när vi kommer ut där så störtar kometen och det slutade med att jag typ hoppade. sen började drömmen om från det att jag sagt jag älskar dig till mamma och pappa men det var inte samma slut , utan denna gång såg jag komenten störta framför oss och massa stenar kom flygandes. sen slutade den åter igen , efter det drömde jag typ att jag pratade med mig själv "är jag död nu ?" kommer jag typ ihåg att jag sa , asså det låter skit fjantigt men det var så verkligt på något sätt. usch ja , sånna drömmar hatar jag verkligen.

nu ska jag hoppa in i duschen och bli ren å fin , sen ska jag ta en sväng till kista och ta ut pengar å köpa nya leggins typ. skrivs nog mer ikväll skulle jag tro , pusspuss.

jl


skitsnack , that's it

nu sitter jag här igen , denna gången tänker jag och jag mår även rätt så dåligt. ingenting går rätt nu , jag mår dåligt så gott som hela tiden , jag är dryg och sur osvosv. jag känner det själv , plus att jag ser allt negativt (somvanligt fast nu är det värre). jag hatar allt känns det som just nu och inget blir som jag vill. jag önskar jag kunde ändra på mycket men jag kan inte sånt , något jag kanske borde lära mig. men jag har många saker att lära mig innan dess , som att tänka innan jag gör något. jag pallar inte förlora mer. tack för mig nu ska jag gå och köpa tjockisgrejz.

jl

in your dreams , bitch

dom kommer inte åka imorgon , så alltså menas det med att det kommer vara föräldrar somvanligt. aja , jag överlever liksom alla andra gånger. sitter här nu nyduschad och ska snart stänga av allt och lägga huvudet på kudden , sen sluta ögonen å sova. jag sover fett dåligt om nätterna nu förtiden och jag hatar't. vaknar vid två - tre varje natt och är törstig sen kan jag inte somna om på typ en halvtimme eller så , sen kan jag vakna vid fem igen och somnar om snart igen sen så orkar jag inte gå upp när jag väl ska gå upp , visst låter det kul ? ni kan få det om ni vill , jag hatar det somsagt. men nattinatti , ha en bra natt det ska jag försöka ha.

jl

en värld som inte ser mig

übertråkigt har jag och det har jag typ haft hela dagen. det började med typ som ett prov på mattelektionen , vi skulle typ göra ett prov som kanske kommer bli nästa års nationella eller någe skit. sen så hade vi hål , inga datorer funkade i hela skolan , kul eller inte. så kommer cecilia och frågar om jag kan göra muntliga svenska nationella och visst det kunde jag eftersom jag ändå inte hade något att göra. det gick finfint tycker jag. sen så hade vi so , olweus och lunch. efter lunch var det no redovisningar och jag höll på att somna , det sög. sen hade vi svenska och sist idrott. och nu är torsdagen snart slut , yes. fick reda på att mamma och pappa kanske ska ut med husbilen i helgen men jag sa att jag inte pallar följa med och mamma sa då att jag hade sagt att jag gärna ville följa med. men det är i sommar , nu är det kallt och det finns inget att göra typ , hoppas jag får stanna hemma och dom åker , då kan jag ha hela huset för mig själv och det blir ofc chill. men tror aldrig jag kommer få stanna hemma själv , men tummarna ja dom håller jag hårt i. gör det ni med , det kanske hjälper.

image118

                                                                                                                                                                                                            jl

jagvågarinteerkänna

idag var det skola igen , jag försov mig men kom ändå dit tillslut. det gick snabbt osen efter drog jag med frida till kista , där träffa vi mekki och sami så vi gick och köpte en sak först sen drog vi till donken för mekki skulle äta. sen stack frida hem och sami till solna typ så jag och mekki gick till bion och chillade feta länge. sen så vid sex tiden åkte han med bussen hem och jag vandrade hem och åt middag. nu ska jag duscha osen typ sova om det går.
goodnight bitches.


jl

sjukis

imorse när jag vaknade hade jag nedrans ont i halsen och huvudet så jag gick ner och sa till mamma att jag stannar hemma sen gick jag upp och somnade om. när jag vaknade igen satte jag på film oså. sen har jag varit lite busig idag med men det måste man ju vara ibland det med , även fast jag var sjuk så .. ne jag ska inte säga något , utan jag håller fingrarna i styr. imorgon ska jag till skolan igen för jag känner att jag måste till no;n. men nu ska jag kolla på 'she's the man' för andra gången , eller den rullar redan på. ha det bra där ute.

jl

chilldag igeenh

skola först och jag vaknade halv åtta och kom alltså tjugo minuter försent till son men skitsamma. jag var trött. skolan gick fort oså sen efter skolan stack jag och frida till kista och chillade galet med pojkzen. sen vid strax innan sju gick jag och frida hem. har inte gjort så mycket mer , imorn är det skola igen , tråkig dag. sen har jag träning. jag har ont i magen och är hungrig men är inte sugen på mat eller något att äta , cp ! godnatt.


JUSTE , haha måste berätta en as rolig sak. när jag och frid var påväg hem från kista så slänge jag lite papper i en buske så hostar någon precis när jag gör det.
jag ; hostade någon ?
frida ; aah , dom
så pekar hon upp på två gubbar i ett fönster
fett pinsamt , så började båda as garva omassa
kul vare iaf men det är ju klart
jag var ju med frida

image117

jl

EMD - Jennie let me love you


haha , ohja

jl

ME WANT SUMMER

image116

jag vill ha sommarsommarsommar och värmevärmevärme. just nu regnar det och jag ska duscha. träningen var okej , mycket tjejer och det gillar vi men det gick typ sämst i målet. god , i hate it. aja , vi hörs. hoppas det inte regnar imorgon. eller hur ?

jl

GRATTIS MORMOR

idag fyller min älskade mormor år  , jag pratade just med henne i telefon och sa grattis och hade ett allmänt trevligt samtal. men jag skriver grattis här också även fast jag vet att hon inte ser , haha. :)

jl

seg fucking jävla dag

jag hatar söndagar , dom kan ta sig. man har aldrig något att göra då typ. ikväll äre träning och jag längtar till att äntligen få göra något , haha. funderar på att duscha men känns onödigt innan träning. men får se vad jag gör. det ända jag typ gjort idag är att prata i telefon , kollat film och varit ute med hunden , skoj eller vad ?

jl

seg fucking jävla dag

jag hatar söndagar , dom kan ta sig. man har aldrig något att göra då typ. ikväll äre träning och jag längtar till att äntligen få göra något , haha. funderar på att duscha men känns onödigt innan träning. men får se vad jag gör. det ända jag typ gjort idag är att prata i telefon , kollat film och varit ute med hunden , skoj eller vad ?

jl

läggdags för migrå

nu ska jag göra om mina tankar till drömmar genom att försöka sova , är feta trött så det ska nog gå suveränt. nattinattinattinattinattinattinattinattinatti.

jl

vad ska man göra ?

image115

jl

home

vilken dag säger jag bara. först drog jag till stationen , hoppade på tåget till sollentuna , träffade guse på stationen där och tåg tåget till stan där vi direkt gick och åt. när vi kommer fram till mc donalds inser jag att jag glömt mina "matpengar" hemma och är tvungen att gå till en bankomat. så vi går till en där jag vet att den finns men när jag ska ta ut en hundring går det inte för att det tydligen var slut med hundralappar så vi var tvugna att leta upp en ny bankomat och gick samma väg tillbaka och då inser vi att vi gått förbi en , så jag tar ut pengar och vi går och äter på kaosdonken. sen har vi inte så mycket mer att göra i stan så vi bestämmer oss för att åka till rotan men när vi står på stationen så står det att man måste ta en ersättnings buss mellan ulriksdal och häggvik pga en brand. vi går av i ulriksdal blir hämtade av guses mamma och sen åker vi och kollar vart det brinner och det är mellan sollentuna station och stinsen , feta branden med as mycket rök. usch. vi blir skjutsade till bussen som vi tar till rotan där vi träffar phillefjong och sitter och chillar ett tag innan vi var tvugna att dra hem igen. när vi ska av missar jag precis bussen hem så vi går hem till guse en stund bara sen tar jag bussen hem så nu är jag hemma och har ätit middag och allt. ska nog till ica snart och handla lite åt mamma oså. sen vet jag inte vad som händer. vi får se. händelserik dag is the shit.

image114
bild från branden (http://www.expressen.se)

jl


vad är äkta kärlek för dig ?

jag har länge funderat vad egentligen äkta kärlek är. och jag vill veta vad resten av världen tar som äkta kärlek , så du nu som läser det här kan väll bara komentera en lite komentar om vad som är äkta kärlek för dig ? snälla.

image113
jl

innan det är dags att åka till staden

godmorgon , eller jag har varit vaken ett tag men iaf. har hunnit duscha oså sen så ska jag snart börja fixa mig - klä på mig , föna håret och sminka mig. sen vid tolv tiden ska jag ju in till staden med guse och där ska jag försöka få i mig något att äta. ikväll vette fan vad som händer , det får vi se , något händer ju såklart men antar att det blir en tråkig lördags kväll för mig. nej nu ska jag göra lite nytta , pöss.

jl

ELIAS STORA DAG

idag femte april fyller elias fjorton år , så det är hans dag idah. grattis pårey



 

jl


tankar om förr

image110
jag är sjuuuukt trött , jag fattar inte. jag ska nog lägga mig och sova snart för jag ska ju upp rätt tidigt imorgon om jag ska komma iväg till staden vid tolv tiden. jag har lyssnat på with you av chris brown snart tusen gånger denna kväll sen jag kom hem från nanna. föresten , vi kollade på film , the notebook , fast vi pratade iof mest sen gick vi en snabbis med freddie sen gick jag hem. jag funderar fett mycket nu , på förr i tiden eller vad man ska säga , det är chock jobbigt och jag bara hatar det , vill komma på andra tankar så fort som möjligt. kanske funkar om jag sover litegranna ? jag får väll testa. jag lägger mig snart och det menas med att jag inte skriver mer förns imorgon. puss på er sålänge , hihi.

jl

snabb skrivning

hinner inte skriva mkt nu för det är middag snart men iaf. idag hade vi ju nationella i engelska , läs och hör. båda gick åt helvete eftersom jag suger på engelska och hatar det. så jaah men men. nu är det middag sen ska jag träffa nanna senare , fett länge sen och jag saknar henne.


jl

jag är trött

sitter här ensam och väntar på frida som håller på att duscha , ska göra det jag med sen efter henne. sen efter det så ska vi försöka sova typ , men det kommer nog dröja för vi måste bädda m.m oså sen kommer vi säkert snacka en massa innan vi tillslut sluter ögonen för att sova. vi börjar en timme senare imorgon pga nationella , lite skönt men ändå inte. kunde varit bättre , iaf så orkar jag inte skriva mer nu , är fett trött så. godnattpuss

jl

@fridashome

nu sitter jag hemma hos frida där jag ska sova inatt. idag i skolan var det en seg dag , hade feta huvudvärken + att jag knappt åt något på hela dagen mer än en risifrutti och två hårdbröd mackor så var hungrig också. sen när vi äntligen fick dra hemåt gick vi görst till mig sen till frida och sen till hld centrum. där frida hanlade some things på ica och sen så köpte jag start paket i comviq och startade upp min gamla mobil med comviq , rätt nice att ha två mobiler , haha. nu sitter frida och spelar ett spel på min gamla mobil som hon typ älskar och jag ska försöka plugga lite no. men ni får ha det så bra för det kommer jag ha. dock inte imorgon för då kommer det ju vara nationella i engelska vilket jag suger på , men nu ska jag inte klaga. hejdåååe !

jl

sista inlägget för andra april

måste bara skriva ner lite roligt som hänt idag som jag inte skrev i förra inlägget. medans vi var i kista träffade vi ju några grabbs och umgicks med dom , vi sitter på några bänkar och disskuterar mitt hår. en av dom frågar om jag är född med den hårfärgen och jag säger "nej jag var ju svarthårig förut" dom andra två säger då i mun på varann "har du varit blatte också ?" och alla börjar garva , det tyckte jag var lite roligt. sen när jag dom jagade mig för jag hade kepsen så råkar vi välta typ fem cycklar så att alla på hela torget kollar på oss och vi går snabbt där i från. sen hände det ju såklart massa annat också , som att tex vi satt och skrev massa saker på ett bord osvosv. orkar inte skriva mer om denna underbara dag med sol och allt. borstar just nu tänderna , sen ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok vi håller på med i svenskan. godnatt

jl

tandis , skola och kista

hejhejhallådagboken. ne skoja. men iallafall , imorse var jag hos tandis och måste dit igen oturligt nog för att fylle igen skiten ordentligt eller vad han babbla om. tog en tid på fredag morgon men när jag kommer till skolan säger frida "du missar inte nationella då va ?" så nu är det bara att ringa och ta en ny tid eftersom jag helt glömt bort att jag har engelska nationella på fredag. efter skolan drog jag och frida hem till henne och hämta pengar sen gick vi till kista. där gick vi till mc donalds och drack milkshake och åt pommes sen träffade vi sami , mekki och gio och vi chillade mest runt. trevligt vare iaf och det är huvudsaken. kom hem vid sex tiden ungefär och nu är jag här och är hundvakt för min egna hund , haha. ne men mamma och pappa är på jysk så måste hålla koll på hunden. ska plugga snart tror jag men nu orkar jag inte skriva mera. adjöss !

jl

en kväll med händelser , om man kan kalla det det ?

kom just hem från djursjukhuset där vi hämtade sötfanny. det hade gått bra osv , nu är hon lite borta och ser typ as deprimerad ut med det är nog för att hon varit sövd oså. hon är otroligt söt i sin krage men man märker verkligen hur mycket hon hatar den. i allafall så var jag nere på träningen eller man kanske ska kalla det mötet för vi snackade bara , efter det tänkte jag åka hem men då kommer censie och säger "jennie byt om du ska stå målvakt" jag bah "varför då ?" och då var det tydligen för den nya tränaren ville se mig. men jag hade ju inte måliskläderna med mig så jag satte mig på moppen och åkte hem och hämtade dom , sen stod jag i mål ca nittio minuter och det var jobbigt oså eftersom jag inte är målvakt egentligen men jag kanske kommer bli nästa säsong , det visar sig. när jag kom hem åkte vi nästan direkt till albino , albano eller vad det nu heter , och nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig. måste med tåget till tandis imorgon bitti. super kul , eller inte. godnatt.


jl

min hund är den bästa som finns

känner mig inte så speciellt taggad att åka ner och träna eller liksom ha kul just nu eftersom tankarna av att min älskade vowe just nu ligger på en operationsbänk och plågas. jag tycker verkligen synd om henne. jag hoppas hon är hemma när jag kommer hem sen. jag måste tänka 'allt kommer gå bra' för det kommer det.
nu ska jag sätta mig på moppen och dra ner till hallen , ciao.


jl

ingen ny uppdatering på länge pga bloggen

efter att jag försökt logga in flera tusen gånger och skriva här så funkade det inte men äntligen så gör det det igen. har varit lite kämpigt att tvingats leva utan att skriva här.
och nu måste ni ju veta vad som hänt mig på sista tiden.
i söndags var det ju match , vi förlorade med hur mkt tänker jag inte säga. vi spelade borta mot åkersberga och när det var dryga fem minuter kvar får eve ont i hjärtat typ och är tvungen att föras i ambulans till akuten. sån tur var så hade jag även denna match släpat med mig målvaktskläderna efter att ha stått och tvekat. jag klädde på mig dom och ställde mig nervöst i målet , ett pinsamt mål släppte jag in. men ja .. sen åkte vi hem , jag åkte med hjerpe och vi svängde förbi mc donalds innan och åt , hihi. när jag kom hem slöade jag mest för var så jälva seg och på kvällen gällde wallander.
måndagen var det back too school again. tråkigt nog , men kul att  träffa dom flesta igen visst. det hände inte så mycket i skolan mer än att jag fick veta att jag fick ett säkert VG på svenska läs nationella , några mer rätta svar på nivå tre och jag skulle fått MVG , fuck menmen jag måste vara nöjd i allafall. sen fick jag G på svenska skriv nationella för att jag inte hållt mig direkt till ämnet eller något sånt skit och jag var så jävla missnöjd och det måste jag få vara. sen fick jag även veta att jag fick G+ på en engelska uppsats som jag var nöjd över. när jag kom hem hände inte så mycket , senare på kvällen duschade jag voven sen pluggade jag lite smått och så.
idag är det tisdag och jag sitter i skolan , ska snart upp till klassrummet igen. ikväll är det träning och vid tre kommer voven att opereras , jag håller tummarna stenhårt för att allt ska gå bra. och fanny , svik mig inte för du vet hur mycket du betyder för mig.
jag har massor i skolan just nu , massa plugg och skit vilket gör mig skit stressad och jag är mindre glad. bättre blir det ju inte över att fanny ska operas och jag ska till tandläkarn imorn osv. aja nu orkar jag inte skriva mer , har lite mer att berätta men det kanske skrivs en annan gång , om inte så får ni klara er utan den faktan.
hoppas ni orkade läsa om min fina uppdatering. ha en bra fortsättning och jag hoppas bloggen förblir funkande nu.

jl


RSS 2.0