h e j d å 2 0 0 8

nu är det dags att säga det tycker jag, även fast jag inte ska dra hemifrån förns om typ 40 minuter men iallafall, har lite grejs kvar att göra innan dess också, + att ni får ju inte tro att jag glömt bort mina kära läsare hihi.

gott nytt år sötnosar



nu är det bara tacka för detta år och säga hejdå, för vi kommer aldrig uppleva nollåttornas år igen.
någondag kanske jag pallar skriva lite kort om hela året samt bilder som alla andra bloggare sågottsom gör, men den saken måste jag funderar på om jag verkligen orkar ta tag i.
nej nu är det dags för annat, vi hörs nästa år. <3

f a t t a

jag har verkligen jätte tråkigt och jag är hungrig också..

vart jag än sätter min fot, vart jag än vilar min blick, vart mina tankar än svävar så finns du där på något sätt. inte just du kanske, men saker som påminner mig om just dig, det behöver inte vara värsta grejen, utan bara en lite småsak, ett litet ord eller en min från någon annan person. dagarna går och jag vill att det ska bli bättre, nu kan jag iallafall inte gråta längre, men jag känner hur varje gång jag är ensam så bränner tårarna under ögonlocken, jag vill gråta men det går inte. du finns överallt, även fast jag inte vill, du finns där iallafall hur mycket jag än försöker få dig därifrån. jag sa till dig att du alltid skulle finnas i mitt hjärta, sagt är sagt och det är sant, för du finns där fortfarandre.
jag vill veta hur du tänker, men om jag skulle gissa och tro i min hemlighet så vet jag nog.
jag undrar när dagen kommer då jag lever ett vanlig dag i mitt vanliga jennie liv igen, den dagen kan jag säga till, men räkna inte med imorgon, inte i övermorgon, inte om en vecka, kanske om en månad. vad vet jag, vi får se. den dagen längtar jag lite smått till kan jag lova.

iallafall så måste jag även fördriva min tid med att skriva att det svider i hjärtat varje morgon när jag kollar mobilen, varje gång ipoden väljer fel låt och varje gång det står fel namn i rutan längst ner till höger. även gånger mina tankar försvinner långt bort till drömmarnas värld, för drömmarna som inte finns längre har inte försvunnit ännu tyvärr. jag måste ta mig i kragen snarast, för jag kan inte fortsätta såhär. det är för jobbigt, det tar på mina krafter, och dom måste jag lägga på annat, som vänner som finns kvar och min familj. jag måste ta tag i det jag har istället för att sörja för det som försvann.
 jsd.

n ä r b r i s t e n p å s y s s e l s ä t t n i n g s ä t t e r s i n a s p å r

om fyra timmar ska jag vara ready, för då är nog vi på väg till brur vid det här laget. jag är jätte trött känns det som, eller helt slut, men vet inte riktigt, det är varmt i mitt rum också, för hunden ligger jämt med mig och gör det ännu varmare osså. kanske ska ta och duscha redan nu för skojs skull, men vene om jag har lust med det. och föresten har jag inte sagt det man ska säga till er idag, men det kommer, jag lovar. fast lite närmare tolvslaget. hihih. :)

v e m ä r e g e n t l i g e n m e s t v ä r d a t t k o l l a p å ?

godmorgon gott folk. efter en mysig natt så satt jag just och kollade på lite bilder på jonas brothers för igår i kista satt jag och sandra och åt pasta och disskuterade just jonas brothers och vem som egentligen var snyggast i bandet. sandra tyckte minstingen nick och efter att ha kollat på bilder kan jag inte riktigt bestämma mig, jag har alltid tyckt han.. joe varit det men nej, svårt val. nick är grymt söt och joe är liksom snygg, fast bara ibland märkte jag.

här liksom paul (vänster) är bara ful 24/7 och förstör utseendet i bandet, nick (mitten) är grymt söt 24/7 och joe (höger) är snygg 12/7 typ. enligt mig då. (aa)

sen hittade jag den här bilden, och där kan ni ju bara gissa rätt första gången vem jag tycker är snyggast, sötast, finast ingen snacka om saken! :D

l ä g g d a g s

jag börjar bli liite trött faktiskt, och om ni ville veta så värker mina ben som fan (!) men jag ska nog börja tänka på refrängen, imorgon är det onsdag, alltså bara onsdag torsdag fredag lördag sen söndag och först då äntligen får jag träffa älsklinssyster igen, skulle fan faktiskt kunna börja gråta för att så gärna vill jag träffa henne. men på söndag somsagt, och då ska vi även sova hos mig eller henne, så vi kommer nog vara med varann hela måndagen också, det låter mer än underbart, men somsagt, nu ska jag se om jag kanske ska säga hejdågodnatt till någon på msn, stänga av tvn som jag nyss kollade på hsm2 på sen ta bort grejz från sängen och byta om, borsta tänder osv, sen sova.

nyår imorgon bli middag hos brur vid fem tiden tror jag, sen ska jag kila iväg och vara med keso vid tolvslaget. <3

m y d a a y

hemma efter en lång dag. eller mja.. drog till kista, mötte först upp sandra så tog vi bussen ner till kista. och jag hitta faktiskt grejer bland allt folk, dock inte någon rea grej, eller jo en mascara haha. annars fick jag mig med hem ett par jeans, en kofta, ett linne och en ansiktsmask. sen åt vi även pasta där och pratade massa. underbart, sen kom jag inte mer än hem och läste en grej så sprang jag till tåget, mötte sandra och philip i väsby och vi drog hem till sandra och spela spel, myys. :) sen fick jag skjuts till station, innan åt vi glass från statiol, hihih. nu är jag somsagt hemma, sådetså, pussen!

S . H

sandra hesselgren - vi har känt varandra sen första skoldagen, vi hittade liksom varann på en gång, och det är jag jävligt glad för. du betyder enormt mycket för mig, och jag vet att du alltid finns där när jag behöver mig, du finns där och stöttar mig och säger precis det du vill säga, och hjälper mig till tusen. dock har vi bara känt varandra fyra månader, men det känns som evigheter, det har hänt mycket under dessa fyra månader. mycket som har satt sina spår, både bra och dåliga grejer. men somsagt, jag är glad att du finns där för mig, jag behöver dig! kom ihåg det, för jag vill att du ska det. och glöm inte att jag finns för dig när du behöver. tack för allt du gjort mig dom senaste dagarna, det betyder mer än du anar. och tack för allt annat också btw. var den du är, även vad alla andra säger, för det är den du är jag tycker bäst om ingen tillgjord sändröw. bara så att du vet din plutt, hihih. <3

k i s t a t o d a y

godmorgon, eller om jag skulle sagt godmorgon när jag vakna var det alltså för två och en halvtimme sen typ.. jag har duschat och ska snart fixa mig, även gå ut med hunden. sen ska jag till kista, jag har massvis jag vill ha/behöver. så får se hur det blir med att komma hem fattigare och med mer påsar. ni får antagligen veta sen, pöss.

n å ?

om jag var en kille, skulle jag förstå hur du tänkte då?

nu tror jag det är dags för mig att tänka på refrängen, alltså sova. har inte haft den bästa kvällen i världshistorien men den får duga, precis som allt annat.
och.. jag har inte landat på jorden ännu, ifall ni ville veta det. + jag saknar frida.. som fan..
nej, dags att resa sig och vandra till badrummet och borsta tandisarna, tjingtjong!

n ä r h e l a v ä r l d e n ä r g r å

morgondagens planer är planerade, tack gode gud för jag slipper sitta hemma i ett hörn och typ tycka synd om mig själv.
nu sitter jag iallafall här, funderar på vart alla mina pengar på mobilen försvunnit, insåg att jag bara har 42 öre kvar. har jag ringt så mycket till vännerna som bryr sig, eller vafan? åt nyss en center, men det var inte gott, har någon konstig smak i munnen nu, fuck it. ingenting är bra för mig just nu, ingenting. eller jo mina vänner, dom får inte glömmas bort bland all skit.
lägga sig tidigt idag, yesbox.

m å s t e b ö r j a o m p å n y t t i g e n

heej, nu ska jag "äntligen" uppdatera igen. fast egentligen har jag ingen lust. för ingenting är bra längre, och då menar jag ingenting. (förutom mina kompisar, tack gode gud att dom finns!). jag åkte somsagt upp till dalarna i fredags, och hela morgonen pirrade magen, hela vägen på tåget pirrade magen men efter mycket pepp från älsklingssyster försvann det och när jag äntligen fick pussa på honom så var allt spårlöst försvunnet, hela fredagen var en perfekt dag enligt mig förutom att han spelade cs lite då och då. sen vaknade vi upp till en lördag som jag hoppades skulle bli underbar, men jag hade mer än allt fel i världen och det var inte alls som jag ville. dagen började inte ens bra, och den slutade jätte mycket mindre bra.
jag kom hem igår söndag, och kom till sthlm vid kvart över tolv. älskade mamma mötte upp mig på stationen hemma och det första jag gjorde var att stå i hennes trygga famn i typ fem minuter. sen gick vi hem och jag berättade allt i detalj. sen när jag kom hem bytte jag lite kläder och fixade till mig lite, så kom bröderna + jenny så åkte vi ut till morfar och åt middag, där var även mormor, mats och nicklas. sen åkte vi hem och jag åkte så gott som direkt till censie och guse. väl hos dom spelade vi wii, och ghwt sen gick jag och censie även ut och smällde smällare. somnade fett tidigt eftersom jag var jätte trött pga allting och jag gick och la mig halv fyra, somnade kanske fyra natten innan. sen blev vi väckta av guse vid nio kanske för vi skulle till solna och greja en sak, sen åkte vi till kista för censie skulle klippa sig sen åkte vi hem och hade skoj. nu sitter jag här hemma och bara känner hur jag har lust att gråta och även skrika ut till världen hur fel allting är. och sen vill jag även ha svar på vissa frågor, frågor jag berättat för DIG att jag vill ha svar på.

jag orkar inte mera.


plus ni ****** som kommenterar min blogg, låt mig vara, bry er inte. om ni ska bry er var fan inte anonyma då, om ni skriver ert namn och jag vet vem du är, då har du fan så mycket större chans att få svar på dina fkn frågor.


tack för mig denna gång, vi hörs en annan gång i tiden. när jag kanske mår bättre, eller sämre. bättre kommer ta lång tid iallafall, tjao!

Guselina skriver!

Min bubb är så söt!

Jag älskar dig/ guselina

s i s t a i n n a n d a l a r n a

nu har jag varit på bio också, allt flyter med keso. lite små rolig film faktiskt. haha. :)
nu sitter jag här i min säng med hunden bredvid mig och har fixat mig för natten, ska snart sätta på film och somna till för jag ska upp tidigt imorgon, mitt tåg till den bästa går 11.44 från centralen men har ett ärende att göra innan så ska dit tidigare, och innan jag åker ska jag duscha och packa det sista med, + att jag måste sova länge för att inte vara trött imorn. men vi hörs förr eller senare, dock kan jag inte säga när. men lova att inte glömma mig, hare bäst. pussen!



j u l d a g e n ( ? )

dagen efter julafton och jag känner mig rätt slut i hela kroppen, även fast det inte var en sån jobbig dag igår. på tvn bredvid mig går monsters inc, var aslänge sen jag såg den så skulle vilja se den haha men har annat att göra, ska byta om nu och gå över till fridas hus för att låna en resväska av dom. sen måste jag få tag på keso för att veta när vi ska röra oss till kista. föresten ligger min söthund bredvid mig och sussar sött också, somvanligt. och jag kan faktiskt inte tänka mig att jag bara behöver sova en till natt ensam sen ligger jag bredvid min pojkvän igen, jag saknar honom i massvis, men imorgon 14.53 träffar jag honom igen, om inte tåget är försenat (som inte skulle förvåna mig) men iallafall, vi hörs sen PUSS!

s l u t p å d e t r o l i g a

nu är julen så gott som över och jag är dötrött. funderar på att gå ner och fråga mamma om jag får låna mamma mia filmen hon fick av johan och kolla på, även fast jag sätt den tre gånger innan. (aa) pratar även med min plutt i telefon, fast han spelar så han är inte den socialaste människa i världshistorien just nu. :) aja, nu ska jag byta om och lite sånt, vi hörs imorgon. p.s imorn ska jag på bio med keso d.s

PUSS!

m i n m y s i g a j u l a f t o n

jag trodde allt skulle vara bra idag för att det är julafton. men nej, även denna dag visade ont mot mig. jag har fått gråtit, och jag har fått ett antal ":@" sånna smileys på både sms och msn.
men min julafton var ändå bra bortsett från det dåliga, när vi väl satte oss vid bords och åt gott och hade den här gemenskapen med tända ljus omassa så log jag faktiskt. sen fick jag paket, pengar i massor och lite chocklad. man märker att åldern börjar sätta sina spår, dessa små julklappar man fick förr får man inte längre, iallafall jag är glad för det jag får. sen åkte johan iväg från oss och klockan blev sju, jag och jimmy bänkade oss framför tvn för att som tradition kolla på karl bertil jonssons jul, förra året satt jag där själv och kolla så det var mycket bättre i år när jimmy satt och kommentera allt. farmor, farfar och jimmy är fortfarande kvar där nere med mamma och pappa. kanske borde gå ner dit för det är mycket mycket varmare där för jag fryser. men jag är inte på bästa humöret och vill inte att det ska gå ut över dom.
hoppas ni haft en bra julafton ni med. :)
kanske ploppar upp några bilder sen, ni får väll se. dom kommer iallafall ploppa upp på bdb, där inte så många har tillgång till dom! *lipa*

t i l l d e n s o m i n t e l ä s e r

rummet är städat och jag har fortfarande ingen julstämning. ska snart hoppa in i duschen, ser att jag måste fixa till fyra affisher också, jobbigt!

det stod en text här, men jag tog bort den. texten hade sammanhang med rubriken


j u l a f t o n

godmorgon och GOD JUL. även fast det fortfarande inte är jul, för det finns ingen julkänsla hos mig, och snön är inte vit utanför mitt fönster. nu ska jag ta och sätta upp lite bilder på zac efron, eller snarare tolv stycken eftersom jag fick en till almenacka av sandra i julklapp (<3) sen ska jag städa lite oså, sen ska jag duscha och fixa mig. klockan tre kommer farmor, farfar, johan och jimmy. iallafall ha en trevlig dag så hörs vi sen. julpuss!


s t a d e n & k e s o < 3

om 45 minuter är det julafton, usch säger jag bara.
iallafall så har jag yrt runt i stan med keso vid min sida, vi åkte lite hit och lite dit. vi hamnade i gamla stan, och slussen och åkte upp i katrinahissen eller vad den heter, vi betalade bara tio kronor fast vi skulle betalat furtio för allt sammans, haha smart drag! ;D iallafall så var kameran våran vän hela dagen också, sen åkte vi hem till henne och spelade wii och hade allmänt nice, senare på kvällen gick vi över till bror hennes och kolla bingolotto, nu är jag hemma igen efter att suttit ute i kallheten typ tjugo minuter själv och väntat på bussfan, med aslite batterie på mobilen och ingen ipod, lyckat! nu ska jag fixa mig för natten, sen lägga mig och smsa (prata?) med älsklingen min som jag förövrigt åker till på fredag! ska upp tidigt imorgon och fixa mitt rum och mig själv, så puss. vi hörs imorgon för då ska jag önska er en godjul! :)

o n ö d i g t k r i m s k r a m s

nu är allt fixat, eller snarare jag är klar med att ha fixat mig. :') jag ska gå om typ tio minuter, och lalala. har inte så mycket att skriva, har heller inget att göra, därför skriver jag dessa onödiga ord. ikväll måste jag städa, eller så gör jag det imorgon bitti eller något, måste iallafall städa för farmor får inte se mitt rum stökigt haha. sen måste jag måla naglarna också, som jag velat göra i typ två veckor men aldrig gjort. nej men jag vet inte när jag kommer hem, bloggar ikväll iallafall PROMISE! nu ska jag stänga av allt, pussa lite på hunden, sen ska jag röra mig. ha en bra dag läsare mina. <3

2 3 d e c e m b e r

sovit prima juppjupp! (y) men nu måste jag duscha om jag ska hinna till tåget sen, jag har troligtvis tre ärenden i stan att göra också, fixa en grej åt mamma, kanske fixa biljett till andreas sen fixa något att äta typ. sen ska jag och censie typ fota massa, myys! :D imorgon är det julafton, fast det känns inte så, verkligen inte. så nej det är inte julafton imorgon för mig. det är bara en dag då farmor, farfar, johan och jimmy kommer på middag, och det serveras julmat, aop. men inte julafton, haha, kommer aldrig inse det. men nej nu måste jag duscha, kissandhugs.

t i m e 2 s l e e p

godnatt godnatt verkligen godnatt
ska sitta på tåget 12.27 imorn till stan

s v e r i g e 1 : a

nu har jag haft finger gymnastik, jag spelade en cup på fifa som innebar 7 matcher eftersom jag äger på fifa (aa) för jag vann varje match och tillslut hela cupen *skryta*
sverige - nigeria 4-2
sverige - argentina 2-1
sverige - kina 8-3
sverige - skottland 11-1
portugal - sverige 1.3
tjeckien - sverige 1-4
nigeria - sverige 3-5

och så börjar min dag rinna mot sitt slut, nu ska jag stänga av allt, fixa mig och lägga mig i sängen, godnattpuss!


f i f a , s u n e o c h f a n n y

nu har jag preis kollat klart på sunes sommar, och ja jag längtar ännu mer till sommaren nu. att ligga på stranden och steka i solen, att kunna gå ner till vattnet och bada när man vill, äta glass i massor och gå barfota på långa varma sommarkvällspromenader, det är så mysigt! och jag vill bara ha det nu nu nu, plus att man träffar så jävla mycket gött folk under sommaren, så give me summer 2009 now thanks. :)
nu ska jag nog spela fifa, och fortsätta vänta på sms, nej jag har inte fått det ännu. och ja snart ger jag upp det där med att vänta.
föresten har jag även denna gång besök bredvid mig, fannybanny ligger här och tittar på mig och ser söt ut, nu sträckte hon på sig och blev ännu sötare. vi kollar på något djurprogram så var det hundar som skällde och fanny började kolla på tvn och såg hundar och hästar. sen var det ett tupp som gal och hon fortsatte kolla, fett söt hund jag har, i know. :D
nej fifa here i come!  <3





n e x t

.. ska kolla på sunes sommar (för att längta ännu mera till sommaren ja..) och bara ha det trevligt - med mig själv. oj så kul eller inte. aja så är det när alla vänner är upptagna atm och pojkvännen är tre timmar bort + med en kompis. iallafall så har jag planer för imorn fixat. det blir till att vara med min lilla keso, nicemään! vi får se vad vi hittar på, nej men nu väntar sune och håkanbråkan (<3) pusshej, vi hörs väll sen kanske.


f a n n y b a n n y < 3

heeeeeejeee! skriver bara att min söte hund ligger här jämt med mig och snarkar med öppna ögon (hur det nu går ihop) och har ena tassen på typ halva tangetbordet. söt är hon iallafall, nu ska jag checka hanna montana sen ska jag ut och gå med filurenfanny. haha. :) kramåpuss

?

viljan att få höra mobilen ge ifrån sig sin sms signal
viljan att få det där lilla smset just precis nu
hur kan den viljan vara så stor?

Z D A E

ögongodis

m å n d a g & l o v

det var länge sen man fick sova ut på självaste måndagen, men jag vaknade dock rätt tidigt iallafall eftersom jag även igår kväll gick och la mig tidigt. idag ska jag iväg och handla mat till julafton, fast just nu kollar jag på någon film jag inte vet vad den heter, den går på tv och är dålig. fanny ligger och sover här bredvid mig så sött och jag har ätit nudlar också. hunnit prata med andreas har jag gjort också, men somvanligt nu för tiden slutar det bara med ett hejdå. aja skitsamma, nu ska jag göra annat, dock vet jag inte vad. vi hörs sen, hoppas ni får en bra start på lovet. :) <3

h e l l r e s n ö ä n r e g n !

det typ spöregnar ute låter det som, och jag läste nyss på en blogg att det snöa.. hm.. och sen läste jag tidigare idag att det ryktas om att zac efron ska vara med i pirates of carrabien (stavning?) jag hoppas! hihi. nu ska jag stänga av datorn och kolla film och smsa andreas, ha en bra kväll puss.

z z z

idag var vi i kista, sen åkte vi till philip en sväng och nu är jag hemma, jag har precis varit ute med hunden och mina fingrar frös ihjäl. nu ska jag ta och hitt på något, så att ni vet, pussen!

a n d r e a s

sålänge jag har dig, sålänge är jag lycklig.
sålänge du finns vid min sida, sålänge är jag glad.

jag visste inte vad kärlek var riktigt innan du kom till mig och visade det, och du har inte bara visat det för mig, du har även visat att livet faktiskt kan vara lycka var dag, för varje dag jag vet att det är du och jag så är jag lycklig.
gubben, du är det bästa som hänt mig och jag vill aldrig förlora dig, och jag är stenseriös med det där aldrig. för utan dig skulle jag inte klara mig, jag skulle inte må bra. du är ljuset i livet.
visst har vi våra brister, och just nu är det inte så bra. och det är välidigt få stunder vi verkligen visar varandra att du är min pojkvän och jag är din flickvän.
men även fast dessa brister finns, och jag säger saker som jag inte borde säga, så älskar jag dig, absolut mest.
jag vill att det ska vara du och jag nu och föralltid, det är så bra så rätt, och perfekt.
förlåt för allt, jag ska försöka ändra mig.
30/10-08 dagen då jag blev lycklig, jag älskar dig.

u n d e r b a r a h e l g < 3

min helg har faktiskt varit underbar..
det började redan i fredags med julavslutningen, lärarna hade spex och fan vad roligt det var när dennis, david oså var cheerleeders (stavning?) direkt efter allt, som var vid halv tolv så åkte jag, sandra, philip och toni till stinsen och gick där i några timmar sen skjutsade philip mig och sandra till kista och vi två gick runt där och hade astrevligt :D sen åkte vi hem till mig en stund, åt lite, sen gick vi till frisören för jag skulle klippa hårförläggningen men det slutade med att jag klippte mitt egna hår och inte hårförläggningen. sen åkte vi tillbaka till kista, gick där ett tag och sen åt vi glass och väntade på philip och toni, när dom kom kollade vi på bio, yes man, den var ruuulig. sen fick jag skjuts hem och somnade på direkten väl i sängen hihi.
sen igår, lördag, vid halv elva gick jag till frida och vi tog 10.57 tåget för att komma till södertälje där vi var dryga timmen efter. vi skulle kolla på fotbollsträning, men vi kom typ för tidigt så vi stod ute typ en timme och det var aaaskallt, tur att sällskapet var där och räddade mig ur kylan. :) väl inne vi planen var det också iskallt men jag och frida överlevde, haha. sen efter träningen väntade vi på att få åka hem men sällskapet som skulle visa oss vägen tillbaka skulle såklart duscha och massa, men som tur var väntade vi inne i värmen då haha, sen gick vi iaf genom en mörk skog och det var jätte geggigt och uschusch, väl vid station sa vi hejdå och satte oss på tåget som tog oss till stan där vi skulle kolla en klänning vi inte hitta, så vi åkte till kista istället, sen hem för att äta, en timme efter gick jag och frida ut med fanny sen gick vi hem till henne och mös sen kolla vi film, sen vid halv tolv gick jag hem. :) la mig och pratade med min plutt och kolla film, sen somnade jag. (aa)
nu sitter jag här och lyssnar på "can i have this dance" och väntar på att philip och sandra ska komma och hämta upp mig så ska vi åka till antingen kista eller täby. skojsigt. :)

och föresten, så i mitt tidigare inlägg har jag fått en kommentar om att jag ska gå och dö om jag ändå inte orkar med något, dock syns inte kommentaren och jag vet inte varför. men den som har skrivit det är den som ska dö egentligen, för den ska fan inte bry sig och kommentera det. jag ska allt ta reda på vem det är. jag hatar sånna som ska förstöra utan anledning. och jag har i bakhuvudet en tanke på vem det kan vara men i dunno! tråkigt att det finns sånt folk iallafall.

jaja nu har jag skrivkramp säger vi, pussen! <3

.

dags att hoppa in i duschen, slå in presenten tills imorgon sen trycka huvudet mot kudden och glömma allt, försöka låtsas som att man inte existerar för stunden och somsagt glömma allt.. hejdå!

t o r s d a g i d a g j a p p j a p p

en dag närmare jullov som jag/vi förövrigt får redan IMORN.
jag är så chockad att tiden går så otoligt snabbt, mindre än en vecka till jul och jag har inte en endaste julkänsla i mig, det känns.. fel på något sätt.
soft dag i skolan idag iallafall, matte som första lektion en timme, tre timmars hål sen så jag och sandra satte oss på bussen och åkte till eurostop och köpte en present till imorgon till skolan liksom, paketutdelning, sen åt vi på donken och bara var trevliga mot varandra innan vi sedan tog oss tillbaka till skolan igen och hade en timmes arbetsmiljö där jag redovisade, lovisa likaså som sedan gick hem och sen satt jag, marcus och sandra bara och prata, sen åkte jag hem, frida hoppade på tåget och jag fixade sedan en klipptid till min hårförläggning. sen ringde jag mamma och vi åkte till farmor och farfar, myys. nu ska jag ner och hämta en trasa, spillde vatten för typ 20 minuter sen. (aa)
puss

k l a r t

klar med uppsatsen om mobbning, allt tillsammans blev åtta sidor, då är det alltså innehållsförteckning, källor och sånt.. så nu är allt fixat, även tränat så allt är perfekt nu! :) har jobbat med arbetet sammanlaft kanske 3 ½ timmar idag om inte mer, känns ganska bra men jobbigt.. nu ska jag hoppa in i duschen (OBS! KOLLA KLOCKAN) sen hoppa i bingen, börjar kvart över åtta imorgon, har matte, sen typ tre timmars rast då jag och sandra drar iväg till eurostop, sen så har vi en lektion till, arbetsmiljö där jag har redovisningen om mobbning, sen slutar jag.. meningslös dag pusshej. <3

U T M Ä R K T : D

STOR FKN LÄTTNAD! jag hittade bokrecensionen, hade inte lagt den på det ställe jag lägger alla mina word grejer på, tack gud om du finns där uppe, nu har jag bara en sak att göra, lättnad lättnad lättnad! nu ska jag iallafall äta middagen jag önska igår, puss på er. jag är glad så ni kan få två pussar. puss igen. :)

å å å å å å h o c h ä n n u m e r a å å å å å å h

DASE! min bokrecension är borta i rymden och svävar någonstans, nej men den jag skrev igår är puttsveck, sparade jag den inte? det vore skummt isåfall, iallafall som tur är har jag lite utdrag från den hit och dit så det grejar sig nog, men ändå! har en annan uppsats att göra också som har redovisning på imorn, usch.
plus att jag har nagelbandsinflamation, ännu mer dase.

idag drack jag te med matlagningsgrädde, denni! hejdå!

s å v a r d e t s i s t a s a g t f ö r i d a g

orkar inte riktigt göra uppsatsen om mobbning idag, kände att jag tog ut alla mina pluggkrafter på bokrecensionen. så jag lägger tankarna på den uppsatsen på hyllan sålänge och plockar fram dom imorgon efter skolan istället. så nu är det dags att sova så jag får en natt med ordentlig sömn, som jag inte fick nu natten till idag för höll på att somna på bussen till skolan och jag hatar den känslan. har även sköön sovmorgon imorgon så börjar inte förens 09.25, njut med mig! haha, nej dags att plocka bort allt från sängen och nanna kudde som jag och andreas sa i helgen. jag saknar honom så jag blir tokig, men det är något man blivit van med - saknaden efter sin lilla pojk.

NATTINATTPUSS!

e t t a r b e t e ö v e r s t ö k a t

åååh äntligen kvar med bokrecensionen till svenskan och är faktiskt riktigt nöjd, så nöjd att jag gick ner med datorn till mamma och bad henne lyssna när jag läste den och se ifall hon kunde ge mig beröm och kritik. men hon tyckte också den var bra! :D nu ska jag ut med fanny sen ska jag skriva på min uppsats om mobbning som ska vara inne på torsdag, bara den kvar, sen har jag en till efter jul också.
idag fick jag tillbaka mitt hälsoprojekt, och fuck vad besviken jag blev, jag som blev så nöjd fick ändå bara ett fkn G på skiten, ååh jag blir tokig! hoppades verkligen på det men men.. i tvåan får jag hoppas på bättre.. sen hade vi matteprov idag, gick väll sådär, får se sen.. :)

"du får gråta"
"men det var typ två år sen och jag gillar inte att gråta över det"
"det spelar ingen roll hur länge sen det är, man får gråta iallafall"
"men ändå.."
"det är ändå bara jag som ser"

d a t a k u n s k a p

hejhoppgummisnopp! sitter just nu på datakunskapen, vi håller på att göra en hemsida, haha. lite småintressant, not. vi har fortfarande pelle svanslös som jag och sandra kallar honom.. i smyg.. slutar inte förens fem och klockan är nu bara tjugo över tre, sugdase.. började även kvart över åtta, ge mig ett liv! imorn har jag iallafall sovmorgon, och när jag ska hem vill jag ha middag, och jag vet EXAKT vad jag vill ha men känner jag min mamma rätt så "det får vi ta en annan dag då"
nu har klockan tickat ännu lite mera, ska fortsätta med min zac efron sida nu, haha. (aa) PUSSHEJ!

d i e g o l u n a

dags att sova GODNATT mina kära läsare!

2 2 . 3 5

nyduschad yesyes, ska kolla klart på dirty dancing 2 havana nights innan jag läser lite igenom matten, för jag kollade inte klart den igår jag somnade. (aa)


underbara sommarkvällar som man bara vill uppleva nu
jag saknar det, sommaren, värmen och roligheten
plus jag vill vara sommarbrun! :D

a l l t k a n i n t e j ä m t v a r a e n b r a i d é ; )

jag har ont i rumpan! anledning är att jag sitter på golvet, fråga inte.. ska iallafall duscha nu. och USCH jag har matteprov imorgon kvart över åtta, sugdase. fixade iallafall bdb åt älsklingen nyss, hihi. aja dags för mig att döööscha. :) PUSS!

u p p d a t e r i n g

fett surt att andraavenyn avsnitten inte ännu lagts upp på svt.se, varför säger jag bara varför!?
idag har jag varit i skolan en kortis, gjorde ett prov om julbord, fick även tillbaka det 52/53, mvg och är glad! :)
sen åkte vi på julmarknad som sög, prutade en trasig klubba från 19:- till 9:- duktigt gjort.
sen efter skolan var jag med frida, vi åt oss mätta på pizza.
sen åkte jag till en urtrist träning, nu ska jag ut med fanny. mors!

e v i g v ä n s k a p


jag finns alltid här för dig, glöm aldrig det.
det är väll det en bubb är till för?
vi två föralltid har vi sagt och så kommer det vara.
jag har inte råd att förlora dig.
du är så otoligt bra och jag älskar dig.
låt aldrig någon trycka ner dig, lova mig det?
du är inte värd att bli nertryckt, du är för bra för det.

var stolt över dig själv för det borde du vara.
du är unik,  precis som ditt namn guselina.

h e m s k s ö n d a g s k v ä l l

asså vart är jag? jag är inte nere på jorden, saknaden av andreas har tagit kol av mig dom senaste timmarna, jag har inte orkat ta tag i pluggandet, tur är väll det att det inte är så jätte svårt att lära in. jag åt just en mandarin och en lussebulle, det var gott, så ska ta en till mandarin snart. sen ska jag väll krypa ner under täcket och kolla andraavenyn. jag duschar imorgon bitti osså eftersom min ork inte finns någonstans just nu. jag måste landa på jorden innan jag kan göra något vettigt.

e n s a m h e t e n s k r ä m m e r m i g

denna gång har älsklingen åkt ifrån mig, det är hemskt, vi åt middag med mami och papi sen hann vi mysa lite innan han packade det sista och vi begav oss till tåget och stan. sen satt vi utanför tåget i en kvart ungefär och sen gick han på och lämnade mig. det är såå tomt utan honom nu, usch. längtar redan tills nästa gång det är han och jag igen.

imorn är det skola igen, men börjar senare för att vi inte har någon svenska, YES (!) och sen har vi bara prov sen ska vi på julmarknad. så snart ska jag sätta igång att plugga, kanske duscha, sen kolla andra avenyn och hoppas på att få prata med älskling i tel senare när han är hemma.

btw har jag glömt säga, fick en pucko tröja av frida i julklapp haha, i love it. tack älsklingssyster. :)
sen fick jag ju en "bubb" av guse i julklapp, kan inte riktigt förklara den, men roooliig. jag älskar dig.

det var något mer jag skulle skriva tror jag men det kommer jag inte ihåg vad det var, nu ska jag ta och göra något vettigt. jo juste, sverige förlorade finalen mot finland idag i innebandy vm. :(
nej men tack för denna gång, puss!

m i n a n d r e a s ä r v ä r l d e n s b ä s t a

nej min älskling har inte åkt hem ännu, han ligger här bredvid och spelar fifa. vi hade just lite brottning och det slutade med att jag hällde cola på honom så att han typ missade mål, eller det är vad han just nu klagar över.
i fredags var hans tåg försenat i tjugo minuter men tony var min räddning, för från ingenstans stod han där och vi satt och pratade ända tills jag gick och mötte min plutt. vi tog tåget hem och på tåget satt en tant och kollade snett på oss pga en grej, haha det var lite roligt sådär.
igår spelade jag match, och vi förlorade med ett mål, älskling och älsklingssyster var där iallafall sen åkte vi hem fast frida hem till sig och vi två hit. väl hemma åt vi middag, duschade sen gick vi ut med fanny, när vi kom hem kollade vi på semifinalen som sverige spelade i innebandy vm, sverige vann i förlägning. :) sen typ sov jag lite och vi kollade på film och sen var vi typ klarvakna mitt i natten, så vi tände massa ljus och bara låg och mös, det var underbart!
sen somnade vi iallafall och nu är vi vakna, andreas har halvsovit hela morgonen medans jag kollat på film, nu spelar han somsagt fifa och han ligger under mot aik. :D när matchen är slut ska jag ta honom till duschen sen ska jag försöka få oss att hitta på något. (y)
jag vill inte att han åker hem idag, jag vill verkligen inte, allt är så perfekt när det är han och jag tillsammans, kommer dessutom inte träffa honom förens någon dag efter julafton sen med, hemskt!
aja, nu ska jag ta och pussstöra honom lite, vi hörs en annan gång, love. <3

pojken jag älskar mest i hela världen. <3

j a g s a k n a r s o m m a r e n 2 0 0 8


jag pallar inte med detta regnväder anymore
så ge mig sommar 2009 nu nu nu
hoppas det blir en lika bra och äventyrlig sommar
som 2008, då hade jag apkul med älsklingssyster
jag älskar henne

1 2 / 1 2

hejsanhejsan, idag är det dagen innan lucia och såklart eftersom det är lördag imorgon hade vi lucia firande i skolan idag. lucia tåget kan man säga att det sög, två killar i stringkallingar kom inspringandes mitt från ingenstans och tuttlisa var allmänt irriterande där på scen. tur att sandra fanns där och förstod mig. :)
senare på matte lektionen hade vi allmänt roligt, ingen orkade knappt jobba och vi fick se dennis bitch sida, han kan om han vill, och fan vad vi utbrast i garv åt honom, sen tyckte vi även han borde få ett diplom för terminens bitch eftersom vissa ska få diplom för olika grejer, dock vet vi inte vad ännu, på fredag när vi slutar. :D
till lunch fick vi såklaart precis som alla andra år, i alla andra skolor, runt lucia risgrynsgröt till lunch, kan dom någongång här i livet bryta den lilla traditionen att ge oss risgryns gröt på lucia?
iallafall efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp bubb, vi strävade runt i regnet ett tag, med mig hem fick jag en julklapp till frida, haha, och en julklapp till mig. en almenacka med zac efron som jag nu rivit lite i så alla tolv bilder sitter nu på min vägg, kalla mig desperat eller vad fan ni vill. för mig är han snygg.
snart ska jag fixa mig sen vid halv åtta typ ska jag in till stan igen, men denna gång är det dags att möta upp babyboy. myys, <3

s j u k o c h t o r s d a g

idag var jag hemma från skolan för jag har haft ont i huvet hela veckan och idag orkade jag bara vekrligen inte. så det blev till att stanna hemma och sova och mysa med hunden framför tvn hela dagen, nu sitter jag här och är vrålhungrig eftersom jag inte ätit något, funtar på att gå ner och ta en macka, gör nog det sen blire dusch oså imorgon är det skola sen kanske stan sen kommer älsklingen! <3

s ö t t ? t y c k v a d d u v i l l

Andreas, du är inte bara mitt allt utan hela min värld, mitt liv och ja så mycket mer. Du är för mig obeskrivlig och om någon någonsin skulle fråga hur mycket jag tycker om dig skulle jag kolla på personen frågande och sen svara, tyvärr jag kan inte svara på det för det är obeskriviligt.
Hela mitt hjärta brinner för dig, du är som en ljuslåga så om du en dag skulle försvinna skulle ju du, ljuslågan, liksom slockna så hela mitt hjärta skulle bli kolsvart. Fattar du hur mycket du betyder för mig egentligen? Nej föresten du gör inte det, för jag har aldrig någonsin varje gång jag försökt lyckats förklara min kärlek till dig. För den är som allt annat med dig - obeskrivlig.
Även fast vi har våra brister, dom dagar som inte är våra dagar så hittar vi alltid tillbaka till varandra, vi hittar tillbaka dit där vi hör hemma, i varandras fina ord. Och det är jag jävligt glad över. Om jag skulle få bestämma själv så skulle vi bo med varandra, altid vara med varandra, för jag kan egentligen inte vara utan dig, egentligen klarar jag det inte heller. Men jag har så gott som övertalat min hjärna att klara det hära för det ska vara du och jag föralltid, i evigheters evigheter. Jag lovar, jag vill det mer än något annat.
Folk dom frågar hur jag orkar, hur jag orkar med att vara tillsammans med någon så långt bort, liksom tre timmar bort hallå? Innan vi blev tillsammans trodde jag faktiskt inte själv att jag skulle klara det. Men när det blev vi förändrades det, jag känner att jag kommer klara det, jag har klarat det såhär långt då klarar jag det längre. När vi är med varandra är allt perfekt, när vi inte är med varandra är det såklart jätte tomt utan dig och man har en otrolig saknad i kroppen, den där saknaden gör så att man längtar ihjäl sig tills man står där i dina armar igen. Den där saknaden gör så att man bara har det mysigare och underbarare ihop nästa gång. Även fast jag skulle vilja att du bodde här så spelar det faktiskt ingen roll vart du bor. För det är ändå bara dig jag vill ha, för mig är du perfekt så jag skiter egentligen i om jag måste betala ett tusen kronor och sitta på en båt i en låda sjuttio timmar, det är värt det. Bara jag får träffa dig i slutändan.
Utan dig är jag ingenting, det har varit du och jag i 41 dagar nu baby och jag är verkligen så glad och lycklig, tiden med dig har varit underbar och jag vill bara ha mer och mer.
Förlåt för att jag inte jämt är perfekt, kanske inte jämt den du vill ha, och förlåt för att du måste stå ut med mig ibland. Det är egentligen inte meningen och tro mig du är värd så mycket bättre. För du är verkligen underbar Andreas. Men även fast jag säger förlåt så är jag samtidigt så otroligt glad, glad över att du faktiskt står ut med mig när jag inte är den du vill ha och när jag inte är perfekt. För man har inte alltid sina bra dagar och jag är den personen som inte jämt kan vara glad. Och jag måste ju säga att du inte heller alltid är den gladaste, men jag älskar dig oavsett. Oavsett vad som händer och vad som sägs.
För mig kommer det alltid vara du och jag. Ditt namn står i mitt hjärta och där kommer det alltid stå, aldrig suddas ut. För ditt namn passar in där, det är till för att stå där. Somsagt mitt hjärta brinner för dig. Jag kommer aldrig lämna dig, jag kommer inte klara mig utan dig så jag har inte råd att släppa din hand. Så jag vill vandra genom livet med dig vid sidan.
När jag tänker på framtiden, barn, hus osv så finns du med i tankarna, jag tror vi kommer få det underbarare än vad vi har det nu. Om det äns finns något som heter underbarare än nu. Men iallafall.
Jag älskar dig och det vet jag att du vet innerst inne. Och jag komer alltid älska dig vare sig du vill eller inte. Liksom älska dig då nu och föralltid. En evighet med dig är något jag ser fram emot, det låter perfekt och så vill jag ha det. Och jag hoppas du tycker, tänker och vill detsamma.
Jennie <3 Andreas, det säger allt.

b l o g g l u s t = n o l l

har inte alls något bloggsug just nu..
idag åkte vi skridskor på idrotten det var fett kul! hihi. snart har jag träning, eller om enoch en halv timme. och jag är fett sur, hade skrivit fett mycket på min "uppsats" till arbetsmiljön, så var jag nere och åt middag så startades datorn om och allt försvann, KUK! så nu vette fan, jag pallar inte skriva om allt liksom? aja, måste göra något iallafall.
jag har ont i naveln och på fredag kommer baby, pusshej. <3

a p p

dålig uppdatering = ingen ork
jag har asont i huvet nu så godnatt!

m å n d a g s m o r g o n

godmorgon.
snart ska jag gå till tåget som tar mig till en ny dag i skolan.
efter skolan har jag jätte bråttom till träningen.
vet ni? jag saknar frida!
och jag längtar tills fredag!
nej nu ska jag stänga av datorn, hade.


p.s jag har hunnit äta frukost idag framför tvn, inte hänt på några år d.s

7 0 s a k e r o m m i g s o m n i v i s s t e o c h k a n s k e i n t e v i s s t e !

1. Jag är en mycket envis flicka.
2. Mitt favoritdjur har alltid varit hund.
3. Jag har aldrig gillat kossor och grisar, så när jag var liten sa jag till dagisfröken att jag var allergisk för att slippa gå in och klappa dom som alla andra.
4. Jag har spelat innebandy sen jag gick i sjuan.
5. Tidigare i livet har jag spelat fotboll och badminton.
6. Mitt favoritgodis är choklad.
7. Jag kan erkänna att jag är väldigt trög av mig.
8. Jag är stolt AIK:are.
9. Jag har hissskräck även fast pappa är hissmekaniker.
10. Plus att jag är världens mörkräddaste människa.
11. När jag var liten var min dröm att åka motorcross.
12. Jag tror folk har rätt när dom säger att jag inte skulle klara mig utan min mobil. Jag blir tom orolig när det är bara är hälften av batteriet kvar.
13. Jag mår dåligt över att ljuga, därför gör jag det väldigt ofta.
14. Jag avskyr när folk tror att dom är något och bestämmer för mycket.
15. Jag har aldrig varit full. Och jag har ställt krav på mig själv att tidigast bli det som 18 åring.
16. På högstadiet brydde jag mig inte ett skit om skolan och jag hade anledningar.
17. Pga det som hände i högstadiet och andra grejer har jag svårt att lita på folk.
18. Fast nu nästan älskar jag skolan, går första året på gymnasiet inriktning hotell- och restaurang.
19. Jag hatar engelska mest av allt i hela världen.
20. När jag blir stor vill jag bli servitris eller bartender.
21. Fast för bara ett och ett halvt år sen ungefär ville jag bli djurskötare och som liten var drömmen dagisfröken precis som mamma.
22. I åttan fick jag ett ryck och gjorde mitt hår kolsvart.
23. Sommarlovet till nian ändrades allt och jag blev senare med tiden platinablond.
24. Min musiksmak är väldigt bred av sig.
25. Jag har bara varit i Spanien av alla platser i världen.
26. Jag älskar sommaren och lov.
26. Jag har väldigt svårt att bry mig om folk/börja gilla folk som jag inte gillar
27. Bada är ett av det bästa jag vet, när jag var liten blev jag kallad "fisken i vattnet" av alla i släkten.
28. Min bästa vän är Frida och henne har jag känt i 10 år nu.
29. Fast jag har en till bästa vän och det är Guselina som jag bara känt 3 år.
30. När jag blir stor ska jag gifta mig och skaffa tre barn. Jag vill ha en flicka och två tvillingpojkar
31. Jag vill att mina söner ska heta Casper, Maximilian eller Alfonz, tjejnamn har jag ingenaning om. (Det valet lägger jag till min man. ;))
32. . Vill även ha fem hundar när jag blir stor, och förut ville jag även ha tre katter och en iller. (Men inte längre!)
33. Jag skulle kunna säga att jag har två pappor för Odde är för mig min andra pappa (Fridas pappa alltså) och han säger att jag är som hans dotter.
34. I typ trean klantade jag mig på inlines och bröt handleden.
35. Har även fått en spricka i fingret, och sträckt ledbandet i foten två gånger.
36. Jag har åkt ambulans från en innebandymatch.
37. Jag har fått böter av polisen, men det ska vi inte prata om.
38. Det är väldigt lätt att övertala mig har jag märkt.
39. En sak jag ångrar mest i mitt liv är att jag förlorade oskulden med just den personen.
40. Jag får hicka av gröna äpplen.
41. Jag älskar att spela fifa, som tv spel.
42. Katten Findus har alltid varit min favorit, och han är det än idag.
43. När jag koncentrerar har jag oftast tungan utanför munnen.
44. Jag tror jag har jätte lätt för att bli kär.
45. Mitt längsta förhållande är endast två månader och tretton dagar.
46. Fast nu är jag tillsammans med Andreas och jag tror och hoppas verkligen på vårat förhållande.
47. Det här är första året jag inte ser fram emot julafton.
48. Jag avskyr när folk dissar.
49. När jag mår dåligt över något har jag svårt att prata med folk om det.
50. När jag blir nervös tar jag bort eventuellt nagellack eller biter av naglarna.
51. Jag har blivit rädd för tandläkarn efter att jag rotfyllde en tand som var obehagligt.
52. När jag föddes trodde min mamma jag var missbildad.
53. Jag skulle egentligen inte hetat Jennie utan Hanna-Helena, men jag var inte någon Hanna-Helena, och tur var då det tyckte jag.
54. Dock vill jag heta Kim och funderade förut på att döpa om mig, men ångrade mig.
55. Jag har två äldre bröder som heter Johan och Jimmy.
56. När jag frågade mamma och pappa varför alla vi tre började på J svarade pappa att det var lättare när man märkte kläder, då slapp man märka om dom när kläderna ärvdes sen. Asså alla har ju JL som intinialer. (stavning?) Och jag trodde faktiskt på det då.
57. Det första jag kollar på hos en kille är håret, sen ögonen.. Även fast det inte är det jag går efter sen.
58. Jag tycker det är jätte mysigt att gå långpromenader på sommaren med någon man tycker om.
59. Jag är rädd för döden, och hatar att prata om den.
60. Jag har väldigt lätt för att gråta.
61. Jag har migrän, det har tom doktorn sagt.
62. Den snyggaste jag vet är Zac Efron.
63. Jag älskar alla HSM filmerna, Grease och Raise Your Voice.
64. Förut skrev jag väldigt ofta berättelser och det sägs att jag är väldigt bra på det.
65. Jag brukar väldigt ofta tänka på "förr i tiden..".
66. Jag älskar att bära något som är någonannans, tex halsband, armband.
67. Jag delar bästishjärta med Frida, och vi har även regler med det.
68. Jag tycker det är mysigt med snö under november, december och januari, då tycker jag även det SKA vara snö.
69. När jag blir 18 ska jag tatuera in ett hjärta på höger handled, jag har navelpiercing sen fyra månader tillbaks.
70. Jag älskar mina närmaste, som bästavännerna, pojkvännen, min familj och farmor, farfar, mormor och morfar. Det är dom som alltid kommer betyda allra mest för mig.

i n n e b a n d y < 3

såg just på innebandy vm sverige - tjeckien. det var en rätt rolig match att se för först ledde tjeckien med 2-0 och spelade definitivt mycket bättre än sverige, sen kom sverige igen och det stod 2-2 men matchen slutade ändå 5-4 till sverige, och sverige spelade inte alls en bra match förutom i sista period då dom inleder allt med 2 snabba mål, duktigt sverige. :)

när jag kollade på matchen började jag tänka på hur dom spelade oså, min förra tränare sa nästan jämt att "kolla på landslaget dom gör alltid såhär.." osv i den stilen. tex, höll alltid två händer på klubban och hade alltid klubban i backen. men på den här matchen såg jag många många tillfällen då dom inte hade klubban i backen och vissa tillfällen då dom inte alls höll två händer på klubban, det var en av dom som hade bollen och sprang ett bra tag med en hand på klubban och förlorade bollen på det, men vår förra tränare var inte den bästa så han hade fel där (återigen).

ikväll blir det andraavenyn, niice. och idag fick jag även veta att babyboy kommer till mig på fredag och stannar tills på söndag, myys. jag saknar honom! <3


s e e g s ö n d a g

"hejhejhallådagboken" jag somnade som en stock igår kväll, redan vid typ halv elva, plus att jag hade sovit innan dess också, det är helt sjukt hur trött man kan vara, plus även denna kväll somnade jag med alla kläder på osvosv. idag vaknade jag tidigt och pappa fixade in den "nya" tvn, sen har jag städat hela mitt rum nu typ en timme tillbaka. så nu är det fint här inne igen. :) kollar just nu på tv, ska väll ta mig en dusch nu, är aashungrig också men pallar inte fixa mat hihi. aja vi hörs la sen pussen!

. . . . . . . . . . . . . . .

jag orkar inte
jag orkar ingenting
vad är det med mig?
jag pallar verkligen inte
allt går bara åt helvete
vad jag än gör
vad jag än säger
hur jag än beter mig
nej usch jag orkar inte
och jag orkar definitivt inte
spela någon fkn match
men har man något val eller?
nej, alla kommer bara klaga om
jag inte spelar nu när jag sagt det
nu ska jag iallafall duscha
det kanske jag åtminstonde orkar

p a p p s e n d å !

det tog en timme och sex minuter så är jag här igen.
denna gång med dock inte lika mycket att skriva ner. bara en liten rolig sak som min pappa bjöd mig på. jag vill, som ni nog kanske inte vet eller vet, ha en ny tv, en stooor tv. och det har jag tjatat på pappa om ett tag nu och tipsa han om att jag kunde få det i julklapp av honom, och nu har jag ett sådant sug efter en ny tv att jag frågade pappa om vi kunde åka och kolla på en ny innan matchen imorgon då säger han
pappa - "men morsan ska ju åka och kolla på tv"
jag - "vadå? ska mamma det? vad ska hon ha en tv till?"
pappa - "inte vet jag"
jag - "det vet du säkert, vad ska hon ha den till?"
pappa - "jag vet inte"
jag - "ofta hon ska det, jag tror inte på dig"
sen går jag ner och efter ett tag och frågar mamma och då kommer vi fram till att pappa just försagt sig, mamma utbrister "det som skulle vara en överraskning, gubbjävel!" haha. den där pappa asså, ibland kan han då vara lite smålustig, men jag älskar honom iaf.

så imorgon ska jag upp tidigt, ska troligtvis iväg med mamma och jimmy till typ skärholmen eller något, det var någon typ loppis och i brist på annat att göra så hakar jag med typ.. sen skulle vi typ åka och kolla på tv, sen när jag kommer hem kanske det är tid att ta sig ner till hallen, det får vi se då.
oj vad jag förbrukade ordet typ där men vad gör det, det är ett fint användbart ord så jag lider inte av det. :) hihi

nu är klockan strax efter åtta, vad är på tv gott folk?
förutom idol. jag har inte följt det från början så tänker inte kolla på det, fuckno.
jag har bara kollat på det en gång denna gång, och då hann jag inte se länge för jag somnade jättesnabbt.
det roliga var att jag låg hemma hos keso, i deras soffa med henne bredvid mig.
social.se var vad jag var då! (aa)

nej dags att checka vad som går på tv, puss..

: )

nu var det 21 timmar och 20 minuter sen jag bloggade sist.. då är frågan vad har jag gjort sen sist då?
nej inte mycket, sovit som en liten unge, gått till skolan, ätit julbord osv. inte en helt vanlig fredag kan jag säga men en väldigt seg en, fast rolig också dessutom.
imorse innan jag gick till tåget satte jag mig och började tejpa mina skor, som har hål i sulan, med silvertejp. mamma kommer till hallen och kollar på mig, hon frågar om jag inte får plats med en sula till i skon och hon hämtar en. när jag är klar med hela specktaklet så säger hon "nej så kan du ju inte gå runt, du får pengar till nya". haha, det tyckte jag var lite roligt, hon ville även jag skulle slänga dom, men det tänker jag inte. mina små skor. kommer ihåg hur jag verkligen letade efter ett par vita tygskor, jag kämpade verkligen så när hoppet så gott som försvunnit hittade jag dom i upplandsväsby centrum. minns det som om det var igår, ne skoja men men nu är det dags att leta nya.. igen..

när jag kom hem från skolan hann jag bara lägga mig i sängen så somnade jag, det bevisade hur trött jag var, höll nästan på att somna i skolan också när vi satt och vänta typ en timme på att få gå hem.
måste bara påpeka att hur svårt kan det vara att få prata med en människa? och det roligaste är ju att det sas att vi kunde ta det på en rast på måndag, jag påpekade "framför alla andra så vi får veta om du ljuger ännu mer än vad vi redan vet?" då får jag som svar "vi behöver inte ta det framför alla andra heller" det var ju dock inte bara det som skrevs på smset men.. vad är det då man tror? jo att personen inte kan ta det framför alla andra, för det personen sagt till oss om dom är bara en ren lögn precis som allt annat, det här kan nog bli lite humor tror jag nog.

klar för mig, ska ner och fråga mamma en grej nu sen ut med hunden, sen är det en lugn och slapp fredagskväll som står på mitt schema. puss på det!

p i c t u r e s o f y o u p i c t u r e s o f m e (8)


h e l a d a g e n v a r n ä s t a n e n s t o r g u l d s t j ä r n a

idag har jag varit riktigt glad, eller jag har verkligen gillat dagen, förutom att det regnade lite och att jag inte fick träffa sandra men.. back to the good things again. mamma skjutsade mig till stationen för det regna, tack mamiii. sen kom jag till skolan en halvtimme innan jag börja, och det hade jag räknat med för att få hämta ut kläder oså men fick inte göra det så snackade massa med philip istället. sen när vi började fick jag reda på att jag skulle vara som servis idag, fett nice. ettorna får egentligen inte göra det eftersom vi inte haft den kursen ännu så det är alla andras jobb men vi var kort om folk och min lärare tyckte jag kunde göra det så, jag fick lära mig att bära tallrikar och lite sånt, fick massa beröm för yvonne att jag kunde det så snabbt hon sa att vissa inte ens hann lära sig det på en lektion och så, sen så fick jag massa beröm när gästerna väl var där också och det var asroligt. astrevligt folk jag "jobbade" med också. :) vi fick sluta typ två timmar innan vad vi egentligen skulle, det var osså nice. och anneli är fan det bästa läraren i världen, hon är fett med rolig haha!

sen kom en mindre rolig sak när jag skulle hem, någonstans jag vet inte riktigt vart hoppar fyra killar på, utlänningar och över 20 skulle jag gissa på. äckliga som fan allihopa, ena sitter och kollar på mig konstant och jag stör mig verkligen på honom, men försöker inte kolla så mycket, sen hoppar alla av utom han i sollentuna, alltså hans tre kompisar. och han sitter en bit bort där det är sex platser liksom och det var bara han som satt där och jag satt vi en fyra plats grej ensam, så sätter han sig där jag sitter fast snett emot mig, jag kollar ner i marken och fortsätter lyssna på min musik för att inte bry mig om han liksom, sen helt plötsligt efter typ en sekund sätter han sig bredvid mig och jag tänker "vafan sysslar idioten med." sen petar han på mig och frågar vad jag heter, vart jag ska av, om jag kan följa med in till stan och gå en promenad, om han kan få mitt mobilnummer, förklarar att han bara vill bli kompis med mig och frågar om jag tycker han verkar dålig. jag är typ fett otrevlig, kort i svaren säger att det inte är min mobil utan en kompis osv. han var fett jobbig iallafall, sen äntligen ska jag av och jag säger "aja jag ska av nu hejdå", jag reser mig och går därifrån, väl på stationen tänker jag typ äntligen är han borta, men tro det eller ej så går idioten bredvid mig och jag börjar få oro i kroppen, han fortsätter prata med mig först ignonerar jag honom och typ dissar han totalt men han följer efter mig aslångt, och vi kommer iväg från stationen, det var mörkt och inge folk så jag messar andreas och ringer honom, människan fortsätter få bredvid mig och börjar prata med mig igen även fast jag pratar med andreas i telefon, sen säger jag skitsurt (fick typ mod av att prata med andreas) "jag vill inte vara din kompis, jag vill inte ha med dig att göra, tågstationen ligger där *pekar* det är bara att vända och gå tillbaka, jag vill inte ha med dig att göra" men han bryr sig typ inte så jag säger "tågstationen ligger fortfarande där" olite till dåra men sen byter jag sida av vägen och han fortsätter gå fast dock på andra sidan vägen. sen går jag snabbare och efter ett tag kollar jag bak då vänder han, stannar och sen går han tillbaka till stationen typ.
asså fatta vad rädd jag blev? det var fetans obehagligt iallafall, tur att man har en sådan underbar pojkvän, annars vette fan vad jag skulle gjort. men iallafall fattar jag inte mig på vissa människor? han var typ överdesperat och var tvungen att gå av tåget för att verkligen få den kontakt han ville ha med mig, även fast han typ skulle till stan, usch. han var ful och hade typ guldtänder på hela underraden, nej usch. vill inte tänka på honom, han var hemsk och läskig. hoppas han inte vistas i mitt liv något mer, sånna människor behöver seriöst inte finnas!

föresten kanske min babyboy kommer till mig nästa fredag, hoppas som fan, jag saknar honom. <3
nu ska jag göra annat, snart duscha, börjar tio imorn så när ska jag lägga mig är frågan. aja, PUSS!

b ö g

i den här bloggen ska vi inte skriva skit grejer, alltså - jag tänker inte skriva något om matchen.  (fast jag kan ju bara skriva att jag är grymt nöjd över min underbart fina tackling på jenny, den satt som handen i handsken).

imorgon måste jag ta en allvarlig disskution med mor min om att hon måste ringa farbror doktorn för jag orkar inte gå runt och ha ont i foten längre, har snart haft det i en månad, om jag inte redan har det? grymt ont gjorde det iallafall idag på matchen (okej oj där nämde jag en till sak från matchen, men skitsamma).. iallafall, doktor måste sökas upp, jag behöver hjälp.
nu ska min kropp som förövrigt är helt slut resa sig och vandra vidare till duschen, imorgon börjar jag nio, jag pallar inte! plus att allt annat är typ fucked up också, men aja mitt fel och jag får ta och lida av mina små problem.
nu äre dags att kila sin kos, puss på er.

u n d e r b a r m å l t i d m e d u n d e r b a r s m a k

jag kan börja detta inlägg med att säga att ni bör lära er i vilka lägen jag är seriös och inte seriös.
sen som nummer två i detta inlägg kan jag säga att denna rubrik var INTE seriös.

nu sitter jag här i min lilla bubbs stora säng, hon gick just in i duschen och jag hör hur hon sjunger som förövrigt låter väldigt falskt, förlåt bubb. haha. när vi kom hem hit bjöds vi på mat av keso & tg, korv och pommes låg på tallriken men vi tyckte det lukta blodpudding båda två, tugga efter tugga garvade bara jänterna mer och mer och såklart började vi undra. sen får vi reda på att det inte är vanlig korv och pommes vi stoppar i oss utan dom har satt på extra "delikatesser". kanel och massa, typ curry chili och jag vet inte vad, jag lyssnade inte eftersom jag inte ville veta vad som just hamnat i min mage.

nu vet ni det också, nu har jag inte tid att skriva mer, eller snarare ingen lust, lycka till på matchen jennie. tack jennie. pusshej!

l e d i g a o n s d a g

segt, har sovit typ tio timmar inatt, behövdes om man säger så. idag har jag bara segat, kollat på tv, gjort chockladbollar, pussat på hunden och nu ska jag duscha sen ska jag iväg och träffa bubb. ikväll är det match, vi måste vinna! och jag hoppas på att få spela i samma kedja som keso, annars dör jag, pusshaj!

. . .

efter den här dagen är mitt huvud dött. jag fick hålla på med tre olika sorters lax och ägghalvor hela dagen (med en komvux unge som var asdryg typ), inte kul någonstans. trött blev man, ont i huvudet fick man.
och nu hatar jag mig själv mest av allt. jag vill bara försvinna. jag är helt jävla dumihuvet. vad tänker jag med? vad är det med mig? det är något vi båda vill veta. en sak vet jag iallafall, andreas.. du är värd något så mycket bättre än mig.
nu ska jag tvätta händerna och sen sova typ, ledig imorgon men sover tidigt iallafall, pallar inte vara vaken tjenixen.

a l l a ä r v i o l i k a

igår somnade jag från allt, vaknade helt plötsligt mitt i natten intrasslad i lite sladdar från datorn och att datorn stod på så att det var skit varmt i sängen, kläderna på mig osv. jag hann inte mer än att stänga av datorn så somnade jag igen.
det resulterade ju även till att jag vaknade rätt tidigt idag med, fan. har kollat andraavenyn och julkalendern nu på morgonkvisten, ska snart hoppa in i duschen, ska bara diskutera klart med min vän. :)

jag är egentligen fett irriterad nu, på en människa jag inte riktigt förstår mig på. hur man för typ två månader sen kan snacka så mycket skit om någon, bara massa negativt, hur man vill tappa kontakten även fast det inte går bara för att man själva ska kunna prata och träffas. sen nu två månader efter hör man att jag är en fjortis, att allt det här inte har snackats om. asså hur kan man bete sig så? jag tycker det är jävligt tur att det blev som det blev för du har ju en skruv lös. jag hade mina bra åsikter om dig, eller snarare jag hade många bra åsikter om dig och det vet du gott och väl, men nu nej nu har allt försvunnit. det ända du är är skit. du snackar massa skit, hela tiden, jag fattar inte hur du pallar det själv? visst alla snackar vi skit ibland. men det är det ända du gör jämt och ständigt. du säger olika saker till varenda kotte som vandrar på denna jord.
sluta snacka i nattmössan och säg det du vill säga istället för att komma på undanflykter för att allt ska vara bra, tro mig det blir bara sämre, det borde du lärt dig efter snestegen du gjorde.. jag trodde du hade lärt dig, men tydligen inte. synd.

j a g v e t a t t e t t f ö r l å t i n t e r ä c k e r m e n . .

har ni någongång känt att ingenting känns rätt? att allt ni göra ändå bara blir fel? och ni inser sedan snabbt att det inte är någon idé med någonting för allt bara blir skit i slutändan iallafall.
isåfall har vi två haft samma känsla, vi har känt samma sak. just nu känns det som att allt jag gör bara går åt helvete, allt jag säger missuppfattas och blir till en ända stor plåga i slutändan.
 
jag vet att det är jag som gör fel, men jag är för dålig, för dålig för att straffa mig själv även fast det är det jag vill. jag vet att det är jag som tar åt mig för minsta lilla, jag som retar upp mig på minsta lilla, jag som är allmänt dumihuvet. jag vet det, ni behöver inte påminna mig, det räcker med att jag gör det flera gånger i timmen varje dag.

allt jag vill är att det alltid ska vara perfekt hela tiden, det vet du. du vet också att jag älskar dig mer än livet, att du är mitt allt. ljuset i mitt liv liksom, typ min livskraft. utan dig inget mig kan man säga.
 varje gång det sker att vi börjar tjaffsa, allt bara blir sämre och sämre för varje ord vi säger så får jag en stor klump inom mig, en klump som samlar ihop sig all rädsla i världen. jag blir jämt så rädd, rädd att förlora dig. du vet att det är det sista jag vill - att förlora dig. eftersom du är det bästa i mitt liv, mr.p liksom så har jag inte råd att förlora dig, jag vill inte, jag skulle inte klara det. jag skulle inte vara hel då.

jag vet att jag sa till dig innan det blev du att jag sökte ett förhållande som hade allt, att man kunde vara det sötaste paret i världen, att man kunde ha dessa små tjaffs utan att det blev till stora bråk att allt ändå var perfekt även fast man tjaffsat. jag vet att du tyckte det var konstigt att jag vill ha ett förhållande man kunde tjaffsa i men det är bara för dom två förhållanderna innan var liksom ena tjaffsfritt och andra tjaffsades det hela tiden, det sög och jag vill inte ha tillbaka det, det var även därför det tog slut i dom förhållandena för jag gillade liksom inte läget.
det du och jag har är för mig perfekt förutom dessa större tjaffs som nu tyvärr blivit som en vana ungefär, även fast jag inte vill att det ska vara det och jag är nästan säker på att du inte vill det heller. jag vill fortfarande att dessa tjaffs ska finnas, men små tjaffs någongång ibland, för det behövs för att sätta varandra på plats. veta vart man har varandra liksom. det behövs iallafall för mig, vad du tycker om det har jag ingenaning om. men jag vill iallafall inte ha dessa tjaffs såhär ofta, inte så här stora och inte att det slutar i dessa meningar.

men whatever, jag vet att jag inte är perfekt, jag vet att jag för det mesta är typ världens sämsta flickvän, att jag oftast går över gränsen, gör snesteg, säger fel saker, blir gring för ingenting och missuppfattar för mycket. det är jag, jag tänker inte ändra mig förlåt, fast jag har ställt ett krav på mig och det är att skärpa mig, förbättras. men jag tänker inte ändra mig helt. jag är den jag är liksom det är bara att acceptera eller inte. men du vet att jag vill att det föralltid ska vara du och jag. så jag hoppas inte jag kan förstöra detta vi har för att jag är som jag är. om det riskeras att ta slut pga att mitt huvud är fucked up så ska jag ta mig själv i örat och tvinga mig, verkligen tvinga mig, att ändra mig. jag lovar. jag skulle göra det för din skull, eller för min snarare. varför vet nog alla nu.

förlåt för allt, jag önskar att det kunde vara bra, perfekt. jag vill att du ska tycka det, okej? förlåt, jag menar det verkligen förlåt. jag hatar mig själv just nu, verkligen hatar. det gick för långt, och det var mitt fel. förlåt igen.

jag började gråta för dessa ord som skrevs som inte fanns i min hjärna, det jag inte ville läsa läste jag iallafall tyvärr. jag tryckte huvudet mot kudden som har din doft kvar, fattar du då kanske lite mer hur mycket du betyder för mig? jag behöver dig här och nu, jag saknar dig.

det gör ont, mitt hjärta svider.

andreas, jag älskar dig. och det kommer jag alltid att göra vad som än händer.
förlåt åter igen.

j e n n i e t a l a r u t

ännu en helg har gått, fast den här helgen var något speciellt. en helg med pojken, en helg då han och jag firade en månad, den bästa månaden som jag någonsin gått igenom i hela mitt liv, jag lovar. som jag sagt till honom, den här månaden är bara en början, en början på en evighet.

jag orkar egentligen inte berätta om helgen, den har varit underbar. bestått av film, innebandy och lite sånt. om ni vill veta mer, visst fråga, jag svarar väll om ni är värda ett svar hihi.

idag var det skola igen, 09.30 - 16.00 och kök hela dagen med tvåor, treor, iv och komvux, och sug min dase vilken dag, den sög. jag fattade inte ett piss av det jag skulle göra typ, och läraren ba "när du gjort det där säg till mig så ska jag fixa resten" men när jag väl sa till henne tog det typ en halvtimme för henne att komma varje gång, det var fett irriterande, plus att vi var i storköket som man inte hittar ett piss i och jah usch! imorgon är det samma visa fast andra tider och mindre folk. 14.00 - 22.00 - jag kommer dö så jag vill tacka för mig, haha.
idag var jag på min första träning på väldigt länge också, kändes grymt bra konstigt nog.. hm. hihi
sen på onsdag är jag ledig och då har jag match, sen får vi se vad som händer innan det. den här kvällen ska iallafall bestå av andraavenyn, film, chips, och fanta sen sova sent. myys.


JENNIE <3 ANDREAS
30/10-2008
JAG ÄLSKAR DIG


RSS 2.0