tantolunden

nu är jag pigg som en lärka igen - not! men iaf, min gårkväll var underbar. först var det bara jag, sandra och ida så vi satt och grillade, var sociala med någon tim som vi även lånade ketchup av oså, sen när han och hans gäng drog kom lovisa, när klockan gått ett tag bytte vi plats till några 25 åringar (?) och vi var 20 av någon konstig anledning. alla skrev på min filt under kvällen och det hände massa olika små saker, tänker inte gå in på detaljer. men det var en underbar kväll med mina brudar på tanto. puss på det.
idag har jag hunnit kolla på robinson finalen, synd som fan att inte anna eller jarmo vann menmen.. sen gick jag ut och la mig en stund i solen innan jag gick in och duscha, snart ska jag fixa lite och lite senare åker jag, mamma och pappa hem till johan och firar honom, han fyller år imorn. ikväll får jag se vad som händer, vet vad jag vill göra men får se hur det blir med det. nu ska jag börja fixa lite, p&k.

lördagskväll med mina brudar

the voice på hög volym och jag är klar för att gå. men ska inte gå förens om en kvart typ, brudarna möter jag på tåget och sen drar vi till stan och handlar sen tänker jag inte säga vart vi tänker hamna. det berättar jag om imorn. superduper kväll kommer vi ha iaf, hoppas ni får det med. PYSSEN!

jag hatar huvudvärk

igår var inte min dag alls som den skulle, jag åkte till tandläkarn somsagt och där blev det inte rotfyllning som jag trodde utan ska dit den 14 augusti och göra det. sen åkte jag till skolan och var med på idrotten, vi vann över dennis i brännboll så vi ska få glass nästa mentorstid, maha. sen fick jag världens huvudvärk och kom hem, tänkte sola men mitt huvud tillät mig inte. sen åt jag middag och efter middagen somnade jag och sov sågott som till halv åtta imorse. så nu har jag asont i ryggen! ikväll ska jag vara med brudarna, ska bli myys. nu ska jag duscha tror jag, pyss.

thanks god it's friday!

japp, det är fredag idag om det är någon som lyckats glömma det. jag ska snart bege mig till tåget och s:t eriks sjukhus typ. ska till tandis, och fan vad jag inte vill det. efter tandis får vi se om jag hinner åka till idrottslektionen eller inte, om tiden tillåter mig så gör jag det. ni får ha det grymt bra! jag ska iaf hålla tummarna för mig själv i stolen, p&k.

pluggpluggplugg

dags att plugga lite tror jag allt. måste plugga både matte och livsmedelskunskap, båda proven är på onsdag. och om jag inte får minst vg på matteprovet blir jag tokig, för om jag får vg eller mvg på det provet får jag vg i matte A. sen livsmedelskunskapen är säkert osså asviktig.
imorn är det tandis, och jag måste ta tåget 09.27, don't forget that jennie!

du du du bara du

det går inte många sekunder utan att jag tänker på dig. du är något speciellt, något extra liksom, fast jag vet inte varför jag tycker det. jag vill bara vara med dig hela tiden, ha kontakt med dig hela tiden men allt känns så fel och omöjligt. jag vill inte känna såhär, vill inte tänka såhär, vill inte att det ska vara just som det är nu.


den här får mig bara att tänka på dig ännu mera, dock vet jag inte varför..

bioonsdag & sovmorgonstorsdag

igårkväll kom jag hem strax efter tolv, och då gick jag ut med min hund så orkade inte blogga sen. men igår hade jag det iaf gr8, jag och isa åkte in till stan och mötte först hennes pappa, sen gick vi och fixade biljetter till bion sen gick vi runt och kollade lite i affärer innan vi blev vrålhungriga och gick och tog lite mat på donken, + jordgubbar. tihih. sen gick vi till hemköp och shoppade loss och sen gick vi runt lite i stan för att slösa lite tid, mötte även på R. sen var det bio som gällde, och alla som säger att den är dålig kan slänga sig i väggen, den var ju bra!
nu ska jag fixa mitt hår sen är det skola som gäller, hade tre timmars sovmorgon idag, underbart.

min fantastiska tisdag och idag är det onsdag med bio

förlåt att jag inte blogga igår men sörrni jag hade annat för mig. jag hann inte mycket mer än hem efter en städdag i köket förens jag skulle på tåget igen och ta mig tillbaka till märsta. jag, isa, lillen och dännemään skulle nämligen till steningebadet och grilla. dock började det dugga men det hindrade inte oss från att gå och handla och dra dit iaf (efter tjat dårå) sen så blev det så att jag och isa fick åtta stycken bacardi breezer så vi satt där på en filt och drack & gotta oss, sen gick daniel och marcus så ringde vi tony, innan han kom pratade vi typiskt tjejsnack, tihih det var underbart. sen kom iaf tony och vi stanna yttligare en timme typ, sen åkte vi till coop och sen skjutsa tony hem mig. (a)
nu ska jag fixa lite sen ska jag och isa in till stan och kolla affärer och kolla på bio, 17 AGAIN!!!! :D
p&k


måndag!

min pappa är bäst, fick en ny mobil av honom idag! ska ta hand om den som om den vore min lilla bebis. :)
nu ska jag kolla på färjan och dricka puco, love.

jag behöver inte säga så mycket


min lördagskväll i ord

jäävlar vad svårt jag hade att somna inatt asså, efter robinson skulle jag somsagt sova men ikke! jag var jätte pigg och med det kom tusentals tankar till min skalle och vägrade lämna mig. så jag började må dåligt och det gick absolut inte att somna, men tror jag lyckades slockna kvart i fyra iallafall. hemskt vare..

nu ska jag berätta om igår kväll för er, min och mimis kväll. det började med att jag gick hem till henne, där var vi inte en lång stund innan vi gick och åt pizza. tihih. sen när vi kom hem till henne igen gick vi till lekparken och var där med lilly (hennes lillasyster) sen gick vi och handlade innan vi bestämde oss att lämna lilla hld. så vi tog tåget till stan där vi var en stund, men sen åkte vi till hornstull och tanto. där träffade vi lite folk, tex en viggo, en robin, en lama och en luis tror jag och sen massa massa andra. vi var med dom heeela kvällen lång. först var vi i tanto, sen gick vi upp på ett berg där, trodde förövrigt jag och viggo skulle dö men vi lyckades komma upp utan skador, dock hade viggo fastnat i typ en rot eller vad han fyllesnacka om haha. sen när vi precis kommit upp dit vi skulle jaa tror ni inte vi skulle ner då igen eller? så vi gick ner, och väl nere bestämdes det att vi skulle till ett annat jävla berg i zinkensdam eller vad fan det heter. så vi åkte dit, jag, mimi, viggo, robin och en till tog tuben medans alla andra gick. när vi kom dit satt vi där och njöt av utsikten galet länge och galet härligt var det ända tills.. någon började spotta på mimis rygg, hon blev skitsur och den snubben vi inte kom på vem det var förstörde everyting. slutade med att jag och mimi åkte, precis som alla andra dock gick dom av i slussen och vi i stan. där gick vi till hötorget innan vi åkte hem. det var min kväll, jag gillade den. :)

02.01

galen kväll, skriver mer när jag vaknar för nu ska jag kolla på robinson och sova lite. p&k!

:(


det går inte en sekund utan att jag saknar dig
det går inte en hel dag utan att jag tänker på dig
kom tillbaka, jag orkar inte det här med att vara utan dig


internetspel is the shit

nu är jag vaken, efter att ha legat i sängen hela dagen och spelat spel på internet i timmar så tog jag iallafall tag i dagen och gick och duschade, så nu ska jag sminka mig och så sen ska jag träffa mimish. :)

lördag

ännu en sånhär seg dag? jag orkar inte gå upp ur sängen, vill bara ligga här samtidigt som jag vill göra något. men vet inte vad man kan göra dock. men något erbjuds säkert när dagen vandrat lite. annars tar jag det lugnt. eller inte. snart ska jag nog börja med att duscha och äta något iaf. hoppas ni får en braoig dag, p&k!

ge mig fkn sommar!


Förändring med stort F

så nu har jag ändrat allting, header, bakrund, design, everything you know. ville dock ha en ljusrosa bakrund på hela alltet men orkar inte anstränga mig och lista ut hur man gör, asså både vitt och rosa, men när jag gjorde det blev det hel fel, så sket i det efter 15 minuters försökande.
och bara  så att ni vet så är jag ännu tröttare nu, jag smsade han och jag tror jag ska krypa ner under täcket nu. lockande iaf. först ska jag dricka godmorgon juice som för mig borde heta godnatt juice för dricker det på kvällarna ist för på morgonen, tihih. jag bad dig inte att läsa? ;) p&k!

fredagskvälls babbel om han

sitter just nu och kollar på tv, är galet trött så skulle inte banga en sekund på att sova. fast samtidigt bangar jag.. och det
liksom kliar i fingrarna mina för jag vill så gärna smsa han. men jag får inte, eller jo klart jag får. men jag ska försöka inte göra. men jag kommer inte klara det, om jag känner mig själv. jag kanske bara kan skicka iväg ett "vad gör du?" även fast jag vet vad svaret kommer bli, skitsamma, får se hur jag gör.
nu är pausen slut, p&k!

brunch med bästus



om en timme sitter jag på tåget påväg till rotan,
jag ska äta brunch med bästus, jag är vrålhungrig!



..

varför blir det alltid så som man inte vill att det ska bli?
     

stan, här kommer jag!

nu har jag städat lite, bytt lakan oså, sen även fixat mig för nu snart bär det av till stan med P. :)

uppdatering

igår tog jag ett nytt hål i örat, sen var jag i märsta och tog sista tåget hem. och då pratade en "lugna gatan" kille med mig, sen så träffade jag nettis på tåget, och då fick han reda på mitt namn då började han snacka ännu mera, fast han var faktiskt lite rolig så det gjorde ingenting. ;)
nu tror jag jag ska höja musiken lite och städa mitt rum, p&k!

lite helg

nu ska jag ta mig till att skriva liite om helgen.
frida sov hos mig alla nätter helgen erbjöd oss, i fredags lallade vi bara runt i stan lite innan vi inte pallade det mer och åkte hem. i lördags började det med att vi åkte till rotan och fixa lite, sen häggvik och handla, sen hem och fixa oss, sen stressa iväg till norrviken där det var dags att fira mig. folk kom, folk gick, folk jag kände var där, folk jag inte kände var där. vi fick även besök av nattvandrare, friditsledare och polisen. men galet kul hade jag iaf och 00.00 sjöng alla för mig och det var ballt. det var en galet lyckad fördelsedagsfirande. när alla drog kom V och hans kompis och satt där och chillade med mig och frida tills klockan blev halv fyra och jag och frida betalade 20;- för att få komma hem och värma oss.
söndagen kom farmor&farfar och min bror hit på fika, sen gick jag och frida till kyrkogården eftersom det var två månader sen morfar dog (17 mars - 17 maj), så tände ljus åt honom. sen träffade vi J & D.

imorn är det orientering och fuck vad det suger!

jag är ordlös


Gyllene Tider - Kung Av Sand (Live)


17 BAST JAJAJA

sliten? ohja
stressad? ohja

men idag är det min dag vilket som! :D
jag och frida låg i sängen förlänge och nu har vi bråttom eftersom vi ska äta prinsesstårta klockan 2. p&k skriver sen.

lite uppdatering iaf

har ingen som helst lust att skriva. var iaf i skolan till 9 i onsdags och 10 igår, det var kul men jobbigt! nu ska jag läsa messet från frida ifall jag ska möta henne någonstans, på söndag blir jag 17! och imorn ska det firas, p&k.

skuuuuuuuuuuuuuulan breeeeeeeeeeeeeeeeeeh

daniel & marcus hälsar, jag är trött, skriver sen, p&k.

lång dag imorn står på schemat

skola från 08.15 - 21.00 imorn, så kanske dags att tänka på att duscha och slagga?

glass + migrän = perfekt blandning

idag har jag haft migrän från att jag vakna nonstop till nu. och det har inte varit något vidare eftersom vi befunnit oss i ett kök med mycket att göra och stressigt som fan. så det blev ju aldrig bättre, dessutom var inte skolsyster där på ett bra tag heller. men min pappa räddade min dag och skjutsade mig till ica så jag kunde köpa glass, så nu är jag åtminstonde lite räddad.

mage!


mina sötnosar - bubb&fanny

efter skolan idag drog jag direkt till stan och mötte guse, vi gick och köpte en piercing till mig (som förövrigt sitter på plats nu) som jag fick av henne i födelsedagspresent, tack bubb! <3 sen gick vi till donken och satt där och samtala, sen kom det fram två cpkillar till oss, åh vad störande vissa är. men det är ju sånt man får tåla, ibland är det ju inte så lätt att vara poppis. :) nu ska jag snart duscha, men min hund ligger och sussar med huvudet på mitt lår, hon är så söt så att jag skulle kunna äta upp henne nästan. tihih, nej nu ska jag och mitt onda huvud duscha typ, p&k!

6 dagar kvar!

nu sitter jag i skolan, vad vi gör har jag ingenaning om, ni vet inte hur våran engelskalärare är men kan säga en grej - knas! han är spårlöst försvunnen och vi har ingenting att göra, haha. skitsamma, det är soft som det är.
slutar tidigare också.. som vanligt.. han ska till tandis, och jag ska till stan och peka på en piercing åt guse. (aa)
nej nu hade jag tänkt fortsätta göra ingenting och hålla tummarna, p&k!

everythings gonna be all right

idag har jag inte orkat någonting, nada, nothing, osv. bara suttit på en stol i solen, pratat med mamma och pappa och kollat på film. och varit ute med fanny, och ätit middag, å spelat lite tvspel. osådär.
igår åkte vi ju till grönan och hade galet kul, en fråga jag jämt ställer mig är hur man lyckas ha kul tre stycken, att tre kan passa så bra tillsammans, hur tre kan skratta samtidigt osv. men jag tycker iaf det är galet bra att det är så, för när det är vi tre har vi det verkligen super! när vi varit färdiga på grönan åkte vi till norrviken en sväng för det var någon som fyllde år, dock varade vi inte där länge men det dög. tihih. sen åkte jag hem och sov.
imorn är det skola igen, sen ska jag till stan med guse en snabbish. :)

jag längtar galet mycket till helgen! <3

exuse me, do you speak about us?

nu ska jag strax kila till tåget, eller snart och snart men om en kvart iaf, jag börjar bli hungrig fast vi ska äta på grönan får se om jag får mat på en gång kanske, maha nej men.. nu ska jag säga hejdå på msn och sen avrunda här hemma innan jag vandrar iväg och möter mina pluttinuttar på tåget. hare bra tills nästa gång, det ska iaf jag ha, promise p&k!'

en sak som bara jag vet

det blev inte att jag åkte till vasaparken pga "dåligtväder" enligt min granne.. så gick upp alldeles för tidigt i onödan, men pga det fick jag iaf träffa mina bröder, tihih. nu ska jag ta och sminka mig för idag är planerna: GRÖNA LUND! p&k


Måns Zelmerlöw - Hope and Glory Acoustic

det är synd att en människa ha sådan makt över en annan

efter en kväll framför en och samma msn ruta så blev vi båda trötta och sitter nu istället och messar. (a) jag ska kolla sl nu innan jag lägger huvudet på kudden och ja.. imorn blir det upp tidigt och dra till vasa parken, sen blir det nog att vara med sandra och philip. :) p&k

den är bara så.. klockren, haha

95% av alla tonåringar skulle få panik om Tokio Hotel stog på toppen av ett 10 våningshus, beredda att hoppa. Kopiera detta om du tillhör dom 5% som skulle ta med sig popcorn, sina kompisar och samlas nedanför byggnaden och skrika: JUMP!, JUMP!, JUMP

"du är som pulvermos, nästan ingen vill ha dig"

jag såg just en film från när zaciboy var i sthlm, mår seriöst dåligt av att se den filmen!

men whatever, nu har jag varit med frida, vi spelade tv spel (!) och vi ägde, vi hade typ som max 58 liv, tihih. sen gick vi ut på promenad och snacka massa skit, gud vad jag älskar den tösen.
nu ska jag duscha, sen ska jag fortsätta vara bäst på tv spelet, maha. imorn är det fredag föresten, galet skönt!

hinner inte med rubrik

skolan idag var bra, somvanligt dårå. dock hade vi engelska nationella och ja det ska vi väll inte prata om tror jag, tihih. på datakunskapen jobbade jag och sandra fett med bra och vi blev klara med våran powerpoint och vet ni? vi tyckte det lukta mvg på låååånga vägar, tihih. vi blev iaf fett stolta.
mitt lilla feberliv kommer snart hit och hälsar på, nu ringer det på dörren p&k

jag kommer aldrig glömma dig

när allting var som svårast för dig
så sa du adjö och lämna oss kvar
mina tårar faller för min saknad är så stark

turen är inte ofta hos oss, men ibland så

nu ropar duschen, men tänkte skriva lite hära först. just for you baby. nej men, först hade vi christian på matten, det ska vi nog inte skriva så mycket om haha, sen hade vi anneli lite och sen lunch oså, sen världens sämsta teater skit, jag somnade tom så jävla dålig var den. sen efter den skulle vi egentligen göra massa shit om den osv men vi fick christian att skicka hem oss istället, vi skulle egentligen slutat fyra om vi hade vanlig onsdag, tre idag men vi slutade två! :D
jag åkte då med mamma och gjorde lite ärenden och sen åkte vi och hälsade på farmor och farfar, sen var jag även en sväng i kista och köpte hårgrejsar. å nu ska jag duscha, sen ligger en hund och väntar på mig så vi ska kolla på något program eller nått innan vi sussar sött! imorn är det nationella, sug min dase p&k!

obs! får inte glömma att måla om naglarna.. (a) tihihihihihihiihihih.

come back to me, and be here like before.

tisdag

bra dag i skolan, yesyes. nu har jag galet ont i huvet, yesyes.
jag tycker du är dumihuvet, yesyes, och jag saknar dig, yesyes.
(handlar ju då inte om samma person)

never say goodbye please





it'll never gonna be
the same again..







måndag

anders är nog en av dom bästa tandisarna som finns! bara så att ni vet det, nu ska jag iväg och möta fridisen snart, p&k.

jennie talar ut sista gången för denna dag

nu är jag galet pepp på att lägga mig i sängen och sooova, men ska kolla på lite program genom internet så jag blir tröttare än någonsin först. imorn får jag lite sovmorgon, måste dock ta 09.27 tåget in mot stan för att vara hos tandis 10.15. det kommer säkert gå åt skogen för jag är rädd för herr tandis nu för tiden, whatever. sen ska jag träffa fridis.
nej nu ska jag fixa lite innan jag lägger mitt yra huvud på kudden, p&k.

lämna mig inte ensam, jag behöver dig faktiskt

du är en av dom som säger att det kommer bli bättre och jag lyssnar på det.

guitar hero, omogen vuxen, och stor fet brasa

nu har jag inte bloggat på ett tag och det bror ju såklart på att jag haft galet mycket för mig.
sist jag skrev berättade jag om att jag skulle hem till min bror, och skrivet är skrivet. klockan tre hinner jag slumra till lite i sängen och lyckas sova endast en kvart innan mobilen ringer och johans kompis står på vägen med bilen. vi åker och hämtar johan med flera och åkte hem till honom där vi var vakna några timmar med gh. sen gick vi och la oss halv 6 och jag sov på soffan.
vaknade rätt tidigt, eller okej tolv, och väntade fyra timmar på att få komma hem och duscha. när jag gjort mig klar osådär åkte jag till kista en stund innan jag och keso bestämde oss för att träffas efter några månader, vi åkte in till staden, skulle fota men keso hade glömt minneskortet (bra brud ;D) sen mötte vi några istället och gick och åt. sen skulle jag och keso hem till henne och hämta grejer och vägen dit var då inte lätt. vi skulle ta tuben till mörby centrum och vi sätter, precis som alla ungdomar, upp fötterna på sätet och en gubbe börjar disskutera med oss, efter mycket om och men orkar jag inte höra hans babbel mer så tar ner fötterna men han slutar inte kritisera oss för det nejnej. jag och keso börjar kolla ut och prata med varandra som om han inte existerade. sen tar gubben som var runt 55-60 (?) upp en kamera, sen riktar han den mot oss och då tar jag med mig keso och byter plats, men tror ni gubben sitter kvar eller? nej han var helt dumihuvet och går efter oss, så vi byter plats igen men nej han var så omogen att han skulle ha kort på oss, varför liksom? då ska jag och keso gå av tuben för att ta nästa men då ställer han sig i dörren och då blir jag förbannad på han så går in puttar till han och står och skriker på honom för att jag blev så jävla less på han, och frågade hur gammal han var, och förklarade att det inte märktes att han var vuxen, sen kom jag även in på att han var peddo. sen efter det gjorde jag och keso det dåliga valet att byta tub. det var iaf ett stort bevis på att även vuxna kan vara ruggigt omogna.
tillslut kom vi hem till mig iaf där vi skulle sova på natten, vi kollade på film och somnade.
på lördagen tog vi det lugnt innan vi stack till kista och åt sen shoppade hon, sen drog jag hem och hämtade lite things och gick till mimish, sen gick vi till stranden där johan, sebbe, wasim, hans kusin med tjej och lite 91or från gamla skolan. vi grillade korv och det bjöds på live musik, sen när korven var slut fixade vi fetaste brasan och satt där länge länge, det var hur mysigt som helst. dock insåg man hur mycket rök man luktade efter ett tag. sen när det roliga var slut så gick jag och mimish till hld fotbollsplan och satt där en stund innan vi gick hem och jag gick hem för att sova.
nu ska jag ta tag i dagen (ta det lugnt x1000) imorn är det tandis osså, suck.
aja, tack och hej för mig p&k

natten är lång för den som orkar

drog till sigtuna på middag med sandra och philip och det var fett med mys, asgod mat + efterrätt och xider, mumma! sen skulle vi till johan och umgås, men så blev det ikke, så drog hem, tänkte sova osådär men så blev det ikke heller, efter att ha tagit bort smink och allt ringer bror som jag ringt tidigare och det bestäms att han och hans kompisar ska komma och hämta upp mig, så började sminka mig igen halv två på natten och oj vad det kändes bra då haha.
nej nu ska jag fortsätta vänta, en är natten inte slut, p&k!

RSS 2.0