vet inte vad längre

hej alla. jag har egentligen inte alls lust att blogga just nu, är inte alls på humör men jag tog orken till att skriva några rader iaf. idag pallrade jag mig till skolan och kämpade mig genom dagen i kylan med alldeles för lite kläder. när dagen var slut skyndade jag hem en snabbis sen for jag till sollentuna centrum och mötte upp guse. vi uträttade några ärenden och sen så tog vi bussen tillsammans, dock inte till samma ställe. kvällen spenderade jag hemma hos jocke, vi kollade på film oså. sen tog jag bussen hem och såklart så när man loggar in på msn sjunker humöret direkt och man vill bara grina. msn suger seriöst!

nu ska jag iaf hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig, kanske kolla på film. får se. good night.
jl

life is what you make it

jag börjar detta inlägg med att jag mår mycket bättre nu, om jag mår såhär imorgon bitti blir det att dra till skolan och leka eftersom vi har frilufsdag (vilket egentligen suger) men men nu ska jag inte börja klaga här inte.

jag skulle vara vid mammas jobb klockan tre var det bestämt för eftersom jag mådde bättre skulle jag följa med henne till rusta, och sen vid fem skulle vi hem till min bror johan och hämta tv bänken jag skulle få. när klockan var ungefär fyra och vi var så gott som klara på rusta beslöt sig jag och mamma för att åka till kom-köpcentrum för att gå in på jysk och köpa en grejz till sängen. men såklart, när man väl är där så finns det inte den storleken man ska ha, alla andra storlekar finns men inte just 120x200, tala om att man blir halvt sne då? sen fanns inte heller annat vi skulle ha man ba jippie.. vi inhandlade iaf en tidig julklapp till pappsen. sen gick vi in på pris exra och köpte färdigmat, tagaliatelle i krämig ost- och skinksås med smak av basilika och vitlök. eftersom pappa inte skulle komma hem och äta så fick jag ju lov att fixa något litet som bara var att värma i micron. sen så gick vi även in på en affär där det finns kläder och skor osv eftersom vi hade tid över. sen åkte vi till johan som bor i närheten men han hade såklart inte kommit hem från jobbet, mamma gick en sväng med fanny och jag satt kvar i bilen och radera massa skit från mobilen. jag och min bror är mitt uppe i typ en "hata-varandra-period" vilket känns rätt så jobbigt, på besöket idag fick jag mycket skäll över hur jag betedde mig både från johan och mamma. vilket dom inte fattar är att jag bara beter mig så mot johan för att han är beter sig konstigt emot mig. men dom har fått för sig att jag är så mot alla och borde skärpa mig för om jag fortsätter så kommer det inte bli bra i framtiden har dom konstaterat. så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att ändra på mig mot johan, vi är liksom syskon och man älskar inte alltid sina syskon, eller jo innerst inne gör man ju det men man visar det inte alltid lika mycket. och det är bara fyra år emellan oss så det är inte alltid så lätt även fast man inte vill att det ska vara så, så bara blir det så. iaf så åkte vi hem efter ett rätt så snabbt besök, med mig hem fick jag även filmen 'nattbuss 807' eftersom jocke inte har sätt den så jag ska ta hit honom så ska vi kolla på den någondag. när jag kom hem satte jag in pastan i micron och vet ni? den var jätte god! sen har jag blekt håret, och tråkigt nog så blir jag aldrig nöjd eftersom det aldrig liksom jämnar ut sig, det är fortfarande mörkt på vissa ställen, det vill jag ha bort! men nu orkar jag inte skriva mera för jag ska kolla på tv nu, harre bäst mina älskade läsare.

jl


i will allways love you

jag ligger i sängen, vaknade imorse med världens huvudvärk, kändes som jag hade feber och det känns som det fortfarande men jag tror inte jag har det. men jag kände att det var bäst att stanna hemma och vila. igår efter skolan åkte jag och träffade älsklingen vi gick omkring lite och sen träffade vi hans kompisar okan och robban. dom skulle åka och repa så vi gick hem till jocke och hämtade hans bas sen tog dom bussen mot danderyds sjukhus och jag fick vänta på min buss själv i typ tjugo minuter eftersom jag skulle åt andra hållet. men guse ringde och undrade om vi kunde göra något eftersom censie skulle på träningen i min skola. så när jag var vid edsbacka hoppade bästisen på bussen och vi åkte hem till mig och hade allmänt trevligt. sen när klockan var ungefär kvart över nio gick vi bort till skolan och mötte censie sedan väntade jag med dom vid bussen och sedan gick jag och hunden hem, när jag kom hem duschade jag och skrev lite på min engelska uppsats som jag även hade tänkt ta tag i nu. men först ska jag nog gå ner och försöka få något i magen.
 hoppas jag kryar på mig så snart som möjligt.


my din komentar på inlägget 'dessa val, dessa stora problem'. tyvärr kan jag inte svara på det nu. det visar sig förr eller senare.

jl

hate is a big word

nu sitter man i skolan datasal och har so lektion. det är inte så lätt att koncentrera sig kan jag ju säga, allt man gör är allt det man inte ska göra. vi har vikarie och hon har rätt bra koll på oss men just nu är hon inte här och då passar ju såklart alla på och göra annat. vi ska gemföra hinduismen och buddismen, jag och mimi har bestämt att vi gör arbetet tillsammans så att det blir lättare. efter skolan åker jag och träffar jocke sen så ska han repa då far jag hem och pluggar engelska typ, skippar träningen eftersom jag har mina anledningar. men nu kanske jag ska sätta igång och göra lite iallafall? några rader kan jag allt skriva.

jl

never let you go

dagarna blir allt längre. jag går och lägger mig försent varje kväll, jag tycker det är jätte dåligt att jag inte kommer i säng den tiden jag ska och jag vet inte alls vad det kan bero på. jag vill skärpa mig men jag tror inte jag kommer lyckas. men försöka går alltid, kanske kommer jag upp i tid då också, man kan ju alltid hoppas. godnatt snart iallfall.

jl

dessa stora val, dessa stora problem


det finns val man måste ta i livet, val man kanske inte ens vill ta? men det måste göras även fast det är svårt. men jag vet iallafall att jag har bestämt mig, det kanske visar sig att jag gjorde fel förr eller senare. men jag tror inte det. jag kommer nog sakna det en del men samtidigt kommer jag nog inte göra det, jag kommer ha tid till så mycket annat, slippa all denna stress och oro. men när tårarna rinner och hatet finns inom sig så tror jag det är ett bevis på att det är bäst att lämna det bakom sig och ta nya tag.

 livet går vidare, förhoppningsvis.

jl


shopping galen

jag har just kommit fram till att jag har suget "shopping" i kroppen. jag har kommit på saker jag vill ha, och det blir bara mer och mer för var dag som går. det var faktiskt ett tag sen jag shoppade lite nytt till garderoben. bara jag hade pengar till att köpa det.

- nya leggins
- nya skor
- ny väska
- massa t-shirts (långa som korta)
- jeans
- tjocktröja
- hårfärg
- någon slags täckkräm
- nya benvärmare

- nya underkläder (bh & trosor)
- en vårjacka nu till våren


möljigtvis någon som har lite pengar att skänka mig? ska snacka med mamma sen ska jag snacka med farmor också. sen får vi se om jag får som jag vill. nu ska jag iallafall ut med hunden och sen ska jag byta om och så fort pappa kommer åker vi nog till träningen.
 have fun and live your life!

jl


slö start på veckan

nu är det måndag igen, jag sitter på den vanliga platsen i skolan. imorse kom jag upp försent och det fick jag såklart böta, tio minuter försening till so lektionen. igår var det en riktig slapp dag, jag kan vara ärlig och säga att jag slöade nästan hela dagen och gjorde inte alls någon nytta. vi åt pizza till middag, ja ni läste rätt. jag åt pizza. jag bestämde mig även att åka iväg och spela träningsmatchen mot sköndal, vilket jag kanske aldrig skulle gjort? det är en fråga jag gärna skulle vilja ha svar på. ifall jag inte skulle åkt dit utan suttit hemma och pluggat lite istället så skulle det aldrig blivit som det blev. iallafall för dom som inte vet så fick jag utvisning (somvanligt) och värsta utskällningen av min tränare. hur kul är det på en skala? när jag kom hem så kollade jag på någon beck som gick på tv sen duschade jag och gick och la mig, somnade allt för sent vilket inte var något bra. ikväll drajjar jag på träningen även fast jag inte alls känner för det men jag gör det iallafall för att det känns som att jag verkligen måste det. har ju inte varit på någon träning efter jul plus att jag inte vill förlora all kondis. vet inte när nästa blogginlägg skrivs, men det blir väll förr eller senare. morsningkorsning.

jl

och nu var det dags igen

som rubriken lyder, jag har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna. förlåt för det men har verkligen inte haft ork för det. jag har fixat massa i rummet och nu är det så gott som klart, i just love it. igår var jocke här, vi myste framför film, gick en sväng med fanny och åt middag. ikväll blir det film med frida, hon kommer hit så fort hon ätit middag vilket jag inte vet vilken tid det blir. imorgon måste jag plugga lite och sen kanske jag ska spela match också. men vi får se vart planerna går imorgon.

vill bara påpeka att
jag och jocke varit tillsammans två veckor idag <3

jl

iskallt och snö, inte min grej

kom hem för en stund sen, tog bussen från min älskling 20.07. vi gick mest runt, hade allmänt trevligt, hamnade inne på stinsen för att värma oss innan vi beslöt oss för att dra oss mot edsberg för att hamna på busshållsplatsen. jag kom på en ny "lek" men den var inte alls rolig när vi hade kört den några gånger för det visade sig att han vann hela tiden och jag förlorade. så jag fuskade, hittade på nya regler hela tiden. men såklart, dålig som jag är, förlorade jag iallafall. så jag bestämde att vi skulle sluta leka den där "dumma leken".
men skolan gick iallafall segt framåt, lektion efter lektion blev avklarad. men inget blev bättre när det väl blev lunch. äcklig korvgryta stog det på matsedeln och jippi tänkte jag. det blev en mandarin i magen och inget mer, så no;n var seg, vi hållde på med el. man skulle koppla massa skit osv vilket jag tycker är as tråkigt, men det gick faktiskt bra för mig och pontus. sen på språket pluggade jag so och insåg att jag behöver verkligen läsa på tills provet på fredag. men nu ska jag nog ta mig en dusch, lägga mig i sängen OCH läsa so. börjar 08.55 imorgon så behöver inte stessa upp vid sju om jag duschar nu, så tjingtjong har inte tid att slösa mer tid här nu inte. + att jag måste måla naglarna idag, nu har jag väntat med det flera dagar, kan inte skippa det idag igen.

jl

tillbaka i skolan igen

nu sitter jag i skolans datasal, det är so lektion.  borde kanske egentligen plugga till ett muntligt prov jag har på fredag men datorn lät mycket mer lockande så nu sitter jag här och passar även på att blogga. jag kollade klart på hela filmen igår kväll och somnade nästan på en gång som datorn stängdes av. jag trodde ju att jag aldrig skulle komma upp imorse men när klockan ringde tjugo i sju kände jag mig klarvaken. men jag orkade ändå inte gå upp förens klockan hade blivit tjugo över sju. så det blev att skynda sig upp, klä på sig och lätt sminka sig osv. ingen frukost fick man i magen men man fick lite fisk (som faktiskt, ovanligt nog vart lite god) på hemkunskapen som var våran första lektion. nu har jag inte lust att blogga mer, har annat att kolla på. skriver kanske några rader här ikväll. you´ll see.

jl

GODNATT

GODNATT (försent jag vet)

jl

läggdags/filmtajm

nu har jag duschat, det andra jag skulle göra behöver vi inte tala om. nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på ciao bella, är inte ett dugg trött så jag sätter på filmen vilket kanske är dumt för då kommer jag vara astrött imorgon och kommer säkert kliva upp för sent, men men ibland måste man göra misstag också. jag är somsagt inge trött men det kommer jag nog bli efter en liten stunds filmtittande. GODNATT!

jl

du är det finaste jag vet

klockan bara tickar. nu har mamma kommit hem och jag har såklart visat henne mina framsteg i rummet. det verkar som att det blir ikea på onsdag, jippi. jag har snart fått i mig 1 liter citron saft, kan aldrig få nog av den godsaken. jimmy är här och han har lovat mig att hjälpa mig med en grej som jag behöver hjälp med. hjärnan har inte kommit ihåg en sak som egentligen den var tvungen att komma ihåg. så jimmy ska väcka liv i minnet igen typ. sen måste jag duscha och egentligen måla naglarna och egentligen plugga, shit vad saker jag har att göra bara jag tänker efter, fuck. klockan är halv tio också, ännu mer fuck. nu gäller det att röra på ärslet, tjingtjong!

jl

sometimes i need a break

jag har tråkigt, det är botten att bara sitta hemme och tråka + att vara halvt sjuk.
jag vill ut och kunna lattja, träffa vänner och allt, även på vardagar.
det sägs många gånger att man fortfarande bara är ett barn, visst kanske jag/vi fortfarande är det, men vi måste ändå kunna ta vara på det. jag har många gånger tänkt, hur skulle det se ut om var och en bestämde helt själva? tänk att få vara ute hur länge man ville, kunna åka vart som helst utan att någon sa nej. det skulle faktiskt kännas ganska skumt men ändå så bra. att bara kunna ta sitt pick&pack och dra iväg.

jag hatar att helgen bara innehåller fredags kvällen, lördagen och söndagen. det liksom bara rinner iväg. bara genom att blinka så är det måndag igen.
det är så tråkigt. man hinner inte alls allt man vill hinna under helgen, man får väll vara glad över att det ens finns helger. jag vill iallafall att helgen ska vara längre, så att man kan hinna mera och ha mer skoj, det är sånt jag behöver nu känner jag. avkoppling i högsta grad.

jl

21 januari, SJUK

jag kan ju börja detta inlägg med att skriva Grattis Robin. sen vet jag även en till som fyller år men han tänker jag inte gratta för han är inte värd ett grattis från mig.
imorse när jag vaknade hade jag ingen alls lust att gå till plugget för jag hade huvudvärk, eller ja migrän. ont gjorde det iallafall så jag gick in till mamma och sa att jag stannade hemma sen gick jag och la mig igen. när jag vaknade nästa gång så hämtade jag upp datorn i sängen och la mig och började kolla på ett öga rött men sen orkade jag inte kolla på den mer så jag satte på andra avenyn. det är bara så jävla bäst. när jag piggnat till lite gick jag upp till rummet och spacklade lite så att jag kunde måla senare vilket jag gjorde. när pappa kom hem så åkte vi och åt på mc donalds sen när jag kom hem gick jag ut med hunden. sen målade jag en till gång så att det inte skulle vara ojämt, eller ja ni fattar. sen så satte jag även fast lite lister, damnsög och lite sådant. snart är det klart och jag längtar verkligen till första natten i det nya rummet. missuppfatta inte det nej. haha.
eftersom jag var sjuk idag så missade jag även träningen jag hade tänkt att gå på, men ja.. sådant händer, men nästa träning ska jag nog vistas på om det inte sker något så att jag missar den, men det hoppas jag inte för jag måste verkligen börja träna igen känner jag.
imorgon blir det "back to school" igen sen efter skolan beger jag mig nog och träffar min pojke. men nu orkar jag inte skriva mera, ni har iallafall fått lite ny uppfattning om vad som händer och sker hos mig. ciao.

jl

everything would be nothing without you

färdigbadad. just när jag skulle kliva i badet ringer mobilen, guse stog det på displayen. jag svarade såklart och ja.. det blev som det blev, haha nej men. ah sen när jag badat klart så blev det såklart stopp i avloppet, och jag ropade på mamma. som om jag kan fixa till det liksom? men såklart blev allt mitt fel, eller det kändes iallafall så men jaja skit samma. nu ska jag kolla på tv, försöka plugga.

jl

i don´t think you know everything, nightmare

bloggtime igen. känner så nedrans mycket för att ändra om min blogg, men det är ju inget jag har finesser för så det kan bli lite svårt. men jag ska försöka ändra text stil iallafall för jag har tröttnat på tahoma. ska strax bege mig ut med hunden min, sen när jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen, eller kanske bada. låter lockande men vi får se. sen ska jag måla om mina naglar igen för det behövs. sen måste jag verkligen ladda min ipod och lägga in all ny musik, batterierna är så gott som slut på den och jag kommer inte dö utan den men just nu känns det som det.

min längtan efter rummet är obeskrivlig, jag kan inte sluta tänka på att det snart är klart. men ändå känns det som evigheter dit. ni har tur som inte bor i denna villa jag bor i, för allt jag säger är typ tjat om mitt rum. god, kan det inte bara bli klart på en blinkning. aja man har inte alltid den turen man vill ha. 

JOACHIM - 12/1-2008.
en bra start på året säger jag bara.
lycklig över det är vad jag är.

jl

tapetsering i högsta grad

jag steg upp ur sängen väldigt tidigt för att vara söndag, jag tror klockan var vid halv tio. det var endast pga att pappa hade sagt att jag skulle gå upp tidigt så att vi kunde börja så fort som möjligt, annars skulle jag självklart legat kvar ett bra tag till. tapetseringen tog längre tid än vad jag trodde. men huvudsaken var väll att jag blev nöjd vilket jag nu blev. men det rummet har vart två rum från början så det är liksom två dörrar så jag ska måla ena dörren grå eftersom vi har färg kvar men det gör jag nog imorgon efter plugget. sen ska jag försöka få mamma att vi åker till ikea på onsdag så att jag kan shoppa lite grejz, sen att hon hyr en matttvätt på tisdag eller något. jag vill ha rummet till helgen! hoppas jag får det, annars vet jag inte vad jag gör, orkar liksom inte vänta längre. nu sitter jag iallafall här och väntar på middag, ska väll försöka plugga lite, duscha, gå ut med fanny och spackla lite i rummet. sen måste jag lägga mig i tid så att jag går upp i tid imorgon, skola klockan åtta vettni.

jl

tur lördag trottsallt?

kom hem för inte alls så länge sen. men det är väll inte varifrån jag kom jag ska börja med utan en kort sammanfattning av matchen. min tränare kom och hämtade upp mig här hemma vid strax efter två eftersom jag inte hade någon här hemma som kunde skjutsa mig. vi kom till hallen och började prata och springa lite som uppvärmning. sen strax innan tre gick vi ut för att vi skulle gå in på planen men då var det ett envist jävla basket lag som hade fått för sig att dom hade träning två till fyra, alltså hade dom redan tränat i en timme. match går före träning men ändå lät dom inte oss spela. efter mycket om och men fick vi gå in på planen halv fyra, trettio minuter efter beräknad tid. hur kul var det på en skala tro? det började iaf med ledning för kista med två mål, men vi fick iaf in tre mål och vann alltså matchen, grattis till oss ovanligt nog måste jag säga. men jag satte inget av målen utan fick nöjja mig med två assister och åtta sekunder som utvisad, domarn var emot mig punkt slut. sen när jag om hem, typ dödstrött, satte jag mig vid datorn. jag trodde det skulle bli en tråkig hemma kväll för min del men nej så blev det som tur var inte utan jag frågade mamma om jag fick åka och träffa jocke eftersom båda ville det och det fick jag, vilket jag inte trodde. så jag åt lite snabbt, hoppade in i duschen och fixade mig och tog sedan 18.37 bussen till strandvägen och mötte upp min sötpojk. vi hade otur med vädret, som fan, det både regna och blåste, det var storm typ. vi gick hem till honom för jag ville in. sen åkte jag hem med 22.37 bussen och saknar honom redan. vi firar iaf en vecka idag, den ni, haha. men nu orkar jag inte blogga mer, ska upp tidigt imorgon och tapetsera med pappa så ska nog lägga mig i sängen snart. ÄNTLIGEN! säger jag bara. men adjöss!

jl

jag önskar det var lördag förevigt

jag gick upp vid tio, gjorde mig lite frukost och hoppades på att jag och pappa skulle tapetsera. men blev det så? nej. istället ska jag nu snart på match, vi spelar mot kista. det känns inte så bra att starta säsongen med att spela match men men det går väll det med. igår efter skolan var jag iallafall med jocke, vi var hemma hos honom. åt hos honom gjorde jag också, mysigt värre var det! kom hem lite sent och det fick man ju skit för men det är bättre nu. juste, vi var ju på hinu templet med skolan igår på so lektionen och ja det var en sjuk gubbe där som hållde på och larva sig eller ja.. han var typ 60 år och visade oss när han stog på huvudet och massa. men nu ska jag ta och byta om lite och så, 1 timme var tills tränaren kommer och hämtar mig. wish me good luck. hörs en annan gång, ciao!

jl

torsdag

torsdagen började med att jag försov mig men jag hann ändå till skolan i tid vilket var bra. matten var snabbt överstökad med musik i öronen och jobbade på bra, sen blev det rast och tråkigt nog så funkade typ inte internet i skolan så det var segt. sen var det so vilket gick snabbt. sen olweus då vi satt i datasalen och lärde oss hur man skulle ansöka till gymnasium. på lunchen åt jag soppa, var inte alls sugen på pannkakor. sen hade vi no, muntlig debatt, jag själv kunde nada men det gick väll okej för gruppen i sig. sen hade vi svenska och jag som redan gjort min redovisning fick sitta och lyssna på alla andra i min grupp. sen slutade jag äntligen (65 minuter tidigare pga inställd idrott) och gick med frida till stationen där min älskling var, vi tre åkte till stan och gick runt en stund sen träffade frida bane och jag och jocke blev ensamma, vi gick runt ett tag och åkte hem med 17.50 tåget. när jag kom hem hade mamma gjort mackor åt mig så jag åt självklart dom. nu har jag inte så mycket att göra, ska nog ta och måla naglarna och duscha, ta ansiktsmask också kanske. vi får se helt enkelt. imorgon börjar jag åtta med idrott, blä! men efter skolan ska jag vara med jocke, toppen! men nu ska jag sluta skriva av mig så, byebye!

jl


tisdag - trams med frida

tisdag idag somsagt, vi började dagen med att baka gifflar på hemkunskapen. jag och frida var i en grupp och vi hade det så roligt vi kunde få, fan vad vi garvade. sen så gick dagen snabbt men ändå långsamt, när jag var med frida var det som bäst. vi bara pratar och pratar. skolan slutade kvart i fyra, då drog jag till ica med frida och köpte mjölk och bröd sen drog vi hem till henne och kollade på våran film som vi har bestämt är liksom våran, asså vi kollar på den typ jämt och tröttnar aldrig på den även fast det inte är den bästa film som gjorts. iallafall när den var slut satt vi vid datorn och hade det allmänt trevligt. sen gick vi hem till mig vid halv nio tiden och gick ut i regnet med min hund och sen skildes vi åt och nu sitter jag här och bloggar innan jag ska sova. jag saknar min pojk otroligt mycket även fast jag träffade honom igår. livet är hårt ibland, men vad gör man inte för hans kärkek? [a] nu ska jag nog ta och stänga av min käre dator och hoppa i sängen så jag kommer upp och duschar imorgon. nattinatti!

jl

första dagen på veckan

nu är det måndag igen, jag sitter i skolan och har rast men min engelska börjar snart. igår var det segt, vaknade vid tio pga att pappa ringde på dörren för han hade varit ute med fanny (orkar inte förklara varför han gjorde det) jag gick upp och hade ont i huvudet för att jag inte hade fått tillräckligt med sömn. jag bestämde med frida att dra till kista vid tolv och det gjorde vi, det var kul att träffa henne igen, har seriöst saknat henne! sen när jag kom hem segade jag och kände mig allmänt tråkig. jag orkade mig iallafall upp imorse och hann till skolan i tid, har haft so och svenska och snart engelska somsagt. slutar tjugo över tre och då drar jag och träffar sötjocke. i helgen ska vi tapetsera, vilket jag väntat på länge men nu känner jag ingen lust att göra det men det ska göras så det är bara tvinga sig till att göra det tillsammans med pappa. nu vet ni lite mer, orkar inte skriva mera så ni får nöjja er med detta.

jl

<3

nu är jag här igen, som jag sagt förut, jag säger det igen jag orkar seriöst inte blogga hela tiden. men nu är jag iallafall här och skriver ett litet inlägg. jag har träffat jocke, igår och idag, och ja nu är vi tsm [a] igår var jag även på källan på kvällen, var där från det öppna till det stängde, det blev som roligast i slutet somvanligt!? men nu orkar jag inte skriva mera, haha. jag är trött.

jl

skolan

shit vad trött man kan vara då, jag tvingar verkligen ögonen att vara öppna. det är fett jobbigt men så blir det om man lägger sig lite senare än vanligt och måste upp vid sju. men jag var ju somsagt barnvakt igår vilket var jätte kul, haha, vi sjöng singstar, spelade spel, lekte kurragömma och burken och spelade in filmer å lite till. kul hade vi iallafall. juste jag hjälpte emma med läxan också, hon skulle stava ord som jag sa för dom ska typ ha förhör på det idag. jag blev hemskjutsad vid tio tiden och när jag kom hem ställde jag mig i duschen på engång och duschade innan jag la mig för att sova, tänkte att det skulle vara bäst så så att jag slapp gå upp vid sex halv sju för att duscha, tur var då det för det skulle jag aldrig orkat. aja får väll överleva denna cp dag med massa tröttis i kroppen. slutar fyra, gaah, gympa sista lektionen, gaah, twiintwo är sjuk, gaah, träning på nationella prov i svenskan, gaah, lång no lektion efter lunch, gaah. nu har jag klagat lite, visst lät det jobbigt? efter skolan drar jag nog till kista en snabbis, måste ha en ansiktsmask. sen om jag orkar kollar jag nog runt lite, haha. längtar tills att tapeterna kommer så att vi kan tapetsera och göra klart rummet snart, vill ju börja "bo" där nu. okej, nu orkar jag inte skriva mera. have fun!

jl

tisdag

tillbaka till det gamla vanliga, idag började helvetet igen (alltså skolan) hemkunskap åtta på morgonen var ju verkligen.. lockande. men tiden gick snabbt och dagen var slut rätt fort ändå. var med twiintwo, vi såg så gott som likadana ut förutom att vi hade lite olika färger. hihi. sen efter skolan drog vi hem till henne och umgicks. vid sju gick jag till ica och köpte lite frukost, när jag kom hem gick jag ut med fanny och hemma från promenaden tog jag ett glas oboy, fett länge sen, och det var as gott. imorgon ska jag vara barnvakt halv sex, tjäna lite extra pengar är aldrig fel. nu ska jag gå och fixa mig sen lägga mig och sova eftersom jag har en skola att gå till imorgon. nattinatti!
image57


jl

måndag, sista dagen på lovet

nu är det måndag och det menas med att det är tisdag OCH skola imorgon, ser både fram emot det men ändå inte, kul att träffa folket igen men inte att börja plugga igen. den här terminen blir det somsagt skärpning, mer läxarbete och mindre data. eller asså läxor/skola ska gå före allt nu, även innebandy. så idag vet jag inte om jag kommer gå på årets första träning eftersom jag har en svenska uppgift att göra klart och så har jag även fett ont i huvet. jag vaknade halv ett idag, var rätt skönt att få sova ut, gick upp och åt lite och nu sitter jag här.
igår var jag iallafall hemma hos mimi på kvällen, det var trevligt. mimis mamma klippte och färgade mimis hår så nur är mimi svarthårig igen, fint blev det. medans mimi klippte sig satt jag, maria och lilly i soffan och kollade på tv, och lilly hade min mobil (för dom som inte vet är lilly två i augusti) och sen tryckte jag upp kameran för att hon skulle se sig själv, sen typ tog hon ett kort och älskade ljudet som låter när man tar kortet, så tror jag fick närmare femtio bilder som lilly tagit, dom flesta ser man henne med ett stort leende men inte alla, ibland ser man taket och ibland typ henne fast jätte suddigt. sen fick jag närmare tio filmer med hennes skratt på också. det var faktiskt roligt, haha. sen vid elva tiden gick jag hem, gick och la mig vid halv två, somna vid tre. nu vet ni det, hejdå.

jl

söndags trött

dålig på att blogga får man vara ibland, men det är så att jag har varit med mimi både i fredags och igår. igår vaknade jag och hade fett ont i huvudet, tänkte att jag skulle vara hemma och ta't allmänt lugnt, men sen allt eftersom att tiden gick så blev huvudet bättre, kanske för att jag tog två alvedon men.. jag och mimi bestämde för att hitta på något, först gick vi ut med fanny en sväng sen lämnade vi henne och gick ut bara vi två, sen kom tess ut en stund och sen gick tess hem igen och jag och mimi gick hem till mimi. jag lekte med lilly medans mimi satt vid msn på datan, hon var så söt. hon satt i mitt knä och helt plötsligt bet hon mig i kinden, snacka om att man blev chockad. sen drog hon mig i håret och börja asgarva, ungen är ju stark också! men men ibland får man tåla saker man inte vill, typ. jag gick hem vid halv tolv, kom hem och satte mig framför datorn tills klockan blev ungefär två, sen gick jag och la mig i sängen och underhöll mig med mobilen (MISSUPPFATTA INTE TACK, haha) jag vaknade vid tio vilket var jävligt surt, kommer säkert bli as trött senare idag, kollade klart på "fjorton suger" sen så gick jag upp och åt lite å nu funderar jag på att duscha vilket jag nog ska. sen får vi se vad som händer för jennie idag, i hope it's something fun.

jl

4 november

jag kunde varit död nu, det kunde varit så att denna blogg aldrig skulle fått ett nytt inlägg. rädslan har inte försvunnit från kroppen ännu, den finns kvar där. och tårarna ja dom rinner ner för mina kinder. jag sitter här med min älskade hund i knät och ett glas pucko framför mig och även chocklad dalahästar. jag är glad över att fanny ligger här och andas och glad över att mina föräldrar sitter i vardagsrummet framför tvn och andas. vad skulle jag gjort om det inte skulle varit så? jag vill inte ens tänka mig ett liv utan dom.

 jag skrek just i ögonblicket, jag ville bara stänga av mig själv just då, låtsas som att jag inte fanns där just då. om jag skulle vetat hur det låg till skulle jag sagt något. jag försökte vara stark när jag såg dig gråta, jag kramade om dig och tänkte inom mig att jag älskar dig, varför sa jag det inte?  jag är arg på mig själv att jag inte är så modig och säger det jag vill säga. men jag är glad att jag har dig kvar, eller snarare er. jag vet inte vad jag skulle gjort om det som kunde hända hände. när han sa vad som kunde skett blev jag rädd, tänk om det skulle blivit så? jag såg bilder i huvudet på hur det kunde sätt ut, jag blundade och ville få bort dom, men dom försvann inte, tårarna brände under ögonlocken och chocken inklusive rädslan gav mig huvudvärk och magont. vi hade nog änglavakt tänkte jag.
 när jag såg dig gråta, kollade jag bort åt ett helt annat håll, ut genom fönstret och tänkte att jag skulle vara glad för det jag har, en och annan tår rann ner från kinden men jag torkade snabbt bort dom. en känsla i magen hade jag, eller snarare en klump som var fylld av rädsla och chock. jag visste vad du tänkte mest på när du satt där brevid mig och försökte sluta gråta, jag tror iallafall att jag vet. livet är inte lätt ibland, ibland blir det inte som man har tänkt sig. men vi hade ändå tur i oturen och det är jag faktiskt glad över.
även fast jag just nu bara vill dö.

jl

nu far jag till ikea

"snabb" som man är så hann jag med allting jag skulle göra. kolla jag hinner tom skriva ett litet blogg inlägg innan jag går! duktigt eller vad. nu går jag iallafall alldeles strax. frågade mimi om vi kunde göra något ikväll, fick dock inget svar men jag hoppas hon smsar som jag sa, och jag hoppas även vi kan göra något annars kommer jag sitta hemma och tråka, och hur kul är det på en skala?

jl

tiden bara rinner iväg

gott folk
, jag har kommit på en sak! det tar typ hundra år att fixa allt jag ska göra. nu sitter jag liksom här nyduschad och satte just in en pirog i micron. ingen svenska har blivit gjord en så länge istället skrev jag lite på en annons jag ska lägga upp på blocket.se, en annons om att jag ska sälja min säng. svenskan får jag ta tag i när jag kommer hem eller en annan dag, gjord måste den bli iallafall annars blir cecilia arg och det är inte bra om jag tänkt höja betygen. men nu har jag inte tid att sitta här, har typ femtio minuter på mig nu. känner mig stressad men ändå inte, femtio minuter känns lite, ni vet inte hur slö jag är på att fixa allt så ni ska vara tysta!

image56

jl

oh my god

jag fick inte sova tills jag själv vaknade trottsallt. det stog en hund och skällde som fan på övervåningen vid tio tiden, snacka om att jag blev sur på henne. jag var tvungen att gå upp, få henne tyst och sedan.. ja jag vet inte. nu sitter jag iallefall här, trött och lite halvt sur. ska nog snart duscha hade jag tänkt och sedan försöka lite med svenskan, annars gör jag den i helgen eftersom jag inte har så mycket inplanerat. måste fixa ihop lite frulle också så att jag inte är tom i magen för då, om jag känner mig själv rätt, kommer jag nog gå och klaga att jag är hungrig när vi är på ikea. sen vid ett tiden får jag väll börja gå. jag ska ju inte till dagiset där mamma jobbar utan ett annat en kvart bort ungefär (dom sammarbetar med varann) och jag orkar inte förklara varför hon jobbar där nu och inte där hon egentligen jobbar, blablabla. jag hoppas på att hitta lite fin fint på ikea, sen bloggar jag nog ikväll så får ni resultat.

jl

sista inlägget den 3 januari 2008

bloggfreak, jag? neherru.. där har du fel. för jag är faktiskt ingen person som gillar att blogga direkt, jag liksom skriver bara för att det är roligt när jag har något att skriva om, men det händer ju inte så ofta så oftast blir det till att jag skriver för att jag har otroligt tråkigt. nu vet jag inte riktigt varför jag skriver. jag är en blandis mellan uttråkad och trött just nu. så jag har faktiskt tänkt mig att lägga mig och försöka sova och nej jag bryr mig inte att klockan inte ens slagit 00.00. för jag orkar verkligen inte gå runt trött på ikea imorgon, det avskyr jag. + att det är till mig, mitt nya rum, vi ska kolla grejer till så det gäller att vara på topp. men mamma slutar inte förens halv två så efter två tidiga mornar i rad kommer jag att få sova ut och vakna av mig själv, toppen!
som jag sa till karl, gud vad gott det skulle vara med ett glas pucko nu. men nej absolut nej, jag har bara en ända öppnad kvar och den ska sparas till morgondagen så istället ska jag ta och gå iväg till badrummet och sätta tandkräm på tandbosten och borsta mina tänder istället, det låter som en bra idé.

föresten så har jag inte riktigt insett ännu att det är 2008 och inte 2007,
måste plugga in det i mina lilla tröga hjärna
så att jag inte skämmer ut mig och skriver fel någonstans.

godnatt

jl

mobilnummer

föresten så för dom som inte har läst det någonannanstans så har jag bytt tillbaka till mitt förra mobilnummer igen. dom som inte har det och vill ha det, komentera detta inlägg så får ni det på något sätt.

jl

livet går upp och ner, men vad kan man göra åt det?

idag när jag vakna blev jag typ överlycklig, tänker inte säga varför men jag hade faktiskt en anledning, en stor en också, till att bli överlycklig. ni kanske tror att det var för att det var vitt ute, men där har ni fel. det gjorde mig mindre lyckligare typ. jag skulle ju ut och det var tidigt morgon, blåste och snöa gjorde det så jag var inte alls glad, jag frös jätte mycket och ville helst av allt bara gå hem igen och lägga mig i sängen och somna om. men så härligt fick jag inte ha det. när jag kom fram och in i det varma låg lukas i soffan under en filt och kollade på tv, snacka om att jag blev avensjuk. när vi vart ensamma hemma så skedde inte något oväntat, dagen såg ungefär ut som gårdagen. jag var lika trött idag och jag hade asont lite överallt. när jag satt och kollade på tv råkade jag (tror jag iaf) slumra in, sen när jag öppnade ögonen igen så var killarna borta, men jag hörde snabbt att dom satt och spela tvspel. jag gick in till dom och låtsades som ingenting. sen när dagen var slut, äntligen tänkte då jag, gick jag hem i den höga snön även idag rikare. när jag kom hem hällde jag upp pucko i ett stort glas och tog några salladsblad och satte mig och spelade ett spel på internet som jag blivit beroende av, avslutade det inte förens jag kom till bossen som jag inte klarade av, haha. men ska ta tag i den imorgon hade jag tänkt. mer vad jag ska göra imorgon är; troligtvis plugga lite på svenska skiten, åka till ikea med mamma, köpa ett nytt hundkoppel, och såklart dom vanliga sysslorna. nu kollar jag på tv och har allmänt tråkig. har sån lust att bara klaga på någon, för jag har verkligen saker att klaga på. men jag har ingen att klaga med, tråkigt nog, så jag sitter här för mig själv i mörkret och klagar och det får jag nöja mig med. jag tänker inte skriva ut klagandet här för engångs skull men det beror på en viss grejzimojz. så ni får förbli nyfikna om ni ens var det!

jl

barnvakt&kistagalleria

det blev tidig morgon, vilket jag inte var van med. det var seriöst skit jobbigt att gå upp, ville så gärna ligga kvar och sova men nejnej. jag kom fram i tid, hann tom äta frukost. väl på plats hände inte så mycket, det spelades tv spel, kollades film och spelades data typ, jag höll på att somna hela tiden. men när mamman kom hem gick jag hem med pengar i fickan, glad och nöjd. jag kom hem och vände för hade bestämt för att gå till kista och unna mig något. det blev ett par jeans, en t-shirt, en tjock tröja och en datamus. och sen på vägen hem kom jag på mina nyårslöften, tror jag kom upp till fyra stycken, jag håller tummarna för mig själv att jag klarar dom! nu ska jag snart duscha och gå ut med hunden, sen ska jag se om jag kanske kan kolla film senare, imorgon är det bara att gå upp tidigt igen för att tjäna mer pengar, superduper eller nått.

jl

goodnight

godnatt, drar senare än tänkt men skit samma. jag överlever nog får jag hoppas. måste ställa klockan på 06.45, ja tyvärr ni läste rätt, jag tycker ni ska tycka synd om mig, jag har ju lov! :o haha

föresten så vill jag bara tacka grabbzen, dom vet nog vilka dom är. ni är underbara <3 det var fett kul att träffas igen, har verkligen saknat er. hoppas det blir snart igen!

jl

första inlägget 2008

1 januari 2008, tänk vad tiden går snabbt. iår blir man 16, man får börja övningsköra å massa. jag gillar inte att tiden bara rinner iväg, det känns liksom som att man inte hinner mer allt man vill göra. men det är ju något man får leva med. nu är iaf år tjugohundrasju historia, det har skett mycket bra och dåligt under årets lopp och det är mycket jag lagt på minnet. men jag tror inte jag kallar -07 det bästa året hitills ialllefall.

menmen, på tal om annat. igår/inatt var det nyår och somsagt firade jag det med guse&censie hemma hos dom. man kan kortfatta våran kväll/natt med att vi levde på singstar, det var ruggigt skoj och trevligt. men såklart gick vi ut strax innan klockan slog tolv och smällade smällare och fyverkerier. sen när vi efter många timmar kom i säng skulle vi kolla på "the omen" men vi hann inte långt på filmen förens vi beslutade att stänga av den och sova istället.

när vi vaknade så började vi med att kolla klart "the omen" och sen åt vi frukost typ. sen haha, levde vi på singstar IGEN. sen åkte jag hem med kvart över fem bussen, väl hemma gick jag ut med fanny och sen hoppade jag i duschen och sen har jag suttit här hela kvällen. skulle kollat film men det segade så dom är inte nerladdade ännu. snart ska jag gå och lägga mig eftersom det gäller att ställa klockan tidigt imorgon för att vara hemma hos max&lucas imorgon bitti vid åtta. jag ska nämligen tjäna lite pengar genom att vara barnvakt onsdag torsdag. känns jävligt skönt för jag har räknat ut att jag kommer tjäna jätte mycket, och det gör mig glad för då kan jag köpa en soffa och då blir mamma glad också så slipper hon lägga pengar på allt jag vill ha, haha.

juste en sak till; snällt
säger inte vad jag menar
med det för det har ni
inte med att göra så


men nu orkar jag inte blogga mer, nu har jag iaf skrivit lite så att ni vet vad som har hänt liksom. god fortsättning, och hoppas 2008 blir som ni tänkt. jag ska iaf försöka få det till ett bra år!

jl

RSS 2.0