22.57.06

kär i en låt, helt besatt. HighWon - Från Hjärtat. lyssna, den är bra, som fan. nu ska jag ragga på kudden lite och hoppas på tur. kika lite fångarna på fortet ska jag allt med göra. och pussa lite på hunden, kommer inte kunna låta bli. godnatt.

<3

i want to be your favourite hello
and your hardest goodbye


jag skulle göra det för dig

träningen var väll inte precis som hade väntat sig. eller snarare innan träningen slog en bomb ner och fuckade upp hela laget så gott som, och träningen var lugn men soft. innan var jag i stinsen och köpte med mig ett par leggins och två linnen. nu håller jag på att måla naglarna knallrosa. tänkte sedan lägga mig och sova gott hela natten!

-

nu drar jag på träning och hoppas på att rensa bort några tankar på samma gång.

i'll do anything for you


en trött jennie en tisdag

jag skulle vilja åka hem och lägga mig i sängen, men det går ju ikke. sitter i skolan på svenska lektion.. tråkigt som fan.. igår åkte jag och mötte baby i farsta, sen åkte vi till masmo och mötte hans bror. efter det åkte jag till kista en snabbis innan jag drog hem och packade sen drog till farsta och sov med baby. vaknade fem imorse och somnade tre. ni förstår nog själva hur trött jag är nu då?

never look back

matchen började, matchen tog slut. jag åkte dit, jag åkte hem. väl hemma fixade jag mig och åkte till slussen o mötte baby. sen vidare mot skärholmen där vi åt och bara lalla runt en stund innan vi drog hem till hans bror och chillade. kändes som jag satt i en berg och dal bana som aldrig ville stanna. och tro mig, den har inte stannat ännu. min mage tar stryk av det och snart även huvudet, kanske tittar tårar fram kanske inte. låter som jag borde ta mig en dusch nu och sen lägga mig under täcket och försöka ersätta mina tankar av en film. låter bra, så det gör vi. tur att jag har lite sovmorgon imorn iaf, för känns inte som jag kommer somna än på ett tag. men godnatt säger jag iaf.


all i ever want

det finns så mycket jag skulle vilja säga dig, men orden räcker inte riktigt till. jag vet ibland inte vilken väg jag vill ta, så därför står jag kvar och trampar istället. jag önskar jag visste, och jag önskar jag kunde ta dig med mig. vart jag än gick. men allting är inte det lättaste. något måste vara svårt. mina känslor för dig är svåra. jag vill så mycket, men ibland vill jag bara vända om och gå. fast mycket tar emot. my head says yes but my heart says no..

söndag

nu sätter jag på mig lite kläder och drar iväg på innebandy match igen. önska oss lycka till för jag tror det behövs! ha det bra sålänge, puss!

free fallin'

att höra dig skratta är det bästa jag vet.. <3

nu sätter jag på en film, kryper ner under täcket och taggar till lite tills imorgon. skjutsen är utanför mig halv elva. det är bara att le o va glad liksom. man lever bara en gång, så nu kör vi! godnatt, hihih.

when i look at you

nu har jag spelat innebandy hela dagen känns det som, iaf i huvudet för det gör ont. ställde upp på dm eftersom laget hade kort om folk, och det var två matcher idag som vi nog inte ska prata så mycket om. mellan matcherna drog vi till rissne o åt sen köpte jag o guse en ben&jerrys o delade på haha. sen var det match igen. första matchen tejpade jag min navelpiercing så det inte skulle hända något med den, och när jag sedan tog bort tejpen fanns där ingen piercing. som tur var hittades både kulan och piercingen i början av andra matchen. dock glömde jag den i en ficka så jag har satt i den såkallade "läkpiercingen" nu. sen har jag även ett brännmärke på armbågen eller vad det är, som svider som in i helvete. så ja det är lagom synd om mig..
när jag kom hem åkte jag och mamma o köpte pizza o nu känner jag för att dö en liten stund, asbra! :D


bild från idag


if you belive in future

direkt efter skolan åkte jag till lovisa en stund, vi slutade ca tjugo i två. var hos lovisa en halvtimma sen åkte vi till stan, mötte upp hennes kompis. gick till donken, pressbyrån osv sen åkte dom två till småland och jag gick till gallerian. efter en stund mötte jag upp baby o var med han o två till. efter nån timme eller två så åkte vi hem till mig en stund sen åkte vi till älvsjö och skildes. nu ska jag sätta på en film och somna. halv tio blir jag upphämtad och åker på dm match i innebandy, och ja jag ska spela. good luck HA!

@skuulaaan




svar jaa vi har roligt..
eller snarare, brist på annat att göra?
klockan elva får vi äntligen dra ifrån detta iskalla rum..
brabra, tjaaa!


ahmir - come back

nu har jag gjort mycket, alltså är jag helt slut. först var jag i skolan i några timmar. sen åkte jag och lovisa dirr till kista och kollade runt en himlans massa, hann även träffa älskling i kanske fyra minuter.. sen åkte jag hem o åt middag, sen åkte jag till innebandy träning. och ja, det var ju det jag spelade förut men inte längre. fast vi får se vart detta slutar, kanske börjar igen. ska tänka på saken iaf. och sen åkte jag hem och var ute på en promenad med jossan. så nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen, galetskönt. eller jag menade soffan, fortfarande chocklad i hela sängen. lyckat jennie! godnatt.


@skolan

sitter i skolan, i matsalen tom, har nån lektion med alla hr och hp klasser, vad för lektion vet jag inte riktigt helt ärligt. men sitter här gör jag iallafall. glömt att uppdatera om att jag fått en egen data från skolan, den jag sitter o knappar på nu. det är nice. nu ska jag fortsätta att göra ingenting. puss!

mina tårar faller för dig

den här eftermiddagen har varit hemsk. du har funnits i tankarna hela tiden. var på platsen idag, kändes som även du var där på något sätt. samtidigt som jag visste att du låg någon helt annanstans. på ett ställe du absolut inte borde vara. jag saknar dig. försvinn inte snälla. jag har aldrig riktigt släppt dig, och jag är inte redo för det ännu heller. just nu vill jag ha dig här, vill se ditt leende, höra din röst. för det var det gjorde mig lycklig. varför lät jag dig gå? varför sa jag dom där orden som fick dig att gå. jag ville det ju inte, jag ville att du skulle stanna. du hade fått mig att falla, även fast jag inte ville visa det. och tro mig, jag har nog inte pallrat mig upp riktigt än heller. kom bara tillbaka, jag vill kolla på beck nu. förlåt att jag inte ville det då. jag ångrar det..


vardags problem

nu har jag slängt på mig allt man kan tänka sig. eller snarare, jag är klar. sminkat mig, fixat håret o fixat ihop en outfit. ska alldeles strax gå till skolan, ska bara hitta en blyertspenna. aningen bitter är jag för att det spöregnar utanför mitt fönster och jag har ingenaning om vad jag ska ha för skor på mig. och mitt hår kommer locka sig säkert, usch. kommer säkert vara skitsne när jag väl är i skolan för att allt har skitit sig. det är vad rubriken säger, typiska vardags problem. nej nu måste jag sluta skriva, blyertspenna vare jaa..

always something missing


onsdag

det blev inte så mkt kista för min del denna morgon, får se hur det blir efter skolan. antingen träffar jag baby eller så drar jag till kista. klockan är iaf nu strax efter tio, börjar tjugo över ett. även fast det är en evighet kvar typ så måste jag ändå gå hemifrån kvart över tolv. så ska börja fixa mig lite nu, äta lunch osv. sen väntas tre och en halvtimme i skolan. hoppas på att få våra datorer?

du har mitt hjärta

funderar på att tagga till kista innan skolan imorgon eftersom jag börjar tjugo över ett. så går därför och lägger mig nu så får vi se hur huvudet mår när jag vaknar. upp till bevis! godnatt.

tisdag

skolan var jobbig men kul idag, eller den var inte jobbig när man väl var där. fast sen att dra därifrån för då fick man fetaste huvudvärken, det var jobbigt däremot. fast åkte ändå till stinsen med mamma och fick med mig lite nytt hem. väl hemma åt jag middag o tårta eftersom världens bästa mamma fyller år idag. sen somnade jag i soffan o nu vill jag ba försvinna från jorden för en stund. allt är så jobbigt.

denbo - min vackra tjej

nu är sommaren över påriktigt. jag var i skolan idag. gjorde ingenting förutom att prata, checka in ettagluttare o åt torr mat. sen åkte jag till älsklings skola och väntade på han. efter han slutat gjorde vi lite allt möjligt som tex farsta, stan och skärholmen. och nu är jag precis hemkommen från en typ tvåtimmars promme med jossan och fanny. nu väntar sminket på att tas bort sen blir det en natt i soffan eftersom hela mitt lakan är full av chocklad. haha. godnatt.

06.11

nu är det ända jag kan säga, godmorgon & rip sommarlovet 2010.
nu har jag haft mitt sista sommarlov i livet, och det suger ju en aning?
dags att fixa sig för att sen bege sig till skolan om en timme.

i think of you

tiden bara går, och jag väntar fortfarande på smset där det står att allting är bra.

åkte in till stan vid halv fem tiden ungefär, eller snarare gamla stan. satt där med jossan ett tag och pratade. sen åkte jag in till stan och mötte baby. vi åkte till kista för han skulle kolla efter keps, dock hittade han ingen så vi åkte tillbaka till stan och skildes åt där. nu är mitt sommarlov över. och jag tycker det har varit helt fantastiskt underbart. men nu har jag inte tid att skriva mer om det, har skola imorgon så måste upp vid halv sex tiden typ. så sängen kallar på mig nu. ha det bra sötnosar. puss.

i hope the best


med lite alkohol och sorg i blodet

jag kan inte sluta tänka på dig..
helt plötsligt finns du överallt..

varför just du och varför just nu?
lova att komma tillbaka..
du hör hemma här bland oss, och ingen annanstans.



nu går jag och lägger mig i sängen, hoppas på att kunna sova vilket nog kommer bli svårt eftersom det finns så mycket tankar i mitt huvud. jag var iaf i stan med jossan. har ingenting mer att säga. har gråten under ögonlocken, jag klarar inte det här. jag fick inte ens säga förlåt, eller hejdå? lova att jag får säga både och.


bild från i onsdags förövrigt


i will send you an angel

jag håller tummarna hårt för din skull. sluta inte kämpa, snälla. ge inte upp.
du har så mycket kvar att leva. och så många som vill leva med dig.
lämna oss inte, inte nu. mina tankar går till dig.
varför skulle det just hända dig?

-

blogga nu? nejtack.. mitt liv har vänts upp och ner känns det som just nu.

lista

Är du..

Arrogant: helt ärligt.. så vet jag inte ens vad det är.. ;$
Osäker: vissa grejer ligger jämt och gör en osäker
Trött: haha ohyes
Intressant: hallå jag är blond?
Smart: som över, hallå jag är blond? alltså - och smart.. ;)
Barnslig: man ska aldrig glömma bort barnet i sig
Liten: jag är 18 baast, så jag är snart vuxen hihih
Lätt: lätt att förstå sig på? svar nej det tror jag då inte
Skoltrött: nej, skolan får inte ta slut!!
Rolig: när jag vill det
Pratglad: beror på personen jag ska prata med
Frågvis: jaa, annars får jag ju inget veta?
Organiserad: när det handlar om vissa grejer
Hälsosam: vad äre? ;o
Blyg: beror på läget faktsikt
Attraktiv: spelar rooolll?
Lätt uttråkad: haha aoop
Vegetarian: nej.. men skulle vilja
Besatt: av vissa grejer japp
Pålitlig: alltid
Filosofisk: ? äre när man tänker?


Har du..

För många vänner: neej man kan alltid få mera
Förföljelsemani: japp.. skoja inte..
Tvångstankar: jag är skitmörkrädd o då tänker jag ett o annat
Färgat håret: jaoo
Brutit några ben: handleden pajja när jag åkte inlines en gång
Några piercings: naveln o tungan + öronen
Egen dator: japp
Gjort bort dig rejält: den som inte har är keff.. :)
Bra självförtroende: njaee, fast bättre än förr..
Komplex: det har nog alla
Kysst någon: to many
Haft sex: yesyes
Tagit nakenbilder: neee..
Sagt jag älskar dig till någon idag: på sms tror jag faktiskt
Varit kär: ja
Blivit kär i någon på nätet: när jag var liten, han bodde i gnesta o var vit hårig
Dumpat någon: japp, förlåt.
Stulit någonting: hahah ao
Gjort något olagligt: åkt utan bilbälte, gått vid rött ;D


V
em..

Saknar du: morfar
Vill du döda: det ska vi inte nämna
Rörde dig sist: shivan tror jag
Slog du sist: shivan på skämt
Kramade du senast: shivan
Kysste du senast: shivan
Skrev du till sist: shivan
Vill du vara som: vet faktiskt inte
Sårade dig sist: minns inte..
Vill du bli galet full med: my best friends
Gjorde dig riktigt glad senast: shivan
Fick du sms från senast: frida
Ringde dig senast: jag ringde min egna mobil senast haha
Ska du gifta dig med: det får vi se då
Får dig att skratta: kiss o bajs åldern, nee men det som är roligt?


something right

tog en tupplur i soffan, galet skönt vare. nu spelas westlife ur högtalarna och jag ska sminka mig. blir att träffa jenny en sväng sen, vi ska till åhlens bland annat. efter det har jag ingenaning om vad som händer.

tummen upp

nu gör jag precis som kenza. alltså lägger mig och glor på paradise hotel. jag, en godispåse och fanny.

i miss you still



jag ville inte fylla 17, inte heller 18. jag vill inte fylla 19, 20. och alla andra åldrar.
för jag vill inte ha tanken i huvudet att jag varit utan dig i år.
det är en stol som alltid kommer stå tom på min födelsedag.
och det är stolen du ska sitta på. stolen som saknar ägare.
barnbarnet som fyller år som saknar sin morfar.
och undrar när han ska komma tillbaka från sin vandring han kom vilse på.

jag undrar hur livet skulle se ut om du aldrig tog steget ifrån mig.
kom hem nu morfar, jag saknar dig.


you is love


fredag

efter min körlektion igår som förövrigt gick bra så kom min baby hit. vi var här i två timmar eller nått innan jag skulle in till stan och han hem. i stan mötte jag lovisa o vi gick till dovas och satt där ett tag. sen gjorde vi ett besök på bk också. när vi skulle ta sista tåget hem stod baby på station och väntade. så vi åkte hem och sov. nu har han precis åkt och jag ska in i duschen. har körlektion idag igen..

<3

en känsla som kommer bli starkare och starkare för varje dag som går, en känsla som kommer göra kroppen tom om jag måste sluta känna den. jag kommer göra allt för att få behålla den, så snälla kan inte du göra allt för att få mig att känna den? jag behöver den, den gör mig lycklig.

torsdag

igår kom min baby till mig, vi var hemma hos mig ett tag. sen fixade jag mig färdigt efter som jag bara var halvt fixad när han kom, o vi åkte hem till han för att han skulle byta kläder, sen åkte vi till stan för jag skulle köpa piercing dock hitta jag ingen. sen åt vi tillsammans, efter det mötte vi på nico osv så vi var med dom..

senare hände lite things som jag inte tänker ta upp i bloggen. slutade med att jag åkte från farsta vid halv tio tiden. mötte jossan i sollentuna och insåg att jag glömt legget, var på hld station igen vid halv tolv då vi drog till gamla stan och dansade loss. känner mig aningen bakis idag även fast jag knappt drack igår, helt skummt. jag som har körlektion idag. illa.. kanske blir bättre av en dusch, fix och lite mat. hope that.

efter körlektionen kommer jag möta upp min fina som jag inte träffat på ett tag, vad vi hittar på får vi se senare, ha en bra dag. fetpuss.

-


onsdag

godmorgon världen. fick inte ligga allt för länge o dra mig i sängen idag. ska in i duschen nu, och fixa mig färdigt. måste in till stan och köpa ny kula till tungan idag, det är så typiskt att man lessnar på det man har så snabbt.

i am firmly in your


without your breath

drog till innebandy hallen tidigt, redan så jag var där halv åtta. satt där en halvtimme och snacka med guse sen fick jag reda på att min baby skulle hoppa av i sollentuna för att träffa mig en stund. så gick och mötte han. sen när han åkte iväg igen gick jag o guse till ica. sen blev det hallen en stund till innan censie slutade o vi drog till henne o chillade galet.

nu blire sängen, juice o paradise hotel, låter perfekt i mina öron.


ingen fantasi

blir filmmyys hemma hos keso senare. ska till centrum innan och köpa en fet godispåse typ. sen möta upp henne efter träningen, troligtvis drar jag dit lite innan och kollar. typ sakna innebandy ännu mer än vad jag gör.. haha..

snackade just med jossan i telefon, vi kom fram till att vi ska börja på boxning eller gå självförsvarskurs. är taggad som fan på det, och hon med. måste snacka med mamma, hon kanske tycker jag behöver det? får hoppas på det iaf.


fyra bilder från semestern


we have fun under the sun

körlektionen gick bra, fick tom en nyckelring alltså - jag är kung. nee skoja. men fick iaf en nyckelring och körlektionen gick faktiskt bra. så det så. blev avsläppt i centrum o gick o hämtade fanny, vi gick hem fast hann bara vara hemma i typ en kvart innan vi gick o mötte baby vid station. 
vi gick hem hit och chillade tills vi blev ashungriga och åkte till stan för att äta. nu ska jag sätta på en film tror jag, eller nej jag ska kolla paradise hotel, det är fett spännande just nu. vi hörs, fetpuss.

rubrik

hur kan en säng vara så himlans skön just när den inte får vara det? blev så irriterad på mig själv för orkade inte gå upp tills jag verkligen var tvungen, så nu har jag stressfixat mig klart. men måste ändå vänta en kvart. jippi verkligen!

ska iväg o köra bil, har körlektion för första gången på länge. kommer knappt ihåg hur det är att ha en, nää skoja så illa äre inte. och jag hoppas verkligen det är F jag ska köra med idag eftersom jag inte fått det på jätte länge, och det är trottsallt med han jag känner mig säkrast.
efter körlektionen kanske jag möter upp baby och drar hem hit. men det får vi se sen, vi har iaf pratat om det. nu ska jag slänga pizza kartongen. så det inte luktar pizza i hela mitt rum tillslut.

måndag morgon

jag lägger mig en liiiiiiiiiiiiiten stund till i sängen, min körlektion börjar inte förens tio i två. när måsta jag börja fixa mig då? usch måste tänka, skolan börjar inte förens om en vecka ju, haha. hejdå.

<3


sommarlovs testet

Har du druckit tills du spytt? neej, palla sånt..
Sårat någon? det hoppas jag inte..
Förlorat en vän? enligt mig så jaa..
Träffat nya människor? absolut!
Kysst en främling? haha to many..
Tagit droger? skulle aldrig göra
Haft en sommarflört? kanske kanske inte..
Gråtit? japp.
Skrattat tills du kissat på dig? nee men skrattat, absolut!
Tältat? jaa, usch.
Varit vaken en hel natt? ja.
Solat? yees..
Badat? självklart!
Haft ett förhållande? inte haft.
Gjort dig riktigt illa? njae..
Gjort några nya percingar/ tatueringar? tungan i maj o tatoo i juli.
Läst en bok? adå.
Skickat fel sms med flit? haha jaaaa.. älskar't.
Suttit vid datan en hel natt? neej.
Näckat? inte denna sommar faktiskt.
Solat naken? nix.
Fått utegångsförbud? hallå jag är 18?
Sagt “jag älskar dig” och menat det? ja bästavännen.
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? tror inte det..
Varit i slagsmål? Jag? twice.
Pussat någon utav samma kön? absolut hah!
Sjungit högt på ett berg? nej..
Kysst någon i regnet? minns inte haha.
Kysst någon i skogen? typ, trore.
Kysst någon du inte borde? joo to many..
Tappat rösten? njae men blitt väldigt hes.
Varit på festival? peace and love.
Gått upp i vikt? vet inte.
Gått ner i vikt? vet inte.
Brännt dig? neej.
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? jaa av P&L bandet.
Varit utomlands? nej men nästan haha.
Gjort ett bra köp? det har jag säkert gjort.
Tagit upp kontakten med en gammal vän? det har jag nog inte gjort.
Haft skadeglädje? såklart.
Sovit under bar himmel? vi sov aldrig.
Vad kommer du sakna mest? gotland!!
Har du svart ärligt på alla frågor? yesbox. alltid ärlig.

but i know you're here with me now

som jag skrev, jag åkte in till stan o mötte han. vi satt på donken för att han skulle äta, sen gick vi runt i stan en stund. sen åkte vi hem hit o kollade på film tills han var tvungen att åka, vi tog med oss fanny och åkte till stan och skildes. åkte till hld igen o köpte mat och nu ligger jag i soffan o bara degar.


"hur ska jag glömma den stunden"

nu går jag till tåget o möter baby i stan. puss!

-

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happines

the voice slutade i ren katastrof

säger bara en sak, aldrig mer the voice aldrig aldrig aldrig mer. eller det är vad jag säger i dagens läge med en fet bula i pannan..

mötte upp S i stan och vi gick mot kungsan, försökte hitta hans kompisar men det gick inte så bra haha. vi hittade ena när allting var slut, skitbra liksom. sen var vi med honom en stund, sen började nån brud som var 15 år o skitfull visa sina sämre sidor o tillslut stod det kanske fem poliser runt oss. jag och S fick tillslut gå vidare men kom inte mer än kanske fem meter så blev det ännu värre.

tappade bort S, ringde P i stor chock och mötte upp han och tjejen. dom var guds änglar. sen fick jag äntligen tag på S igen efter typ tjugi missade samtal på hans mobil. mötte upp han och pratade med han. sen åkte vi hem. asso var och en till sig. när jag kom hem duschade jag o somna på dirren.

hoppas på att få träffa honom idag igen, behöver det.

how can a man be so ..

 

att inte sova ordentligt visar sina spår. i värmen höll jag på att svimma, ståendes med två fötter på jorden såg jag ingenting, allt svartnade. ashemskt var det. men satte mig ner tio minuter sen gick jag och köpte piggelin. så det löste sig. dock är jag lite borta i huvet fortfarande, men håller på att fixa mig nu så inget ska hindra mig. får knapra i mig nån tablett o dricka vatten, asbra ju!

ska in till staden somsagt, isa har tydligen gått o blivit sjuk så det blir troligtvis bara jag och S. men måste föna håret nu. fick ett sms det stog "snart" på. blev lite stressad av det. ha kul så kanske vi ses, puss.

you can get me to fall in one second

kan inprincip börja det här inlägget precis likadant som det förra. fast idag äre värre. jag har sovit fyra timmar. och det suger, riktigt hårt. kom hem vid strax innan åtta imorse men det var värt det.

efter att jag varit barnvakt igår åkte jag till stan och mötte S, vi drog till farsta och gjorde inget speciellt sen drog jag tillbaka till stan, mötte R en stund tills isa kom. sen chillade vi runt i stan med R, och sen åkte han och vi mötte (ett annat) R. sen skulle jag ta tåget hem vid tjugo över ett typ. medans jag väntar på tåget pratar jag med S i telefon. vi bestämde oss att ses så jag tog tåget till farsta och mötte han. vi satt ute på ett berg typ hela natten och pratade. skit mysigt var det. dock tar det ju alltid slut nångång och det suger en aning.

nu ska jag ta ut hunden på kisspromenad, sen åker jag iväg en sväng. ikväll blire stan igen med isa och kanske S. pöss.

if i could write you a song

skulle vilja ligga i sängen hela dagen idag faktiskt. och första anledningen till det är för att det är fredag den trettonde gott folk. hur kommer denna dag sluta? haha. och den andra anledningen är självklart för att jag är trött.

men om en timme ska jag cykla iväg o hämta teo sen åker vi och spenderar någon timme i vattnet. vi ska nämligen till stranden och bada. asmysigt, och roligt får jag hoppas. kanske bloggar lite senare. beroende lite på vad som sker senare ikväll. men ha en bra dag. pussss.


torsdag

nu börjar min dag rinna mot sitt slut, är väldigt trött så ser fram emot att blunda.

vad har jag gjort idag då? jo mötte upp keso och vi åkte o checkade läget i stan en sväng, sen åkte vi hem och åt middag hos henne där vi även chilla ett tag innan vi drog en snabbis till kista och sen vidare till stan. stötte på min 'bror' som jag inte snackat med på skitlänge, om man tänker efter har jag saknat hans umgänge lite. gamla goda tider! åkte iaf hem vid tjugo över tolv, och nu är jag här.

time to sleep, imorn äre barnvakt som gäller. sen troligtvis kanske träffa snyggingen. ;) muuums.

utbrott

nu är jag uppe igen, vet inte riktigt varför jag inte kan sova eftersom jag bode ju vara hur trött som helst. kanske äre min sprängande huvudvärk eller är det ljuset som försöker sippra in genom fönstret? eller kan jag helt enkelt inte bara sova på dagen.. big question..

inatt började jag iaf tänka en jävla massa på vart folk vett tagit vägen. att man inte ens ska kunna kolla på en person utan att det ryker ur den personens öron då, jag tycker själv det är väldigt patetiskt. och att man går smulan för långt då.
visst jag förstår om det är en person som rå glor hela tiden, då skulle jag också blivit irriterad. men om man själv kollar mer än en annan person och sen reagerar på att den kollar tillbaka, då vet jag inte hur man tänker asso.

att inte kunna ha respekten att ta en disskusion utan att hitta alla fel i världen, och utan att stå en meter ifrån personen man pratar med är också sjukt. måste man känna närheten i sånna lägen? nej det tror jag verkligen inte.
och att klaga på fel som att inte höja handen och sedan gör man det själv. men då är det inte alls en sån stor grej, det är också så sjukt. att hitta fel på andra, sen när man väl själv gör exakt samma fel. då är det helt plötsligt inget fel längre.

det finns så mycket, så mycket fel i folks hjärnor idag. hur blev dom uppfostrade? hur kan dom hålla huvudet högt? hur kan dom ens ha mage att öppna sin käft? nej folk med bla dom 'problem' jag nyss nämde. dom borde ta o gå hem och tänka efter. tänka om dom kommer någonstans med det där. rättare sagt, skaffa sig lite nya vanor. för helt ärligt dom kommer ingenstans med att hålla på som små patetiska missfoster. var lite trevliga så kanske ni kan få någon mer vän än den lilla kompis krets ni har, eller fortsätt o ni har ingen.

synd bara att det kanske är då ni kommer på att ni gjort fel. så typiskt folk i dagens läge. kommer på allt när det är försent..

godnatt eller kanske godmorgon?

äntligen sova! observera - kolla klockan! ;/

elfte augusti

nu är jag hemma i kära stockholm igen. har kommit fram till att jag inte skulle kunna flytta ifrån storstaden. mamma bara skrattade.

har iaf varit i mölle, varberg, smögen och mariestad. riktigt mysigt har jag haft det. fått lite nytt till garderoben oså och såklart har jag saknat mina vänner. men det var skönt att vara med mamma och pappa, känna att man umgås lite med dom också.

borta bra men hemma bäst som man säger. ikväll ska jag träffa jossan. så ska strax in i duschen.

andra augusti

och så var det måndag igen.. men idag är det inte vilken måndag som helst, idag åker jag iväg mot västkusten och stannar där i ca två veckor. kommer kanske ge er lite uppdatering men kan inte lova nånting.

vad gjorde jag igår då eftersom jag inte blogga? drog till kista med jossan somsagt, sen när kista stängde drog vi till sollentuna och mötte två killar, sen drog vi hem till jossan o började köra en shotlek. jag som typ redan blivit nykter tog det lite lugnt medans andra fick dricka inprincip hela tiden. framåt natttimmen drog vi, blev lite problem eller snarare tjaffs. ni vet killar är ju lite, koko. så jag och jossan fick ta oss en redig promenad innan vi fick gå hem var till sig.

nu ska jag in i duschen, packa ihop lite grejer sen drar jag om en timme eller så. ha det bäst, så kanske vi hörs! massa pussar.


bjuder på en bild från det saknade paradiset


söndag

nyduschad och mättad mage. nu ska jag fixa mig lite oså sen ska jag möta upp jossan för att dra en sväng till kista. sen blire hem och sova, imorn drar jag till västkusten.

gotland ♥

hej bloggen! nu är jag hemma från gotland, kom hem vid halv ett tiden idag. åkte med båten 07.05 från gotland. kom till hotellrummet vid strax efter fem. sov hela båtresan hem, plus tågresan. funderade på om jag fortfarande var full eller bara jävligt bakis. och jag funderar fortfarande..

sista kvällen spenderade vi med förkrök på rummet, blev kanske lite för mycket? sen drog vi till krogen och dansade loss. fick i oss några redbull vodka och det satte väll pricken över i:t liksom, vad som hände när krogen stängde, och inne på krogen må jag väll också säga, får stanna kvar på gotland.

annars då.. jo jag har haft det riktigt jävla bäst. varför måste man åka hem ibland asso? första dagarna bodde vi i en liten stuga nån mil utanför visby, kneippbyn hette det. där fanns det vattenland o sommarland som vi besökte. det fanns en lång stenstrand som vi fick våra minnen ifrån, bla såg vi ett spöke där. helt ärligt.

sen har vi spenderat flertal kvällar med en ciderburk i handen inne vid hamnen. träffat gött folk och haft allmänt myspys. tog partybussen hem när natttimmarna närmade sig o en kväll fick vi sällis hem av några vallentuna killar, som vi avslutade kvällen med inne i tv rummet, och kollade på tv, inget annat!

i fredags flyttade vi in i visby. ett stenkast från ringmuren. på ett hotell som är ett f.d fängelse så vi hittade på våra kända historier och skrämde upp oss själva såklart. på dagarna hängde vi på visbys små gränder o kollade affärer, fikade o åt goda bruncher. när kvällen drog in över stan vandrade vi hem och fixade oss inför natten med hög musik, en massa skratt o galet mycket tjejsnack.

nu tror jag faktiskt ni fått höra en jävla massa om dagarna. visst har jag inte sagt i detalj o exakt allt som hände men som man brukar säga. det som sker på gotland stannar på gotland. det sista jag tänker säga är, nu packar jag ner ännu mer fina minnen med underbara lovisa i ryggsäcken och sen tackar jag gotland för den här gången. vi ses nästa år!




RSS 2.0