31/12 15.06

nu är vi nära 2010 gott folk. jag är inte taggad ännu, inte ett dugg. men det kanske kommer?
har iallafall alkohol till kvällen nu, och sen en vän att hålla ihop med. vart vi hamnar vet man aldrig. ;) iallafall, nu har jag en bra lång lista att ta itu med. duscha, raka benen, måla tånaglar, limma på naglar, sminka mig osv. ni vet allt det där vi tjejer måste göra. -.- ibland suger det att vara tjej! amen ska nog börja med en dusch nu, puss sålänge.

en del av mitt 2009


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
en hel del. både bra och dåliga saker. om man ska gå in mer detaljerat på sakera så började jag förbruka alkohol mer det här året än vad jag gjort förut. och sen började jag även träffa folk mera, liksom gå från bara prata över mobil/data till att även träffas och snacka in real life liksom. dock är det inte bara det jag gjort i år som jag aldrig gjort förut men det är två exempel.


2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade faktiskt inga, så det fanns ingenting att hålla. :)


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
neeh, isf har dom glömt att berätta det för mig. mohaha.


4. Dog någon som stod dig nära?
ja min älskade morfar försvann från mig i april. det var den första person som försvann ur mitt liv föralltid. så det var en nedrans upp och ner vändning på mitt liv. och allt med honom gick så fort också. fick reda på att han skulle in på operation pga hjärtat. hade inte hört så mycket om att han mådde dåligt innan så bara det kom som en chock. operationen skedde den 17 mars och exakt en månad efter lämnade han mig och alla andra. saknar honom fortfarande otroligt mycket, han var en underbar människa. det tyckte vi alla. <3


5. Vilka länder besökte du?
jag stannade i sverige hela året, dock åkte jag på kryssning på sportlovet med censie om det räknas, sov dock när man kunde gå i land men shit the same. (a)


6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
jag skulle absolut vilja ha min morfar tillbaka, men det är det ända. 2009 har varit ett totalt värdelöst år, ska bli skönt att lämna det bakom sig nu.


7. Vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
17 april. och sen kan jag inte så många datum, har bara minnen i huvudet, datumen lägger man inte så mycket på minnet tyvärr.


8. Vad var din största framgång 2009?
att jag har börjat våga säga ifrån mera, visa vad jag själv tycker och inte vara feg att gå med på saker som andra vill men jag själv inte vill det. det handlar ju också om att jag blivit modigare. det tror jag är min största framgång.


9. Största misstaget?
jag vill inte ångra något, det är det värsta som finns. men ändå ångrar jag jävligt mycket. nästan allt. för det här året var verkligen inget bra år. men det största misstaget var nog att lita på folk så mycket som jag gjorde.


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk har väll alla varit men inte allvarligt sjuk. och skadat mig har jag inte heller gjort allvarligt.


11. Bästa köpet?
åååh, svåååårt. har köpt mycket bra grejer, tihih. dock räckte inte pengarna till allt. :(


12. Vad spenderade du mest pengar på?
jag vet inte vad jag har lagt pengar på helt seriöst, min mamma var väldigt väldigt snäll detta år. :$


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
jaah mina älskade vänner gjorde mig asglad. är så glad att jag har dom. min hund gjorde mig också väldigt glad. och min familj har gjort mig väldigt glad, även en del av släkten. ingen annan kan väll göra en glad än dom? nej juste, aik gjorde mig också glad när dom tog hem smguldet! :D


14 Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
är inte en sån som kopplar låtar till år direkt. så jag har faktiskt ingenaning. rätt många iaf tror jag. men sen om några år kommer det bli sådär "när fan vare den låten var så jävla inne?" typiskt mig.. xD


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
undrar hur många gånger jag nämt det här nu. men somsagt 2009 sööög. och jag har varit betydligt mycket ledsnare det här året än tex 2008. det var ett fantastiskt år! ohja. nejmen har nog fan aldrig gråtit så mycket som iår.


16. Vad önskar du att du gjort mer?
utnyttjat dagarna mera, umgåtts mera, varit mer positiv och lagt saker bakom mig istället för att ha tänkt på det så mycket som jag gjort.


17. Vad önskar du att du gjort mindre?
tänkt på saker som fått mig nere.


18. Hur ska du tillbringa julen?
jag tillbringade den hemma med min familj och farmor&farfar. väldigt mysig och lugn julafton, precis så det ska vara. äta gott och öppna paket med dom som står en närmast.


19. Blev du kär i år?
nej.. eller kanske falskt kär om man kan bli det. blev aldrig sådär kär man vill bli, när det kittlas i magen så fort man hör personens namn eller ser en bild på snubben. eller sådär kär så att man längtar efter varenda sms från honom. rättare sagt sådär tokigt kär så man inte vet vart man ska ta vägen. så kär har jag bara varit en gång och vill inte hamna där igen på ett tag.


20. Hur många one night stands?
zero, sånt är bara patetiskt. kan man inte få bättre än "one night stands" så måste man nog börja tänka på hur man är som person. (y)


21. Favoritprogram på TV?
kollar knappt på tvn, kör allting på datorn. men helt klart andraavenyn, ensam mamma söker och paradise hotel. haha!


22. Bästa boken du läste i år?
läste inte så många böcker, så säger väll som alla andra "twiilight" eftersom det är den ända jag kommer ihåg att jag läst typ. heh.


23. Största musikaliska upptäckten?
att en låt av darin var bra? xD nej men jag har ingenaning.


24. Något du önskade dig och fick?
min älskade ipod touch och mobilen. och sen fick jag en väldigt bra vänskap tillbaka som jag var nära på att förlora. <3


25. Något du önskade dig men inte fick?
honom tillbaka?


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
eftersom jag fyllde år på en söndag så firade jag utomhus med massa folk på lördagen, hade galet roligt må jag säga. sen så sov frida över hos mig när vi väl kom hem dvs. och på självaste födelsedagen kom farmor, farfar och mina bröder hit typ så åt vi tårta oså. sen gick jag och frida till minneslunden och tände ljus för morfar. sen så gick vi och träffade två personer jag nu inte tycker är värda att nämna vid namn.


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
jaah, få det mer likt 2008.


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
jag vet faktiskt inte. har inte skett stor förändring på mig under året iaf. haha. xD


29. Vad fick dig att må bra?
mina närmaste vänner och min familj.


30. Vilken kändis var du mest sugen på?
zac efron, rabih och haider. mumsiga pojkar det där.


31. Vem saknade du?
har saknat folk tillochfrån. saknade bla frida väldigt länge eftersom vi var ifrån varandra. sen har jag även saknat andra vänner jag förlorat. och sen såklart morfar. sen har man ju även saknat en viss annan person också.


32. De bästa nya människorna du träffade?
hm.. bra fråga, minns inte riktigt exakt vilka jag träffade just detta år. men alla är väll bra på sitt sätt liksom. ;)


30/12 23.54

nu är det snart exakt ett dygn kvar tills 2009 är historia. det låter helt sjukt, och det är det också. som jag skrev förut - tiden går så förbannat snabbt.
jag börjar bli trött, och borde kanske gå och lägga mig strax för att orka med morgondagen? men har some 2 fix innan jag lägger mig. suck, varför gör jag allt i sista sekund. aja pussgodnatt.

30/12 17.54

nu är jag hemkommen och mätt. åt middag direkt när jag kom hem, det är därför jag är mätt. heh.
i kista köpte jag endast naglar och marscara. och om man räknar med att jag handlade på ica så gjorde jag det med. svinkallt är det ute med på tal om något helt annat. så sätter helst inte min fot utanför huset något mer idag men jag riskerar inte att hunden kissar inne så tar ut henne en snabbis, och då menar jag snabbis, senare. sen får jag hoppas på att jag slipper åka till rotan med och hoppas på att han kommer hit ist. mohah! whatever, har några msnrutor att checka in nu. pussss.

obeskrivlig saknad


det var så mycket bättre när du fanns här hos oss.
du har varit borta för länge nu, det är dags att komma tillbaka.
jag saknar dig så hjärtat svider, det gör så ont morfar, snälla kom bara.


30/12 11.03

för ovanlighetens skull skriver jag innan jag duschar denna gång, wowmoment?
nejmen iallafall, inatt sov jag värdelöst. kunde först och främst inte somna, sen när jag väl sov kändes det ändå inte som att jag sov, ni vet när man sover typ fem minuter, sen vaknar man till lite och så fortsätter det sådär. vid nio tiden vaknade jag och tänkte 'ohfuck jag pallar inte gå upp redan' som tur var så somnade jag om och sov ordentligt fram till halv elva. så alltså, jag har sovit en och en halvtimme bra inatt, annars vare värdelöst.
nu har jag precis varit ute med fannybanny lite, nu äre duschen som gäller och sen blire kista. och föresten så har jag ställt större krav på mitt nyårslöfte nu, more about that later. pussss.

en rumpa med gula kalsonger


med den här bilden ville jag säga godnatt, haha!

29/12 23.59

förlåt men vart tar tiden vägen? sist jag blogga var klockan nio nu ären tolv. och jag har inte gjort nånting på den tiden nästan. det är läskigt hur tiden bara rinner iväg och allt man gjort blir historia. snart sitter man här och är femtio bast, hah fyfan. måste nog börja ta tag i mitt liv nu. xD

whatever, tiden är ett stort problem som ingen någonsin kommer lösa. ska nog snart nanna kudde, ögonen hänger inte riktigt med strax. först ska jag snacka klart med min käre klasskamrat på msn. imorn blire kista med sandra & philip. som jag skrev innan måste jag shoppa lite things till nyår. nu har jag iaf fått lite mer klart för mig vad som händer då, men det är inte riktigt skrivet i pannan på oss. men som tur är är det inte nyårsafton imorgon. :)

suck, nu har två till minuter gått, och jag som skulle ta tag i mitt liv kan ju börja med att borsta tänderna, sovgott.

29/12 21.09

jag förstår inte varför man ska behöva lida av huvudvärk dag ut och dag in. visst den finns mycket värre grejer, men för mig är huvudvärk en jävligt jobbig grej i mitt liv. det är värdelöst att ha det, vem tycker inte det liksom?
och det räcker inte med att det ska finns, nejnej typ femtio extra problem ska dyka upp med, går livet ut på problem? börjar nästan tro det alltså.

nej men det var inte det jag skulle påpeka. skulle påpeka att jag börjat kolla på paradise hotel danmark (..igen) och jag hade nästan glömt bort vilken liten snygging det finns med där. ska alldeles strax fortsätta kolla på honom, eller jag menade det. ska bara bjuda er på en snyggis bild. ni behöver det i dena gråa vardag.

kom igen snygging, flytta till sthlm! ;)

29/12 16.39

dagen blev inte alls som tänkt. jag vaknade vid elva tiden och orkade inte ens röra på mig typ, mitt huvud värkte och jag är precis inne i lingondagarna. så jaa. jag beslöt mig för att ligga en liten stund till iallafall, men det slutade med att det blev tre timmar till, sen gick jag upp och messade censie att jag skulle stanna hemma idag. och det är jag glad över att jag gjorde, för mitt huvud har inte blivit bättre ännu, även fast jag bara legat rätt upp och ner i soffan. rolig tisdag, eller inte. imorn måste jag nog till kista och förbereda mig lite inför nyår. om det blir någon fart och fläckt i den det vill säga. nu var det middag hörde jag, så avslutar här med en puss till er.

29/12 01.23

nu har klockan runnit i väg med en jäkla fart. och det ända jag hunnit med är att fixa in några nya låtar på ipoden. it's everything. men nu ligger fjärde harry potter filmen och väntar på mig. men innan dess ska sminket och tänderna fixas. sovgott gullungar.

29/12 00.08

jag tyckte att det var dags för en förändring. rabih var ju inte med på förra headern så gullet fick såklart vara med på denna. blev rätt nöjd, men inser väll så småning om att även denna behövs ändras. somvanligt liksom.

nu gör jag inte så mycket, lyssnar på musik en viss person skickar och sen börjar väll klockan bli läggdags, aja.. msn låter så det är väll dags att ta hand om det. puss sålänge.

28/12 13.21

hallåja, sitter hos censie även denna dag.
jag skulle somsagt upp åtta imorse, ställde då klockan på kvarti igår innan jag somnade, vaknade. men somnade om, och sen vaknade jag tio över nio och insåg att jag aldrig skulle hinna bli klar på tjugo minuter. så jag fortsatte sova. that's life sometime. och nu är jag somsagt hos censie. jag lärde henne just att vara olaglig, bra kompis jag är va? ;) nemen hon behöver lite spänning i sitt liv, tihih. vi ska härifrån om en timme och nu ska jag öppna min chipspåse, tjingtjing.


27/12 23.04

klockan är mycket för den som ska upp klockan åtta, godnatt.

27/12 22.22

Jag har bara lust att skriva av mig. Ni vet sådär som alla kan få ibland?
Tankar som alla vill få ut ur huvudet på något vänster.
Men det spelar egentligen ingen roll hur många gånger man skriver av sig.
För dom stannar där, som fastklistrade i hjärnan.

Fast man kan alltid försöka, hoppas på att det blir bättre. Iallafall snäppet bättre.
Tankar är förjävliga. Antingen förstör dom en fullständigt
eller så gör dom bara en lyckligare för stunden.
Dom gör en aldrig lycklig på heltid. Eller gör dom?

Jag minns den här dagen så väl. Den 27de.
Och jag kan inte säga något annat än fyfan för den här dagen.
Minns den så väl. Hur du stod där framför mig.
Det såg ut som du inte brydde dig, och det var det som sårade mest.

Sen började orden mot mig. Var dom verkligen menade?
Eller var det bara något du sa för att det passade in att säga där.
Jag kommer inte ens ihåg vad jag sa, fast jag vet att orden bara rann ur munnen.
Inget i mitt huvud fanns den stunden, den var tom. Tom på allt.
Du gjorde mig till en annan människa på mindre än en minut.
Du var den första och förhoppningsvis den sista. Alltså den enda.
(Ska man säga grattis då?)

Natten mellan 27 & 28 var nog min längsta natt i hela mitt 17åriga liv.
Kändes som jag tog slut på allt vatten i hela min kropp.
Jag hittade så gott som fel på allting runt omkring mig.
Sängen var för hård. Mobilen blev för varm. Platsen jag var på var hemsk.
Tillslut somnade jag, jag slöt ögonen till en förjävlig sömn.

Nästa morgon vaknade jag med huvudvärk. Jag gick upp till ingenting kändes det som.
Kroppen var svag och jag visste inte vad jag skulle göra med mig själv.
Jag längtade hem, bort från allting som skadade mig. Samtidigt som jag inte ville åka.
Jag minns när jag smög in till dig, hur jag hörde dina djupa andetag.
Jag tog ett långsamt steg i taget, golvet under mig knarrade.
Jag var rädd, riktigt jävla rädd för att du skulle vakna.
Men jag lyckades ta mig fram till skrivbordet
och lämna lappen jag velat att du skulle haft för länge sen.
Sen smög jag tillbaka lika tyst igen. Innan jag stängde dörren.
Vände jag mig om och kollade på dig, tårarna sved under ögonlocket.
Men jag försökte vara stark och slita min blick från något jag ville skulle vara mitt.

Sen satt jag i en bil som färdade mig 4 mil. Den resan var hemsk.
Jag ville ut från bilen, öppna dörren och bara hoppa ut liksom.
Ditt namn spelades upp ett antal gånger. Jag lyssnade med ena örat.
Jag ville inte ens lyssna, jag ville att människan bredvid mig skulle ha munkavel.
Så jag skulle kunna få sitta i tystnad med mina egna tankar.
Fast samtidigt var det skönt med en röst som försökte få mig på andra tankar.
Inte för att den lyckades speciellt bra men det var iallafall något.

Sen satt jag på ett tåg. Det var nog ännu värre.
Sitta där och försöka hålla tårarna inne i timmar.
Det var inte lätt. Jag ville inte gråta framför alla okända ansikten.
Men tillslut satte jag mig vid dörrarna och grät med telefonen tryckt mot örat.
Det var kallt, jätte kallt. Och allt jag ville var att vara hemma.

Tillslut var jag där. Där i min mammas armar, dom jag saknat mest.
Vad jag var lycklig då. Jag lovar er, riktigt jävla förbannat lycklig.
Men sen den dagen har jag inte glömt dig ett dugg.
Vad är felet, vad ska jag göra? Hur kan jag bota dig sjukan.
Snälla, allt jag ber dig om är antingen lämna mig föralltid.
Låt mig vara ifred, lev ditt liv, så lever jag mitt. Utan varandra.
Eller så är du helt tvätemot det där. Du är seriös.
Får mig bort från det här och får mig tänka att det aldrig hänt.
Eller nått sånt där, du börjar vara den person jag vill att du ska vara.

Det kanske är mycket begärt för dig. Men inte mig.
För tiden mellan då och nu har varit mer än förjävlig.
Rent ut sagt jätte tuff.
Det var allt, tack för mig eller nått.

"P.S I'm still not over you"


27/12 20.14

nu tänkte jag ge er en update, men ingen stor än.
jag är hos censie atm, hon sitter och kissar. oj det där kanske jag inte fick säga? nej nu kom hon tillbaka igen med en muffins var. så har annat än att blogga att göra nu, vi höres och synes when i come home. puss.


27/12 11.41

på bloggen fick jag tydligen läsare i julklapp, ni ökade enormt här under juldagarna.. :o
iallafall så igår drog jag till lovisa, kom dit vid strax efter fem typ och vi gjorde inte vidare värst mycket till en början innan vi insåg att vi skulle börja med maten, vi gick då till willys o handlade kött och cola. (å dipp + gräddfil) sen gick vi hem och lagade maten, sen satt vi och hade värsta romantiska middagen, haha. asmysigt vare, snackade en massor osv. sen satte vi oss och kollade på tv innan vi blev bjudna på ett glas vin vid tingvalla så vid halv tolv drog vi oss dit, haha. men kvällen var bra, dock var det inte speciellt roligt att åka hem.. 1. det var en jobbig kille på tåget som var full och pratade hur högt som helst och ja var allmänt jätte jobbig. 2. en tjej rökte inne på tåget. 3. hela stationshuset var nerspytt. (y)
whatever, jag kom iallafall hem tillslut och nu är det en ny dag. ska vara med censie idag, jätte länge sen jag träffa henne så vi har nog mkt att prata om. nu ska jag duscha alldeles strax, ovanligt. men ska inte iväg förns tre. tihih. puss.


sommarn -08, goa tider!


26/12 11.39

igår bloggade jag inte pga trötthet, gjorde iiiingenting mer än gå till videoaffären som var stängd. asbra. på kvällen skulle jag ha harry potter maraton med mig själv men jag lyckades bara se ettan och tvåan men missade slutet på tvåan, hah. såg resten nu på morgonen. idag blire andra bullar minsann. ska hem till lovisa senare, daniel och marcus ska typ osså dit. mer i dunno. vi ska käka tillsammans troligtvis och sen bara ha en myyskväll vad jag vet. nu funderar jag på att duscha eller nått i den stilen. fast vi får se. puss.

25/12 04.30

fortfarande vaken, cause some things happend tonight. only the best knows. puss.

24/12 12.46

ah nu är julafton här som nästan alla har väntat på. dagen här här, dagen är kommen.
och vad har jag börjat min julafton med då? jo städat eftersom jag inte gjorde det igår, men nu är det klart i allafall. check liksom. sen har jag precis duschat med. ska väll sätta på mig ett nytt ansikte snart med, alltså sminka mig för trögon. sen klockan tre kommer dom, då blire middag oså sen paketöppning oså, sen får vi inte missa karl bertil jonssons jul klockan sju. ohnej.
iallafall, julafton = inte tid för bloggen atm. GODJUL, puss.

24/12 09.48


23/12 21.26

nu är självaste julafton om två timmar och tretiofyraminuter. jag har inte lyckats städa mitt rum ännu, så det får bli imornbitti. målat naglarna och slagit in dom sista paketet gjorde jag iallafall. annars har allt bara sätt som "jag gör det sen" för massa tankar kom i första hand, vilket jag egentligen inte velat att det skulle.
men nu ska jag ta något att dricka, och krypa ner under täcket och kolla film typ. svara på sms osen bara vänta på att julaftonen kan börja på riktigt, då menar jag efter städning osv. jag skriver imorn och önskar er godjul, givetvis. :)

23/12 17.27

tro det eller ej men jag har inte städat ännu. inte målat naglarna för den delen heller. men nu tänkte jag faktiskt börja någonstans i mitt rum och plocka lite iaf, sen får vi se om det slutar med färdighet eller om det slutar om flera timmar. mitt lilla liv ligger bredvid mig och ser söt ut precis somvanligt, det gör en ännu mindre sugen på att städa. haha, aja dags att börja somsagt, hejrååå.

23/12 13.36

även fast jag sovit flera timmar så är jag dödligt trött. jag orkar varken städa, eller måla naglarna. eller allt det andra jag ska göra. ligger helst av allt kvar i min soffa där jag befinner mig just nu. men det är tamejfan julafton imorn så allting måste göras, vare sig man vill eller inte. ska nog börja med att äta brunch. det skulle sitta fint, sen tar vi det andra sen. hoppas ni får en bra dag. kissies.


23/12 00.22

hemma för ett tag sen. gick ut med hunden direkt och sen kollade jag på andraavenyn. what the fuck. iaf. i centrum blev det ett jävla röjj. som alltid. :* men ah. fick med mig hem en kofta som ska bäras på julafton. sen satt jag och isafisa i typ minst en timme och snackade och åt chirre. haha. sen gick vi till sateliten och träffa pojkar. mysigt värre liksom. sen skildes vi åt. och den rackarn åker bort imorn, trist som fan! men imorn ska jennie slå in sista julklapparna sen ska hon städa sitt rum så det ser skapligt ut till julafton. sen vette fan vad jag mer ska göra, jo ringa ett samtal men wow? ah men nu tror jag jag ska sova, sitter och klagar på min trötthet på msn, tror inte dom vill höra det mer, tihih. puss.


22/12 17.23

time for this now!


22/12 16.16

nu är ni inte ensamma om att ha jullov, så nu kan ni sluta skryta. för jag är en av alla er nu. med ett paket rikare och en termin kortare i skolan så åkte jag till älskade hld och gick till mammas jobb där jag stannade två och en halvtimme, alla barn älskade mig. menar't. sen när mamma slutat åkte vi till willys och handlade julmat. snart är det middag sen bäre av till centrum där jag möter upp isafisa så ska hon shoppa lite julklappar. pusspåmittjullov!

21/12 20.37

exem suger, really really. det ser hemskt ut och det kliar. och bara för man blir uppåt åren försvinner dom ikke. dagens problem, ohja. heh.. patetiska maria på tv, innan vare patetiska anna. klockan nio blire sängen. skolavslutning imorn sen äre lov för hela slanten som gäller. okej nu har jag skrivit tillräckligt. godnattpuss.


21/12 17.05

det här är lycka för mig.

21/12 15.47

nu är jag hemma från sollentuna centrum. blev en julklapp till pappa, en synundersökning och en bok oså en julklädsel. perfekt. nu ska jag gå och möta mamma med hundskrället. sen så efter middagen typ åker jag och pappa till stinsen för att kolla om det finns en grej där som inte fanns i sollentuna, sen måste jag in på apoteket med eftersom jag glömde receptet hemma när jag skulle till sollentuna, suck. aja mamma slutar om en kvart så dags att stänga av datorn oså. kisses.

21/12 12.58

nu har jag varit vaken i några timmar och det är dags att ta tag i dagen. först på schemat står: fixa sig. sen är det hundpromenad som gäller sen åker jag till centrum en snabbis. och sen hem till nothing igen. kanske går ut i snön och låter min hund leka av sig lite då. det blir troligtvis det. men whatever. bloggar ikväll. PUSS!

20/12 20.01

nyduschad, och på tvn visas patetiska anna.

20/12 18.41

idag är det söndag, och fyra dagar kvar till julafton. det tror jag inte endaste kotte har missat, inte människa heller för den delen. och jaah.. vad har jag gjort denna söndag då? nada, absolut nada. eller räknas ligga i soffan som en sysselsättning. iaf så har jag gjort det. ringt på en bil har jag också, gratz jennie. dock bor den i karlstad så vi får se om den är såld tills helgen, annars blir det typ karlstad på lördag eller nått. whatever. nu ska jag göra något annat, duscha möjligtvis. klockan åtta börjar patetiska anna ankas jul. okej, hejdå.


19/12 18.51

min nästa syssla efter julklappsinslagning, middag och hundpromenaden var att få hunden att lukta lite fräscht. så jag tog in henne i duschen, och hon älskar det verkligen.. not.. men det blir bättre när det är överstökat. nu luktar hon så gott så man skulle vilja äta upp henne. ;) sen duschade jag själv och nu vette fan längre. robinson är om en timme och nio minuter, det får jag ikke missa. innan dess blire att fördriva tiden. puss!

19/12 16.03

snöhögarna bara växer och växer utanför. alla har fått jullov förutom vi som fåre på tisdag. och det irriterande är att vi i hr är lediga måndagen med.. det kommer ju kännas så enormt meningsfullt att dra till skolan i nån timme på tisdagen. whatever. nu ska jag slå in julklappar sen blire något annan sysselsättning. puss.

17/12 20.35

hej alla goa å glada. idag är det exakt fem månader kvar tills dagen med stort D. men det var inte det jag skulle säga. har varit skittrött hela dagen, så nu gäller endast duschen och sen min lockande säng som jag dagdrömt om hela dagen, oså en film som pricken över i:t. nicebajs. godnatt.

16/12 20.20

jag vet inte riktigt vad jag säga.. finns en lärare jag tror jag skulle kunna göra vad som helst för att byta ut. hon går mig på nerverna, really.. vi har prov imorn och liksom vi har fått instuderingsfrågor, men sen då? ska vi inte få något där vi kan ta reda på svaren eller. tydligen inte, vi kanske ska gissa oss till allting. det slutar säkert skitbra, verkligen. iaf. big problems, mean it. nu ska marcus hjälpa mig, hah. sen ska jag försöka komma i säng, orkar inte vara vaken anymore.

16/12 19.36

nu bloggar jag igen. denna gång sitter jag dock hemma med världens huvudvärk och en suckande hund bredvid mig. har även handlat ännu med klappar nu, gr8. och nu har jag ett prov att plugga till så puss på er.

16/12 13.41

sitter i skolan, läraren är gone.. hah. kista efter skolan, kanske bloggar ikväll. puss. :*

15/12 20.20

ÅRET.

Hur har året 2009 varit för dig?  precis som en berg&dalbana.
Bättre än förra året? kan jag faktiskt inte svara på..
Har du träffat några nya vänner? javisst.
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009? finns en hel del jag aldrig kommer glömma.
Har du flyttat under år 2009? nepp.
Har du hittat en ny låt som du älskar?  jaråh.

Isåfall vilken? finns mååånga..
Har du druckit alkohol? såklart, busigt va?
Har du kysst en främling? yes i have. (y)

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2009? bra och dålig?
Har du varit kär?  njae
Har du sagt jag älskar dig till någon? räknas vänner oså? ;o
Har någon sagt jag älskar dig till dig? räknas vänner oså? ;o
Har du haft ett hemligt förhållande? ne, meningslöst. hah.

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? nej tack&lov.
Har någon i din släkt eller nära avlidit? ja, jag saknar dig morfar. <3

Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej..
Har du varit i slagsmål? neråh.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? yessss.. mkt..
Isåfall vad? det vet endast dom som bör veta det.
Har du skämt ut dig? haha, det är väll vad livet går ut på? xD
Har du ljugit för en vän? ööhm, inte allvarligt liksom.
Har du varit ute en hel natt? haha jo, när jag och mimi sov under stjärnorna.
Har du blivit tagen av polisen? räknas böter så ja.. lol..
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? jaklart.
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? jaklart.

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du i? arlandagymnasiet.
Har någon varit elak mot dig  skolan? nix.
Hatar du någon i din skola? heh, jovisst.
Har du gjort något framsteg? joråh.
Har du haft alla rätt på ett prov?  trore.

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? ja, puss på det.
Har du förlorat en vän? typ.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? japp!
Har du gått bakom ryggen på en vän? nej.
Har du ljugit för en bästavän? nej.
Har du många killkompisar? så många att jag klarar mig iaf. ;)


14/12 20.51

fyfan vilken seg dag det varit idag! försov mig, dock kom jag bara en kvart försent.. till vad? jo städning. det sög ju. sen fick vi sluta en timme tidigare på den lektionen. då gick jag, marcus och daniel till valsta. sen kom vi tillbaka och åt lunch. sen skulle jag ha bild men det var bara jag där så jag slapp den lektionen så jag var med sandra på hennes historia ist, dock somnade jag en stund. sen fick hon sluta en timme tidigare på den, så skulle vi ha rast en timme till men vi började alkoholen tidigare och fick sluta tidigare då med. men ändå, skoldagen sög.
sen så åkte jag till kista med frida, så nu har jag köpt lite mer julklappar. endast jimmy och fanny kvar som är akut till julafton. för idag köpte jag till pappa och johan med. sen så får vi se vad mamma ska köpa till farmor, farfar och mormor. whatever. måste plugga nu, puss!

13/12 20.58

jennies luciasöndag..
  • vaknade försent.
  • åkte med pappa och köpte mammas julklapp.
  • + fick en egen julklapp, my new baby. tack pappa. <3
  • åt frukost vid 1.
  • fixat min baby.
  • ätit middag.
  • varit ute med hunden.
  • pluggat lite.
  • och nu äre duschen som gäller.

12/12 23.48

nu känns det som det är dags att sova, ögonlocken vill inte riktigt arbeta längre.. imorn blire att gå upp hyffsat tid med, ska iväg och köpa julklapp åt mamma med pappa. godnatt.

vi delade på ordet kärlek.
jag tog kär och du tog lek.

12/12 18.32

hejhejhallå. anledningen till varför jag är hemma och bloggar nu är nog för att jag är.. bakis? nej men hah mår bättre nu, men förut vare katastrof. igår kväll drog vi iaf på fest i väsby, det var rätt nice innan vi åkte därifrån och åkte till nothing. så jag och sandra drog tillbaka till apoteksskogen. sen beställde vi taxi hem till bror och avslutade kvällen där. jag sov kvar där och drog hem vid ett idag. nu ska jag duscha lite och sen dra till ica och ladda upp inför robinson, tihih. bästa. puss.

11/12 08.40

godmorgon. jag har sovmorgon varje fredag hedan efter, chock nice. och idag är det lucia = missar nån lektion.
iaf, igår efter skolan var jag hos johan med han och nicke. vi kollade på nån film och sen satt vi och snackade med en varsin glassskål i handen. (y) idag efter skolan blire att vara med sandra, sen blire väsby för some feest. tihih. nej nu måste jag sätta på mig ett nytt ansikte, ha en bra dag. PUSS!

9/12 06.21

det är ju inte varmt någonstans såhär tidigt på morgonen, jag skulle göra vaaaaaaad som helst för att få ligga kvar i sängen typ. men ist måste jag sminka mig å packa gympakläder, sämst.. really.. ha en bra dag, hejdo.

8/12 21.55

min frida gick för inte så länge sen. dirr när hon kom åt vi middag, sen efter gick vi till ica och hyrde filmen slumdog millionaire, trodde den skulle vara bättre, och sen köpte vi lite gottigottgott att äta till liksom. det var en asmysig tisdagskväll. tack frida! (<3)
nu ska jag borsta tänderna oså, sen hoppas på att paradise hotel avsnittet har kommit ut så jag kan kolla på det innan jag lägger mig i mina rena lakan. det kommer bli underbart. underbart att sova i rena lakan och kunna sova i sin egna säng igen, tummen upp på det! imorn blire förhoppningsvis skolan, saknar stället. juppjupp. nej nu ska jag borsta gaddarna, tjingtjing!

8/12 14.25

stannade hemma även idag. har sovit fram och tillbaka även denna dag, kul, verkligen. sen kollat på 'vem kan slå filip och fredrik' och nu tänkte jag städa. senare ska jag kolla på film med min älsklings frida. det var allt från mig, nu väntar rummet på att bli fint, och lakana på att bli bytta. jag ska nog tacka dig för att jag städar, för annars skulle jag nog inte göra det..


7/12 18.58

hej! somsagt mötte jag upp min underbaring på tåget, vi åkte till märsta och gick till coop först. sen gick vi hem till henne och kollade på film och hade allmänt myys. hon får mig alltid att må så jävla bra, förstår inte! (<3) sen så somnade vi typ halv två? och gick upp halv åtta imorse. väl i skolan var båda två skitsega och hade kramp i magen, det var rätt sjukt att båda hade det, så båda åkte hem, var och en till sig, sen jag kom hem har jag sovit fram och tillbaka så nu känns det bättre. åt även på donken med pappa, och där skulle dom typ spela in en film om donken hah, iaf. ska snart ut med hunden oså. sen lägga mig tidigt idag, puss på det.


6/12 20.35

jag är så jävla stolt över mina vänner, jag älskar dom riktigt jävla mycket.
nu ska jag hem till lovisa, en av mina underbara vänner, för att få bättre tankar om livet.

5/12 15.10


5/12 01.34

hejhejhej, efter många timmar i kista, några timmar hos cissi så är jag väl hemma igen. skulle egentligen sova hos sandra men pga lite things så vill jag bara sova ensam i min egna säng. min hund ligger och snarkar å drömmer bredvid mig, så söt. ska tabort smink oså nu sen ska jag lägga mig med henne och kolla film. och tagga till imorn! sweet dreams.

4/12 08.01

nu ligger jag i sängen och tänkte alldeles strax gå upp och duscha. har varit vaken sen en timme tillbaka (lite mer tom) även fast jag har sovmorgon idag igen. men igår kväll kom jörn hit och han börjar ju somsagt klockan sju. idag blir det att äta julbord och sen blire kista, och sen vet jag ikke vad som sker. får hoppas på något galet kul iaf. nu ska jag duscha, pussen!

3/12 20.45

jag älskar när du finns där bredvid

3/12 13.30

igår var det julbord som gällde, det var jobbigt och jag var galet trött när det väl var slut, men samtidigt var det kul också såklart. när vi slutat kom jörn och hämtade mig så åkte vi hem till mig och kollade på film tills vi somnade. imorse åkte han halv sju, stackars pojk! (a) och jag somnade om. nu ska jag in i duschen och sen åker jag en sväng till kista. hoppas även på svar från censie snart.. men that's life right. måste ta huvudvärkstablett med, usch. aja puss.

2/12 00.37

nyss hemkommen.. eller okej för en stund sen.
jag vet att klockan är mycket, men jag har ju sovmorgon till klockan ett imorn så jag och min isa passade på att dra in till fina staden och kolla på new moon. den var galet bra. lovisa och jag hade det asroligt inne på bion men det verkade inte andra ha? haha. sen träffade vi även på "jätte trevligt folk" som påstås vara huuuur trevliga som helst utanför sina bloggar, vet ni vilka jag pratar om? en bloggerskas vars blogg börjar på kiss och en bloggare vars blogg börjar på gay. jag kan kommentera helt ärligt nu, att dom är inte ett dugg trevliga utanför bloggen. punkt slut. (man kan ändra uppfattning lika snabbt som man blinkar ibland, heh) whatever, tur att isafisa fanns iaf, bästa. <3
nu är jag iaf somsagt hemma, och tänkte lägga mig i sängen och kolla på beck nu, myys.

RSS 2.0