-

efter ett kort arbetspass och ett gympass så mår jag rätt bra. dock måste jag in i duschen nu sen lägga mig och försöka sova så jag kommer upp imorn, jobbar nämligen tio till två. sen får jag äntligen njuta av sportlovet fram tills söndag då jag jobbar igen.

måndag

nu är helgen över och det är jävligt skönt med lov faktiskt. eftersom jag knappt sovit i helgen, och när jag väl sovit har jag inte sovit bra så känns det bra att få ligga o lata i soffan några timmar såhär mitt på dagen. 

jag har jobbat hela helgen och jobbar även idag o imorn. i lördags drog jag o mimi till stan för lite party. först förade vi på nivå och hade trevligt sällskap vid bordet och sen drog vi oss vidare till viper. sen avslutade vi kvällen med lite fyllemat innan vi drog oss hem. 

igår när jag kom hem efter jobbet fick jag veta en tråkig grej. det sved till i hjärtat och tårarna började rinna, drömde även mardrömmar inatt. livet är inte rättvist, det vet vi redan. men det här fick bara inte hända, vila i frid. <3


tillstånd: bakis

jag är inte i bästa skick just nu, men känner mig lite bättre efter en dusch. nu ska jag sminka mig lite, sen äta gröt som mamma precis står o lagar åt mig och sen blir det ett "underbart" arbetspass på fem och en halvtimme..

lördag

igår var en LÅNG dag. först skola med öppen restaurang. det var jag och läraren + 24 gäster i matsalen. sen direkt efter skolan åker jag hem till byn, hämtar mina skor, och sen iväg till jobbet eftersom dom ringt och behövt folk. så jobbar från 17.00 - 01.40. snacka om att jag sov gott inatt, bortsett från när jag blev väckt vid halv fyra. men det gjorde inte så mycket. 

nu är klockan halv elva snart och jag ska in i duschen oså fixa mig lite snabbt. sen blir det jobb 12.00 - 17.00 och ikväll blir det lite party, det var på tiden. dock inte för mycket party eftersom jag jobbar imorn, igen..

torsdagskväll

efter en lång dag med både jobb och skola smyger inte tröttheten fram, utan den snarare springer i störtfart till min kropp. så nu tänkte jag ta en dusch och sen krypa ner i sängen som min hund så sött värmt upp till mig. imorn äre skola och sen hämtar jag ut mina skor på posten, underbart. sen på kvällen vet jag icke vad som händer, men det är långt kvar dit så det visar sig. nu: duschen. hade!

ge mig sol, värme och lycka




















torsdag

idag är det skola 12.05 - 15.50 sen är det jobb 16.30 - 20.30. rolig dag, eller inte..

onsdag

nu mår jag bättre än vad jag gjorde imorse, mycket bättre med andra ord. det har varit lite knas i min skalle dom senaste dagarna men nu är det bra igen. 

skolan gick iaf suveränt, eller? jag vet inte om den gick bra eller dåligt, vi hade redovisning av projektet som gick sisådär, och sen hade jag inte gjort uppgiften till snabbmatskursen för jag inte fattade den men glömde prata med läraren. och sen tog vi fel på tiden till mentorstiden så vi gick och åt istället och missade den. så skoldagen kanske inte gick så jävla bra ändå? 

efter skolan drog jag en snabbis till centrum och köpte en bok som mamma skickat mig på att göra, sen gick jag även förbi banken och hämtade ett papper, vilket jag även gjorde i måndags men råkade lägga det pappret i mosad banan så behövde ett nytt.

nu är klockan iaf tjugo i sex och jag väntar på att M ska höra av sig för troligtvis/förhoppningsvis ska jag träffa han en stund ikväll och sen ska jag även träna med min thai. saknade människor det där!

..

just nu känns allt lite som en tumme ner. och jag känner stort behov av din närhet, dina armar runt mig, din röst som säger "det kommer bli bra"

rubrik

jag är så jävla trött just nu, så trött så jag verkligen tvingar ögonen att hålla sig öppna liiite till. därför tänker jag bara snabbt nämna min dag sen går jag till badrummet och fixar mig och sen lägger jag mig i sängen o sover.

skolan är inte så mycket att prata om, den gick rätt fort och typ smärtfritt. efter skolan drog jag hem till isa och chillade en stund, sen kom även sandra dit. när vi suttit i typ en timme och pratat om vart vi ska äta går vi iaf till märsta grillen och äter. sen går vi hem till isa igen och bara chillar. nu har jag försökt göra en läxa men inte lyckats, så det problemet löser vi imorn när jag ska lämna in den. nu äre dags att lägga sig i sängen, annars somnar jag här och det vill jag icke!

tisdag

jag är trött. jag vill sova. jag har lektion. jag har en affärsidé. jag ska öppna en nattklubb.

jag sa ja men mitt hjärta sa nej, till att glömma dig




måndags kväll

spenderade två och en halvtimme i stan tillsammans med A. vi gick runt lite, snackade och mötte några av hans kompisar. kändes faktiskt bra att träffa honom igen, var evigheter sen känns det som. men det bästa med oss är att vi kan bråka hur mycket som helst men ändå hittar vi tillbaks till varann. älskar sånna vänner! 

sen vid nio tiden tog jag tåget hem till byn igen och traskade till gymmet. väl där gick jag endast löpband eftersom jag fortfarande äter penicillin, så måste ta det lugnt. troligtvis drar jag dit och kör ett pass imorgon också. måste komma in i min vana igen, skämms ju nästan. nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen kryper jag ner under täcket o glor film. eller innan det proppar jag nog i mig lite yoghurt. godnatt! 

måndag

igår somnade jag under reklamen i solsidan och sov hela natten på soffan med kläderna på, asbra. men vaknade utbilad och nästan pigg imorse så jag hann duscha och greja. kom dock inte i tid till skolan pga tåget, men det var ju inte mitt fel! sen hade vi religion två timmar och sen slutade vi. 

då drog jag, isa och sandra hem till isa och lunchade innan jag stack iväg till tandläkaren. det gick väll okej, dock var han hårdhänt och skapade inte alls ett bra intryck på mig. men whatever, ska iaf dit nån mer gång för att fixa en permanent fyllning till en tand. efter tandis gick jag till banken och sen lämna jag tillbaka filmerna jag hyrde förra veckan. när jag kom hem la jag mig o glodde på två avsnitt av bartenderskolan, snacka om att man blir lite sugen på att dra dit en sommar.. nu har jag iaf precis ätit middag och ska fixa mig lite nu, senare sticker jag iväg till stan för att träffa A en sväng. kan säga att det behövs, vi måste prata ut! 

sen efter ska jag troligtvis en sväng till gymmet och lägga mig tidigt så jag är lika utvilad imorn när jag vaknar, skulle faktist vara mycket skönt.. nej nu ska jag fixa mig lite, ni får ha det bra sålänge!


gammal bild, en låt på ipoden som väcker minnen

söndag

dagen började med soffhäng och när jag hängt färdigt och hade ork att ta tag i dagen så duschade jag o efteråt drog jag o shoppa ett linne och ett par trosor. sen var jag på kyrkogården och tände ett ljus för morfar. nu tänkte jag sätta på en film tills vi ska äta middag. och sen blir det ännu mer soffhäng, skön söndag! 


-

just nu vet jag ingenting, bara att jag känner mig så jävla tom..

sommar 09 nostalgi


nattinlägg

spenderade somsagt min dag med isa, vi var både i kista och sollentuna och jag hittade en del faktiskt. dock ska jag nog till stinsen sen när jag vaknar och kolla om ett linne jag vill ha finns där. sen så följde hon med mig och åt också. mycket trevligt!

efteråt åkte jag hem och tog det lugnt ett tag tills jag o guse beslöt oss för att dra till donken o äta glass. så hämtade upp henne i sollentuna vid elva så drog vi till donken och pratade oss igenom en timme. sen drog vi hem till henne, så satt vi vid köksbordet och pratade, även censie, i några timmar tills jag åkte hem. mycket trevligt det med!

nu är klockan halv tre och jag ska väll lägga mig o glo film alldeles strax. imorn blir det somsagt stinsen, lite plugg och troligtvis träning. men vi får se helt enkelt. godnatt!

lördag

klockan börjar närma sig halv tre och då ska jag gå o möta isa vid stationen. vi tänkte att lördagen skulle innehålla lite shopping. jag är riktigt sugen på lite nytt så detta kommer bli kul! nu ska jag fixa lite innan jag går, ha en bra dag, puss!

long were the nights when my days once revolved around you



-

klockan är kvart över tio och jag har inte kommit så långt som till duschen ännu. istället har jag bokat in massa arbetspass så jag kommer tjäna fett med cash, dock inte va ledig många helger, men whatever. man blir lycklig av pengar. men nu måste jag gå o duscha, börjar faktiskt bli trött..

fredagskväll

nu är jag hemma igen efter en rätt så lång dag. först var det skola som gällde från kvart över åtta till halv två. vi gjorde, som jag nämde tidigare, sushi. det var skit tråkigt, så jävla många moment. plus att det inte ens är gott. men nu vet man hur man gör det också. 

efter skolan var jag och isa hemma hos henne o lagade lite lunch. smakade även våran sushi, blä. som tur var hade vi gjort asgoda varma mackor, så vi blev mätta o belåtna iaf. sen åkte jag till jobbet och jobbade i fyra timmar. vilket kändes som en evighet, tiden stog stilla kändes det som ett tag även fast jag gjorde hur mycket som helst. 

men nu mår man rätt bra efter att ha tjänat lite pengar, dock vill jag göra något samtidigt som jag inte vill göra något. men jag beslutade mig för att ta en dusch och lägga mig o glo på film. hyrde ju tre filmer här om dagen och har en film kvar att kolla på. så det och dricka äppeljuice blir kvällens underhållning.


våran sushi

speak the truth, even if your voice shakes



torsdagskväll

fyfan, mitt huvud håller på att sprängas. så det blir ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen, sen efteråt lägger jag mig i sängen o glor film tills jag somnar. jag längtar redan.

idag var jag iaf på en lektion i skolan. bartekniken. alla andra kändes onödiga. efter drog jag o mötte mimi i sollentuna för att gå till banken, som var stängd dock. sen åkte jag hem o åt middag osv. imorn ska jag till skolan, isa sa att vi skulle göra sushi. usch. men ändå rätt kul att testa på. efter skolan jobbar jag iaf fyra timmar och sen får vi se vad som händer på kvällen. hoppas på något roligt, känns som det behövs denna helg. 


just because you're breathing dosen't mean you're alive


klockan är lite efter tio och jag är dödstrött så efter detta inlägg tänker jag borsta tänderna o lägga mig. jag har haft en fullspäckad dag faktiskt. först läkaren som gick bra tack o lov. sen hämta jag upp mimi så följde hon med mig och handlade. sen åkte jag hem en snabbis och sen till jobbet. fick göra mycket mer än vad jag skulle, och fick ta nästan all information på en gång så det blev väldigt mycket. så mitt huvud mår inte så jätte bra just nu. men när jag kom hem så fick jag middag och sen satte jag mig i soffan och kollade på snabba cash med mamma. imorn ska jag till skolan och sen funderar jag på att träna, eller det kanske inte är det bästa när man äter antibiotika? whatever, godnatt.. 


jag vill inte ha förlorat dig när morgondagen gryr




nattinlägg

klockan är kvart över två och den här natten skiljer sig inte från dom två senaste. jag vaknar mitt från ingenstans och är klarvaken.. det suger faktikst riktigt mycket, det vet ni väll själva. när man vill sova men man inte kan liksom. somnade ifrån filmen men orkar inte sätta på den igen, så istället lägger jag mig i sängen och väntar på att M ska ringa. den stackaren jobbar så egentligen borde jag väll inte klaga. vissa har det ju sämre om man säger så..

tisdagskväll

nu är jag hemma igen, spenderade ju min kväll hos farmor och farfar. mycket trevligt. sen åkte jag till ica och handlade lite och sen vidare till hemmakväll och hyrde filmer. så nu tänkte jag krypa ner under täcket och mysa i min ensamhet, eller jag är inte ensam. jag ska trängas med fanny i soffan. men det är mysigt, gratis värme. 

men nu är det nog dags att jag sätter på filmen så det inte blir försent, för imorn måste jag upp vid nio tiden pga att jag har läkartid angående blodtrycket imorn. sen ska jag även förbi jobbet en sväng. funderar även på att unna mig ett par skor, men jag vet inte ännu. apropå pengar så måste jag förbi en nordea bank också, kanske fixar det efter sjukhuset. ääääsch, nu börjar jag snacka bort mig. film och mys var det. sovgott!


ska jag eller ska jag inte, det är frågan..

-


tisdag

blev soffliggandes idag också, det suger. igår kväll började jag fundera om grisarna spridit sig till ryggen, dock har jag inte hunnit kolla det ännu, varför vet jag inte. men jag vet att jag kommer bli sur om dom har det, jag tycker det räcker med typ hela ansiktet..

världens bästa farfar fyller förövrigt år idag och min kusin har varit på mig och frågat om jag ska dit. och hon tycker att jag kan komma en sväng, så jag åker nog dit vid fem sex tiden och bara hälsar på lite snabbt och träffar kusinen på samma gång.

men tills dess ska jag ligga här, för det gör jag ju ALDRIG, och bara njuta. eller helt ärligt så njuter jag faktiskst inte, jag är skithungrig, men tog nyss min medicin och då måste jag vänta ett tag tills jag får äta, sen hittade jag ingenting att äta heller. så jag vette fan.. och sen är soffan inte så jävla skön längre när man legat i den flera dagar i rad. man tröttnar liksom. jag har så mycket spring i benen så jag vet inte vad jag ska göra riktigt. jag vill träna, men jag får inte göra det förens jag är helt frisk. aaaah.. jag vill göra så mycket. det är rätt synd om mig faktiskt, buhu!

jag e en pingvin

efter att ha legat i soffan hela dagen så var det rätt skönt att komma ut lite. behövde lämna tillbaka filmerna i centrum och mötte även mimi. hon kollade på när jag åt och vi snackade en massa, såklart. sen följde jag med henne hem en stund o chillade. 

och nu sitter jag här och försöker komma på om jag ska gå till skolan imorgon eller inte. men jag kommer inte på svaret, så jag får väll sitta här o dricka min juice och försöka komma på svaret..


bästavän

ge mig en förklaring till allting


alla <3 dag

inatt var en helvetes natt. jag vaknade tom och från enda fram tills klockan var två. då var jag klarvaken. jag låg och svettades även fast jag bara hade trosor och linne på mig. täcket la jag åt sidan men ändå var det varmt som fan. jag ringde mimi och pratade med henne fram till typ fyra, då somnade jag. men väckarklockan ringde vid strax efter fem och jag var inte alls utvilad utan mitt huvud dunkade och jag valde att stänga av klockan och vända mig om och somna om. 

nu har jag tagit två av trettio tabletter av mina antibiotika. och mitt rum är fortfarande varmt som in i helvete. jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen faktiskt. men nog om det, ligger och kollar på valentine's day, passar ju bra idag. senare drar jag nog med mig mimi och äter. men nu ska jag koncentrera mig på filmen, vi hörs senare.

söndagskväll

var ju på akuten tidigare idag, och jag träffade doktorn i typ fem minuter. det första han sa var "du har helt klart impetigo" (ett annat namn för svinkoppor) så jag o mamma åkte till ica maxi, apoteket och köpte antibiotika som ni ser i inlägget under. jätte kul verkligen.

och hela kvällen har jag legat i soffan såklart. kollat på solsidan, time out och nu wallander. dock är det typ åttahundar grader i mitt rum, så känns som jag ska dö av värmeslag inom kort. men mimi sa åt mig att ta av mig kläder så jag får väll ta o göra det då haha. nej nu äre inte reklam längre, tjing!

kul..

foto1104 (MMS)

kul..


det är inte många som lyckas, men du gjorde det




söndag



bilden är från igår kväll. jag somnade till och från i soffan hela kvällen, ibland kollade jag på filmen och ibland pratade jag i telefon med M. filmen var bra, men ska nog se den en gång till ifall jag missat något.

nu äre söndag igen, och jag gick upp rätt tidigt för att ringa akuten. dock fick jag sitta i typ tjugofem minuter i telefonkö för att sedan få prata med en sur tant typ. hon gav mig iaf en tid tjugo över fem idag. så förhoppningsvis får jag penicillin. sen har jag bara legat i soffan och kollat på sofias änglar på kanal5play och nu tänkte jag sätta på eclipse eftersom jag av någon konstig anledning inte sätt den ännu.

lördagskväll

eftersom jag inte har blivit det minsta bättre, utan kanske snarare sämre? så stannar jag hemma i min soffa ikväll. ska tända några ljus nu och sätta på en av filmerna jag hyrde. en riktigt myskväll med andra ord. 


tre av mina fina sår aka svinkoppor

ditt namn

"du låter inte så pigg hjärtat"
jag älskar att höra din röst,
speciellt när du bryr dig.

lördag

dagen igår var tuff, riktigt tuff. jag tog mig ju till skolan, vilket tog två timmar o en kvart. vi förberedde allting men kände att tiden bara rann ifrån oss så det blev jätte stressigt så vi tom var tvugna att prioritera. sen kom gästerna och även fast vi bara hade tjugoåtta stycken så var det rätt kämpigt. men vi lyckades, och det blev väll rätt bra ändå. bortsett från vissa saker. vi blev klara strax innan elva på kvällen och när jag kom hem gick jag och la mig på en gång. 

idag är det lördag och jag är nog sjukare än någonsin. eller det är vad det känns som just nu. men min näsa rinner i ett, min hals äger en slemboll och svinkopporna har förökat sig, sen trycker det i öronen och huvudet värker. visst låter det fräscht? men jag tog mig iaf till ica med mamma tidigare idag och hyrde två filmer och köpte lite gottis. när jag kom hem gjorde jag mannagrynsgröt och nu ligger jag i soffan, och det är i den jag kommer spendera min lördag. om jag inte åker till löwet dvs. men det får vi se senare, nu ska jag vila lite. ha det bra tills nästa gång.


bara för jag vill ha sommar NU!

kul att bära runt det här i en halvmeter s...

foto1090 (MMS)

kul att bära runt det här i en halvmeter snö och på tåget. not. om inte bussarna går från station till skolan dränker jag mig i snön. f*ttcpsnö försvinn.


fredag

kommer inte blogga på hela dagen pga skola, läkartid och projekt. så kommer befinna mig i skolan till senast 11 ikväll. bloggar kanske när jag kommer hem, det bror på hur sliten jag är. men ha en bra dag och håll tummarna för mig!

-


22.49

soffan är just nu min bästa vän, eftersom min kropp inte riktigt vill sammarbeta med mig. mina sår på kinden har blivit större, näsan rinner och huvdvärken börja sakta krypa fram. jag behöver en dusch och sen en varm säng känner jag nu. 

skoldagen var överstakad på nolltid idag faktiskt, hade knappt några lektioner så befann mig i köket och kollade på när marcus o daniel förberedde grejer inför imorn. när bartekniken var slut drog jag o isa, trots snöovädret, ut på vägarna. efter ett snabbt stopp vid statiol där vi införskaffade färdkost så var vi påväg till vallentuna, efter lite felkörning kom vi fram och fick våra blommor. sen följde hon med mig och åt mat, satt där i två timmar och bara snackade inprincip. grymt mysigt tills man var tvungen att gå ut igen.

sen var den där introduktionen som gällde, den var inte ett dugg lockande som jag skrev, men gick rätt fort och var inte så jävla jobbig som jag trodde. på onsdag har jag mitt första arbetspass, dock kommer det inte vara ett särskilt stort avancerat arbetspass utan kommer mest bara få lära mig allting. 

ett tag trodde jag knappt jag skulle komma hem, eftersom det var stora snövallar på motorvägen och snön bara vräkte ner så hade jag lust att stanna bilen och sova, men jag tog mig hem till soffan och nu har jag funderat lite över hur vi ska göra på projektet imorn. och det där projektet berättar jag mer om en annan dag. för nu orkar inte min hjärna mera, så nu väntas dusch och några timmars sömn. godnatt.


bara för att det snöar så mycket ute slänger jag in en bild från lidköping sommaren 2008

torsdag

man hatar skolan, men ändå är den inte så jätte jobbig. jag skulle göra ett restprov idag, men när läraren kom så sa jag att jag glömt det och då sa han att jag har fram tills maj att göra det. och jag fick dela upp det hur jag ville, blev faktiskt nästan lite glad när han sa det.

sen har jag fixat lite mer inför projektet som är imorn. pojkarna står även i köket och förbereder. för imorn har vi ju vårat projekt, våran asiatiska avsmakningsmeny, som ska utföras. vi får se hur det slutar. men förhoppningsvis blir det bra och kul.

efter skolan måste jag åka till vallentuna och hämta blommorna som vi ska ha till projektet, och sen ikväll vet ni ju vad jag ska göra. dock är det inte ett dugg lockande för jag vill bara sova egentligen, eftersom jag lyckats stöta på en förkylning, hoppas den inte bryter ut så jag bli sängliggandes bara. för det har jag varken tid eller lust med. men whatever, nu ska jag fortsätta "arbeta" aka facebook. lektionen slutar ändå om tio minuter, vad hinner man göra på den korta tiden liksom?

in my mind all the time


everytime we touch, i get this feeling
and everytime we kiss, i swear i could fly
can't you feel my heart beat fast?
i want this to last
i need you by my side

godnatt!

nu går jag o lägger mig nyduschad i sängen. kvällen har bestått av träning och soffhäng. även saknad efter honom, såklart.. imorgon blire skola somvanligt, och sen måste jag till vallentuna och hämta blommor inför fredag. sen vid sju ska jag till jobbet på introduktion (?) alltså blir det en låång dag även imorgon, min kropp är snart trasig.

måste även säga att jag har haft ett sår på kinden nu några dagar, och det har bara blivit större och större. idag visade det sig även att jag fått ett till sår över det första. dom svider, kliar och är allmänt mystiska. sen kommer mimi och säger att det kan vara svinkoppor, snacka om att man inte orkar mer längre. fatta vad doktorn kommer somna när jag ska berätta allt för henne på fredag..

nej nog för idag, nu går jag o lägger mig, alldeles försent egentligen (00.24) dock kommer jag somna till solsidan. så förhoppningsvis sover jag gött inatt, med massa fina drömmar. hej john blund hejdå bloggen!

tonight i've fallen and i can't get up i need your loving hands to come and pick me up

I remember the days we spent together
were not enough
and it used to feel like dreamin'
except we always woke up
Never thought not having you
here now would hurt so much




i remember the days we spent together
were not enough
and it used to feel like dreamin'
except we always woke up
never thought not having you
here now would hurt so much


onsdag

idag har varit en bra dag. skoldagen innehöll inte alls mycket. på första lektionen fick vi "serveringstjejer" i uppgift att leta rätt på en kille i skolan som ska göra en affish åt oss, så vi gick till tobbe för att ta reda på vad han hette och vart han var. väl där hämtade jag ut mina två biobiljetter, och sen tog vi killens namn och tid på när han hade nästa lektion. och sen när vi kom tillbaka till klassrummet behövde vi bara leta upp två bilder och sen fick vi gå. 

så vi gick till statiol och åt korvlunch. anlendingen var för vi hade pratat om korv hela lektionen eftersom vi ska ha korvtema på fredag haha. så vi var tvugna att gå o äta korv. vi köpte även julgodis för fem kronor. sen gick vi tillbaka till skolan och hade mentorstid där vi var i typ tio minuter och prata lite. sen hade vi projektarbete, och även på den lektionen behövde vi prata i max en kvart och sen fick vi gå.

efter skolan drog jag o isa till rusta först och sen åkte vi till stinsen för jag behövde en ny hårtork. mamma har tröttnat på att jag snor hennes hela tiden och aldrig bär ner den igen. så vi passade på att kolla runt lite i andra affärer också. fick med mig en hårtork, tre ringar, ett par örhängen och ett linne. efter en shoppingrunda så skjutsade jag isa till stationen och tänka åka hem o hälsa på farmor&farfar, dock var dom inte hemma så jag åkte hem och läste en bok inför introduktionen (?) på jobbet imorn. ska fortsätta läsa lite om det och även plugga lite samhäll, sen drar jag o tränar med mimi.

du är absolut inte allt jag behöver, men just nu är du den enda jag vill ha hos mig.





cause i may be bad, but i'm perfectly good at it



gud vad jag längtar efter min säng just nu, men innan jag fixar ordning mig och lägger mig så skriver jag någrar rader här tänkte jag. skoldagen gick bra, vi var först på studiebesök i sigtuna, sen hade vi lunch osen religion. efter religionen hade vi långrast så jag o isa drog till willys sen hem till henne och snackade oss igenom hela rasten. sen drog vi till skolan och hade barteknik. 

efter skolan följde hon med mig till jobbet och hämtade böcker som jag ska lägga mig o läsa strax. sen drog vi o käkade. när magen var proppmätt var det dags att åka tillbaka till skolan igen för att blanda alkoholfria drinkar som jag sa, och fan vad jobbigt det var för alla kom dit, dom flesta även utan drinkbiljetter, och alla var typ fett irriterande. men tillslut fick jag åka hem igen, och nu ligger jag i soffan o ska somsagt röra mig mot badrummet o göra mig i ordning för sängen. dock ringde M nu så ska vara social, sängen får vänta. sovgott!


tisdag

nu är jag vaken igen, klockan är tjugo över sex och jag har precis duschat (igen..) idag blir det en lång dag och jag har redan ont i huvudet, vart ska detta sluta? ska nämligen först på studiebesök i tre timmar, sen har jag religion, sen lång rast och sen barteknik och efter skolan måste jag till mitt nya jobb och hämta papper och även äta någonstans för ikväll har vi öppet hus i skolan. så det var en lärare som ville att jag skulle vara där o blanda drinkar då, dock alkoholfria men ändå.

förövrigt drömde jag om att jag skulle uppträda i melodifestivalen med låten under. och jag var så sjukt nervös för jag hade inte tränat på låten eller någonting, jag trodde liksom jag kunde den. men när jag läste igenom papprerna på morgonen började jag nästan gråta. lite skum dröm, eller lite, en mycket skym dröm faktiskt.


-


måndags kväll

bloggar lite snabbt innan jag ska in i duschen. åkte ju till tandläkaren, har ju gått hos en specialtandis nu på senaste tid pga en rotfyllning och den ligger vid s:t eriks sjukhus typ, så tala om att det kändes onödigt att åka dit för att träffa tandläkaren i fem minuter. åkte iaf direkt efter hem till mimi och sov lite, sen följde hon med mig o åt. efter det mötte jag upp frida så gick vi hem hit till mig och snackade massa. perfekt kväll.

måste även berätta för er att jag inte längre är arbetslös. så intervjun gick bättre än mitt lilla bra, dom ringde nämnligen idag o sa "grattis du fick jobbet" det känns galet bra måste jag säga. tjäna lite pengar har ingen dött av. 

måndag

och så var man hemma igen, dock inte speciellt länge eftersom jag har tid hos tandläkaren kvart över fyra. var iaf i skolan och hade religion o efter skolan åkte jag till sjukhuset o tog blodprover eftersom jag ska till doktorn på fredag. sen gick jag in i centrum o kollade lite, unnade mig tre nya plagg faktiskt. sen mötte jag M, vi gick runt och kollade lite och sen körde han hem mig. nu måste jag göra något att äta eftersom lunchen i skolan inte var något som lockade mig. vi hörs senare! 

hur man gör en religionslektion lite roligare




du fick mig att falla, frågan är nu om du verkligen är beredd att ta emot mig





00.50

nu ligger jag bland rena sängkläder med nyrakade ben och pratar med M i telefon. ibland är faktiskt livet rätt mysigt.

söndags kväll

söndagkväll igen då, jag ligger helt död i soffan och på tvn visas wallander. hela dagen har jag hållt på med mitt rum, möblerat om samt storstädat. är asnöjd hur det blev. ett rum blev som två, awesome. när jag var klar med rummet fixade jag mig och sen åkte jag o mimi till ikea, eftersom jag behövde nya gardinstänger. sen drog vi till gymmet en stund efter det. och nu ligger jag somagt i soffan, ska strax in i duschen och raka benen så kommer jag sova extremt gott i natt eftersom jag har rena lakan. underbart! 


underbara vän

det där lilla extra

just nu är både min hjärna och rum kaos. jag håller nämligen på att möblera om litegranna, samtidigt storstädar jag. så det är liiite mycket nu måste jag påpeka. senare när jag är klar med rummet och mig själv så ska jag till ikea. och sen blir det gym ikväll. min dag är fullspäckad. älskar när man har något att göra på en söndag! då sliper man känna att dagen bara rinner bort pga lathet.

-


ingen sa att det skulle vara lätt,
men någon kunde väll åtminstonde förvarnat
att det skulle vara så här jävla jobbigt?

ett långt inlägg om vad mina senaste dagar bestått av



börjar med att jag kom på en grej angående kryssningen.. och det är att jag inte alls tänker berätta något om den, för det som hände där stannar där. visseligen har det inte det, men jag tänker ändå inte skriva ut det på bloggen. ni har bilderna och dom får ni helt enkelt nöja er med.

sen fortsätter jag med att berätta att skolan igår gick kalas, vi hade snabbmat tema amerkanskt. dock var jag fortfarande halvt bakis så var rätt seg hela dagen men det gick. sen åkte jag på arbetsintervju efter skolan, kändes som även den gick bra, men vi får veta om känslan stämmer om en vecka cirkus. 

på kvällen drog jag över till mimi och "förade" lite innan vi drog till fridhemsplan och festade loss med både kända och okända ansikten, drack rosa pantern och hade det kul.. tills saker missuppfattades och allt blev ren kaos så jag drog hem och sov. 

idag, lördag, så vaknar jag och kollar mobilen. fått ett godmorgon sms av M, svarar och direkt efter ringer han. så ligger och pratar med han ett bra tag innan mamma kommer o frågar om jag har lust att åka o hälsa på mormor. i brist på annat att göra så sa jag ja. så jag började fixa mig så drog vi först o handlade, sen hälsade på mormor och sen åkte vi till brisak innan vi begav oss hemåt igen. stannade även på donken på vägen hem. 

och denna kväll har jag inte gjort ett skvatt mer än kollat på melodifestivalen som förövrigt sög dase och segat i soffan. men det var bra att det blev en lugn helg eftersom kroppen fortfarande är helt slutkörd efter kryssning och utgång. så nu är klockan strax efter halv ett och jag tänker faktiskt lägga mig i sängen o glo på 'sveriges värsta bilförare' 


bild från gårdadagens utgång!
(och han jag pussar är en vän. nothing more, i promise!)

i'll tell you, i want you to know it's a little fucked up




det gör ont att tänka på dig, det gör ont att sakna dig, men ändå gör jag det hela tiden.






rörliga bilder från fredagskvällen


dags att göra sthlm stad osäker IGEN!

sugen på alkhol? nej..
vad ska jag göra nu? dricka alkhol..

just live your life

jag orkar verkligen inte skriva om kryssningen just nu, och jag orkade inte igår när jag kom hem heller. men jag bjuder på en bildbomb med dom flesta bilder från kryssningen, men inte alla, tills vidare. jag lovar att jag ska berätta om kryssningen, men det får bli senare. nu måste jag börja fixa mig, för ikväll äre party igen. det handlar om att tagga, sova och tagga om!


k to the ryssning

nu är jag ready to go. som jag kanske inte nämt tidigare så ska jag och mimi på kryssning. så nu äre party all night long som gäller! vi hörs imorn goa o glada.

all want to be happy, but nobody wants to get hurt



- du pratar om honom hela tiden
- du lyser upp när du nämner hans namn
- du vill träffa honom hela tiden
- du blir lite avis när han är ute på krogen, ifall han håller på med någon annan
- när du ska träffa honom blir du lite smånervös

kan man vara kär utan att man vet om det? kan en kompis se på en att man är kär, fast man inte själv ser det? kan man blunda åt sina känslor, kan man blunda åt att man är kär? dom frågorna ställer jag mig själv just nu.


onsdag

kändes ju verkligen meningsfullt att gå upp o stressa imorse. åker till skolan, kommer tjugo minuter för tidigt för jag tror vi börjar 25 istället för 35 (kunde tagit ett helt tåg senare!) och sen börjar lektionen, försent förövrigt, och jag sitter på en stol i mindre än en halvtimme och inte gör ett skit, sen får jag åka hem. jätte kul, verkligen.

åker iaf och möter mimi i sollentuna för hon köpte fel naglar igår, klant. och sen åkte jag hem. nu sitter jag här nyduschad och ska föna håret alldeles strax, sen måste jag fixa klart packningen och sen mig själv. och självfallet TAGGA, musiken är på på högsta volym. nu kör vi. 

föresten så fick jag ett samtal för en timme sen ungefär om att jag ska på arbetsintervju på fredag. det känns bra, nu gäller det bara att hålla tummarna så att man får in lite pengar på kontot. för det skulle ju absolut inte sitta fel någonstans..

klagande

hur ska det vara så svårt att packa? man ska liksom vara borta 23 timmar men ändå har man ingen aning om vad väskan ska packas med, jag är långt ifrån klar och jag kommer säkert inte bli klar med detta ikväll. kommer istället springa runt både imorgon bitti och efter skolan och stressa runt. 

klockan är kvart i elva redan och jag har inte gjort ett piss sen jag skrev sist typ, eller jo packat lite granna i väskan, insett att jag inte alls kommer få plats med mycket = måste tänka om. sen måste jag duscha, raka benen, smörja in mig med bus och jaa.. skjut mig? tur att jag åtminstonde har lite sovmorgon imorn, kanske ska komma i tid för en gångs skull då.

tisdag tisdag tisdag

jag tänker inte börja detta inlägg med "nu börjar även denna dag rinna mot sitt slut.." men det är ju faktiskt sant, klockan är trottsallt kvart i nio. 

skoldagen rullade på perfekt. vi hade projekt&företagande där vi skulle starta ett eget företag på skämt, och det ska vi hålla på med hela kursen. min affärsidé är att starta en nattklubb. det kommer bli grymt. sen hade vi läxförhör på religionen, ett väldigt konstigt sådant. sen hade vi rast i tid och evighet och sen var det barteknik som stod på schemat. där vi skulle blanda en varsin drink vi haft som läxa, dock blandade jag två eftersom alla inte var på lektionen. synd för dom, för vi hade jävligt kul! 

efter skolan åkte jag till sollentuna c o mötte mimi. gick in på hm blandannat o shoppade mig ny mascara o kajal. sen gick vi in på kicks också för mimi skulle ha lösnaglar. sen åkte vi hem till mimi och åt o chillade lite. sen gick vi till ica som ni redan fattat att vi besökt. och sen gick jag hem. 

nu sitter jag i min soffa somvanligt, åt precis upp jordgubbar jag fick av mamma. dom var enorma och asgoda, jag älskar jordgubbar! dock var det inte lika kul när dom tog slut och jag insåg att jag måste ta tag i packningen. imorn sticker vi ju.. så jävla nice! (förutom att man måste packa)


jag & mimi på ica


liiite smart är jag iaf..


-


Dag 21 – Ett annat ögonblick

sist jag skrev om ett ögonblick skrev jag om hur det var att uppleva min livs värsta natt. så nu kanske jag borde skriva om något ögonblick som gjort mig lycklig istället. men problemet är, det är mycket svårare att skriva om, eller att komma på i huvudtaget, varför är det så frågar jag mig själv då?

det är ju det att man varit lycklig i så många ögonblick, och jag tror helt ärligt att det är svårare att få ner en lycklig känsla i ord än vad det är att skriva om något som förstört en. men jag kan säga ett ögonblick då jag var lycklig. och det var inte för så länge sen, jag stod i hallen och mamma kom dit. "jennie, jag måste få krama dig, för det händer inte så ofta längre" och när hon sa det blev jag varm inom mig. jag kände kärlek från min mamma och då kan jag inget annat än att vara lycklig. det är sånna små lyckliga ögonblick jag minns, dom där små sakerna som betyder.

tisdag morgon

nu sitter jag i skolan åter igen, dock kom jag 45 minuter försent idag igen. bra jennie! men det är faktiskt inte mitt fel, utan min väckarklocka. jag vet att man inte ska skylla ifrån sig men nu gör jag faktiskt det, för den ringer inte. jag lovar. men jag stannade inte kvar i sängen som jag tänkte från allra första början utan jag masade mig upp och nu sitter jag här på en lektion vid namn projekt och företagande där jag just skrivit en a4 om donken. guldstjärna till mig!

efter skolan idag måste jag iväg till hm, och sen måste jag packa inför imorgon. då jävlar, party all night long! och förövrigt så vet jag att ni är riktigt sugna på min frulle. ni behöver inte säga det, jag vet det iaf. 


RSS 2.0