jag lever än

jag lever, och det för frida också. nu är vi i hjo och fredag till tisdag var vi i lidköping. DET var underbart, fan vad jag saknar stället. nej men jag kommer hem snart, senast söndag ni vet. ville bara att ni skulle veta att jag har inte dött.

det kommer faktiskt alltid vara du och jag bästis

visst har jag inte en underbar bästis? jo det har jag, jag har faktiskt tillochmed den bästa bästa bästa bästisen i hela världen, hon är allt för mig och det kommer hon alltid att vara. tyvärr men hon är min bästis, precis som det alltid varit. jag älskar henne mest så att ni vet. :)

nu sitter jag iallafall är och håller egentligen på att sminka mig lite, solen lyser och jag är glad. för om några timmar är jag där i min älsklingssysters famn. nu kommer det vara hon och jag någonstans i sverige och det är skitbra för då är vi extra pepp på att skämma ut oss och bara njuuuta av sommarlovets nästan sista dagar.
jag längtar men snart är det dags för dom bästa att göra entré igen! pusspådet.

suckers, i love that girl

                                                    jag älskar min systerryster. <3

tihiii, det är frida som skriver nuuu. jag vet att det inte är min blogg men jag ville bara berätta för alla jennies läsare att jag älskar min bästa vän. om alla nu inte förstod vem det var  som är min bästavän så är det jennie. haha jag är sjukt flummig när jag skriver det här och jag har ingen aning om varför [a] det kanske är för att jag ska till jennie redan imorgon för hon är i lidköping eller något och alla som är i lidköping kan ju möta mig vid lidköping bussstation imorgon runt 16. 00  ;D men vem vill möta lilla mig där? INGEN. eller jo nu kom jag på en jennie för hon måste det hon har inget fucking val. för det var hon som fick mig att åka till henne. nu har jag varit utan henne i mer än 18 dagar hör ni hur hemskt det låter? vi som alltid är med varann liksom. det här är nog ett av jennies mest ointressanta inlägg någonsin men det skiter jag i sluta inte läsa hennes blogg för det för då kommer jag få en rak höger precis när jag ser henne istället för en kram och jag föredrar ju kramen tihiii! : ) om ni vill veta vad vi ska göra där så ska vi leka player, leka coola, leka bada länge, leka bruna, leka snygga. vi ska leka massor..... :D nej jag skoja bara vi ska inte vara så dumma men vi ska ha så jäävla kul det ska alla ha klart för sig. ännu en semester med min honey, wooohoooo!

"du är den som ställer upp för mig, finns vid min sida och som aldrig skulle dissa mig för någon annan du är en sådan vän som inte går att förlora. du är en sådan vän som jag behöver och som jag aldrig kommer att lämna. jag har gjort mina misstag men det har även du också men vad gör det när man kan rätta till dom som vi alltid gör när något går snett,  right? jag vet att vi klarar allt tillsammans och att det alltid kommer att vara vi två sötnos. du är mitt hjärta och jag älskar dig mest av allt gumman. <3"




nu är det en trött jennie som skriver lite snabbt

ska snart dra och borsta tänderna men ska bara berätta att vi bytt camping - igen - denna gång är vi på en superliten camping, jag har faktiskt badat tre gånger idag, två gånger på den här campingen för det är faktiskt varmt i vattnet men tyvärr långgrunt. och sen vill jag bara berätta att jag har världens sötaste hund, hon har bevisat det för mig idag att hon är det, men det visste jag ju redan för det bevisar hon faktiskt varje dag. haha, <3

jag vill ha min frida här faktiskt,
och jag håller tummarna hårt för att hon kan komma!!!


nu ska jag dra och borsta tänderna, pusspåer

skog, sol och norrmän

nu har vi bytt camping, den campingen jag nämde i tidigare inlägg med uppvärmd pool och grejer var vi vid men vi var tvugna att åka därifrån eftersom det inte fanns en ända liten plats åt oss, så vi hamnade på en annan och därför är jag just nu lite småsur. iallafall är den här större men ändå inge direkt rolig. jag sitter just nu och blickar ut mot vattnet och funderar på att bada men problemet är - jag vill inte doppa håret eller ansiktet .. på den här campingen är det mest norrmän eftersom vi är nära norge..
idag innan vi lämade den andra campingen kom en buss inrullandes på campingen och ut ur den steg massvis av kineser och jag tror alla höll i en vasin kamera, det var lite komiskt faktiskt. och överallt var dom och tog kort, dom tog tom kort på våran husbil. jag säger bara en sak; kineser. haha!
nej nu ska jag fan bada i think, har inget annat att göra liksom. och msn funkar inte heller, baaaaaaaaajs!

måste ta och njuta av min sista månad med sommarlov nu, verkligen!

ja som ni kanske redan listat ut på rubriken så, idag är det den 20;onde så om exakt en månad har jag gått min första dag på gymnasiet. både kul och tråkigt, haha. och om mindre än en månad har jag inte något sommarlov att njuta av heller, tragiskt.

regnregnregn..

.. URTRISTA regn! här sitter jag i husbilen, just nu är det ..tro det eller ej.. uppehåll, för jag hör inte regndropparna smattra på taket, vilket jag så gott som hört hela dagen. igår kom vi hit, någonstans nära karlstad och säffle, jag vene faktiskt. jätte liten camping och enligt mamma hittade jag allt man kunde klaga på, så imorgon drar vi härifrån (yes!), för jag tycker verkligen den här campingen är tråkig. liten och inga snygga killar, faktiskt typ inga killar alls. imorgon drar vi till en camping som har pool, uppvärmd pool tom, visst låter det härliiiiigt? det tycker iallafall jag, och jag ska baada baada baada då typ.
iallafall, igår kväll kollade vi på filmen World Trade Center men den var ingen höjdare om man säger så, handlade mest om två killar som låg under rasmassorna och sen blev dom räddade och jah.
idag var jag och mamma på någon loppis jag hittade igår när jag åkte runt med moppen, sen har vi ägnat den mesta tiden att spela spel - gladiatorerna. jag och pappa spelade och mamma läste reglerna för oss, det var skitroligt faktiskt. sen när vi spelat klart tog jag med mig pappa till bryggan och hoppade i vattnet även fast det spöregnade (jag måste bara tillägga att min käre far inte badade) sen kom vi hem och då hade mamma kokat potatis så vi åt det och sill, mums! nu sitter jag här, pappa ligger i sängen, antar att han somnat och mamma är ute med fanny.
ikväll blir det film igen eftersom tvkanalerna inte funkar typ, the others ska vi kolla på.

imorgon hoppas jag på finaste vädret så jag kan njuta av att få bada i en pool med föhoppningsvis varmt vatten och en camping full av snygga killar, morr. haha! tss.

nu orkar jag inte skriva mera, uppdaterade iallafall och det kommer bli några inlägg någon gång ibland, glöm inte bort mig bara kisar. HA DET BÄST! pusseeeeeeeeeeeeen.

tro det eller ej..

.. men jag är inte klar med packningen.. eller jo nästan - kläderna är packade och det kändes som hela garderoben mosades ner i väskan. jag får gå upp skaplig tid imorgon iallafall och packa det sista för just nu pallar inte huvudet, det värker som in i helvete. så imorgon ska jag alltså upp, packa, duscha, sminka mig och ja ni vet det där. sen åker vi runt tolv. ;( nu ska jag nog lägga mig och checka på en film, kommer kanske uppdatera bloggen lite då&då men inte allas lika ofta som nu, men bomba mig med sms, det kommer jag behöva!

och så har..

..ännu en dag av sommarlovet börjat gå mot sitt slut. nu på kvällskvisten följde jag med min käre bror johan hem till honom och lånade typ arton filmer till semestern, och sen fick jag en skogsbärs cider (dom som känner mig vet hur mycket jag älskar det!) och sen hitta jag en femma som jag fick, haha. ibland är han bara för snäll. nej men nu ska jag nog ta och packa klart så jag slipper gå upp super tidigt imorgon, och vet ni? moppen följer med mig på semester, det blir nice, då kan jag glida runt på gatorna själv, hihi. nej men seriöst, måste packa (och störa daniel i sitt meckande (aa)) kanske bloggar sen igen, men räkna iallafall med ett inlägg innan jag åker, puss på mina sötnosar till läsare.

skin skin som den sol du e

jag har inte så mycket att skriva men jag kan iallafall säga;

jag älskar att se min mamma glad

goddag

inatt låg min hund i min säng hela natten, riktigt mysigt för det händer inte så ofta.. sen vaknade jag till och från nu på morgonen eftersom jag hade ställt klockan, rätt onödigt för jag gick ändå inte upp. nu har jag precis ätit nudlar och delat med mig det jag inte orkade till hunden. nu kallar duschen sen sminkning och sen ut en snabbis med fanny innan mamma hämtar upp mig för att vi ska åka och handla tills imorgon.
sen måste jag även packa klart, eftersom vi ska vara borta två veckor blir det en del, haha. jag <3 packa, eller inte!
nej nu har jag inte tid att sitta här längre, have a nice day bitches.


jag <3 min hund

nu ligger jag här, funderar på om jag kanske ska sova, för jag är verkligen trött.. och hungrig.. men det ska vi inte tala om. men ska nog stänga av datorn och borsta tänderna och typ sätta på en film. det kan bli mys för min hund ligger i min säng också, så jag ska ta och mysa lite med den gullhunden.

"du är det finaste jag vet"

jag vaknade vid ungefär ett och ringde till farmor och sen till mamma, klädde på mig kläder och satte mig på moppen - med datorn - hem till farmor. där visade jag massa bilder från bla balen, landet, falun och bilder från husbilen. sen kom mamma när vi var klara och sen åkte vi hem. sen åkte jag och köpte mat och åt med mamma och pappa sen gick jag ut med fanny. nu ligger jag i sängen och kollar på wallander bröderna som jag kollade på en bit inatt vid halv fyra tiden, men orkade inte kolla slut den, har sätt den förut också men jaja. ikväll ska jag bara slappa, kanske börja småpacka lite. på lördag åker jag ju, tråkigt nog..

nu ska jag höjja volymen på tvn och lägga mig lite bekvämare, adjöss!

älska låten


nu är jag hemma igen, jag åkte till guse vid strax efter sju och vi drog till stinsen direkt och gick in på vinn och köpte dricka sen gick vi till donken och köpte glass, där träffade vi andré, glody och cristo, hihi. sen gick vi till ångbåtsbryggan och satt där sen gick vi lite sen hem till guse och chillade, sen tog jag och moppen åkturen hem vid strax innan 12. :)
spana in min b'väns blogg vettja; http://guselaajna.bloggagratis.se/

home again maddahfakkah

japp, precis! vi åkte in till stan och när jag är påväg till stationen har guse precis hoppat på ett tidigare tåg, jag missar det precis så guse går av i hld men sen kollar vi om nästa tåg går 12 över men nejnej 27 över går nästa så då fick vi sitta och vänta i en halvtimme på stationen. väl framme i stan gick vi till hm, hittade dock ingenting så vi gick och åt sen beslöt vi oss för att åka till kista istället så vi tog tuben dit och gick och kika lite. när vi kikat klart hade båda en varsin påse. jag köpte ett par "mjukis shorts", ett linne och en bh. sen skildes vi åt och nu sitter jag här, ska nog ut med lillavowen nu, sen ikväll kanske jag ska vara med guse igen, hihih. solen lyser och hejdå för denna gång bloggen.

nu är det dags för - några timmar på huvudstadens gator

nu är jag färdgsminkad, i väskan har jag plockat ner allt jag behöver för en dag på staden och tugggummit har jag stoppat i munnen, nu är problemet bara - vad ska jag ha för skor? det visar sig när jag kommer ner till hallen och dit ska jag gå nu för att hinna med tåget. ha en bra dag för det ska jag ha. tjillevippen!

sol, glass, vatten och glassiga brillor..

.. och bruna ben.. det är sommar för mig, och jag hatar när benen inte är bruna därför fuskade jag lite punkt punkt. iallafall nu är jag uppe med tuppen känns det som, har aldrig gått upp så här tidigt på hela lovet tror jag men det är bara för jag ska ta tolv över tolv tåget in till stan. så därför måste jag göra något med mitt nyduschade hår och mitt osminkade ansikte - dags att fixa sig alltså, jag har ju inte all tid i världen. så vi hörs!

egopiic '


 

that's life, right?

jag hatar att jag inte kan somna när jag väl vill det, jag är trött 24/7 typ nu.. sen surar jag mer än vanligt pga det också, men jaja, life is life. kollar på film just nu, ska lägga mig efter den.. idag var jag och bytte mitt minneskort med pappa så nu funkar mobilen primaballerina! imorgon ska jag till staden med guse, myspys! 4 dagar kvar tills frida kommer hem, men kanske måste åka iväg med mamma och pappa på lördag men jag vill verkligen inte det. ska verkligen försöka övertala dom, men kommer misslyckas somvanligt. nu orkar jag inte skriva mera. så jaja

lördag; bilrace i eskilstuna, sov hos censie
söndag; bio mamma mia, sov hos censie
måndag; chill och stan med censie

usch..

..jag orkar inte

censiecensiecensie

nu sitter jag i censies säng med min dator framför mig som vi tagit med oss hit. igår var vi i eskilstuna och kollade på bilrace, riktigt roligt! haha, polispolispotatisgris var där och ja vi fick åka fram och tillbaka typ. sen sov jag hos censie, idag ska jag också sova hos henne, hihi. just nu ligger hon i badet för att hon har tränat. sen ska vi på bio typ. :)

föresten så fick jag en ny älskling igår, en ny mobil. underbart, jag älskar pappa

bara elände nästan

nu är båda filmerna färdigkollade, dom blev godkända båda två faktiskt. men nu har jag så ont i huvudet så jag vet inte vad, känner bara för att sova men jag ska nog vänta ett tag till. tidigt blir det idag iallafall, och inte 3 som alla andra dagar. det kanske är på tiden att börja lära sig att lägga sig tidigt snart, snart är det bara en månad kvar och så är det skola igen, tänk på det! :)

jag vill ha ny mobil!


jag vill alltid vara din medicin som du en gång sa att jag var

nu har jag vart hos älskade farmor och farfar, det var skönt att se farmor igen efter alltihopa. jag fick femhundra kronor av farmor bara för hon typ tyckte synd om mig och jag blev skit glad. jag älskar min farmor.

ikväll har jag laddat med film och polly, a cup of love och the heartbreak kid. så alltså - filmkväll för min del ikväll.

fredag "ljuva" fredag

nu har det gått en timme sen jag vaknade upp ur min skönhetssömn. jag har ätit mina två dagsmackor och ska snart hoppa in i duschen. planerna idag är att åka och hälsa på farmor () som kommit hem från sjukhuset nu. sen kanske jag och censie skulle bada, vi får se. men innan allt detta ska jag somsagt duscha, hitta några kläder att ha på mig och sminka mig.
jag saknar frida & jag har ont i magen, hejdå!

nattugglan jag

varför måste man äta? man får ju ändå bara ont i magen.. jag avlider snart, så fucking ont i magen har jag, seriöst.
nu ska jag typ soooova, snart iallafall.. om jag någongång får chansen att logga ut från msn.
NATTI!

var den du är, det är den personen jag vill ha vid min sida

blogginlägget innan - fin text ha? det var självaste andreas som la in den på min blogg.. :) han ändrade även lite på "motto" för er som vill veta. haha.
iallafall, idag efter en slapp dag drog jag och guse till kista och kollade lite sen åkte jag till solna en stund och "sola solarium" (:'D) sen åkte jag hem till guse, väl där gick vi till mc donalds i häggvik och satt där i tusen år och snacka högt om lite och en städare kolla som fan på oss, hah! sen drog vi ut och gick, sjukt mysigt :) sen gick vi in och strax efter var jag tvungen att gå till bussen.
ska nog snart sova, är trött fan.. :oo

Utkast: You Are ...

"You Are Not Alone"

Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone

'Lone, 'lone
Why, 'lone

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'
And girl you know that I'll be there
I'll be there

You are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone...

i tid och evighet

forever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever <3
jag är osäker på om jag verkligen klarar 10 dagar till utan dig habibi
men jag måste klara det, annars kommer jag ju aldrig få träffa dig igen
kan det inte bara bli den 20 juli så att allt är som vanligt igen (typ)
fridaälskling, jag saknar OCH älskar dig

jag måste berätta om min gårdag;

jag mötte upp nanna på tåget vid typ halv fem. vi åkte in till stan och styrde stegen mot bion där vi köpte biljetter till satc, sen gick vi till kungshallen och köpte mat och åt oss proppmätta. innan bion började gick vi runt lite och efter bion åkte vi hem. det var underbart och gud vad jag hade saknat den flickan.


snart slår klockan 3.. på natten

dags att sova nu då, hungrig är jag också. attans, men sovsött!
unika 9GH, bal 2008

du är värd så mycket mer än mig

just nu rinner tårarna, dessa tårar bara rinner. bara pga rädsla. rädsla att förlora något som egentligen ska finnas där hela mitt liv. från början till slut. att visa hur mycket någon verkligen betyder, att visa hur mycket man egentligen älskar någon det är inte det lättaste, något jag nästan aldrig klarar av. istället leder allt till tjaffs, höga röster, bråk och tårar. även fast jag innerst inne vet att du älskar mig mest av allt så känns det aldrig så, jag känner mig ensam och övergiven. jag vet att jag ofta gör fel, jag skiter i mycket men jag försöker göra rätt för det. allt är väll ändå inte mitt fel? inte exakt allt väll?

man kan säga det lite såhär.
vad vore jag utan dig? ingenting.
skulle jag finnas om inte du fanns? nej
älskar jag dig mer än livet? faktiskt

men om jag vore dig då.
vad vore du utan mig? en människa iaf
skulle du finnas om inte jag fanns? ja
älskar du mig mer än livet? ..


varje dag tänker jag, tänker på hur mycket du egentligen gjort för mig. jag tänker mest på min tid i sjuan, två hela läsår stöttade du mig. om inte du skulle funnits där skulle jag inte sitta här idag. faktiskt det är sant. utan dig skulle jag tagit livet av mig, det var du som fick mig att känna mig lite värdefull trottsallt, det var du som fick upp mig på mornarna och fick mig att gå iväg till skolan. det är inte bara det, allt du gjort för mig är obeskrivligt mycket. och tack för allt.

jag vet att jag inte alltid är den bästa dotter man kan ha, jag vet att jag nästan aldrig är det. jag vet att jag aldrig gör något bra för dig, jag vet att jag aldrig visar hur mycket jag egentligen älskar dig. jag vet inte heller hur jag ska göra det, jag vet ingenting. just nu vet jag knappt vem jag själv är. jag är inte mig själv faktiskt, jag är inte den jennie jag brukar vara. för mitt pussel saknar massor av bitar, jag har tappat några på vägen och jag ska försöka hitta dom igen.

även fast jag säger massa saker så håller jag nästan ingenting, jag är en dålig person det vet jag.. gott och väl. men om jag skulle dö, undrar egentligen hur det skulle bli då. jag undrar faktiskt det. hur många skulle egentligen fälla tårar pga mig? hur många skulle egentligen sakna mig, just mig?

men whatever,
utan dig inget mig
jag älskar dig

krångelhångel rimmar ;D

hej igen, ska snart till tåget men jaja skriver lite kort om igår. jag åkte hem till guse och hämtade henne med moppen och vi åkte till kista och gick runt där ett tag sen åkte vi hem till henne och mötte censie på vägen, sen åkte vi och mötte emil och jesse sen gick jag och censie till dom och åkte med mopparna hem till mig, lämnade min moppe och tog censies moppe till emil sen "gick" vi hem vid halv 12 till dom, var det krångligt? haha.

3 saker ni inte visste, eller? :D

1. jag har ont i tån
2. jag har tagit ett till hål i örat
3. jag ska snart dra till staden och träffa nanna

en inlägg såhär.. mittinatten ;oo

GOD"KVÄLL".  bara för jag och censie är vakna nu, haha. vi är små cpbarn som inte tänker gå och lägga oss förens.. sju? jag vet att just nu som nu läser det här sover och läser det här när du har vaknat, bara för du är en sömntuta och inte vi! :D aja, sweet dreams (som du kanske förhoppningsvis redan gör) jag ska fortsätta vara social med mitt cpbarn nu, godnatt om typ 3 timmar! :pp hihi


jag hatar fel..

när jag skulle sätta på mig ett av dom nya linnena jag köpte i lördags så stog det såklart fel storlek på lappen. alltså jag hade tagit den storleken jag inte skulle ha istället för den jag skulle ha, hur kul är det? inte ett dugg. så det var bara att sätta på sig ett annat linne och rikta in sig på att åka till staden - själv. toppen


om du vill göra något,
ring mig!

andra dagen på veckan är idag

godmorgon - dock vaknade jag inte just nu utan för typ en timme sen. och tro det eller ej men jag har ätit! :oo för er som inte fattar vad det är för speciellt med att jag är ätit så är det såhär att jag äter knappt, det händer vääldigt sällan att jag äter såhär på början av dagen också, men nu gjorde jag det. (men jag fick ont i magen) vad som händer idag är ännu inte klart, så vi får se vart dagen leder mig. haha. nu ska jag kolla på film tror jag, ha en bra dag om v inte hörs.

NOW IT'S..

TIME TO SLEEP! :D

jag vill bara blunda

jag börjar lessna på att vänta, jag har ju gjort det sen halv 10 nu och nu vill jag bara sova, men som ni kanske ser måste jag vänta en stund till innan stunden är inne, nu ska jag resa mig och fixa mig iaf.


2008-07-08 @ 00:46:19

jag gick en bit med min hund och det var mysigt, fast det duggregna och det var inge plus direkt. sen kollade jag just på 'säg att du älskar mig' och ja, nu väntar jag på att två filmer jag håller på att skicka till alex på msn ska vara klara sen ska jag sova typ, är sjukt trött och seg. men det tar nog ett tag tills jag får sova, blöööh..

det är så synd att du är så söt (8)

jag stack till stan och mötte upp sötpojken, sen åkte vi till hornstull och hade det mys. :D sen åkte jag hem och kollade just på raise your voice som jag sätt 4 gånger sen igår typ, och nu ska jag ut och gå med min hund för att komma in på lite andra tankar, om jag ens kommer lyckas, men du kan ju alltid önska mig lycka till, ha! pusshej


hur kommer framtiden bli?

Do you ever think about me? Do you ever miss me?

Anyway, I think about you, and I miss you all the time.


och så var det måndag igen då

nu är jag vaken, precis när jag vaknade ringde telefonen och jag blev glad när jag såg vems namn som stog på displayen, <3. jag drömde något sjukt cp inatt, så sjukt cp att jag inte ens tänker skiva det här, haha. och sen kändes det även som jag gråtit i sömnen när jag vaknade. men iaf, nu väntar jag på att andreas ska komma in på msn sen senare ska jag väll till stan eller något mysigt. vädret är ju totalt värdelöst vad jag vet, har inte vågat kolla ut så värst mycket haha.
hoppas du har det bra väder på öland frida, jag saknar dig och tänker på dig jämt. jag vill bara att du ska vara här hemma så att jag har någon att prata med och vända mig till när jag har det svårt, det finns ingen sådan här hemma just nu. 13 dagar kvar, 13 långa fkn dagar, kan det inte bara gå snabbt? jag älskar dig frida

mmmmmmmmmmmmmhm

en halvtimne kvar tills klockan är kvart i två.
bara en hundradel ifrån att grina.

hej helvetet

allt bara kommer, allt bara går. jag vet inte vad jag ska ta mig till. kan inte bara alla fatta? förstå sig på mig liksom. det ni kommer läsa mest i min blogg nu i två veckor är meningen, jag saknar frida. men jag gör det, något så obeskrivligt. jag skulle kunna börja gråta för så mycket saknar jag henne, ingenting är sig likt, allt bara fuckar sig utan henne. jag har ingen att vända mig till nu, kan inte bara tiden gå snabbt så att hon kommer hem?

nu gråter jag snart och nu ska jag logga ut från datorn och krypa ner under täcket och försöka komma in på andra tankar, någon som mår lika piss som mig right now? ni behöver ju iaf inte känna er ensamma.

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig (8)

den dagen du vaknar upp och inser att det var mig du ville ha,
kommer jag vakna upp med han som redan visste det

diss?


ett blogginlägg

jag är trött, känns som jag knappt sover bra nu för tiden. men jaja. jag saknar frida som fan bara efter första dagen! hur ska detta gå säger jag bara!? jag ringde henne igår iaf och pratade med henne om lite saker som hände igår, men pallar inte skriva det här. haha, iallafall så trodde jag jag fick rådissen igår med :(( men det fick jag tydligen inte för det ringde på min telefon kvart i två, precis då jag lagt huvudet på kudden för att sova, men iaf whatever. finast iaf <3 idag hoppas jag på en mysdag.. sådetså, nu orkar jag inte skriva mer, jag har inte ens något att skriva mer så nu ska jag typ.. fortsätta lyssna på musiken och duscha snart eller nått.. pusspåer

2 veckor utan min älsklingssyster

det kommer bli tomt utan dig systeryster
i fkn love you<3sister, you is my everything.
Förra årets midsommar i Dalarna.   <ily3

my day;

jag åkte in till stan vid typ ett, mötte censie, filip, jesse och emil på tåget. jag åt sen gick vi ba runt sen skulle dom hem så jag mötte upp frida sen riro. sen skulle frida möta johannes så jag och riro gick runt och chillade och hade allmänt mys. sen åkte jag till edsberg och var med censie och emil sen även jesse. sen åkte jag hem och nu sitter jag här och tror jag ska sova, för jag är SJUKT trött + har ont i magen! :((

hemma på min rätta plats igen

nu är jag hemma från några mysiga dagar på landet, åkte vattenskidor osv. sen hände väll något som inte händer allt för ofta men som nu just hände mig och min älskade farmor. men jag vill inte gå in på det. åkte iallafall från landet i onsdags och åkte till mormor där mamma var sen kom pappa och hämtade oss igår, torsdag. på kvällen åkte jag och frida in till stan och såg maikel så vi gick till han och var med han och hans kompisar hela kvällen, chock nice.
idag ska jag vara med keso och vi åker in till staden, chillpill!

RSS 2.0