Fall down seven times, stand up eight

simmade 50 längder med mamma, varav varje längd är 25m, så jävla gött. efteråt åkte vi o handlade lite. och nu är jag hemma o funderar på att sova. eller snarare jag ska sova. blev väldigt pigg men samtidigt trött efter simmningen, var en jävla skön känsla av det hela iallafall, och att spendera tid med mamma är alltid mysigt. 

pratade även med min fina vän för en stund sen. en av dom personer som står mig närmast och som jag älskar så sjukt jävla mycket. även en person som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta och som jag kommer finnas för tjugofyra timmar om dygnet, trehundrasextiofem dagar om året! vi bestämde oss för att träffas imorgon när båda slutat, eftersom jag slutar tre och hon två. längtar redan, det var alldeles för länge sen!


When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

dagen på jobbet gick bra idag igen, dock är inte min röst på min sida just nu. den strejkar. men jag kan tyvärr inte ligga hemma i sängen o vänta på att den ska bli bättre, för jag har inte en hel ledig dag förens nästa fredag. så det är bara stå ut och försöka vila när jag har tiden till det.

nu ska jag tvätta bort sminket och leta fram badkläderna, ska nämligen åka o simma med mamma. ska bli galet skönt faktiskt, lite avkoppling och tid med mamma! sen efteråt blir det sängen eftersom jobbet kallar 11-15 imorn.

People never really leave, their roles just change

just nu är jag en glad men sjuk tjej. jobbade 10-19 idag som gick väldigt bra, dock höll rösten på att svika helt mot slutet. men humöret höll mig uppe, för sökte ledigt en dag nu i början av april imorse och fick det beviljat några timmar senare. så nu är biljetterna bokade och jag säger bye bye sthlm 9-12 april!

men nu ska jag hoppa in i duschen o lägga mig o försöka sova, jobbar nämligen 08.30-17 imorn, och det är ju förfan fredag imorn.. det kanske jag ska försöka få in i huvudet också..

Sometimes people play hard to get, to make sure the other person's feelings are real

haft ytterligare två underbara dagar och nu är klockan alldeles för mycket för att lilla jag ska vara vaken. för roligt nog så börjar jag jobba igen tio timmar efter att jag slutat, älskar när sånt händer. så ska ta en snabb dusch nu och sen försöka sova.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet.

klockan är halv ett och jag är nyduschad, ska även göra mig i ordning o ta en sväng med hundarna innan jag åker till sandra. ska skjutsa henne till vetrinären imorn så sover där inatt. det ryktas om lite "kolla i affärer" och grillmiddag, det gillas!

The only failure is when you stop trying

haft en helt underbar dag med min fina vän. började med fika/lunch på waynes. sen kollade vi lite i affärer, fick med mig två nya skor hem och sen åkte vi hem. gick o mötte mamma med hundarna o pratade massa minnen. innan vi beslöt oss för att åka till edsbergs sportfält o gå spåret där. innan åt jag lite mat och vi åkte till frida för att hon skulle få i sig mat, trodde vi, haha! sen hämtade vi hundarna o åkte. riktigt mysigt och det var galet varmt också även fast vi var ute efter åtta. sen åkte vi o handlade juice åt mig innan jag släppte av henne o åkte hem igen. 

nu funderar jag på att plocka undan lite i mitt rum, sen gå och lägga mig o glo film. köpte ju breaking dawn i fredags, så ska nog mysa med hunden framför den. 


If someone in your life talked to you the way you talk to yourself, you would have left them a long time ago

har fullt upp med att göra mig iordning, men är helt färdig sminkad nu iaf så bara hår och kläder kvar. ska iallafall åka o möta frida så ska vi fika tänkte vi. älskar att ha en vän som varit med från barnsbenen, då finns det alltid, oavsett vad, något att prata om. 


Never planned that one day I'd be losing you


Den som inte letar efter dig saknar dig inte. Den som inte saknar dig älskar inte dig. Ödet bestämmer vem som kommer in i ditt liv, men du bestämmer vem som stannar. Värdesätt de som värdesätter dig innan det är försent.

nu är jag nyligen hemkommen från jobbet, jobbade 16-01 idag, och timmarna gick faktiskt jävligt snabbt.. konstigt nog.. men iaf, jag har haft en underbar helg igen! spenderat den hemma hos sandra o fredrik, sovit där fredag till söndag. 

i fredags jobbade jag ju först 08-15, när jag slutade kom dom o hämta mig så åkte vi o storhandla. åkte även förbi här hemma o hämtade lite saker. sen åkte vi o handla lite till o mötte solle. sen drog vi hem o fixade middag, blev årets första grillmiddag o jag lovar er, den var gudomlig. sen fixade jag o sandra oss medans vi förade lite, samt kollade bigbrother. när det var slut fick vi skjuts in till stan där vi slog klackarna i taket. grabbarna kom även o hämtade oss sen vid tre o vi käkade lite fylleamat från donken innan vi la oss. 

sen i lördags tog vi det mest lugnt, fixade lite ute och åkte hem till mig (igen) för att hämta jobbkläderna. handlade även "ingredienser" till taco eftersom vi hade planerat tacomiddag. sen resten av kvällen kollade vi på gladiatorerna, när det var slut gick fredrik o la sig och jag o sandra skulle kolla på film. fem minuter in i filmen somnade jag, kul sällskap.

och sen idag då, åkte o köpte våffeljärn eftersom vi skulle äta våffelfrulle. det var ju faktiskt våffeldagen för er som missade. sen fixade vi oss o drog till plantagen och sen var jag inprincip tvungen att dra till jobbet.

nu är jag hemma igen, tänkte fixa mig inför läggdags nu o krypa ner o mysa med min älskade saknade lilla hund o kolla bb. ett underbart slut på denna toppen helg!

Sliten tjej

trött som fan och galen huvudvärk, nu behöver jag en kunglig sömn och sen äre bara upp o hoppa för jobb 08-15 imorn..

I need this space, just like you need it. I need this time, time to clear up my mind.

uppe med tuppen både igår och idag. idag börjar jag dock inte förens två men ska åka till stan lite innan och fixa några grejer. igår på jobbet gick det iaf bra, trodde dagen skulle bli kaos men den var rätt bra ändå. dock var det ju jätte fint väder ute, somvanligt när man jobbar typ. men nu har jag inget mer att skriva o ska ändå kliva upp ur sängen så.. 

föresten, pratade med fisen om P&L igår. så extremt taggad, och saknar förra året där så sjukt jävla mycket. det är en sån underbar känsla att vara på festival, alla problem man har på hemmaplan glöms för en vecka bort och ingenting annat existerar än att man är på festival och ska äga sönder. jag vill bara åka dit igen, nu helst.


Giving up is always an option but never my choice


Onsdags morgon

lilla jag är inte längre van vid att vara vaken den här tiden. klockan är nämligen kvart i sju! men ligger fortfarande o drar mig i sängen o dricker redbull. vill inte gå upp men har ett jobb att sköta 09-18.

Perfect guys don't exist, but there's always one guy that is perfect for you.

dagen idag började i sängen, kollade på några avsnitt av olika program från gårdagen innan jag pallrade mig upp och åkte o handla. när jag handlat åkte jag förbi farmor o farfar, åt brunch där o pratade en massor. sen var klockan helt plötsligt efter fyra så åkte hem o åt middag med mamma o pappa. och nu sitter jag här i min onepiece o dricker redbull. tänkte kolla på stylisterna och vänta in tiden. ska nämligen på promenad med frida ikväll, underbart!

The worst feeling in the world is knowing you did the best you could and it still wasn't good enough.

tänkte dra helgen lite kort i ord. åkte hem till min saknade vän på fredagseftermiddagen, var hemma hos henne en kortis innan vi drog på lite äventyr. vart några besök här o var innan vi var hemma framför spisen o lagade fajitas, sen fixade vi oss o drack lite vin o åt jordgubbar innan vi drog ut. det var fett kul och efterlängtat som satan. var kvar tills det stängde o gick sedan hem. 

på lördagen var vi sega båda två, så segade med frulle framför big brother innan vi gick ut en sväng och sen kom vi hem och kollade igenom massa gamla bilder. sen gick vi ut igen för att handla kinamiddag. sen åkte jag hem till mig och chillade hela kvällen. 

söndagen spenderade jag med mamma, riktigt mysigt och även det galet efterlängtat. sen på kvällskvisten gick jag o mötte thaien min med hundarna o snackade lite skit, efter det mötte jag fridis o gick på en promenad. när jag kom hem tog jag mitt pick o pack o åkte hem till sandra o fredrik o spenaderade resten av kvällen o natten där. 

och idag måndag har jag o sandra segat i soffan framför tvn innan jag åkte o jobbade 16-01. händelserikt pass ändå, o faktiskt rätt så roligt. men nu är jag hemma i min älskade säng o ska lägga mig o glo dagens bb avsnitt nu! 


Morfar, världens finaste ängel.

det är jobbigt att försöka inse att det är exakt tre år sen idag. tre år sen du försvann från mig. att det gått tre hela långa år. det är tre för många år av saknad, längtan och ett evigt hopp om att du ska komma tillbaka. och tro mig, jag tänker fortfarande på dig väldigt ofta, tårarna brukar falla för saknaden av dig gör så ont. och jag önskar fortfarande jag kunde vakna upp och få klart för mig att allt bara var en mardröm.

If you want something you've never had, then you've got to do something you've never done.

solen skiner idag med, så har båda fönstrerna i mitt rum öppna. dock har jag inte gått ut utan passat på att sova lite och städa klart rummet. nu är jag nyduschad också o håller på att sminka mig eftersom jag jobbar 16.45-01 idag, även imorgon.

igår efter promenaden åkte jag o mimi till ikea, jag köpte bland annat en hylla som ska upp i rummet. sen åkte vi hem till henne och chillade lite innan jag drog hem o la mig i sängen. 

Skin skin som den sol du e.

solen skiner på där ute, och jag har städat halva mitt rum. men jag tog en paus från städandet och nu ska jag ut och gå i det fina vädret med frida och hundarna. så ska bara leta fram lite ljus, eftersom vi ska till kyrkogården, och sen på med solbrillorna o sen ut!

Sometimes peolpe run away to be alone, but they also run away to see who cares enough to run after them

har inte sovit hemma sen i torsdags, och nu har jag lite bråttom in i duschen för klockan är kvart över ett och jag börjar jobba elva imorn igen. så jag uppdaterar en annan tidpunkt, men jag lever iaf!

I still remember the first day i met you.

hemma efter en somvanligt bra dag på jobbet. slutade strax efter sju så då beställde jag lite mat o stannade kvar o åt innan jag åkte hem. nu ska jag in i duschen sen lägga mig o kolla på något innan jag somnar. jobbar 11-16 imorn också sen efter jobbet ska jag åka till sandra o ha tjejkväll med henne!


If you can define love, it's not really love.

igår jobbade jag elva timmar, det gick bra och det var kul. efter jobbet blev det lite afterwork och efter några cider där drog jag, paula o anton vidare. blev ändå rätt lugnt. tog nattbuss hem vid tio över tre och när jag kom hem var jag helt död. men kul som fan hade jag! och är glad att jag var tvungen att upprepa vart jag skulle av när busschaffören skulle stämpla, för somvanligt somnade jag på bussen, fast jag satt typ halva vägen och sa till mig själv "du får inte somna, inte somna!" men såklart somnade jag till typ sju minuter innan jag skulle av, vaknar av att bussen typ tvärstannar, kollar upp där det står vilken väg man ska av och det enda jag tänker i huvudet den sekunden är "oh fuck" och springer av. 

nu sitter jag halvt sminkad, blött hår och med tanborsten i munnen. måste öka lite om jag ska hinna. börjar om en och en halvtimme, ska hinna ut med hundarna också. dock är jag jävligt glad att jag bara jobbar fem timmar och en kvart idag. för det första är jag fortfarande helt död, känns typ som jag var på årets fest igår elr något. och för det andra så öppnar jag för första gången själv på andra jobbet imorn, och ska vara där halv tio. men det är bara köra.

In the end you'll see who's fake, who's true, and who would risk it all for you.

vaknade rätt så tidigt idag, låg dock kvar ett bra tag innan jag gick upp o fixade mig. nu är klockan några minuter efter elva o jag ska bara fixa håret lite o sätta på mig några kläder sen är jag ready to go. men grejen är att jag inte börjar förens ett. funderar på om jag ska åka o kolla jeans innan jag börjar och sen käka innan jobbet. men vet inte om jag pallar gå i affärer.. 


Visa ditt intresse eller förlora mitt.

just nu är jag jätte mega trött. men ska alldeles strax gå o lägga mig. anledningen till trötthet är för att jag vaknade runt åtta imorse o vid tio satt jag i bilen. vid tolv tiden var vi framme hos jimmy, jenny och lasse. lasse hade ju ett års kalas idag, och det var så underbart kul att se honom vara så glad. han har även fått några tänder nu så hans leende smälter man lite för. 

vi åkte iaf hem vid halv fem tror jag klockan var, stannade o åt påvägen sen hämtade vi fanny hos farmor och farfar. sen när vi kom hem gick jag ut med hundarna o sen la jag mig o segade i soffan bara. och nu har jag precis duschat och ska bara föna håret sen lägger jag mig o försöker somna till dagens gladiatorerna. imorn äre jobb som gäller, 13-00.

2 Mars 2012

idag är en rätt bra dag. det är exakt ett år sen jag blev faster idag, och imorn ska vi åka o fira den nyblivne 1 åringen. och det ser ut att va rätt skapligt väder idag med, dock jobbar jag men har checkat in med vilka redan och det känns som det kan bli en bra dag helt enkelt!

RSS 2.0