jag längtar ihjäl mig


v.31 är vi där igen, underbart

tråkig.blogg.se

jag har verkligen inte tid för bloggen just nu, och så är det nästan varje praktik. man blir så jävla trött efter en dag på praktik, spelar ingen roll vilket ställe man är på. dock är jag som tröttast just nu. det tär på kroppen att jobba sju dagar i veckan har jag märkt. först praktik måndag till fredag och sen natt jobb 19 - 04 och 19.30 - 04.30 två nätter i rad och sen på det lite till jobb mellan 16 - 22.30 sådär på söndagen. suck. finns det något som gör att man kan sova några månader tro?

torsdag

just nu känner jag att tiden inte riktigt finns till att blogga. jag praktiserar från tio till fem om dagarna och när jag kommer hem vill jag inget annat än att sova. så bloggen kommer lida och bli rätt tom, troligtvis. sorry för det. men jag lovar er att jag uppdaterar när jag har tid. men nu tänker jag lägga mig och typ gråta lite. godnatt.

söndag

orkar inte blogga. ska göra mig iordning för sängen nu. imorn är första dagen på praktiken. jag är taggad samtidigt som jag är så jävla nervös. vi hörs imorn, godnatt!

nattinlägg

woop woop, klockan är halv fem och jag ska lägga mig i sängen alldeles strax. har jobbat från 19 - 04 och det gick kalas.. dock finns det ju vissa människor man bara har lust att sätta en kula i huvudet på men whatever. tänkte somna till sex and the city filmen (den första ofc! den andra suger..) vi hörs imorn, då jag förmodligen är lite mer levande. godnatt, även fast jag tror dom flesta redan sover eller är påväg hem från krogen. suck.

-

tårar, tankar. allt är skit. nu är allt påriktigt helt jävla värdelöst. jag skulle vilja åka bort ett tag, rensa tankar och bara känna frihet för ett slag. nu ska jag försöka plugga, lycka till säger jag bara..

ikväll är en sån kväll då det inte går en sekund utan att jag saknar dig, då din närhet är det som står högst upp på önskelistan







fredag

denna dag har gått rätt fort faktiskt, känns som jag nyss vaknade. skolan rullade på ovanligt bra och sen var jag med isa en stund innan jag drog o jobbade, ett kort pass vilket var jävligt skönt. för då hade jag hela kvällen på mig att plugga religion, så nu har jag skickat in mitt hemprov o imorn skickar jag troligtvis in den andra uppgiften. nu är klockan snart tolv o jag ska gå och lägga mig o somna till en film nu tänkte jag. imorn blir det en chilldag eftersom jag jobbar 19 - 04..

torsdag

nu börjar denna torsdag rinna mot sitt slut och jag ska strax krypa ner under täcket och somna till filmen dumpa honom! men innan det ska jag föna mitt nyfärgade hår, eller mimi fixade till utväxten så nu är den borta, skönt som fan..

annars då? jo dagen började med att jag kollade klart på en film. sen vid ett drog jag in till grand och pratade med dom där, eftersom jag börjar min praktik på måndag. sen mötte jag upp mimi och vi drog till um. fick nya p-piller, eftersom jag haft uppehåll i ca två månader nu pga blodtrycket, så vi får se hur det blir nu med dom nya. sen drog jag o mötte guse, så gjorde vi några ärenden innan vi mötte censie och åt på subway. sen åkte jag hem och direkt vidare till gymmet med mimi, osen somsagt så fixade hon mitt hår. har även passat på att plugga lite medans hårfärgen låg i. så idag har varit en bra dag, jag har hunnit med mycket! nu kan jag sova gott.. 

har även bytt arbetspass på lördag, så istället för att jobba några timmar på dagen så jobbar jag 19 - 04, hej pengar! jag riktigt älskar att höra att jag ska jobba 19 - 04, visseligen fett jobbigt men skitsamma.. det är pengarna jag vill åt, mohah. annars i helgen så händer inte så mycket, jobbar även imorn och sen har jag massa plugg som jag måste fixa, sen även vila ut. eftersom jag har fem veckors praktik på grand att se fram emot. 

nej nu ska jag ta ur tandborsten ur munnen och sätta på fönen, sovgott! 


har jag glömt att berätta att jag har skaffat pojkvän?

rubrik

efter skolan idag så åkte jag o isa till vallentuna för att jag skulle få tatuering nummer två på kroppen. så vi spenderade några timmar där tillsammans med kusinen och sara. när tatueringen var på plats åkte vi o åt middag och sen drog jag hem, kom nästan precis hem från gymmet så ska duscha nu och sen kolla klart på en film. bild på tatueringen får ni imorgon, kanske.. hihih.. godnatt.

tisdag

efter skolan har jag varit hemma hos lovisa hela tiden. vi har lagat middag och kollat på tv och bara haft det riktigt mysigt. nu ska jag strax bege mig hemmåt och då ska jag lägga mig och kolla på letters to juliett. imorn äre skola och sen ska jag och isa iväg till vallentuna, vad som sker där får ni veta imorn, spännande!


det finns ingen speciell tidpunkt, jag saknar dig hela tiden



helgen

nu har jag inte bloggat på hela helgen. varför? jo i lördags var jag först o handlade med mamma, sen åkte jag och mötte P i zinkensdamm. vi åkte hem hit och bara va en stund innan vi åkte in till stan en sväng. när klockan blev midnatt typ åkte vi hem och kollade film. 

sen i söndags var jag tvungen att gå upp till jobbet medans han fick ligga kvar och sova, fett orättvist. och dom få timmar jag jobbade var en ren pina. usch, vill inte ens tänka på det. men det blev mycket bättre när jag kom hem. då låg vi mest och pratade innan vi gick ut med hundarna, och sen följde jag honom till centralen och sitt tåg så han åkte hem. vilket var det sista jag ville. när jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på film, helt ensam..

och idag, måndag. har jag varit i skolan och sen drog jag, isa och sandra o åt lunch. sen drog jag o isa hem till henne och kollade på film och pratade massa innan jag drog iväg till jobbet. nu ska jag in och duscha och sen lägga mig o glo film.

jag vill inget annat just nu

kvällen har varit lugn. och nu tänker jag avsluta dagen med att lägga mig och kolla på sveriges värsta bilförare. sen imorgon äre skola och sen dirr efter jobb 16 - 02. jätte kul, men som jag sagt förut, pengar gör mig lycklig. godnatt!

torsdag

nu har jag precis sätt klart going the distance, en film om avstånd kärlek och lycka. där var jag en gång. men jag saknar det faktiskt ibland. jag saknar den där stunden när man precis ses efter en lång tid utan varandra, det var så mycket kärlek och lycka på samma gång. det var en underbar känsla som inte ens går att beskriva. 

men iaf, nu ska jag ut med hundarna sen åker jag troligtvis till stan och möter S.

the worst way to miss someone is to be sitting right beside them knowing you can't have them




..

ska jag?


torsdag

somnade som ett barn i soffan igår. och nu vaknar jag upp med ont i ryggen, såklart. alltid något. nu ska jag upp och fixa iordning mig och sen blir det skola. sen får jag åka hem och sova igen, gött!

när jag säger hö-hö men ingen svarar, det är då jag inser



när tankar blir till ord. när ord blir till tårar. när man känner sig lämnad, när man känner sig ensam. när man känner att man håller på att sprängas på grund av att man har så mycket att säga en person. det är jag just nu. jag känner mig som en ballong som håller på att flyga upp i luften. som en svans hänger snöret som någon en gång höll i. jag kan inte säga att personen höll hårt, för det vet jag inte. det vet endast hon. men jag ville att hon skulle hålla hårt. jag ville att hon skulle vara min, jag skulle vara hennes. det skulle vara vi.

men något hände. kanske ska uttrycka mig såhär: "hon hittade en finare ballong" eller bara att det fanns en person som gjorde henne lyckligare än vad jag gjorde henne. jag vet inte. men här står jag iallafall idag, utan henne, utan hennes ord. utan att hennes namn står på displayen när det ringer. jag försöker intala mig själv, hon kommer höra av sig, hon har lovat mig att inte lämna mig. men hon gör det inte. så här är jag, ensam. fortfarande i väntan på något, åtminstonde ett hej. men inte ens det verkar jag vara värd.

vi sa att vi var äkta vänner. att vi alltid fanns för varandra. jag menade det när jag sa det till dig, jag kommer alltid finnas för dig när du behöver mig. men tydligen var inte dina ord lika sanna, eller vad vet jag, kanske bara jag som hade för mycket att säga. men jag litade på dig, det var därför du fick veta så mycket. för den enda gången jag öppnar mig för en person, det är när jag litar på den. aldrig annars. 

jag har försökt, samtidigt som jag gett dig space. jag vet inte vad mer jag ska göra än att bara lämna allt. för jag ger upp snart, jag orkar inte. mina krafter på att vänta börjar ta slut. viljan att prata med dig tär på mig, viljan att vilja träffa dig ännu mer. jag saknar dig, riktigt jävla mycket. men all saknad äter upp mig inuti. min kropp orkar inte känna sig så lämnad längre.

efter första gången du total ignonera mig i en vecka, lovade du mig en sak. och det var att aldrig göra så igen. jag litade på dig. glöm inte det.

-


onsdag

idag vaknade jag med världens huvudvärk, så vid halv åtta ringde mamma till skolan och sjukanmälde mig, sen insåg jag att det skulle bli ogiltligt iaf pga den där jävla kryssningen (!) så kom överns med mamma om att jag skulle ta bilen, alltså sova lite mer än en timme till. så det gjorde jag och sen åkte jag till skolan. efter skolan drog jag till stinsen och handlade migräntabletter och godis. sen åkte jag o tanka sen hem o hämtade hundarna för att sedan åka till farmor och farfar. där fick jag både lunch och en välbehövd pratstund med min älskade farmor. när jag kom hem satte jag på hög sommarmusik och hoppade in i duschen. och nu ska jag sätta på en film tror jag, underbart!

det är värt o leva fattigt ett tag om man får vara kung för en dag


nu sitter jag o väntar på att gå till tåget, ca 10 minuter kvar. jag är inte ett dugg taggad på att gå ut, sängen är riktigt lockande. men men man måste väll pallra sig iväg. dock kommer det bli en låång dag eftersom vi först har religion och sen har vi kvällsservering för sextio gäster. hoppas du är med mig där uppifrån..

00.00



bjuder på en bild från i lördags. och med den bilden säger jag godnatt. eller snarare, jag ska gå och lägga mig i sängen nu och kolla annorlunda familj och försöka sova. får hoppas på att jag lyckas bättre med det idag, tur är väll att jag börjar fem över tolv, det gillas! dock inte lika kul att jag slutar vid tio på kvällen ist.. men det blir vad man gör det till, så får försöka göra det roligt helt enkelt.

måndag

inatt kunde jag verkligen inte somna, jag låg och vred o vände mig flera timmar. det blev varmt och tankarna tog nog över hela min kropp tillslut. jag vet inte riktigt hur lång tid det tog att somna men tillslut gjorde jag det iaf, men vaknade dock imorse med världens huvudvärk och inte ett dugg pigg. så jag beslöt mig för att stanna hemma i sängen hela dagen. dock ska jag iväg o jobba tre o en halvtimme strax, det lockar inte alls..

-

tankar tankar tankar. jag vill sova. snälla?

tack för att du alltid finns för mig



ett stort jävla frågetecken på allt

okej killen, nu är det såhär.. du har verkligen fått min hjärna att fucka upp totalt. helt seriöst. vad vill du? vad vill jag? hur ska jag göra? vad håller du på med? jag har, i hela mitt liv, alltid vetat någonting, men nu vet jag absolut ingenting. min hjärna är kaos and it's all because of you.. tack..

jag hatar när hjärtat och hjärnan talar två helt olika språk




dom senaste dagarna..

jag har inte skrivit särskilt mycket sen i torsdag, så jag får väll förkorta det nu lite snabbt. i onsdags kväll var det ju utgång i stan som gällde, riktigt nice blev det och det slutade med att vi gick runt halva stan och letade efter ett donken som hade öppet vid 3 på natten. slutade med nattmat på seveneleven och två trötta brudar på nattbussen hem.

i torsdags så drog vi och åt bakismat på donken, sen vidare till barkarby och checkade lite affärer. sen åkte jag hem och hämtade mamma så drog vi till danderyd och hälsade på lillen. jag är så jävla glad att jag äntligen blivit faster.. på kvällen träffade jag A, vi drog till stan o åkte runt i bilen innan vi drog hem till honom och kollade på film.

och sen fredag. då låg jag hemma och sov hela dagen tills det blev kväll och jag drog hem till keso och kollade på tv och doppade jordgubbar i chocklad, asmysigt. sen somnade jag i hennes säng efter några timmars prat. och på lördag morgonen stutsade vi upp (nästan iaf) och gjorde tårtor och fixade iordning en lokal, eftersom deras brors fru fyllde år. sen drog jag hem och fixade mig och drog sen tillbaka till dom och var med på födelsedagsfirandet.

sen idag äre söndag, sista dagen på lovet och jag har ägnat denna vackra dag på mitt jobb. jobbade från halv tolv till tjugo i åtta. det är pengar dock ingen fritid. men whatever, nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen, imorn äre skola som gäller igen. taggad? inte alls.. vart tog lovet vägen liksom? 


lördag

bloggen har varit lite dåligt uppdaterad på senaste tiden, i know. men jag har njutit av lovet så gott jag kan. och just nu sitter jag hemma hos keso, sov här inatt för att kunna hjälpa henne att göra tårtor idag. så hela morgonen har bestått av det. nu väntar jag på att hon ska göra frukost åt mig, och där ropade hon på mig. jag skriver om dom senaste dagarna när jag kommer hem sen. PUSS.

lycklig faster


-



jag skrev, jag suddade, jag skrev nytt och suddade igen. jag tänkte, jag försökte glömma. jag önskade du var här samtidigt som jag önskade att jag aldrig träffat dig. det enda jag vet just nu är att du fuckar upp min hjärna.

onsdag

igår jobbade jag några timmar och sen åkte jag o hämtade mamma så drog vi och handlade lite. vid strax innan åtta drog jag till stationen och mötte isa så gick vi till kista för att kolla på bio, filmen min låtsas fru. grymt bra faktiskt. sen efter filmen mötte vi upp tim och sammo, så väntade vi på isas tåg och sen var jag ute med dom och giv ett tag tills jag gick hem och sov.

och idag har jag sovit hela dagen, seriöst alltså. så jävla skönt. dock så äre rätt bra för då orkar jag party hela natten. blir nämligen utgång i stan ikväll med isa. jag är taggad!

RSS 2.0