I love people who can make me laugh, when i don't even want to smile.

just nu är jag så trött. känns som jag inte fått ordentligt med sömn dom senaste dagarna, att jag skulle kunnat sovit ett antal timmar till när klockan ringer på morgonen. och det hjälpte väll inte vidare värst mycket att jag dubbeljobbade igår. först jobba jag 11-18 sen direkt hem och iväg till nästa 20-01 och sen hem, sova och sen upp igen för att jobba 11-19. åkte o snackade med sandra lite efter jobbet o nu har jag precis kollat klart gårdagens avsnitt av annorlunda familj. funderar på om jag ska kolla på top model nu elr om jag ska duscha först. vill egentligen bara lägga mig ner o sova på en gång, men nej. duscha o fixa först, sen sova o tagga till jobb 11-16 imorn.

Söndag

just nu känner jag bara för att lägga mig i sängen, men har inte orkat pallra mig till duschen ännu bara. men ska nog ta o göra det nu, berättar mer om gårdagen imorn maybe. för nu vill jag ba duscha och sova.

Stress, lördag & 20 års fest

lite halvt stressad just nu men slänger in ett inlägg nu snabbt bara för att jag inte kommer blogga förens tidigast imorgon kväll. fredrik fyllde ju 20 igår så ikväll ska vi fira honom. ska snart åka o möta sandra så ska vi kolla lite affärer innan vi börjar fixa oss osv. har bara ett problem, vad FAN ska jag ha på mig?

Mina tatueringar, min konst

min allra första tatuering gjorde jag på P&L sommaren 2010. ett enkelt hjärta som jag alltid drömt om att ha på handleden, och den står mycket för mina nära och kära.


min andra tatuering, family are forever på revbenen. den texten gjorde jag för att familjen är det enda som kommer finnas hos en föralltid. du kan säga att en vänskap kommer hålla föralltid, eller ett förhållande, men det kan du aldrig vara säker på. men familjen kommer alltid vara din familj, vare sig du vill eller inte. denna tatuering har jag dock planer på att bygga ut lite, dock inte helt bestämt hur. 


min tredje (gjordes samtidigt som tassarna dock) en stjärna på foten för min morfar. han var den första person i mitt liv som försvann från mig. och han är även en person som betyder väldigt mycket för mig. efter hans bortgång kollade jag ofta på stjärnorna, när jag gjorde det kändes det som han var med mig på något sätt, han var där uppe och såg mig. så det blev en självklarhet för mig att tatuera in en stjärna, han är min stjärna, ljuset i mörkret.


min fjärde. ser dock lite annorlunda ut nu, fixade till tassen uppe till höger när jag fyllde i den första gången. som ni säkert redan vet är fanny en stor del av mig. jag hade alltid velat ha en tatuering med hennes tassar och inte några internet tassar. så jag kletade på karamellfärg på hennes tassar och detta blev resultatet. har fått jätte mycket komplimanger om denna, just för att den är så personlig. och jag är grymt nöjd, man ser att dom inte är perfekta och det är det som är meningen. det är min hunds tassavtryck, inte någon annans.


den femte fick bli "you only live once" mitt motto här i livet. jag tycker man ska ta vara på livet. man vet aldrig när det tar slut. och du får inte tillbaka ditt liv om du gör ett misstag. så dance like nobody's watching. love like you've never been hurt before. sing like nobody's listening. live like it's heaven on earth.

min sjätte. (gjordes samtidigt som texten på foten dock) det här är en text som jag ser som jävligt sann. och den blickar mycket tillbaka på när jag var mindre. jag hade det inte lätt, jag mådde jävligt dåligt och jag trodde jag aldrig skulle ta mig upp från det svarta hålet. men jag gjorde det tillslut och jag blev starkare än någonsin.


min sjunde. en tatuering jag gjorde för min mamma. för hon är en person jag aldrig skulle klara mig utan. hon har hjälpt mig, hon har stöttat mig, hon torkade mina tårar,  hon ger aldrig upp. hon orkar för två när jag inte orkar, och hon vet jag till 100% finns där för mig om och om och om igen. det är jag evigt tacksam för.lars winnerbäcks fans kanske känner igen meningen lite också, han har gjort en låt som heter "jag är hos dig igen" och det var där jag fick det ifrån. 


och sist men inte minst min åttonde. tillägnad två personer jag sätt upp till hela mitt liv. mina älskade bröder. dom har också funnits för mig och hjälpt mig varenda gång jag behövt dom. och jag vet att vad som än händer och när det än händer så har jag dom två där, precis bredvid mig. mina två hjältar.


detta var alla som jag har på kroppen just nu, men det finns planer om flera. går just nu och grubblar mycket på en tillägnad min pappa. men måste bara hitta någon som är grym på att rita. sen somsagt några till, även som jag skrev några tankar på att bygga ut den på revbenen.

Idag blir du äntligen hel igen


01.11

hur ska detta gå? jag är inte ens trött och klockan är strax efter ett + att jag börjar jobba 11 imorgon. kill me typ. sån tur är jobbar jag bara tre och en halvtimme, efter jobbet åker jag o mamma o fyller i tatueringarna. så jävla nice! sen ska jag nog bara hem och chilla gärnet, och tagga till tills lördag. måste hitta en outfit också. åhno. nej nu dusch..

Worki time 16-00


We have so many needs in our life, but at the end of the day, all we need is to be needed.

drog till väsby idag mitt på dagen och mötte upp sandra, så drog vi till centrum och kollade runt lite. när vi varit där ett tag drog vi o köpte mat med oss och åkte sen hem till sandra o åt. efter vi ätit fixade vi lite presenter, och sen planerade vi lite inför lördag då det blir 20 års fest för fredrik. åkte hem runt halv elva och sedan dess har jag provat kläder o plockat ordning lite i rummet + sökt jobb. nu tänkte jag ta en dusch o lägga mig, för att orka upp imorn innan jobbet och fixa färdigt rummet.

Before i die 8


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv. Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

senaste dagarna har påmint mig lite om en tid i somras. då jag inprincip bara sov och jobbade. för det är vad jag gjort nu sen i lördags typ. men imorn är jag ledig och då ska jag träffa sandrisen. och sen får vi se. tänkte ta och lägga mig nu så jag somnar tidigt idag för en gångs skull, och inte sover bort hela morgondagen istället.

-


Life's too short to make trouble out of small things.

idag sov jag bort dagen (elr ah igår eftersom klockan är 02.46) för jag var så jävla trött. det tog i att gå upp också, men tillslut var jag tvungen. eftersom jag skulle fixa mig o gå ut med hundarna innan jag drog till jobbet. passet gick snabbt precis som igår, så det var soft. nu tänkte jag ta en dusch innan jag lägger mig. och igår var det ju måndag o det menas med att jag kollar på annorlunda familj efter duschen! 


Don't waste time on people that don't care about you.

känns inprincip som att ögonen går i kors. nu börjar jag känna av att jag sov alldeles för lite. men jobbpasset idag gick fort och bra, dock kan man ju borträkna vissa händelser. men sån tur är så finns det folk som gör en glad då istället. måste bara berätta om en gäst på jobbet idag som sa att jag bara kunde säga till honom om jag behövde hjälp med en lite, läs mycket, för full "gubbe". bara den lilla grejen och sättet han gjorde det på fick mig så jävla glad.

iallafall, nu är jag hemma. stannade kvar på jobbet en liten kortis för att en viss peron kom dit när jag sluta för jag råkat säga tidigare idag att jag slutade 01. sen så åkte jag o mötte mimi en snabbis efter det för en liten pratstund. nu har jag varvat ner lite så ska in i duschen och sen blire dejt med kudden, som jag har längtat!

Jag bara förvarnar dig. Jag kan fastna, jag kan bli helt såld. Du kan bli mitt mål, min största önskan. Det finns risk, i alla fall så länge du fortsätter i samma spår som nu.

-

A smart girl knows how to love. A smarter one knows who to love.

det var ett skitsoft personalmöte, vi åt frukost, fick dessert, snackade och skrattade. sen stannade jag kvar på jobbet efter mötet o bara hängde. så jävla soft gäng så det är lätt att fastna där när man egentligen ska hem. åkte iaf därifrån så jag var hemma till kvart över fyra, åt lite och sen har jag inte gjort så mycket annat. ska alldeles strax göra mig färdig inför jobb 19-01. 


Otaggad_chey_92

åh vad jag älskar när väckarklockan ringer, två och en halvtimme efter man gått o lagt sig (!), o säger att man måste gå upp. jag vet vad jag ska göra när jag kommer hem från mötet. hade tänkt ta en städdag men jag vet inte om min ork går med på det..

Before i die 7


03.38

i fredags drog jag till sandra o fredrik där vi förkrökade lite med några människor, spelade massa ölspel och sanning&konka. sen drog jag o sandra vidare o träffade annat folk. galet kul. tog sen taxi hem till dom igen där vi somna på en gång (iaf jag) sen idag har jag o sandra bara degat i soffan framför massa filmer. sen jobbade jag 18-03, och nu måste jag ta en snabbdusch innan jag somnar för ska upp tidigt imorn för vid 10 ska jag på personalmöte på ena jobbet och sen jobbar jag på andra jobbet 19-01.

Fredag.

idag känner jag mig nästan mer död än levande, vad fan gjorde jag igår? nej men, har skit ont i huvudet och är jätte trött. men ska ta en dusch o se om det blir något bättre av det. planderna för ikväll är ännu oklara, men något händer iallafall. ska försöka svänga förbi stinsen sen också för att byta ett linne, vilket jag tänkt på ett tag nu men det har aldrig blivit av.

They say you should treat people the way you want to be treated. I say treat people as they treat you.

arbetsintervjun gick bra, eller det kändes bra iallafall, men sen vet man ju aldrig vad dom ser och hör. men det visar sig sen, dom skulle skicka ut mejl oavsett om man fick jobbet eller inte och det är ju rätt bra så slipper man gå och vänta på ett mejl som aldrig kommer dyka upp. whatever, direkt efter åkte jag hem till sandra & fredrik, där bjöds det på mat, sen satte vi oss i soffan och kollade på tre filmer. eller vi kollade väll på hela första, sen andra kollade vi halvt på istället spelade vi "draw something" mot varandra och tredje var väll också lite halvt.

nu är jag hemma igen och tänkte lägga mig och sova, är galet trött o det är ju trottsallt en dag imorgon också.

Before i die 6


Ha en dröm.

vaknade vid elva idag, så låg kvar o kollade på två avsnitt av "livet blir bättre" och nu är klockan ungefär kvar över ett o jah har precis ätit lite brunch. vid halv fem ska jag vara på arbetsintervju så jag tänkte börja med att ta ut hundarna på en promenad sen göra mig iordning.

Hur kan man se sig själv i en text?


If you fight like a married couple, talk like bestfriends, flirt like first love, protect each other like siblings. It's meant to be.

nu har jag vaknat till liv. kollade på top model sverige innan jag klev upp ur sängen och nu tänkte jag sätta igång med det jag ska göra innan jag åker över till farmor o farfar på fika.

Before i die 5


Alla <3 Dag

idag har jag varit en mycket trött tjej. så det enda jag gjort är väll inprincip att jag åkte till centrum en snabbis på förmiddagen och sen har jag bara tagit det lugnt. det behövs det med ibland. så nu tänkte jag runda av denna "vanliga" dag med en dusch och sen lägger jag mig och försöker sova. imorn fyller farfar år så åker nog förbi där en sväng och sen spenderar jag kvällen med fisen. 


min andra halva

PH FINAL & JORDGUBBAR


MÅNDAG

har varit i vaxholm hela kvällen idag med sandra och fredrik för fredrik hade hockey match som vi kollade på. kallt som fan var det men mysigt hade vi det ändå. sen åkte vi till väsby igen och åt lite sen skulle jag o sandra kolla film men jag råkade, liksom alltid, somna. så åkte hem istället. nu håller jag på att försöka bli lite varm. ska tvätta bort sminket o lägga mig o gosa med hunden så hon ger mig lite värme, tänkte försöka somna till annorlunda familj så jag vaknar skapligt tid imorn med.

@TÅGET

efter en rätt chill dag på jobbet sitter jag nu på tåget o ska hem, köpte en ny loka på pressbyrån också, rätt okej faktiskt.

blir till att små städa rummet lite när jag kommer hem osen bara ta det lugnt framför ph. rätt gött faktiskt om jag får säga det själv!

 


01.25

haft en grym helg, men berättar mer om den imorn för nu ska jag och fanny dejta kudden. det var "länge" sen sist vi gjorde det tillsammans, så jag kommer somna fint inatt. ska upp o jobba 12-16 imorn sen funderar jag på om jag ska hem och städa rummet kanske? börjar bli dags nu..

Before i die 4


Stay with me, cause i still belive there's something left for you and me.

blev inte att jag hämtade mamma efter jobbet, för pappa tyckte det var bättre att åka senare så han är iväg nu och hämtar dom. åkte istället till stinsen efter jobbet och fixade mina naglar och kollade runt lite. och nu är jag hemma igen, tänkte börja fixa mig lite för klockan är ändå halv sju. ska vara hos sandra vid halv tio tio så börjar vi kvällen där och sen drar vi vidare. måste komma på vad jag ska ha på mig också, suck..

För även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur.

godmorgon fredag. känner inte alls för att jobba idag, men ibland måste man göra sånt man inte vill. så snart drar jag till the wöörk.


En bra vän är värt mer än allt guld i världen.

snart har jag varit hemma två timmar, och inte gjort ett skit på dom två timmarna. men iaf, kryssningen var fett bra och rolig. fisen o jag hittar på så sjuka saker ihop så nu har jag många nya minnen att packa ner i min ryggsäck. o jag kan lova er att jag somnar gott ikväll eftersom vi la oss typ strax innan åtta imorse (svensk tid) och vakna igen typ tre timmar efter. men jag kommer kanske berätta mer om kryssningen senare, nu längtar jag efter att mysa ner mig i min säng.

jobbar 11-15 imorn också, så bara sova och tagga om som gäller. direkt efter jobbet åker jag o hämtar mamma o hundarna hos mormor sen blir det kanske lite party imorn kväll. 


TAGGA KRYSSNING

SÅ trött. men jag får försöka ta tjuren i hornen och göra allt jag ska göra, kanske börja med en dusch så jag blir pigg. har fan inte packat eller någonting och idag drar vi ju! ska åka in till stan tidigare också och äta middag tillsammans o ta nån cider innan vi rör oss mot båten. ååh det här kommer bli grymt!


Before i die 3


MÅNDAG

idag har jag jobbat hela dagen, började vid elva och jobbade fram tills fyra innan jag fick min rast som då blev en timme lång, sen jobbade jag över en halvtimme så slutade vid halv nio. åkte förbi maxi en snabbis på hem vägen och nu ska jag hoppa in i duschen osen lägga mig, exakt som varje kväll. 

imorse innan jobbet bokade jag förövrigt kryssning. så jag håller på att tagga gärnet tills onsdag nu. då drar jag o fisen ut till havs och slår klackarna i taket. kommer bli sjukt kul och jag längtar så galet mycket! men innan dess så äre tisdag, jobb 16-00.30 och innan jobbet ska jag försöka fixa lite här i rummet, kolla lite affärer och kanske börja packa (?) nej nu dusch och sen annorlunda familj.

Before i die 2


SÖNDAG

idag har jag varit i stinsen en sväng med mamma och sen skulle vi hem till farmor och farfar. dock hann jag vara där typ tio minuter innan pappa hämtade mig så vi kunde åka o kolla en bil. vi hämtade även upp jimmy så han kunde följa med. 

nu funderar jag på att göra mig ordning för läggdags, skulle jobbat 16-00 imorn men bytte så jag jobbar 11-20 istället, så vill sova tidigt så att jag är pigg. det är ju en fördel när man jobbar iaf. och jo föresten, skapade en ny kategori igår, "before i die" bara för att dom bilderna är så bra tycker jag, dom kommer inte iordning eller något utan lägger bara upp den bild jag känner för vid tillfället, kommer även skapa en kategori med "the boy who"

Before i die 1


GODNATT

det är lördagskväll och klockan är några minuter över tio o jag funderar på att tvätta bort sminket osen lägga mig. jobbade ju så gott som hela dagen igår (11-19) sen hämta jag upp fisen så åkte vi till mig så jag kunde byta om sen gick vi till kista för bio, efter bion gick vi till o'learys och tog en cider innan vi åkte hem. kom i säng kanske lite för sent och sen skulle jag upp o jobba 10-19 idag. men blev faktiskt rätt fort pigg och fick erbjudandet att gå hem tidigare men gav bort det till en annan. så dagen på jobbet var bra. men nu är jag trött tjej, så går fan o lägger mig nu!

En bok om kärlek av Michaela Forni

Hur mår du?
Skrattar du?
Gör du saker som får dig att må bra?
Träffar du människor som får din mage att pirra?
Känner du dig starkare eller svagare än förut?
Saknar du?
Tar du hand om dina vänner?
Älskar du?
Gör du alla de saker du så länge sagt att du ska göra?
Håller du dina löften?
Längtar du?
Tänker du?
Brister du ut i öppna ärliga skratt som kommer ända från magen?
Vill du?
Önskar du att det var som förut?
Går du vidare?
Gråter du när ingen ser?
Vågar du?
Är du lycklig nu?
Hur mår du?
Skrattar du?
Gör du saker som får dig att må bra?
Träffar du människor som får din mage att pirra?
Känner du dig starkare eller svagare än förut?
Saknar du?
Tar du hand om dina vänner?
Älskar du?
Gör du alla de saker du så länge sagt att du ska göra?
Håller du dina löften?
Längtar du?
Tänker du?
Brister du ut i öppna ärliga skratt som kommer ända från magen?
Vill du?
Önskar du att det var som förut?
Går du vidare?
Gråter du när ingen ser?
Vågar du?
Är du lycklig nu?


Depressed? Earphones in, volume up, ignore the world.

hittade ett par skor när jag var på mammas jobb förut, så skönt för nu slipper jag springa runt i affärerna efter ett par bra serveringsskor. efteråt åkte jag till ica maxi, banken och sen köpte jag lunch o åkte hem. när den var uppäten var klockan precis så mycket att jag kunde ta hundarna på promenad o möta mamma.

sen dess har jag inte gjort så mycket. kollat ph, tränat o laddat ner film. och nyss va jag lite dum mot fanny o satte på henne en av mina tröjor. men hon e ju så jävla söt så man kan inte låta bli att göra sånt ibland.. nu måste jag leta fram mina badkläder eftersom jag eventuellt ska simma med mamma efter jobbet imorn och sen blire dusch och film för mig, måste även tagga till jobb 11-19 imorn..

 


DAGS FÖR LUNCH


TORSDAG

FYFAN VAD JAG HAR ONT I MIN KROPP IDAG. även fast det gör fett ont så äre ändå skönt på ett sätt, för då känner man att man har tränat. ska nog köra träning på crosstrainern ikväll. ska försöka få det till en vana. men iaf, nu ska jag strax åka till mammas jobb, sen åker jag vidare och fixar in pengar på baken o försöker införskaffa mig lunch.

Life is a rollercoaster. You can either scream every time you hit a bump, or you can throw your hans up in the air and enjoy it.

efter att jag varit på banken mötte jag av en slump på censie o guse i centrum. guse skulle till tandis så under tiden passade jag o censie på att umgås, hon fick va mitt lunchsällskap innan vi kollade runt i affärerna lite innan jag var tvungen att åka eftersom parkeringen skulle gå ut. väl hemma ringde jag försäkringsbolaget, gick ut med hundarna o mötte mamma och sen fixade jag lite med internetbanken. sen på kvällskvisten dammade jag av innebandyklubban o drog o tränade 21-22. det kändes ju rejält efter så pass lång tid men kul var det.

när jag kom hem från träningen la jag mig i soffan och kollade på "tunnelbanan" och nu tänkte jag ta en snabbdusch innan jag lägger mig i sängen och kollar på filmen friends with benefits. eftersom jag ska upp rätt så tidigt (tidigt för mig iaf) så hoppas jag på att jag somnar rätt fort. ska nämligen till mammas jobb o kolla på nya serveringsskor. 

slänger upp en gammal bild på mig o censie

ONSDAG

usch vad jag är trött idag. men nu måste jag till banken som jag skjutit upp i två dagar. fett jobbigt, men men..

Everything happens for a reason.


RSS 2.0