and sometimes good things fall apart, so better things can fall together.






idag äre fredag, o näst sista dagen på 2011. idag var jag iväg med mamma lite och ikväll äre jobb 20-06. men innan det har jag lite att fixa, tex hämta alkoholen för imorn och besöka stinsen lite snabbt. 

igår var jag med thaien i skanstull för att byta ut mina anchors. så nu har jag mycket mycket finare smycken, gladtjej! sen åkte vi till kista o åt och kollade lite inne på bikbok o gina innan vi drog till mig och färgade mitt hår. eller utväxt snarare..


OM MAN FÅR SÄGA SNART

sliten tjej ska hoppa in i duschen och sen sova nu, tänkte bara säga att jag kommer tillbaka snart.. bara varit så jävla mkt jobb nu på senaste tid, och mitt i allt var det jul också. men snart ska jag samla krafter till att blogga igen.. promise.. sålänge bjuder jag på en bild på min åttonde tatuering som gjordes för cirkus ett halvt dygn sen! (dock är den inte klar ännu, måste jag bara påpeka) 


DET GÅR BRA NU KOMPIS, DET GÅR BRA NU



onsdag idag då, en onsdag som bestod av jobb 12-20. och sen drog jag till kista en sväng med thaien. efter åkte vi hem till henne en stund och sen åkte vi o åt. nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen lägga mig. för imorn ska jag först följa med till sjukhuset o vara sällskap åt M och sen jobbar jag, såklart. men just nu känner jag för en ledig dag, så jag kan ligga och för en gångs skull bara sova bort en dag, och inte känna att jag behöver gå upp för något. det är något jag saknar i nu läget, annars har jag det bra.. eller? nej men okej, onödigt babbel hejdå..

ALLT FÖRÄNDRAS, TYVÄRR


BAKIS TISDAG

fyfan asso.. jag är så äckligt bakis att jag bara vill dö. anledning: personalfest med gratis dricka och alla var sjukt taggade. men kvällen var rolig som fan, en av dom bästa på länge. dock var det inte lika kul när fyllan inte ville festa med mig längre, utan strejkade och gick emot mig. men som tur var hade jag utnyttjat kvällen till max iaf.

sen var det ju jobb 11-15 idag, inte alls kul kan jag lova. men jag klarade det! och sen åkte jag hem o sov, sen åkte jag till ica en sväng o nu ska jag gå o duscha sen lägga mig o sova igen. imorn äre jobb 12-20. det kommer nog gå kalas bra.

MÅNDAG

jag har blivit bortskämd med att ha sovmorgon varje dag, en positiv sak med det nuvarande jobbet iaf. så nu tycker jag det är omänskligt att vara uppe innan det ens blivit ljust ute. men jaja, om man måste så. dock var det lite surt att komma från duschen och se hunden mysa i soffan, så jag bäddade ner henne med täcke ogrejer. ville dock lägga mig där jag med, men nu måste jag fixa mig så jag inte kommer försent!

NEVER WALK ALONE

klockan slår strax åtta men det hindrar inte mig ifrån att gå och lägga mig. ska försöka pallra mig upp redan halv sju imorn så jag hinner i tid. och imorgon startar även en lång vecka för min del, jobbar nämligen sju av sju dagar, dessutom på tre olika jobb. jag har funderat om jag kommer överleva eller inte, men man får la hoppas.

iallafall så jobbade jag hela dagen igår och idag har jag spenderat dagen med mamma, thumbs up! nu går jag o borstar tänderna o kryper ner i sängen. natti.

DU HÅLLER MIG UPPE NÄR INGEN ANNAN KLARAR



nu äre bara ett niotimmarspass kvar tills jag får en ledig dag, dock gäller det att vila ut och tagga till. för nästa vecka har jag inte en endaste ledig dag. jippiii.. men lönen kanske blir fin sen iaf. men iaf, passet idag gick bra. tur att det finns dom personer som håller humöret uppe, annars vet jag inte vart jag skulle ta vägen. 

nu ska jag tvätta bort sminket, tvätta piercingarna och sen lägga mig i sängen som hunden redan ligger o värmer upp åt mig. om dagens idol avsnitt hunnit komma ut på tv4play så kollar jag på det annars kollar jag på andraavenyn. ska bli skönt som fan att få lägga sig i den efterlängtade sängen kan jag lova er.

FÖRSTA DECEMBER

jobba, sova, jobba.. så godnatt!


-

jag är tom på ord. jag vet inte vad längre. så nu åker jag o jobbar på det, hej pengar!

RSS 2.0