MORR på ZLATAN

hejsnygging

snart ska jag stänga av datorn och gå å duscha,
sen ska jag krypa ner under täcket och läsa lite till hygienprovet imorgon
sen ska jag kanske sätta på en film, får se hur det blir
just måste packa ner lite grejz i väskan också eftersom jag sover hos sandris imorgon eftersom vi ska på björngustavsson imorn (:))
och kommer inte hem mellan skolan och så.. så jaah!
ska förhoppningsvis sova mycket mycket tidigare än vanligt iallafall
så att ni vet det, men nu ska jag ner och ta en risifrutti tror jag
innan jag duschar , hihih (aa)
nu blev det mycket information på en och samma gång
stå ut för jag vet att ni älskar mig iaf :D

jag nästan <3 dagen

idag har det hänt lite så jag låter er läsa..
det började som vanligt på tisdagar med matte och vi får tillbaka matteproven.. på bordet framför mig låg ett prov som har ett G på sig, fine och såklart blev jag besviken. framme vid tavlan säger dennis sen "alla hade ig utom en och det var jennie" jasså.. jag kanske inte borde vara så besviken då tänkte jag sen.. iallafall, sen var det gympa och vi hade lite stafetter och badminton sen hade vi engelska som jag och sandra var såhäär nära på att skippa men vi tog oss ork till att dra dit iallafall och det spelade ju ingen roll för vi gick gå efter 25 min. så vi slutade kvart över elva, ja hela dagen. men jag och sandra åt med killarna och sen åkte vi ner med dom till banken sen coop. sen tillbaka till skolan, när pojkarna har lektion igen pluggar jag och sandra lite sen var jag tvungen att dra eftersom jag skulle till stinsen med mamma och leta skor. men nejnej skor kom jag ikke hem med, istället blev det jeans, två tröjor och tuggummi. nicemään. sen har jag även varit ute och gått med min b'vän.

men en sak borde ni veta och det är;
jag älskar min mamma ♥♥♥♥

i'mthebestsofucktherest

HAJDÅ

(obsevera, kolla när detta skrevs!)

tidigare än vanligt, godnatt


borde skrivits; 25 september 2008

föresten hade jag
ETT ÅRS JUBELIUM
i bloggen den 25 september
glömde påpeka det till er

grattis blackcrap.blogg.se 1 år  :) <3

orken finns inte men VG:t fanns

som ni kanske märkt är jag väldigt trött just nu
inne i en slags trött period kanske?
nej jag vene vad det är
jag vet iallfall att jag inte har någon ork
ingen ork någonstans
ingen ork i huvudet
ingen ork i kroppen
ingen ork någonstans somsagt
jag pallar bara inte

men ett plus i kanten på vardagen var väll
att jag fick VG på mitt första prov i gymnasiet
det känns bra, jävligt bra

blööööh

åååh jag är fkn trött, jag pallar inte med skolan och jag pallar absolut inte med 5 ½ timmes kök nu! :S

blööööh

åååh jag är fkn trött, jag pallar inte med skolan och jag pallar absolut inte med 5 ½ timmes kök nu! :S

zachary

min prinskikade just runt lite i bloggvärlden och läste att snyggingen är här (:oo) , för dom som inte fattar vem så ingen mindre än ZAC EFRON! vad gör han här undrar jag då? en sån snygg pojke här, just i våran huvudstad. nej jag kan inte se mig honom gå runt bland NK och hela köret. nej låt det inte vara sant, för om han skulle vara här, varför får inte jag se honom live då?
nejnejnejnejnejnejnejnej...!
nu är det bara övertala sig själv, zaciiboy är inte här, han är fortfarande i ett varmt land där han borde vara. PUNKT FKN SLUT!


:(


jennie goes tröttast

idag är jag trött.
jag har ingen lust med någonting så idag tänker jag bara vara hemma, och det gör ingenting för min del. iallafall så i fredags var jag ju med frida och hade asmysigt. sen kom jag hem vid ungefär ett. igår tog jag det mest lugnt på dagen innan jag drog till jobbet, jobbade tre timmar sen mötte jag frida och vi åkte till märsta och kollade vid min skola som frida velat se, sen åkte vi hem, haha. vi har inget liv men iallafall, jag var astrött och hade fkn huvudvärk så pallade inte någonting, jag somnade vi tolv och idag vaknade jag vid halv nio sen somnade jag om efter ett tag och sov nästan två timmar till. men jag är fortfarande skit seg och trött, pallaaaaah.

01.24

orkar inte skriva just nu GODNATT

frida my bvän

nu sitter jag hemma hos frida :D vi kom typ just hit efter att ha varit i stan, vi gick en massa, och bort till djurgården och åt lite och fikade, asmysigt. sen gick vi massa till, det var underbart att bara gå runt och prata en massa med sin bästis igen. sen åkte vi hem med trötta ben och nu poppar vi popcorn och ska kolla film (aa)

thanks god, it's friday

ännu en vecka över, idag har vi haft två prov, lite jobbigt faktiskt. först matte sen livsmedelskunskap, hej sugiga jennie. på "lunchen" spelade marcus, daniel och daniels bror och det var lite trevligt sådär. annars har dagen flytit på lite lagom snabbt, när livsmedels provet var överstökat gick vi till gympasalen och mötte pojkarna som hade idrott utan lärare och jag var även med och sparka lite på den där bollen. när vi skulle hem åkte kärleksparet med mig till hld och tog tåget tillbaka igen, snällt att hålla mig sällis eller vad säger ni? :)
nästa vecka är en liten slappis vecka, måndag är vanlig dag, tisdag slutar vi halv tolv, onsdag har vi iof hygien prov men iaf, på kvällen ska jag på björngustavsson med sandra typ och sen är vi lediga torsdag fredag, den ni :D
nej men ikväll ska jag och frida in och vandra runt i stan, fuck vad jag saknar den tösen. nu kommer vi snacka sommarminnen tror jag, vi hörs iaf. have fun tonight! :)
<3

du är sötast

igår gick och la mig på tok försent, men jag kunde inte ro för det. när jag hade fått världens sötaste sms runt halv ett så somnade jag typ. men jag är ändå uppe i tid och hinner till tåget, är jag duktigt eller är jag duktigast?
nu måste jag gå, tjaooooooooooooo have a nice day mf


"du slösar på vår dyrbara tid vi har tillsammans" "oj förlåt"

vad gör jag uppe nu?
jo jag chattar med se på msn
fast jag ska faktiskt snart sova
så säger godnatt nu
godnatt :D

onsdag, kära onsdag

jag sitter och tjatar på mina kära vänner att dom ska blogga och då kanske man ska blogga själv osså!
inte för att jag har så mycket att skriva mer än att skoldagen flöt på hyffsat, svenskan var väll seg men läraren är lite konstig då hon tror hon är tonåring eller något och försöker smälta in när hon gör till rösten och låter värsta "ungdomlig" sen när hon står i datasalen och säger 'dom som är klara med novellen kan ju göra något annat' så säger en i klassen 'som vadå?' 'fjortis test tex' säger då lina min svenskalärare, låter det normalt tycker ni? sen på hygienen kollade vi film sen hade vi en timme på oss att göra massa frågor och henrik släppte iväg och så vi skulle komma till klassrummet igen efter en timme, så om man ville fick man gå och äta osånt bara man gjorde frågorna, jag kan säga att jag och sandra jobbade på där! sen hade vi lunch, sen på engelskan fjantade jag och ida liiite. sen slutade vi och jag och sandra väntade på christian och philip, sen fick vi skjuts ner till stationen. sitter med sandra och philip i en timme typ och bara chillar och när jag ska ta fram mitt busskort inser jag att det ligger i jackan i skåpet! duktigt jennie duktigt.. så när jag skulle gå igenom spärrarna tog jag philips kort, men det funkade inte och det kom massa folk från ett tåg, så kom en kille i min ålder och insåg att jag inte kom igenom, och han såg jag även igår på häggvik station stå och råglo på mig så han stannar, tar upp plånboken (jag råkar även trampa honom på foten) och frågar sen artigt 'behöver du hjälp?' 'jatack' säger då jag och han drar sitt kort och det funkar på en gång, så typiskt!
nej men nu vet ni det också, nu kanske jag borde ta och plugga lite. psst, önska mig lycka till för det lär behövas. kissandhugs, goodbye.
22.29 - jag glömde skriva att när vi satt vid märsta station så var jag fett törstig så om jag bad två killar (17 bast kanske) om deras autograf skulle jag få en dricka av sandra, och törstig som jag var så bangade jag ju inte en sekund på det, haha. visst var det pinsamt men ändå lite roligt :D

jag är en stolt person som har dom vännerna jag har

idag har det varit en sån dag man inte vill ska komma i repris, alltså - dagen har sugit. nog pratat om det.
just nu är philip min bästus på uppdrag nej men nästan iallafall, och jag kan säga er en sak att jag lovar och svär att jag är stoltast över min bästus, asså han är bäst, jag menar't. den som nekar till det har en skruv lös.
sen vill jag bara ge sandra några rader osså för att hon är en solstråle i skolan när hon förklarar massa och lyssnar och stöttar och hjälper, du anar inte hur mycket du hjälper mig när jag inte klarar mig själv, tack. <3
nu ska jag lägga mig till rätta, kanske läsa lite livsmedelskunskap, vänta på sms och sen sova. vi hörs, NATTI!

från en värld man inte pallar något till en som man ska bygga upp sig själv i igen

efter att ha legat och dragit sig ett långt tag i sängen, tryckt av väckarklockan tusen gånger så gick jag upp, fixade mig litegrann och så vips så blev jag klar tjugo i. jag orkar verkligen inte gå till skolan idag, känner inte en dugg ork till det, har bara lust att ligga under täcket hela dagen och lyssna på the voice och inte bry mig om något annat skit. låta mobilen ligga bredvid mig total dissad. för jag pallar inte, nej jag gör inte det. men idag ska bli den dagen som förändrar mig, så tack och hej gamla jennie och välkommen nya jennie.

Det är guselina som skriver.

Heej det är guselina här.
Jag är busig och loggar in på jennie's blogg och skriver.
Jag vill bara säga till dig Jennie.
Du är bäst. Jag älskar dig bästow.
Tillsammans klarar vi allt.

/ Guselina

fuckeverything

ibland undrar man hur folk tänker, nej jag fattar inte riktigt. ena dagen säger du si och andra dagen säger du så. du ger mig förhoppningar men sabbar dom lika snabbt. du håller det jag "inte borde veta" gömt där någonstans långt inne, men samtidigt kan jag lista ut dom jätte lätt. som att du vill hålla det gömt men ändå borde jag få veta tänker du kanske? men säg det, det är bättre att du säger än att jag själv listar ut det. jag vet inte hur du vill ha det, vän i know, men allt annat. för du säger så mycket men sen inser jag att det kanske bara är ord du säger? just nu snurrar hela min värld, allt vänds upp och ner på en sekund. ena sekunden är man glad och lycklig och tror man har allt, sen vänds allt, lyckan försvinner och man sitter där med tårarna på kinden. det är så världen är idag? eller är det bara jag? det har alltid känts som du varit ärlig, jag vill att du ska vara ärlig så jag kanske bara tar in det positiva och försöker undvika allting som jag egentligen borde tänka på. nu ska jag iallafall ta en lång lång dusch, försöka glömma bort det värsta, sen lägga mig under täcket och plugga. jag orkar inte mer, jag har bara sånhär lust att skjuta dig.. ibland.. tack för mig hejdå..

böghora osså

orka att jag har kramp i magen så att jag inte pallade vara med på kökslektionen, palla att jag är fett alone i skolan och att jag just nu står i biblioteket som man itne ens får vara inne i och göra sånna saker jag gör på datorn. och orka att jag nu ska hitta någonstans att sitta på och ta vara på min ensamhet. jag hatar att ha det är fuckedup saken med magen som har kommit på senaste, </3

grattistillmig

jag är fucking duktig, jag var uppe redan 20 över 6, och är klar nu.. så jag hinner till tåget som jag ska ta och hinner i tid till skolan, även fast jag trodde jag skulle försova mig, men nej jag hade tur idag.
efter en lååååång dag i skolan är det träning, jagpallarinte.
ha en bra dag, vi höres!

23.20

nu är det sovdags, men dock inte i sängen för jag orkar inte ligga där så ligger i min soffa c(:
lyckat att jag måste upp tidigt imorgon för att packa innebandy grejs osså, duktigt jennie
godnatt!

ännu en vecka avklarad

söndagsöndagsöndag, jag hatar fortfarande söndagar
men idag ska jag iaf till stinsen i think, innan dess ska jag duscha och lite sånt.
sen måste jag plugga ikväll också, suck..


i <3 u


idag ska jag..

- vara fem timmar på bion
- försöka överatala mamma att åka och kolla skor imorgon
- fundera på vad du/ni gör
- ha tråkigt

men först och främst ska jag fixa mig lite, tjenixen suckers


tidig fredagskväll kan vara skönt

måste jag förklara hur trött jag är? måste jag förklara hur sliten jag känner mig? måste jag förklara hur mycket jag vill krypa ner under täcket.. med dig brevid?
även fast jag måste så tänker jag inte, ni får inte veta.
nu ska jag sova, är iaf bajstrött. imorgon ska jag nog iväg till bion och lära mig things. sovgott people.

-

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood

sovmorgon och min helg

godmorgon, jag har sovmorgon och jag bara älskar det. sova en timme längre är som jag vene vad, underbart iallafall. jag har sovmorgon för vi har såkallad skoljoggen idag i skolan, och i har matte första lektionen men det är ju dennis vi har i matte som även är idrottslärare så han skulle förbereda för skoljoggen, därför vi har sovmorgon. :D
iallafall jag är inte färdigsminkad ännu så ska snart ta tag i det men jag tänkte berätta lite lite lite vad jag gjorde i helgen.

i fredags drog jag till guse på kvällen och efter att hon städat en hel del så gick vi ut och bort till ett berg med filtar och chips och satt där i typ två timmar och bara pratade, vilket var otroligt mysigt. sen sov jag även hos henne.
i lördags gick vi upp tidigt för vi hade match mot rotan som gick åt helvete, men första målet på hela matchen var det lilla jag som gjorde, på en studsande boll satte jag tunnel på målvakten, och det första tanken var "det där var för philip" (bara så att du vet philip!) sen efter matchen drog jag hem och fixade mig innan jag drog till rotan och mötte sandra, i det kalla vädret tog vi oss till en fotbollsplan där philip skulle ha match, vi kollade på den och trodde vi skulle dö av kylan men efter att matchen var slut som slutade 3-3 osså tog vi oss till rotan station och därifrån till märsta där vi handlade på ica innan vi hoppa på bussen till sigtuna. när vi kom dit skulle sandra ta moppen hem och jag bussen för det fanns ingen extra hjälm, och när vi kollar när bussen ska gå ska den gå om en timme så vi pratar med christian som är en ängel och hämtar mig och skjutsar mig ända hem till sandras dörr. väl inne i värmen fixade vi lite och gick upp till stugan. sen kom philip och vi hade mysigt hela kvällen lång. philip drog hem vid halv ett tiden typ och då gick jag och sandra och la oss nästan.
på söndagen vaknade vi och kollade på tv hela dagen tills jag skulle hem.
det var min helg (aa) nu ska jag svara på ett sms jag just fick och sen fixa mig, ciao!

trött och frusen, det är måndag igen

idag är jag trött, tröttare än andra dagar men ändå inte. plus att jag fryser som en idiot så jag vene vad och sen orkar jag ingenting. hoppade iallafall upp i sängen duktigt nog och trodde jag skulle dö eftersom det var svinkallt. nu ska jag snart resa mig och gå och sminka färdigt mig. sen ska jag packa träningskläder för måste ta med mig dom till skolan om jag ska hinna till träningen, om jag inte dör innan dess är risken att jag dör då för jag slutar fem i skolan, träningen är sex, det tar ca furtio minuter till hallen och det menas med att jag inte kommer hinna äta något där i mellan.. lid med mig? iallafall så vet jag en sak, jag skulle vilja vara med min bror i spanien just nu. god vad skönt han måste ha det.


MYSMYSMYS

igår (fredag) hade jag fett mysig kväll, drog till guse och vid nio tiden gick vi ut och satte oss på ett berg omsvepta i filtar och bara snackade om allt mellan himmel och jord, åt & frack gott gjorde vi osså, när vi kom hem la jag mig i hennes sänd med jackan på och höll på att somna. men väntade på sms så ville inte somna, sen bestämde vi oss att krypa ner under täcket iallafall, och jag somnade bums och när jag vaknade insåg jag att jag bara behövt vara vaken tjugo minuter till så skulle jag blivit glad. men det gjorde inget iallafall.
idag gick vi upp tidigt och åt frukost och så sen drar vi till bussen och ner till hallen eftersom vi hade match mot rotan. inget att snacka om, gjorde ett mål iallafall, första på hela matchen, denni. men iallafall.
nu är jag färdig fixad typ, ska ta nolltvå tåget till rotebro och möta sandra, kommer bli ännu en myskväll. vi hörs om jag överlever natten i sigtuna. ;) puss

grattis bästus

bästus fixa körkort idag ("hos tandis")
stort grattis till han

bästus , <3
bäst som han är så skjutsade han hem mig ända till huset sen också :)


MIN TOOORSDAAG

det började med att mamma skjutsa mig till stationen igen för det regna (aa) haha. sen hade vi först matte, och det var inge speciellt. sen idrott då vi hade friidrott, och även fast jag sagt åt en viss philip att han INTE fick komma så säger sandra "du vet att dom är där va?" och nej jag visste ingenting, där sitter nämligen ingen mindre än philip, christian och toni (*host*töntar*host*) haha. förlåt philipbästus. iallafall sen var dom tvugna att gå för dennis sa till dom haha. iallafall, efter skolan så skjutsade christian mig och sandra ner till banken vid märsta station, han är en liten ängel han. sen när vi varit på banken bestämde jag och sandra oss att ta bussen till donken och där satt vi aslänge och bara snacka, fett mys. sen gick vi till icamaxi. sen åkte vi hem. frida mötte mig vid hld station och vi gick hem till mig sen gick vi till kista och jag köpte ett linne, lol. nu vet ni det. nu lyssnar jag på musik, pösshaj!


BARNVAKTEN JENNIE

idag ska jag vara barnvakt åt dom söta små flickorna sara och emma, ska vara hos dom halv sju till elva, kommer dö men ändå, kommer vara nice att vara en barnunge samtidigt som det rasslar in money :D
xoxo

onsdag

åh god vad hungrig jag är men.. iallafall.. klockan är snart tio i sju och jag slipper gå i regnet till stationen. världensbästamamma skjutsar bara för jag inte vill riskera att få blöta fötter, haha.
igår var jag på en match i hallen och somna inte förens ca tjugo i tolv kanske, så är rätt så trött nu om jag får säga det själv. har asmysig outfit på mig så jag ska nog överleva dagen. eller vad säger ni?
ha en bra dag, pöss

it's monday

nu är det måndags morgon igen och jag känner hur ögonen bara vill slås igen och somna om, men nejnej här sitter jag påklädd och färdigsminkad. och mitt tåg går 32. yesyes. hinner äta frukost, men vill inte, även fast jag borde för det är ett av mina mål på hälsoprojektet. asså abou, jag pallar inte. ne nu pallar jag inte blogga heller :D adjöss, ha en bra dag!

jag ska vända om och gå, även fast det är svårt

det svåraste just nu är att förstå och acceptera.
jag förstår på ett sätt men samtidigt förstår jag inte.
jag tänker på det jämt, och försöker verkligen fatta.
men det är väll bara att glömma och inse.
det är inte det lättaste i livet, men det är något man lär sig tror jag.

jag stänger alla andra ute för att jag vill släppa in dig

igår var det grymt mys, förutom att det spöregna när jag skulle till tåget men whatever. vi åkte och handlade på icamaxi och sen drog vi hem till sandra, vi skulle ju kolla på film men ingen fattade något av filmen typ för vi snackade mest. christian skjutsade hem mig och philip vid tolvtiden, tack för grymt mysig kväll som ska göras om.


18.15 - något jag glömde skriva som jag lägger till nu är pingisen. efter ett tag hittade vi ett pingisbord i sandras hus och alla hade suget att spela, först började vi med lite singel matcher innan det bestämdes att vi skulle köra lag. jag och christian mot sandra och philip, dom ägde oss totalt men sen när vi väl bestämde för att spela om pengar (det förlorande laget skulle pröjsa något för max tolv kronor i cafeterian i skolan) så vinner jag och christian. perfekt, för man ska ju vinna när det är något man spelar om och inte bara för skojs skull, eller vad säger ni? :D (Y)

lösenord

nu ska jag ha lösen på bloggen resten av min bloggtid tror jag. och du som just nu läser detta kan ju känna dig lite speciell som fått lösenordet. (och fuck den som ger ut det till någon annan)
iallafall, just nu sitter jag här nyduschad, ska snart fixa mig ännu mer sen ska mamma göra pyttipanna åt mig. sen ska jag till hldc och ta ut pengar sen till tåget, möta philip och sen åker vi till märsta och möter sandra och christian, vi kommer dra och handla sen hem till sandra och glo film. kommer nog bli asmysigt om jag får säga vad jag tror. :) imorgon har jag inget att göra, ska nog plugga engelska och skriva på hälsoprojektet i think. slå en pling om du vill träffas så kan jag kanske ordna det osså. nej nu ska jag fixa på mig lite kläder. ha en bra dag, för det ska jag ha, <3

jag är tillbaka.. igen..

så nu är jag somsagt tillbaka, efter en kort tid då jag inte pallat att alla ska läsa om mig.. har inte mått så jätte bra inom mig och jag kan inte säga att jag gör det nu heller men det är bättre iallafall.

jag kan berätta att jag nästan älskar att vara i skolan, det är som min glädje nu för tiden. jag gillare liksom bara, umgänget är ju såklart bäst och nu i början är det ju inge jobbigt på lektionerna och så heller, det kommer nog bara bli bättre med tiden också, eller vad tror ni?
iallafall.. igår när jag och sandra hade en endaste minut över försvann vi till fordonspojkarna och var med dom, sen när det var lunch åkte jag, sandra, christian, philip och toni och åt på mc donalds och hade det allmänt trevlig. sen var vi nära döden upplevelse tyckte vi för christian busade lite med bilen, påminde mig om i somras när vi var i lidköping och alex körde bilen. men iallafall, sen fick jag skjuts till stationen av christian. väl hemma kollade jag på adam & eva säsong två, just love.
nu ska jag snart till skolan, är så seg på morgonen nu för tiden så missar alltid det tåget jag ska ta med pontus så det blir trettiotvå tåget och det tar toni och philip sån tur är så.. den här morgonen har varit hemsk, har haft på mig skit mycket kläder, visste inte vad jag ville ha på mig men det slutade med att det blev enkelt - jeans, linne och favorittröjan. men nu ska jag snart logga ut och lägga ner idrottskläderna i väskan.
ha en bra dag, och hoppas ni är glaaaada att jag är back.

RSS 2.0