Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

nu har jag kollat på några avsnitt från program jag missat när jag varit o jobbat. så nu täntke jag ta en snabbdush och sen krypa ner under täcket framför en film. imorn ska jag åka o träffa sandrisen, vad dagen har att erbjuda får vi se.

Delete.

jag vill bara radera dig från minnet. slippa påminnas om att du funnits i mitt liv, att tänka på dig och saker vi faktiskt hann göra tillsammans. för du är inte värd det. så mycket jag gav dig men nu inser jag att det var meningslöst. jag gick bara miste om massa dyrbar tid. allt på grund av dig. du är ingenting för mig längre, jag hoppas du insett det.

MED LYXCHOCKLAD OCH FILMEN "PÅ SMÄLLEN" SÄGER JAG NU GODNATT


JOBBA

idag jobbar jag 16-20, så måste upp och göra mig iordning nu. har sovit som fan sen igår men känner mig ändå inte tillräckligt utvilad. när jag slutar ska jag svänga förbi affären och sen åka hem o lägga mig igen. så jag kommer upp skaplig tid imorgon så jag kan göra några ärenden innan jobbet.

Jag saknar det som inte finns.

kom hem från jobbet för en liten stund sen, ska strax hoppa in i duschen (som alltid) och sen gå o mysa ner mig i sängen där hunden redan ligger o värmer upp åt mig. var ju somsagt och kollade på hockey idag, kallt men kul var det. efter matchen drog jag o fisen o käkade lyx middag och bara snackade. sen var det ju såklart slut på det roliga o dags att åka till jobbet. mycket att göra, ingenting blev gjort och jag bara kände mer o mer hur ryggen svek mig. men nu är jag hemma i tryggheten igen. ska snart upp igen och åka iväg med mamma. så dags att ta tag i sakerna!

I smile with you by my side.

timmarna på jobbet igår kändes otroligt långa även fast det var ett fjuttpass. men tillslut fick jag sluta och drog då hem till sandra där även lovisa var. vi satte oss ner vid köksbordet och pratade o drack lite. hade det skit mysigt. sen vid halv tolv bestämmer vi oss för att dra till kc, så det blev snabba puckar. fredrik skjutsade oss så vi hann precis, då menar jag precis. vi hann precis komma in innan dom börjar ta betalt för inträde. så vi var där tills det stängde och sen fick jag skjuts hem.

nu har jag precis ätit brunch och tänkte duscha, ska till väsby vid fyra tiden o kolla när fredrik spelar hockey tillsammans med sandra och lovisa. och sen jobbar jag 21-06 inatt. 


BAD

blev lite stressigt iaf. fick planer efter jobbet, så ska hem till sandrisen då. så måste packa ihop ombyte osv, så blev lite mer att göra än jag tänkt mig. men hade turen på min sida att pappa kom hem tidigt så han tog ut hundarna på eftermiddagspromenaden och sen skjutsar han mig till jobbet.

FREDAG

idag äre fredag, jag tog lite sovmorgon imorse och när jag vaknade gick jag inprincip bara upp på toa o släppte in hundarna i rummet sen gick alla tre o sov igen. när vi vaknade vid tolv tiden gick vi ut på promenad och när vi kom in igen lagade jag brunch. medans jag åt kollade jag på dagens ph avsnitt och nu tänkte jag hoppa in i duschen. ska åka till jobbet om två timmar så orkar inte stressa sen, så kan lika gärna börja smått nu.

Boys, if you don't look like calvin klein models, don't expect us to look like victoria secret angels.

hemma från jobbet nu, stannade kvar och åt efteråt. sen hamnade jag inprincip i matkoma och drog till mediamarkt och köpte ny laddare innan jag tog tåget hem. nu ska jag ut med hundarna en sväng sen går jag o lägger mig. min trötthet övervanns lite under jobbet, men den kom tillbaka efter. och det fick min älskade thai "lida" av, mina tankar spårade nämligen..

TRÖTT_CHEY_92

idag är en sån dag jag verkligen inte vill någonting annat än att ligga med huvudet på kudden och bara sova. men just idag ska jag åka och jobba, varför ska det va så? att just den dagen man inte är ledig är man som tröttast? påriktigt tror jag att jag skulle kunna somna ståendes, SÅ trött är jag.

men, tröttheten får jag övervinna på något sätt. ska byta om nu och ta mig till jobbet. 11-16 äre som gäller idag, sen går jag nog o köper en ny laddare till phonen innan jag åker hem. blir troligtvis kvällspromenad med bästavän, men om jag inte hunnit övervinna min trötthet vet jag inte hur det ska gå till..

EVERY TIME I SEE YOUIT FEELS LIKE SOMETHING INSIDE ME BREAKS

jag sa till mamma att jag skulle söka jobb fram tills klockan blev halv tolv, då var klockan tio över elva, nu femtiofem minuter efter känner jag att jag måste bege mig till duschen så jag kommer i säng någongång eftersom jag faktiskt ska jobba imorn.

har iaf varit ute på lite äventyr med mamma, lämnade in några CVn och shoppade lite. sen skjutsade hon mig till thaien så vi gick o åt så jag fick i mig min asiatiska mat som jag tjatat om i x antal dagar nu. sen gick vi hem till henne där jag råkade av misstag somna litegranna, men när jag vaknade bestämde vi oss för att baka dumlekladdkaka som jag faktiskt höll er uppdaterade om. sen när den var färdig åt vi varsin bit av den framför tvn. nej nu, duscha!

DUMLEKLADDKAKA MED BÄSTAVÄN


ONSDAG

sitter o väntar på mamma, har redan suttit här en timme o en kvart. ätit lunch, fixat cvna och läst lite. nu ska jag ut till hundarna i bilen o gå en promenad med dom. sen kommer nog mamma så ska vi åka vidare på lite andra ärenden.


DU ÄR MIN ÄNGEL

alla säger att jag hade änglavakt. till och med jag själv. och på något sätt tror jag nästan du var med mig, du räddade mig. att du satt där bredvid mig och tog tag i ratten, väjde undan för allt farligt och körde bort från det som kunde gjort det värre. för du ville väll antagligen inte att jag skulle hälsa på dig redan nu, du kanske tyckte att jag var värd att stanna här på jorden med alla som jag älskar och som älskar mig. om det är så så vill jag tacka dig, men hur vet jag inte. men jag skänker dig tankar, varje dag. för du är så otroligt saknad älskade morfar. önskar inget hellre än att få känna din närvaro igen.

FARFARS GLASS VS MIN GLASS

väcktes vid strax innan åtta idag så jag kunde ringa läkaren vid åtta, fick tid redan kvart över tio så gick upp o duschade nästan direkt och sen åkte jag iväg. fick nya tabletter jag ska ta, kulliv. sen efter gick jag in på stinsen och shoppade lite innan jag åkte till sollentuna centrum o gick till banken och fixade lite. när jag var färdig där och även hunnit med att köpa lite lunch åkte jag hem o hämtade hundarna o direkt till farmor och farfar. där spenderade jag några timmar, riktigt mysigt faktiskt. sen åkte jag hem o åt middag och sen gick jag över till mimi där det bjöds på kladdkaka.
nu har jag precis kollat dagens ph avsnitt och tänkte dra till kylen o hämta ett glas med yoghurt så jag kan ta min medicin och sen duscha innan jag lägger mig o försöker sova. imorn spenderar jag en del av dagen med mor min, så det så.
väcktes vid strax innan åtta idag så jag kunde ringa läkaren vid åtta, fick tid redan kvart över tio så gick upp o duschade nästan direkt och sen åkte jag iväg. fick nya tabletter jag ska ta, kulliv. sen efter gick jag in på stinsen och shoppade lite innan jag åkte till sollentuna centrum o gick till banken och fixade lite. när jag var färdig där och även hunnit med att köpa lite lunch åkte jag hem o hämtade hundarna o direkt till farmor och farfar. där spenderade jag några timmar, riktigt mysigt faktiskt. sen åkte jag hem o åt middag och sen gick jag över till mimi där det bjöds på kladdkaka.

nu har jag precis kollat dagens ph avsnitt och tänkte dra till kylen o hämta ett glas med yoghurt så jag kan ta min medicin och fixa lite med mina CVn. och sen duschar jag innan läggdags. imorn spenderar jag en del av dagen med mor min, så det så. 


You can close your eyes to the things you do not want to see, but you cannot close your heart to the things you do not want to feel


GODMORGON

fyfan för tidiga mornar. jag har sovit alldeles för lite känner jag men kan ligga lite till, ringde just läkaren och jag ska vara där kvart över tio. gäääsp.

GRATTIS ÄLSKADE VÄN PÅ 20 ÅRS DAGEN


NATTBLOGGNING

klockan bara rann iväg denna natt också medans jag satt o fixade ner 115 låtat till min gamla ipod nano som pappa ska få. men nu sitter jag med tandborsten i mun o ska strax avrunda dagen med att kolla sofias änglar.

åkte ju somsagt till sollentuna o mötte guse förut för lite middag, vi hann även gå in i några affärer (köpte med mig tvålar hem till mamma som hon fick och sen lite smink till mig själv) och sen avrundade vi kvällen med lite fika så att vi båda fick sjukligt ont i magen. men hade det asmysigt iaf och jag kände att vi tog igen nästan allt som vi missat. vid strax innan halv nio tog jag tåget hem till hundarna som skulle ut på prommis, sen la jag mig i soffan med matkoma typ o började med ipoden som jag seriöst hållt på med i typ fyra timmar!

imorn ska jag troligtvis upp tidigt o ringa läkaren pga ryggen o förhoppningsvis få en tid redan imorn också, o i samma veva måste jag även ringa försäkringsbolaget. sen ska jag nog lämna ut lite cvn, gå till banken o kanske unna mig lite shopping. men vi får se vad dagen har att erbjuda imorn, godnatt!

 


MÅNDAGS LYX

nu drar jag iväg och äter middag med en otroligt saknad vän!


DET SKRÄMMER MIG ATT JAG KAN BLI BESVIKEN VARJE GÅNG

inatt kunde jag inte somna vilket resulterade i att jag sov länge idag. så jag har inte hunnit med något annat än att äta frukost, och nu tänkte jag ta ut hundarna på en promenad. sen får vi se vad som händer senare idag.

Långt bort men ändå känns allt som igår. Livet förändras, minnena dom stannar kvar för vi var oslagbara. Du tog mig långt bort, och visade vägen här ifrån..

jag hatar att du kan ta mig tillbaka till ruta ett så lätt. och jag hatar att jag ens fortfarande kan falla tillbaka. men samtidigt älskar jag dom få gånger du dyker upp i mitt liv för i dom stunderna väcker du våra minnen till liv. men samtidigt är det det som trycker ner mig och får mig tillbaka. 

jag har sagt till dig flera gånger att du är en speciell person och det är sant. hur mycket jag än anstränger mig till att försöka lyckas få ur dig ur mitt huvud så lyckas jag aldrig, och det måste vara ett starkt bevis på att du är speciell. du är så speciell för mig att det tär på mig, jag går sönder lite inuti varje gång du "dyker upp", jag vill inte att du ska vara det, jag vill att du ska försvinna. att du och allt som har med dig att göra raderas från mitt minne och att jag inte kommer ihåg det så att jag slipper detta. jag orkar inte tänka på dig mer, känna dragninskraften till dig varje gång du pratar med mig eller sakna dig så för jävligt mycket som jag faktiskt gör ibland.

MINNEN VÄCKTES TILL LIV IKVÄLL

hade en galet mysig kväll med fridis. vi kollade på en film, som visserligen sög, och åt morötter med dipp. sen började wallander, dock pratade vi så gott som minnen genom hela den filmen. och fyfan vad vi skratta och så många minnen vi pratade om. helt underbart! 


en av alla bilder från sommarn -08, sommaren jag aldrig glömmer..

DO IT LIKE A BOSS

kvällen igår var awesome, det var jag, sandrisen, fredrik, solle och freddie. vi spelade kortspel och hade det allmänt trevligt. runt nattimmarna blev alla hungriga så vi gick ner till donken i snön och käkade. och när vi kom hem igen gick vi och la oss. sen idag vet jag inte när vi gick upp riktigt men fredrik o solle åkte o köpte frulle till oss som vi sedan åt innan vi drog till sollentuna badminton hall där grabbarna hade korpen match. sen fick jag skjuts hem.

så nu har jag precis ätit middag o ska hoppa in i duschen nu, för att sen kunna möta fridis och ta en hundpromme och sen gå hem till henne och ha en mysig filmkväll, känns rätt behövligt faktiskt!

SO MANY BOYS IN HERE, WHERE DO I BEGIN?

håller på att fixa iordning mig för en kväll i väsby. ska hem till sandrisen som jag inte träffat på år och dar (känns det som iaf) kommer säkert bli skit kul, och jag gissar på att det kommer komma upp många minnen i luften ikväll. men nu måste jag fortsätta! 


Du kan konsten att göra mitt liv till ett sämre, fast du så många gånger gjort det bättre. Du kan konsten att förstöra en hel dag, även fast du förgyllt så många andra. Du kan konsten att göra mig ledsen, men desto svårare att göra mig glad..

jag vet inte vad jag ska skriva, jag är rätt så tom på ord just nu..

LÖRDAGSMYYS

ligger fortfarande i sängen, myser med hundarna o kollar film. skönt som fan i och med att jag känner mig rätt mörbultad.


GODMORGON ELLER GODNATT?

klockan är några minuter efter sju på morgonen och jag la mig precis i sängen bredvid mitt hjärta. jobbade ju somsagt natt inatt och nu efteråt tänker jag bara, varför? min rygg är mer än katastrof just nu och om jag inte skulle haft så bra arbetskamrater vid min sida inatt vet jag inte riktigt vad jag skulle gjort eller hur jag skulle klarat mig. men nu är jag iaf i min älskade säng igen o ska somma framför "dumpa honom!"


THANKS GOD IT'S FRIDAY, ELLER?

igår var ingen bra kväll, och idag har morgonen inte varit kalas men lite från igår har lagt sig. dock har jag inte gjort ett skit idag. bara legat rätt upp och ner i sängen, ryggen gör galet ont idag och jag förstår inte hur jag ska kunna jobba 22-06 inatt. men någongång måste jag tillbaka och det får bli inatt eftersom jag inte ringde o sjukanmälde mig igår eftersom jag inte kunde drömma om att jag skulle ha såhär ont idag. 

whatever, nu behöver hundarna ut på en prommis så jag ska kämpa mig ut.

17 AGAIN

ligger i sängen o glor film. huvudet och ryggen värkar och orken pös ur kroppen.


IF YOU'RE UP THERE

bägaren har runnit över. jag sitter och gråter här i mörkret precis som ett litet barn. det här tar kol på mig. jag försöker vara stark, jag försöker le och gå vidare men krafterna börjar svika mig.

HURTING ME WITH THE TRUTH IS BETTER THAN KILLING ME WITH A LIE


TORSDAG

inte heller denna dag fick jag vakna upp utan smärtor. nej, ryggen krånglar idag också så det var bara till att kämpa sig upp o ta tabletterna. efter det har jag inte gjort så jävla mycket, värmt lite ravioli och knarkat en och samma låt ett antal gånger. men nu ska jag iaf kolla dagens ph avsnitt och sen upp o duscha.

GODNATT VÄRLDEN


IT'S SAD HOW SOMEONE CAN GO FROM BEING THE REASON YOU WAKE UP SMILING TO CRYING YOURSELF TO SLEEP

år, månader, dagar och timmar har gått sen jag stod där framför dig med tårar som likt en flod forsade ner för mina kinder och inom mig ett hjärta som var så krossat som att någon kastat det i marken och sen hoppat på det om och om igen. jag kan än idag sitta och tänka tillbaka på just den dagen, det ögonblicket. då jag stod där och såg på dig. du som var mitt allt ena sekunden, blev min största fiende den andra. jag kunde nästan skymta min lycka flyga ut genom fönstret och min glädje gå ut genom dörren. jag kände att allt bara svek min kropp och försvann.

jag minns fredagen precis som att den skulle vart igår. jag satt på tåget som skulle ta mig till dig. och jag kände mig som ett litet barn, hela kroppen var nervös och förväntansfull. vi hade haft några tuffa dagar men ändå log jag, jag kände att det skulle bli bra bara vi fick träffas. och när jag såg dig, när jag omfamnades av dina armar insåg jag att jag hade haft rätt. det blev bra, nu hade vi varann så nära som vi behövde. och jag var nykär återigen.

men det jag inte visste den sekunden led jag inte av den fredagskvällen som tur var. jag kände mig som en prinsessa som var i paradiset med min prins. utan en aning om vad som skulle ske morgonen därpå. jag är på ett sätt glad att jag inte kände en endaste aning på kvällen, för nu fick jag ändå uppleva en sista kväll lycklig med dig. men oturligt nog höll lyckan och glädjen inte i sig. bomben sprängdes. det var den morgonen jag gick från att ha ett helt hjärta och ett snarlikt perfekt liv till ett hjärta i tusen bitar och ett sönderrasat liv på bara några minuter och det var rent förjävligt vill jag lova.

dagens sista tablett omgång


Livet är kort. Bryt regler. Säg förlåt snabbt. Kyss långsamt. Älska på allvar. Skratta hysteriskt. Ångra aldrig det som fått dig att le.

hatar att hålla på att ändra med bloggen, för blir aldrig nöjd. hur jag än vrider och vänder. så just nu är den under ombyggnad.

idag åkte jag o mamma iaf till akalla och sen en snabbis till stinsen. när jag kom hem chillade jag ett tag innan jag gick o mötte thaien som hade köpt med sig red o favviskakorna till mig, bästavän. sen var hon här och gjorde mig glad i ett antal timmar. just då var jag på topp, men nu har jag förbannat ont igen.. önskar att jag kunde gå o lägga mig o sova och sen vakna upp imorn så är allt putsveck, fyfan vad jag skulle leva loppan då!

ONSDAG

idag är det onsdag och klockan är halv elva. för exakt två dygn sen slutade jag jobbet, glad och skulle hem. ovetandes om vad som skulle hända. och nu två dagar efter är det det enda som finns i huvudet.

iaf, mamma väckte mig för en halvtimme sen för vi ska åka till bilen innan hon börjar jobba. hela denna halvtimme har jag gått och önskat att jag vaknade upp till en helt vanlig dag, att allt var glömt och att jag inte har ont alls. men det är en önska som aldrig kommer gå i uppfyllelse. eftersom det första jag måste göra när jag vaknar är att kämpa mot värken och sen gå upp och ta mina tabletter. hate this shit. 

har även kollat ifatt alla ph avsnitt, så vad ska jag kolla på idag egentligen?

16/1 2012, mardröms dagen

igår började jag redan halv nio. och fick sluta två timmar efteråt för att det var så lugnt. jag va en glad tjej som skulle få åka hem och ta vara på dagen. men jag kom aldrig hem då jag planerat. det jag trodde skulle bli en bra dag blev en av dom värsta i mitt liv. jag fick sladd på motorvägen i ca 100 km/h och körde av vägen. jag åkte med ambulans till ks och låg där på en brits i nästan tre timmar, jag fick inte röra mig ifall det var något allvarligt med ryggen. det blev väntan, röntgen, väntan och väntan. tillslut fick jag beskedet om att det var lugnt. jag hade bara sträckt ryggen. 

men det är nu efteråt det nästan är jobbigare. chocken har inte lagt sig ännu och tänkandet kommer i omgångar. jag körde över tre körfält, och ner i ett dike. det var trafik ute men ingen körde på mig. jag hade änglavakt. jag kunde inprincip ha dött. dom sa att jag hade en jäkla tur även i diket, även där kunde det gått värre till än vad det gjorde. 

jag tror jag gråtit sju gånger idag, jag tänker alldeles för mycket när jag är vaken. men det är chocken. jag är helt slut i hela kroppen och sov så gott som halva dagen och när jag vaknar har jag nästan glömt för en sekund vad som hänt, men sen slår det mig och jag är tillbaka. jag vill bara att allt ska vara ogjort, att ingenting ska ha hänt. för det här är så jävla jobbigt..

IF TWO PAST LOVERS CAN REMAIN FRIENDS, IT'S EITHER THEY ARE STILL IN LOVE, OR THEY NEVER WERE

jobbat och sovit hela helgen, efter som jag jobbat natt har dagarna gått ut på att sova. lite surt, men så är det ibland. idag har jag skiftat mellan att glo ph o sova. fast nu ska jag faktiskt ta mig en dusch och åka o möta mimi en snabbis strax. dock måste jag försöka sova tidigt idag eftersom jag börjar redan halv nio imorn.

SINGLE DOESN'T ALWAYS MEAN LONELY AND IN A RELATIONSHIP DOESN'T ALWAYS MEAN HAPPY

somnade rätt snabbt igår, dock i soffan helt ofixad för att sova. men hittade nya avsnitt av ph så blev lite glad. som jag sa skulle jag ju skriva senare men eftersom jag somna får jag berätta nu om senaste tid. 

i onsdags jobbade jag i stan 16-24 o efter jobbet kom C o hämtade mig sen drog vi hit o glodde film, eller han gjorde och jag sov. sen när han drog så duscha jag o somnade om. och igår var det jobb 11-19.30 och idag jobbar jag såklart igen, dock inatt 21-06 och det skrämmer mig lite idag att det är fredag den trettonde men vi får hoppas på det bästa. ska iaf masa mig upp från soffan nu och göra mig iordning. för vid strax efter två ska jag möta fisen och luncha med henne.

MYYS

satte på mig onepiecen och myste ner i soffan med hunden, ett glas pucko (elr en lite pucko snarare) o gifflar. så nu ligger jag här i mörkret o myser framför elsas värld. så jävla skönt när man har sån huvudvärk som jag har just nu. men vi hörs sen, måste kolla vidare!

UPDATE FRÅN TÅGET

hoppas det blir en bra dag idag eftersom jag beställde ett par skor på morronkvisten och preciiiis hann med mitt tåg. dock har jag kramp i magen o är dödstrött, men förhoppningsvis blir jag pigg efter brunchen o när alla gäster kmr, sen åker jag hem o blir trött o åker dirr till nästa jobb.. kul..


HA EN BRA DAG

det var fan länge sen jag var uppe såhär tidigt (halv nio) och det märks för jag är så jäävla trött, och saknar sängen grymt. men ska öppna på jobbet så det är bara att förska o bli pigg för ska gå till tåget om cirkus en halvtimme. 

igår var jag ledig iaf och det var skönt. låg i sängen rätt länge innan jag pallarade mig upp o fixade mig, mimi kom hit under tiden också sen åkte vi in till stan för jag skulle köpa en onepiece och sen köpte jag även lite nödvändigheter inne på hm o två nya skal till phonen. sen åkte vi hem till byn igen och jag åt kebab, sen drog jag hem till mina hundar och degade framför datan hela kvälllen. och la mig lite försent, såklart.

00.16

trött och snorig tjej säger nu godnatt för idag. ska ba upp o borsta tänderna sen sätter jag på en film jag laddade ner tidigare o försöker sova så får jag hoppas på att jag mår ännu bättre imorn..


SÖNDAG

ligger nerbäddad under täcket, förkyld fortfarande. men skulle helst av allt vilja göra någonting, men klockan bara tickar iväg. igår jobbade jag 13 till ca 20.20 sen stannade jag kvar på jobbet till elva och mimi kom även dit och höll mig sällis hem. men ah, har inte så mycket mer att skriva faktiskt..

MYSER MED NINJA FRAMFÖR THE VOICE

 


PÅ G HEM

nu sitter jag på tc o väntar på tåget, slutade vid nio tiden sen stannade jag kvar o käkade biffpasta.

innan jobbet va jag duktig o städade rummet + akvariet precis som jag skulle. så nu när jag kommer hem ska jag ta en dusch sen lägga mig i sängen där det är rena o mysiga sängkläder, det gillas gånger tusen! imorn äre jobb igen 12-16 typ. det e sköönt, dock måste jag hitta planer för kvällen, men nu kom tåget så hejs!


-

nu har jag varit lite duktig iaf, plockat undan rätt så mycket och rensat över hundra mejl typ. blir att lägga sig o kolla toy story 3 nu så jag kommer upp imorn o kan göra resten av allt i rummet.

EN VECKA JAG SAKNAR SJUKT MYCKET JUST NU


NATTBLOGG OCH NATTSTÄD

klockan närmar sig tolvslaget och jag ligger med kläderna på under täcket. täntke egentligen börja plocka iordning lite i mitt rum när jag kom hem från jobbet för att slippa städa allting imorn innan jobbet, men det var för två timmar sen jag kom hem och jag har inte ens börjat. men jag känner lite att jag måste så jag slipper stressa sönder imorn eftersom jag börjar redan vid 16. men snart ska jag samla mina krafter.

iaf så har jag jobbat idag, o idag var en bra dag på jobbet. stannade även kvar en stund med K o snackade massa skit. men somsagt, städa vare som gällde. så nu ska jag hitta en bra låt och sen starta.

-


listen to your heart, because even though it's on your left side, it's always right






jobbat gånger två idag. så är rätt trött i huvudet nu, eller snarare hela kroppen. + att min hals börjar krångla rejält nu, och jag kan ba säga en sak och det är att jag har verkligen inte tid att bli sjuk.. jaja, blir väll antagligen inte bättre av att jag jobbar onsdag, torsdag, fredag, lördag. men pengarna rullar in, och det är nice iaf. 

iaf så tänkte jag gå o duscha nu sen krypa ner i sängen med hunden och kolla på något. frågan är vad eftersom jag såg klart det sista andra avenyn avsnittet igår (sorligt.. :((() men något hittar jag förhoppningsvis. så godnatt!

p.s jag måste verkligen fixa ny blogg design d.s

we spend so much of our lives not sayin' the things we want to say




första inlägget 2012. dock har jag inte insett att det har blivit ett nytt år ännu, insåg inte ens att julen var över liksom. men men.. mitt år kunde börjat bättre om man säger så. men jag vägrar låta detta påverka resten av året! iallafall, vad jag menar är att nyår sög. jag trodde det skulle bli så mycket bättre än förra, jag gick tom och sa att det var bättre. tills det man aldrig trodde skulle hända en själv hände. 

jag och mimi var hos mig och fixade oss, åt middag med mamma, pappa och jimmy, som vi även var och hämtade tidigare. (jimmy asso) sen drog vi över till mimis bekanta en stund innan vi blev upphämtade av R och drog till hökarängen på fest. det var nice folk och jag trodde allt skulle bli så bra. det var skön musik, personer man trivdes med och jag mådde bra liksom. sen började det närma sig tolvslaget och en del av oss gick ut. o vi hann inte komma mer än utanför porten innan jag såg en stor typ kökskniv, folk i rörelse och hörde massa ljud. men det avslutades rätt snabbt och vi gick till en äng för att fira det nya året med raketer och hela falleruttan. men vi fick inte fira in det nya året exakt som vi ville. det som hände utanför porten fortsatte, dock mycket allvarligare. sen vet jag inte vad som hände, men jag vet att jag såg blod, stora sår och folk som var oroliga och i luften kunde man så gott som höra "ring ambulans" osv. 

och det är det jag menar med att något man läser i tidningen tänker man att det aldrig ska hända en själv, men nu läser jag på aftonbladets hemsida "En man knivskars i ett lägenhetsbråk i Hökarängen och fördes till sjukhus." och det enda jag tänker är, jag var där. sen ser jag blodet, såren och bilderna i huvudet.

slutade iaf med att jag och min bästa vän (tack och lov att jag hade med henne!) hoppade ur en polisbil vid globen och tog oss hem. väl hemma blev jag inge vidare glad efter tjaffs med M och väntan. 

idag åkte jag iaf och jobbade vid 18, och skulle slutat 03, men stämplade ut 04.38. kaos på jobbet var det och allt bara fortsatte i ett dåligt år. men nu ska jag försöka tagga om och se nått positivt med detta år. det ska bli bra, året ska rocka punkt slut och godnatt! 



bild från igår, ovetandes om vad som skulle hända..
lycklig och glad tillsammans med min fina underbara vän

RSS 2.0