tv onsdagskväll

kollade just på bonde söker fru, det är ruuuuliiit! nu sitter jag och kollar på top model stockholm. Karl-Petter är bääässtbonde söker fru och Jenny är bääässttop model stockholm. men nu har jag inte tid att skriva mera det är spännande på top model!
image16
karl-petter =D
hittade ingen bild på jenny, det sög lite kanske.

jag skäms över över att jag knappt skriver här [a]

fy på mig! jag känner mig så usel på att skriva här ibland. jag har liksom perioder då jag ibland skriver as mycket och kan knappt slita mig från bloggen, men ibland är det så att jag inte pallar. men om jag inte ses så mycket här så är det ju bara att titta in på min bilddagbok; pennie.

iallefall, i måndags var jag hemma med hunden för att mamma jobbade från åtta till typ fem. klockan var ungefär kvart över nio då fanny kom in i mitt rum och började tassa runt och även gnälla då är det klart man vaknar och är tvungen att gå upp, satte mig vid datorn en stund innan jag tvingade mig ut i regnet för att gå ut med henne. sen så skulle jag ju ha städat husvagnen men det blev först så att jag var så jävla sugen på att baka så jag satte gång att baka, sen ringde jag pappa och han tyckte inte jag skulle städa husvagnen eftersom det regnade så jag stannade inne hela dagen mer än hundpromenaderna. sen när pappa kom hem från jobbet åkte vi bort till caravanhallen för pappa skulle fråga något om husbilen, sen drog vi till donken och åt en varsin bacon chees, mums! sen när vi kom hem gav jag hunden mat och sen gick jag ut med henne, det regnade såklart fortfarande. resten av kvällen gjorde jag inte ett piss. igår (tisdag) var jag också bara hemma eftersom jag skulle ta tag i husvagns städandet, mamma var ledig så hon var hemma. pappa kom även hem efter ett  tag för tydligen hade hans bil gått sönder. men det hände inte så mycket denna dag mer än att jag städade husvagnen, bakade snöbollar, var på ica oså. idag har jag hunnit med att vara hos frisören för att klippa topparna, jag vart ganska nöjd med den "nya frisyren", nöjdare än vad jag brukar bli iaf. sen åkte jag direkt därifrån till bibblan för att låna en bok om stjärnbilder så att jag kan bli klar med min no uppsats idag kanske. sen så gick jag in på hm också för att köpa en ansiktsmask som jag ska ta ikväll, sen ska jag snart gå till mammas jobb och följa med henne för att hälsa på farmor och farfar, sen även handla. kanske tittar in och skriver lite senare, det beror på mitt humör och lust. tjiingtjoong!
image15

jennies helg, och även start på höstlovet.

i fredags åkte jag snällt nog hem till guse och hjälpte henne att fixa sig, det gick la bra. sen drog jag hem igen och åt några mackor sen skjutsade min bror mig till sollentuna centrum för att jag lovat censie att jag skulle spendera kvällen på källan, det var inte tråkigt men det var inte jätte kul heller. men fredags kvällen vart bra trottsallt vilket jag inte trodde den skulle bli. sen i lördags kollade jag först på BJ match med guse och censie, sen åkte jag och guse in till stan och kollade på kläder och jag shoppade även lite. sen fikade vi på expresso house, vilket var as mys. chai latte var underbart gott! sen drog vi hem och kom på den ideen att jag kanske kunde sova hemma hos guse, och det gick bra, först behövde jag åka hem och hämta lite grejer så guse drog hem till sig och jag till mig, först handlade jag morötter på ica åt mamma, sen när jag plockat ihop allting så skjutsade johan mig till sollentuna centrum där jag inväntade guse, censie och deras mamma. efter att ha handlat på ica åkte vi hem till dom där jag och guse åt sen var vi inne på datorn sen gick vi ut på en kvällspromenad, när vi var ute skickade censie sms som var hos sara och ville att vi skulle komma och möta henne senare och det gjorde vi. när vi kom hem kollade vi på film tillsammans, 2.37. den var väll ingen höjdare om man säger så, fast lite bra var den. sen satt vi vid datorn och sen la vi oss, vi skulle sova men jag somnade såklart först och hade tydligen pratat i sömnen. fan vad jag hatar att jag pratar i sömnen, haha! men på morgonen åt vi frukost och sen fixade vi lite sen åkte vi till täby där jag, guse och censie skulle spela match med DJ, vi vann med 11-3, toppen. sen åkte vi hem till dom igen och åt, sen sprang vi iväg till macken och köpte möjl och chocklad, sen skyndade vi oss hem för att kolla på kalmar - AIK på tv, förlust med 0-2. grattis ifk till sm guldet iaf. sen åkte jag hem (johan hämtade mig) jag duschade och gick ut med min hund och tog det mest lugnt hela kvällen. imorse vaknade jag av min lilla hund som gick runt i mitt rum och gnällde runt kvart över nio. jag gick upp och satte mig framför datorn en stund innan jag orkade gå ut och gå med henne i regnet. jag är faktiskt inte hungrig fast jag inte ätit mat sen igår vi typ 2 tiden då jag åt några mackor. men snart ska jag väll ta mig ut och städa husvagnen. perfekt väder att göra det i iaf, ingen ångest att man kunde göra något annat iaf, eftersom det regnar. sen ska jag nog gå och köpa pizza till lunch. mamma jobbar heldag, eller asså hon är på nån grej inne i stan typ så jag har hand om fanny hela långa dagen, vi är själva hemma, pappa kommer väll vuid 4-5 som alltid. nej nu orkar jag inte skriva mera, vi hörs senare, tjingtjonghej! :D



                             "would you dance, if i ask you to dance?"

image14
bild från i lördags (27/10) när vi fikade på expresso house.





FÖRESTEN SÅ FYLLER VÄRLDENS BÄSTA MORFAR ÅR IDAG,
STORT GRATTIS TILL HONOM!
<3

ibland vill man bara försvinna!


jag tänkte passa på att skriva några rader här nu när bilddagboken inte funkar. jag sitter här med värsta huvudvärken, dagen har varit dålig, den började med idrott 2 km, tiden blev 9.45. sen efter idrotten glömde jag typ min moppe nyckel i moppen sen när jag upptäcker det är den såklart borta, idioter som inte kan låta andras saker vara. så jag gick hem och hämtade extra nyckel och mamma skjutsade tillbaka mig, hela dagen gick jag och tänkte på det så allt var helt sugigt. när jag kom hem satte jag på vattenkokaren och gjorde mig en stooor kopp med te och tog en kaka och satte mig vid köksbordet och fikade med mig själv för att inviga höstlovet. det var skönt, bara sitta och dricka te och tänka för sig själv i tystnaden, underbart! det ska bli te oftare har jag kommit fram till. och sen kom jag på att någon kanske vill följa med mig in till stan och fika någon dag? [a] iaf så kanske jag åker hem till guse och hjälper henne med smink och hår till festen hon ska gå på, det är tydligen så att man ska komma dit utklädd eller något och dom som har festen bestämmer vad man ska vara, och guse skulle tydligen vara emo. men jag får se om jag orkar, sen åker jag kanske till källan en sväng, brist på annat att göra och vill se om en människa är där, men somsagt jag vet inte. nu orkar jag inte skriva något mera, hejdå!


glad, gladare, gladast.

jag är stolt och jävligt glad. idag på gympan sprang jag dom 9 varven som är ca 4,5 km sammanlagt, alla varven var lätt avklarade och jag är så stolt att jag knappt var trött efter. jag la upp allting så bra, gick alltid samma sträcka (i mördarbacken) tog det hyffsat lugnt pga att jag fortfarande är lite smått förkyld, och det bästa av allt! knät gav inte smärtor en endaste jävla gång vilket var underbart, lyssnade på musik hela tiden vilket var bra eftersom det gjorde mig så peppad, ville fan inte sluta springa när allt var klart, ville bara fortsätta att springa och drömma mig bort till min egna lilla värld. sen så fick vi även reda på orienteringsresultaten och det räckte inte med att jag var glad över dom 9 varven inte, orienterings resultatet gjorde mig typ gladast, jag och frida kom på en fjärde plats av alla tjejer i nian, mycket stolta över vårat mvg är vi. jag fick iof mvg på orienteringen i åttan också men ändå. 8'D
imorgon är det 2 km som gäller på idrotten, det är det sista springadet sen är allt det avklarat, den banan är vi ska springa är ganska lätt och det ska nog gå bra (vi har sprungit den två gånger innan, en gång i sjuan och en gång i åttan), om jag inte har värsta träningsvärken imorgon dvs.




och ni där ute som läser min blogg. är det någon av er som kan fixa en bloggdesign åt mig? [a]

några i klassens skolfilm från åttan.


den är inte så lång som det står att den är, det är bara musik dom sista minuterna.

hahiheho

vem skrattar inte åt detta?



den som inte skrattar måste vara störd.

förlåt att jag är så tråkig.

jag vet att jag har vart dålig på att uppdatera på dom senaste dagarna men jag har mina anledningar, i måndags var jag på råsunda och vart besviken efter en ett noll förlust mot ifk. okej! sen har jag inte gjort så mycket annat så jag skulle kunnat skrivit här om jag haft lust men det har jag inte, i tisdags hade jag utvecklingssamtal och det gick bara bra och igår onsdag var jag med mamma och pappa och kollade på husbil och vi hittade en fin, jag bangar inte på att åka någonstans när mamma åker utomlands, ska bara få pappa att göra det också. nu sitter jag i skolan och jag längtar så otroligt mycket till att få lov, jag pallar inte gå upp på mornarna, imorse orkade jag inte så det blev varken dusch eller någon direkt fixning bara lite snabbt och sen drajja jag iväg till skolan vilket var mycket onödigt eftersom det fanns varken lärare eller vikarie så vi fick jobba självständigt men blev det någe mycket till jobb må ni tro? nepp, det var ju just det det inte blev. nu börjar jag iaf inte förens tio tjugofem med so och jag ska göra ett g prov, vilket nog inte kommer gå susen. men iaf, på lovet bangar jag inte på att se ett öga rött, trailern har ni nedanför. sen ska jag plugga en massa också har jag lovat mamma, sen får vi se vad som händer. nu orkar jag inte skriva hära mera, cyahbye.



R.I.P

micki den vita lilla kaninen är död, R.I.P! <3


hade bara lust att berätta..

pappa skjutsade mig först till centrum där jag sprang in på team sportia och köpte vattenflaskor till mig, guse och censie, sen skjutsade han hem mig till dom och där var vi inte länge så åkte hela deras familj + jag dåra iväg till frescatihallen för att ha träning, två timmars träning var det och jag var taggad till max, men vi höll på länge med samma övningar så man tröttnade lite på slutet av varje övning och tänkte "snälla blås i visselpipan och avsluta övningen nu, vi kan den ju" men man fick kämpa på ändå fast man tröttnat, på slutet körde vi match, tre lag var vi och mitt lag kom tvåa med åtta mål. sen skjutsade dom hem mig och jag var hungrig som en varg(?) men maten var inte riktigt klar så jag fick hålla ut, tillslut var det klart och det blev köttbullar, potatis och sill, jummie. nu sitter jag här igen och småfryser, ska väll ut med hunden snart sen hoppa in i duschen och sen kolla om det är nått skojjs på tv man kan underhålla sig med denna söndagskväll, vi får se om jag kanske tar tag i lite pluggande också, det vore ju iof bra, men vi får se. heddå! (;


favorit i repris


nu behöver ni inte gå in på youtube, jag har lärt mig! =D

du bara förstör, försvinn!

asså jag hatar dig, hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar seriöst verkligen hatar. du fattar inte vad du har gjort. och varför tänker jag ens på dig, varför skriver jag ens om dig, varför bryr jag mig ens? jag förstår inte men det är tydligen så att jag inte kan glömma dig, du kan inte bara försvinna även fast jag inser att du bara förstör för mig. du gör mig sur och besviken, får dåligt humör och dålig koncentration, varför kan en människa orskaka sånna grejer? jag vet att jag hatar dig och jag är fast besluten för det. du är så jävla fucking dålig som betedde dig sådär, fattade du inte att jag förstog, jag sa ju tom det? varför sa du det inte tidigare utan gjorde ett misstag så att jag förstog ännu mera, du är så dålig, vet du det? du borde iaf sagt något istället för att såra mig, eller det kanske var det du var ute efter. driva med mig, sen såra mig? aja nu pallar jag inte få ur med mera ilska, det går inte för en bit av ilskan kommer ändå alltid finnas kvar långt inom mig. föresten så kommer jag ihåg drömmen, den där drömmen jag drömde en natt jag gillade den men nu gör jag inte det längre, den är hemsk och jag kommer ihåg mina framtidsplaner, varför hade jag det? jag har ju sagt till mig själv att jag inte ska hoppas för mycket, du kanske lärde mig en läxa (isåfall tack för det) så att jag lärt mig att jag inte ska ha så stora förhoppningar på saker och ting. jag ska försöka glömma allt som har med dig att göra, jag jobbar på det men det är inte så lätt. jag kan inte ens ta bort bilder och sms på/från dig. jag tror bara en vet vem detta är och det är guse för hon vet ALLT, allt allt allt om mig. förlåt för detta jätte onödiga inlägg men ibland måste jag, och föresten är det brist på annat att göra. [a]

image11

söndag morgon



GODMORGON! jag vaknade för ungefär tjugo minuter sen pga min tränare som skickade sms om träningen, kunde han inte väntat till tolv eller något? men iallefall, jag gick upp för att jag kunde ändå inte somna om, såklart satte jag på radion och starta datorn. nu ska jag väll ta och göra frukost för mamma tyckte jag kunde göra det själv, men nu kom hon just in med frullen på en bricka, hihi tack! juste, jag kollade min mejl nu på morgonen också vilket jag inte gjort på evigheter och jag hittade bilderna på fanny sen hon fotograferades, det märks på bilderna att hon inte alls är koncentrerad, men några vart hon ju söt på måste jag ju säga. bedöm själva, och jag bryr mig inte vad ni tycker, hon är iaf sötassssst. <3

image10

TRÖTT Å SLITEN PÅ KVÄLLSKVISTEN

nu sitter jag här återigen, klockan är kvarti tolv just nu och jag är trött som fan. skulle behöva klädnypor så att ögonen inte åkte igen men nu är det så att jag inte pallar gå och leta efter det så det slutar väll med att jag somnar snart. matchen ska vi inte ens tala om mer än kanske att #22 i motståndarlaget var den gulligaste på hela jordklotet, saknar henne som fan och älskar henne verkligen. gud asså, jävla mongobarn hon är! pallar inte prata om det blir bara sur och domaren kan ta och skaffa sig en domarpartner eller det kanske stämmer det där som becci sa? "ingen vill vara domarnpartner med henne, det är därför hon är ensam" haha klockren! iaf tycker jag guse och censie gjorde en bra insats, välkomna tillbaka ni är bässsst! efter matchen åkte jag, guse och guses mamma iväg till rotebro och kollade på b-lags match och även denna helg ser man såklart kusinen, undrar om han tröttnat på mig!? hihi. men iaf, adam du kan ta dig i röven, man beter sig inte som dig, du går i sjuan seriöst uppför dig för i helvete!! :s jag och guse satt i sekket och hade anmält trevligt förutom när adam var där såklart och förstörde hela stämningen. denna gång var jag iaf mer uppmärksam och skötte mig väldigt bra (enligt mig dårra) jag glömde iaf inte bort tiden och det är postitivt och även ett framsteg, haha! somsagt nu är jag skit trött och har skit ont i huvudet. ska snart sova antar jag, imorgon är det två timmars träning i någon hall jag inte vet vart den ligger, tur att pappa finns som kan vägen dit och skjutsar mig. jag var inne på a-lagets gästbok och såg  ett roligt inlägg med en historia som fick läpparna att le, jag kan dela med mig av den så att ni också kan få skratta, om ni har samma humor som mig dvs. godnatt (snart) ha det bra!

En kille spelade golf en dag och tappade räkningen. Han såg en dam strax framför och gick fram till henne och rågade.
-"Ursäkta, kan du hjälpa mig? Jag vet inte vid vilket hål jag är."
-"Du är ett hål bakom mig." svarade hon. "Jag är på sjunde - du är på sjätte."
Han tackade henne och fortsatte spela.
Några hål senare hade han återigen tappat räkningen. Han såg samma dam och gick fram till henne något generad.
-"Ursäkta att jag stör igen men jag har tappat räkningen igen, kan du vara vänlig och tala om vilket hål jag är vid?"
-"Du är ett hål bakom mig. Jag är på fjortonde - du är på trettonde."
Återigen tackade han henne och fortsatte spela.
När han spelat klart såg han henne i klubbhuset. Han gick fram och frågade om han fick bjuda på en drink som tack för hjälpen. Hon tackade ja.
Medan de drack frågade han vad hon sysslade med när hon inte spelade golf.
-"Jag är försäljare"
-"Du skojar?" sa mannen. "Det är jag med. Vad säljer du?"
-"Det är för genant för att tala om", men efter att han insisterat på att få veta gav hon med sig. "Du lovar att inte skratta?"
-"Jadå, jag lovar!"
-"Jag säljer tamponger."
Mannen föll omkull på golvet - storskrattandes.
-"Du lovade att du inte skulle skratta!"
-"Jag är hemskt ledsen men jag rår inte för det. Jag säljer toalettpapper - så jag är fortfarande ett hål bakom dig..."

HIHI!

"du är inte saknad(?)"

nu är håret ljusare, och jag har även varit i skolans gympasal och kollat på f95s innebandy match som censie och guse coachar. dom vann med 5-3, grattis! nu ska jag snart ut på promenad med fanny och mamma sen så ska jag till simhallen vid kvart i fyra för då är det samling, matchen börjar klockan fem, be there!! (; skriver kanske innan matchen, vad vet jag. om inte så skriver jag ju självklart efter matchen, tagga tjejer och önska oss lycka till. hejdå!

jag kan inte låta bli att skriva.

haha nu sitter jag här igen, denna gång har jag hårfärgen i håret, ser helt mongo ut, tur att det bara är mamma som ser (hoppas jag). det liksom kittlas i hårbotten när man har hårfärgen i, allt man vill är typ att klia men det går ju inte eftersom då får man hårfärg på hela fingrarna och då måste man gå till badrummet och tvätta sig och så kul vill jag inte ha.. nu ska jag iaf sitta här i minst en kvart, antar att jag sitter lite längre typ minst tjugo minuter innan jag tvättar bort det. hoppas det blir som jag vill ha det denna gång. nu skriver jag inte igen förens jag tagit bort det, tjingtjing.

nu ska håret färgas.

nu sitter jag här och ska just gå och färga håret, jag gör det idag ist för imorgon för då har jag hela dagen imorgon och göra något. jag kommer med resultat sen kanske. somsagt ska det bara bli blondare så det är inte så mycket att se om man säger så! (;

jennies fredags kväll.

först satt jag framför msn och tvn och hade allmänt tråkigt. sen frågade guse om inte hon kunde komma, och det var även okej för mamma så jag gick och mötte henne vid busshållsplatsen, sen gick vi hem till mig och hade det riktigt trevligt som vi alltid har när vi är tillsammans, sen följde jag med henne halvvägs till bussen runt halv 12. nu sitter jag här och är feett trött, ska nog gå och lägga mig och sova nu. har ju trottsallt match imorgon och jag måste vara taggad till max eftersom jag och censie ska äga alla på hela fucking planen, sug på den du. godnatt. <3

PETER JÖBACK ÄR EN BÖG VARS SÅNG JAG ÄLSKAR!

image9
detta är nog sveriges bästa låt just nu, den är nått så grymt bra och han har väldigt fin röst.
visst han är bög men det skiter jag i för han är en av sveriges bästa manliga artister just nu, för mig!
den som har låten på datorn kan gärna adda min msn, [email protected], och skicka den GENAST!
jag älskar dig om du skickar den seriöst, jag måste ha den, är beroende av den här låten också.
gå in på youtube och lyssna om du inte har den och vill höra den.
PETER JÖBACK - STOCKHOLM I NATT

ni måste bara höra.

jag är beroende av en låt just nu och jag tänkte att jag skulle dela med mig den till er som läser. jag blir glad av den, jag vet inte varför, jag bara blir det, jag kanske inte borde bli glad av just denna låt men ja.. han har en underbar röst asså och ja jag bara älskar låten. lyssna och njut, den är mer än bra.
 

En liten lista här mitt i allt;
Fullständigt namn:
Jennie Maria Lindell.
Född: 92.05.17
Längd: ca 1.68 (vet dock ej exakt)
Bor: villa med familjen i Sollentuna
Skola: HLD.
Familj: mamma, pappa och 2 äldre bröder.
Djur: har en hund, och har haft en katt, en hamster och fiskar.
Intressen: umgås med vänner och spela innebandy.
Jobbskills: jag praoade på Bögs Gård (en mindre bondgård) i åttan vilket jag var väldigt nöjd med.
Tränar: innebandy
Bästa café: jag vet inte
Favoritmat: lasange
Favoritböcker: finns många bra, kan inte välja ut någon såhär.
Bästa egenskap: jag är hjälpsam och omtänksam.
Sämsta egenskap: jag blir lätt sur och börjar lätt gråta.

Några saker du inte visste om mig:
-
jag suger på att jobba/umgås med många samtidigt, speciellt mer än tre.
- jag har spelat innebandy sen jag gick i sjuan, samma klubb hela tiden.
- jag har spelat fotboll i två olika lag och jag har även varit en badminton spelare (den bästa i min ålder i klubben)
- jag hatar skräckfilmer mest av allt och jag är extremt mörkrädd.
- jag har svårt att säga vad jag tycker.
- jag blir lätt irriterad när folk inte lyssnar eller bryr sig eller ignonerar i huvudtaget.
- jag har svårt för sånna människor som älskar att bestämma och/eller skryta.
- jag har aldrig åkt skidor i en riktig skidbacke, vill dock men är för feg.
- jag älskar att kolla på gamla kort från när man var mindre.
- jag tycker inte om att ha samma färg på byxor och tröja jag har på mig.
- jag har alltid tyckt darin sätt bögig ut från första gången jag såg honom.
- jag älskar att klippa lagom högt gräs så att man ser vart det är klippt och vart det inte är klippt.
- jag gillar inte att hålla på med andras hår, heller inte att känna på andras tex bulor eller något.


det bara rasslar in inlägg idag!

nu har jag varit och handlat åt mamma vilket gick bra, trodde jag aldrig skulle få plats med allt på moppen men jag tvingade ner massa saker under sadeln, det gick om man tryckte hårt. sen när jag kom hem så frågade mamma om jag inte kunde gå ut med fanny och det gjorde jag, hon tyckte jag skulle gå skogen och vägen hem, snällt nog så gjorde jag det, nu sitter jag här igen, funderar på att ta mig några matcher på älskade fifa och jag tror bannemej jag kommer göra det när jag publicerat denna inlägg, nästa match är mot hammarby. jag har gjort en egen cup där aik, djurgården, hammarby och ifk är med, jag har vunnit alla hitills, eller okej jag spelade lika mot ifk dom är krångliga, går aldrig bra i matcherna mot dom, better luck next time maybe. ciao!




här får ni en låt på köpet också, gilla't eller gilla't inte, välj själv.

bilden säger allt. <3

image8

"hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar"

lyssnar på radio 24/7 känns det som, rubriken är en bit av den låten som går just nu, kände att det var något för mig. hos guse är jag faktiskt stark och hos henne känns jag faktiskt underbar, hon är bässsst som gör mig till den jag är, hon gör så att jag vågar. kom bara och tänka på henne nu när jag hörde låten, jag saknar henne fast det var i onsdags vi träffades sist, imorgon ses vi iaf tack och lov. [a]

image7iaf nu är det nog dax att färga håret igen känns det som. det ska vara BLONT och ingen utväxt heller tack! på söndag tror jag jag gör det, om det finns tid, lust och ork för det men jag antar det.

nu har jag precis duschat och ska bara föna håret oså sen ska jag åka och handla åt mamma somsagt, hon hade sätt någon efterrätt på tvn igår som vi ska göra senare, hon sa att den såg god ut och jag hoppas det, det lät iallefall jätte mumsig på hennes förklaring.
+ att vet ni!? jag känner mig jätte duktig som har skrivit så mycket idag, och mer lär det bli efter som dagen inte är slut, men seriöst har jag bestämt mig att jag ska skriva mycket mera, liksom vara mera aktiv än typ ett inlägg om dagen knappt det liksom, skärpning jennie! vi går väll se om jag lyckas, hihihi. lär iaf behövas ett lycka till, tack! (;

HAHAH, fett fula, köp inte sånna tack!

image6
förlåt för er som tycker dom är snygga eller tänkt köpa dom eller whatever men HAHAHA fyfan vad fula. hittade dom just på någon annans blogg och vart chockad och undrade vad det var men jag insåg snabbt att det var en klacksko med annorlunda klack bara men vilket gjorde dom förskräckligt fula. marc jacobs vårkollektion 2008 är det vilket som, om ni undrar alltså och kanske tycker motsatsen mot mig och vill ha dom. ni vet ju vad min reaktion kommer bli om ni kommer med dom och ska umgås med mig, förlåt men det var inte riktigt min smak/stil!

FIFA 2003, TACK FÖR ATT DET FINNS!

SJUKSJUKSJUK att jag aldrig kan bli frisk! iaf så tackar jag fifa 2003 att det finns, det är det jag underhållt mig med nu dom här två dagarna. jag är såklart AIK som jag redan sagt (jagvet) sen så gör jag egna cuper och jag är så feg så jag spelar på amatör och vinner eller spelar lika varje match, ska väll gå upp en nivå så att jag får en lite utmaning men det är så att jag hatar att förlora på fifa det är liksom det som är problemet. men jag ska nog öva lite där för jag har vunnit jätte mycket på den högre nivån förut och då ska jag fanemej kunna klara det nu också. ska iaf iväg och handla lite åt mamma sen, sen så ska jag plugga lite matte och duscha. skriver kanske mera ikväll om jag pallar, undrar föresten om det är någe bra på tv ikväll!? hoppas det så att man får något att göra till kvällen. annars blirre väll till å trycka på tangenterna så att bokstäver kommer upp i msn rutor hit och dit! =D
have fun, tjingeling!

min hals & jag är inte vänner.

hemma igen då pga denna jävla hals som jag just nu hatar. spelade just fifa, självklart är man AIK och jag mötte ifk, det blev 2-2 vilket lädde till straffläggningar och ifk vann med typ 1 mål? FAN! =D det är fys på vallen ikväll, jag ska inte träna och mamma låter mig inte åka ner och kolla, vi får se om jag lyckas åka ner iaf men det är inte säkert. jag vill ha sällskap på msn men ingen speciellt rolig är ju inne så.. =(

åååååååååååååååååååh.

livet har sina bra stunder och livet har sina dåliga stunder. jag önskar livet var en dans på rosor utan taggar, att inga hinder fanns att allt gick galant och allting blev som man själv önskade. det finns inte många sanna människor i denna värld, kan tyvärr inte rabbla upp många men jag skulle gärna vilja. äsch vi skiter i det där, det finns bara en person utanför min familj/släkt som är sann och den personen vet nog vem det är. jag trodde det fanns fler, men ju mer tiden gick började jag upptäcka saker jag inte ville se eller märka av. dom där små felen jag upptäckte gjorde mig fundersam, jag har släppt några av er helt, men vissa hänger kvar fast inte lika stadigt som innan. jag älskar er, men jag vill inte inse att ni inte är något för mig. varför gör ni så här? och varför mot just mig. är det jag som valt fel, eller är det bara ni som driver med mig. jag kanske valde fel vägar att gå fast jag inte har insett det, kanske tog jag en genväg jag inte skulle tagit, utan offrat lite av min dyrbara tid att gå en längre väg och se vad som väntade där näst. men gjorde jag det? nej tydligen inte, åååååååååååååååååååh! varför skriver jag ens detta? antagligen för att jag bara har lust, vill bara skriva av mig, eller så vill jag att just ni ska veta att ni är dumma i huvudet, men jag skriver ju inte ut några namn så det är antagligen bara för att jag har lust att skriva. men fortsätta skriva på det jag skrev innan, jag vet jag har tråkigt. iaf, vi har känt varandra jätte länge, ska då en viss jävla människa komma och förstöra allt. kommer du ihåg vad du tyckte om henne första gångerna? det gör iaf jag, du visste knappt vem hon var och du gillade henne inte speciellt mycket. men vafan hände, du säger mer till henne än mig? det är sjukt, jag förstår inte, ska jag då räkna med att du är än äkta vän när jag anar att allting jag säger förs vidare. jag vill inte tänka så, jag vill inte att du ska ljuga för mig, det är nog med alla andra vafan. du förstår kanske inte hur jävla mycket du betyder för mig, och nej jag vill inte veta på skala ett till tio hur mycket jag betyder för dig och inte hur mycket hon betyder heller. jag behöver dig för att klara av vissa grejer, för att orka med och le. speciellt att må bra och känna tryggheten jag behöver. men när det är så här så är det inte så att jag känner tryggheten, jag mår inte bra, och jag ler knappt. inser du inte det? är jag verkligen som mitt vanliga jag? eller juste, du kanske inte ens bryr dig, det är nog så det är. fast aja jag vill inte inse att du är en feg jävla lögnare, det är det jag inte vågar inse. för jag behöver dig och jag har inte råd att förlora dig. så det är väll bara fortsätta leva med det vi har, och hitta nya sätt att klara av det vi inte har eller rättare sagt det jag inte har. förlåt för allt onödigt, behövde bara. alltså brist på annat att göra, tack till er som läste, ni visar att ni bryr er iaf tror jag.

never again!

varför hoppas jag så mycket som jag gör, aldrig mer säger jag bara, aldrig mer. nu är jag skitless på allt. pallar absolut inte mera, jag anade det ju, varför gav jag inte upp då och sket i dig och allt. skulle gjort det då och insett det till 100% nu är allt körd och livet är hopplöst.

vad tänker vissa med?

det var ju trevligt att få reda på att en bit av våran innebandyhall har brunnit ner. en jätte glad nyhet, eller inte. fick sms av guse vid 20.01 "Sorry att jag bara drog.. Sticker ner till hallen.. Eller är påväg ner.. Ryckten säger att den brunnit ner :-S <3" jag ba va???? driver människan? fast nej det gjorde hon inte, poliser var på plats enligt henne när jag pratade med henne. sen fick jag sms av min tränare som sa att söndags och tisdags träningen var inställda, får väll se när och var vi kan börja träna igen, hoppas det blir snart. men seriöst, vad tänker vissa med? hur dum får man vara och bara gå och göra sånt, kan dom inte låta hallen vara ifred? det räckte inte med att skära sönder hela tältet eller, ni behövde verkligen typ elda upp hela skiten också, är det den ända lycka ni får eller? att förstöra för andra? jävla idioter säger jag bara, tack så mycket, ni förstör inte bara lite utan jääävligt mycket!



annars har dagen vart bra, hallen var ju iaf hel på dagen så var där och kollade på tre matcher, den sista var roligast då rotebro (B-LAG?) mötte Bele Barkaby. haha, alla i bele var typ bakisar, och målvakten var utespelare osv, men det blev 11-9 till rotebro iaf, bele låg under med 7-1 så stark insatts av dom! dom var roliga också, tyckte domarna var sämst, även kaptenen i rotebro och satt och snacka skit om dom hela tiden, å sen satt dom och garva åt varandras insats och fick typ på planen, dom orkade nästan ingenting vissa av dom och föll som dominobrickor ibland. sen på utvingsbäcken satt fem olika, två från rotebro och tre från bele. aja dom hade humor och fick iaf mig att le.min kusin var även med å spelade i rotebro, men ja.. det var ju intressant.



ska snart gå och sova, mässa med pappsi imorgon you know och enligt honom ska vi iväg innan elva imorgon bitti. ska testa sängarna i husbilar på husvagnsmässan! hihi. hoppas dom är skööööna.

see yah! <3

höst suger.

hösten suger, det blir mörkt och kallt. det finns ingenting att göra ute och om det finns måste man klä på sig som fan för att inte frysa. och man blir oftast sjuk hur man än gör. helt enkelt hösten suger, det är en meningslös årstid!
ska iaf ta mig en vaaaaarm dusch nu, sen ska jag fixa mig lite och ta huvudvörkstabletter och fråga pappa om skjuts eller om jag ska ta moppen. sen ska jag dra ner till hallen kanske till elva, får se om jag pallar sitta där själv. haha. eller om jag väntar på att guse ringer och drar ner då ist, helt enkelt.. vi får se.

.

det blir till att åka ner till hallen idag, tack och lov. mamma frågade hur jag mådde och jag sa att jag mådde bättre, eller iaf huvudet men halsen var sig lik typ. sen sa jag även att jag skulle ner till hallen och kolla, hon kollade lite konstigt men sa inte att jag inte fick. JIPPI! nu är jag lite gladare iaf.

hatar detta.

igår låg jag i sängen hela dagen med feber och halsont. dagen gick långsamt och hade hoppats på att må lite bättre vid fyra så att jag kunde följa med mamma och pappa till husvagnsmässan, men nejnej huvudet vägrade bli bra så det blev till att fortsätta ligga i sängen. det var tråkigt, jag som ville med! sen var det ju bara till att höra av sig till jons och säga att jag inte kunde vara med och spela DJ matchen idag, SKITSKITSKIT, jag som så gärna vill, varför måsta jag vara sjuk? åh, nu är jag deprimerad bara för att jag inte får som jag vill. men natten var bra, drömde en bra dröm, ville inte vakna, men sen när jag väl vaknade tjugo minuter i åtta så låg jag och tänkte på drömmen och insåg att jag faktiskt gillar dig fortfarande, eller asså. jag saknar dig. vill inte, men tydligen kan jag inte hindra att du finns i min hjärna. träffas snart? sen vill jag även träffa guse och censie (<3) men det gör jag förhoppningsvis idag om mamma inte tvingar mig att stanna hemma, men jag vill faktiskt ner till hallen och kolla på DJ matchen. om jag inte får så tänker jag tvinga mamma att låta mig åka ner och kolla, huvudet är iaf bättre idag, men inte halsen. fast jag ska ju bara sitta på en bänk och kolla på innebandy. aja orkar inte skriva mera, fingrarna är stelfrusna, ska nog hämta mig ett par fingervantar å sätta på mig. hejdå. =)

torsdag - in the school.

klockan är 09.10 och jag sitter i bildsalens datarum, har hål timme fram till 10.25 då jag har so prov, det kan ju gå och ta sig för jag kan ingenting, det är likom första världskriget typ sånt jag hatar, jag hatar att plugga om krig och skit. menmen vi får la se hur det går, G hoppas jag på iaf, har inte lust med omprov och grejer. har ändå så jävla stressigt i skolan nu, so prov idag, so prov på måndag, läsa ut ondskan (menas med över 100 sidor) tills åp måndag, sen ska vi göra en syslöjds uppsats tills lovet typ, sen har vi orientering på tisdag 8km, engelska redovisning snart och sen på måndag har jag troligtvis no prov också. PLUS att jag har innebandy, vänner, familj och min hälsa att tänka på. livet kan ta sig ibland, ibland orkar man bara inte med att leva, man pallar inte med all stress hit och dit. kan inte bara livet spolas fram till efter allt detta så att jag slipper det och kan koppla av ett tag, slippa tänka på all stress och slippa massa prov, läxor och skit. det är min högsta önskan nästan. juste, vi fick tillbaka matteprovet idag, fick 14 poäng, G gränsen var 10, är otroligt missnöjd. trodde jag skulle få VG, det kändes ju som det gick AS bra juh, menmen jag ska väll inte hoppas för mycket i framtiden, blir ju bara så jävla besviken!
HEJDÅ

en vanlig måndag i en ovanlig människas liv.

idag fick vi äntligen tillbaka novellerna i svenskan, vart inte speciellt nöjd med ett VG, ville ha minst VG+ iaf. Nästa lektion ska jag snacka med läraren så får vi se vad som händer. på matten idag hade vi vikarie, David, arton år var han bara och hade gått i HLD skolan på högstadiet. där ser man. sen hände inte så mycket resten av dagen, jag säger bara hellre klasströja än någon klassresa! no prov imorgon, vilket jag inte äns kommer testa att göra för jag fattar inte ett skit och jag kan ingenting så det är ingen idee. när jag kom hem låg skolkatalogen i brevlådan, såklart man blev glad, men lika glad var jag dock inte när jag såg porträtt fotot, det blev skit och ingen kommer få se det! sen har jag kollat på high school muical 2, den var bra, bättre än ettan nästan. sen lagade jag mat, blodpudding, haha. jag äger helt klart på att laga mat, eller inte. men det var ätbart iaf. sen har det inte hänt så mycket mer än att jag typ kollat i skolkatalogen 1000 gånger. [a] man kan aldrig få nog av den.



jag vill inte känna denna känsla.
känslan att du bara försvinner,
längre och längre bort.
att det där föralltid inte kommer att hålla,
eller vad tror du?
som det känns nu så är jag iaf tveksam.
jag är ledsen men det är sant.
jag vill inte känna så,
jag vill att det ska vara vi föralltid.
men om du fortsätter såhär
så kommer jag snart ge upp,
skita i allt och bara strunta i dig,
berätta som det är
och välja en ny väg.
även fast det kommer vara svårt
så kommer jag samla alla mina krafter
och nå mina mål.
kom ihåg en sak bara min vän.
glöm inte bort det gamla för det nya,
du kanske får böta för din glömska förr eller senare
så se upp, du kanske väljer fel.

dags för förnying.

ändrade lite på bloggen just som ni kanske ser? pallar inte ha samma hela tiden, vet inte varför men det känns bara inte rätt, alltså förnyar jag lite då&då så att jag blir nöjd. kanske inte var värdens finaste "design" men den duger iaf ett tag, ingen av dom är ju direkt fina, vill göra en egen men kan inte koden, någon som kan? (:



torsdag;
det blev fys, fast det var kanske inte så bra för efter en bits joggning så började jag känna mig spy färdig och även svimfärdig så tog det lugnt resten och gick i stortsätt. knäna var inte heller de piggaste.

fredag;
skolan var väll som vanlig, började åtta men vi behövde inte ha gympa kläder eller något för vi skulle gå igenom kompassen och kartan, eftersom vi har orientering den sextonde. sen hade vi so, där vi kollade på film och efter filmen blev det inte så mycket gjort, var inte på humör.sen hade vi musik och vi fick veta våra grupper som vi ska ha i ett musikarbete, jag och oliver, han är iaf rätt okej det finns ju värre i klassen om man säger så. sen var det matteprov som gällde, jippi! men det kändes som det gick bra faktiskt gjorde alla 13 utom 13b, känner mig stolt och nöjd, hoppas resultatet ger mig leende nu också. sen var det lunch, texmex tack och lov jag var ju liksom vrålhungrig. sen var det bara en lektion kvar, språkval, blev inget gjort ville bara hem så. sen åkte jag hem och fixade lite sen bar det hem till guse&censie för att ta en titt i skolkatalogen som censie hade fått och inte jag, jävla lyllos säger jag bara, sen så efter typ en timme gick vi till bussen som kom försent och åkte till täby centrum där jag köpte en ny lång tröja, blå med knallrosa  text "it's not over not over not over yeah!" nöjd blev jag! sen åkte vi till mörby där vi inte hittade och guse ringde sin kusin som kom och vägledde oss till 607;ans busshållsplats, tack. sen när vi satt på bussen så glömde en tant sitt glasspaket som var oöppnat och allt, nej nu säger jag inte mer, ni vill inte veta. stackars tant bara, den som var så god! sen åkte vi från sollentuna till väsby (jag ringde och ringde men såklart får man aldrig något svar, vad är det jag förväntar mig egentligen?) där det inte skedde så mycket utan vi åkte hem strax efter, behövde komma hem och sova, tidig lördag morgon you know.

dagens inköp alltså;


lördag;
upp tidigt och dra iväg till hallen var det som gällde, precis. match mot kista med f91, vi var bra, vi kämpade bra men vi förlorade med 0-2 vilket var synd för det var våran match. sen stannade jag och guse och kollade på p92 som också förlorade sin match. sen var även min kusin andreas i hallen som spelar i rotebro, dom skulle tydligen ha match mot tureberg så ja. sen åkte jag hem och åt pyttipanna och åkte tillbaka till hallen för att guse och censie var där, vi gick till mcdonalds för att dom skulle äta sen satt vi och kollade en stund på a-laget som mötte vallentuna (där många fina spelar, HAHA) sen var det samling eftersom jag skulle spela med DJ även denna helg, väsby var dom vi mötte. visst det var våran match också, men det slutade 0-3, det tredje målet fick dom genom att vi var sex på planen och ingen målvakt, det var alltså bara otur. sen åkte jag hem och åt middag, sen gick jag och mamma ut med fanny, det var härligt eftersom det inte var igår jag och mamma var ute och gick tillsammans så vi gick och pratade och hade allmänt trevligt. sen nu sitter jag här, hade räknat med film men så blev det inte eftersom en viss människa inte säger sanningen känns det som. får la hitta på något annat, men hemma stannar jag iaf. (;

imorgon är det seriöst plugga som gäller,
och självklart träning också!
HEJDÅ!

torsdag.

idag är jag frisk, tack och lov. skolan började en timma senare idag pga att vi hade olweus dag. först fick vi lyssna på när anders och aisha typ snackade om mobbning eller ja jag vet inte, frida var mycket intressantare, sen fick vi flytta isär för dom upptäckte vårat pratande och då vart allt genast ap tråkigt. sen hade vi 20 minuters rast och efter rasten skulle vi börja med ett arbete, man fick göra tex en affish om typ "sluta mobbas" eller något, sen har vi typ fyra punkter som jag inte kommer ihåg nu som jag och frida skulle ta så klippte vi ut bostäver i alla olika storlekar och färger ur tidningar och skrev dom meningarna (dom fyra punkterna) med alla bokstäver vi klippt ut, sen tog vi ett knallgrönt papper som ram runt om kring. sen klippte vi zickzack på ena sidan så det blev lite snyggare och skrev "regler" med rosa, lila och blått papper. fast allt gjorde vi inte på en gång utan klockan 11 var det en teater för alla nior i aulan, den var tråkig. det var en kille som spelade både "simon", mamma och styvpappa "nils". det var så fult för vissa scener var ju både styvpappan och mamman med så han gick där fram och tillbaka och satte på och tog av glasögon osånt. sen så efter teatern skulle man ställa frågor och sånt om man ville till skådespelarna men ingen ville ju det utan ville hellre äta, men eftersom vi inte vart insläppta i matsalen förens klockan halv 1 så var vi tvugna att jobba lite till innan vi fick gå upp och äta pannkisar. sen hade vi 1 timme kvar att bli klara med vårat arbete, och jag och frida vart klara som tur var annars skulle vi varit tvugna att göra på handledningen också, men nu slipper vi det. sen åkte vi hem och vi hoppades på att skolkatalogen hade kommit men trist nog så gick vår dröm inte i uppfyllelse. nu sitter jag i johans varma rum och ska snart gå iväg med fanny till mammas jobb så ska vi åka till ica maxi och handla. träning ikväll? vet inte om jag pallar, har matteprov imorgon, fuck. så antagligen stannar jag hemma och "pluggar" ist, sen har jag faktiskt fortfarande lite ont i huvet också. (:
aja kanske skriver en gång till lite senare, får se, kiss and hugs bye.

upp(e) och hoppa(r)

nu är man uppe på benen igen, även fast jag var hemma från skolan idag oxå men jag piggnade till under dagens lopp. grannen kom över och fråga om han fick låna telefonen för att han skulle ringa gretas färdtjänst, men sen när han väl kom fram hade han glömt kundnumret, så gav han mig telefonen och ba "aah jag kommer väll snart igen då" jag ba aha okej det var ju trevligt, asså jag sa det inte högt, tänkte det bara. sen typ en timme efter så kommer han igen och så sitter han ute i typ 20 minuter och jag sitter i hallen och dörren är öppen så höll på å frysa ihjäl så satte på mig dubbla strumpor å allt. sen så började han svära då vart jag lite rädd, tänk om han skulle hoppat på mig. (; sen så när han var klar gick han igen men han kom tillbaka, och då vet jag inte varför han skulle låna telefonen, typ för att färdtjänsten aldrig kom eller något. kommer inte ihåg vad han mumlade om. sen gick jag till mammas jobb vid tre för att följa med henne och handla, mest för att jag ville ha hårfärg, men mamma skulle inte bara till konsum utan till något papperstryckeri och bikupan oxå. i det där papperstryckeriet lucktade det så jävla gott så gick extra sakta för att hinna lukta så mycket som möjligt. [a] sen iaf så köpte jag min hårfärg och åkte hem och färgade det, så nu är man blondiie igen. nu sitter jag här och guse "tvinga" mig att skriva så det är för hennes skull jag skriver detta inlägg, fryser gör jag och kollar på bonde söker fru, hahaha :D det äger ju så hårt *inte* men dom har rolig dialekt eftersom dom är bondar och kommer från småställen i sverige, typ ^^ snart är klockan nio och då är det top model, jippi! imorgon är det skolan som gäller, börjar nio och slutar tidigare än vanligt eftersom vi har typ olweus dag, och nej fråga inte vad det är för jag har ingen aning. så byeeeeee! :D <3

sjukling

nu är man hemma och är sjuk trist nog. vaknade igår av kraftig huvudvärk och ont i magen , pallade inte gå upp så sa till mamma att jag skulle stanna hemma. kollade på X antal filmer och vilade mest hela dagen , och allt vart bara skit närmare kvällen så det var ju inte speciellt mycket att hurra för. snackade med guse som gjorde mig glad eller inte super glad men hon gjorde mig lite gladare iaf. sen på kvällen hade jag inte blivit mycket bättre så bestämde med mamma att hon inte behövde väcka mig utan att jag skulle få sova , och när jag vaknade imorse mådde jag inte mycket bättre , har precis kollat på en film ; " into the blue " den var bra ! nu ska jag gå och kolla på " the mask , from zero to hero ". pallar inte var sjuk och pallar inte att det ska vara så här , du vet ju vad det är jag vill , eller du borde iaf kunnat lista ut det. hoppas det löser sig iaf , för mitt eget bästa , orkar inte gå och må dåligt för det , det räcker liksom med att huvudet krånglar. aja jag ska krya på mig , tjingtjong vi hörs. <3

RSS 2.0