i <3 sommarkvällar

efter tre timmar och tjugo minuter av sol och bad är jag röd som en kräfta. underbart sällskap hade jag också! nu är jag precis färdigfixad för att snart dra in till stan.. myyspyys med mimish är det som står på schemat. sommarkvällar I LOVE! hörs sen puss.

varför delade vi hjärtat?

jag har sagt saker till dig, saker jag har menat, saker jag har velat.
men nu vet jag ingenting längre. det känns som ingenting funkar.
är det nu det är dags att säga hejdå eller ska man fortsätta kämpa tills det funkar igen?
nej jag vet helt enkelt inte..

i miss you baby

drömde en hemsk dröm såhär på morgonkvisten men kunde inte vakna från den.. men tillslut lyckades jag och då var klockan fem över elva, och det bestämdes igår att jag skulle ta en buss 11.37 men det är tur att inte bara jag försov mig haha. nu ska jag duscha och äta något sen vänta på att min lille vän vaknar. :)

sol sol underbara sol!

min dag/kväll var underbar.. jag lovar.. den innehöll bad, massa sol, kakor, censie, guse, kebab och ligga å skratta i sängen. nu ska jag faktiskt tänka på refrängen för jag ska upp rätt så tidigt imorn och åka och sola&bada med censie. det kommer bli asmysigt och jag hoppas på en riktigt förbättring på brännan. tihih, ne godnatt!

sommarkänslor

jag kom aldrig hem igår kväll utan stannade i sigtuna och sov i sandras soffa. vi hade det jätte mysigt vi tre. vi åt middag ute på verandan tillsammans, jag och philip badade sen åkte vi och köpte kladdkaka och sen kom toni så kollade vi fyra på en film och åt kladdkaka. jag kom hem strax innan ett idag och gick på en gång ut och la mig i solen i furtio minuter, nu måste jag duscha oså sen ska jag iväg och möta keso så ska vi åka och bada, det blir mitt tredje dopp i år. haha! puss på det.

"jag vill känna din kropp emot min"


mitt tåg går om en halvtimme, jag är fortfarande trött men jag vill ju träffa mina favvisar och bada! det kommer säkert bli hur mysigt som helst. packade ner ett par extra shorts och en långärmad ifall att.. eftersom jag bara har linne och kortisshorts på mig eftersom solen lyser som våran bästavän. nu ska jag dricka pucko och se glad ut, ha en bra kväll mina kära läsare.

i just wanna sleep

nu mår jag ju nästan bra igen.. och då menar jag nästan.. igår åkte jag och isa in till staden och var där ett tag mötte upp tim och anthony åt oså innan vi stack till tanto och chillade galet där hela kvällen. vi missade vårat sista tåg hem och beslöt oss för att dra med till skarpnäck för att få någon timmes sömn. när vi just kliver på bussen i hornstull inser isa att hon glömmer sin filt och är fullt besluten att hon ska kliva av bussen och då följer såklart anthony med. så jag och tim åker ensamma men möter senare upp dom på tuben. sen kom vi hem till tim och sov efter en timme kanske och sen vakna vi vid typ fem (?) och sen somnade vi om och vaknade igen sen.. jag och isa stack till stan en snabbis och båda mådde typ piss.
när jag kom hem la jag mig på en filt i bikini en timme för att vila, somnade i kanske tjugo minuter, sen gick jag in och duschade och nu ska jag få lite mat i magen för det är världens åska där inne. asso förstår inte hur man kan vara såhär seg när man knappt drack.. aja life is hard, nu ska jag äta senare ska jag iväg PUSS!

en sommarkväll med min fru står på schemat

nu är jag färdigfixad och väskan är packad, om tio minuter är det dags att styra stegen mot tåget där min isafisa finns. sen blir det en tokigt mysig kväll med henne. underbart säger jag bara. <3
 

solning på g

hallå solen lyser, då är det inte så att man sitter inne i ett osoligt rum utan man går ut och lägger sig och steker. denna gången tar jag med mig en bok - kort kjol. läst förut men för jätte länge sen så det är nog dags att läsa igenom den igen. vi får se hur länge jag ligger där för ska till stan en snabbis sen också. och sen ska jag hoppa på isas tåg halv sex och då måste jag vara HELT KLAR! men solen lockar galet mycket nu så, hejdoooo.

25 juni - årets första dopp

idag har det varit en härlig dag, somvanligt. först drog jag till farmor och farfar för att hämta min tvätt, sen åkte jag hem och nästan direkt därefter till tåget som tog mig till rotan där sandra och philip var. vi drog till barkarby och kollade skor, sen var vi på ikea och sen åt vi på max (plus så kollade vi lite i andra affärer med) sen åkte vi till philip och gick till stationen, åkte till hld och där skilldes jag och sandra från philip. hon och jag gick hem till mig och stoppade fötterna i en varsin hink för att vi hade gått massa barfota, där satt vi i solen med fötterna i vatten och åt kakor, asmyys. sen gick vi in och började städa mitt rum, efter en stund kom philip och andi och efter dryga timmen drog vi till ica somsagt och sen till stranden vid edsviken. där jag, philip och andi badade i underkläderna. sen kom lovisa och ida, sen grillade vi och åt och hade det asmyys. sen drog vi hem var och en till sig.
städade just klart mitt rum så nu ska jag krypa ner under täcket efter att jag hämtat ett glas juice. imorn blire att åka till stan en snabbis och kolla en grej, sen hem och fixa sig och sen ska jag och lovisa på äventyr. najsbajs, godnattpuss!

grillning ikväll (y)

det är apsamling i mitt rum, och nu ska jag och aporna till ica, adios!

goddag!

om man ringer en telefon och det tutar upptaget, då räknar jag med att ägarna av telefonen är hemma, så nu cyklar jag dit!

everything is fine, if i have my friends


picture from yesterday.. and now.. time to sleep sweet..

the heart never lies

ännu en mysig kväll slut. efter kista så drog vi alla tre till sigtuna där vi mötte upp andi, vi hanlade på ica sen drog vi till rävsta och bärde ut en bänk på en brygga och satt och försökte rädda oss från myggorna så gott det gick. drack cola och mumsade bulle, kex och nötter. det var hur mysigt som helst och riktigt goda skratt fick vi alla. nu är jag hemma och snart redo för sängen, imorn ska jag hämta tvätt hos farmor sen ska jag till barkarby med favoriterna, sen blire hem och städa rummet tsm med sandrisen.

paris hilton's my new bff


jag tycker lätt att lauren ska vinna!
men iaf, nu har jag precis duschat och borstar för tillfället tänderna, sen ska jag klä på mig några lätta kläder, ge mitt ansikte lite lätt smink sen så är det nog dags att dra till frissan. efter det åker jag till farmor och farfar en sväng sen hem och sen kista. mina planer är satta och cykeln följer med mig överallt. ;)

lycklig

jag säger bara - underbar dag..
i kista mötte jag upp sandra och philip, var där en snabbis innan vi åkte till rotan och jag och sandra hoppade på tåget till märsta och mötte daniel och marcus. vi åkte till sigtuna och spelade minigolf sen kom även isa. när vi var klara gick vi och åt på restaurang och sen gick vi strandpromenaden bort till våfflan, marcus köpte glass som vi mumsa på i solen. sen åkte jag, sandra och lovisa hem till lovisa en stund innan jag och sandra drog hem. det var hur mysigt som helst och helt fantastiskt väder.
nu funderar jag starkt på att lägga mig och kolla film, mitt huvud värker och jag ska iväg till frisören imorn, pusshej!

hej underbara sol

nu har jag precis kommit in efter en stund i solen.. tänkte hoppa in i duschen och göra mig i ordning. idag blire kista och sen sigtuna senare. kommer bli myspys. imorgon får jag inte glömma bort min klipptid 12.45. puss!

'det är inte lätt att hitta rätt'

inom några minuter lägger jag mitt huvud på kudden och försöker sova, godnatt!

uppdatering

igår i märsta var vi ute en stund innan vi gick och hyrde film och drog till nannisen och kollade på bolt. sen åt vi lite osen kollade vi typ sex minuter på step up två innan vi gick och la oss, idag åkte vi från märsta vid typ halv ett. väl hemma har jag spelat the sims och nu funderar jag på att duscha och göra något att äta. vi får helt enkelt se vad trötta jag pallar, tihih puss.

varför kan jag inte bara hata dig?

inte heller denna natt sover jag hemma. ni vet jag <3 märsta.. nej men punkt slut, sover bara inte hemma utan hos nannisen, och nu ska jag gå och lämna tillbaka filmen jag hyrde igår. vi hörs imorn, förlåt om jag låter er sakna mig så mycket, en dag kommer jag tillbaka som förr. ;D pussis.

i want a sunshine

det känns seriöst som att jag precis vaknat, kanske för att jag sitter med tandborsten i munnen, en handduk på huvudet och nermysandes i en morgonrock.. men jag har faktiskt inte precis vaknat (kanske tur det för klockan är halv fem) nej jag har faktiskt tom varit i stinsen idag.. nu ska jag bara fixa mig lite sen ska jag träffa nannisen och umgås med henne faktiskt. dock lockar inte vädret en till att sätta foten utanför dörren eftersom det regnar som om det aldrig har regnat förut.. synd att jag inte satt i skåne nu för där var det badväder *suck* nej jag hör av mig sen när jag och vädret kommer överens ;)

:)

saknad på hög nivå.. redan.. så nu sticker jag till sigtuna och myser galet hela kvällen med mina favoriter. kommer hem imorn PUSS!

fuck rubriker

snart är det ett dygn sen jag skrev här sist, och på det dygnet har det hänt mycket.
jag åkte somsagt iväg till sigtuna, andi hoppade på tåget i väsby och ida mötte vi vid märsta station och vid sigtuna busshållsplats kom philip och hämtade oss. väl hos sandra fixade vi maten litegrann sen slog vi oss till bords och mumsade galet på typisk midsommar mat. vid halv nio tiden drog vi oss från sigtuna och begav oss till märsta, närmare bestämt idas house. dit kom det lite trevligt folk och vi satt och spelade ölspelet även fast vi inte drack öl utan vodka. kvällen var riktigt nice och jag tror vi drog oss där ifrån strax innan två. då blev jag skjutsad till honom och sov där. men jag drog hem vid halv elva eftersom han hade ett jobb som kallade. väl hemma gick jag ut med fanny och nu funderar jag starkt på att ta en dusch, sen fixa kvällsplaner.

midsommarafton

just nu sitter jag och väntar på att mitt nagellack på alla mina tjugo naglar ska torka, sen ska jag fixa mig och sen sticker jag till sigtuna och firar midsommar. stockholm är så jävla bäst, solen lyser!

och grattis jimmy på födelsedagen. <3

och så den här jävliga rubriken

min mage skriker, och ja då är jag verkligen seriös med skriker, efter mat för jag har inte stoppat en endaste liten matbit i magen.. har haft fullt upp med att handla med mamma sen när jag haft tid har jag inte haft ork.. men ska nog gå ner och snabba på maten lite, som inte går, haha. whatever, sen kanske jag kilar iväg till stinsen, fårse! nu ska jag ner, pusssssss.

godmorgon..

.. nu är jag vaken igen efter ungefär åtta timmars sömn..

02:24:18

fåglarna kvittrar utanför mitt fönster, precis som om det vore morgon.. men för mig är det dags att krypa under täcket där min älskling redan ligger. sovgott, för det ska jag göra utan att vakna kvart över sju av att en idiot ringer.. jag ska sova till åtmintonde tio. puss.

ett gott skratt förlänger livet


"where you are is where i wanna be"

idag när jag höll på att fixa mig kom mimish till mig, efter att hon skaffat skype å grejer åt mig så gick vi till kista och kollade runt lite, fikade oså. snackade asmye och det var skitmyys! sen gick vi hem till henne och kollade på värsta b filmen haha, den var keff. sen var jag tvungen att gå hem, när jag kom hem så åkte jag och pappa först till kyrkogården där jag tände ett ljus åt morfar eftersom det är den 17;onde idag, gav honom även ett kort. sen åkte vi och tanka, sen åkte vi och åt sen hämtade vi mamma och fanny, å nu är jag hemma igen. nu ska jag svara mimish på msn, PUSS!

blondiner på stan

hur kunde jag glömma att berätta för er igår att jag såg alla blondiners idol igår? nej skämtosido, hon är inte min idol och hon är nog inte många andras idol heller direkt. men hon är kissie. hon är ingen kändis enligt mig, men hon har en stor blogg så hon är ju känd.. och jag har alltid velat se henne sådär på stan fast har bara sätt gaybloggen, men igår såg jag henne (med gaybloggen) och jag blev helt till mig. nej men nej, men nu har jag sätt henne, så vem är min nästa önska att se på stan? .. efter zac dåra ..

det finns gott om idioter, jag vet en stor.

jag är så sur, hur sur jag är kan jag faktiskt inte förklara - men oändligt sur. klockan 07.14 ringer min mobil, jag skiter i det och försöker sova vidare för jag antar att det är samma människa som ringde mig fem gånger igår, men såklart är han helt jävla sjuk i huvet så han inte fattar att en 17 åring som har sommarlov ligger och sover kvart över sju på morgonen, så idioten ringer igen.

jag; hallå?
idioten; hej gumman, hur är det?
jag; jag sov *skitsurt*
idioten; ahaa. men jag ska bara fråga en sak.
jag; nej jag ska sova vidare nu hejdå *klick*

asså jag blev så sur på honom så jag skulle kunna gå upp klä på mig mina kläder och dra hem till honom och typ ge han en stor fet käftsmäll.. bara jag skulle vetat mer exakt vart han bor. åh vad sur jag blir på sånna människor!
sen kunde jag inte somna om förns efter typ trettio minuter heller + att jag är skit trött nu, åh min dag är typ förstörd för att en idiot ringde och väckte mig.

-

jag saknar dig
jätte mycket


planer ändrade till så mycket bättre

mina planer ändrades helt nästan precis efter inlägget publicerades. jag fixade mig det gjorde jag men istället för att kolla klänning i kista åkte jag in till stan med keso och lallade runt. vi åkte båt och kollade på demostration (?) och sen jaah. vi åkte hem iaf (till henne) och var där en stund innan vi stack till rösjön.
nu har min lur ringt fem gånger, jag har inte svarat en endaste gång även fast jag fått ett "svara viktigt" mess. ha glöm, jag sover ju? :)
ska snart fixa mig för natten, ska bara dricka upp puckon oså, sen blir det kolla mtv tills man somnar, eller en film, fårse. pussgodnatt iaf!

diss!

asså jag förstår mig inte på tjejerna som seriöst tycker den här killen är skit snygg, och att dom skulle typ göra vad som helst för att få honom. han är ju skit ful? kollade bilder på honom nyss på google och jag lovar jag hittade inte en endaste liten bild där han ens ser okej ut på.. (för dom som inte hänger med i kändis världen så är det robert pattison) bilden är klickbar!


nej nog pratat om grabben. igår var jag och shoppade lite i stinsen med farmor, sen åkte jag hem till dom och åt middag där. nu ska jag fixa mig litegranna och åka en sväng till kista i think. har sätt finaste klänningen som jag bara måste ha, tror jag. nej jag tycker duschen säger mitt namn nu, pusshej.

howie day - collide


igår

även fast regnet öste ner även i sthlm stad igår så kunde jag och lovisa underhålla oss. jag mötte upp damen på tåget och sen gick vi och fixade lite saker innan vi drog och kolla läget i hornstull, men vi åkte direkt därifrån och försökte finna något kul att göra men vi fick underhålla oss själva och det gjorde vi på centralstationen, mer tänker jag inte säga haha. efter ett tag skulle vi till blackeberg (?) fast det blev inte så för vi mötte tim och hans kompisar, en kille från den gången jag och brudarna var vid tanto, och vi stannade till vid fridhemsplan och var med dom, efter att dom dissa oss tihih så drog vi hem. jag hade iaf galet kul.
idag är jag jätte seg och sängen är min bästavän. puss på det.

lördag

igår såg vi baksmällan på bio, den var sjukt rolig tihih. sen åkte jag hem en snabbis innan jag stack till märsta där vi chillade galet framför film. idag vaknade vi på tok för tidigt för båda var aströtta, men vi åkte trötta till stinsen och var där ett tag och nu är jag hemma. ska nog hoppa in i duschen nu, ikväll vet jag inte vad som händer. hörde att någon viskade fest i mitt öra men det visstes inte om det skulle bli något av det, annars blir det något annat, så p&k.

bild från skolavslutningen <3


lämnar huset nu

jag sover hos nannisen inatt, bloggar imorn, p&k!

skolavslutning och första sommarlovstimmarna

igår var det skolavslutning, tråkigt men ändå kul. frida var ju med mig så efter åkte vi hem till mig och spelade tvspel. (a) sen efter några timmar åkte jag till märsta och mötte lovisa sen åkte hon och jag till sigtuna och mötte upp sandra, philip, ida, andi, johan & toni. vi handlade sen åkte vi hem och åt hos sandra, senare drog vi vidare, jag, sandra och lovisa åkte till stan och fixa en grej sen åkte vi till märsta för att dra till sätuna parken, och dit kom vi vid tolv och efter tolv är nog en av dom värsta nätter i mitt liv, jag säger bara fyra ord ALDRIG MER SÄTUNA PARKEN!
nu ska jag snart på bio med nannisen och se baksmällan, p&k!

;D


vår lärares ord - och dom är såå sanna ;)

sverige vann just över malta med fyra - noll. och jag har galen huvudvärk, så nu ska jag duscha sen sova! myys.

skansen + klasskamp

hallå igen!
jag har inte bloggat för att jag har inte haft ork och tid. men iaf skansen igår var grymt kul och vädret var inte så jätte fult inte. och jag trodde en apa skulle döda mig i regnskogen men jag kom levandes därifrån trottsallt, tihih. och sen var det så sött för överallt fanns det bebisar, så söta så man bara ville ta hem dom och pussa dom typ haha. efter skansen stannade jag, sandrisen, dännemään och lillen i stan och kollade en affär som inte fanns och åkte sen till skanstull och kollade en affär där. sen på kvällen var jag med frida, grymt mysigt, först var vi ute en timme och gick sen var vi hos mig och pratade massor. när jag la mig i sängen igår kväll så tala om vad jag hade ont i mina ben då!
idag hade vi klasskampen i regnet. det menas med att vi har spelat brännboll, gått tipspromenad, och gjort olika grenar. min klass och alla andra ettor inklusive tvåor. det är som en ända stor tävling. vår klass var toppen gr8 och kom på delad fjärde plats och vi fick asmycket beröm från våra lärare osså. sen klarade vi vissa grenar asbra, alla rätt på sammarbets övningar osv. ne vi var helt enkelt bäst. sen åkte jag hem och sen dess har jag bara sovit, galet skönt. så blire när man lägger sig försent på nätterna.
imorgon är det skolavslutning, då får vi sommarlov som jag vill ha samtidigt som jag inte vill ha det. frida ska iallafall med mig och sen på kvällen blire nog att fira med brudarna.


regn & skansen UNDERBART ;D

det blev ännu ett senare tåg så ska gå om tio minuter.. ska ner och packa matsäcken nu, ja vi har matsäck.. -.- men whatever, det är la myys. synd att det regnar, jävligt synd att det regnar. det förstör allt. men är ändå fett med taggad. PUSS!

[email protected]

skansen idarå

godmorgon bitches! jag är mer än trött och nu kallar duschen osv osv, tåget går 09.42, jag får iaf längre sovmorgon än alla andra (a) första gången det är ett plus att bo en timme från skolan, aja måste kanske börja nu så att jag inte kommer försent, pusspuss.

chill måndag

idag i skolan kollade vi först på en norsk film på svenskan, jag somnade såklart (!) jag tror fan jag har nått sömnproblem.. seriöst.. nej nog snackat om mitt jävla sömnproblem.. på engelskan åkte jag, sandrisen, isa, ida och våran lärare till valsta och köpte fika för typ 160;- och hela klassen fikade och det togs bilder med en peruk på, hah det var grymt kul.
efter skolan åkte jag och sandra till philip en stund och var där tills vi åkte till kista med isa och gick runt där, hade astrevligt och åt ihop. köpte även ett klädesplagg, det kommer nog upp bild på torsdag maha!
imorn blir det skansen med klassen, VI SKA HEM IGEN!! ne skämt osido, det kommer nog bli tokigt kul hoppas jag, hoppas även på solbrilliz väder, då blire ju perfektans. nu ska jag och min hund kolla på film typ.
jag lägger upp bilder imorn, vet att ni älskar mig även fast jag inte lägger in dom idag ;) p&k

hm


jag vet inte varför, men det skulle jag mer än gärna vilja ha svar på ..
iallafall, jag är nyduschad och inte alls trött eftersom jag lyckades somna mitt på dagen även fast jag sovit som fan innan, jag måste fått sömnsjukan, tihih. så får la sen när jennie blir trött igen. kanske ska sätta på en film och försöka bli trött? änyyywäääy vi hörs imorn pusssss.

kan du inte bara förstå?

synd att jag sovit flera timmar annars skulle jag fan inte banga på att fortsätta sova! istället ska jag göra min norska läxa hur fan det nu ska gå eftersom jag inte kan norska och hittar inte ett jävla lexikon på internet. nu har jag även ont i ryggen så något måste göras.. *suck* mitt öga är inte som det ska heller, ännu mera *SUCK*
imorn är iallafall sista skoldagen, sen på tisdag ska klassen till skansen sen på onsdag är det klasskampen sen slutar vi på torsdagen, känns riktigt knas att redan gått ett helt år och slutar ettan, och att aldrig mer få se treorna gå runt i skolan. tråkigt äre iaf kan jag lova, men det är bara två år kvar..

..?

hur svårt ska det egentligen vara att skicka iväg ett jävla sms?

tröttast i stan (?)

asså jag förstår ibland inte hur man lyckas sova så mkt.. även fast jag sov inatt från fyra (?) till halv elva tror jag så har jag ändå sovit från typ tre till fem idag, sen typ nio till halv elva, och jag är fortfarande trött (!)
ska nog sätta på en film onått och lägga mig i sängen, det kanske gör mig pigg tills imorn, då jag ska göra ingenting. puss på det godnatt.

vm kval

just nu ligger jag i min säng och kollar på sverige - danmark. tyvärr spelar sverige rätt så kasst, ena missar en straff och andra gör värsta tabben framför målet så danmark får ledning med ett mål. synd, men jag hoppas dom tar igen det. nu börjar det snart igen så ska vända mig mot tvn nu ist för datorn. :)

onödigt babbel, just for me.

mitt från ingenstans dök du upp. en kväll jag sent kommer glömma. nu är det så gott som bara du som finns i mina tankar. även fast allt känns så overkligt och fel så vill jag en sak mer än något annat. det känns som jag går på en rak väg och blundar för stupet. jag vet hur det är när man börjar gilla någon man känner är omöjlig, men sedan ändras allt och två blir en. men sedan förändras allt igen och en står ensam kvar medans den andre går lycklig iväg. där vill jag aldrig hamna igen, jag är rädd för att hamna där igen. för jag orkar inte må så dåligt igen. därför efter den 27 december 2008 lovade jag mig själv väldigt många saker, saker som då kändes så självklara, saker jag var säker på att jag skulle hålla. men idag börjar jag undra om jag verkligen klarar en sak. jag tror jag brutit ett eget löfte.

rubrik

okej nu ska jag berätta om min gårdag.
det började med att jag mötte upp sandrisen vid tingvalla och vi gick till skolan. sen kollade vi på utspringet. grattade philip sen gick vi bort till HR och grattade dom pojkarna med. sen fick vi erbjudandet om att följa med på flaket (som vi då fått för länge sen men vi bestämde det aldrig) men då igår bestämde oss att vi skulle med. och det var fett kul, jag och sandra sjöng att vi tagit studenten och drack champange. det var hur kul som helst tills en idiot pissade på flaket.. aja, när det roliga var över åkte jag, sandra och philip hem till honom och åt och fikade å träffade folk. vid åtta åkte jag hemåt och fixade lite för att sedan åka till stuvsta och möta upp frida. vi gick runt i stan i någon timme och bara snackade. sen åkte jag till märsta och mötte upp han och sov hos han. det var mysigt såklart. sen åkte jag hem idag vid halv ett och mitt öga var uppsvullet(!) hatar det, men nu har jag tagit en tablett så det försvinner nog snart. idag blir det att bara vara hemma och gosa sönder. p&k.

fredag

idag var jag på utspringet i skolan, sen åkte jag och sandrisen flak med HR06 sen åkte vi till philip. nu ska jag iväg puss. (lovar att skriva mer sen)

my day bitch

idag har jag både varit i skolan, i staden och i kista. så nu är jag galet trött. å eftersom det ska firas studenter i högans sky imorn så kanske man ska lägga sig och kolla på film nu? låter som en bra idé så jag gör det, p&k.

torsdag, om några timmar äre helg!

jag är så gott som klar, och vet ni? jag ska till tåget halv elva.. *suck* ska till skolan och ha hygien lektion och datakunskap. det ryktades igår om att vi skulle fika på hygienen och datakunskapen vette fan vad vi ska göra på för vi har ju gjort klart allt. (?) efter skolan åker jag in till staden, och hoppas på att sandrisen hänger på. nu ska jag gosa med min hund, puuussssss.

jag tände 10 ljus, och alla tände jag för dig

på kvällskvisten gick jag bort till minneslunden och tände ljus för morfar. satt där i typ 40 minuter och bara kolla på ljusen. det var jätte härligt för det var så tyst och lugnt där, bara jag och fanny satt där så det är verkligen ett ställe man ska gå till om man vill bort från allt annat. sen sa jag hejdå till morfar och gick till ica innan jag gick hem. eller hem och hem, gick över och gav nannisen lite sällis osså. men nu ska jag nog börja avrunda dagen, senare än vanligt för att jag har 3 timmars sovmorgon imorn, i lööööv it! p&k

tände ljus som ett S som står för Swen och satte lite blommor i en "vas".

jag vill bara att du ska komma tillbaka hit du hör hemma, du är så otroligt saknad.


keep a secret

varför är du där & jag här just nu?

daniel the man

när man är fyra stycken i klassrummet (förövrigt dom ända på lektionen) och väntar på sin sega lärare så kan man ha tokigt kul! vi är iaf några av dom som vet hur har det. :) eller okej.. daniel vet hur han underhåller 3 av sina klasskamrater.


jag vet nu att jag inte höll kameran rätt, men vad gör det.. ni är la inte helt dumma i huvet?
ba vända upp och ner på datan. (i)

avrundning

med tandborsten i munnen säger jag tack&hej för denna dag, håll tummarna för mig och mina två prov imorn, efter skolan får vi se om jag far iväg någonstans. det visar sig då, p&k gullisar.

jag gjorde det!


p&k

nu ska jag avrunda min dag, imorn är det skola sen tror jag jag ska iväg och kolla lite kläder sen plugga gärnet. sovgott!

idag är det johans dag

grattis bror som fyller 21 idag! :) <3

min lediga måndag

igår kväll kollade jag på film med mamma, sen blev det strömavbrott inte långt efter att vi slutat kollat så jag gick ut och gick med frida. det stod tom i metro idag om strömabrottet så fatta att det var stort, över hela sollentuna, lidingö, täby osen nått mer ställe tror jag.

aja whatever! idag sov jag jätte länge och det var jätte skönt, men tillslut var jag tvungen att gå upp för att åka till tandis, väl där gick det jätte bra, hade inga hål och jätte fina tänder, alla tandisar säger det. ;o
sen åkte jag hem och solade, solade lite till, duschade, gick ut igen och målade naglar på både fingrar och tår. snart ska jag sätta igång och plugga lite, tihih. nu tänker jag inte skriva mer p&k.


RSS 2.0