kan det vara kärlek

snart ska jag äta, snart jag åka till stan. men vad gör det? jag kan vara uppe hela natten om jag vill. för jag är ledig imorn, och det känns underbart. (btw, tur att jag sa det, måste ringa farmor!!) haha ska ta och göra det nu.. puss.


robinson karibien!

godmorgooon! inte för att jag precis vakna nu men ni kanske gjorde? :o
kollade robinson finalen nu på morgonen, och såklart vann människan jag hejja på, bäst! :D
nu sitter jag med lite mer blekning i håret.. :/ senare idag ska jag träffa frida och vi ska vara guider även denna dag. vi var det igår också haha, inte för att det kanske gick så jätte bra menmen.. efter att vi varit guider åkte vi till liljeholmen tror jag och chillade där en stund innan vi åkte hem..
min hårbotten svider så nu vill jag inte skriva mer!!



(y)


lite ljusare, lite bättre..

 

 

nu åker jag snart till mormor, sen åker jag till stan och möter upp fridis. sen får vi helt enkelt se! puss.

kvällskvist

fick ju somsagt besök på kvällskvisten, det blev till att titta på ondskan. när besöket åkte hem till sig igen så blekte jag håret. rip jennies hår, för tror jag måste köpa en till.. imorn ska jag, mamma och jimmy iväg och hälsa på mormor sen på kvällen ska jag över till A och kolla på film, heh. nej nu ska jag nog kolla lite paradise, PUSS.

friday

höll på att somna på riskutbildningen, nu ska jag till tåget och möta upp en människa puss!

@isafisa

hallåja, sitter hemma hos min fina atm. vi  slutade vid 11. eller jag vet egentligen inte. vi spelade badminton och mitt i en "match" så skulle vi gå och spela final så vi ba okeej så gick vi dit och vann, sen sa läraren typ att vi hade vunnit allting då så då gick vi och åt lunch, sen gick vi upp till hyllan å åt efterrätt. (det måste ju löna sig att gå hr ibland hah) sen åkte vi hit. hon står i duschen nu, jag ska kila vid två tiden och sitta tre timmar och lyssna på droger. fettkul! not. blev mycket och i detta inlägg känns det som men sowhat liksom. ;)


inget annat spelar någon roll så länge du finns vid min sida.
med dig mår jag bra, med dig är jag trygg, med dig är jag stark.
jag älskar dig finaste, du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.


:/

Ingen kommer någonsin förstå hur jävla tungt det är att bära detta..
Att dag ut och dag in dölja smärtan med leenden.
Att hela tiden gå och vänta på något som är så långt bort.


"What is love really if it only affects, one aspect of life?
That’s like a musician who only accepts, his own musical type.
That’s like a preacher who only respects sunday morning, and not
saturday night
That’s how a soldier can come to reflect,
that Love is more than a man and a wife."

19.46

okej hej. min dag vart väll sisådär. började med att jag fundera på att ligga kvar i min underbart sköna säng imorse, men slutade med att jag gick upp iaf och kom försent en halvtimme men läraren trodde det var pga tåget så det var la bra haha.. sen har vi haft samhällsprov idag och det ska vi inte ens nämna egentligen.
nu på kvällen var jag iväg till ica en sväng med frida och snart äre robinson som gäller, tihih.
imorn efter skolan ska jag på riskutbildningen, det blir säkert finemang!

min hund sitter och är asivrig bredvid mig, slickar mig i ansiktet (som hon typ aldrig gör) och vill ha all uppmärksamhet hon kan få och när jag kollar på henne tänker jag bara på den där idioten som det finns ett "team" om på facebook. nivet han som kasta en hundvalp över bron?
hur fan kan man göra så.. seriöst.. hur har man modet till det? hur kan man vara så jävla korkad att ens komma på tanken + att filma det. hunden ligger och skriker av smärta. jag hoppas han hatar sig själv nu, att han verkligen skäms. men det tror jag inte han gör. för han är så jävla dumihuvet. asso fyfan, hatar sånna som plågar djur på det sättet. dom är helt oskyldiga? dom som gör sånt borde dömmas till döden. fyfan för sånna.

backyard babies - minus celsius

 

 


-


i need you..
but you don't know..


i want körkort

 

glömde berätta att jag var på trafikskolan idag. :o
ska troligtvis på sån där droggrej på fredag, ska sitta rakt upp och ner i typ tre timmar om något man hör i skolan 24/7.. nejmen.. sen så ringde jag om mitt sånt där tillstånd för att övningsköra. det kommer om några dagar, det blir gr8! så förhoppninsvis blir det att fixa några tider på fredag och sen äre bara att börja. fyller ju faktiskt år om 110 dagar. ;)


fuck snöö

okej seriöst, nu är jag jälvigt trött på att det snöar. nu har vi firat jul och det är då det ska vara snö. nu kan vi få vår.. okej? det var iskallt när jag gick till tåget imorse, iskallt när jag åkte hem.. alltid iskallt. farmor sa tom att dom varnar att gå ut!! KATASTROF.

iallafall, nu är jag inne i mitt trygga rum, kollar på robinson. har ett prov att plugga till och ja. det är väll somvanligt om man säger så.. :)

i don't want this


till dig

jag lovade att skriva något om dig. du sa "om ett år eller?" men jag lovade att det inte skulle dröja så jävla lång tid. så nu ska jag ta tag i det.

jag hatar att du inte bor närmare, så nära så jag kunde åka när som och träffa dig. så man bara kunde skriva ett sms och en kvart senare skulle man ses. men man kan inte få allt här i världen. tyvärr..
jag hoppas du har tagit åt dig av orden 'du är fin' för det är du. du är galet fin. och din röst, man blir helt varm i kroppen när man hör den. jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, för orden räcker inte till riktigt. men det här var en del av det jag ville säga.

jag önskar du var närmre mig på alla sätt och vis.
nu ska jag messa dig. puss. (a)

juvlig tisdag

dagen börjar rinna mot sitt slut
jag har haft bättre dagar
jag somnade efter middagen
är fortfarande skittrött
orkar verkligen inte plugga
speciellt inte äcklig samhäll
det här suger enormt
och endast du kan rädda mig

kärlek gör ont

come to me and prove that you are the one that i want.


monday

har inget att skriva om dagen mer än att jag klarade av den. under lunchen gick jag och isa hem till henne och lagade lunch. sen så aah.. nu kollar jag på spårlöst sen ska jag duscha oså såklart.
imorn äre servering + körkortsteori. tagga!


.

nu har kvällen snart paserat, tankar snurrar i huvudet och man vill bara somna. men det kommer knappast gå. tänker skita i johanfalk och kolla robinson istället, och plugga vilket blir väldigt segt. skolan tar verkligen kol på mig nu. prov varenda vecka.. KUL verkligen. godnatt.

min första bästavän är nu 18 år




den här helgen är verkligen värd att minnas. fyfan vad den har varit mysig. lovisalovisalovisa, ååh hon är verkligen allt jag behöver för att ha det bra! nu sitter jag själv för första gången på hela helgen typ.. ska ut med hunden nu sen måste jag plugga.

vill bara säga GRATTIS FRIIIDIS! <3 hon fyller 18 barre idag, fyfan.. orättvist.. :( men jag är såklart glad för hennes skull, nu äre bara dags att utnyttja henne mohah.


helgen!

tjenixen! jag har inte kommit hem ännu, ofattbart det dära.. men jag ska hem idag, det har jag lovat min mor. hah.
iallafall, jag glömde skriva en sak om i fredags, vi hade en jävla historia om en chipspåse vi köpte på willys. när vi öppna den var alla chipsen sådär bruna nivet.. skitäckligt så vi bestämde oss för att gå tillbaka och byta dom och om vi inte skulle få det hade vi värsta grejerna att säga men som tur var behövde vi aldrig säga dom, heh.
på kvällen gick vi ut på en liten kvällspromenad innan vi la oss i sängen och började kolla på en skräckis som vi sedan stängde av och somnade.

igår, lördag, vakna vi rätt sent och sega oss fram ända till klockan tio i fyra då vi åkte in till stan. där shoppade både jag och isa, sen åt vi middag i kungshallarna och sen var vi inne i stan och lalla ett bra tag innan vi åkte till hjulsta.. till ingenting? varför åkte vi dit fråga vi oss själva när vi väl skulle hem då vi fick klart för oss att vi skulle missa vårat sista tåg och behöva ta nattbuss. jättekul verkligen. först hitta vi inte ens vart nattbussen skulle gå ifrån sen fråga massa sliskiga gubbar oss om vi ville åka taxi med dom, sen vare en fullkille som ville ha med oss nånstans och stod och tryckte på våra ryggar. *suck*
tillslut kom vi faktiskt hem, tro det eller ej, men det var inte förens halv fem. haha.

nu har vi varit vakna i dryga timmen och är skithungriga men det sitter gäster där ute så vi vågar typ inte fixa frukost, jävlahelgproblem vi har. xD men vi ska lösa det där på ett eller annat sätt.
PUSSHEJ!

@minfina

hej bloooooggeeeen! hoppas ni hare bra där ute i vida världen. för det har jag. eftersom min gubbstrutt sitter tio centimeter ifrån mig, jag älskar't. vi har så jäävla många fester att välja mellan så man nästan blir trött på att bli inbjuden nu asso. vi funderar på att skita i allt och bara ligga hemma och myysa! vi får helt enkelt se vart vi parkerar våra fötter. (a)
lovisa hälsar! även fast hon inte gör det så säger vi det, tihih.. nu visar hon sina bröst.. suck.. blir så trött på henne.. tidigare idag drog hon ner byxorna precis framför fejset på mig. :o måste nog uppfostra henne lite. eller vad tycker ni? :D nee, nu blir hon trött på mig. :( så ska sluta skriva nu, pusssss.


här langar vi en romantisk bild osså, så generöst av oss. :)


fredagsmorgon!

nu sitter jag här med tandborsten i munnen, gick upp för ca 20 minuter sen, har massa att fixa innan jag kan gå till tåget. jag ska inte sova hemma idag nämlingen så har en väska att packa osså. det blir att nanna kudde hos min fina istället, sen imorn åker vi till stan och är med varann på kvällen också förhoppningsvis, sen får vi se helt enkelt. jag kanske bloggar hos henne, jag kanske inte bloggar hos henne. haha, iaf så får ni hare grymt. puss!


give me summer!

nu är klockan snart natt.. så jag tänkte logga ut härifrån och bege mig till min säng och läsa naturkunskap, jihooo! satt och kollade på massa sommarbilder som får mig att vilja ha sommar på momangen, usch! nej hejdå!


en dröm som denna kan göra ens dag..



jag drömde om dig inatt min kära. drömmen var så fin.
en sån där dröm man verkligen inte ville vakna upp ifrån.
en sån dröm man skulle kunna göra vad som helst för att få den verklig.

vi hade bestämt oss för att träffas igen. jag var skitnervös såklart.
men när jag såg dig var det precis som första gången.
all nevositet rann ur kroppen på en sekund.
du kom fram till mig och gav mig en varm kram.
sen gick vi hem till dig, eller om det var mig?
iallafall, vi satt och pratade timme ut och timme in.
det var så fint, att sitta där mittemot dig och bara prata.
du var fin, du fanns där så nära, men ändå så långt bort.
i drömmen var jag lycklig, jätte lycklig, igen.
och det var pga dig. du gjorde mig lycklig, precis som förr.
efter ett tag insåg vi att vi saknat varann så mycket.
så jag fick nudda läpparna jag dagdrömt om sålänge igen.
dom läpparna jag velat att varenda kille skulle haft.
just dina läppar, dom jag verkligen saknat.

sen mitt i allt, mitt i det fina, mitt i det lyckliga.
då skulle den förbannade klockan ringa.
jag ville inte vakna, jag ville vara kvar.
för i drömmen var det du och jag.
i drömmen var jag lycklig.
i drömmen hade jag dig vid min sida, precis som förr.

jag saknar dig förbannat mycket.
det går inte en dag utan att jag tänker på dig.
fyfan för kärlek!

TÄVLINGEN!

tävlingen börjar rinna mot sitt slut nu, det är only one week left!
nu har vi 20 stycken bloggar att rösta på, vem vill du ska vinna?
langa en röst så kanske din favorit vinner.
skriv siffran som kommentar, alltså siffran som står innan bloggen..

klara.. färdiga.. BÖRJA RÖSTA!! :D

1.
http://linnnoren.blogg.se/
2. http://kaniksulaiman.blogg.se/
3. http://daysofmadde.blogg.se/
4. http://hannandersson.blogg.se/
5. http://shockad.blogg.se/
6. http://emmababyys.blogg.se/
7. http://sannieschutt.blogg.se/
8. http://ylvasliv.blogg.se/
9. http://adiosamigo.devote.se/
10. http://xemzx.blogg.se/
11. http://linndasshit.blogg.se/
12. http://lisaborglin.blogg.se/
13. http://chillafilla.blogg.se/
14. http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
15. http://enskrivandeamanda.blogg.se/
16. http://dho.blogg.se/
17. http://plenis.blogg.se/
18. http://jusfin.blogg.se/
19. http://oliviabroberg.blogspot.com/
20. http://heddajosefsson.blogg.se/

låt nu den bästa bloggen vinna!

:D !

in my ass att jag gick och duschade när jag skulle, istället sökte jag lite jobb. det kanske var bättre.
men nu är klockan över tio. och jag har inte ens rört papprerna, varför ska natur ta i så jävla mkt?

låt som väcker minnen

jag har inte pluggat ett piss denna kväll heller, fyfan för mig. måste verkligen göra det innan jag blundar ikväll. det är ju viktigt liksom? nu ska jag iallafall duscha och måla naglarna, alltid nått. (a)

my day..

nu är jag hemma från skolan, eller ah.. varit det en stund men whatever.
har världens jälva huvudvärk så ikväll ska jag unna mig chips och dipp före. men det blir efter maten..
skolan rann på i sin vanliga ordning, ramlade en gång på skridskoåkningen vilket ledde till denna huvudvärk, ont i röven och smärta i ryggraden, inte kul nånstans. sen blev det inge möte som tänkt för vg dansen började en timme tidigare så då ändrades allting. får typ ny tid imorn.. -.-
nu ska jag kolla andraavenyn eller nått sånt.. niiice.. puss.
btw, glöm inte tävlingen, den avslutas imorn!!



lägger in en jääävligt piinsam grej från felsms.com. tänk om det skulle vart en själv!? :o

Till: Pappa
Sms: MMS en bild på mig naken i en spegel. Med texten " Vill du?"
Svar: Är du helt dum. Fattar du inte vad som kan hända om man skickar runt sånna bilder. Tänk om han bilden skulle till hamnar på nätet. Vad gör du då? Mamma får ta det här med dig i kväll. Sen kommer jag hem på fredag och vill prata med dig.

Förklaring: Skickade en naken bild till min pappa och inte till min pojkvän som det var tänkt. Kan knappt tänka på det utan att skämmas fortfarande

-

du gav mitt hjärta ett ärr..
och nu känns det som du rivit upp det och häller citronsaft i det.
fattar du då kanske hur ont allting gör?


skitsnack

sämst på att uppdatera, yeees. men igår mådde jag inte alls bra. massa skit i skolan och kom hem med världens huvudvärk. somnade på soffan vid nio och vaknade strax innan tolv och du vare bara dusch och sängen som gällde.
idag var det köket hela dagen så gott som, det var nice eftersom det bara var jag, lovisa, marcus och henrik. det gick väll bra då det inte gick dåligt liksom. ;)

nu borde jag läsa naturpapprerna men det lockar inte, även fast jag borde. måste måla naglarna också. usch. vill inte ens till skolan imorn, har inge att hurra för där inte. storkökteori 2h, skridskor, svenska, samhäll, möte och vg dans. baah. aja palla blogga mer puss.


ooh wait, don't forget this!

skolan

jag vill hem, men slutar inte förns tjugo minuter. det här suger!

06.05. trötthet står högst på listan



det kändes mer eller mindre som en rak höger när väckarklockan ringde för snart en halvtimme sen.. just nu vill jag bara fortsätta sova, sova tills alla mina problem är ur världen. sova så länge så att jag är jätte pigg när jag väl öppnar ögonen igen. sova liite längre åtminstonde. varför? jo för det var jävligt svårt att somna inatt, tankarna snurrade runt runt runt i mitt huvud, det sög.
men nu ska jag snart upp ur min varma säng och göra mig i ordning. om en timme ska jag ut i kylan och bege mig till tåget. om två timmar är jag i skolan, visst jag längtade igår kväll men nu när jag ligger här dödstrött är jag inte lika sugen längre.. suck.. vilka problem man har.. whatever, ha en bra dag. nu ska jag försöka piggna till lite mer puss!


och glöm inte tävlingen sötnosar!!

jag saknar dig.

jag kan inte förstå att det är tio månder sen idag. tio jävla månader. hur kan tiden gå så snabbt?
idag är det exakt fyra månder tills jag blir ett år äldre. jag blir 18 år om fyra månader morfar.
och du kommer inte vara där och fira mig. du kommer inte få sig mig växa ännu ett år.
du kommer inte få se mig gå från tonåring till vuxen.
det är andra födelsedagen som du inte kommer sitta där på stolen bredvid. det gör ont, riktigt ont.

jag vill att du ska vara där. eller snarare här. för jag behöver dig.
gud gav oss en ängel, men tog tillbaka ängeln alldeles för snabbt. det var inte menat att du skulle försvinna från mig så tidigt, jag var inte redo. jag behövde dig längre, mycket längre.
snälla kom tillbaka, vi har mycket att ta igen.

jag saknar dig. vilken väg tog du? låt mig veta, så jag kan gå densamma.


mitt leende var mycket större när du fanns min fina morfar. <3


söndagskväll & snack om helgen



nu har helgen passerat sitt slut snart. och jag vet att mera kan ta pinnen ur ärslet och anmäla sig till tävlingen under detta inlägg? :) du behöver inte skämmas för det är bara jag och tildis som vet att du har anmält dig. ;)

iaf, min helg. underbar kortsagt. igår kväll spenderade jag hela kvällen med frida. det innehöll karaoke, lång promenad, och prat om minnen. och idag sov jag halva dagen, sen gick jag och frida till minneslunden och tände ljus. <3 det var mycket frida denna helg, men det klagar jag fan inte på. tvärtom däremot. nu kollar jag på johan falk, och senare ska jag sova. för imorn är det skola igen, yesyesyes! :D
måste koncentrera mig nu, puss.


TÄVLING!

som rubriken säger, det är tävling pågång.
jag och tildis (http://tildaselskog.blogg.se/) tänkte anordna vekans blogg!
det kommer gå till inge mindre än såhär..
ni anmäler eran egna blogg eller en bekants blogg som en kommentar.
och det har ni tills på torsdag den 21 januari att göra.
dom som anmält sig visar vi sedan upp på bloggen,
och då har ni en vecka (till den 28 januari) på er att rösta vem ni vill ska vinna.

anmäl er nu, och lycka till! :D
må bäste kvinna, eller man, att vinna!

rubrik

nu har jag sovit lite till, och kollat lite paradise. nu ligger jag i soffan och väntar på att mamma ska komma hem från ica så jag kan göra toast. (vi hade inge formbröd hemma) sen efter toastätandet ska jag plugga. natur, körkort och alkohol. jäätte kul verkligen. noway! sen ikväll blire nog lite filmtittande med mimi. inte träffat henne sen i somras fan. :o nejmen nu kom mamma hem, dags att göra brunch. pöss.

jätte bra morgon.. (y)

jag kan ju börja med att säga godmorgon.. jag vaknade inte upp så jätte mysigt direkt. varför? jo jag vaknade av att min hund var påväg att spy. nice! not.. iallafall, sen kan jag fortsätta prata om vad faan äre med comviq? har varit såhär "det går inte att skicka till blablabla" i flera dagar nu? what's the problem. nu ska jag lösa mina problem med att kolla lite paradise, puss.

i'm yours

det var inte länge sen jag skrev, jag vet.. eller skrev och skrev, publicerade ett inlägg.. men måste bara säga att jag hittat min.. vad ska jag säga drömman? ne lite för ung kanske. mitt drömbarn kanske? :o så jävla söt är han iaf. jag vet att ni håller med bara att ni inte vågar påpeka det. :*

 

nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och tänka på mitt drömbarn. ne skämtosido. jennie ska kolla på film, nattinatti!


skulle va niiice!


rabih jaber

bilen står och glänser i garaget nu. let's dance är är igång på tvn just nu, och jag ringde och röstade på rabih. han får inte åka ut! så vad gör man inte. "ni är min framgång" så jävla pluttig. ååh. (<3) om han åker ut slutar jag kolla på det, precis som idol, haha! nej nu ska mattias dansa, puss.


thanks god, it's friday

hemma från skolan + mätt. skolan gick lugnt. träffade my love och det var såklart bäst. nu är hon snart påväg till småland, dumt. :( och jag ska snart iväg och tvätta bilen med pappa. gr8! (y) ikväll blire att lägga sig under täcket och bara mysaaaaaa. soft. puss.

23.15 = läggdags

nu ska jag lägga mig i min mysiga säng. har som tur är sovmorgon imorgon så behöver gå upp vid 8 istället för kvart över 6. det kallar jag nice. längtar seriöst hur mycket som helst till imorn, får träffa lovisa då som jag inte träffat sen i tisdags. det är omg. aja godnattpuss.


I WANT YOU!


det du ser i horistonten är inte alltid vad du får




några timmar till har gått sen jag skrev sist. atm kollar jag på made in sweden. tidigare har jag ätit middag, gått ut med hunden, kollat lite på paradise och sen hjälpt pappa lite med bilen. han hade även köpt nya rosa tärningar. (a) love it. mohah. nej nu är reklamen över. puss!

16.35

hej mina älskade läsare. blev hemma från skolan idag pga världens huvudvärk. och det resulterade att soffan blev min bästa vän. har sovit fram och tillbaka och kollat på allt från robinson, sexlingar och paradise. sen gick jag och mötte mamma med fanny. och nu tänkte jag fortsätta kolla paradise. hoppas ni där ute är friska i januarimörkret. vi hörs snart igen. puss.

i love you

i would do anything for you.


bloggtorka

ingen lust alls att blogga, därför tar jag en dusch istället. sen kollar på robinson. tackhej!

sovdags all the time

det ända mina veckor går ut på känns det som är att gå upp tidigt på morgonen - vara i skolan åtta timmar - åka hem och lägga sig.. känns som sova och skola är mitt liv. hah. iallafall, nu har det hänt två dagar irad att jag varit helt slut på tåget hem från skolan så jag halv sovit sågottsom hela vägen. det ska det bli ändring på, därför hoppar jag in i duschen nu sen lägger jag mig i min älskade säng. låter underbart! godnatt. ;)


tisdag

hemma från skolan för bara en stund sen. hade gäster på restaurangen nu för första gången i tvåan, det var "småbarn", dom gick i 2an & 3an. det var lite kul sådär tills läraren öppna käften, haha nemen skämtosido. sen hade vi körkortsteori, eller ah jag och lovisa hade det. det är nog dags att öppna den där boken lite oftare nu känns det som. :o
aja nu väntar jag på att min far ska komma hem så vi kan åka och äta. puss.

sommar 2010

stockholmsveckan i visby
utomlands
lidköping
göteborg
landet

oh god, it's monday..

måndag idag då.. kul men jobbigt.. lite närmare sommar + 18 års dag haha. xD
nejmen, dagen var bra. hade ju lovisa vid min sida nääästan hela dagen så det kunde ju inte bli så mycket bättre. heh. slutade fem så kom hem vid kvart över sex, det är sämst.. men aja, imorn äre tisdag. har servering för småbarn, ooh gr8 sen efter skolan ska jag vara med min fru, bästa. (a)
kollar just nu på familjen annorlunda, sen äre spårlöst. måste även duscha och läsa lite i körkortsboken, hur ska jag orka med allt. suck.. nog med skrivet, puss.

nattinatti 23.08

nu har jag varit vaken alldeles för länge, ögonen pallar snart inte med längre, need som klänypor typ (?) .. sätt klart på filmen nu, dock råkade jag ha datorn på så det blev ju som det blev. nu ska jag borsta tänderna och gosa ner mig bredvid fanny i sängen. sköönt, dock inte lika skönt att veta att man ska vakna vid kvart över sex imorn. yeye, that's life = just live with it. godnatt. <3

gårdags kvällens festligheter

inte så långt efter inlägget igår hos lovisa så gick vi till vanes där vi stannade lääänge, en annan längre än den andre. (a) iallafall så hade vi astrevligt, pratade, skrattade, drack osv. måste göras om vad jag tycker.
idag var jag med lovisa en stund, vi åt toast, chips och kollade på tv. sen drog jag hem och nu längtar jag till duschen, den har varit efterlängtad lääänge kan jag lova. vid nio ska jag kolla click sen äre bara att sova för att sen orka upp imorn. pussen!


bild från igår

21.10

är hos min fru right now, bäst! vi ska ta och öppna varsin xider nu sen blire att dra vidare. :*
sover här osså så hörs imorn, hörs imorn.. hare bäst! ;) 

läs och ni vet mer!

nu ligger jag nerbäddad i min soffa, är ju förkyld vilket jag absolut inte vill men det hindrar inte mig till att hitta på något ikväll. om jag stannar inne hela dagen kan jag gott och väl gå ut ikväll. (a)

jag har ju länge tänkt berätta om i onsdags. så nu tänkte jag skriva lite kort om dagen. mötte ju upp isafisa på tåget så åkte vi in till stan. på tåget tog hon fram två halsband och visade mig, dom var jätte söta vilket jag också sa men hon stoppade aldrig ner dom i fickan igen utan bara kollade på mig. trög som man är fattade jag ingenting och bara väntade på att hon skulle stoppa ner dom men sen säger hon "välj en då!" jag fick iallafall en och lovisa tog den andra. blev hur glad som helst, och det bär jag stolt dag ut och dag in nu. bestfriends! <3


dom söta halsbanden. <3


och sen iallafall så kom vi till stan, gick runt och kollade lite i affärer oså. hittade två par trosor, tre armband, ett linne och en t-shirt. när klockan blev halv fem drygt så gick vi och kollade ifall vi skulle gå på bio, och det blev så. vi köpte två biljetter till götakanal3 och sen gick vi till kungshallarna för lite middag. när vi gick runt där och kollade vad vi skulle ha var det alltid minst en från varje matställe som kollade på oss och log, poppis? ;) vissa ville tom att vi skulle komma och prata med dom. vi satt där och åt och pratade massvis ett bra tag innan det var dags att gå och shoppa lite gotti till bion. filmen var bra och man fick ännu ett gott skratt. efter filmen var vi lite busiga att gå ut fel väg, det var faktiskt pga att vi var tvugna att gå på toa. vi tänkte gå på en till film men gjorde det inte, det blir en annan gång sa vi och gick. på vägen ut såg vi faktiskt idol kalle. ;o vi tog en promenad till centralen och tog tåget hem. det var verkligen en underbar kväll/dag, tack!

sen vare skola igår, den klarade jag av enkelt. såklart. efter skolan åkte jag till farmor&farfar å åt middag, fett gott! sen åkte jag och pappa hem. efter en stund hemma kom frida till mig, vi gjorde inte direkt mycket till en början. sen åkte vi till märsta och umgicks till sent på kvällen då vi tog sista tåget hem, underbart det också!

har inte gjort speciellt mycket mer än att kolla paradisehotel idag, förstår mig inte riktigt på stefan, inte heller katja. aja deras problem, vi bara ler åt dom. ikväll blire somsagt nya äventyr, more about that later. have fun! <3


bild från pulkaåkningen i torsdags.


pulkaåkning hör till vintern

orkar inte blogga om gårdagen nu, flååt men det kom andra viktigare saker såhär på kvällskvisten. var ju i sollentuna c med lovisa och vi stannade och åt middag där. sen åkte jag hem och gick ut med hunden sen satte på mig varmare kläder å gick ut och åkte pulka med frida. (a) så ni får stå ut liiite till, för nu måste jag duscha sen sova. har sovmorgon till senast 9 imorn, hör och häpna! godnatt.

in tha school jao

sitter i skolan med lovisa nu. vi hade inte dom två första lektionerna pga att läraren är hemma med 3 brutna revben. :o iaf, ska till sollentuna efter skolan med baby och kolla lite, bloggar om gårdagen ikväll. den var niice! lovisa hälsar. :* puuuuuuuss.

6/1 13.15

hemma en snabbis, ska gå om ca 20 minuter igen men skriver iallafall, vad gör man inte för läsare? ;)
pappa och jag tog somsagt tåget till södertälje imorse och hämtade bilen, allt gick jätte bra oså sen åkte vi en snabbis förbi farmor&farfar också.. och nu är jag hemma somsagt.
ska ta 42 tåget som min underbara vän lovisa sitter på så ska vi spendera dagen tillsammans i stockholm stad. har inte varit där på ett bra tag men har lite things att ta en titt på, heh. nu ska jag bättra på smiket lite oså, ha en bra dag puss.


bild från i somras


onsdagsmorgon

nu har jag både hunnit duscha och äta lite frulle. ska iväg om en timme så har inte tid att sitta här längre för måste sminka mig och fixa håret. jag kommer förhoppningsvis inte blogga så mycket ida utan istället ta vara på min sista jullovsdag! som jag skrev igår blir det först södertälje för att hämta bilen, sen blir det stan och sen får vi se vad som händer. blir iaf lägga sig skaplig tid ikväll eftersom jag börjar redan kvart över åtta imorn. -.- nejmen HEJDÅ!

ibland går det fort

planerna blev inte alls som tänkt. men kanske var bra det för fick en bil istället, haha. pappa och jag åkte iallafall till nykvar och kollade på en bil, och den kommer vi hämta imorn. så tänkte lägga mig nu eftersom vi ska ta 10.27 tåget (!) dirr efter det blire stan. underbart. och det är underbart att jag slipper vara billös när jag har ett körkort i fickan, tihih. nej tänderna ska bli rena och tvn ska få en film instoppad (ojj) puss!

tisdag

imorse vaknade jag redan vid halv tio, och det var ingen höjdare enligt så stannade kvar i sängen och kollade klart på grinchen som jag började kolla på inatt, haha. sen efter att den tatt slut så kollade jag på paradise hotel, när ska jag tröttna? ;) nejmen.. kollade på rätt många avsnitt och nu orkar jag inte mera. funderar på att ta en dusch ifall jag ska träffa sandra och lovisa idag, men det är inte hundra eftersom det verkar inte som det koms på något att göra + att jag är somsagt påväg att bli förkyld. eller ja, min hals krånglar. whatever. duschen låter som en fin idé iaf. puss.


min fina lilla hund imorse.. <3


god damn you're beautiful

tider rinner iväg somvanligt. och jag förstår fortfarande inte vart den tar vägen. idag ska jag försöka komma i säng lite tidigare, måste börja vänja hjärnan nu igen. så tänkte faktiskt gå och tabort smink och bortsta tänderna nu, sen kolla två tre avsnitt paradise och sen sova, eller iallafall försöka. hörs imorn! nattinatt.


smile bitch

nu är det ännu en kväll och mitt lov börjar rinna mot sitt slut.
idag så åkte jag till kista en sväng iallafall, det tog ett tag innan jag väl gick ut från huset men whatever? det är väll vad lov är tillför - sega galet. jäjä, hitta inte mycket mer än ett armband och converseskor (äntligen är dom mina! :D) och sen förkylningsmedicin eftersom jag börjar bli förkyld nu igen.. trist men sant..


<3!


4/1 13.29

nu tänkte jag försöka ta tag i dagen. klockan har liksom redan hunnit bli halv två, kind of sick. det blir iaf en shoppingrunda idag, spännande. puss.

gud ger dig livet, allt annat du vill ha är upp till dig själv att fixa







glöm inte det du just paserade,
glöm inte dom vänner du växt upp med,
glöm inte killarna du kysst,
glöm inte dom som hjälpte dig,
glöm inte dina drömmar.
för du vet aldrig vad som väntar dig här näst.

du vet aldrig vad som väntar runt hörnet,
inte vem som är nästa person som kommer svika dig,
eller kyssa dig,
du vet aldrig om livet vänder upp och ner så att dina drömmar krossas.
ta inget för givet, det är bara onödigt.
för du riskerar bara att bli sviken. 

ta vara på livet, du får det inte i repris.
utnyttja dagarna, gör det du vill.
och missa inte något pga din feghet.
det kan sätta men för livet.

rubrik

har inte bloggat på hela dagen pga att jag sov på morgonen såklart, sen åkte jag och mamma iväg till rusta och lidl. sen när vi kom hem var klockan så mkt så jag var döhungrig så jag fixade lite mat sen har jag spelat ett nytt ps2 spel och atm kollar jag på paradise hotel, ofc. haha! nejmen.. sen har jag inte så mkt att blogga om liksom. så skriver när jag kommit på något ist, pöss.

nattbabbel?

som jag skrev i inlägget innan. vem fan förstår sig på killar?
dom är som små myggor på sommarn, irriterande och gör en illa. var dag kommer det upp nya bekymmer, och allt handlar om dessa varelser. skulle inte vi tjejer klara oss så mycket bättre utan dom? jo.. vi skulle kunna ha ett nummer typ som man kunde ringa så en kille kom ifall man hade ett akut behov av en av andra könets närhet. men dom skulle inte behövas finns där dagligen. för det behövs inte..

whatever, varför snacka bort sin tid på dom egentligen? dom som bara förstör, gör så man känner sig rätt liten i världen. klockan är halv två vilket är ett gott tecken på att man möjligtvis kanske ska lägga sig och sova så man orkar sig upp imorgon.. ska förhoppningsvis ut på vägarna med mamma imorn, nejmen till rusta. ska haffa en parfym där! först ska tänderna göras fina, sen blir det bara att avsluta på msn. sen ska jag värma upp min säng. :D

onödigt inlägg jappjapp

killar är fan ett omöjligt kapitel. vem tycker inte det liksom? allitd är det något med dessa karlar.
undrar om det finns nååån brud i detta land, eller snarare på denna jord som förstår sig på killar. jag tror fan inte det, för dom måste ha en helt annan hjärna en oss. ibland kan jag faktiskt tycka synd om dom eftersom dom tänker så jävla korkat. nog snackat om dom, eller föresten drömde jag om min framtida man inatt, drömmen var rätt knas egentligen.

det var iaf jag och frida, vi var nånstans på semester tror jag, dock vet jag inte vart. sen gick vi på någon väg, det var fett nice väder för vi gick i shorts och linne. sen kom han iallafall helt från ingenstans och började snacka med oss. frida var lite off och fattade ingenting, hon tyckte mest han var störd innan hon insåg vem det var haha. sen så sa vi att vi skulle ses senare för han skulle helt plötsligt med oss hem sen? iaf, vi gick ifrån han och gick till nån random affär, när vi varit där en stund kom han igen och var med oss i affären. sen tog drömmen helt plötsligt slut. så lite creapy var den, men han var med i den och det var som pricken över i:t. (a)

nej nu funderar jag på att kolla på honom, och sen typ sova. börjar fan bli trött igen, knas. iaf, hejdå.


varför?

klockan är efter åtta ändå håller det där jälva meninslösa programmet på, tabort det!

första inlägget för iår!

första inlägget för iår. coolt liksom. anledningen till att jag inte skrivit innan är för att igår sov jag så gott som hela dagen haha, och idag har jag varit en stund hos farmor och farfar annars sovit. :)

hur var min nyår då? jo den var braaa. sandra kom hit så fixade vi oss innan vi drog till cissi där vi var hela natten lång. vid tolv slaget stod vi utanför huset och gav varann nyårspussar och senare fortsatte vi kvällen med lite mer alkohol inomhus. jag och sandra lämnade huset vid strax efter fem. hon hoppade av i rotan och jag fortsatte hem, dock somnade jag på tåget och vaknade upp i solna, inte kul nånstans. jag som skulle vara hemma typ kvart över sex var hemma sju. haha! whatever, jag klarade mig helskinnad och en smått bakis.

nu ska jag se om jag och mamiih ska ut med vowen. puss.

RSS 2.0