22.47

min blogglust har gått och lagt sig, och även jag ska krypa ner nu. är helt slut. godnatt!

tisdag

det tar i att gå upp ur sängen, speciellt när två hundar ligger här tillsammans med mig och gör sängen extra varm o go. klockan är tjugo i sju och jag vill verkligen inte till skolan. inte taggad alls på att ha lektioner fram till tolv och sen julbord. kommer vara i skolan från åtta på morgonen till typ tio på kvällen. det lockar inte. 

men jag måste väll.. så det är väll dags att gå upp nu antar jag. 

måndag

i skolan gjorde jag allt från risgrynsgröt (ris a la malta) till jordgubbssås till att skära lax. allt gick så gott som åt helvete. somsagt är inte jag gjord för att stå i köket, tålamodet till det finns inte.

nu är klockan strax halv åtta och jag ska ut med hundarna innan jag ska bänka mig framför tvn. imorn väntar en lååång dag, om jag klarar den utan huvudvärk är jag värd en medalj typ.


behålla eller inte, det är frågan..


jag skulle aldrig gått så långt om jag visste hur ont det skulle göra




in the end it dosen't even matter


nattinlägg

sov bort hela dagen, galet skönt. åt tacos till middag sen fixade jag mig o åkte o hämtade lovisa, vi åkte hem till henne snabbt, sen willys osen åkte vi ut till sandra och kollade på tv. när klockan började närma sig tolvslaget åkte vi hem. jag lämnade bilen o gick o mötte simon vid station. och han gick precis (03.28), vi kollade på friday night lights, eller snarare han kolla o jag halvsov haha. 

nu ska jag tvätta bort smink, borsta tänderna o krypa ner i sängen. ska upp om några timmar igen, då blir det att åka till nacka sjukhus med mamma o hälsa på mormor. ska försöka plugga lite imorgon också, men vi får se hur det går. godnatt!

-

jag ler åt tanken..

ta mig tillbaka dit tid och problem inte existerade




i just wanted to be there for you. no drama, just me and you



sist jag skrev ett inlägg skulle jag iväg till skolan. skrev meningen "så det blir inge ansträngande." och jag skulle önska att jag kunde säga att det var så, inte ansträngande alls. men det var rena rama motsatsten. ettorna var där i början, visst dom gjorde lite men det dom gjorde var vi så gott som tvugna att göra om när dom gått sen. lagom roligt. och sen var vi tvugna att bära massa bord hit o dit även fast jag försökte få ettorna att göra det, o det resulterade såklart i att man fick asont i ryggen och bara blev irriterad. så ja skoldagen var inget att hurra över.

sen åkte jag iaf o var barnvakt vid fem, först åt vi tillsammans med mor deras innan hon drog. då var det jag och tre barn i typ tre timmar. vi gjorde faktiskt väldigt mycket allt möjligt. jobbigt var det, men jag gick levandes därifrån. 

då gick jag hem och fixade mig lite o drog till märsta i typ femhundra minusgrader. stog o försökte komma in på 200 dagars i en haltimme, efter den halvtimmen kände jag inte mina tår längre, helt seriöst dom fanns inte. så vi gick till corner o drack en redbull vodka o en cider var. insåg snabbt att det märks att man inte druckit på nårga månader. men kul hade jag!

sen drog jag till hembyn igen och gick hem till A o chillade en stund. tills båda blev så jävla trötta så jag gick hem och somnade på dirren.

så vet vi båda två, att det är såhär man mår, när man hemligheter har






fredag

nu är klockan tjugo över sex och jag måste gå upp o göra mig ordning inför skolan, idag ska hela matsalen dukas upp inför julbordet, så det blir inge ansträngande. sen efteråt ska jag vara barnvakt åt my o nicholas. sen blir det nog 200 dagars ikväll. 

föressten måste jag införskaffa mig en ny väckarklocka, jag har haft ner min för många gånger i golvet så den har börjat låta skitlite. lyckat, inte alls.

-



av: michaela forni

torsdag

huvudet gör så ont att jag bara vill dra täcket över huvudet och låta den här dagen försvinna. men det är nog inte min tur dag idag för jag är inte det minsta trött just nu. 

igår hade jag och frida det skitmysigt. vi satt i soffan flera timmar, åt kakor och drack te. pratade om allt från gamla minnen till framtiden. men ja, nu ska jag kolla klart på bonde söker fru som jag somnat ifrån två gånger och vara glad att jag slipper gå ut.

äckel väder

nu är jag inomhus igen, i skydd mot det hemska ovädret där utanför. nej men okej så hemskt är det väll inte men kallt som fan är det.

åkte som jag sa till skolan, satt där från halv tolv till halv fem. kul liv? först skickade jag och yvonne in allt till SM iaf, sen ringde jag grand hotel för att kolla praktik plats, sen fixade jag lite skolarbeten och sen sålde jag julbordsbiljetter som egentligen lärare ska göra, men när ingen kan sätter dom mig som vikarie. haha. sen satt jag, ida, marcs, daniel o linus i nån timme och drack te o bara snackade massa strunt. sen hade vi lektion en halvtimme.

efter det lämnade jag in ett cv och sen åkte jag hem. nu ska jag slänga iväg ett sms till frida o möta upp henne. blir nämligen soffmys med en varsin kopp te.

som ett klister


onsdag

klockan är kvart över tio, jag börjar fem över två egentligen. men sitter redo för att gå till tåget redan nu, ska vara där halv tolv för att prata om SM. trötthet o huvudvärk bär jag med mig till skolan, och tanken "vart kommer detta sluta?"

det bästa nu är väll nästan att allt inför studenten är så gott som klart, vi har studentskiva bokad, studentflak och min mössa är beställd. nu är bara allt det där med klänning osv. fast det tar vi efter jul. nu drar jag. ha en bra dag.

take my hand and just don't let go because as long as i have you i know i be allright






23.32

antingen är det kallt i mitt rum eller så har tårarna påverkat hela min kropp. skakar gör jag iallafall.

as you say one thing but mean another



jag frågade dig om du visste vad "tala sanning" är för något.
för jag tror faktiskt inte du vet det..



update

klockan är strax innan åtta och kom precis efter en promenad till ica med nanna o hundarna. innan det kollade jag lite jobb osv, och nu tänkte jag skriva ner serveringsgången inför SM. imorn ska vi snacka lite inför SM, därför måste allt vara klart tills imorn, ska även kolla upp lite viner oså sen efter det har jag utvecklingssamtal (!).

låt mig försvinna

min samhällslärare: låtsas som du är barack obama.
jag: va?
min samhällslärare: han har blonderat sig och bosatt sig i sverige.

-


tisdag

inatt drömde jag om dig. imorse kom jag försent. kanske var det för att jag var så lycklig i drömmarna. eller kanske var det för jag ville vara med dig. allt var bra, allting var helt underbart. vi hade varann, jag hade dig.

nu sitter jag iaf i skolan, långsamma skolan där man bara har håltimmar hit och dit. frågade en lärare om hon kunde elda upp skolan eller liknande, men jag fick inget svar utan hon kollade bara på mig och log. jag menade det faktiskt, för jag orkar inte skolan just nu. orkar inte heller med att jag ska på möte ikväll, inte taggad eller sugen alls. 

I'M NOT TELLING YOU IT'S GOING TO BE EASY, I'M TELLING YOU IT'S GOING TO BE WORTH IT







godnatt bloggvärlden

nu går jag och lägger mig o kollar på våra vänners liv. ska försöka radera tankarna om dig också, försöka sätta upp en stoppskylt i min hjärna där tankar på dig inte får passera. du måste raderas helt nu. helt ärligt. min hjärna börjar tröttna, slitas ut. du borde raderats för länge sen, men jag har aldrig lyckats, så du har legat där och förstört mig dag ut och dag in, även fast jag inte sätt röken av dig. jag blir nästan rädd av tanken.

det är så logiskt, alla fattar utom du. du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.







det där med rubriker är inte min grej



jag avskyr känslor & jag hatar att man inte kan bestämma över dom..


nu ska jag in i duschen, sen lägger jag mig o kollar på ung och bortskämd.

måndag

nu har jag myst ner mig i soffan, jag och en bj framför en film. känns som det behövs en dag som denna. då man både har bakat, varit iväg och marknatsfört plus att det snöar ute. så lite mys passar alldeles utmärkt.

godnatt


rubrik

nu sitter jag i soffan framför beck. kom hem för en halvtimma sen typ. efter att ha legat o sovit i soffan hela dagen så fixade jag mig tillslut och åkte till stan efter middagen. där träffade jag honom. vi var med varann i en o en halvtimma typ, men kom inte fram till något speciellt. sa inte något av det jag ville ha sagt. lyckat. 

.

jag vill men jag vågar inte..

söndag

somnade i soffan igår, med kläder o smink oallt. och vaknade väll till och från hela morgonen. men nu är jag klarvaken och klockan är kvart i tio. tänkte gå ner o fixa nått att äta alldeles strax, även få något att göra idag. men jag vet att jag kommer få problem. det vet jag.

tröttis

jag kom faktiskt iväg tjugo över tio imorse och hämtade censie i tid. snacka om att jag är duktig. hihi. men iaf, vi åkte först och tankade innan vi drog till ikea. fick med mig det jag skulle, ska fixa det imorn troligtvis. sen åkte vi till toysrus o sen åkte vi hem till censie och chillade en stund.

sen skulle hon iväg så jag åkte över till farmor o farfar en stund innan jag åkte hem o åt middag. sen mötte jag nanna, gick till ica och sen kollade vi på tv o snacka massa. nu är jag skiittrött och klockan är kvart i elva. sova? jatack!

lördag

klockan är fem över nio och jag är nyduschad! ska skynda mig nu så jag hinner hämta censie vid tjugo över tio. dagen kommer halvt spenderas på ikea. ska se om hon vet vart barkarby outlet ligger också. hihih. dock suger allt litegrann för att det är massa snö ute, men det hindrar inte mig. någongång måste vara den första.

all i need is you


it’s twelve o’ clock and i need your attention



jag börjar nog bli tröttast i världen nu asso. ändå känns det som jag knappt gjort något idag.

men iaf, efter middagen och kvällspromenaden åkte jag till willys, handlade äppeljuice (<3), cola och chocklad. sen åkte jag till censie. vi chillade fett, guse besökte oss även. vi kollade idol och vart besvikna på att andreas åkte ut. linnea skulle ju åkt, hallå? åkte iaf hem vid halv tolv tiden och höll på att frysa ihjäl i bilen hem.

bestämde med censie för ett tag sen att jag ska upp tidigt imorn, klockan får sköta jobbet att väcka mig. för jag tänkte dra med mig henne till ikea. så jävla länge sen jag var där, och har faktiskt en speciell grej att söka efter där med. så det kommer förhoppningsvis checkas imorn, och kvällen spenderas med nanna som det ser ut än sålänge.

hörs imorn gör vi. för nu ska jag tabort smink, borsta tänderna och lägga mig o somna till robinson. galet.


biggest fan

nu blir det hundpromenad och sen åker jag till censie där kvällen somsagt ska spenderas. kommer bli galet nice, i know it.

måste bra berätta, fick exakt nyss ett sms "jennie let me love you oh you know i do anything for u :)" haha knas!

att inte göra någonting alls


jag kan komma på mig själv, att jag skrattar till ibland



klockan är prick tre när detta skrivs och jag kom hem för ca två timmar sen. vi var på mässan en timme och det räckte långa vägar, fick spader efter bara några minuter. gick till några olika högskolor men blev inte ett dugg klokare av något. fick med mig några olika kataloger och en heliumballong iallafall. 

senare ikväll åker jag hem till censie och spenderar min kväll där. 


my heart loves the view


fredag

fredag morgon. vädret säger mig att man borde ligga kvar i sängen hela dagen. men jag gick ändå upp o åt mina nudlar och nu ska jag börja fixa mig. hoppas på att mässan går snabbt så jag kommer hem snabbt igen. har ingen lust att gå runt bland massa folk idag faktiskt.

knasbarn

nu har jag ändrat min studentmössa för andra gången, hoppas jag lyckas hålla fingrarna borta denna gång. för nu tror jag den är perfekt!

som att allt vänds upp och ner så fort jag ser ditt namn




-

klarade av även denna skoldag, woho! sen åkte jag till centrum o åt med guse o censie, köpte även en ny mascara. sen drog vi till solna och spelade match. sen fick jag skjuts hem och hamnade i soffan direkt, såklart. ska nog troligtvis hoppa in i duschen nu eftersom klockan snart hunnit bli halv tio. dock har jag sovmorgon imorgon, halv elva tåget är det som gäller, awesome.

torsdag

låt skoldagen ta slut, orkar inte med samhällskunskap. speciellt inte han som står där framme o pratar, vem är han förövrigt? fast jag var lite busig imorse och tog lite sovmorgon och missade ÄH, men hade ändå inget att göra då så jag missade inget enligt mig. 

efter skolan åker jag o möter guse. sen efter en stund kommer censie också så ska vi äta innan vi åker till solna och spelar match.

filmtaaajm

tänkte faktiskt krypa ner undet täcket och kolla film nu. min header o låten säger vilken. först ska jag bara hämta ett glas juice.


-


onsdag

kom till skolan i tid, kändes fett ovant att åka tåg. det måste jag ändra på på direkten! hade som ni vet nationella idag, satt två och en halvtimme med skiten. och jag gick därifrån rätt så nöjd. när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, började doppa ballerina kladdkaka i mjölk och sen somnade jag. sovit bort hela dagen, så jävla skönt. undantag att jag åt middag och var ute med hundarna. och nu har jag inget att göra igen..


bara ett inlägg

träningen gick väll okej, inte så värst rolig men allt här i livet kan inte vara roligt på samma gång. det har jag både lärt mig och insett. nu är jag nyduschad och ska krypa ner i sängen som hunden redan värmt upp åt mig. rena rama lyxen. 

imorgon blir det tåg till skolan. nästan så jag glömt hur man åker tåg. nej men.. har nationella, svenska skriv. får väll hoppas på att det går finemang. slutar när jag är klar med det, lär bli vid tio tiden då. så får se vad som händer under dagens lopp. 

nej sängen var det ja. godnatt!

jag kommer aldrig glömma oss


i still remember the night i fell for you



för ett år sen vaknade jag med dig.
för ett år sen somnade jag med dig.
för ett år sen såg jag ditt leende.
för ett år sen nuddade mina läppar dina.
för ett år sen var jag lycklig.
för ett år sen hade jag min trygghet.
och det var du.



jag saknar dig. jag saknar oss.
och just nu behöver jag dig.
mer än någonsin..

skoldagen

jag säger bara tack och lov att denna dag börjar rinna mot sitt slut. ska bara klara av en träning innan jag får lägga mig att sova. dock känns det som jag kommer hinna somna innan träningen eftersom jag ligger under täcket o myser redan. men icke, får ta och hämta klänypor för att hålla ögonen öppna.

whatever, skoldagen var en ren pina ungefär. först hade jag nationella, svenska tal. var inte alls nöjd med mitt tal. usch. sen när jag läste det för dom som var i klassrummet insåg jag att det inte ens var färdigskrivet, lyckat.

sen hade jag samhäll, världens värsta lektion typ. vi snackade betyg och jag ville egentligen inte höra att jag låg närmare ig än g. men när läraren börjar prata säger han att jag har starkt g och kan få vg om jag gör vissa grejer. förstår inte vart det kommer ifrån. han säger att jag ställer bra frågor på lektionerna, och då undrar jag vilka frågor. han säger att jag kan se igenom texter och har ett läshuvud. då tänker jag, hur kan jag göra det när jag inte ens läser texterna typ? men ah, asbra var det iaf. 

sen var det bordsdekorationer, vi lyssnade på carolas jul, snodde juleskum och dukade upp ett bord för att checka om vi hade allt planerat, vilket vi verkligen inte hade. 

sen var det dryckeskunskap, prov. gick sådär. blandade ihop alla druvor, distrikt oskit så blev helt fucked up i skallen. men hoppas ändå på att det gick bra. behöver högt betyg i det ämnet!

efter skolan besökte jag willys snabbt o handlade bla pommes som jag ville ha till middag. och ja, nu ligger jag i soffan och längtar tills dagen är läggdags. 


vi försökte göra samhällskunskapen lite rolig iaf.

tisdag

klockan är halv nio och jag har bara håret o kläder kvar att fixa. börjar senare idag, så jävla gött. sov så grymt dåligt inatt, eller snarare jag somnade försent så det gick inte att komma upp ur sängen. så tur att jag hade liite sovmorgon iaf. 

dock är det inte alls en rolig skoldag i övrigt. två prov. det lockar inte alls.

du

behöver plugga, i stort behov av det. men kan inte få ur dig ur tankarna, därför är det alldeles för svårt att ta tag i papprerna. allt är så blandat, känslor hit och dit, minnen och tankar. jag saknar dig, det har jag kommit fram till iaf.

som att du slet ut mitt hjärta, knögla ihop det, slängde det på marken och spottade på det






när ljuset slocknade

halva dagen spenderades i storköket i skolan, andra halvan i bilen. eller det är vad det känns som. 

först åkte jag till skolan, bakade bröd och nått mer som jag inte kan stava. sen skickade min bror ett sms om att han behövde taxi. han kom nämligen hem från kryssning idag och skulle ju ut och hämta mamma hos mormor så plockade upp han och jessica på samma gång. sen lämnade jag tillbaka lite grejer på biltema som pappa skickat mig på. sen hämtade jag mamma, åt även där hos mormor. 

när jag kom hem var jag inte hemma så lång stund utan åkte till donken och tog en glass med A&J. kändes så enormt skönt. som att en av stenarna ramlade ur min ryggsäck och blev nått kilo lättare. en glädje fanns inom mig. sen åkte jag iaf hem efter en stund och kollade tv innan jag satte igång med pluggandet.

nu har jag suttit och suddat, skrivit nytt, suddat o skrivit nytt. inte ens nöjd efter all möda. men får hoppas på det bästa. nu ska jag in i duschen innan jag sätter igång med nästa arbete. ska nämligen mala in massa information om typ alla vinländer i min skalle, lyckat. så dags att börja, annars kommer jag ingen vart!

måndag morgon

klockan är strax innan åtta, och jag ska om någon minut gå ner och göra nudlar. sen blire till att fixa sig och sen åka till skolan. bageri hela dagen vilket jag inte är alls sugen på. men säg något med skolan jag är sugen på just nu? 

iallafall.. direkt efter skolan åker jag och hämtar mamma. så det blir troligtvis en lång dag med mycket bilkörning. även plugg ikväll. men ha en bra dag!

it was you and me, but something happened





nu ska jag lägga mig i sängen, försöka plugga. fortfarande känner jag inte energin till det. har fortfarande lust att spränga skolan i tusen bitar. så jävla skoltrött just nu. vill ut i arbetslivet. samtidigt som jag vill ligga hemma och sova, njuta av dagarna. men man kan inte alltid få som man vill, och jotack det har jag märkt. men aah nog snackat, sängen var det, godnatt!

lycka är så mycket mer än dig


söndag ångest

klockan är 22.02 och jag har spader. så mycket blev det denna kväll. försökt med skolarbeten, men inget har riktigt gått vägen. suddat ut och skrivit nytt gång på gång. tänkt att det här kommer aldrig gå, ett dussin gånger. men det är inte över, har massor kvar.

ska först bara berätta lite om idag. vaknade vid tolv tiden vilket jag inte gjort det senast månaderna. låg kvar en stund innan jag gick upp och fixade mig. åkte över till farmor och farfar och fikade där lite släkt var sen mötte jag nanna o vi åkte till coop. sen tankade vi bilen. sen var min bror + tjej hos oss när jag kom hem så var social med jenny. sen blev det middag osv. 

tänkte hoppa in i duschen nu och tänka på plugg. eller kanske planera vart jag ska lägga bomben så hela skolan sprängs så man slipper dessa krav.

en bild som väcker massor av minnen och då menar jag massor




03.38

nu har jag krypit ner under täcket efter en helnatt i väsby. först tvekade jag på att stanna där ens 5 minuter. men tiden gick och det blev roligare och roligare. tillslut svalna det roliga och vi passade på att dra hem. när jag vaknar sen igen ska jag plugga, hälsa på farmor&farfar, och uppskatta pappa lite. godnatt!

parteeey

dags att tagga till, blir väsby med nannisen ikväll.

i listen to my heart but i don't hear a sound cause all my expectation they only drag me down









klockan är några minuter över elva. jag har precis sminkat mig och målat naglarna. ska alldeles strax sätta på mig kläder o mössa. om en timme eller så ska jag skjutsa mamma till mormor somsagt. senare vet jag inte vad som händer. ska iaf äta pizza med pappa o försöka plugga.

finaste i världen


rolig text. nej.

skjutsade johan till vad det nu hette. åkte helt fel därifrån. kände mig lite lost i en kolsvart skog. fick använda helljus för första gången. ringde johan. hittade ut. åkte till willys. shoppade godis till mig, fanny o pappa. kom tio minuter försent till idol. missade olle. kollade idol till halv tio. gick över till grannen. snackade om mestadels killar i en timme. nu ligger jag i soffan framför idol igen. försöker glömma bort hur jävla ont i benet jag har. nackdelen med servering är att man går för mycket så man får nått i benet som känns som växtvärk fast tre gånger värre. mycket punkter i denna text. pallar inte skriva mer. idol rullar somsagt. sen sova. upp tidigt imorn för att skjutsa mamma till mormor. yesbox. hejdå. 



there's nothing i without you


-

ska sätta på mig strumpor och sen åker jag och skjutsar min bror o besöker en mataffär. sen blir det idol, om jag hinner dvs. hörs senare!

någon slags smileys ingen förstår

blir så förbannat trött på dig. försöker du vara ball? försöker du vara rolig? eller kanske bara väcka mitt intresse? 
men tro mig, väcka mitt intresse kommer du aldrig någonsin göra. du har sjunkit så lågt. under ytan för länge sen. du har gått för långt. och det är ditt egna fel. eller kanske bådas. men jag bryr mig inte, det kvittar.

jag kanske aldrig skulle hjälpt dig den där kvällen. då du blev slagen, då du låg ner på marken och bad om hjälp. jag kanske inte skulle varit den som stod framför dom som fick ner dig och sagt sluta, vad fan håller ni på med. om jag visste vad jag skulle få för det skulle jag aldrig gjort det. då skulle jag gjort som henne, stått och kollat på. samtidigt som jag låtsades som att jag inte såg.
jag ångrar även alla stöttande ord jag gett dig. alla gånger jag försökt få dig att le, vara glad när du sagt att du mått sämst och legat på botten. jag skulle nog inte försökt få upp dig varje gång. när din tjej gjorde slut, när skolan gick åt helvete, när dina vänner inte fanns. det kanske borde varit hon som hjälpte dig istället? eftersom jag inte fick ett skit för allting jag gjorde. 

visst jag bad dig om systemet någongång, men det var för mig ingenting. det var något du skulle göra för allt jag gjorde för dig. tyckte jag. liksom vad är det att gå in i en affär och plocka ner några varor, betala för andras pengar och sen inget mer. mot att gång på gång försöka hitta de rätta orden till skratt. försöka få någon från döendes till levande. tro mig det tar mycket mer energi på en än vad det gör på att gå in i en affär. man betalar tillbaka skulder, livet går ut på det. fast du fattar nog inte det.

om jag skulle vetat allt från början skulle jag aldrig stått bredvid dig när du behövde. aldrig försökt få orden utnyttja in i ditt huvud. (det gjorde jag för jag brydde mig!) skulle aldrig låtit dig komma tillbaka och skicka dina sms i perioder. skulle faktiskt bett dig dra åt helvete. få dig att sjunka, precis som alla andra fick dig. du var skeppet alla ville se sjunka under vattenytan och jag sprang runt och försökte laga hålen, försökte få vattnet att sluta läcka in. medans jag sitter nu och önskar att jag var en av dom som avlossade min kanonkula.

usch var trött jag är. jag vet att du inte läser det. jag vet att ingen bryr sig om det här. men jag pallar inte ha detta inom mig. därför skriver jag ner det. jag skriver ner att du inte finns i mitt liv längre, att jag tycker du är helt slut i huvudet som håller på som du gör. att du aldrig kan förstå. du är inte tuff, du är bara helt jävla dum i ditt huvud. inse fakta och väx upp. för det är faktiskt på tiden nu. helt ärligt.

fredag

klockan är strax innan sju och det är bara börja tagga till skola. usch.

ibland är du min dröm



21.53. nu blir det sängen med min hund o min festis. ska försöka somna till 24 timmar om det funkar. annars blir det robinson. imorgon är det fredag, och det känns så jävla skönt!

-

jag vill inte gråta fler tårar pga dig.
jag vill inte se på dig och väcka minnen.

istället vill jag le åt det jag har framför mig.
och se dig som den förlorare du är.


jag vet att du känner någon slags smärta inom dig, dock är du för feg för att stå för den





dagens skoldag är avklarad, lunchen spenderades i eurostop. donken, stadium o ica. efter skolan drog jag hem en snabbis innan jag skulle vara barnvakt. 

det tråkiga med att vara barnvakt denna gång var att det var sista gången. nästa vecka flyttar dom till kina och bor där i två hela år. fattar ni? dom är som mina småbröder typ sen åker dom bara ifrån mig. hejdå liksom. känns så jävla tråkigt, började nästan gråta när jag kramade om dom. när jag gick fick jag även fina chocklad praliner o två biobiljetter, sen meningen "vi önskar du kunde flytta med oss" ;(

drog hem och hämtade bilen när jag varit barnvakt, åkte till centrum o köpte chai sen gick jag till träningen och kollade på den. satt på bänken idag igen eftersom jag fortfarande är smått förkyld o tänker inte riskera något. efter träningen gick jag till ica och köpte en blomma till mamma, även ett kort där jag skrev lite jag vet hon blir glad av osen en festis till mig själv. så ska hoppa in i duschen nu sen gotta mig med min festis och nybakt sockerkaka mamma gav mig. mumma.


skolan

det ända jag ser nu är dina lögner, dina lögner som skriker falskhet. dina lögner som skrämmer mig, att du innerst inne är så falsk. jag tycker det är synd. jag tycker det är synd att jag näst intill glömt bort det bra.

har ÄH, ämneshandledning. det är svinkallt och allt suger. jag vill hem till en varm säng. men klockan är bara 09.53 och jag slutar 15.50. som jag sa, allt suger. nu måste jag fortsätta med att göra ingenting. eller försöka med det där jävla svenska talet.

onsdag

nu är jag hemma. var först en sväng till kista, fick med mig en tröja och ett par uggs. dock var jag tvungen att åka till sollentuna också efter som espresso house var STÄNGT! skulle verkligen ha min chai haha. där hittade jag även en skojpresent till pappa eftersom det är hans dag på söndag.

sen åkte jag till matchen. den slutade lika. dock var den rätt underhållande eftersom domaren fullkomligt sög och skämde ut sig själv kan man rent ut sagt säga. men nu ska jag in i duschen, sen blire sängen. dock tar jag bilen till skolan imorgon så liten sovmorgon får jag allt!

min dag

nu ska jag dra till skolan, först ska jag ta ut ninja en snabbis. klockan är 12.19. för er som vill veta, haha. slutar klockan fem, då ska jag hem o äta middag. sen tar jag med mig frida till kista en sväng sen åker jag och kollar på våran träningsmatch som jag inte kan vara med o spela pga skitförkylningen! ha en bra dag, även fast halva redan gått typ. 


lyssna på ditt eget hjärta, det ljuger aldrig



det är bara meningslöst att ödsla tiden på att vänta. folk som inte kan ta en diskussion är ingenting att ha. folk som inte kan stå för vad den säger/sagt är ingen som kommer kunna hjälpa en när det väl gäller. jag känner folk som inte är osäkra på sig själva, därför håller jag mig till dom. dom är ett säkert kort.

onsdag

somnade till beck igår. och nu på morgonen efter duschen så kollade jag klart på den medans jag åt frukost. ska alldeles strax börja sminka mig och fixa håret. sen drar jag till skolan, fast förkylningen envisas om att finnas kvar i mig.

du är som en punkt, inte så meningsfull



nu har jag druckit te och kollat paradise. nu blire saft och en film istället. undrar vilken bara..

man måste dö några gånger innan man kan leva



hittade ett par skor idag, även en tröja och en bh. det gillas. dock har jag ett svenskatal som skulle varit inlämnat idag som ska skrivas. men har inte riktigt fattat hur jag ska göra ännu. men det ordnar sig och förhoppningsvis träffar jag läraren på torsdag och kan både visa det jag gjort och få hjälp.

nu tänkte jag om man kanske ska ta och duscha och krypa ner i soffan med ett stooort glas oboy. håller faktiskt på att frysa ihjäl så en varm dusch skulle inte sitta helt fel. (en chai skulle sitta bäst men eftersom träningen blev inställd så fanns det ingen mening att ta sig till centrum) men jaja, nog snackat. ska göra nått åt kylan nu. 


ta mig tillbaka..

kärlek


an explanation for everything then it's over



sitter hemma på min soffa och nyser, fryser o mår sämst. fast samtidigt mår jag bra. för har fått tankar om att det inte finns något som fattas i mitt liv, känns så underbart. att jag glömt och gått vidare med det mesta. bara förkylningen kan försvinna så jag får känna mig på topp!

måste köpa vinterskor idag eftersom snön bara öser ner utanför våra fönster. annars kommer jag antagligen aldrig bli frisk. så tänkte faktiskt fixa det idag även fast jag är sjukis. sen kanske kolla på träningen, men det har jag inte bestämt ännu. vi får helt enkelt se vart orken tar mig.

förövrigt är jag jävligt sugen på en chai. därför slänger jag upp en bild på en text från en mugg som innehöll just chailatte. 


sjuk, sjukare, troligtvis kanske sjukast?



denna dag har bestått av "möte" angående marknadsföring. efter skolan hade jag ett ärende, sen gick jag till apoteket och sen mötte jag upp frida. tog tåget hem, gick ut med hundarna. var barnvakt en halvtimme. åkte med pappa till posten o hämtade ut körkortet och sen åkte vi till mekonomen o donken. 

nu har jag kollat på tv i en och en halvtimme och ska in i duschen nu. sen blir det sova. är så jävla förkyld. usch. vill helst ligga o sova flera dagar bara, men upp klockan halv sex imorgon för att komma iväg till skolan. yesyes. 


en bild från i lördags från censies land. där jag hade det underbart. vi tog det lugnt. kollade tv, pratade, var in till nortälje "stad" och som ni ser på bilden, sköt med pickadollen. dock kunde det varit lite varmare hihih. (a)


måndag morgon

skulle inte banga en sekund på att ligga kvar i sängen och sova bort allt mitt onda. halsen är total kaos. jag har skitont i låret. och klockan är tjugo i åtta. jag ska till tåget om femtio minuter. ge mig lite mer lov tack?

-

blir mer bloggande imorgon istället. känner mig en smula död för stunden. två matcher + förkyld var nog inte riktigt min grej. åkte på rätt mycket. knäna torska och sen har jag möjligtvis en blödning i låret. så nu äre dags att sova. helvetet står på schemat imorgon. godnatt.

söndag

nu är jag hemma i stockholm igen. håller på att göra mitt ansikte lite friskare o piggare. för ska till farmor och farfar alldeles strax. efter det har jag två matcher på rad. vart ska detta sluta undrar jag. har nog gått o blivit dunder förkyld. men det här fixar vi! 

bloggar senare ikväll o berättar lite om helgen och matcherna. nu måste jag göra mig klar. hoppas ni haft det bra. puss.

fredag

jag vaknade vid nio tiden, och det är nu för två timmar sen. ska hoppa in i duschen och fixa mig nu, sen blir det lite brunch o packning. och sen ska jag bege mig till stan och hämta theo vid två.

efter barnvakts äventyret ska jag hem och hämta packning. och sen åker jag till censies landställe. så jävla underbart. dock är det rätt sjukt att lovet gått så jävla snabbt. det är bara tre dagar kvar sen är det skola igen. fyfan, jag tror inte jag är ensam om att behöva lite mer ledighet. 


dags att hälsa på john blund



nu lägger jag mig i sängen, 23.24, det blev inte så tidigt iaf. som tur är så är min hund så lat av sig så hon ligger redan i sängen, så den är uppvärmd o go. hoppas på att kvällens avsnitt av robinson kommit upp på tv4play också, om det har kommer jag somna till det. tro mig. vi hörs imorn!

there was something about you


torsdag

nu kände jag att det var dags att blogga igen. var somsagt iväg med mamma en sväng, rusta o konsum. sen åkte jag hem o gick till dagis, hämtade julle och var med han en timme. sen drog jag hem, åt middag sen var det träning som gällde. 

träningen gick åt helvete men så är det ibland. jag och frida åkte till maxi sen efter. och nu sitter jag här. ska in i duschen sen lägga mig. fattar inte hur jag klarat att lägga mig så tidigt varje dag (klockan är nu 22.11) det är faktiskt tidigt för att vara mig o ledighet. men skönt som fan är det! 

imorgon blire barnvakt igeeeen. dock ska jag hämta theo inne i stan på hans skola först, sen hämta julle. efter blir det förhoppningsvis en tripp till censies land över helgen. så nu fick ni en update, jag ska svara på sms och in i duschen nu. puss på er gullungar.


as beautiful as you

nu har jag varit ute på en promenad med frida och hundarna i solen. när jag kom hem fann jag skolkatalogen i brevlådan, så gjorde mig ett stort glas saft o bläddrade lite i den. nu tänkte jag mig att jag ska sminka mig litegrann innan jag åker o hämtar mamma, sen blir det rusta. efter det ska jag vara barnvakt igen och sen har jag träning. 


letting go of all i've held onto


big smile



här har ni anledningen till varför jag inte kunde sluta le igår.

3 november 2010 - en oförglömlig dag



jag kan inte sluta le. varför? det får ni veta imorgon för nu ska jag gå o sova efter en låång dag.

tidig onsdagsmorgon

klockan är några minuter innan sju och jag är vaken. ska alldeles strax upp ur sängen och sminka mig, sen far jag iväg. bloggar när jag kommer hem.

inatt ringde S mig. han trodde jag kunde hjälpa honom. om jag inte skulle halvsovit skulle jag skrattat åt honom. han tror typ man kan vandra ut och in i någons liv hur man vill. men så funkar det inte, och det hoppas jag han fattar snart. (det är förövrigt även han jag mena med ".." inlägget, tror det fanns dom som kände att det var mot sig)

i can't tell if it's killing me or making me stronger



att vara barnvakt var nästan problemfritt idag faktiskt. vi byggde tågräls, läste och sen satt jag o kollade på när han var pirat. sen drog jag hem o åt, fick skjuts till centrum, mötte C & G och sen efter en stund gick vi till hallen. satt där tills träningen börja och ja, träningen gick väll okej. 

o nu ska jag in i duschen igen.. sen tänkte jag gå o lägga mig, är skittrött, regnet öser ner utanför fönstret och jag har körlektion imorn bitti. så inte taggad till något annat än sova. 

ge mig sommar, jag känner ett behov av en dag på stranden

..

jag hoppas helt ärligt du är nöjd nu. nöjd över vad du gjort, hur du fått allt att bli. för det bör du vara eftersom du inte ville göra det bättre. lägg inte skulden på mig, för det är hos dig den ska ligga. 

visst jag har inte varit felfri, men jag har försökt göra något tillskillnad från dig. jag försökte tills jag tappade all lust, tills jag kände att tiden bara försvann från mig. då klarar jag mig nog helt ärligt bättre själv än att känna som jag nu gjort ett jävla bra tag..

tisdag

har så gott som ägnat dagen i sängen. min bästa vän typ. hundarna har även dom gjort mig sällskap framför allt från bert till böda camping. var ute med dom för en stund sen också, när jag kom hem från prommisen fick jag lust att koka ägg. o okunniga jag som har mvg i kök ringde min kära farmor o frågade hur man kokar ägg. toppen! (fråga mig inte hur jag fick det där mvg:t, för den frågan har jag inte något svar till faktiskt)

ett ägg fick jag iaf, och nu är det uppätet. duschen kallar och sen blir det barnvakt i en timme. troligtvis kommer jag även träna ikväll. om inget allvarligt inträffar. som jag antar att det inte kommer eftersom det aldrig brukar göra det.

och för dom som vill veta vad klockan är när detta publiceras så kan jag meddela om att den är 15.18. exakt. 


godnatt!

nu ligger jag äntligen i min säng igen. har varit en rätt lång dag idag tycker jag allt. det började med en körlektion som gick okej, sen ett snabbt ärende. sen åkte jag hem o fixade mig samtidigt som jag tog hand om hundarna. efter det mötte jag censie o guse i kista där vi åt på max, sen gick runt o kollade litegrann. åkte till sollentuna o mötte censies klasskompisar och åkte o bowla. sen drog jag o censie hem och umgicks lite. mysigt! 

imorgon blir det snabbt ärende på morgonen, sen ska jag nog bara ta det lugnt. vid fem tiden ska jag hämta jullebulle på dagis o va med han till halv sex sex. sen får vi se vad som händer. 

if you love something very much, let it go. if it comes back to you, its yours. if it doesn't, then it was never meant to be.







nu är jag hemkommen igen, gick med hundarna innan jag ens hann sätta fötterna innan för dörren. så nu är dom nöjda o glada, förhoppningsvis. jag tänkte fixa håret, eftersom jag tidigare hade mössa på mig, och sen byta kläder. frågan är till vilka. sen så ska jag möta censie för att äta på max. senare blire somsagt bowling, igen. haha vi kommer ju bli kungar på det där med att fälla käglor med ett klot. 


jag o censie 
för ett antal år sen
<3

måndag

nu är klockan strax efter elva och jag är färdigfixad för körlektion o ärende. ska bara ta ut hundarna på en promenad sen drar jag. kommer komma hem vid strax innan tre igen troligtvis. och då antar jag att jag skänker ett blogginlägg. ha det bra sålänge, puss! 

i swear now i can't take it, knowing somebody's got my baby





RSS 2.0