hard work work

godnatt  
jobbet kallar imorgon kl.11.00

shopping is the shit

hemma från kista där jag var med guse och hon är även här nu också men jag bloggar lite snabbt bara. jag tog ett till hål i örat och guse tog två "vanliga" och fick ena av mig i födelsedagspresent. sen gick vi till hm där jag köpte ett par svarta shorts, sen jc där dom hade halva priset på allt i affären som passade mig perfa eftersom jag hade presentkort på 500;- som jag fick av jimmy och jenny i födelsedags present så jag köpte en tjocktröja i det material jag alltid velat ha och letat efter länge, sen ett linne som jag ska ha på skolavslutningen sen en t-shirt i längre modell och ett par strumpor och ett par trosor. det blev 490 någonting men om det skulle varit vanligt pris skulle det blivit 990 nått.. fett bra :D nu ska jag vara ännu socialare mot guse än vad jag är så pusshej töntar :)


det är inte bara ett fel utan många

asså jag har fan ont överallt just nu. huvudet, magen och benet. tre ställen för mycket att ha ont på. jag börjar undra vad det egentligen är med mitt ben för det gör verkligen skit ont, spricka kanske? nej jag vet inte och jag vill inte tro det så. nu måste jag försöka gå ut med min hund en sväng, senare ska jag med guse till kista. vad händer ikväll för er?

i can't get enough

det har inte gått länge men jag klarar mig inte. jag har bilder framför mig där jag ser dina fina ögon, ditt leende och hela dig. du är så fin. jag hör röster ibland, fast egentligen är det bara en röst och den tillhör dig. just dig. tiden går  och jag vill bara vara med dig, få stå där i din varma famn och bli pussad. även fast det kanske inte är du som borde finnas där i hjärnan, kanske det inte är dig jag jämt borde tänka på men det går inte, så funkar det inte. det är inte lätt, du är för mycket. du är något speciellt men samtidigt känns allting så overkligt men det finns bara ett ord som kan beskriva min känsla just nu. och det ordet är så mycket som saknad.


9G HLD

image169Här har ni en bild på min skoltröja i en härlig ljus blå färg. Den är verkligen as skön men liiiteliite för varm för detta fina väder!
På framsidan står det;
TEORI ÄR NÄR MAN VET ALLTING
MEN INGENTING FUNGERAR
PRAKTIG ÄR NÄR ALLTING FUNGERAR
MEN INGEN VET VARFÖR
I VÅR KLASS VAR TEORI OCH
PRAKTIK FÖRENADE
INGENTING FUNGERADE OCH
INGEN VISSTE VARFÖR

och sen på baksidan står det 9G och alla våra namn inne i en ram, underbart. Fast jag ville iof ha ett annat tryck på tröjan men whatever, ni vet inte hur min klass är. Och var glada över att ni inte går i den. Hahaha, taskigt men iaf.

rubrik saknas

image168
efter en lång och solig dag säger denna bilden allt.
GODNATT!

första doppet -08

jahaja, skolan orkar jag inte prata om för där har det inte hänt något märkvärdigt mer än att vi fick skoltröjan kanske.. haha. iallafall efter skolan kom maikel x2 och någon annan kille å hämta oss vid hld station så åkte vi till sköndal och skulle sola å chilla ni vet. killarna skulle bada och jag och frida som inte hade badkläder med oss skulle stå brevid och kolla på men när vi gjorde det fick vi värsta lusten att bada men tänkte nej det går ju inte. sen ville killarna att vi skulle bada och efter mycket tänkande bestämde vi oss. VI SKULLE BADA! vi fick låna badbyxor av killarna och vi gick och bytte om, vi skulle alltså bada i trosor, bh och killarnas badbyxor. men vi hade på oss, jag linne och frida tjocktröja på vägen till bryggan som vi sen skulle ta av oss. vi hade sagt till pojkarna att stanna på filten men dom kommer såklart till bryggan och typ filmar o massor. sen får ena maikel för sig att putta i oss, och han började med mig och jag som inte hade tagit av mig linnet hamnade i plurret. ville liksom inte doppa huvudet ens men aja, sen var det fridas tur. sen gjorde han det en gång till. usch vad hemsk man kände sig efter det. sen satt vi och chillade på filtarna någon timme sen åkte vi hem till maikel och chillade lite där innan vi fick skjuts hem. mysig dag seriöst. jag <3 solen


läggdags

image167
japp, idag ska jag för en gångs skull lägga mig tidigt. brukar inte lägga huvudet på kudden förns framåt tolv nu för tiden och jag fattar fan inte att jag kommer upp på morgonen sen men det gör jag som tur är. nu ska jag iaf lägga mig, så godnatt älskade läsare. <3

I <3 E.M.D

nu måste jag berätta en underbar sak, men först ska jag bara säga att jag var i stan med mimi, köpte en i <3 you tröja oså sen så var vi i gallerian, så kommer några tjejer typ skrikandes galet jag tänkte för mig själv, aha dom har träffat en kändis undrar vem. jag och mimi fortsätter gå så kollar jag mig runt och ser självaste DANNY, sen när vi ska tilbaka är även ERIK och MATTIAS där. så alltså vi såg hela gänget av sötnosar, E.M.D. vi blev helt till oss och gick och påpekade det till varandra ett bra tag efter det. och förra veckan när jag var i stan med kussen såg jag ju peter jöback, det är fett nize att se kändisar haha.                     
image163

stanstanstan

skriver lite snabbt nu eftersom jag har lektion om ungefär fem minuter.

igår drog jag och frida in till stan vid tolv tiden, vi gick till mc donalds och feta oss sen gick vi runt, vandrade ner åp sveavägen och satte oss där för att vänta på människan vi skulle möta. men eftersom han aldrig kom gick vi in på lidl och cpade, sen precis när vi köpt ltie godis och dricka är det klart han smsar "vart är ni?" sen går vi en bit  till och där hade vi honom. vi gick runt en massa och hade sjukt trevligt, tills klockan blev tjugo i sex och dom tog tåget hem till dalarna igen.
jag och frida gick till vårat tåg som vi precis då missade så vi trodde inte nästa skulle gå förns om en halvtimme så vi satt och klagade massa sen kommer ett tåg tidigare vilket vi inte visste, så det var sofft. vi gick hem till mig och hämtade fanny och gick en sväng, sen hände inte så mycket mer.

nu sitter jag somsagt i skolan och har as ont i huvudet och vill bara ut från denna byggnad, men jag klara av att stå ut femtio minuter till. ska skriva på en uppsats i so om kalla kriget, fuck. efter skolan ska jag typ med mimi till staden, hon ville ha med mig dit så jag offrar mig. haha är ofta i stan nu för tiden men iaf. nu ska jag logga ut mig från datorn och gå å snacka skit med läraren.

ha en fortsatt trevlig dag!


omg

nu har jag bråttom, skolan börjar klockan 8 och jag måste lägga in en låt på ipoden och stänga av datorn, jag tror jag kommer någon minut försent men det gör så gott som alla. det är ju måndags morgon! jag vet inte hur mycket jag kommer blogga idag för jag kanske ska in till stan (förhoppningvis med Frida) och träffa Robin som kommer på besök i sthlm, han bor i Dalarna och ska typ hit med klassen eller något. bloggar troligtvis ikväll, ha en trevlig dag. :)

en tia

sitter här med tandborsten i munnen, osminkad och en handuk virad om huvudet. hur snyggt som helst hahah! ska strax sova så ville nog bara säga godnatt med detta inlägg :)

GODNATT :D

när man vill funkar det inte

jag var ju i kista och hade hopp om att få hem en del saker men det ända jag fick hem var nya leggins, skit roligt eller inte. men jaja, inge stor slös på pengarna iaf och det är ju lite positivt. kollar på film som satans nu sen ska jag duscha, ha en bra kväll! :)

image162

varför försöker jag ens?
och vad vill du mig egentligen?

kista here i come

godmorgon. inte för att jag precis vaknade men iallafall. idag tror jag jag ska till kista och kolla runt lite, innan dess måste jag duscha och fixa mig. ha en trevlig dag people.

du och jag livet ut


Grattis bästa vän 17 bast.

Börjar med att säga; GRATTIS GUSELINA!  sen nu ska jag berätta om my day. började med att jag gick upp och fixade mig sen åkte jag till odenplan för att jobba, hände inte så mkt men fick iaf 100;- och ska sommarjobba där, nize man! sen åkte jag in till stan och kollade lite sen åkte jag hem till födelsedagsbarnet och mumsa lite gott där och umgicks, jag och guse satte på film och så sen när gästerna försvunnit. sen åkte jag hem och möttes av frida och riken som skulle med hem till mig och hämta byxor som frida skulle låna och nu sitter jag här och euro vision står på. ska byta om sen om ett tag ska jag sätta på filmen jag kollade på hos guse fast dock inte såg slutet på. haha, puss på det hejdå! :)

in tha fkn school

image153har haft idrott redan och nu sitter jag på so lektion. efter skolan ska jag försöka komma iväg till solna, aik shopen, och jag hoppas guse följer med. ikväll får vi se vad som händer, ska troligtvis vara med frida och riken. kanske ska till djurgården, kanske ska någonannanstans, vi får helt enkelt se. nu vet ni det, puss!

<-- Mig vill ha den tröjan!


LIZ PHAIR - WHY CAN'T I


underbar lååååååt, är beroende av den atm :D

fett med stört

hela dagen har jag gått och tänkt "det känns inte som torsdag?" varför.. det gör verkligen inte det, fett med stört!


ohgod

vaknade just, ja ni läste rätt. jag somnade en stund. var så trött idag i skolan så var fett nära på att somna där tom. men det har hänt ett under idag, jag har fått mitt första mvg i hela mitt liv och jag är fett glad. fick det på en uppsats jag skrev om praoen och var inom idrotten. höll på och typ finslipade den uppsatsen i en hel vecka för att få mvg men trodde bara jag skulle få vg men jag fick det jag ville och nu är jag sjukt glad. sen fick jag tillbaka en annan sak jag också skrivit om mig själv och mitt idrottande som jag fick vg+ på och det är jag också stolt över. iallafall så ska jag ut med hunden nu, puss!

något bland allt

vissa dagar är bättre än andra. det märks väldigt väl, tyvärr.


jag hatar migrän
nu ska jag in i duschen, sen ska jag ta en huvudvärkstablett och lägga huvudet på kudden, godnatt tuffingar.
image152
(den otroligt fina tårtan jag fick på min födelsedag av mina två älsklingar)

why can't i breathe

hejsanhoppsan, sitter här med världens huvudvärk men ska skriva lite iallafall. jag gick till skolan och fixade svenskan imorse vilket var bra, sen blev jag klar med non på språket också, ännu bättre. sen efter skolan åkte jag in till stan, mötte upp kusinen efter ett tag. vi gick runt i lite affärer sen drog vi oss till gallrian och satte oss och fikade. sen skulle hon köpa piercingar så vi gick och gjorde det sen skilldes vi åt typ. fick med mig två tunga kassar med kläder, väskor och skor hem. så nu är det lite nytt i garderoben vilket man alltid blir lika glad av. tack kusinen.  


här igen utan någon rubrik på skallen

nu är jag nyduschad, finemang. ska typ runda av min dag och lägga huvudet på kudden alldeles strax så att jag kommer iväg till skolan och hinner göra svenska saken imorn innan bildlektionen. dags att ta tag i allt som ska vara klart nu innan betygen sätts. efter skolan imorgon åker jag direkt in till staden och träffar kusinen min, så vi hörs imorgon kväll förhoppningsvis. godnattpuss  

plugg

har precis fixat klart två arbeten, skrivit rent lite hemkunskap och skickat iväg sen gjort en engelskläxa som jag ska lämna in imorgon. måste lämna in en bokrecension i svenska imorgon med men funderar på att gå till skolan tidigare och göra den imorgon för att jag har en bok i skolan som det står hur man gör det, så gör nog så att jag går en halvtimme tidigare till skolan imorgon. har ju trottsallt inte den första lektionen imorgon så börjar inte förens tio så det blir inte speciellt tidigt att gå. utmärkt ju! :)

SOFIJAH - EN SAKNAD


frilufsdag @ rösjön

image151
god vilken seg dag, jag har inget att berätta som är speciellt intressant. först var det okejigt väder men sen började det att regna och jag, frida, mimi, johan, sebbe, simon, sarita, carro och johanna gick in i ett litet spelhus. vi fick sluta typ halv ett istället för halv två, det var nize. så jag och frida åkte hem en liten omväg för skojs skull.

you're my angel


GOODMOORGOON

image150

Ska snart åka och hämta Frida, men hinner skriva lite här innan jag "packar" det sista jag ska ha med. Vädret verkar okej men det blåser, mamma som har varit ute med hunden säger att det är varmt men inte jätte varmt. Men det är ju trottsallt bara morgon ännu så vi får hoppas på det bästa framåt dagen. Ha en bra dag, nu har jag annat att göra. puss <3
(bilden är en gammal bild från när håkan hellström vad på gröna lund! :))



GOODNAATT

kollade inte klart på filmen, är jätte trött (och hungrig) så måste sova nu, kollar klart på filmen imorgon kanske. godnatt kisar, hörs imorgon <3

asg

jag är lite rolig, nu är jempah.blogg.se borttagen för jag insåg att jag inte vill sluta skriva i denna, finns så mycket i denna blogg så jag fortsätter på detta otroligt fula namn!

nu ska jag bara fixa lite till sen ska jag nog kolla på filmen; underbar och älskad av alla
natti

BLOGGBYTE

jag fortsätter mitt bloggande på http://jempah.blogg.se

ny kamera OCH ny bikini

image149så nu har jag fått en ny digitalkamera vilket är underbart. tycker om den verkligen faktiskt, svart och inte så stor + stor display, i just love it. så tack papi  sen har jag även köpt mig en bikini, fick ju ett presentkort på tvåhundra av frida och guse i lördags och det passade perfekt att köpa en ny bikini för (<---) sen köpte jag även ett vitt linne och en liten hårspray på hm. nu ska jag in i duschen och fixa massa, sen ska jag ta brun utan sol fejk som man är. det är ju frilufsdag som jag nämt imorgon och om det är fint väder är det ju bad och bikini som gäller.

noche de sexo


rubrik saknas

nu ska jag ut med hunden, sen ska jag vänta på pappa så åker vi och kollar på kamera. :D sen kanske jag ska till kista och checka bikini. imorgon är det frilufsdag och då kommer man troligtvis sitta under solen på ett berg vid rösjön och kanskekanske bada. håll tummarna med mig att det blir fint väder imorgon för i helvete annars dör jag!

my weekend

nu ska jag bara lite snabbt här sammanfatta min födelsedags helg!

fredag; skola somvanligt och sen efter skolan gick jag och mimi hem till henne och hade allmänt  trevligt, sen gick jag hem fast  först till ica och där träffade jag mami så vi tog  sällis hem sen åt jag middag, vid typ nio tiden gick jag hem till mimi igen och där var även robin. efter en stund  gick vi ut på en promenad och jag gick hem.

lördag; grattis mig. jag vaknade vid elva och gick upp. efter mycket om och men började jag fixa mig och sen kom jimmy och jenny hem till oss. vid ett gick jag till stationen med fanny och mötte morfar och gun. när vi kom hem igen hade farmor och farfar kommit. vi fikade oså sen kom även johan. jag  fick presenter, massa pengar (<3) ett örngott, chocklad, presentkort. sen klockan halv tre kom guse och frida hem till mig med tårta, så vi gick upp på mitt rum och åt av den, jag fick även ett till presentkort av  dom. sen vid fyra åkte vi in till stan. och jag måste bara berätta vad  som hände på tåget. det var en som skulle måla av oss för han skulle gifta sig, ni vet svensexa eller vafan det heter, så guse ba 'måla av henne för hon fyller år' så gjorde han det tråkigt nog osv, sen satt det en gammal gubbe snett emot mig (bredvid guse) och sen började han mumla om 17 maj sen så sträckte han sig fram och gav mig  en hundra lapp och jag blev fett chockad, vet liksom inte ens vem han var. så skulle jag vara lite trevlig så frågade han och hans fru vart  dom skulle och det visade sig att dom skulle till ett casino, sen efter att ha pratat en del om det så sa jag 'men man måste väll vara typ 18 för att komma in där?' han ba 'du kommer in, du är min dotter' man ba okeej? sen iallafall så när vi var väl inne i stan så gick vi och åt på mc donalds, sen satt vi där jätte länge och snackade, hade pommes krig och tog massa cp bilder typ. sen gick vi och kollade i några affärer. sen åkte vi lite tunnelbana hit och dit, vi skulle till farsta men fattade inte hur vi skulle komma dit så. sen gick vi till centralen och satt där as länge, sen gick vi runt där och  två killar följde efter oss och blabla, haha. sen så skulle vi gå och träffa maikel och maikel men guse var tyvärr tvungen att åka hem så det blev bara jag och frida kvar, så vi gick till åhlens och mötte dom, sen gick vi till kungsträdgården och var där en stund innan jag och frida fick bråttom till tåget som vi såklart missade så vi var tvugna att vänta trettio mintuter på nästa. vi träffade mimi på stationen också, sen när vi var i hld träffade vi rickard och philip  en stund innan vi gick hem till frida och hämtade saker sen gick vi hem till mig och chillade.

söndag; SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGODAG, vi, jag och frida, kollade på film och sen städade jag. vi åt  tårta och alltmänt fettade oss. sen vid 6 åkte jag på träning och ja. det hände typ inte ett skit denna ljuva söndag.

(p.s det kommer säkert upp bilder här inom kort från lördagen kanske. d.s)

idag är det måndag och grattis johan som fyller 16år idag haha.

sen måste jag bara säga er att jag funtar på att byta blogg, så att jag får en annan sida liksom. men vet inte riktigt ännu vad det blir för något namn men jag kommer skriva in den nya sidan här innan jag byter, så att ni kan fortsätta följa mig och mitt liv dära i min nya blogg, hah. nu har jag rast snart engelska. idag efter skolan ska jag med pappa och kolla på en digitalkamera som jag troligtvis ska få av honom som födelsedagspresent.

men nu har jag ont i fingrarna, hoppas ni orkade läsa allt. det blev ju en del. puss

16 bast idaråh

image148
idag blir man 16år då.
jag är väll värd ett litet grattis iaf? (aa)

29 minuter kvar

jag fyller år om 29 minuter (wow) och jag har kommit på en sak, fett sjukt underbart söt röst är vad han har. men nej jag ska försöka härska över mina känslor, jennie gå inte och bli kär.


jag fattar inte vad fan du håller på med

jag är så trött.. på vissa människor som förändras som fan bara på några sekunder. ena sekunden är den underbar, andra är den dryg och tråkig, tredje är det som man är fiender sen år tillbaka. ibland har jag bara lust att ge upp allt och vända mig mot hela världen och bara säga fuck off hejdå everything. men det går inte, så lätt är det tyvärr inte.
iaf, hej på er glada. idag var det skola, på gympan hade vi hlr - hjärt och lung räddning, det var fett jobbigt och jag vette fan om jag skulle klara mig ute i the real world. sen hade vi so, musik, matte, lunch och språk. har inte så mycket mer att säga. sen efter skolan stack jag hem till mimi och chillade sen drog jag till ica och köpte godis, träffade mamma och gick hem. ska snart fixa mig lite och typ ringa mimi och försöka få henne att bjuda hem mig haha. (aa) kanske bloggar ikväll. idag är det iaf sista dagen som 15 åring, sjukt tråkigt. eller inte. nu ska jag runda av och säga tack för mig. puss

förlåt

image146igår uppdaterade jag nada, pallade inte riktigt. iaf jag slutade fem över tolv och då gick jag upp till matsalen en snabbis sen kom mamma och hämtade mig, vi åkte till barkaby och fixade en par skor och åt oså, sen åkte vi till willys och handlade tills på lördag. när jag kom hem kollade jag på andra avenyn (<3) sen så hände inte så mycket mera.

jag undrar en sak; vart tog det fina vädret? jag blir fan galen om jag inte får värme snart igen!

Guselina&Frida

utan er vet jag inte
vad jag skulle göra.
ni gör mig lugn, ni får
mig att andas dom där
extra andetagen
jag inte får i mig.

ni får mig att
tänka på annat.
ska ni jämföras
med en sommardag?
ni är mer än så

jag ska klara mig
jag ska försöka va stark
fast det verkar omöjligt.
så vet jag att med
er vid min sida, går allt

jag gjorde det

Frida följde med mig till Kista efter att vi slutat, vi gick hem till mig och hämtade moppen. Jag tog ett till hål i örat under mitt andra jag har på höger "uppe" eller vad man ska säga. Blev faktiskt nöjd och han som gjorde det var lite skojig. Han skojade med mig typ hela tiden, haha. :) Men nu är det gjort, nize män!

skolan ger mig huvudvärk

sant faktiskt, jag har skit ont i huvudet och näsan är besvärlig, men slutar om typ 45 minuter och då ska jag fråga frida lite snällt om hon vill med mig till kista. funderar på att  ta ett till hål i örat men vi får se hur det blir med den saken. hemkunskapen imorse gick väll hyffsat, vågar inte gissa eller något sånt men men. fick såklart damp på läraren somvanligt. men nu har jag språkval och ska plugga no, tjillevippen! vi hörs sen <3

hejdåe

nu drar jag till solna en stund :) jag bloggar inte när jag kommer hem för då ska jag lägga mig på en gång nästan.. ska såklart duscha innan men iaf. hörs imorgon dönikkar om ni inte hör av er till mig på något sätt. pussen

PLUGGA

nu måste jag verkligen pluggapluggaplugga, har hemkunskaps prov imorgon vilket är usch. ikväll ska jag iväg till solna en sväng men innan dess är det bara till att plugga gärnet, wish me good luck bitches

sitter i skolan

Jag har rast men lektion igen hel. Jag, Sarita och Johanna har varit på ica under rasten för jag var hungrig och köpte en ciabatta och åt. Igår somnade jag jätte sent eftersom jag kollade klart på Sprängaren (där Fanny, en jag känner eller vet vem det är är med) och sen efter den fick jag sms så det blev senare än räknat. Men jag kom iallafall i tid till skolan vilket jag typ aldrig gör i vanliga fall på måndagar så det var lite cp sådär haha. Sen har jag fått sms från Josef, min granne, nu och han sa att jag skulle komma och prov jobba nästa lördag. Men då fyller Guse år fast jag måste tyvärr åka iväg och provjobba iallafall. Vi får se när jag slutar, börjar iallafall 11. Kommer kanske åka till Guse då efter om jag får för henne och om det är okej liksom. (a) Nu orkar jag inte skriva mer så tack&hej!


utdrag från ett sms

Den som inte ser dig saknar ögon.
Den som inte hör dig saknar öron.
Den som inte älskar dig saknar hjärta.
<3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3

(det var mer men det skriver jag inte hära (a))


jag vill bli fadder

Kom hem från träningen för en stund, har hunnit varit ute en sväng med hunden och så. Vi var 6 pers på träningen, as tråkigt så vi körde bara match och straffläggning. Tidigare idag blev jag medlem på youtube och här har ni en "film" jag har gjort, jag tycker så synd om utsatta barn i världen, det är därför jag gjort filmen. Även fast jag hatar att se sådanna bilder på barn som är smala som pinnar osv. Men men. Hoppas ni tycker den är bra. (a)

två ord duger

hemkunskap suger


TALANG 2008


jag <3 solen

Nu har jag legat och stekt i solen i typ 45 minuter, vill inte ligga längre för då kommer jag säkert få ont i huvudet. Nu ser jag att det är Talang 2008 på tv så kollar på det sen så måste jag seriöst plugga. Sen måste jag duscha, känner mig inte så fräsh efter solningen.

 image145 image145

ögongodis

Oliver James

jag vet nu

träningen börjar klockan 6 så jag tror jag drar ner dit och kämpar mig igenom en timmes innebandy även fast jag inte är frisk fullt ut. men innan dess är det plugga och städa som står på listan så nu är det dags att börja, tjenamors!


Söndag morgon

Jag vaknade tidigt idag, jippi or not. Kollat lite på film men pallar inte kolla klart, tror jag ska börja typ städa snart eller något. Ikväll har f94 träning och vi från f91 får också träna med dom om vi vill, men jag vet inte när den börjar så vi får se hur det blir med den saken, tror nog jag tränar. Men nu har jag inget mer att skriva.. Får se hur dagen blir, hoppas du som läser får en bra dag iallafall. :)


image138
Min bästa vän, Min systeryster, Min sunshine
Det kommer vara hon och jag genom allt

jag vet inte vad

Jag sitter här i min ursköna säng under täcket och bara väntar på ett sms som jag väntat på i några timmar. Men jag vet inte varför jag väntar på det för det är inte så att personen kan svara något speciellt märkvärdigt på det jag skrev till den. Iallfall så vill jag ha svar men det verkar inte som jag kommer få det, eller?
Kvällen har varit fett seg. Har kollat lite på tvn men fattar inte ett piss av filmen som går på fyran atm, innan var det körslaget och man blev ju såklart besviken när inte Brolle vann alltet. Imorgon ska jag troligvis städa om det inte blir något om det jag och Frida snackat om hela dagen. Men jag vet inte ens om jag får göra något imorgon pga tjaffset med mor min, dum som jag är så är jag som jag är. Säger saker jag inte borde säga, gör saker jag inte bode göra. Det är det jag är bäst på!

det ser bra ut, men det kan bli bättre. KOM IGEN NU GNAGET <3

image137

life go up and down

Nu är jag hemma, hade en jätte mysigt dag med Frida inne i stan. Orkar inte förklara allt som hände men vi gick fram och tillbaka till grönan i solen. Det var niceee.. Sen drog jag hem och åt sen drog jag till Solna. Nu skulle jag egentligen varit hos Keso osåå men tjaffsade med mamma så då var jag såklart tvungen att åka hem och vara hemma hela kvällen. Så nu har jag låst in mig på rummet och tänker inte gå ut härifrån. Fan vad jag hatar livet, ibland älskar man det men sen händer något och det blir skit och man vill dööööööh.

CHRISBROWNÄRHET

image136

soliga lördag

HEJ, jag hatar att blogga atm. Gör det typ aldrig men det är så att jag inte orkar. Nu bloggar jag bara lite snabbt, hej vilt. Ska sminka mig oså sen bär det av in till staden med systeryster och har det trevligt. Vi var ute och traskade runt i "fina" hld igår. Det var myspys, sen gick vi hem till henne och hade det allmänt trevligt. Jag ska försöka bättra mig med bloggningen, förlåt läsare (som jag nu säkert förlorat också) Men nu ska jag sminka mig puss.

god i hate it

ligger hemma, tredje dagen nu.. jag är förkyld. tänkte hoppa in i duschen nu, ändrade precis mina gymnasieval så det är bara skriva ut dom och lämna in till syo. nu är det arlanda som står högst upp. så att ni vet, men nu ska jag duscha puss.

jl


TÖJNANS FLICKOR 91

att allting alltid måste ha ett slut. jag kommer sakna er brudar
image133



mer om falun och bilder kommer när jag orkar lägga ner energi på det!

jl

RSS 2.0