my weekend

nu ska jag bara lite snabbt här sammanfatta min födelsedags helg!

fredag; skola somvanligt och sen efter skolan gick jag och mimi hem till henne och hade allmänt  trevligt, sen gick jag hem fast  först till ica och där träffade jag mami så vi tog  sällis hem sen åt jag middag, vid typ nio tiden gick jag hem till mimi igen och där var även robin. efter en stund  gick vi ut på en promenad och jag gick hem.

lördag; grattis mig. jag vaknade vid elva och gick upp. efter mycket om och men började jag fixa mig och sen kom jimmy och jenny hem till oss. vid ett gick jag till stationen med fanny och mötte morfar och gun. när vi kom hem igen hade farmor och farfar kommit. vi fikade oså sen kom även johan. jag  fick presenter, massa pengar (<3) ett örngott, chocklad, presentkort. sen klockan halv tre kom guse och frida hem till mig med tårta, så vi gick upp på mitt rum och åt av den, jag fick även ett till presentkort av  dom. sen vid fyra åkte vi in till stan. och jag måste bara berätta vad  som hände på tåget. det var en som skulle måla av oss för han skulle gifta sig, ni vet svensexa eller vafan det heter, så guse ba 'måla av henne för hon fyller år' så gjorde han det tråkigt nog osv, sen satt det en gammal gubbe snett emot mig (bredvid guse) och sen började han mumla om 17 maj sen så sträckte han sig fram och gav mig  en hundra lapp och jag blev fett chockad, vet liksom inte ens vem han var. så skulle jag vara lite trevlig så frågade han och hans fru vart  dom skulle och det visade sig att dom skulle till ett casino, sen efter att ha pratat en del om det så sa jag 'men man måste väll vara typ 18 för att komma in där?' han ba 'du kommer in, du är min dotter' man ba okeej? sen iallafall så när vi var väl inne i stan så gick vi och åt på mc donalds, sen satt vi där jätte länge och snackade, hade pommes krig och tog massa cp bilder typ. sen gick vi och kollade i några affärer. sen åkte vi lite tunnelbana hit och dit, vi skulle till farsta men fattade inte hur vi skulle komma dit så. sen gick vi till centralen och satt där as länge, sen gick vi runt där och  två killar följde efter oss och blabla, haha. sen så skulle vi gå och träffa maikel och maikel men guse var tyvärr tvungen att åka hem så det blev bara jag och frida kvar, så vi gick till åhlens och mötte dom, sen gick vi till kungsträdgården och var där en stund innan jag och frida fick bråttom till tåget som vi såklart missade så vi var tvugna att vänta trettio mintuter på nästa. vi träffade mimi på stationen också, sen när vi var i hld träffade vi rickard och philip  en stund innan vi gick hem till frida och hämtade saker sen gick vi hem till mig och chillade.

söndag; SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGODAG, vi, jag och frida, kollade på film och sen städade jag. vi åt  tårta och alltmänt fettade oss. sen vid 6 åkte jag på träning och ja. det hände typ inte ett skit denna ljuva söndag.

(p.s det kommer säkert upp bilder här inom kort från lördagen kanske. d.s)

idag är det måndag och grattis johan som fyller 16år idag haha.

sen måste jag bara säga er att jag funtar på att byta blogg, så att jag får en annan sida liksom. men vet inte riktigt ännu vad det blir för något namn men jag kommer skriva in den nya sidan här innan jag byter, så att ni kan fortsätta följa mig och mitt liv dära i min nya blogg, hah. nu har jag rast snart engelska. idag efter skolan ska jag med pappa och kolla på en digitalkamera som jag troligtvis ska få av honom som födelsedagspresent.

men nu har jag ont i fingrarna, hoppas ni orkade läsa allt. det blev ju en del. puss

skriv något sött här
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

grattis i efterskott!

2008-05-19 @ 11:06:13
URL: http://TUMADRE.blogg.se

skriv det du just tänkte här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0