nyår

nu drar jag snart till edsbacka, ska bara packa ihop lite grejz. ska övernatta där borta med mina underbara tjejor, ska bli askul känner jag på mig! ha en bra nyårsafton alla, gott nytt år!

jl

missuppfatta inget, jag skriver bara av mig

jag skulle vilja ha en egen plats som ingen annan i hela världen visste om, en plats som bara var min. där jag kunde få sitta själv i lugn och ro. där ingen annan kom och störde, där allt var tyst och där jag kunde få vara helt ensam. men ändå så skrämmer ensamheten mig, det känns som att man aldrig kan vara helt ensam, det är någon som förföljer en, någon som aldrig låter en få lugn och ro. jag har kommit på vem det är, eller egentligen är det inte vem man kan kalla det. det är tankarna som alltid förföljer en, det är tankarna som skrämmer en och gör en orolig. för allt som har skett och ska ske det finns i hjärnan, det bästa som finns och det sämsta som finns, ja det ligger där sorterat som i olika fack uppe i hjärnan. man tänker alltid på något, ibland kan man härska över tankarna och få tänka på det där underbara, lyckliga och glädjerika stunderna. men det är inte alltid som det funkar så. ibland måste man tänka på det där mörka, hemska och inte alls så lyckliga stunderna. det känns som om jag aldrig kommer undan dom, jag fattar inte ibland vart alla mina tårar kommer ifrån, tar dom aldrig slut? tänker jag många gånger. på senaste tiden har jag tänkt så nästan varje dag. jag mår så jävla dåligt, jag hatar att må så här dåligt, och att få känna dessa känslor och att få tänka dessa tankar. jag skulle hellre dö än att må så här dåligt, då kanske ni fattar hur dåligt jag egentligen mår? visst jag förstår om ni inte fattar, och att ni inte ens bryr er. men jag lovar er som läser, jag bryr mig faktiskt seriöst inte om du inte bryr dig. du är säkert bara ändå en av tusen. om du fattar vad jag menar med det.
jag har nästan alltid varit beroende av närhet, att liksom veta att någon finns där vid min sida som bryr sig. men när jag var liten fick jag ofta höra 'jennie är så duktig som klarar att leka ensam' visst.. jag flydde ofta från folk omkring mig och ville vara ensam. men det var oftast pga att jag behövde tänka. eller när jag var liten ville jag inte att någon skulle bestämma över mig (det vill jag inte nu heller men ändå) och jag klarade inte av många gånger när någon bestämde vad jag skulle göra eller vilken lek vi skulle leka. då ville jag bara fly, fly bort från människan. så när jag var själv då lekte jag också, jag hittade på lekar och bestämde helt själv och jag tyckte det var jätte roligt. så ändå kanske jag inte alltid har varit beroende av närhet, men jag har alltid varit beroende att veta att någon finns där och bryr sig när jag gråter, bryr sig när jag gör illa mig, bryr sig när livet bara går ner istället för upp.
men ibland undrar jag, vem finns där för mig? ingen ser ju när jag mår dåligt, ingen ser när jag gråter. men jag kom på varför, ganska logiskt om man tänker efter.. men det är för att jag alltid döljer mitt gråt med skratt, alla ledsna miner med ett leende. det är oftast så det är, att alla skratt och alla leenden är falska. men jag har mina anledningar så det är inte mer med det. jag har rätt till att fejka, jag fejkar iallafall inte i onödan.

jl


länge sen sist

asså jag suger på att blogga nu, men jag har verkligen ingen lust och känner inte att jag har något speciellt att blogga om heller. idag målade jag och pappa iallefall lite, imorgon kommer morfar, mormor & gun. sen är det NYÅR! nu har jag inget mer att säga tror jag.

tyckte han var så söt! haha

jl

enligt mig så var det läskigt!

när jag och pappa var uppe och fixade lite i rummet så gick mamma ut med fanny och hon sa att hon inte skulle låsa dörren, sen när jag och pappa står och drar bort tapeter så hör vi ytterdörren typ som om någon öppnar den, jag går ner för att se vem det är (jag trodde det var någon av bröderna) men när jag kommer ner så är den ingen i hallen, ingen i köket, ingen i mitt rum, ingen i mammas rum och ingen på toaletten. jag kollade ut och det var ingen där ute heller, jag låste genast dörren och pappa kom ner och fråga vem det var och jag sa att det inte var någon. pappa gick ut till garaget för han skulle ta av sig jackan och hämta en lampa, sen står jag och väntar på honom i köket och så tycker jag det tar lång tid och jag fick ju mina tankar för asså jag tyckte det var läskigt, mesig som jag är. så jag går ut och kollar efter pappa, sån tur var stog han där ensam och oskadd. tack och lov, haha. sen när vi fortsatte med att dra bort tapeter kom jag på en asbra berättelse som jag funderar på att försöka få ihop. jag vet inte om den kommer bli så bra som jag tycker den verkar, vi får väll se!

jl

början av juldagen

jag gick upp vid kvart i tolv. det första jag fick höra av mamma var att fanny hade fått ett sånt där anfall igen, och det hade varit ganska stort denna gång, hon hade skakat o grejer i typ tjugo minuter + att det hade runnit massa saliv oskit ur hennes mun, enligt mamma var det jätte läskigt. tur att jag inte var vaken då för jag tycker det är fett obehagligt. vi tror att hon har epelepsi och vi funderar på att kolla upp det, men vi får se hur det blir. jag beslutade mig att börja damnsuga "johans rum" på en gång så att jag skulle få det gjort, vi bärde ut sängen å fixade lite sen damnsög jag, gud vad jobbigt det var seriöst! haha. sen så gick jag ut med fanny och sen har jag inte hunnit så mycket mera. jag har kommit på att jag och mamma måste åka till massa ställen; ikea, hem till johan, till mormor&morfar, till blåhuset. och jag måste också in till stan (NK) sen så berättade mamma att vi kunde fräsha upp badrummet där uppe lite också, ska typ måla elementet, få nytt badrumsskåp (och det ska vara mkt större än det som redan är där har jag bestämt), nytt duschdraperi och sen lite till typ, vi får se. jag längtar mer och mer för varje dag som går att det ska vara klart. jag tror det kommer bli jätte fint när det väl är klart iaf! =D
jl

nu var julen över

jag vart överglad, för vet ni vad jag hittade? jo min ipod, och det gjorde så att jag blev ännu gladare såklart. så nu ska jag verkligen njuta av att gå ut med fanny eftersom jag har både ipod och två fungerande hörlurar, haha. nu är iallefall klockan över tolv och det menas ju med att det är den tjugofemte december, alltså julen är över. nu är det ett år tills nästa. jippi! hoppas ni haft en bra julafton för det har jag. hihi

jl

snart är julafton så gott som slut

nu har alla åkt hem som inte bor här, klockan är strax över sju och jag sitter och kollar på karl bertil jonssons jul. vi har ätit så att jag är proppmätt och öppnat dom få paket som delats ut, jag fick skorna jag köpte på praoen (skulle ju egentligen betalat dom nu vid jul men jag behövde inte det så att jag fick dom), sen fick jag hörlurar av johan (nu gäller det bara att hitta ipoden), sen av farmor&farfar fick jag en pyamas som är asmysig har på mig den nu redan, sen fick jag 600;- och noblesse chocklad. igår fick jag en kajalvässare och pärlörhängen av frida. jag är nöjd med allt trottsallt. nästa höjdpungt är om en vecka, det är nyår! nu ska jag ta och kolla lite nograre på karl bertil, det är trottsallt en tradition även fast jag kollar på den ensam nu så finns det en liten julkänsla där nånstans.

jl

julaftons "morgon"

ligger i sängen och har just kollat på det sista avsnittet av julkalendern, det slutade lyckligt trottsallt, haha. ska snart orka mig upp ur sängen och duscha, men det är så skönt här, att ha datorn i knät och en hund brevid sig. men nu måste jag typ, ska bara försöka fixa en låt först. kommer säkert blogga lite senare, men klockan två kommer bröderna, farmor&farfar. föresten så har fick jag 300;- presentkort på NK av mamma.
ha en asbra julafton nu allihopa, god jul <3

jl


JULAFTON 00.22

GOD JUL ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG <3
komentera god jul och gör mig lite glad vettja.

jl

'you can put the blame on me'

 tår efter tår rinner ner. det börjar bli svårt att andas mitt i all gråt, synen börjar bli svagt dimmig, och kroppen vill bara stängas av, kopplas bort från all smärta och rädsla.
 men det är så att rädslan inom mig den kommer nog aldrig försvinna. det är svårt att försöka inse, men jag är sån som person. jag blir rädd för minsta lilla, jag kan säga det själv, jag är mesig ibland. men jag bryr mig inte om vad andra säger om det. jag är född sådan och jag vet inte om jag någonsin kommer kunna övervinna min rädsla. men så fort livet är hårt och allting går snett å så gott som alla är emot mig på ett eller annat sätt så blir det så. så fort någon höjer rösten, så fort någon inte hör av sig som den brukar och om en vardagssyssla som alltid görs inte görs. då börjar jag fundera, vad är det för fel? hjärtat börjar ibland slå mycket snabbare och den där rädslan kryper fram och gör ont. så är det med mig och jag hatar det. jag hatar att känna denna smärta av att jag är rädd. jag vill inte förlora, jag vill att det ska gå bra. tänk om jag någongång skulle lyckas vinna över rädslan min. tänk vad glad jag skulle bli.
 den här rädslan jag känner inom mig sätter inte bara sina spår över det jag nämnde, utan den kommer ofta fram på kvällarna när det är mörkt. jag inbillar mig saker, tex att någon följer efter mig om jag är ute, eller att någon sitter och väntar på mig längre bort, eller om jag sitter inne och det är mörkt utanför fönstret inbillar jag mig att det ska komma någon och knacka på, någon med ett läskigt ansikte. så på kvällarna sätter också då rädslan sina spår.
 sen skräckfilmer har jag alltid haft svårt för, även fast folk säger att filmen inte är ett dugg läskig även fast det är en skräckfilm så är det något som hindrar mig. men det börjar bli bättre, jag vågar kolla mer filmer, det kanske bara beror på åldern. jag tror inte det beror på att jag övervinner rädslan iallefall. eller va vet jag, man får alltid hoppas på det bästa om man säger så. men om det är så att det blir bättre med åren så längtar jag tills jag blir gammal så att jag slipper denna otäcka rädsla. den förstör ändå bara för mig.

jl

23 december, dagen före julafton

vaknade och gick upp kvart i elva och klädde på mig. sen gick ut till pappa som var i garaget och fick honom att plocka fram alla grejer så gick vi upp och fixade lite i rummet. när vi fixat det vi kunde fixa hoppade jag in i duschen, sen satte jag mig och kollade på dagens avsnitt av julkalendern och sen kom jimmy och jenny hit så mamma bad mig sätta på kaffe så fikade vi. och nu måste jag tydligen ut med fanny men jag orkar inte, det är ju så kallt ute. men måste man så måste man, vare sig man vill eller inte.

jl


"dancing in the dark"

nu är klockan 00.00 (exakt när jag skriver denna mening alltså) så alltså är det julafton redan imorgon, det är inte klokt vad tiden går snabbt nu för tiden. julafton firas iallefall här hemma med mamma, pappa, bröderna & farmor&farfar. ska förhoppningsvis bli kul! men nu funderar på om jag inte ska ta och sova så att jag kommer upp imorgon, skaplig tid, så jag kan börja fixa rummet utan några sura miner från föräldrarna mina. men jag antar att jag bloggar mer idag/imorgon. godnatt!

jl

kommer du ihåg hans musik som jag gör?

 <3

jl

tråklördag

den här lördagen har det inte hänt mycket, har varit hemma, hjälpt till och bärt ner massa saker från "johans rum" så nu är det så gott som tomt. sen har jag bara tagit det lugnt. vid sex tiden gick jag ut med fanny och gick en lång promenad och var inte hemma igen förens sju. jag snackade med pappa så imorgon ska jag nog spackla över hålen som är i rummet, det är iaf en början. och i veckan ska jag och mamma till johan och kolla några möbler. nu ska jag typ sitta framför tvn hela kvällen. rätt skönt att bara ta det lugnt ibland om jag ska vara ärlig.

jl

FJOLLA

igår var jag inne i staden med guse, vi hittade först en julklapp till henne, en t-shirt som det står "jag är inte full, jag är bara i kemisk obalans" på. sen så gick vi till gamla stan och drack chai latte och åt räkmacka på expresso house, sen så satt vi där skit länge och bara snacka. skitmys! sen så gick vi och letade efter gallerix as länge och tillsist efter att ha frågat många så hittade vi det och jag fick min julklapp, en affish på zac efron, tack guse! sen åkte vi hem och vid sju tiden så drog jag till ica och mötte mimi, gick hem till henne och hämtade film, gick till ica och handlade lite och sen gick vi hem till johan. först fixade vi/dom/han massa med ormarna och sköldpaddorna sen satte vi oss och kollade halvt på saw 2, sen åt vi och efter maten satte vi oss och kollade på 1408. jag var hemma igen strax efter två och nu är jag uppe och faktiskt inte alls trött, as bra juh. + att inatt drömde jag en dröm jag inte ville vakna upp från, den var skit rolig att drömma.


jl

asså orka

jag har kommit på en sak, allting bara försvinner för mig just nu.. jag som tyckte det räckte med att vänskap i alla hörn började tyna bort, men nejnej nu hittar jag inte min ipod heller har letat i typ 10 minuter efter den men den finns ingenstans, sen imorse hittade jag inte mina leggins (tror dom ligger i tvätten men ändå) vad står på tur? iaf så måste jag hitta min ipod, jag har inget val, jag ska ha fram den. slut pratat om det, jag ska ta och sura för mig själv nu framför tv OCH datorn. hejdå

jl

tell me knäppis

rubriken säger hälften, asså guse jag blir sur på dig snart! säg vad du vill ha i julklapp!? du anar inte hur jävla svårt jag har det, går typ och funderar på vad jag kan köpa till dig hela tiden, så säg för guds skull nånting. snälla? [aa] men just nu sitter jag faktiskt inte och funderar på det, konstigt nog, funderar snarare på vad som sker imorgon. kanske åker hem till farmor och farfar och socialar mig lite med dom eller så åker jag någonstans och kollar på julklapp till guse, kanske om jag hittar något annat till någon annan också. vi får se helt enkelt. inte så kul att åka in till stan själv kanske men det blir lättast om jag ska kolla på julklappar, och måste hitta till den där nedrans affären isåfall, en affär jag inte nämner vi namn för det är en hemlis för det kanske inhandlas julklapp till guse där så jag håller käft om den saken, haha. guse jag ber dig en en gång, säg något iallefall, för din kompis skull? haha! håller tummarna på att du säger något så att du vet det, och alla andra.

jl


julavslutning och en titt på tapeter

idag var det julavslutning, äntligen säger jag bara. nu slipper man skolan några veckor, ska bli riktigt skönt. när vi slutat väntade jag i skolan en stund med pontus, andré, david och cristo, andré segade sig lite (förlåt) haha. sen gick jag hem tillsammans med dom, asså inte hem till någon av dom, bara tog sällskap med dom. sen när klockan blev strax innan tre så tog jag med mig fanny och gick till mammas jobb så åkte vi iväg och kollade på tapeter, det blev inga köpta såklart men jag fick nya idér om mitt nya rum och hittade något som även mamma föll för. så vi får väll se, det gäller bara för broshan att ta alla sina saker så att vi kan börja. längtar som fan tills det är klart! iaf sen åkte vi hem till farmor och farfar och fikade, sen åkte vi hem och det har inte hänt så mycket mera. :)

jl

blogg är intressant men tråkigt, eller något i den stilen

varje gång jag inte har något att göra tänker jag "äsch jag tar och bloggar" men när jag väl tänker göra det så blir det "äsch orka blogga" och där har ni anledningen till att jag typ aldrig bloggar längre, liksom man orkar inte, man börjar tröttna. man har perioder, jag tror alla som har blogg fattar, eller?
igår var jag iaf inne i stan med guse efter skolan, vi kollade runt i affärer och fikade, det var härligt såklart. sen idag hade vi klassens dag, det började i skansen och slutade på gamla stans julmarknad. dagen kan jag sammanfatta med 4 ord; kallt, jobbigt, lite roligt. haha! sen gick jag hem och satte mig för att värma mig lite så ja, sen gick jag ut med fanny och mimi på en promenad och såklart även fast jag satte på mig sockor åallt så frös jag, cpkyla! tycker det kan bli sommar seriöst, but dream on!
imorgon är det iallefall julavslutning, äntligen, det är det jag gått och väntat på ett tag nu. komma bort från alla och alla stress oshit, tack och lov att det finns lov då man kan vila ut! det ska bli så härligt, bara snön kommer så blir det väll ännu roligare, haha.

jl

parlamentet - björn gustavsson



man kan inte sluta le åt honom, han är så sjukt roligt.
tycker jag iallefall och jag bryr mig inte om vad ni tycker!

jl

1 vecka kvar till den efterlängtade julafton

hemma från skolan idag, vaknade med världens huvudvärk så jag valde att ligga kvar i sängen och sova. sen andra gången jag vaknade satte jag på en film och kollade på den, nu har jag även hunnit äta oså, mår lite bättre nu iallefall och imorgon måste jag till skolan för att försöka bli klar med min vante i slöjden. på onsdag har vi klassens dag och vi ska in till skansen, låter inge lockande ärligt talat för vi ska typ julpyssla där, sen när vi slutar ska jag träffa guse och så ska vi ta en fika. snart är det iaf torsdag och då har vi julavslutning sen slipper vi skolan i typ tre veckor, eller? jag har bara köpt en julklapp och jag vet inte ens om det kommer att ges, det är en vecka kvar så det gäller att fixa fram lite money och iaf inhandla nån liten julklapp åt dom som betyder mer än andra. det är skönt nu innan lovet för då har man inga läxor och inga prov att plugga till, fett skönt! men nu orkar jag inte blogga mer och jag har inte ens något mer att blogga om. så tjiiing!

jl

lite kort om gårdagen

allting inleddes bra, god mat, bra uppträdande och trevligt sällskap, och vad som hände sen ska vi inte prata om.. skjuts hem fick jag och mamma iallefall. och jag vill tacka mina bröder för att dom finns! nu är johan ute ur huset, det känns rätt tråkigt faktiskt men ändå ska det bli kul att få ett nytt rum, längtar tills det är klart! idag har jag inte gjort ett skit, riktig slappdag har det varit idag faktiskt, men det behövs det med.
kolla bilddagboken om ni vill ha bilder från gårdagen [pennie@bdb] om drygt en timme ska jag kolla på "shall we dance?" på 4;an och innan dess kanske parlamentet. imorgon är det skola vilket jag inte ser fram emot men men, nu orkar jag inte blogga mer så, ciao!

jl

lite mer

föresten så fyller NANNA år idag, 15 hela år, stort grattis till henne. och vi hoppas hon får en bra födelsedag!

+ att imorgon typ flyttar broshan min från huset och då menas det med att jag ska få hans rum, men först måste det fixas så det blir som jag vill ha det! :D

+ att jag vill ha piercing, 2 till i höger örat, 1 liten i näsan och kanske navelpiercing. jag ska tjata lite på mor min och så får vi se hur det blir med den saken.

+ på torsdag får jag jullov och då är det bara 4 dagar kvar till julafton och på julafton är det bara 1 vecka kvar så är det nyår och sen är allt det över.

jl


uselt

jag har inte skrivit här på as länge nu, jag vet. dåligt gjort! men jag orkar inte, det har inte varit den bästa veckan om man säger så men kan berätta lite iaf, i måndags var jag med mimi, ruggmyskel HAHA <3 , i onsdags fick jag reda på att jag höjt mitt bildbetyg till VG sen spelade vi 3-3 i en träningsmatch mot rotan och jag gjorde vårt första mål. i torsdags var det lucia och det var väll sådär, skolans tåg var ovanligt stort och det var många som sjöng solo utom lucian. igår fredag var alla nior i skolan på naturhistoriska riksmuseet och kollade först på cosmonova och sen så skulle vi svara på massa frågor sen på kvällen spelade jag match med DJ vi förlorade med 0-1 mot råsunda. sen har jag inget mer jag minns och vill berätta. nu ska jag snart fixa mig och ikväll blirre julbord på nacka strand med mamma, frida och birgitta. jag hoppas jag har orken på min sida och börjar blogga aktivt igen, men räkna inte med något. hejdå :)

jl

sitter i skolan

haha, jag tror ni hittar dom trögaste lärarna på våran skola. skulle just göra ett so prov på mitt språkval och ja somsagt så går jag på ett spec ställe där jag får göra vad jag vill så jag gjorde ett G-prov i so. och trög lärare asså seriöst, jag fick sitta i ett rum alldeles själv med min so mapp där alla svaren fanns. ååh seriöst jag stör mig på lärarnas lilla koll, dom borde skärpa sig men ändå inte. för det var ju bara bra för mig eftersom jag typ inte kunde något *blinkblink* men nu ska jag vara duktig och plugga andra so uppgifter innan lektionen tar slut och jag får gå hem.

jl


orkaaaaaaaaaaaaaaaah

fortfarande lika nere. huvudet är cp, jag är cp, allt är cp! son kan brinna upp, jag orkar verkligen inte den. men ska typ lägga mig i sängen och göra lite snart iaf. det behövs seriöst. förlåt för allt klagande men jag har inte tvingat er att läsa! sådetså.


jl

ont i huvudet gör allt mycket svårare

jag ooooooooooooorkar inte med något just nu. har en massa so som bör göras men med mitt onda huvud så funkar det inte att ta upp böckerna ur väskan och arbeta flitigt. jag mår för dåligt för det just nu men måste ändå ta tag i det för jag vill inte sumpa det där G;t jag har.

idag följde jag iaf med mimi hem till henne efter skolan och vi gick och asgarvade på vägen, asså seriöst men vår humor sög! RUGGMYSKLER, hahaha, det är nog bara jag och mimi som fattar! jag garvara fan åt det fortfarande, det var det roligaste på hela dagen, tack mimi <3 sen när vi var hemma hos mimi så fick jag en ny favorit, kevin, hennes lillebror. jag bara älskar hans skratt och hans beteende. först stog han och hoppade framför mig, jag ba "mimi vad vill han" och mimi svarade "han vill att du ska lyfta upp honom" och jag gjorde ju såklart som han ville då men han ville snabbt ner så sprang han bort till maria, mimis äldsta lillasyster, och tog chips sen sprang han tillbaka till mig och ville att jag skulle lyfta upp honom igen och så gjorde han typ tio gånger, så söt han var! sen när jag rörde han på huvet så sa han "aaajje" sen gjorde jag så typ två gånger till och han sa samma aj varje gång. sen är han fett gullig när det gäller sig att visa sig i cam, för han sitter typ och vinkar och massa till sig själv. och när man tar kort med honom på mobilen så säger han efter "visa". asså mimi, din lillebror asså, han är cute! sen gick jag hem och åkte med pappa och åt och nu sitter jag här, ska snart ut med hunden en sväng, sen ska jag plugga so! skitsägerjagbara. hejdå!

jl

godnatt

nu ska jag sova så godnatt alla där ute :D
image52
jl

match resultat

hemma igen från rotebro, matchen slutade 4-5 till åkersberga. det var en sevärd match, det var både spänning och dåliga dommare. censie fick in två mål och en assist, duktigt, antonia två assist (+ en utvisning som inte var hennes) och sen tror jag det var carro som gjorde ett mål och sofia assisten + ett självmål av deras målvakt. :) lite inte på det jag just sa, jag är bara säker på det där med censie och antonia, haha. men nu ska jag rosta mackor till middagen, så jag bloggar nog senare. iof ska jag plugga, men vi får se om jag hinner. ciao

jl


sista dagen på vecka 49

jag är vaken, nyduschad och förkyld. jag hatar att vara förkyld och vill bli frisk NU! jag ska snart föna håret och fixa mig lite sen ska jag ut med fanny. sen får vi se hur mycket klockan är, och om det är så mycket så att jag kan gå till tåget och åka till rotebro så gör jag det, om inte pappa snällar sig lite och skjutsar mig vilket jag inte tror men ändå. matchen börjar typ 14.30 töjnan-åkersberga. japp men nu ska jag fixa mig, bloggar om resultat sen när jag kommer hem och då ska jag även plugga so x2. hejdå! :)

jl

jag ska försöka sluta klaga har jag bestämt

vad klagar jag för egentligen, jag har det otroligt bra tillskillnad från dom barn på denna video. det är nästan hemskt hur det kan vara sådan skillnad. och att vi här i sverige klagar för ingenting när dom där nere dör för att dom inte får den där äckliga skolmaten vi slänger. typ.
jl

grease <3


kollade på grease just, och jag bara älskar dom här delarna ni har här över. :D
summer nights får mig att tänka på femmans skolavslutning då vi sjöng den låten tillsammans med 5B, sen hade vi delat upp det så killarna sjöng när danny sjöng och vi tjejer sjöng när sandy sjöng. det var tider det. tider man verkligen saknar!
titta, lyssna och njut.

jl

ticktack

för  att du fick mig att må bra i alla fall för stunden,
men de kommer aldrig ske igen,
så jag raderar den sekunden.

jag har inte satt igång med skrivandet än jag hann inte för det blev middag och jag gick och åt lite. sen så började vi snacka (jag, mamma och pappa) om hur mamma hade haft det i amsterdam, hur varmt det var, vad dom ätit, vad dom gjort osv. sen hämtade jag kartbok och mina gamla geografi böcker från mellanstadiet och så började jag kolla i dom vilket var väldigt kul för under tiden på mellanstadiet var geografi det jag var bäst på och det jag tyckte var roligast. så ja jag är stolt över alla bra komentarer ulla skrivit i dom. jag saknar den tiden lite faktiskt. sen så började dom även prata om vart vi skulle åka med husbilen och ni vill inte veta alla ställen jag vill till, det blir mycket bensin pengar om vi ska överallt som jag vill, haha. nej nu har jag inte tid med bloggen längre, plugget ligger på bordet och vill bli avklarat.
så adjöss IGEN!

jl

glöm mig aldrig helt för jag kommer aldrig glömma dig

idag vaknade jag halv tolv, fick en riktigt bra sömn inatt och det var bra. jag vaknade inte av smset jag fick 06.43, det var meningen att jag skulle vakna men robin lyckades inte sån tur var, haha! jag gick upp och satte mig vid datorn och började skriva på min idrott&hälsa uppsats som ska vara inlämnad på måndag. jag vart inte riktigt klar, ska fortsätta alldeles strax. när jag skrivit en del så tog jag en paus och gick med mamma till kista för att köpa halstabletter för min hals har inte blivit riktigt bra ännu så jag får äta halstabletter i mängder nu för att försöka få den bra. nu kollar jag på tv och ska snart  ta tag i uppsatsen igen, sen ska jag plugga lite so också, känner mig så duktig. imorgon ska jag til rotebro hallen och kolla på mitt eget lag möta åkersberga. men nu ska jag fan ta tag i pluggandet igen seriöst, jag får inte bara säga att jag ska det, jag måste göra det också. så adjöss!

jl

inlägg efter inlägg

jag är vaken men funderar fan nästan på att sova nu, sitter typ inte och gör ett skvatt eller jo, jag lyssnar på musik, chattar med robin och tycker guse kan komma tillbaka och vara social. sen är jag hungrig också men orkar inte gå och fixa något att äta för jag ligger så skönt! nu kom typ grannen hem, eller man hörde en bil köra ner på deras lilla grusväg och bildörrar smällas igen, vilket inte är ovanligt. dom brukar störa mig när jag ska sova, inte för att jag försöker sova nu men ändå, klaga får man aldrig nog av. och mitt upp i allt kollande på bilddagboken hittade jag denna snygga mobil, seriöst visst var den fin? jag skulle inte banga att äga den asså, haha. men jag är nöjd med den mobil jag äger nu också så det ska jag iallefall inte klaga på. [a]
image51

jl


'the worlds greatest'

det är inte dig jag menar nu om du tror det, för jag tror du tror det men det är inte det, det är en annan det handlar om, och du vet ingenting om detta så.. iaf så nu ska jag börja med detta inlägg med att skriva av mig lite grann för det är just det jag behöver nu typ, och den som känner för att bry sig, var vänlig att läs och komentera.
 varför fäller jag dessa tårar? varför fäller jag dessa tårar på grund av dig? det är en frågor jag gärna skulle vilja ha svar på men som jag säkert aldrig kommer få svar på. det finns inget facit och jag kan inte fråga dig rakt ut om allt jag är osäker på. för hur ska jag kunna lita på dig, jag vill, men någonting i mig säger nej. någonting stoppar mig på vägen och säger nej det är inte meningen att det ska vara såhär. halva jag vill att det ska vara som det är, jag är lycklig så länge jag har dig vid min sida. men andra halvan säger, det är ingen idé, ge upp. det kommer ändå bara fortsätta såhär så det är du som bara mår dåligt av det. jag vet inte vilken sida jag ska 'lyssna' på just nu, det känns som själen står någonstans i mitten av alltihop och tvekar. funderar men kommer inte på något bra slut, eller själen kommer helt enkelt inte på vart den ska hamna, vad som kommer kännas bäst. det finns liksom bra anledningar till båda sidor, men båda har även sina dåliga anledningar och det är just dom man vill glömma för stunden, eller helst av allt.. glömma för gott. du vet inte vad du har gett dig in på, jag vet inte vad jag har gett mig in på. men någon gång ska detta sluta, någon gång ska jag försöka få veta sanningen och någon gång ska jag lära mig reglerna. men en sak, du vet allt och jag vet inget, tänk på det. så kanske vi ses en gång då jag känner för det. -jagsaknardig-


från sak till sak. ikväll befann jag mig hemma hos wärre&keso vilket var trevligt. det bjöds på middag, det var gottigottgott man tackar. sen så var jag mest med wärre(perre, haha fick bara lust att rimma i allt det tråkiga, förlåt) vi kollade på film men det slutade med att vi inte kollade klart på den utan gick ut till dom andra och körde 'snurra flaskan' det var väll lite kul sådär, men problemet var ju att jag typ bara kände wärre&keso ordentligt så jag hade ju inte direkt något att fråga dom andra. men men så kan det vara ibland. sen så gick jag och wärre in i hennes rum och satte oss vid datorn en stund sen gick vi ut med deras lille hund, min bästis, sen gick vi och satte oss vid busshållsplatsen för att vänta på min buss.
 och en sak jag tycker väldigt mycket om här i livet är att sitta bredvid min allra bästa vän på en bänk i mörkret och prata om allt mellan himmel och jord, det som bara hon får veta och det som bara jag får veta, hemligheter, visst andra saker också men. det vill jag bara tacka dig för guselina, du är en av dom bästa jag har och jag har inte råd att förlora dig, du hjälper mig vad det än är för problem jag har. ibland fattar jag inte hur du lyckas få mig att le när jag är nerdränkt i tårar. jag älskar dig. iallefall sen mitt upp i allt prat så kom bussen och jag hoppade på den och åkte hem och nu sitter jag här och tänker på saker jag inte borde tänka på och saker jag inte tänker ta upp här. snart ska jag gå och borsta mina tänder och ta datorn upp i sängen och lägga mig där innan jag ska sova. nu fick ni veta lite grejs som hänt mig och nu orkar jag inte blogga mera, det blir nog mer imorgon. så godnatt, ha en bra natt!

jl

falska människor är inget att ha

vad fan är det du har för problem seriöst? du är inte den du tror att du är, du är inte cool, du är inte något. din nivå hos mig har blivit lägre, det ska du veta. du är så falsk, jag förstår mig inte på dig. tänk på vad du säger innan du säger det, för allt du säger är så jävla stört. hur vågar du ens säga något sånt? du vet ju själv att du inte klarar det, att det inte är sant osv. asså seriöst, du måste fan ha någon sjukdom av något slag. störd är väll det minsta man kan kalla dig. jag hatar dig mer och mer för var dag som går, snart är det förlorat och jag bryr mig inte alls om det.

jl

tillbaka i skolan igen & helg

fredag idag vilket är väldigt härligt. var tillbaka i skolan igen efter två dagar som sjukling. jag hade tydligen varit saknad, haha nej men iaf av mimi och andré. det var lite roligt tycker jag. dagen började med femtio minuters idrott vilket inte var det bästa eftersom jag fortfarande var lite halvt sjuk + att jag har nått så enormt ont i mitt knä inklusive lår så jag tog det väldigt lugnt. sen gick jag till luckan och köpte frukost eftersom jag inte kom upp i tidigt vilket inte alls är ovanligt nu förtiden. sen så var det so, jag, mimi och andré satt mest och snackade så den lektionen var slapp. musiken var även den slapp, det hände inte så mycket, vet inte riktigt varför. sen var det matte och eftersom jag inte var där igår var jag tvungen att göra någon diagnos vilket jag värkligen inte hade räknat med och jag var inte sugen på att göra det heller, vart inte klar med hela och tydligen får jag inte fortsätta nästa gång, uselt. sen var image48det lunch, korv med bröd, bröden var slut så jag fick nöja mig med en korv men det gick bra för var inte hungrig eftersom jag ätit två mackor några timmar innan. sen var det bara en lektion kvar, språkval, fick lite gjort på idrotts uppsatsen, kunde ju ha gjort mer men så blev det inte och jag har mina anledningar. nu är det bara att se fram emot att göra två so grejer + att göra klart idrottsuppsatsen tills på måndag, jippi! ikväll blir det nog att dra hem till guse&censie, ska bli kul (förhoppningsvis) haha. men nu orkar jag inte mera. så hejdå!

jl

ett inlägg tillägnat min vän

plötsligt sker det man inte vill ska ske. då man tror allting är bra, man är glad och tycker livet är en fest så sker det misstag, misstag alla människor någongång gör. ingen människa på denna jord slipper undan ordet misstag. så du är inte ensam om att någongång må dåligt. men tänk inte på det, tänk på något annat. det finns andra saker att tänka på, andra och mycket bättre saker. det skulle vara bättre för dig och det vet du nog själv om du bara inser det. det kommer bli bra, allt löser sig någongång om man bara kämpar och vill att det ska bli bra och jag vet att du vill att det ska bli bra så ge inte upp, sluta inte kämpa. var stark, våga säg det du tänker på, våga, fega inte ur. det är allt du har att tänka på och du vet att jag finns här om du vill prata, jag kommer alltid finnas, jag vill alltid finnas. jag tycker inte om när vänner mår dåligt. jag vill att dom ska må bra och vara glada, mina kompisar är för bra för att fälla tårar, såärdet. du är på rätt väg nu min vän, jag märker det på dig, fortsätt så. ge inte upp. jag kommer hålla tummarna för dig imorgon, jag lovar dig. allt kommer bli bra!

jl


"asså jag fattar noll"

jag är trött, jag har ont i knäna och halsen. ska snart tvinga mig ut och gå en sväng med hunden, känner att jag behöver frisk luft och sen måste jag ut med henne också. längtar till imorgon, längtar till skolan för engångs skull, vet inte riktigt varför men känner bara för att komma tillbaka igen. sen vill jag åka och hälsa på på praoen också men det känns förtidigt, har liksom nästan precis lämnat dom så åker nog dit lite senare. ikväll blir det efterlyst tror jag, om jag inte ska sova tidigt, får se! känner mig så ensam och tråkig, vill ut och träffa folk men det kan jag ju inte, får får jag nog inte heller. men imorgon hoppas jag på att få göra något efter skolan iallefall. men på söndag blir det ingen match för mig, har allmänt mig som frånvaro redan så det är bestämt. jennie är åskådare, tyvärr men sånt måste man vara ibland också! det är nog bra att jag tar en paus från innebandyn ett tag, för mitt eget bästa. men ska nog ta tag i att träna lite själv, ut och jogga nångång då&då tror jag. vi får se, nu ska jag tänkta på hunden, hon behöver kanske gå ut redan nu. tjingtjing!

jl

galen eller bara lite beroende, det är frågan

image47Zachary David Alexander Efron
18 Oktober 1987







the worlds greatest

jl

varför måste man ha en rubrik?

image45
image46
ja jag är sjuk idag igen om ni inte fattat det redan. jag har haft tråkigt hela dagen, egentligen skulle jag gått till skolan men när jag väl vaknade så gjorde halsen super ont och jag valde att ligga kvar i min varma säng. har inte gjort något speciellt idag mer än typ chattat, haha. imorgon ska jag till skolan, pallar inte vara hemma längre. vet dock inte om det är en så bra idé att vara med på idrotten, måste iallefall till den för måste ha pappret som man skulle gjort under praoen som jag tappat bort. sen vill jag se hur skolan blev efter att lärarna målade den i tisdags. synd att inte jag och mimi fick måla den, den skulle blivit snyggast då lugnt! men men nu ska vi inte klaga. imorgon har censie tydligen tjejmiddag också så får se om jag kanske åker dit, beror lite på, jag vill dit men jag får se vad jag känner för. sen på söndag är det match mot åkersberga och jag har bestämt att jag bara ska bara åskådare, jag har mina anledningar också. men nu har jag inget mer att skriva. bloggar kanske lite senare ikväll, om ni har den turen, det får vi se då, hejs!

                                                                                                                                                                                               jl

ett stort tack till princess

som ni nog ser är min blogg asfin nu, den är fixad av princess (pimpXprincess.blogg.se). jag är skit nöjd och tycker den vart skitsnygg, så tacktacktacktacktack och ännu mer tack princess, exakt vad jag behövde! <3

jl


äkta kärlek är något alla söker.

En tjej frågar sin pojkvän;
 Tycker du att jag är söt?
Killen svarar då; 
 Nej.
Då frågar tjejen;
 Tycker du om mig?
Killen svarar även denna gång;
 Nej.
Tjejen tittar sorgset ner i marken, men fortsätter att fråga;
 Om du fick välja livet eller mig, vad skulle du välja då?
Killen svarar att han väljer;
 Livet.
Tjejen börjar då gråta. Och säger;
 Så du skulle inte ens sakna mig om jag dog?
Killen svarar liksom dom andra frågorna;
 Nej.
Tjejen blir ledsen och började gå därifrån, men killen springer efter, tar henne i armen och säger lugnt;
 Jag tycker inte att du är söt, jag tycker att du är underbar! Jag tycker inte om dig, jag älskar dig! Jag valde livet bara för att du är mitt liv och jag skulle inte sakna dig om du dog, jag skulle redan vara hos dig då.

jl


Zac <3 Vanessa


dom är bara för söta, men Zac är den sötaste :)


jl

bloggdesign och nya färger

känner mig så duktig, ändrade deisign på bloggen vilket ni kanske märkt, och sen så klarade jag, alldesles själv, att byta färger lite här&där. duktigt gjort av mig tycker jag. nu är det bara att hitta någon som kan göra en bättre bloggdesign åt mig, någon som kan hjälpa mig att få in en bild högst upp på bloggen, alla har det men ingen kan hjälpa mig!? snälla, kom igeeeeen.

jl

det kunde varit bättre

tänk vad tråkigt man kan ha när man är sju, jag har absolut ingentng att göra. jag ligger fortfarande i sängen och nu har jag börjat få ont i nacken också för att jag ligger cp. fanny ligger också här och sover. mysigt värre, haha ne skoja. sen kollar jag på tv, men det är inget roligt där och jag tänker inte säga vilken kanal som står på för det är min ensak. kan ingen rolig människa logga in på msn eller något så jag får LITE kul åtminstonde.
jag har trååkigt!
image43
jl

sjukis mitt i veckan

rubriken säger allt, jag har blivit sjuk. jätte ont i huvudet och halsen svider som fan + att jag har ont i magen, det suger. så nu ligger jag i min varma säng och håller på att hungra ihjäl, har inte ätit förens igår vid typ fyra då det blev en liten macka. jag vet inte varför jag knappt äter längre, det bara blir så. när jag väl är hungrig kan jag inte äta och när jag kan äta är jag inte hungrig längre, så.. men ska snart göra mig nudlar iaf tror jag. sen ska jag nog kolla på film och vila. bloggar nog senare i brist på annat att göra, så vi hörs väll då antar jag!

jl

det är bara att inse killar!

när en tjej är tyst:
så snurrar det miljontals saker i hennes huvud.
när en tjej kollar dig med ögonen fulla av frågor:
så undrar hon hur länge du kommer stanna vid hennes sida.
när en tjej svarar:
jag mår bra. efter några sekunder, mår hon inte alls bra
när en tjej kollar på dig:
undrar hon vad du tänker på.
när en tjej ringer dig varje dag:
då söker hon din uppmärksamhet.
när en tjej smsar dig varje timme:
vill hon att du svarar iallafall 1 gång.
när en tjej säger att hon älskar dig:
då menar hon det.
när en tjej säger att hon inte kan leva utan dig:
då har hon tänkt klart & vill att du är hennes framtid.
när en tjej säger att hon saknar dig:
så kan ingen i världen sakna dig så mycket som hon gör.


jl

låt mig bara vara ifred

image41
där har ni den fiiiina bilden jag gjorde i paint som ska föreställa hur simon satt/hade sina ben.


just nu är allt skit,
jag orkar ingenting
och jag vet inte vad jag ska göra
eller vad jag ska tro,
 orkar inte med detta längre.
 jag vill att en person ska inse en viss sak,
 jag orkar inte spela ett spel och hoppas på tur.
jag vill leva med sanningen i huvudet och
 inte några förvirrade fuckade tankar hela tiden,
 snälla sluta göra såhär,
 du kanske inte förstår hur mycket du sårar och förstör!?
 gerrey bara, och börja va seriös, var ärlig,
 det är allt jag ber dig om så uppfyll det,
jag uppfyller så mycket för dig.


jl

- jag tycker om dig

sitter i datasalen och har no lektion, gör absolut det jag inte ska för jag vet inte vad jag ska göra riktigt. men men, that's it! imorgon är det match och jag är tveksam om jag ska spela pga knät. just nu har jag AS ont i huvudet också men jag ska nog troligtvis träffa guse efter plugget, eller ja vi får se. den här lektionen slutar 14.25, sen har vi språkval och slutar skolan kvart i fyra vilket är jätte tråkigt och tröttsamt. vill nog mest bara sova nu!

simon och mitt samtal när han satt gayigt;
jennie - seriöst, vad gayigt du sitter simon.
simon - men jag sitter så här när jag är kissnödig.
jennie - ööh, va?
simon - ja, jag liksom håller in kisset då.
jennie - hm okej, är du kissnödig?

(tyvärr så kan jag inte ladda upp den fina bilden jag gjorde av simons ben,
vet inte varför men det funkar bara inte. laddar upp den här när jag kommer hem!)


jl

nu sitter jag i skolan igen efter två veckor

jag fick böta för att sitta upp och vänta på mamma igår kväll för när jag väl skulle gå upp så lockade det mig verkligen inte att kliva upp och börja fixa mig för att sedan gå väg till skolan i regnet. utan jag gick upp alldeles försent och kom inte ut förens klockan var åtta och det är då so lektionen börjar liksom, så när jag väl var framme i den tråkiga skolan igen så var klockan cirka tjugo över men läraren sa inget och det var som vanligt igen tråkigt nog. piss väder säger jag bara, hatar regn, det får hellre snöa! nu har vi rast till klockan elva då vi har engelska. sen efter skolan får jag se vad som sker, man ska somsagt aldrig ha förstora förhoppningar! men nu orkar jag inte skriva mer (ovanligt, jag vet) hejdå

jl


det blir "sent" för mig idag

vad gör jag uppe..? jo jag väntar på mamma som kommer hem "snart". planet landar om cirka trettio minuter på arlanda. måla naglarna har jag inte gjort ännu, slö som jag är men det kanske blir inom kort vi får se om jag tar mig ork till det. ska nog snart ta och lägga mig i sängen med datorn. men jag ville bara att ni skulle veta detta hejdå. [a]

jl


ge mig sommar igen

tvn står på, inget mer än ettan och jag vet inte varför för jag kollar knappt. vet inte vilket program eller något men en låt spelas där just nu och början på den låten fick mig att tänka på öland. när vi satt på "snus" baren eller ja, och det var en kille där som satt och sjöng och spelade gitarr och han sjöng ungefär som början av den där låten. jag saknar sommaren, då var allt så lätt och kul, inga problem fanns och jag var lycklig, allt det har försvunnit nu, ge mig sommaren tillbaka, jag saknar den och det! :(


image39
gud asså vad ashley och mary kate olsen är söta, jag vill se ut som dom!
seriöst jag älskar allt med deras utseende. och jag älskar bilden nått så sjukt också.

(ashley och mary kate får mig också att tänka tillbaka på sommaren, frida fatter nog varför.)

jl


inte så mycket att läsa

hejhoppgummisnopp! idag vaknade jag vid halv tolv tiden av att pappa kom in i mitt rum, jag anmälde mig som frånvaro inför träningen och sen gick jag upp och satte håret i toffs sen åkte jag och pappa till willys och handlade, sen åkte vi till statoil och köpte påfyllning till mobilen. sen kom vi hem och jag satte mig vid datorn och drog inte från den förens fanny började gå runt i mitt rum och jag trodde hon behövde gå ut, men när vi väl var ute så icke! när jag kom hem och in från kylan igen så satte jag mig vid datorn en stund till innan det var dags att göra middag, jag och pappa hjälptes åt och det blev mums. sen gick jag ut med fanny igen och när vi kom hem så badade jag henne så nu är hon ren och fin, luktar gott gör hon också och det var verkligen på tiden, haha. sen var det min tur att bli ren så jag tog mig också ett bad, efter badet tog jag en ansiktsmask och nu sitter jag här igen och kollar på tv, ska snart ta tag i disken och sen måla naglarna. tack och hej nu har ni fått en kort sammanfattning om min söndag. ikväll vid elva tiden kommer somsagt mamma hem ifrån amsterdam och imorgon är det skola igen, boring!

jl


Rihanna ft Ne-yo - I Hate That I Love You


jl

hatar att komma på en rubrik

nu har jag inte skrivit på länge igen, ajjabajja! i fredags var det sista dagen på praoen, usch kommer sakna stället och männiksorna något så sjukt mycket. omdömena var bra men dom hade stavat mitt namn fel men det får man ta. vi fick glass när vi gick hem vilket var gott. jag mötte wärre vid sollentuna station och vi åkte hem till mig för hon skulle sova hos mig, kvällen spenderades mest framför tv/datan, fast vi var även på mc donalds och i kista en snabbis, sen gick vi och la oss vid typ tre tiden och vaknade vid tolv och då satte vi på göta kanal sen när den var sluta åkte wärre inprinsip hem, tack för den tid vi spendera tsm älsklingsbästis. sen så duschade jag och sen gick jag och pappa till farmor och farfar där vi åt middag, sen gick vi hem vid halv nio och sen dess har jag suttit och kollat på tv och kollat runt på internet lite. nu ska jag snart sova, imorgon tror jag det inte blir någon träning för mig. ska plugga lite och sen ska jag och pappa åka och handla sen ska jag laga middag åt oss. sen vid elva tiden kommer mamma hem från amsterdam, får se om jag är vaken då. sen på måndag är det skola som gäller, bajs! men men nu har ni fått en uppdatering, tjing!

jl

RSS 2.0