S N Ö Ö Ö : (

så lätt slapp ni mig inte måste bara säga KUL jag ska till ett ställe som det snöar på, fick just veta det, kuul! men jag tänker inte ha med mig vinterjackan, nejnejnej. får frysa ihjäl om det skulle vara så.. kan ta med mig den lilla solen vi har här i sthlm upp dit. det låter bra, nu ska jag tänka på att bära ner väskan, pusshaj för andra gången! <3

d e t s i s t a f r å n m i g i n n a n d a l a r n a

det här blir sista inlägget innan dalarna, har beslutat med sandra att ta 27 tåget istället för 42 tåget. "var i tid" löd hennes ord liksom alla andras. haha.
jag tror jag har fått med mig allting nu, och ja jag är asnervös. men det ska vi inte prata om, sandra sa också meningen "tänk dom 10 sista minutrarna på tåget" man ba tack för stödet underbara vän, haha ne skoja! men på tåget ska jag lyssna på ipoden och läsa massa, har en tidning, en bok (som jag måste läsa ut pga svenskaläraren) och sen en läxa som vi har läxförhör i på måndag. så jag har ju en del att göra, i stan måste jag även köpa tuggummi, annars kommer jag dö.
jag vet att ni kommer sakna mig, men jag finns på mobilen. men tyvärr kommer jag bara kunna smsa som mest med dom som har comviq *kollar på sandra* men låna philips mobil när du är med han och messa med mig darling! :D
iallafall det där med att sakna, ni kan få en underbar låt här och lyssna på medans jag är borta. och ni.. jag lovar att inte dö, jag ska ha askul och det hoppas jag ni också kommer ha, pusshej ta hand om er!

v ä r l d e n s b ä s t a m o r f a r

glömde skriva

GRATTiS MORFAR <3

man får ju inte glömma när världens bästa morfar fyller år
har även ringt honom och han blev jätte glad :)

d a l a r n a t o d a y

och så var det den stora dagen, den tjugonionde oktober, den dagen jag ska sitta på ett tåg tre timmar ensam för att sedan hamna uppe i dalarna. tåget går från centralen kvartitvå så jag har lite tid på mig iallfall, jag har redan hunnit duscha och lite sånt. men jag vill ha god tid på mig, ska även åka in en timme innan så att jag är säker på att jag vet vart tåget ska gå och lite sånt.
mamma är så söt, hon hade satt upp en lapp på badrumsspegeln "glöm inte tågbiljetten" sen utanför mitt rum hade hon lagt en lapp och hundrakronor på lappen stod det "ifall du vill äta i stan eller på tåget" kan man ha en bättre mamma egentligen? nej jag tror inte det. min mamma är bäst, punkt slut. träffade henne även nu för en stund sen och pratade med henne för hon skulle till jobbet, hon hade varit ute med fanny. och hon är lite rolig också, haha, tänker dock inte skriva ner här vad hon sa!
nej nu måste jag fixa lite till, back to work. puss!

uppdatering 10.39: jimmy ringde nyss och jag förklarade att jag skulle till dalarna och lalala efter ett tag säger han "amen hälsa sebbe då" och jag frågar såklart vem sebbe är och trodde det var någon av hans kompisar som bor där uppe men han säger sen som att det skulle vara min kompis "ja sebastian" sen slår det mig att han menar andreas eftersom vi snackade om honom på msn förut, och jag säger då "han heter inte sebastian utan andreas" han ba "juste så var det" haha, underbarabror.

s o m m a r e n 2 0 0 9 n ä s t a

sommarminnen, <3
slänger upp en sommarbild eftersom det har regnat så mycket idag så att jag fick små vattenpölar i skorna, inte så konstigt eftersom det är två feta hål i sulan men iallafall.. för den som inte ser så är det jag och frida i ett fönster någonstans inne i stan en sommarkväll då vi var någonstans på en gata med massa pojkar, bla R. ibland saknar man den pojken, men när man väl gör det så inser man att han var en av alla andra idioter, fast söt var han iaf! haha. (och det var det som räknades i somras)
nej jag vill ha sommar, en ny sommar dock inte den som var även fast jag och frida hade ruskigt kul men nej den får inte återupprepas för vi gjorde mycket vi inte skulle gjort, som vi säger - vi tänkte aldrig.

snart ska jag tänka på refrängen, borsta tänderna, packa lite till och sova. sen imorgon är det bara upp och hoppa, duscha, packa det sista och fixa en massa, imorgon bär det av. ni får messa mig för ska sitta på ett tåg från 13.44 - 16.47!

h a r d w o r k w o r k

idag hände lite allt möjligt på jobbet eftersom jag somskrivet dubbelpass, orkar tyvärr inte skriva så mycket. men ni kan väll få veta att det blev kaos, ett cpbarn flörta med mig, jag blev "mobbad" på ica, haha. nu hålle jag på att packa. går det bra? nej det kan man inte säga, orkar liksom inte packa. nej nu har jag inte tid, måste packa. skärpning. skriver sen pussen.

t i s d a g

godmogon bloggvärlden. sovit gott? - det har inte jag, jag vaknar upp ännu en dag med.. ont i ryggen. (måste ta och snacka med mamma om det där nu)
nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, sen fixa mig, ska ta tåget som går 47 till jobbet. det kommer inte bli något vidare bloggande idag från mig eftersom jag har jobb idag, men ikväll lovar jag att skriva, och imorgon bitti sen tror jag inte det blir något mer förens på söndag, men ni älskar väll mig ändå? ;D och glöm mig fuckno inte.
nej nu hör jag hur duschen ropar på mig där borta, love.

s ö t u n g e

efter att telefonen helt plötsligt dog mitt i samtalet med sötungen tre timmar norr ifrån mig så borstar jag nu tänderna och ska sova, tråkigt att sova såhär tidigt tycker jag eftersom det är lov men har man ett jobb att stiga upp till så har man.
men innan så måste jag bara säga er att sötungen har laddat ner, pga mig ((aa)), high school musical 3 så på onsdag ska jag få se den! *överlycklig* kan det bli bättre än att kolla på zac efron samtidigt som man har en sötnos brevid sig? säg till mig om ni vet något som låter bättre, inte för att jag tror ni kommer lyckas komma på något bättre men ni kan ju alltid försöka. wish you good luck. nej nu ska jag tänka på refrängen, pösshaj!

b l o g g d e s i g n

som ni ser, om ni inte är jäkligt blinda, så är min blogg asfin nu och det måste jag tusen gånger om tacka sophia för. <3

iallfall så ikväll har jag jobbat, och det gick bra som alltid. imorgon jobbar jag också, dubbelpass *suck* från tolv till ca halv nio, jag kommer typ döööö. men jaja skitsamma, eller nej men iaf. imorgon kväll måste jag packa också, har inte ens lagt ner en strumpa i väskan, öppnat den har jag men stängde den efter ett tag för insåg att jag inte kunde börja packa för allt hålldes på att tvättas. så alltså packningen får bli imorgon. :)

<3

10 bevis på att du är kär

2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
4. Bara av att höra hans namn ler du
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på

 

(tog bort dom som jag inte kan säga till om ännu..)



A J, m i n r y g g..

efter tio minuters kollande på andraavenyn inatt somnade jag utan att ens stängt av ljud eller dator. så kan det gå när man är trött, sen när jag vaknar ungefär halv tio inser jag att jag på något vänster att jag är inne på msn och att min hund ligger ihoprullad nere vid fötterna, jag sätter på andraavenyn och ligger och myser extra mycket med Fanny såhär på första lovdagen. nu har jag även fått lite i magen och hunden är redo att gå ut och som ni alla vet - idag är det mitt jobb!

sen som ni kan läsa på rubriken så har jag skita ont i ryggen också, har antagligen legat askonstigt inatt, skit ont gör det iallafall. måste börja sova med ryggen bättre haha för detta är inte första gången kan jag säga er.

b a r a s å a t t n i v e t l i x x : )

dricka över en liter pucko = slös på toapapper HAHA

insåg just att det funkar att kolla på andraavenyn helt plötsligt, så nu har jag tre timmar andraavenyn att ta igen, ska kolla på två - tre avsnitt innan jag somnar, glömde föresten att säga att jag såg Hamza och Roxana i stan i fredags, kollade fetans mycket på Hamza så han kollade fetans mycket tillbaka, haha <3

nej men nu ska jag byta tröja och borsta klart tänderna, godnatt läsare 

h e j o n ö d i g a i n l ä g g e t

Jag älskar min bubb, vi hade just asroligt på msn och hon livar verkligen upp min vardag, tack för att du finns sunshine! <3
Sen saknar jag min andra lilla bästavän som befinner sig i dalarna. <3
Nu vet ni det. Klockan är halv tolv och jag är inte trött. :(


Om man fixar Zac Efron som pojkvän..
Ja - Mission Accomplished.
Då kan livet ta slut när det vill!

J A G L Y C K A D E S! : D

och så var en liter pucko uppdrucken!

J A G Ä L S K A R D I G

min prins
gosh vad du är fin!
(kolla mittenbilden, hur han står. SÖÖT!
)

i d o n ' t n e e d m o n e y, i d o n ' t n e e d c a r s, ... y o u ' r e m y h e a r t

mer än halva är iaf uppdrucken.

jag har enormt tråkigt, jag har ingen aning om vad jag ska hitta på och det värsta - klockan är bara NIO!
packa är ingen idé att göra för allting ligger så gott som i tvätten, kolla på film vet jag inte om jag har lust med, måla naglarna bör jag göra (vilket jag också kanske ska), smeta in ansiktsmask i fejset har jag ingen lust med, sova är för tidigt, ringa någon orkar jag inte, och gå ut kan jag inte för jag har ingen att gå ut med. alltså har lilla jag inte ett piss att göra, så alltså..
nu går jag och hämtar nagellacket, vet dock inte vilken färg, och målar naglarna och fortsätter dricka min pucko (och knarka chris brown - with you) puss på er, skriver sen igen.. jag looooovar!

C h o c k l a d P u c k o E x t r a K a k a o

pucko i mitt hjärta, ja seriöst, gud vad jag älskar pucko. öppnade just en ny, tror ni jag lyckas dricka upp en liter pucko på en kväll? ;D
upp till bevis, börjar från&med nu.

s h o p p i n g

hemma från kista igen, fick med mig en påse från ginatricot och en påse från hm med mig hem och sen mitt linne jag glömt hos censie&guse, som hamnat längst in under censies säng tydligen haha så det kan gå.
jag har asont i huvudet och funderar på om jag kanske ska sätta på musik och börja packa lite smått för på tisdag jobbar jag från 12 till ca 9 så då kommer jag ju vara död och imorgon kanske jag ska gå ut med fanny inne i stan och lite sånt så ja jag börjar nog lite smått nu istället och sen imorgon kväll efter jobbet. ja jag jobbar imorgon också..

dagens inköp förutom cheapmonday jeansen som jag köpte i fredags

d e n e n a d a g e n ä r d e n a n d r a l i k

som så många gånger förut så sitter jag här med tandborsten i munnnen och är nyduschad. idag vaknade jag och klockan stod på 10.55, fem i elva tänkte då jag och gick ner till köket och mamma kommer och säger "glöm inte att ställa om klockan till vintertid nu" ahapp så vad är klockan nu då tänkte då jag och frågade mamma och får svaret att den är fem i tio istället. jippi, så jag gick upp och ställde om min klocka och satte på en film. sen loggade jag inte på datorn efter typ en timme, sen kom mamma och frågade om vi skulle rensa min garderob och det gjorde vi, hejdå lite kläder.
somsagt nu håller jag på att fixa mig, ska vara i kista fem över två. pössen!

H S M <3

huvudvärken har inte gått över ännu, sitter under täcket och försöker tänka på något possitivt.
jag har ju tur som snackar med bubb på msn, hon piggade just upp mig genom att visa några söta pyamisar, haha. så lite kan just nu pigga upp mig faktiskt, bara det är från henne!
imorgon ska jag nog klippa min hårförläggning, sen ska jag och bubb till kista och shoppa lite, ska bli myys.
och vet ni! jag ska få fetaste hsm3 affishen från bion, happyface. och bara för det sitter jag och knarkar massa hsmlåtar, kärlek <3

t i d e n b a r a r i i i i n n e r i v ä g

nu har jag varit och jobbat, det gick skit snabbt, vene varför men det kändes som att jag kom dit och sen satt jag exakt efter det på en buss påväg hem men jaja..
nu sitter jag här med världenshuvudvärk och funderar på att gå ner och hämta chockladpudding (:D), undrar även vart mitt linne har försvunnit, det ligger inte i väskan och tydligen inte hemma hos censie&guse, bara spårlöst försvunnet så man liksom undrar ju vart fan ett litet linne kan ta vägen, haha.
ne nu ska jag ner och hämta min chockladpudding och sen sätta på film, pöss!

n i s k a i n t e s ä g a h o r o r t i l l o s s n ä r d e t ä r v å r k ä f t d e t s k a k o m m a u r

igår var jag somsagt med censie, jag fick med mig det jag skulle hem från stan och jag ska kanskekanskekanske till kista en snabbis imorgon. iallfall så hade vi match idag som vi inte ens ska prata om mer än att dommarna kan ta och stoppa upp något i ärslet - dom sög. när matchen var slut tog pierre, censie&guses bror, med oss till burger king och bjöd oss på mat, fettmedschysst. nu är det duschen som gäller, ikväll blire till att jobba. pusspåer

t o d a y i h a t e s c h o o l

man märker att jag la mig försent igår, en kvarts försening och okoncentrerad till tusen.
mattelektionen kan man säga gick rent åt helvete, jag kunde inte koncentrera mig alls och när jag frågade om hjälp fattade jag typ ändå inte ett piss, och sen fick jag även reda på att vi har prov nästa vecka, usch nu börjar det igen.
vi har precis ätit lunch och jag sitter i såkallade infoteket och bara vill ta mig från skolan fortare än kvickt.
jag orkar verkligen inte vara här idag
jag vill hem eller alltså till stan

om vi skulle bli..

jag kom upp. tror det knappast själv men jag är uppe på benene, även fast jag kommer ta 47 tåget så kommer komma lite försent men jag är uppe. jag har sovit ungefär 3 timmar inatt, det är därför jag är så chockad över att jag är uppe. usch vad jag kommer lida av det "misstaget" under dagens gång.

när man som helst av allt bara vill vara ledig

jag är nyduschad, tandborsten är fint placerad i munnen och jag fick just sms av en sommarsnubbe, varför var det första jag tänkte. iallafall kan han få sluta skriva nu för vill inte ha något med han att göra, hahah. snart ska jag krypa ner under täcket och tror jag kanske kollar på en film innan jag somnar. imorgon är det skola igen, och jag pallar inte, kan inte jag ha lika tur som andreas som är ledig imorgon, som redan har höstlov. :( usch och suck, BIG SUCK!

ny bloggdesign, kvällen, höstlovsnack och morgondagensplaner

som ni kanske märker är nu bloggdesignen ändrad, inte för att jag är en mästare på sånt men jag byter när jag ledsnat på färgen och nu tröttnade jag på det vita så det blev svart. ska fråga någon annan som är bättre på det där med bloggdesign sen när jag har lusten att göra det.

jag har iallafall skrivit klart OCH skickat iväg mitt hälsoprojekt nu som jag inte inte inte alls blev nöjd med, usch. hoppas på minst ett vg men jag är så otroligt missnöjd så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
iallafall så nu på kvällen efter att jag blev klar gick jag ut med frida i en timme typ och pratade och så, imorn åker ju den tösen till dalarna så får inte träffa henne förens på onsdag, usch vad jag kommer sakna henne. apropå imorgon så efter skolan är det staden som gäller med keso, ska kolla på jeans, parfym, ny bh och hårförlägning. asså gud jag vill verkligen ha, och om det fixar sig så ska jag nog köpa det imorgon också (förtidig julklapp). nu är det bara leta fram pengarna i fickan och sen blir allt primaskinka. nu dom närmsta dagarna är det mest jobbet som gäller, sen blir det dalarna, asså det känns inte som lov imorgon, usch vad skönt det kommer bli!
nej nu ska jag duscha sen kolla på film i think, ha en myyskväll, massa kärlek till er små läsare PÖSS!

"är huvudet dumt så får kroppen lida"

nu är jag bara väldigt överdrivet trött
men det är bara mitt egna lilla fel

idag var vi i valsta skolan och hade marknadsföring
det gick väll bra, bättre än i ekilla iallfall tycker jag allt

nu hör jag bara hur hälsoprojektet skriker
"SKRIV KLART MIG SKRIV KLART MIG"
så det är väll dags att kanske göra det
måste ju somsagt skicka in det ikväll

precis som alla andra kvällar

träningen gick bra men det var ingen höjdare om jag får säga det själv, hälsoprojektet behövs nu bara finslipas lite som jag gör imorgon för nu ska jag ta och duscha sen lägga mig och prata i telefonish typ :))

innebandy

sitter redo för träning, även fast det är en timme kvar typ. hoppas på att pappa kommer hem och skjutsar mig. orkar inte ta tåget dit idag, har gjort det alla andra gånger typ.

idag var jag i stan med frida, fixade hennes biljett och sen åt vi glass på donken sen åkte vi hem till henne och chillade vilt. fick låna fetaste resväskan av henne också, haha. :D

j a g  s a k n a r  b r u d a r n a  l i t e  f a k t i s k t

jag längtar till den tjugonionde

jag älskar min bästis jag orkar inte, jag är trött & mår inte alls bra idag.
jag skulle helst av allt bara vilja ligga hemma under täcket och mysa med min älsklingshund. men nej så mysigt ska jag inte ha, sitter med tandbosten i mun och mjukiskläder. ska snart ta mig till skolan trottsallt, vill inte missa filmen vi ska se, haha. sen slutar vi halv ett och då ska jag väll ta lite snabbt i skolan sen åka mot karlberg där frida hoppar på tåget sen åker vi till stan och hämtar ut hennes biljett till dalarna, pefekt.
nu måste jag fixa det sista, tåget går om en halvtimme typ, PÖSS!

eller?

ibland förstår jag mig inte på vissa samtalsämnen, kan inte vissa saker vara aslätta att inse? när vi har så mycket som hör ihop, när du vet allt och du vet hur jag tänker och tycker. då borde det vara en självklarhet för dig vad jag skulle göra.

det har hänt en del ;D

jahaja, så var min dag sågott som överstökad.
det började med marknadsföringsgrejset i ekillaskolan som gick hyffsat bra tillsammans med sandra, anneli, christian, ernad, isac och carl. vi fick fika och sånt, sen efter allt stack jag, sandra och anneli till mcdonalds och åt. när vi kommer tillbaka till skolan har vi genast lektion, arbetsmiljö vilket suger pung. läraren börjar tjaffsa och jag får rådamp på henne, så typ halvskriker åt henne på rasten, sen efter rasten så somnar jag lite halvt, och vill bara påpeka att det är första gången jag somnar på en lektion. denni! sen hade vi en snabb mentorstid sen åkte jag och sandra in till staden. vi gick upp på centralstation tog ett nummer (eftersom jag skulle köpa biljett) och inser att det är typ hundra nummer kvar tills mitt, ja jag är seriös. vi går och tar ut pengar och en snabb titt på ginatricot väldigt snabbt för vi tror vi hinner, när vi kommer tillbaka frågar sandra vilket nummer jag hade och jag säger 181 och kollar på tavlan, 169 yes. *kollar på numret* 161 ååh jippi. tar ett nytt nummer och får då 239 vi springer ner till toan sen kommer tillbaka och det är ca furtio nummer kvar, går till pressbyrån och ska köpa munkar och dom har lagt fel munkar på fel plats och lurar mig på priset, nej men iallfall, får rådamp på henne i kassan och skriker åt henne lite halvt och går sedan därifrån, fixar min biljett och åker hem. TACK SANDRA <3 nu väl hemma igen efter att även varit en snabbis hos farmor och lämnat byxorna så har jag fixat allt med jobbet så förlorar inget pass, vilket är great. så på höstlovet blir det jobbjobbjobb och dalarna, känns nice faktiskt :)
nu ska jag försöka ringa hem till frida och hoppas på ett litet svar från henne sen gå ut med min hund. ikväll är det dags att skriva mitt hälsoprojekt som ska vara inne på fredag. PÖSS


arlanda gymnasiet

godmorgon, jag hade TRE personliga väckare idag så jag är uppe. först ringer klockan, sen min lärare, sen sandra. haha, så det var bara att gå upp så att ingen bli lite småsur över att jag missar 17 tåget som jag absolut inte får missa..
idag ska vi till ekilla skolan för vi är med i marknadsföringsgruppen, det bästa är att det är eleverna som ska prata mest och lärarna bara ska vara där som moraliskt stöd fast vi kör tvärtom säger läraren, och det är tur för vi vet typ inte ett piss om vad vi ska säga, sen ska vi äta på mc donalds. jag lovar vår lärare är asskön! ha.
sen ska vi tillbaka till skolan, gå på möte typ, sen efter skolan ska jag in till staden och fixa lite skit sen ska jag hem och plugga typ om jag orkar (men jennie du måste)
nej nu ska jag sminka mig, tjingtjingkines.

DAMPDAG

det räcker inte med att dampa loss på ett cpbarn i klassen, ett rektorsamtal, och ett jävla kuratorsamtal för något man inte ens har ett piss med att göra. nej man ska komma hem och dampa loss på hor sj också som inte kan fixa biljett för mitt kort är "ogiltligt" MEN TA MITT KORT OCH STOPPA UPP DET I RÖVEN DÅ? nu ska jag duscha hejdå

när man saknar sommaren som allra mest


it's a new monday :(

det blev inte riktigt som tänkt igår, när ingenting fungerade och jag blev bara irriterad för minsta lilla så slutar det med att jag inte kan somna. perfekt, och det slutar ju med att jag mistar första bästa tåget men sådant händer, jag kommer iallfall inte super försent till skolan, kanske max fem minuter om tåget och bussen är på min sida även denna dag som nu är måndag.

juste igår glömde jag påpeka att förut i något inlägg skrev jag ju att jag hade bett till gud och hoppades verkligen mer än något annat att han skulle finnas, eller hur? minns ni det? nu kan jag säga att gud fanns och han tyckte jag förtjänade uppmärksamhet, för min önskan gick i uppfyllelse, god i'm happy. <3

ny vecka, ny problem, hare!

ANDRAAVENYN <3

ja somsagt, jag jobbade idag för att han som skulle jobba var tydligen i berlin men det gjorde mig ingenting att jobba, det var kul så ja..! det fixade sig sågottsom det där med jobbet på höstlovet eftersom jag inte kan ta dom passen dom lagt in mig på eftersom jag drar till dalarna onsdag-söndag och jag ska egentligen jobba onsdag torsdag fredag lördag men jag ändrade så jobbar måndag tisdag, sen får vi se.. nej men nu ska jag duscha, sen ska jag ringa sötpojken uppe i dalarna sen kolla andraavenyn och sova, imorn är det back too fkn school again, jag pallar ikke!

i veckan måste jag beställa tågbiljett (med fridas hjälp), fixa mitt hälsoprojekt, åka till farmor och träna, mer lär planeras under veckans gång.

vi hörs i framtiden PÖSS!

jobb även den här söndagen

helt ändrade planer efter ett telefonsamtal från jobbet

bloggen blir så tråkig utan någon bild då&då..

.. så jag lägger upp en bild på självaste
KUNG FU PANDA
cool, coolare, coolast  KUNG FU PANDA

söndag

ny dag, nya bekymmer (?)

jag vaknade tidigt pga att jag somnade väldigt tidigt pga att jag låg under täcket och mös framför "kung fu panda", sen när jag vaknade imorse vid tioinio så hade sex stycken typ skrivit till mig på msn för att jag hade ju även glömt logga ut därifrån, men sånt händer även dom bästa, nä skoja men jaah. jag satte på kungfupanda igen när jag vaknade men somnade snabbt om och sov typ en timme till, och nu är jag klar vaken - med huvudvärk.
dagens planer är några små, åka till farmor, plugga, kanske ta mig till kista, kolla på andraavenyn och sen försöka komma ut på promenad med frida jag bloggar mer ikväll sötungar, love.

kortkort

jobbet kallar, adjöööss <3

bra match eller vad :D

hemma, har spelat match idag och vi vann med 10-4 mot råsunda, haha :) jag gjorde 2 ass till censie, back on track eller vadåååå. sitter och pratar med andreas i tel just nu, och ska väll snart hoppa i duschen eftersom jag jobbar ikväll. sen ska jag hem och chilla järnet.

A.B

ååh, jag vill att två veckor ska gå snabbt som vinden. jag längtar och vill verkligen att tiden ska gå snabbt nu! seriöst så brukar jag inte vilja att tiden rinner iväg men nu är det allt jag vill. d u  ä r  s ö t a s t och så är det bara

överlycklig x1002

TILLBAKA, bror lagade datorn :)
ikväll ska jag hem till guse och sova hos henne MYS!

virus = inget bloggande

förlåt för den dåliga uppdateringen men min dator har typ virus eller något i den stilen och jag får inte använda den just nu av min bror, så just nu sitter jag med pappas bärbara, så håll ut till jag kan skriva igen. lova? :)

allt i ett och samma (?)

abudulla vad ont i tån jag har, nu vet ni det!

iallfall idag har dagen varit UNDERBAR, läs sandra läs! fast jaah.. jag vet inte om jag var ärlig där men skitsamma, vi kan ju låtsas? hih. efter skolan så var ju jag på bio med mamma och det var myyys sen åkte vi hem och gick ut med fanny och snackade en massa det var underbart.
men juste jag lovade ju att skriva ett helt fkn stycke om sandra, eller försvann det efter att jag gav dig en bitch slapp? hahah. men jag kan iallafall skriva någon mening om dig, det är du väll värd då. ;D

S A N D R A är hon som gör mig sugen att gå till skolan, hon är den som får upp mig på morgonen med tanken "yes skola igen". hon är hon som får mig att känna mig bra i skolan och hon lyser verkligen upp min dag. som pricken över i:t, hon är pricken över mig kan man säga. jag kan sluta detta lilla STYCKE med att säga tack för att du finns och blev just min kompis. som jag skrivit förut så skriver jag det igen, du är bäst.

snart ska jag och min onda tå (och nu även min onda mage)
plugga svenska och äta upp kakan och dricka upp puckon.
smasken! prov imorgon, nottaggad </3

nattinlägg

jag börjar sakta men säkert fundera på vilka vissa personer egentligen är och vem jag egentligen är.. alla är som två personer, alla har två sidor och om man inte märkt det ännu så kommer det snart tyvärr. jag har märkt det mycket på senaste.

jag är uppe och jag hatar det, borde sova osv, just nu borstar jag tänderna.. ska upp bajstidigt imorgon iaf och duscha å plugga lite. sugjennie.

iaf, jag älskar guse

natti

det går inte,

du fick just veta en sak som stannar mellan dig och mig, ingen annan bör veta det för då kommer alla bara tycka jag är dumihuvet..

nu har jag massa ont i magen, så ska sköta magen med ett glas pucko och vara social på msn innan jag tar och pluggar lite bajssvenska

det är inte det lättaste att välja bort

SNYGGINGjag vet inte vad jag ska säga om den här dagen men aah.. den var väll nice på sitt sätt, imorgon har jag sleeptime en timme extra, börjar inte förens 09.15 OMG säger jag bara, haha.




j a g  v i l l  ä v e n  b a r a  p å  p e k a  a t t  f u c k  v a d  s n y g g  r o n a l d o  ä r !





man märker egentligen väldigt snabbt vilka som är äkta och inte äkta
vilka som finns där i alla lägen och dom som sviker när det blir krångel


Måndag

nu sitter jag här med tandbosten i munnen, hörde just min hund sucka som ligger nerbäddad under mitt täcke som jag också gärna skulle vilja men nejnej. jag har iallafall tur och kan ta tåget en kvart senare eftersom jag ska hoppa av i rotan och få skjuts av philip till skolan.
nej nu måste jag fxa mig klart sen ta ett äpple och gå till tåget, pusshej


Dagens humör: Trött och otaggad
Dagens borde: Plugga ihjäl mig
Dagens frisyr:  Uppsatt
Dagens smink: Lite mascara, kajal och puder
Dagens klädsel: Svarta leggins, mörblått långt linne och grå lång tjockiströja
Dagens materiella vill ha: Löshår
Dagens köp: Inget
Dagens längtan: Lov
Dagens planer:  Plugga och vara i skolan
Dagens fundering: Kommer Helen bli sur över att man glömt läsa läxan?
Dagens tråkigaste: Att det är en lång dag
Dagens personer: Ingen hitills
Lyssnas på nu: Daniel Lemma - If I used to loved you

så sant som det är skrivet

jag är värdelös

nu ska jag borsta tänderna
sen kolla sista avsnittet av andra avenyn
sen ska jag försöka sova typ
godnatt

det finns inte många som lyser upp min vardag som ni gör

på kvällskvisten mötte jag upp frida och traskade iväg till jobbet med hunden, vi pratade om allt mellan himmel och jord. båda fick prata av det och det tror jag båda även behövde. det var iallafall underbart. väl på bion möttes jag av två förvånade arbetskamrater som frågade vad jag gjorde där, jag fyllde i att jag hade jobbat igår osv sen köpte jag biljetter. så på tisdag har jag köpt biljett till mig (min var iof gratis men iaf) och mamma till mamma mia som hon så gärna vill se. visst, jag har sätt den en gång redan, men det är en sån film man skulle kunna se igen så jag tackade inte nej för att se den igen. och det ska bli mys att få hitta på något med henne och få henne lite extra glad. :) sen gick jag och frida hem och fortsatte prata om allt mellan himmel och jord. jag insåg hur mycket jag älskar den bruden, och undrar egentligen vad fan jag skulle göra utan henne. jag skulle inte klara mig helt enkelt. allt är så mycket lättare med henne vid sidan. bäst tillsammans är vad vi är!

föresten såg jag filmen fool's gold imorse, den var en film jag skulle kunna se igen, hihi :)

ÅÅH BAJS

från och med nu ska jag aldrig mer färga håret igen, okej där ljög jag.. men jag ska försöka inte färga det förens jag blir 18 eller något. önska mig lycka till. nu ska jag fixa badrummet sen ska jag klä på mig och messa frida adjöss.

bakning i högsta grad

jag är seriöst bäst, under min lila baktid lyckades jag göra sönder en visp och en matkniv. duktigt eller vad? första plåten var enlig mamma för kort tid inne i ugnen den andra för lång tid. det är inte min dag idag antagligen. nu har jag blekningsmedel svidandes på huvudet för min utväxt är det bara att säga adjö till. så vi får väll se hur det blir. nu ska jag plocka undan i badrummet, hörs sen <3


Gröna äpplen är godis.

Det förra inlägget var så gott som bara shit, jag vene vad som flög i mig men jaja.. Skitsamma, jag skrev även att jag skulle duscha där i slutet men det gjorde jag inte, men jag raderade ditt nummer det gjorde jag. Nu sitter jag och har musiken på högsta volym och väntar på att mamma ska komma hem från hundpromenaden. Då ska jag baka amerikanska cookies. Love. <3


Du är bara ett gående problem, så vad har man dig till?

Nu har jag bara lust att skriva av mig, lust att få ner min arghet i ord, få ner mitt hat, få ner mina bekymmer, få ner mina känslor, få ner min besvikelse. Och allt det här ska jag försöka få ner i ord, helt meningslöst och jag vet att jag inte kommer lyckas korrekt, men jag vill att ni ska veta hur jag känner mig., hur j*vla sur jag egentligen är.

Det har nu gått en period, en period som jag hållt nästan allt jag känt inom mig. Jag har haft som en låda inom mig och allt jag inte velat att någon skulle veta det la jag ner där. Även fast jag ibland råkade säga en del av det så sa jag inte allt. Det mesta vet inte någon, bara jag. Många gånger har jag legat vaken flera timmar och bara tänkt, tänkt på allt det som jag lagt ner i lådan, det som ingen annan mer än jag visste. Jag tänkte flera gånger "nej nu måste jag sova" och tankarna försvann för någon minut, sen kom dom krypandes igen. Som en mardröm även fast jag var vaken. Jag kunde bara inte somna, tankarna höll mig vaken för länge. När jag väl somnade ville jag aldrig vakna upp igen, jag ville bara ligga där och sova eftersom mardrömmen spelades inte upp under natten då jag sov, så nästa morgon låg jag förlänge i sängen och jag var trött hela dagen lång och när jag väl skulle krypa ner under täcket igen hände samma sak, mardrömmen väcktes till liv ännu en gång. Tankarna tvingade mig att tänkas på åter och åter igen. Jag ville inte inse vad som egentligen hänt med mig, jag ville inte att det skulle vara sant att jag hamnat i samma sits som jag brukade hamna. Även fast jag förut älskade att gilla någon, jag mådde bra av det och jag kände mig glad och lycklig, allt var liksom frid och fröjd då. Så jag menar verkligen att jag älskade det, men denna gång var allt tvärtom. Allting var hemskt även fast det var bra på sitt sätt. Istället för att älska det så hatade jag det. Jag försökte tvinga mig själv att ge upp, ge upp alla hopp jag fått av dessa falska förhoppningar, ge upp alla tankar och allt jag hade men det gick inte även fast det var allt jag ville att bara ge upp och glömma allt.

Dagarna gick och allt var nästan detsamma, jag gömde allt med ett leende på läpparna. Det var egentligen bara då mardrömmen utspeldes då jag var mig själv. Då jag var ensam och ingen annan kunde se. Egentligen hoppades jag att någon kunde se mig just då, men det fanns inte en ända chans. Många gånger tänkte jag att jag ville hämnas men sedan kom jag på, "hämnas på vad?". Det var ju inte så att det var menat, eller jo det var menat men inte menat mot mig. Hans val, han får göra som han vill. Det var mitt fel, mitt fel alltihop. Det var jag som hade utsatt mig själv för allting. Det var inte någon annans fel, så jag ska inte skylla ifrån mig, jag ska inte klandra någon annan för mina egna misstag. Mitt fel, okej mitt fel. Men man lär sig av sina misstag sägs det och jag hoppas verkligen att jag lärt mig något av det här stora misstaget. Jag vill inte hamna i samma sits en gång till, aldrig mer. En gång gjort och aldrig mer igen. Jag måste se mig för, det får inte hända igen. Jag orkar inte det.

Jag sa många gånger att jag inte brydde mig, men varför jag sa det vet jag inte. För jag liksom alla andra visste att jag brydde mig. Jag brydde mig för mycket, jag la ner alldeles för mycket tid. Tid jag kunde haft åt andra saker, åt andra personer och åt mer meningslösa ting. Jag behövde inte lägga ner all denna tid på att bry mig om något meningslöst skit. Men det var just det jag gjorde, all denna skit som nu runnit ut i sanden var den jag slösade mest dyrbar tid på. Och det hatar jag mig själv för. Nu när jag tänker efter, när jag tänker tillbaka på tiden som gått, så är det jag som varit den största idioten den senaste tiden. Så förlåt att jag kallar dig den största idioten, det är fel.

Fast nu är det bara samla ihop allt, knyta ihop säcken och slänga iväg den. Jag ska glömma allt och lägga allt bakom mig. Nu har jag sagt det och jag måste hålla mina ord. Jag ska vara snäll mot mig själv och inte utsätta mig själv för mer jävligheter. Säg hejdå till den gamla och hej till det nya. Från och med idag bryr jag mig faktiskt inte ett piss längre, denna gången menar jag trippelgånger så mer än alla andra gånger.

Jag gillar inte dig längre, och jag kan vara ärlig och skriva jag har gjort det men nu är det bara ett av alla mina misstag i mitt liv. Misstaget var att börja gilla dig.

Förlåt för allt, glöm bara allt nu, det här är skit jag inte vill prata om, skit jag vill glömma så hjälp mig att glömma det. Prata aldrig om det, om den här såkallade tiden, det är det bästa ni kan göra mot mig.

Nu ska jag ta och radera ditt nummer för det behövs och sedan hoppa in i duschen. Tack för mig.


man gör misstag, det vet alla om

jag vill bara börja säga att min bror är snällast och bäst, han satt vid min dator över en timme igår och försökte fixa msn åt mig men det funkade inte, sen när jag hade klivit av tåget i sollentuna för att gå till jobbet får jag sms och det är från jimmy som skrev att msn funka, och ni anar inte hur glad jag är. glad över att han fixade det och glad över att ha honom som min bror. iallafall, sen jobbade jag men det hände inte så mycket men var ändå astrött, så istället för att vara med mimi sen så drog jag hem och somnade efter ungefär en timme, så nu har jag sovit en massa, idag ska jag bara baka och plugga lite. kom på att jag glömde göra en sak på jobbet så kanske måste dig och göra det idag? iallafall, bajs ont i ryggen har jag också bara för att jag sov helt fucked up.





nu är du borta ur min hjärna snart, bara ett tag till måste jag stå ut

glöm aldrig att jag finns vid din sida, <3

igår mitt i allt storstädande ringde mimi och det bestämdes att jag skulle möta henne, sedan bestämde vi att vi skulle hem till johan och vara sällskap åt honom, nicke och gustav. vi kollade på film och hade allmänt innan alla drog hem vid halv ett tiden, jag kom hem och upptäcker att min msn är fucked up så nu har jag ingen msn, det är sjukt surt att vara inne på fkn ebuddy. men men, idag ska jag inte göra så mycket med än att jobba senare, nu är jag hundvakt åt fannybanny, jag äter även brända popcorn och diggar musik. nu fick jag sms, TJING!

abudullaaaaaaaaaah

nu är det såhär att jag har en läsare som klagar över att jag knappt bloggar och jag vill bara förmedla till denna läsare att hon kan ta sig i röven, kaj? hihi hoppas hon gör det nu också!

iallafall, anledningen till att jag inte bloggar är för att jag har inte ett piss att blogga om. dagarna är precis likadana, händer inget speciellt och allt är bara irriterande och tråkigt. den här helgen ska jag inte göra ett piss heller men det är mitt egna val, jag ska plugga, jobba, städa, baka och äta frukt. det är min helg hihi (aa)
nu ska jag börja med att städa och byta plats på sängen, sen ska jag se om jag kan få mig en hamburgare i magen eftersom det serveras det till middag. där kurrade tom magen, men nu ska det städas och lyssna på "money for nothing".. inga kommentarer, den fastnade på huvudet. adjöss

och föresten fyller X;et 18 idag, grattis på han :)

detta är allt jag har att säga ikväll:

MVG på hygienprovet!

bajsapådig

god, huvudet sprängs snart. skolan tar verkligen kol på mig. prov hela tiden, långa dagar, mycket att göra känns det som och jag vet inte allt. idag hade vi ett prov imorgon har vi ett prov, hela tiden är det prov

förrförra veckan - matteprov och livsmedelskunskapsprov
förra veckan - hygienprov
den här veckan - matteprov och engelskaprov
nästa vecka - svenskaprov

rädda mig någon? 


idag har iallafall inte hänt så värst mycket, matteprov var startet på dagen sen var det en plågsam idrott men lite rolig sådär, sen hade vi fkn engelska sen lunch och sist arbetsmiljö. rolig dag, eller inte. 
efter skolan åkte jag till min brors jobb och hämtade en sak sen åkte jag hem till mimi en snabbis och sen gick jag till johan och lämna en grej. nu har jag bara ätit middag och så, ska iväg på möte ikväll som jag fick veta för en halvtimme sen typ, kul.. jag som tänkte plugga till engelskaprovet imorgon som kommer gå skit hur jag än gör. men men, får plugga när jag kommer hem. mötet på jobbet var obligatoriskt *suck* 

jag har sjukt tråkigt, har bara lust att skriva en massor men jag orkar inte för mitt huvud är "hejcp" så ja, men ni får ha det så bra HIHI puss 

trött tröttare tröttast

jag är så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött så trött.

idag är det fem och en halvtimme i köket
imorgon är det matteprov
på onsdag är det engelskaprov
just nu har jag bara lust att ligga kvar i sängen

men nejnej, nu ska jag gå till tåget. ha en bra dag (jag kommer ha en jobbig) PUSS!

USCH med stora bokstäver

usch vilket väder
usch vilket humör
usch vilka äckliga skolböcker
usch vad jag inte vill leva den här dagen

idag skulle man haft den där moppebilen som jag så gärna vill ha

..

varför är ingenting som man vill ha det?

tre bilder = tre dagar



studiedagar torsdag och fredag
nu är det lördag och jag ska jobba ikväll

bild 1: onsdag, jag och sandra var på intiman och såg björn gustavsson & co
bild 2: torsdag, jag och sandra var i kista hela dagen och åt glassen på bilden
bild 3: fredag, kvällen spenderades med mimi, johan, nicke och bonne och det var supermys

RSS 2.0