s i s t a & f ö r s t a i n l ä g g e t f ör d e n n a h e l g

inlägget innan måste jag bara säga; min bästavän är den sötaste som finns, den bästaste som finns och det är just därför jag älskar henne. :) <3


iallafall flyttade vi en lektion idag så vi fick sluta tidigare som slutade med att jag har lite tid över här hemma, ska ta tåget härifrån 14.27 så ska jag nog äta lite i stan också, sen går tåget till älsklingen 15.44, dock måste jag somvanligt byta i borlänge.. men det bästa med att sitta på tåget är att få räkna ner tiden och veta att ju mer tiden går ju närmare är det tills jag får pussa på min pojke igen, det här blir iaf som ni kanske redan listat ut sista och första inlägget för denna helg. så alltså måste jag önska er en trevlig helg om ni är värda det.. är ni?
ja klart ni är eftersom ni läser min blogg, hihi. alltså; ni får ha en underbart trevlig helg så hörs vi en annan gång, tare lugnt vad ni än ska göra och sakna mig inte för mycket, jag kommer ha det bäst. finns på mobilen om det är något viktigt, annars så, smsa inte så mycket, mer tid åt älsklingen om ni inte messar ju, haha! (aa)

love

#9 and #5


Jag älskar dig bubb!<3

Always and forever <3

/ guselina

t r ö t t a s t i v ä r l d e n

utvecklingssamtalet gick bra, otroligt bra typ.
när jag kom hem la jag mig och kollade på tv, åt middag sen somnade jag och sov två och en halvtimme så nu är jag inte ett dugg sugen på att packa, men eftersom det är något jag måste göra så är det bara resa sig upp - packa, duscha, sova. nej jag orkar inte, men jäjä. om ett dygn är jag med babyboy igen, känns bra, underbart.

föresten var jag och sandra värsta dektektiverna idag på rasten, lite småkul sådär! :D

<3

m i n o n s d a g

oj vilken dag säger jag bara, först hade vi sovmorgon och första tre lektionerna skulle vi ha med anneli, bästa läraren. först dubbellektion i hotell och sen en timmes serveringskunskap (?). iallafall så fikade vi på hennes lektion, fick lussekatter och saft, gick igenom provet, fick en ny severingsbok, var inne på datorn sen fick vi sluta typ en och en halvtimme tidigare om inte mer. jag och lovisa letade rätt på dennis och snackade med han sen gick vi och satte oss med marcus och daniel som spelade gitarr, sen gick vi fyra och 'lunchade' sen var jag och lovisa inne på datorn en stund innan vi hade idrott som var rätt soft, dennis är lite smårolig han osså.
iallafall så efter skolan drog jag till stan med älsklingssyster, fixade biljetter - så jag drar till babyboy på fredag - och sen köpte lite grejz och bara pratade en massa, hade saknat den bruden rejält!
nu ska jag försöka plugga lite engelska sen duscha sen sova, imorn har jag engelskaprov (sug anusballe) sen utvecklingssamtal, hur kul låter det? inte ens lite kul tycker jag..
aja, nu har jag inte tid att blogga mer, tjenixen!

t ä n k o m . .

.. engelska inte skulle funnits. om vi bara skulle prata ett språk - svenska tex - i hela världen. vad allt skulle vara enkelt då. vi skulle slippa engelska lektioner i skolan, och för dom som har övriga språk i skolan skulle vi slippa dom, alltså mindre timmar i skolan, vi skulle alla förstå varandra mycket bättre, och om vi skulle besöka ett annat land skulle man inte vara tvungen att kunna det landets språk eller engelska för att tex handla något i affären eller beställa mat, och även småbarn typ femåringar skulle kunna gå till affären och handla själv då. allt skulle vara så mycket bättre om det bara fanns ett språk världen över, då skulle jag även slippa oroa mig över ett fkn engelskaprov på torsdag.

jag skulle typ kunna göra vad som helst för att slippa engelska. varför har just jag fått den oturen med att vara assvår lärd med andra språk? iallafall så hatar jag det och andra språk utöver svenskan!

< 3

My thoughts go out to you, my Immortal Beloved.
I can live only wholly with you or not at all.
   Be calm my life, my all. Only by calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together.
Oh continue to love me, never misjudge the most faithful heart of your beloved.
   Ever thine.
   Ever mine.
   Ever ours.



f u c k h u v u d v ä r k

idag gick jag hem från skolan efter dubbeltimme i matte, jag ville egentligen inte gå hem men jag pallade verkligen inte vara kvar, mitt huvud höll på att sprängas i tusen bitar och jag var helt slut, det kändes som att jag skulle svimma och spy på samma gång, det var skit hemskt. så iallafall så gick jag till bussen och satt och vänta på den i en halvtimme, tur att bästus finns som kom ut och gav mig sällis, sen så väl hemma i 'fina'hld igen så gick jag till mammas jobb och fick pengar, gick och handlade på ica sen kom jag hem och gjorde lunch, fast på vägen hem trodde jag jag skulle dö för orken att gå fanns inte, och huvudet gjorde ingenting bättre. sen gick jag upp på mitt rum, åt och kollade på andraavenyn sen somnade jag. fett med mys, nu ska jag kolla lite på satc. puss på det.

h u v u d v ä r k p u n k t s e

nu ska jag ta och duscha, lägga mig i sängen och dricka pucko samtidigt som jag kollar på världens bästa - andraavenyn.
sen kanske jag ska läsa lite engelska eller (?), om jag pallar dvs. mår inte någe vidare nu så tror inte det blir av.

imorgon är det iallafall fkn skola från kvart över åtta till fem. IGEN! sista är tre timmars datorkunskap, ny lektion. hoppas läraren är normal och snäll, annars får jag damp. (hoppas människan släpper oss lite tidigare ofta hihi)

m i n p o j k e ä r d e n f i n a s t e s o m f i n n s

kan börja med att säga USCH för detta väder, det är hur mycket snö som helst och det har snöat precis hela dagen.


men iallafall, jag är hemma i sthlm igen vilket jag varit sen 22.16 igår kväll. helgen uppe i dalarna var mer än underbar. väl i borlänge i fredags mötte babyboy mig på stationen så satte vi oss på tåget som efter tusen år tog oss till insjön. hela helgen har vi bara varit inne och myst. jag vistades inte utomhus något på hela helgen förutom när vi gick från stationen hem till honom och sen från honom till stationen när jag skulle hem. vi har somsagt bara myst och tänkt på varandra. kollat film, matat varandra med popcorn&chips, spelat fifa, kollat fotboll och innebandy och kommit på lite sjuka ideér som vi är bäst på. hihi. typ tio minuter innan vi skulle till stationen fick jag även träffa linus en stund som också följde med oss och lämna av mig på stationen.
på tåget hem var det fett jobbigt, hade asont i huvudet och magen + att saknaden av pojken satte ju spår på en gång. usch vad hemskt det kan vara att lämna en människa, men om vi har turen på våran sida ses vi redan i helgen igen eftersom vi har en hel månad redan på söndag, underbart. <3
juuste måste bara påpeka att andreas my boy är den sötaste som finns för jag var sjukt nära på att svimma och då fanns han där och tog hand om mig till tusen, tack pojken det betydde mer än massor. utan dig skulle jag inte klarat det, du är undebar även i sånna lägen. :)

andreas, du fattar inte hur mycket jag älskar dig för det är obeskrivligt, du är allt och hela min värld. den ända jag lever för, det kommer alltid vara du och jag för jag kommer aldrig göra så att jag förlorar dig. jag
älskar dig. tack för att du finns hjärtat. <3

  
whatever, trögt att komma till skolan idag var det ju kan man säga, sen när jag väl kom till märsta missade jag såklart bussen eftersom tåghelvetet var försenat så jag var tvungen att stå ute i snöstorm och frysa typ en kvart. på svenskan var det lite kul för jag frågade min lärare som jag hatar en fråga, så svarade hon inte på den utan börja babbla om något helt annat då kommenterade jag något så hon sa att jag var så otrevlig jag ba "men jag frågar dig en sak så börjar du babbla om något helt annat, vet du hur irriterande det är eller?" då sa hon förlåt förlåter du mig.. typ.. jag ba "ah om du går härifrån nu" men idioten står såklart kvar och fular sig, kärring. iallafall, (a) sen på lunchrasten var det lite smått kul när det startades ett liitet snöbollskrig med några i fp06 så det slutade med att jag och sandra hamnade på en toalett för att slippa bli mulade, men vi gick som segrare såklart när dom andra gav upp, haha suckers! :D
sen i köket dampade jag satan på min lärare där med, oj vad sur jag blev över hennes klagande. så min dag har inte varit den bästa kanske men jaja.
sen fick jag skjuts hem av bästus och han är allt bra ibland. och vet ni! han lyckades vara seriös, grattis pojken, haha. (y) <3





snart ska jag iväg ut i snön med fannybanny och möta mamiii. måste även prata med henne om lite grejz, men vi hörs någongång pusshaj.

h e j d å & g o d n a t t i n l ä g g

nu har jag duschat, packat det sista och fixat massa, nu är det dags för sängen typ (lägga mig och prata med pojken <3), måste bara borsta tänderna. det här blir sista inlägget för mig på några dagar, vi hörs när jag kommer hem till kära sthlm igen, ha en bra helg så lovar jag - vi hörs. godnattpuss!

bjuder på en skön sommarbild från grönan tvåtusensex med favorittjejerna

< 3 b r a b e t y g

varför finns träningsvärk? bara en liten fråga, visst det är kul att det är som ett tecken på att man tränat, men det är inte kul när det gör grymt ont när man försöker göra något. efter boxningen i tisdags har jag dö mycket träningsvärk. igår var det hopplöst, kände av värken i hela armarna och bak vid skulderbladen och i högratummen, idag är det bättre men jag har fortfarande grymt ont i högratummen och lite i överarmarna, vänsterunderarmen och skulderbladen. det kändes som mest idag på idrotten då vi skulle kasta en fkn medicinboll på tusen olika sätt till varandra. läraren torterar oss, och det sa jag även till honom. hihi.

iallafall, dagen har väll varit okej. matten var seg, idrotten var inte den roligaste, engelskan sög anusballe och på hotell lektionen hade vi prov, och tack och lov för att jag fick MVG, det var min räddning på dagen kan man säga. 30/31 poäng och jag är grymt stolt, kunde fått 31 om jag inte skulle skrivit om ett sexstjärnigt hotell förut, det var därimot surt men jaja. ikväll ska jag packa eftersom om ett dygn är jag hos min baby och jaah, jag längtar (dock längtar jag inte tills att sitta på ett tåg i tre timmar, men jag åker ju till något bra så..). ska till skolan först och vara på mattelektionerna och typ tjugo minuter på livsmedelskunskapen. ikväll ska jag även sova tidigt och hämta min hårförläggning hos mimi typ.

deppa inte om jag inte bloggar mer förens på måndag nu, kanske bloggar en gång till ikväll, kanske en gång imorgon (som jag inte tror men..) OM jag inte bloggar så ha en underbart fantastisk helg och sakna mig inte för mycket. pussen!

j e n n i e s o n s d a g

skolan idag var väll okej, men vaknade försent efter att pratat om mörker med pojken i tel kunde jag inte somna igår kväll typ men tillslut gick det väll men fick en kvarts försening men whatever. först hade vi fkn dubbeltimme i svenska, sen dubbeltimme i hygien sen slutade vi och jag åkte hem och somnade haha, sen gick jag till mammas jobb och vi åkte till farmor&farfar. senare ska jag ut med fanny (när jag tycker det är lite varmare) och plugga + kolla på efterlyst. skriver kanske sen, puss så länge.

g o d n a t t i n l ä g g

nu är jag nyduschad! :D och ska läsa igenom hotell saken och skriva svar på en fråga, det är 50 first dates på tv också, så kollar väll på den tills den slutar innan jag somnar också.
om 4 dagar är jag med andreas my boy igen, jag längtar som faan. <3

j a g s a k n a r m i n p o j k v ä n


y o u m u s t b e a n a n g e l

älskling, jag vet att jag inte alltid är perfekt, jag vet att jag är det väldigt sällan. jag vet även innerst inne att du är värd någon annan som är så mycket bättre än mig, för du är verkligen världens finaste.
jag är så stolt över dig, att få kalla dig min bara min, och få hålla dig i handen framför alla andra gör mig lycklig. det är du som lyser upp hela min värld, utan dig skulle allt vara dött och värdelöst. du är verkligen mitt allt hjärtat. jag har insett att jag inte skulle klara mig utan dig.
det datumet det blev du & jag kommer jag aldrig glömma, för just den dagen skedde något speciellt, något som alltid kommer betyda enormt mycket för mig, något jag alltid vill komma ihåg. jag vill att det ska vara du och jag föralltid, för det låter så bra, och jag vill aldrig släppa dig (och jag hoppas jag slipper det, hoppas jag ens slipper tänka tanken om det) för nu är allt perfekt, jag är för engångs skull lycklig och det är du som gör allting. det vi har kallar jag äkta kärlek, så låt det vara föralltid?

lova mig att aldrig glömma bort att du betyder enormt mycket, och det är den du är, den jag lärt känna, det är den andreas jag älskar mest av allt. ingen annan, utan bara dig.

everything is wonderful with you by my side

a l l a d a g a r k a n j u i n t e v a r a p e r f e k t a

jag skulle ju komma ungefär en minut försent, eller typ fem, till mattelektionen, istället kom jag typ trettio trettiofem. ingenting var mitt fel, så tycker inte dennis borde gett mig ogiltlig frånvaro, för allting var pga fkn sl. elfel i tågen som gjorde att vissa tåg var en timme försenat. jag kom på tåget sjutton över fast jag skulle varit på det furtiosju. jag höll på att frysa ärslet av mig när jag satt där och vänta, jag är seriös. väl på tåget stack det som nålar i fingrarna för dom var så kalla. iallfall det var första som försämrade min dag.
kommer till mattelektionen och gör lite där och sådär, sen fick jag tillbaka mitt matteprov i slutet av lektionen och det gjorde ju inte dagen efter när det står 16/26 - det menas med att jag var ett poäng från vg, 17 och jag skulle haft vg. det stod bara ett litet pissigt g+ på skiten, åh vad irriterad jag blev.
sen var det idrott som gällde, vi var fyra personer som medverkade och hur kul var det att sedan få veta att vi skulle ha boxning? visst kul för jag älskar boxning - när man är sur på någon. men idag var jag konstigt nog inte det så kunde liksom inte ta i lika hårt, ta ut min ilska utan det gick sämst men aja.
sen när idrotten var slut så var jag i omklädningsrummet helt fkn alone eftersom sandra inte var i skolan och ida&lovisa medverkade inte på lektionen, suck. sen hittade jag inte dom när jag skulle äta lunch heller så var tvungen att sitta och vänta på daniel&marcus en stund.
sen hade vi världens tråkigaste lektion såklart, arbetsmiljö med maggan för dom som inte vet så hatar alla i klassen just den lektionen och den läraren, och just nu gör vi en uppgift typ uppsats, astråkigt och jobbigt. tråkpunktse.
sen hade vi mentorstid och vi får nytt schema för period två, just nu i dagens läge det schema vi har nu tycker man är jobbigt och suger ashårt men såklart får vi ett som är ännu sämre ännu jobbigar osv. har bara en sovmorgon på hela veckan, onsdagar då vi börjar 09.25 annars är det 08.15 varje dag. måndagar&tisdagar slutar vi fem, onsdagar&torsdagar fyra och fredagar halv ett. typ lid med mig?
plus att det ska ha spöregnat hela långa dagen hela tiden, så jag blev blöt när jag skulle hem, usch min dag har verkligen sugigt hårt. plus när vi skulle äta middag fick jag veta att världens bästa morfar ligger på sjukhus pga hjärtat. :(
vad står på tur näst denna hemska dag?

ge mig en ny dag nu tack.

m o r g o n p i g g p u n k t s e ?

idag vet jag inte vad som forit i mig men jag är uppe och färdig en timme innan mitt tåg går. rätt jobbigt eftersom jag är van vid att vakna - fixa mig - skynda till tåget. men jaja, ibland måste man ju har "tur" också även fast jag inte vet om det är tur eller inte..
igår efter skolan så åkte jag och frida in till stan och fixade biljetter till insjön och hem från insjön. så på fredag åker jag upp till min babyboy och stannar med honom hela helgen, åker kvart i två på fredag och är hemma i stockholm igen kvart över tio på kvällen på söndag, oj vad jag längtar ihjäl mig nu.
men innan jag drar iväg så har jag ett hotellprov att göra, pluggade faktiskt lite igår. duktiga jag (det var bara för internet inte ville funka, haha)
nej nu ska jag kolla sl.se igen, fatta inte riktigt en grejz. puss på er och ha en bra dag!

l a l a l a l a a a

jag tänker på min vän keso just nu bara för att jag har varit jätte dålig på att uppdatera bloggen nu på ett tag, men det är för att jag inte orkat och anledningen till varför jag tänker på henne är för att hon sa till mig förut att hon älskade att läsa min blogg och så fort jag inte uppdaterade läste hon dom gamla inläggen, haha stackare säger jag bara. :))

whatevvaaah.. nu ligger jag i min säng med min älsklingsplutt brevid mig, varmt och mysigt är det och vi tänkte ta och kolla på andraavenyn nu, iallafall jag. hon riktar väll mera in sig på att sova. imorgon är det skola igen, längtar dock inte så värst, i köket ska vi göra 10kg köttbullar, låter det kul? inte ett dugg. sen efter skolan ska jag ta en vila från träningen pga min fot oså så åker istället in till centralstationen (frida hoppar även på mitt tåg och ger mig sällis) för att kirra biljett till dalarna, hoppas på att det finns biljett nu så jag får träffa min pojke i helgen. oj vad jag saknar honom.
han ska även smsa mig om ett tag och hoppas även på att han ska ringa mig, hihi. nej nu är det andraavenyn som gäller, pusshaj!

p.s juste imorn måste jag även plugga lite till hotellprovet jag har på torsdag, suck d.s

h e l g e n i s m å o r d

och så börjar ännu en helg rinna mot sitt slut.. den här helgen har inte varit någe speciellt, fredagskväll tog jag det bara lugnt eftersom jag var sjuk, sen gick jag och la mig tidigt pga att jag skulle upp somvanligt på lördagen för att hinna till tåget (som jag var hur nära som helst på att missa) till älvsjö för att vara på gymnasiemässan några timmar, sen åkte jag hem och efter ett tag kilade jag över mimi och hjälpte henne lite och lekte med hennes sööööta småsyskon. sen vid åtta gick jag hem och tog det lugnt och somnade redan vid typ halv elva, trött eller vad. idag vaknade jag super tidigt och började måla väggarna i mitt gamla rum, tjänade femhundra på det. så nu är bötern fixad!
nu ska jag ut med hunden sen någongång ska jag hem till mimi en snabbis för att hennes mamma ska klippa min hårförläggning. (y) nej nu ska jag sätta på mig lite kläder och gå ut. pusspåer.

s j u k ä n n u e n g å n g

idag vaknade jag med världsont i halsen och asont i huvudet så jag beslöt mig för att sova vidare, men dock sov jag väldigt dåligt och började kolla på film vid nio eller tio. och jag sov även skit dåligt inatt för jag drömde typ tre mardrömmar varav två jag kommer ihåg, plus jag drömmer typ aldrig mardrömmar. tecken på att jag är sjuk kanske?

iallafall åkte jag och handlade lite med mamma trottsallt och sen har jag bara kollat på film inprincip. tex SATC som är såååbraaa! nu ligger jag här i min säng och oroar mig över min älskling, men ska ta och hoppas det bästa och gå ut med min hund nu. imorgon ska jag till gymnasiemässan igen, pallar inte men äsch får ju biobiljetter. ne nu ska jag gå ut puss!

t r ö t t i s h

shiiit vad jag är trött. och det är väll inte så konstigt? jag har varit på gymnasiemässan i älvsjö hela långa dagen och det var sådär härligt jobbigt men kul, sen åkte jag med sandra och fixade en sak sen kom jag hem och nu ligger jag i min säng och tycker klockan är väldigt lite. jag vill sova!

m y s w e e t d a y

idag kan man säga har varit som en liten otursdag för mig, fast sen på kvällskvisten vände allt (?)

ni ska få veta om ni så vill.. om ni vill, läs:
det började med att jag försov mig, asbra jennie. men genom att gå aaaaassnabbt och halvspringa så kom jag till tåget i tid, utan att ha pluggat ett piss på varken svenskaprovet eller matteprovet, men när jag kom till skolan övertala jag min svenskalärare att få göra det provet en annan dag, asbra (Y) sen iallafall så hade jag bajs ont i huvudet, lite ont i halsen och jag var skiita hungrig. plus att min älskling låg hemma och var sjuk och sov så hade inte han på sms heller, vilket sög. sen iallafall fick jag lite mat i magen och sen hade vi liksom hygien som slutade tolv fast vi skulle sluta trettiofem så trettiofem minuter tidigare, jätte bra tänker ni säkert nu men neeeej. jag och sandra var tvugna att vänta tills halvtvå för att göra matteprovet, när vi gjorde det som sög anusballe eftersom det var assvårt kapitel skulle jag hem. när jag kommer till upplandsväsby kommer jag på att jag glömt min namnskylt i skåpet som jag verkligen måste ha till mässan imorn så det var bara att hoppa av och vänta på nästa tåg till märsta som jag fick vänta på i en kvart, sen i märsta, vänta en kvart på bussen sen gick allt ganska bra faktiskt. sen hemma var allt somvanligt ostabilt men sen fick jag skjuts till hallen vid sex och var där med guse ett tag och sen hade vi samling sen match mot bele barkarby som faktiskt gick super. det slutade tillslut 6-6 med klart övertagande av oss som ledde hela tiden inprincip. jag fick göra ett mål och två ass, sen gjorde min undebara vän keso resten av målen, love her. nu är jag hemma och pratar med babyboy. imorn ska jag på gymnasiemässa sen ska jag nog göra ett ärende med guse (?)

nu ska jag typ hoppa in i duschen, i need that. jag är trött och jaa blablabla, xoxo

s k o l a n t a r l i v e t a v m i g

ååh, jag pallar inte skolan och fan vad den meningen är seriös.
två prov imorogon och hej vad det kommer gå dåligt. nej jag orkar inte, har bara lust att lägga mig under täcket och bara ligga där och vänta på bättre tider.
imorgon är det 9 dagar kvar tills jag får träffa min babyboy igen, och då är det även 10 dagar sen jag träffade honom, oj vad jag saknar min pojk!

nej men om man kanske skulle försöka plugga liiiiite åtminstonde eftersom en viss andreas ändå bara kollar på bertfjärt :)
puss och godnatt sen någongång.


t i l l d i g m i t t h j ä r t a s l å r m e s t f ö r

Andreas, min pojke, min älskling, min babyboy, mitt hjärta, min andra halva, mitt allt.

Du är den finaste pojke som vandrar runt på denna jord, jag lovar dig det, jag tycker verkligen det. Ingen i denna värld är egentligen perfekt men jag måste bara skriva att för mig är du faktiskt perfekt. Innan du kom in i mitt liv tänkte jag ofta på hur jag ville att min nästa pojkvän skulle vara, sen började jag prata med dig och ju mer och mer vi pratade insåg jag. Att det var just en sån som du var jag ville ha. Så du anar inte hur glad jag blev när jag hörde orden "Vill du blir tillsammans med mig?". Du anar inte hur mitt hjärta gjorde ett glädjeskutt, hur lyckan rusade i genom hela min kropp - hur glad jag egentligen blev.
Visst vi har bara varit tillsammans en vecka och fyra dagar men jag kan redan nu säga att jag älskar dig, för jag gör verkligen det. Du gör mig glad, du gör mig stark, du gör mig lycklig, och du gör mig modig. Du bygger upp mig till ett bättre jag, om det är något så finns du där, jag vet det och den tanken får mina läppar att le.
Så Andreas du anar inte hur stolt och lycklig jag är av att få kalla dig min pojkvän, min bara min. Och varje gång du förklarar, skriver eller likande saker som tex hur mycket du älskar mig och hur du alltid vill att det ska vara vi får mig till den gladaste flicka på jorden. Jag lovar att du inte kan förstå hur glad jag blir, du kommer aldrig förstå det hjärtat.
Utan dig i dagens läge är jag inte hel. Utan dig vid min sida, på sms, på andra sidan i telefon eller vid en annan dataskärm får mig osäker och inte alls lika glad, jag klarar mig helt enkelt inte utan dig. För mig är du bäst pojken.
För mig kommer det alltid vara du och jag, tanken på att lämna dig finns inte för du är allt jag vill ha.
Gubben, ta åt dig av det här, jag menar varje ord.

Jag älskar dig.

s ö n d a g s k v ä l l e r

nu har jag (och min hicka) precis lagt mig under täcket och ska sätta på andraavenyn och vänta på att min babyboy ska ringa mig, sen ska jag försöka somna tidigt idag, måste bli skärpning med det där att lägga sig i tid. brukar bli på tok försent liksom. nej men ha en bra dag imorgon, vi hörs imorn kväll (kanske ett litet godmorgon inlägg imorgonbitti) men godnattpuss

s p ö r e g n f å r t r e m i n u s

jag har varit ute i regnet med mimi! först regnade det inte ett dugg men sen började det istället spöregna och där gick vi och blev bara blötare och blötare, horregn.. nu sitter jag här och knarkar sönder right here, right now & can i have this dance från hsm3 och är fett sugen på en dusch så tror jag ska ta mig en alldeles strax, sen kanske jag ska plugga lite (?) vi får helt enkelt se, först står duschen på tur. vi hörs, love.

j u s t l o v e i t




f r i d a j a g ä l s k a r d i g

tju, hur mår bloggvärlden? jag mår fint förutom att jag ha nedrans ont i ryggen som varje morgon efter att ha sovit i min säng. iallafall så har min älsklingssyster gått hem eftersom dom skulle ha gäster. men igår var vi ju på bio, innan bion köpte jag en jacka, och frida brunpuder och sen en sak till hennes far. sen gick vi till bion kirrade popcorn och dricka sen satte vi oss på plats, filmen var underbart bra och ja zac var såklart otroligt snygg. haha. sen gick vi hem och stannade på vägen och satte oss och pratade lite, vi gick hem till frida och hämtade lite grejer sen hem till mig och tog ut fanny på en promenad och insåg att det regna så vi pallade inte vara ute som vi bestämt så vi gick in och kollade på wall-e eller frida gjorde eftersom jag tycker den är asdålig så jag spelade lite fifa sen störde jag mest frida haha, sen kollade vi lite på madagaskar innan vi somnade gott. vi vaknade fett tidigt och kollade på det brinner haha. sen gick hon hem och nu sitter jag här. nu vet ni det också, pusspåer!

btw, idag är det farsdag så grattis (?) pappsen! :)

b i o l ö r d a g

för någon dag sen planerades det att jag och frida skulle umgås denna fina lördag och det är fortfarande så, jag och hon ska till kista, kolla några grejz sen ska vi på bio. bara hon och jag, underbart! vi ska kolla på hsm3 som båda så gärna vill se och eftersom jag fick fyra gratisbiljetter från skolan igår så passar det ju utmärkt att gå på bio, jag bjuder henne bara för att jag älskar henne så mycket, hihi.
jag har precis ätit lite och kollat på sunes jul haha, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, även fast jag ska vara hos frida förns tjugo i fem men iaf.
vill bara påpeka att det var sex dagar sen jag träffade älsklingen, snacka om vad jag saknar den människan, det är tretton dagar tills vi ses igen och fan vad jag längtar.

och juste, min mamma räddade mitt liv idag, fan vad glad jag blev. hon är bäst och jag älskar henne! <3

j a g v e t i n t e v a d

hur gör man när allt nästan bara går snett?
när man inte har pengar även fast man verkligen behöver?
när man saknar någon så att det gör ont?
när allt man vill är att må bra och leva livet?

e g e n t l i g e n s å h a r j a g d i g r e d a n

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
Han som som uppskattar dig och allt du gör för honom.
Han som håller dig i handen när alla andra ser på.
Han som verkligen lever för endast dina kyssar.
Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.
Han som aldrig lämnar dig.
.. Han förtjänar din kärlek.

s u r s u r a r e s u r a s t o c h s k a d a d

nu är jag sur, jälvigt sur, så sur att jag inte kan förklara min ilska.
varför jag är sur kanske ni fattar? om ni inte gör så - matchen gick åt helvete. jag skulle aldrig spelat.
innan matchen var allt kaos, kaoset löste sig men startade sen igen under matchen fast med en annan anledning, denna gång förstörde horor för mig.
jag var helt opepp, jag gjorde illa mig efter ca tio minuter och min fot vart helt förstörd men började återigen lira i andra med en förstörd fot, som förövrigt nu gör ap ont, sen så fick jag rådamp på varenda människa i andra laget typ och dom typ bara log mot mig med ett fult horleende, jag fick lust att döda dom. PLUS dommaren sög anusballe, han var ensam gammal gubbe som inte kunde dömma innebandy, dömde mål som inte var mål, dömde bort ett mål för oss och dömde bort solklara frislag för oss, plus att han surade och typ stressade sönder oss, dö säger jag bara, du suger iallafall!
vi förlorade, men vi gjorde några mål, fast ja jag säger inte resultatet för det får ni ta reda på någonannanstans. om ni nu så jävla gärna vill veta det.

det där med kaoset innan match är nu glömt och förbi, jag och min älskade pojkvän småtjaffsade lite och det blev bara fel fel och åter fel. men jag vet att han läser det här (eller?)  och vill bara att du ska veta, precis som jag skrev till dig innan matchen. utan dig skulle jag inte vara hel, du har verkligen kommit in i mitt liv och gett mig en mening att leva. du är bäst och jag älskar dig obeskrivligt mycket. glöm aldrig bort det hjärtat. du och jag föralltid, det låter så bra och det är så jag vill ha det.

nu ska jag försöka plugga matte, sen ska jag duscha, och bara mysa ner mig i sängen med matteboken och mobilen. hoppas på att få prata med älsklingen sen, jag behöver honom!

imorgon blir det skola som det ser ut nu, bara så att ni vet. pöss

l i v e t ä r l i t e s o m o r a l s e x - d e t h a n d l a r o m a t t g e o c h t a

jag vill inte ha det såhär
det är som en mardröm
allting bara förstörs
du vet att jag älskar dig mer än allt annat
jag vill aldrig förlora dig, du är mitt allt
det bästa jag har
så låt det vara bra, bra föralltid


jag vill åka till hallen nu, jag måste få träffa guse, måste få prata med min bästavän men hon är inte där så jag måste vänta. åh, låt tiden gå snabbt snälla, jag vill träffa henne nununu.
jag ska iallafall byta om nu, som ni kanske fattar, jag ska prova att spela!

v a d s k a m a n g ö r a å t s a k e n ?

jag hatar tandläkarn mest av allt. dom hittade inge fkn fel på min tand så dom ska skicka en remiss till en specialist, men dom slipade typ tanden och lyckades (somvanligt) göra illa mitt tandkött, åh vad jag hatar tandläkarn!

s j u k l i n g

hejhoppgummisnopp.

idag har jag varit hemma från skolan för jag hade jätte ont i huvdet både igår kväll och imorse när jag vaknade plus att jag hade lite ont i halsen. så jag somnade om och fortsatte min dag i sängen som jag även ligger i nu också, men snart måste jag upp och gå ut med fanny sen ska jag till tandis så dom får kolla på min tand som cpar sig. sen ikväll är det match mot bollsta, får se om jag lirar, för mamma får jag inte men för guse måste jag, så vi får se. nu ska jag svara på smset från älsklingen sen ska jag sätta på mig lite kläder och gå en bit med fanny, ni får ha det bäst tills vi hörs nästa gång. <3

du är mitt allt  du är mitt allt  du är mitt allt

-

hygien läxan måste göras men jag pallar inte
duschas måste göras men jag vill inte lämna min baby i telen
sovas måste göras men jag är inte trött

j a g ä r h e l t s l u t !

idag har vi varit på två olika skolor och haft såndär marknadsföring, fuck vad jobbigt det var kan jag lova, var helt slut efter det. hållde på att somna på tåget hem osvosv. nu ska jag snart iväg till jobbet på möte. när jag kommer hem måste jag typ fixa en hygien läxa. nu orkar jag inte att ni ska veta något mer.

eller jo; jag älskar andreas

g u s e l i n a b ' v ä n

ett liv utan dig finns intejag måste bara ägna ett inlägg åt min älskade bästavän. hon som gör mig lycklig, hon som alltid lyssnar när jag behöver henne, hon som är bäst på att stötta och peppa, hon som kan vara en stor solståle även fast det regnar som fan och hon som seriöst kan göra gråt till skratt.

du vet att jag älskar dig för det har jag sagt till dig så många gånger, jag kan säga det igen om det så behövdes, jag älskar dig. för mig är du en person som alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta. redan från första början tyckte jag du hade ett hjärta av guld, för varje dag som gick fick jag mer och mer förtroende för dig och ja nu är vi här idag ca fyra år senare och för mig är du nu bäst och min bästavän. det är alltid först dig jag vänder mig till om jag har en fråga jag inte kan svara på själv eller om det rinner tårar ner för min kind. och vet ni varför? jo för att hon somsagt är min bästavän och jag litar på henne till tusen procent.



och med detta inlägg vill jag få fram, hur dåligt du än mår så finns jag här, vad jag än gör, hur jag än själv mår och vad det än är för väder ute (fråga inte varför jag skrev det haha) för jag vill vara en lika bra vän som du är mot mig. jag är stolt över att ha dig som min vän, jag är verkligen det för ingen jag känner eller så har snackat skit om dig, ingen har sagt att du är dum, behandlar en dåligt/orättvist eller liknande, alla pratar gott om dig. du är unik glöm inte det, var dig själv precis som du är. det är henne alla älskar och ser upp till. det är hon som är bäst, stå för den du är och var stark. jag vet att du klarar det, jag tror på dig.

guselina, jag kommer aldrig släppa din hand vad som än händer, du betyder otroligt (obeskrivligt) mycket för mig. utan dig är jag ingenting, om jag inte skulle ha dig skulle jag inte vara hel. jag kommer aldrig vilja förlora dig, det har jag inte råd med. alltså för mig är du helt klart världsbäst, jag lovar dig. ta åt dig av detta du just läst nu, allt är sant så ta åt dig för min skull.

jag vill vara precis som dig,
jag vill ha ditt hjärta av guld
och jag vill ha det modet du har inom dig.
ta vara på det!

1 8 d a g a r k v a r

äntligen hemma säger jag bara.. usch vad denna dag sugigt. först iväg till skolan efter att verkligen verkligen slitit mig ur sängen, kom i tid och typ snackade mig igenom svenska lektionen så läraren klagade x antal gånger. sen hade vi lunch osv osv. sen kök, rätt chill eftersom vi var rätt få och bakade men det var jobbigt iallfall och jag kände verkligen inte för att stå där och knåda deg o lalala. men jag klarade det och när jag kollade mobilen klockan fem hade jag fått fyra sms, två från guse och ett från älsklingen (!) (minns inte vem det sista var ifrån).. så jag ringde min älskling snabbt som bara den och pratade med honom ända tills jag såg guse vid sollentuna eftersom vi bestämt att mötas för att jag skulle äta, sen hade vi obligatoriskt möte i innebandyn så har varit på det typ en och en halvtimme, nu är jag helt slut. ska in i duschen och lite sånt där sen så ska my love ringa mig typ. imorn är det marknadsföring x2, usch pallar inte. men iaf puss på er.

b a c k t o t h e h e l l a g a i n

jag är uppe, påklädd och klar.. in i minsta detalj.. och nu ska jag till tåget. ha en bra dag pussis.

s a k n a d e n e f t e r d i g g ö r o n t

nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för att sedan lägga mig i sängen, läsa lite sen trycka ner ansiktet i kudden min älskling haft huvudet på fyra nätter (inklusive några mystimmar på dagarna) så den ska jag ligga och lukta på tills jag somnar, för annars kommer jag aldrig somna eftersom den här saknaden tar kol på mig. tur var det iallafall att jag fått lite kärlek på msn nu på kvällskvisten, det kändes som det behövdes och det känns okej nu + det mår jag bra av att prata med honom!
imorgon måste jag även snacka med frida!


J < 3 A

och så var man hemma igen, ibland brukar det kännas skönt att äntligen vara hemma igen men nu är det inte det, nu är det istället hemskt. jag ville inte åka, jag ville inte lämna pojken där, jag ville inte ge honom sista pussen för denna gång. allt gjorde så ont, vi som hade så bra, jag och han, bara vi sen kom denna dumma söndag och bara förstörde allt, delade på oss och nu sitter vi här tre timmar ifrån varandra och jag saknar redan ihjäl mig. jag saknar honom så mycket så att det svider i hjärtat.

iallafall, i onsdags klarade jag mig galant, kom på tåget hittade min plats osv. innan jag klev på tåget hade jag mött på två idioter, en tjej som frågade om jag pratade engelska, och en gubbe som snackade råtaskig engelska och försökte få fram "jag vill låna din mobil en sekund, du får 3 kronor.. 5 kronor.. 20 kronor".
efter ett tags resande var jag framme i borlänge, gick över perrongen och kom på nästa tåg som skulle ta mig till insjön. och jag kan lova er, jag var nervösare än någongång tidigare, jag trodde jag skulle dö. men sen när jag klev av tåget så var det som att allt försvann när jag såg andreas och zorro. perfekt.

bara så att ni vet tänker jag inte skriva ner dessa underbara dagar i detalj för jag orkar inte, jag har inte den lusten men jag kan lova er, mina dagar uppe i dalarna har varit mer än fantastiska. onsdag till torsdags natten ca 01.15 var då det bestämdes att det skulle bli vi, det bara kändes så rätt. och jag ångrar det inte ett dugg för så lycklig den pojken gör mig har ingen annan gjort mig. "vi är en, hör ihop som två träd med samma rot"

dom mesta dagarna har det bara varit jag och han för att ta vara på dessa första dagar tillsammans, men vi har även träffat linus, frida, riken, matte litegranna. fast somsagt mesta delen har spenderats med mys framför film.
igår, lördag, var vi otroligt sega, det ända vi gjorde typ var att åka iväg och kolla deras sommarstuga som var otroligt mysigt, jag vill ha sommar kan jag lova, sen klockan fem försvann vi ner till hallen och spelade innebandy och det var en upplevelse i sig. jag gjorde många finfina ass till min älskling som gjorde mål. det kallas samarbete. när vi kom hem hoppade vi in i duschen sen åt vi pizza med alla och sen gick vi upp och mös och bara tänkte på oss själva hela kvällen och långt in på natten också. sen att vakna och inse att det var dagen att åka hem var inte alls kul, jag låg där och kollade på min söta sovandes pojkvän och bara ville hålla om honom och aldrig släppa honom. men så bra fick jag inte ha det, jag skulle bort från honom hur mycket jag än inte ville. på bilresan hem spelades låt efter låt upp på ipoden som bara påminde mig om honom, jag saknar honom jag saknar honom jag saknar honom. nej jag kan inte beskriva min saknad faktiskt. men nu vet ni iallafall att jag saknar rejält mycket efter honom.

jag kan dessutom påpeka, jag har sätt massvis av snö, om jag ska överdriva lite så var det typ tre meter snö. om jag ska vara mer seriös så kanske 1.5 dm (?) och jag som inte packade ner vinterskorna fick frysa rejält om fossingarna men jag snodde pojkens ena jacka så jag slapp frysa ihjäl iallafall.

just nu gör jag absolut ingenting mer än att dampa loss på msn som bara loggas ut och in, ska nog ta att gå ut med hunden nu och läsa på läxan lite (har nämligen läxförhör imorgon) sen hoppas jag på att få chatta med hjärtis lite på msn ikväll innan jag, efter fyra nätter, ska lägga mig och sova ensam. hemska tanke.

                         

jag älskar dig

RSS 2.0