IN MY DREAMS, ALL IS BETTER





WE BREATH TOGETHER

jag är äckligt trött. men jag har haft ännu en underbar dag. så jag kommer somna glad idag med, vilket jag alldeles strax ska få göra, ska bara gå o tvätta piercingarnas först. godnatt!

ALDRIG SLUTA KÄMPA

idag har jag haft en otroligt bra dag, spenderades mest med mamma. jag älskar söndagar med mamma eftersom hon är en person jag kan prata med allt möjligt om. så jag tycker helt ärligt det är riktigt kul att umgås med min mamma, så jag tänkte göra det imorn också. sen jobbade jag ju idag med, och det var chill och det gick bra. så nu tänkte jag avsluta min braiga dag med att lägga mig o glo på "mio min mio" och äta lite nattgodis.


LIGHT UP EVERYTHING

idag skulle jag vilja sova hela dagen, men ska iväg med mamma lite nu på förmiddagen sen åker jag fanimej hem och lägger mig i sängen igen innan jobbet (19-01) men nu har jag lite bråttom, måste fixa håret och sätta på mig kläderna o ta ut hundarna innan vi ska åka.


RUBRIK

äntligen ska jag snart få gå och lägga mig och sova i min egna underbart sköna säng efter en lång dag. började med att jag vaknade på en soffa i märsta, drömt sjukaste drömmarna och hade ont lite här och var. drog hem så jag var hemma till ett och började fixa massa. vid fyra tiden åkte jag o hämta johan o jessica o när vi kom hem var även jimmy, jenny och lasse hemma. så vi hade familjemiddag, riktigt trevligt. dock var jag tvungen att dra ifrån mitt i allt för att hinna till jobbet, jobbade 19-01 och nu är jag hemma igen. ska till badrummet och fixa till mig nu sen lägger jag mig i sängen och glor idol, bääästa!

IT'S FRIDAY, I'M IN LOVE

huvudet är inte min bästa vän idag heller men lite bättre är det iallafall. vaknade rätt så tidigt, gick upp o rostade mackor med marmelad på och sen hoppade jag in i duschen. nu har jag satt på mig mjukisar och en tjocktröja för att följa med mamma och stor handla, jag må vara världens snällaste dotter!

00.02

att sitta på golvet o dricka juice vid midnatt är inte precis en vanlig syssla men hade sån jävla huvudvärk efter jobbet (känns typ som att nån skjutit 50 skott med en pistol o alla träffa huvudet) så har iaf legat i sängen sen jag kom hem o nu vet jag inte vart jag ska ta vägen pga huvudvärken o vid sånna tillfällen brukar jag hamna på golvet, konstigt nog..

meeen, imorn äre fredag o lilla jag är ledig så vi får hoppas jag är frisk o glad då så jag kan hänga med på äventyren jag redan sagt ja till!


I FOUND YOU

idag har jag träffat min bästavän, vi drog till barkarby o hängde på rusta, toysrus och ikea. o på ikea åt vi även köttbullar, haha. sen drog vi till henne o ba chilla en stund.

whatever, nu ligger jag med lillskiten i sängen o ska försöka somna framför en film för imorn ska jag upp o jobba!


LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT BEFORE



det är nästan mitt i natten och ni trogna läsare vet ju att det är då mina tankar börjar. så nu tänkte jag bara, somvanligt, skriva av mig lite. 

jag kände rätt tidigt att det var något som var speciellt med dig samtidigt som jag hade i baktanken att det bara var en engångsgrej både från mitt och ditt håll. det var därför jag lekte med stunden, och nu efteråt sitter jag och tänker, lekte jag? hur skulle det sätt ut nu om jag inte gjorde så då?

tiden gick och du blev speciellare för var dag som kom. du blev en person i min vardag och jag kan nästan helt ärligt säga att jag hamnade som i en liten bubbla. jag kände en trygghet hos dig, och framför allt, jag kunde vara mig själv när jag var med dig. jag pratade, du pratade, jag skrattade, du skrattade, jag mådde bra. jag tror nästan jag kände lycka. och det fortsatte så, vi träffades, vi gjorde saker och framför allt, vi hade det bra tillsammans. 

men sen kom det jag jag fruktade. min rädsla. jag stötte bort det jag kände, jag stötte bort dig. jag kände själv att jag växlade lite person. men du var äkta, du stannade kvar trottsallt. du var äkta på många sätt och vis. du var den första på år att få mig att känna så, känna ett förtroende, en trygghet och en närhet jag inte riktigt ville vara ifrån.

men jag tror min rädsla sabbade allt, jag började öppna ögonen för fel som kanske egentligen inte var fel. började säga till dig, vilket fick dig osäker och som ledde till att jag blev irriterad. men du slutade ändå aldrig kämpa, jag gav så gott som upp men det gjorde aldrig du, ett till tecken på att du var äkta. 

och nu står jag här idag och håller osäkerheten själv i handen. jag vet inte vad jag känner, jag vet inte vad jag vill och jag lyckas inte inse det heller. jag vet vart jag har dig, men du har ingen aning om vart du har mig. jag vet inte om jag vill tillbaka till det fina vi hade, för jag vill inte genomgå den värre delen igen, för den tog på mig. men samtidigt kan jag inte bestämma mig om jag faktiskt saknar den där närheten jag knappt kunde vara utan.

YOU PROMISE

jag undrar ibland vart tiden tar vägen. man kollar klockan ena sekunden, sekunden efter (känns det som iaf) har det gått två timmar typ. whatever, gjorde nästan det jag sa förut, tände ljus, satte mig i soffan och inte gjorde ett nytt CV utan bara finslipade det jag hade. sen kom pappsen hem så vi drog och åt tillsammans, åkte hem en snabbis igen, var hemma cirkus fem minuter innan vi drog till kungens kurva en sväng. när vi kom hem igen gick jag ut med hundarna och nu blev jag precis klar med att söka massa jobb.. så tänkte gosa ner mig här i soffan nu framför "värsta pojkväns akademin"

SER DU STJÄRNAN I DET BLÅ

har just duschat mina små varelser o duschade även själv efter det, sen ville dom såklart leka lite vilket ni ser på bilden, dom får sån jävla energi efter duschen, sjukt.. nu tänkte jag iaf sätta på mig lite myyskläder, tända ljus och skriva mig ett nytt cv.. senare ikväll kanske jag o pappsen drar till kungenskurva, men det återstår och se.


01.53

jobbade till 01 idag istället för 23, bytte tid med en annan vilket för mig inte gör ett skit. vad är det för skillnad att sluta 01 istället för 23 på en måndag liksom. mer cash åt mig bara! nejmen, kom hem för en liten stund sen och nu tänkte jag gå till badrummet o fixa mig för läggdags, tex tvätta bort smink, borsta tänderna, tvätta piercingarna och smörja in tatueringarna. sen lägger jag mig äntligen i sängen bredvid lillskiten och kollar ensam mamma söker.

GODMORGON

nu blire rostade äggmackor, ett glas juice o andraavenyn. underbar morgon!


GODNATT

har hållt på med att lägga in låtar på mobilen hela kvällen men nu 02.34 har jag o lillskiten äntligen lagt mig i sängen. på tvn visas benjamin buttons otroliga liv.


MOBILBLOGG

första gången jag testar mobilblogg på blogg.se men nångång måste ju va den första.. har iaf hållt på att uppdatera mobilen oshit hela dan och det resulterade till en mobillös jennie, men det har gått kalas bra ändå!

igår var jag hos censie på kvällen, vi chillade i hennes säng o munnarna gick i ett på oss, man missar mkt ihop när man inte träffas så ofta. idag var jag iväg med mamma och nu på kvällen var vi på middag hos bror o jessica, riktigt mysigt faktiskt!


LÖRDAG

min lördag har gått ut på att ligga i sängen, huvudet vill inte riktigt sammarbeta och tröttheten lämnar inte kroppen. har kollat massa avsnitt av andra avenyn, är inne på säsong två nu. annars har jag inte gjort så stora energiryck faktiskt, hämtat juice, tvättat piercingarna. typ inget mer. tar igen allt imorn då jag ska iväg med mamma och sen på kvällen drar vi på middag hos bror min.

FREDAG

varför tar jag aldrig tag i bloggandet? jag vill men jag gör det aldrig.. whatever, kanske berätta lite kort om veckan bara nu när det är fredag o allt.

vi börjar i söndags, då drog jag o mimi o tatuerade oss, jag gjorde två nya och hon gjorde sin första. jag fyllde även i två andra, och jag är grymt nöjd! sen efter det drog vi och åt innan jag var tvungen att jobba. i måndags var jag ledig, gjorde inte så mkt mer än besökte af osv. i tisdags jobbade jag igen, sen i onsdags var jag med mamma en stund på dagen sen var jag, mimi och iah på breaking dawn (<3) premiären. igår fick jag ryckt och tog med mig mimi till skanstull o piercade mig, sen var jag med mamma o storhandla innan jag drog till märsta o kollade film med mimi och fredrik.

sen idag äre somsagt fredag, ska åka till farmor och farfar en sväng sen tänkte jag, försöka få ihop ett nytt cv och sen jobbar jag 21-03, blir nog bra det här..

-

jag vet inte vart man ska ta vägen när man känner såhär.. när allt kändes som det var på plats men sekunden efter föll allting bara, och nu är allt huller om buller. ingenting vill det jag vill, och jag tappade helt plötsligt all den ork jag hade i kroppen..

JAG TROR JAG ÄR TYP BACK?

det finns några trogna läsare som väntar på att jag ska börja blogga här igen, vilka ni är har jag ingen aning om men att göra er nöjda kanske jag gör genom att skriva detta.. jag tror jag börjar blogga här igen, på min gamla älskade blogg. satt nämligen och kollade igenom här för ett par dagar sen och insåg hur mycket minnen det finns här.

whatever, börjar väll med att skriva att det är tisdag morgon. trött som fan är jag, och jag funderar på att dra en snabbis till solarieöarna och bara chilla, sen även köpa frulle påväg hem. väl hemma ska jag städa o massa shit och sen blir det att dra iväg igen senare mot eftermiddagen. har fullt upp idag känns det som. men det är väll bra att ha något att göra antar jag, och okej nu bara babblar jag på. vi hörs nog här senare, puss!

RSS 2.0