-

förlåt men jag har börjat blogga på finest.se/kinderägget nu tillsammans med thaien. så jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer uppdatera här, kommer nog bli en del inlägg mer på den andra. bara så ni vet!

-



tisdag

tro mig, jag har inte glömt bort att bloggen existerar. bara det att min dator beslöt sig för att gå i graven i fredags typ så hela helgen gick ut på jobb, sova och kolla i taket inprincip. sen köpte jag ny dator, dock fick jag fel men när jag åkte dit igår igen så snackade jag bara lite så fick jag en dator som var typ femhundra kronor dyrare utan att betala någonting. så det var lite nice iaf. 

annars då? inte så mycket, jag och mimi ligger som två degar i sängen. bredvid oss har vi en full påse med munkar och muffins jag tagit hem från jobbet, även en fanny som ligger o snarkar. myspys. imorn är jag ledig, ännu mer myspys. 

nu ska vi se om mimi lyckas skaffa en blogg åt oss. för vi funderar nämligen på att börja blogga tsm, elr okej.. jag tjatar på henne, elr nått.


torsdag

man är mer sugen på att ligga hemma och sova hela dagen än att jobba efter att ha upplevt bästa kvällen/natten på väldigt länge. men nu har jag asbråttom till jobbet, såklart. eftersom sängen var så otroligt skönt, men jag skriver om kvällen/natten inatt när jag kommer hem troligtvis. annars droppar det in under morgondagen.

cookingtime

update precis från mimis kök. vi gör pizza, så vi hörs sen. elr?

det finns en bit falskhet inom alla

klockan är strax efter fem så det kanske är dags att sova, är ju faktiskt ledig idag så borde kanske inte sova bort hela dagen? ska iaf ut o härja på stan under kvällen/natten, det känns awesome. men whatever, efter jobbet chillade jag med jossan och nico i några timmar. och just nu har jag lite damp på att jag inte kan ladda ner nån film. så jag vet inte vad jag ska somna till, kulliv.

jag älskar dig bästa vän


i'll find someone like you

igår kväll jobbade jag 16-23, efter jobbet tog jag med mig en snacksbox o hämtade thaien. så åkte vi ner till edsviken och satt där och bara pratade i en halv evighet. idag jobbar jag 19-01, skönt som fan. och ännu skönare är att jag är ledig imorgon. och jag har redan grymma planer för imorgon, det gillas på hög nivå. 

men nu ska jag hoppa in i duschen innan middagen.

du ger mig rus utan drog


hard work work

vakna, åka till jobbet, sova, vakna åka till jobbet, sova. det känns som det är det enda jag gör. men det är "nice". nu är jag iaf vaken igen och tro det elr ej men jag ska gå o duscha för att sen åka till jobbet. dock slutar jag 23 idag och inatt slutade jag två timmar tidigare. galet skönt. men jag sitter fortfarande och drömmer mig bort till en utomlandsresa.

söndag

efter att ha sovit bort halva och varav resten av halvan suttit och kollat på sista minuten resor så ska jag nu pallra mig till duschen. har ju mig ett jobb som väntar.

jag gråter bara i regnet

"There's a reason I said I'd be happy alone.
It wasn't 'cause I thought I'd be happy alone.
It was because I thought if I loved someone
and then it fell apart, I might not make it.
It's easier to be alone, because what if
you learn that you need love and you don't have it?
What if you like it and lean on it?
What if you shape your life around it and then it falls apart?
Can you even survive that kind of pain?
Losing love is like organ damage.
It's like dying. The only difference is death ends.
This? It could go on forever"

ännu en tråkig jävla rubrik

klockan är snart åtta på morgonen och jag har inte gått och lagt mig ännu. det blir så när man kommer hem sju på morgonen från jobbet efter att ha jobbat tio timmar, då äre ju dags att varva ner. men jag funderar på om det ens är värt att sova? det verkar som det kommer bli en fin dag. dock är frågan, hur kommer jag må på jobbet 19-04 sen då?

whatever.. medans jag ligger här och gör.. ingenting.. så kan jag ju lika gärna dela med mig av vad som hänt. om jag skulle orkat dvs. jag orkar men det finns inte riktigt något att berätta. jag var somsagt på p&l, som var riktigt jävla grymt. jag älskar festivallivet samtidigt som jag hatar det. känslan är grym men att sova i ett tält och typ dö av morgonsolen är inte lika grym. men vecka var iaf en minnesrik vecka, dock hade jag feber dom sista dagarna men det hindrade inte mig mot att ta nytta av den semestern. sen när man kom hem igen insåg man att man varit borta för då regnade problemen på en och dagarna var uppbokade av jobb.

sen dess har jag inte haft många lugna stunder utan jag har mest spenderat tiden på jobbet o tjänat cash. men dom få stunder jag inte varit där har jag.. sovit, och när jag inte sovit har jag försökt träffa kompisar och bara njutit av ledighet. såsom badat och bara typ glidit? 

och föresten, innan p&l tog jag ju förfan studenten (!) vilket var grymt som fan. även det var en känsla man bara vill göra om och om igen. gick även ut med betyg jag är riktigt nöjd över så ja det var riktigt lyckat, och sen var vi även hos min bror en helg. var både giftemål och trettioårsfirande på samma gång. riktigt trevligt hade vi och sen fick jag ju gosa en massa med min brorson också, vilket var ett stort plus i kanten.

men..nu är jag extremt taggad på att dra utomlands, så jag kommer faktiskt inte bli förvånad om jag bokar en sista minuten och bara drar bort från vardagen i en vecka. skulle sitta så jävla bra nu, helt ärligt asso. för jobbet tar kol på mig, jag vill ha ledigt, jag vill njuta av sommaren och spendera mer tid med mina vänner. men vi får se, taggad  som fan är jag iaf.. 


back on track

nu är det såhär att bloggen inte varit något i tankarna den sista tiden. för det mesta har jag jobbat, och när jag varit ledig har jag försökt träffa folk o bara umgåtts. var ju även på p&l en vecka med fisen. men jag tänkte att det kanske är dags nu igen, att börja skriva lite då och då när jag har tid, lust och ork.

det som hänt sen jag skrev sist kan jag ta upp lite kort i ett annat inlägg för nu tänkte jag hoppa in i duschcen, för ska träffa min thai om lite mer än en timme för att chilla lite innan jag ska dra till jobbet o jobba dödspasset (20-06) 


RSS 2.0