glad midsommar, elr?

klockan är kvart över sex på morgonen och jag sover inte. snarare är jag aspigg och inte riktigt vet vad jag ska göra. har jag sovit inatt? nej jag har jobbat. inte ens firat midsommar. men jag bryr mig faktiskt inte. alla sånna där "högtider" blir ändå bara skit o pannkaka i slutändan så jag kände att jag lika gärna kunde jobba o tjäna fett med pengar. det jobbiga nu är att jag ska upp om tre timmar, mindre kul. 

hej bloggen!

har precis duschat och måste alldeles strax börja halvt stress fixa mig för jobbet. insåg precis att jag fått lön så nu är jag lite gladare. på lördag blir det lite shopping inför sommaren och p&l. sen drar jag och fisen på måndag. o jag tkr alla som läser detta kan hålla tummarna för fint väder nästa vecka, för det bara måste vara det liksom. men nu måste jag göra nått åt mig själv, jobbar 15.45 - 02. ser redan fram emot nästa lön, elr?

-

som att någonting fattas..

onsdag

imorse när jag vaknade hade jag fått sms från chefen som undra ifall jag kunde byta mitt pass 10.45 - 16.00 o istället jobba 17 - 01 så jag fick sova lite till. men inte fan hjälpte det för att få bort denna jävla huvudvärk. så vi får se hur det går på jobbet idag, jag kan lova att jag inte ser fram emot det iaf. nu måste jag in i duschen till att börja med.

nemen titta

jag tänkte bara meddela att jag lever! anledningen till mycket dålig updatering är för att jag inte haft internet på lite mer än en vecka och innan dess var livet fullproppat. men jag ger er en fet updatering imorn och efter det hoppas jag på att det är somvanligt igen.

nu är klockan strax efter tre och jag ska upp om några timmar för att jobba, duktigt tjej. så nu tänkte jag gå till min nya säng och lägga mig o glo film tills jag somnar. orkar inte hålla på att piffa upp detta inlägg med bilder så jag langar sånt senare. godnatt!

natten till torsdag

imorse när jag skulle till tåget satte jag på mig allt ifrån sommarkläder, just för att det regnade och va dögrått. men såklart, när man kommer till stan så är det stekhett. och efter ett par timmar i stan kände man sig som en ocean. skitnice verkligen. det blev inte så mycket shopping i stan, en väska, ett par skor och en ny kula och sen var jag tvungen att dra hem till andra kläder. 

åkte sen med mimi till kista och forsatte jakten på kläder. därifrån fick jag med mig ett par byxor och två tröjor men såklart glömde jag påsarna hemma hos henne eftersom jag gick dit en sväng efter.. nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska vara vaken egentligen, den är nämligen två och jag ska bli väckt nio imorn för jag jobbar. men som tur är så är det bara fyra och en halvtimme, så jag överlever nog. 

nu tänkte jag gå och fixa mig för sängen, kanske bäst att städa bort allt från sängen först?

when i see it

igår i skolan så bestog mesta delen av dagen till att måla på ena vårat lakan som vi ska ha på flaket. bortsett från att vi var på världens sämsta dansshow och hade lite religion, oså fick vi reda på fyra betyg så målade vi på det hela tiden. sen efter skolan åkte jag till fisen en snabbis för att prata med hennes granne, sen åkte vi till station o plocka upp sandrisen och sen åkte vi till väsby o droppa fisen. sandrisen o jag fortsatte till farmor&farfar där vi hämtade ett lakan och sen åkte vi till stinsen. där vi både åt och kollade lite. sen släppte jag av henne i sollentuna. 

när jag kom hem snackade jag med frida, inte långt efter stog hon med bilen utanför och vi drog till kista för hon skulle köpa en grej. sen åkte vi hem till hennes nya lya och satt på ballen o pratade en massor. när klockan blev runt halv elva gick vi ut och mimi så satt vi tre på en busshållsplats i år och dar och bara snacka. 

nu är det onsdag och jag duschade precis. ska fixa mig färdigt så fort jag skrivit klart här och sen åker jag till stan med klassen. vi ska på nån matgrej av något slag i kungsan och sen efteråt ska jag o fisen leta efter studentskor och kolla lite kläder. dock regnar det så det är inte precis så att man hurrar för att åka till stan..

RSS 2.0