sista innan jag far ut till havs

nu ska jag snart åka, och jag är fullt klar. hoppas bara jag inte glömt något. :)
kommer hem någon tid imorn somsagt, ska säga att censie ska ta massa kort så ska jag sno dom sen men dom kommer nog mest upp på bdb.
om båten inte leker titanic så hörs vi, puss!

torsdag

godmorgon, nu har jag massvis att göra innan halv tre då dom ska hämta mig. för censie ska iväg och göra något innan kryssningen och dom skulle inte hinna tillbaka efter det så då följer jag med på det ist för att bli upphämtad i stan som jag känner på mig bara kommer bli vimsigt.
så nu ska jag först duscha, sen blir det att packa oså. jag kanske bloggar en gång till innan jag åker men det är inte alls säkert. måste ringa mamma sen också! aja, kan inte sitta här och låta tiden rinna mera, pusshaj.
och om vi inte hörs hörs vi troligtvis imorgon, hare bäst för det ska jag ha. :)

kvälls babbel

nu sitter jag här och känner mer än på topp. bara så att ni vet, ett litet problem har jag tyvärr. min mage kurrar! dock tänker jag inte göra något åt det som man brukar göra när man är hungrig, istället ska jag plocka undan lite grejer. skriva en liten packlista (nej jag kan knappt packa en väska annars, får bara problem utan) sen imorgon blire, upp packa, äta, osv ni vet liksom sen hoppas på det bästa innan jag blir upphämtad och sen åker jag ut på havet, utan datorn så räkna med att jag bloggar liiite imorn, sen bloggar jag fredag kväll typ.

föresten så var träningen katastrof, eller ja.. jag kände inte någon glädje i den, mer än att vi prata om gayar och jag berättade en hemlis för guse, som även kommer föras till frida inom kort. aja, nu ska jag och min hungriga mage fixa det sista innan jag lägger mig och typ kollar film, sen sover jag hela natten lång så att jag slipper klaga på keso att jag är tröttast i stan imorn på båten, och så att jag slipper somna tusen timmar tidigare än henne och berätta massa crazy things i sömnen. så äre, så godnatt! :)

ungspannkaka eller kladdkaka?

nu är kladdkakan bra, den ser ut som en kladdkaka på kanterna och en ungspannkaka annars. men men, vi får hoppas på att den smakar bättre än vad den ser ut. (aa) nu ska jag sätta på mig strumpor och ta med mig fanny och möta mamma. pusshaj, <3

bakar kaka

nu står jag nere i köket, datorn är här för att receptet finns på den, jag väntar just nu på att smöret ska smälta. nu ska jag byta skiva i cdspelaren och baka vidare, pusshaj!

onsdag

ny dag nya möjligheter. dock har jag ingen som helst aning om vad som händer idag mer än träning.
fast imorgon vet jag vad som händer, för då blire kryssning med keso! denni. 

6 timmar efter

nu är jag hemma igen, först var jag somsagt hos viktor, kollade film oså sen åkte jag hem, messade nannisen så vi gick ut med hundarna sen gick vi hem till dom och åt glass och såg filmen center stage turn it up. ja den var ju lite speciell i sig, men den sög ju inte helt iaf. kenny wormald gjorde allt, maha!
och vet ni? jag kanske ska på kryssning på torsdag. jag hoppas!
nu ska jag fortsätta lyssna på nickelback - this is how you remind me och ta något att dricka. heeeejsååålääänge!

lite mer uppdatering

ska snart iväg och träffa viktor en stund, sen ska jag vara med nannisen ikväll, bloggar när jag har tid och lust. puss!

16.07

nu är jag hemma från både kista och hundpromenad. sen har jag även ätit.
med mig hem fick jag en t-shirt, jeans och örhängen. nu ska jag ta och leta upp ett par tofflor och komma på something 2 do. nu vet ni det, puss.

tisdag,

hej och godmorgon, inte för att jag precis vakna men tror inte det är så många vakna nu faktiskt. eftersom det är lov.
mina planer för idag var bestämda redan förra veckan till en del, det var att jag skulle ta och hitta på något med nannisen som aldrig blir av, så fick jag precis sms av henne så vi drar till kista hon och jag.
och nu fick jag bråttom, puss och ha en bra dag!

hejdå måndag den 23/2-09

dags att sätta på någon film och tänka på refrängen, huvudet mår bäst då. ska hitta någon att smsa med också, bara för att. (aa)

29/3!! <3

nu är jag hemma från träningen, har kramp i magen så att det känns som att magen ska döda mig. det är en hemskt känsla, minns när jag hade det typ en gång om dagen, fyfan! hoppas det inte blir så igen.
när jag kom hem från träningen fick jag veta att mamma beställt biljetter till high school musical live on stage, fett kul! frida och birgitta ska med också, jag längtar grymt mkt redan! <3
nu ska jag ta en tablett för magen och gå ner och prata med mamma, sen ska jag ut med fanny och sen måste jag komma på en film att ladda ner, eftersom jag ska vila hela kvällen.
föresten har jag fått mitt id kort nu, yees.

maha

hinner inte skriva så mycket nu, onödigt inlägg det här men jag ska till tåget nu, möta censie i sollentuna och uträtta några ärenden, sen är det träning somsagt. kiss&hugs.

måndag och lov!

vaken sen några timmar tillbaka, kollat film och ätit har jag hunnit. nu ska jag en snabbis till kista sen hem och tare lugnt. ikväll blire träning som alla andra måndagar. ha en bra dag, hej.

jag tror sääääkert fel om dig..

..

förra inlägget var jag bara tvungen att skriva till mig själv. för allt är så jobbigt nu, allting med morfar. jag gråter för att jag är rädd. känns som om jag inte orkar någonting.
mamma kanske skulle in till sjukhuset imorgon, men hon tyckte inte jag skulle vara med och se allting, samtidigt som jag vill vill jag inte. jag vill inte se hur dåligt min älskade morfar har det.

nu orkar jag inte vara vaken mer, jag har jätte ont i huvudet efter alla tårar. så nu ska jag lägga mig och kolla på film och fortsätta hålla tummarna, och hoppas på en bättre dag imorgon.
godnatt. (även fast jag inte ska sova nu)

älskade bästaste morfar. <3

det finns nog inte någon som gillar ordet döden. jag är en av dom som är rädd för döden, en av dom som aldrig klarat att prata om döden, för när det väl varit samtalsämnet så har jag jämt gott därifrån. jag har aldrig varit stark nog och suttit kvar. även fast jag inte vet riktigt vad döden innebär, hur det känns osv.
jag har haft turen med mig under min uppväxt att jag aldrig förlorat någon av morfar, mormor, farmor, farfar. alla har funnits där och sätt mig växa, sätt mig när jag tatt mina första steg och hört mina första ord, och dom har även varit med under loppet då jag förändrades från barn till tonåring. jag har alltid räknat med dom liksom.
sen när jag hör att det bara blir sämre och sämre med dom allihopa, att dom börjar bli gamla så svider det i hela mig, jag orkar inte höra, jag vill inte höra. då springer jag bort från allt, kopplar bort mig från världen några sekunder liksom. tankarna som "vad skulle jag göra utan dom?" och "hur skulle det se ut utan dom?" snurrar runt i skallen. jag blir räddare än någonsin.

nu tror jag det är värst. samtidigt som jag inte vet allting, jag vet knappt någonting så gråter jag av rädsla. jag vill inte tänka tanken ens. jag klarar inte det. jag är jätte rädd.
samtidigt som jag är räddare och oroligare än någonsin måste jag behärska mig, vara trevlig mot mamma, ge henne stöd. det är trottsallt hennes pappa. men jag vet inte vad jag ska göra, om jag ska prata med henne om morfar, eller hon kanske inte klarar det? jag kan inte säga att det kommer bli bra, för jag vet inte om det kommer bli bra. jag kan inte säga att jag vet hur det känns, för jag vet inte hur hon känner sig. det ända jag vet är att hon mår riktigt dåligt justnu.
jag vill inte heller fråga henne något om honom, jag vill inte gråta framför henne, för jag vet att hon har det sämre än mig.
orden mamma sa idag tog kol på mig, jag visste inte vart jag skulle ta vägen riktigt "nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa" det var som någon stack kniven i hjärtat.
efter dom orden har jag sätt morfar överallt, vart jag än kollat, jag tänker på honom hela tiden och hoppas på att han är stark. hoppas på att han försöker, och att han vet hur mycket jag älskar honom, och att han vet att jag inte vill förlora honom.

morfar är trottsallt så mycket för mig, min morfar. han som vart överlycklig när jag föddes, för jag var hans första flickbarnbarn, även det ända. det första han gjorde när han fick veta att en jennie var född var att åka och köpa ett dockhus.
det är morfar som lärt mig allt om drejning, vad det är, hur man gör, och han har tom låtit mig drejjat.
nej morfar, älskade morfar. du ska bara veta hur mycket jag tycker du ska vara stark.
jag minns när du var på besök här hos oss, antar att någon fyllde år, du och jag var på tomten och mitt från ingenstans sa jag "morfar, varför har du så konstig navel?" du bara skrattade. jag minns det som igår.
jag minns också när jag var hemma hos dig en gång och du gjorde raggmunk till oss, och när du stod där vid spisen och förklarade för mig att det var första gången i ditt liv du gjorde sånna. och jag trodde inte på dig.
jag minns hur jag jämt satt uppe i din bod och ritade. jag minns hur du alltid bjöd mig på sibylla när vi varit och drejjat.
och ännu ett starkt minne är när du, jag och johan var ute och fiskade, när vi skulle ifrån fiskestället så satt johan längst fram i båten och kollade på oss. du åkte rakt mot en fontän och jag bara skrattade, tillslut vände sig johan om och flyttade på sig, fast det skulle han inte behövt för du svängde såklart i sista sekund, men jag tyckte det var så roligt.
jag minns även hur vi brukade mata katterna som kom till eran tomt, när vi gick till affären och köpte kattmat, sen döpte jag katterna men du sa att dom redan hade namn som vi inte visste om.
jag minns också när vi åkte runt och letade frimärksalbum överallt, och sista stället vi skulle till hittade vi det på, och jag blev så glad att du köpte det åt mig. och jag minns också den gången vi åkte runt överallt för en råttfälla.
och jag minns hur stolt jag var att gå bredvid dig på gustavsbergstorg. iof är jag stolt än idag, och jag är riktigt glad över att just du är min morfar.

men vad som än händer, vart denna historia än slutar så vet jag att du kommer aldrig lämna mig eller någonannan. du kommer alltid finnas där. jag vet det, jag tror på dig. och jag älskar dig. riktigt mycket.

förträng inte det dåliga..

nu har jag lagat mat, ätit mat och varit ännu lite mera med guse.
ska snart alldeles strax ta mig ett bad, sen tror jag att jag faktiskt ska städa mitt rum, sen ska jag mysa ner mig och kolla på film tror jag. skönt att inte ha något att gå upp till imorgon, bara ligga och sova och hoppas på det bästa!
nu ska jag gilla guses status på facebook, hejdå. <3


mamma sa att det är bara att hålla tummarna och hoppas nu.
jag håller tummarna så hårt så att jag snart bryter dom.
jag älskar dig, snälla, jag tror på dig. <3

gårdagen typ

hejhej goddag.
igår var jag och guse först i hallen och kollade på när a-laget tog hem seger mot väsby. sen åkte vi inte till staden, därifrån fick jag med mig ett par nya skor, en klänning, två t-shirts, en bh och örhängen. sen åkte vi hem till guse och vi ska inte nämna tragedin på tåget, haha. mer än att det var en stackars liten duva som hade kommit in i tåget, jag led med den.
iallafall vi gick till ica och köpte godis innan vi drog hit, sen nördade vi bara, var ute med hunden, åt, kollade på melodifestivalen (EMD <3) osv. sen somnade vi sent, såklart somnade jag först.
nu har vi varit vakna ett tag, ätit frukost osv. sen ska vi hem till mig och laga middag, maha!
ni får ha en bra dag tills vi hörs nästa gång, pöss!

gulleplutt erik, och gulleplut danny + mattias och molly.
juste molly gick också med till final, det var oväntat men bra för bwo suger anusballe. :)

till dig, bara dig också

guse, kolla klockan, jag pallar inte skriva något nuuuu! jag är trött och har ingen fantasi, imorn okej? jag älskar dig trotts att du tjatar på mig jämt och ständigt. <3

lördag

jag förstår inte att jag alltid vaknar astidigt när jag är ledig, det är hemskt. la mig och kolla film och laddade ner patrik 1,5 som jag nu sätt halva på.
ska fixa mig nu snart, ska bara andas ut lite. sen ska jag till hallen, kolla match sen åker jag med guse in till stan, och ikväll sover jag där. imorgon ska jag laga middagen här hemma, och guse är såklart hit bjuden, maha!
nej nu är det dags att fixa sig. puss och ha en bra dag!

morfar. <3

jag ska inte gråta

fan att den där jävla carl-jan aldrig åker ut, vad sur jag blir.. men hela "grythyttan" röstar ju såklaart på han. sämst.
aja, nu har jag lyssnar på en och samma låt i typ två timmar, låter bra va? och underhållt mig med att snacka med gamla kontakter på msn typ.. har disskuterat massvis med felixpelix, sen pratat lite med robin, och sen har jag pratat med viktor osså. men jag ska snart ta och borsta gaddarna och lägga mig och sova. jag har faktiskt ont i huvudet.
och imorgon får vi se vart jag sätter mina fötter. ska iaf vara med guse, så vitt&brett vet jag, resten har jag ingenaning om. jag tipsade om staden, så vi får la se.
nej ni får ha det bäst inatt. ;) puss

morfar, var stark för min skull. <3

geisha is the shit


15.45

nu ska jag ta och för en gång cykla, det passar ju en vår dag. bloggar när jag kommer hem, goodbye.

morfar, var stark. jag älskar dig! <3

Fredag med stort F

nu är jag hemma, efter en inte alls lång dag. jag kom dit, jag fick göra shopen, jag fick gå hem ungefär.
ann-marie fick dra hem redan vid halv tio, och då fick jag veta att jag också snart skulle få gå hem. innan jag skulle hem så åt jag lunch, dock inget gott, sen skulle jag och emilio ut till buffén en gång för att kolla den, och då går han bakom mig och sätter sina händer på mina axlar och typ styr mig så han trycker mig mot en dörr och massa, man ba tack. sen träffa jag guse och antonia så stod där och fördrev tiden lite innan jag gick in och prata jobb och blev två biobiljetter rikare.
när jag hade klivit av tåget och börjat min vandrig hem kom jag på att jag glömde mina papper i en låda där, bra liksom, min läxa och allt, så får åka dit i veckan och hämta dom haha, dom slipper mig inte ännu! kanske har sommarjobb där med, känns skönt.

och har ni föresten sätt det fina vädret, årets första vårdag eller? jag ska snart ut med min hund på en promenad som får heta duga, sen ska jag med mamma till kista en snabbis.
ikväll får vi se vad som händer, let's dance antar jag eftersom näsan fortfarande rinner irriterande. aja, ni får ha det så bra tills nästa gång jag skriver, puss.

fredagsmorgon

godmorgon, jag har inte bråttom och jag somnade från datorn igårkväll så det stod på så då kan jag ju lika gärna passa på att önska er en trevlig fredag. jag har min sista dag på apun idag, och det är rätt tråkigt för nu den här sista veckan har varit den bästa av dom alla fem. och det är ju klart det är så, eller hur? idag jobbar ann-marie bara till tolv vilket är bajs, så efter det måste jag jobba med emilio, eller nej jonny är ju iof där till två, det är bra. sen kommer väll maciek någongång där med. pallar inte jobba med emilio, han är jobbig, haha.
nej nu ska jag vakna lite, klä på mig, sminka mig och allt jag ska göra innan jag kanske för en gångs skull kommer iväg i tid till tåget, haha. ha iaf en trevlig fredag så hörs vi bergis ikväll. puss,

det där godnattinlägget

äntligen säger jag bara, äntligen.. nu får jag skriva det där godnatt inlägget igen, maha. ne jag skoja mest men iallafall, detta inlägg går ut på att jag ska säga "nu sitter jag här nyduschad och ska snart sätta på en film och somna till, tillsammans med min hund som redan ligger och sover bakom mig".
ni fick ju det jag var ute efter nu lite fint sådär, fast jag skulle vilja att ni visste så mycket mera, men det tar vi en annan gång. en en gång, jag är tillbaka. och godnatt!

4 dagar och jag är tillbaka.. igen..

saknat mig? nu är jag iallafall här med ett inlägg igen, jag har inte haft någon blogglust så har helt enkelt skitit i att uppdaterat den här bloggen till er. (och mig)
även fast jag varit borta i fyra dagar typ så har inte mina besökare försvunnit för det, så det verkar som att ni vill läsa min blogg trotsallt, och kan stå ut dom gånger jag inte bloggar, besöker min blogg gör ni vilket fall som helst, maha!
aja, efter att några dagar utan blogg har gått så har det ju hänt en hel del, men jag tänker inte skriva det som hänt nu eftersom det är bara meninslöst.

ny bloggdesign har jag fått också som ni troligtvis ser om ni inte har synfel. och den fina designen ska vi tacka lilla erniboy för, för det var denna gång han som tog sig tiden. <3
dock är jag inte alls nöjd med textstilen på inläggstexten, jag och många andra har försökt ändra den men den vill inte ändras, det kanske kommer med tiden, bara vänta och se liksom.
och som ni ser är rubriken också helt fucked up, men det måste ju lösas på något vänster, hur vet jag inte riktigt ännu, men kanske i framtiden när skallen fungerar som den ska, utan huvudvärk.

nu sitter jag här med kalla pannkakor till vänster om mig och en hund som slickar sig om munnen till höger om mig. så nu måste jag ta och ge henne lite eftersom jag faktiskt lovat henne, hihih.
så nu ska jag runda av, ta mig lite pucko och mata hunden och mig själv, och fortsätta vara förkyld såklart. (nej det har inte gått över ännu, vilket är surt, riktigt jävla surt)

Guselina skriver!

Hejsan!
Nu tänkte jag blogga lite åt min bästa vän. Jennie och jag sitter nu och pratar på msn. Nu ska vi snart sova. Haha! Och imorgon ska jag och jennie ses en stund innan vår träning. Det kommer att bli väldigt trevligt :)
Nu har jag inget mer att skriva haha. Puss och kram!


Jag älskar dig jennie!<3

farfar, bio och pizza

nu är jag hemma igen. (dock har jag varit det en stund, men iallafall)
vi åkte somsagt till farmor och farfar där lite folk befann sig, satt där och prata och hade det trevligt, fika gjorde vi med. sen blev klockan dags att åka till bion. så vi gjorde såklart det, köpte 2 stora popcorn, en fanta på flaska, en toblerone och en klubba för endast 40;- bara för jag är bäst och får allting billigare, mohaha. oså sen började filmen som var rätt rolig faktiskt. sen åkte vi och köpte pizza och åkte hem och åt.
och nu är jag här, tihi. ska ut med lillskiten snart, sen duscha oså, sen är det beck ikväll!

15 februari

så fort pappa är klar bär det av till farmor och farfar, sen efter det blir det direkt bio efter besöket där. men jag hör av mig om allt när jag ätit middag och kommit hem hit till mitt rum igen, promise you. ha det bra, puss.

idag är det farfars dag. <3

igår somnade jag somvanligt tidigt igår vilket resulterade till att jag vaknade tidigt, såklart. så jag var klarvaken vid typ nio. så la mig och kolla tv innan jag beslöt mig för att gå upp och duscha vid elva.
ska åka till farmor och farfar vid kvart över ett så måste fixa mig innan dess, men jag har ju lite tid på mig iaf, hihih.

grattis farfar. <3

igår på melodifestivalen kom älskade måns med till final i globen, det var nog bara för att jag höll tummarna. ne jag skoja, men vem trodde inte han av alla skulle komma med. det var ju typ solklart.
och var det bara jag som inte tyckte lilla söta markolioo var värd en sista plats?

snyggingen i egen hög person


ett klagoinlägg en lördagskväll

kul, otroligt kul. nu har jag bara massa klagandes på g.. nästan.. typ..
1. jag har feber, dock inte mycket, 38 grader men har ändå ruggigt ont i skallen
2. näsan slutar aldrig rinna, skit irriterande
3. jag hostar slem
4. öronen gör asont
5. jag fryser
6. jag mår INGE bra!
(7. flickorna förlorade matchen)

tur att melodifestivalen har börjat iaf, eller vad säger ni? såg ju inte förra lördagen men hade tänkt kolla idag bara för att jag är sjuk oså, om jag skulle varit frisk skulle jag nog inte varit hemma vid det här laget. men aja, ska ta och bege mig ner till mamma strax och kolla med henne. jag tror jag kommer heja på månsan. hihih. <3

den förkylde talar ut

innerst inne är det nog bäst att vara singel denna dag, för då slipper man så mycket. och sen glömmer man inte bort alla andra som inte kallas "pojkvän". aja skitsamma, jag har ägnat början av denna finfina dag med min älskade mamma, sen ska hon snart skjutsa ner mig till hallen där jag ska träffa mina innebandybrudar och kolla på när dom förhoppningsvis tar hem en seger mot åkersberga. fan att förkylning finns i min vardag just nu, jag vill osså spela!
nu ska jag stänga av denna lilla sak och gå ner och prata med mamma innan vi åker. puss!

dagen är planerad

om ungefär tio minuter ska jag iväg på äventyr med mami. vi hörs senare ikväll. :)

alla <3 dag

jag tycker jag mår bättre idag, men det är nog bara jag som inbillar mig.
jag somnade redan halv 11 igår, så vem åkte ut ur let's dance? måste fråga mamma, hoppas fortfarande på carl-jan.
vaknade typ kvart över åtta och satte på "the notebook" som jag bara såg slutet av eftersom jag somnat ifrån det två dagar irad nu.
jag tror inte jag kommer få spela matchen av mamma idag, för det är tydligen jätte farligt för hjärtat. så jag vet inte hur det blir, om jag spelar, om jag inte spelar och om jag kommer vara där i huvudtaget. det visar sig och ser.
nu ska jag ner och prata med mamma igen. puss. och ha en trevlig alla <3 dag.

fredag den trettonde

nej det funkade inte igår heller att logga in och skriva ett godnatt inlägg.
så jag satte mig i sängen med fanny och spelade fifa som jag inte gjort på typ två månader, dom som känner mig kanske kan lista ut varför.
men sen blev jag trött och la mig och sov hihih.

när jag vakna imorse mådde jag värdelöst, men jag orkade inte ringa apun HAHA så jag åkte dit och kämpade mig istället igenom hela långa dagen med värsta förkylningen, :/ och dagen var lång, stannade över ända till kvart över fem. men det var kul, jobbade med maciek och han var riktigt rolig idag faktiskt.
jag skulle göra currydressing så fråga han om jag hade lärt mig det i skolan.
m - har ni lärt er det i skolan?
j - ne, haha. vi har typ inte lärt oss någon dressing i skolan.
m - inte? vad gör ni i skolan då?
j - öhm, jadu.. haha typ ingenting.
m - bra skola, haha
sen när vi hade gjort hela currydressingen.
m - så nu kan du currydressing, så om ni ska göra det i skolan nu behöver du inte fråga om hjälp, du kan allt fast ingen annan kan.
j - ahjo eller hur, sen säger dom att det är fel så frågar dom vart jag lärt mig och då svarar jag jag har lärt mig av macek.
m - om dom säger att det är fel, då ringer du mig så kommer jag och dödar dom.

haha, det var nog roligare än det låter, sen hade vi massa andra roliga samtalsämnen för engångsskull osså. (aa) bla dissuktera vi min restid till skolan, som han aldrig skulle palla tydligen haha!
när jag sluta gick jag till apoteket och köpte nässpray, sen kirrade jag biobiljetter för jag ska bjuda mamma och pappa på "vi hade iallafall tur med vädret - igen" på söndag. bara för att jag vill göra något för dom helt från ingenstans. sen åkte jag hem och åt middag och prata med mamma och pappa. sen så har jag inte gjort så mycket mera.

föresten är det ju otursfredagen idag, men jag har inte haft oturen med mig konstigt nog, även fast jag tycker jag är otursförfölj så har jag inte märkt så mycket otur idag, mer än min jävla förkylning som blitt värre.

ja somsagt är jag är grymt förkyld och hatar det, jag vill inte missa matchen imorgon! :( om jag inte kan spela ska jag åtminstonde dit och kolla, sen på söndag ska vi först hem till farmor och farfar för farfar fyller år, sen somsagt bio. så jag har lite planerat i helgen iaf, och det är nice. hihih.

nu ska jag kolla vidare på let's dance med mami, hare bra. puuuss!


långa inlägg behöver bilder.

det är väll bara säga hej förkylning!

såklart funkade inte blogg.se igårkväll när jag skulle skriva ett godnatt inlägg igårkväll, hoppas ni somnade iaf.
träningen gick super, jawad och adam från a-laget var och hjälpte till lite osså. men jag skulle nog inte tränat för imorse när jag vakna kunde jag knappt prata, men jag tvingade mig iväg till köket, dock kom jag försent och tog en frukostrast, men jag gick inte därifrån förens fem över fyra, och jag slutar egentligen fyra. mer än att jag nyst och hostat hit och dit så har det gott bra faktiskt.
när jag sluta skickade jag mess till pappa som faktiskt kunde hämta mig, så sprang snabbt in på apoteket för att köpa strepsils sen mötte jag upp fader min.
och nu är jag hemma, ska nog snart äta middag, sen kommer även sandrisen kvar. som börjar bli en stammis här på torsdagar, "pucko kväll" som hon tydligen kallar det, haha.
men jag har iaf varnat människan om att hon kanske blir smittad, men hon kommer iaf, så inte mitt fel ifall hon blir sjuk. (aa)
nu fick jag mess om att hon är här om max sju minuter, så jag ska nog avrunda det hela och svara henne.

ha det bäst, pöss!

seg trött och förjävlig onsdag

ja jag kan ju börja med att jag missade en LITEN väldigt liten detalj om kista igår, jag mötta även världens bästa my där. hihih, hoppas du blev nöjd nu din lilla skiit, maha.

idag var jag faktiskt för ovanlighetensskull uppe i tid och hann för ovanlighetensskull till 43 tåget som för ovanlighetensskull inte var försenat. hela dagen har jag varit skit trött, gjort allting skit segt och bara velat gå hem, men så är det ju ibland. men såhär trött har jag nog aldrig varit.
fick iaf hålla på med shopen, och jag tyckte det var astråkigt och jobbigt, det var nog tröttheten som gjorde allting, fick sluta en halvtimme tidigare och jag blev överlycklig över det.
när jag kom hem tänkte jag blogga, men funkade det? nej.. blogg.se är stört ibland, så la mig och kollade på film, men det blev inte så mkt kolla, somnade till lite och sen när jag vakna var det middag. nu ligger jag fortfarande i sängen, nu myser jag dock med min lillskit och lyssnar på musik. försöker bli taggad till träning. måste bli det, för vill verkligen träna.

btw, jag börjar nog bli sjuk seriöst nu. har varit lite småsjuk hit och dit, men nu idag har jag haft ont i halsen hela dagen, i fredags gick det över efter ett tag men nejnej inte idag, nu svider den och krånglar så att jag tror jag får spader. men får hoppas på att det inte är så allvarligt iaf.
annars blir det besök hos doktorn igen, som dit blir även fast halsen går över. ska kolla upp min järnhalt oshit någongång snart.

nej nu ska jag vila lite, sen byta om oså, träning 7-9, adjöss.

shopping i kista en tisdag med sandra

hemma från kista. och ja jag hittade en tröja, dock inte den jag hade på hjärnan, men samma modell bara två andra färger som gjorde det mkt snyggare. sen fick jag även med mig en sminkgrej och ansiktsmask, oså fika i magen, mohaha!
snart ska jag duscha, sen lägga mig och kolla på "grind" som jag somna till igår. jag är sjukttrött!
kommer inte blogga något mer idag, så godnatt osv. ha en bra onsdag!

:*

ah jag hatar jeans!
men iaf, ska snart iväg till station och möta min sandrisplutt. sen blire kista nåra timmar, ha det skoj vad ni nu ska göra, kvinnor, män, barn, bebisar, snyggingar, horor, idioter, nördar. vad ni nu än är så ha kul. ;)

ibland är kan bra saker även vara dåliga, eller?

jag fick sluta femtio minuter tidigare idag, men jag vet inte om det var bra eller dåligt. för jag fick denna mening till mig "du får sluta nu om du kan jobba till typ halv fem på fredag, om det skulle behövas" så ja jag vet faktiskt inte om det var bra eller dåligt.
jag och sandra ska iallafall till kista senare, så hoppas på att hitta en tröja jag vill ha, men tror knappast det, jaja. nu ska jag göra något annat, tjing!

tidig tisdags morgon

godmorgon, försovit mig igen.. kul! har megabråttom nu så vi hörs.

"för att du ska ha något att fråga om"

så nu är jag här igen och skänker er ett kort litet inlägg för att duschen väntar faktiskt.
jag och pappa åt på donken, och jag insåg hur dåliga dom är som använder samma papperskorgar till grejer som man ska sortera, ofta liksom. då behöver det ju inte stå "muggar" "happy meal kartonger" osv, allt hamnar ändå i samma shit.
sen åkte jag till hallen, där jag var tvungen att bygga sarj (och nej jag är inte bombsäker på hur det stavas, och jag bryr mig inte heller), men sen kom det mer och mer så jag var inte ensam, hihi. sen hade vi träning som gick bra faktiskt, och nu har jag kollat på tv och varit ute med hunden.
nu ska jag somsagt duscha, sen som i vanlig ordning kolla film och sova. det väntar en ny dag imorgon med nya äventyr, tjillevippen!

måndag, "fantastiska" måndag

skriver inte mycket nu, bara så att ni vet, men ni kan ju liksom få veta att jag lever.
imorse märkte man gott och väl på mig att det var måndagsmorgon, jag pallade absolut inte gå upp ur sängen och när jag väl gjorde det var det på tokförsent såklart, sen tjaffsade jag med mamma så det slutade med att jag smällde igen ytterdörren och gick mot tåget - sur.
sen har jag varit trött hela dagen lång, och jag förstår inte varför eftersom jag typ tagit det lugnt hela helgen, konstigt. ann-marie tycker jag ska gå och kolla upp något med.. vad var det nu igen.. typ min järnhalt. nått sånt iaf. så får väll snacka med mamma, när vi är sams dåra.
ska snart iväg med pappsen och äta, sen blire träning för min del, skööönt. även fast jag har ont i mina ben oså men jag måste träna, love it!

föresten tror jag jag har varit med om en mystisk natt, för imorse när jag vakna hade jag ont precis under högeröga (och det ömmar fortfarande) och sen igår kväll höll jag på med en sak sen, iallafall vad jag minns, la jag tillbaka den men när jag vakna imorse låg den på golvet, på andra sidan rummet. knas! haha.

nej nu ska jag packa mina grejer och vänta på pappa som precis gick ut med lillskiten.

tack och hej helgen

nyduschad och tror det är dags att lägga sig i sängen och kolla film, det är jag just nu. mohaha! vi hörs imorgon efter praktiken och träningen och allt det där. puss.

ett poäng är bättre än inget, eller huuur?

nu är jennie hemma från en borta match mot bele barkarby. trodde på en stor förlust men ack så fel man kan ha.. ibland.. det blev faktiskt lika, ett ett, vi spelade bra och vi satte även första målet. som var en fin passning från keso och skott från mig, det målet satt som handen i handsken. dock släppte vi några minuter även in ett mål pga alla inte lyssnar på tränarna, och det är ju lite synd det faktiskt. menmen, oavgjort är bättre än förlust, så vi får tänka liiite positivt i det hela. vi kammade ju trottsallt hem en pinne, hihih.
väl hemma fick jag middag på engång, sen ska jag snart ut med lillskiten sen är det duschen som gäller, ååå lägga sig tidigt ofc, för nu är den efterlängtade helgen över tyvärr. och imorgon påbörjas den nästsista veckan på apun, skolan närmar sig med småsteg. jag längtar tills det är dags att sätta sig på tåget till märsta igen istället för sollentuna, faktiskt!
nej nu tackar jag för denna gång och ja jag vet inte när jag skriver nästa gång, ni kanske får ett godnatt inlägg, who knows. :) iaf, k&h.

suck söndag

godmorgon världen! somnade rätt tidigt inatt, vid halv ett skulle jag tro, och sen vaknade jag vid halv tolv, alltså har jag sovit riktigt nice inatt. sånt gillar vi!
idag är det match som står på schemat, jag är rätt seg men det ska väll gå. precis som alltid, haha.
jag säger bara en sak, hoppas nästa helg blir bättre planerad!

meningslös lördagskväll

klockan är inte ens mycket men jag är astrött. även fast jag sov rätt länge imorse med, skumt!
var inne i stan somsagt och träffa elvir, sen åkte jag hem och på tåget satt en asstörd tant som typ fick hela vagnen att skratta, när jag gick av skulle två poliser gå på tåget, undrar vem dom var ute. ;)
sen hela kvällen har gått ut på att snacka med massa på msn, peggy bla, och vi har kommit fram till mkt han och jag, hihih.  funderar på att sova tidigt idag, har ju tyvärr match imorn.

du är fin. :/

här har ni en bild på min älskade lilla plutt
bara för hon är så grymt jävla söt. <3



..

det gäller att tänka rätt nu, inte göra snesteg, välja rätt vägar som är bäst för en själv..

jag vill ha tillbaka gamla tider

om ungefär 20 minuter ska jag kila till tåget faktiskt. jag har egentligen inte så mycket att skriva mer än att jag vet ett ställe jag vill till i sommar. och vet ni vart?
om inte så får ni svaret här..

.

"hon var en smart tjej ända fram tills hon blev kär"

hej lördag

sitter just nu nere i köket, åt precis. hihih, var fett hungrig. direkt när jag vaknade åkte jag in till stan för att kolla en tröja, var där i typ en halvtimme så åkte jag hem (utan tröjan för den fanns inte) på tåget mötte jag min granne och han satt och prata jobb hela tiden och blablabla, skönt att ha ett säkert jobb men iaf, sen så ah nu har jag varit ute med fanny med, ska upp och duscha alldeles strax. ska bara ta en glass först. (aa)
sen vid 6 tiden ska jag vara i stan igen, denni!

01.18 - ja jag är tröttish

klockan är kvart över ett och ja jag sitter här och gäspar än.
gubben carl-jan åkte inte ut från lets dance, istället var hasse aro tvungen att lämna dansgolvet, fine han var inte heller något att hurra för. mohaha.
idag är det 6 månader sen jag tog min piercing, så nu är det dags att börja kolla på nya och byta ut, fett med nice.
hunden ligger fortfarande och nannar kudde i min säng, kanske ska ta och ge henne sällis snart? ska ju trottsallt vara duktig och gå ut med henne imorn, försöka köpa en tröja, sen träffa elvir.
aja vi får se vart minutrarna sätter mig. säger iaf godnatt nu för vad som än händer och sker kommer jag inte skriva här något mer fören när jag har vaknat igen efter min skönhetssömn, tihi. morsningkorsning, godnatt.

synd att inte hundar kan prata egentligen

min hund är gos, och undrar vem som inte tycker det egentligen, hihih. hon ligger just nu under täcket nere vid fötterna och drömmer, för hon skakar (hon jagar bergis en hare i sina drömmar). och så självklart delar hon med sig av sin hundvärme till mig, det är myys.
om 3 minuter (just exakt nu) får vi även veta vem som åker ut ur lets dance, själv hoppas jag ju på att carl-jan åker ut, han suger, han är ful, han är gubbe och han pratar enormt irriterande. dags att sätta på tvn och hoppas på att min vilja går igenom, bloggar sen, promise! k&h

kul jätte kul

ÅH MITT HUVUD, jag får damp! har typ sovit hit och dit ända sedan dom åkte, och kollat på film. och pratat med elvir i tel. nu sitter jag nere i vardagsrummet med mamma och kollar på lets dance, dock är det paus nu men iaf, hihih.

barnrumps besök ;)

dom kom hit i tid, tom några minuter tidigare, efter att reagerat på att fått tusen sms så gick jag ner och öppna och in ramlar två klaganades barnrumpor som klagar på varför jag inte öppna. men konstigt nog hörde varken jag eller fanny dörrplingan. dom var iaf här en stund, vi åt och var sociala. sen åkte dom och jag tog ut fanny på en sväng.
nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på sex and the city och vila huvudet. pusshaj, hörs sen, <3

sjuklingen får besök

pratade just med sandrisen i tel, och lite med fjong. och dom bjöd hit sig själva på lunch, dom ville ha billyspizza haha. men om dom kommer hit 11 över kommer dom inte in, då är dörrarna låsta. för vi bestämde 10 över, och dom var i skolan när jag prata med dom, mohaha. så vi får se hur det blir med "sjuklingen får besök" ;D

vakna vakna vakna


sugfredag

nu sitter jag hemma i mitt rum, imorse när jag vaknade hade jag asont i halsen och man går ju inte ha det i ett kök, så ringde och sa att jag blev hemma idag, och tror det var jäkligt bra beslut för har skiitont i huvet nu också, sitter och tar tempen atm och får se vad den visar. jag vill inte vara sjuk, måste vara frisk imorn, måstemåstemåste. <3

fortfarande torsdagskväll, fast senare

någon viktor vann på årets kock - jag fattade ingenting. haha, kanske för att jag mer kollade vad jag och jesper skrev på msn? nu sitter jag iaf fortfarande här, vill inte gå och sova, orkar inte gå och sova, stannar istället här en stund till och lyssnar på musik som inte får mig att tänka på massa faktiskt, underbart att må så här bra. :D jag är stolt som tuppen.
kanske ska lägga mig och kolla film strax, men då kommer jag ju somna från mobilen och är mitt uppe i ett "försöka övertala läge" så ingen bra idé, somsagt jag stannar här en stund till. hihi, pusshej och godnatt snart.

åh vad sur jag blir på min jävla ipod! :@

torsdagskvällish

nu sitter jag här absolutnyduschad, när sandra kom snackade vi en massa somvanligt, sånt blir det när man knappt ses. sen åt jag toast, vi var ute med fanny och drack pucko oså. hihih, sen lämnade hon mig ensam och nu ska jag kolla på årets kock, känns som ett måste när man går hotell-&restaurang, haha ne skoja. :) men nu har det börjat, hajdå.

ett snabbt ihopkokat inlägg

hejsanhoppsan, apun idag var astråkig. varken marie eller jonny var där, så jobbade först ensam och lyssnade på the voice, sen jobbade jag lite med nawal och markus, sen på slutet hjälpte jag matchek (STAVNING?) , sen fick jag sluta tidigare, snart kommer sandrisen hit och håller mig sällis. det blir toast till middag, mums! hihih. jag saknar skolan. :(

knasträning

jag var nere på träningen, gjorde först ingenting, sen blev jag stillastående passare sen vart jag back, har fortfarande ont och måste ut med fanny, bra kombination. nu ska jag svara på sms, sätta på mig mjukisar, ut med hunden, duscha och lägga mig. ny dag imorn, yessir! hejdå, <3

äntligen tror jag jag har hittat rätt

vill ni veta en sak som jag har insett?
jag mår riktigt jävla bra nu asså..
även fast jag inte mår perfekt så mår jag iaf jävligtbra.
även fast jag inte kommit över det så jävla mycket bättre.
och jag är stolt över mig själv, och glad.
bara fortsätta i samma spår. för det verkar vara det rätta.
<3

är man bra så är man, inget man kan ro för ;D

fick sluta tidigare idag, lovar att det bara var för att jag är så himlans bra, nemen idag hälsade även helen på (fast dock hälsa hon på komvuxungen, men jag passade såklart på att växla ord med henne osså) sen har jag hållt på med shopen mest osåoså. nu ska jag lägga mig i sängen och vila, kolla film typ, sen ikväll ska jag till träningen och försöka, även fast det fortfarande gör ont bara av att jag går, men det är något man får ta. pusshaj!

brist på annat att göra,

nu har jag legat i sängen en stund och bara messat lite hit&dit å lyssnat på bra musik, nu ska jag duscha sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, för att sedan kunna somna. tihihih.



jag har ont i huvet! :(

HAJ!

jappjapp, nu har jag gått igenom en dag till på apun, fick hålla på med shopen för det mesta, det roligaste typ, hihih. sen tog jag mig hem, nu har jag ätit, och pratat med elvir i tel. :) nu lyssnar jag på musik, och ska bara slappish hela kvällen lång, och vila mitt stackars lilla ben, har kommit fram till att det är en fkn lårkaka.

godmorgon

ringde just apun och sa att jag kommer komma försent för mamma skulle skjutsa mig pga att jag knappt kan gå på benet men bilen starta inte och mamma blir bara sur om jag inte går dit, även fast jag vet att det kommer vara asjobbigt. JAG ORKAR INTE !

man ska kanske inte äta glass när man tycker det är lite kallt!?

goddag och hej på er. nu sitter jag här igen, skadad och äter glass. mer behöver ni inte veta hejdå!

hej nya vecka

plockade just ut ren disk ur diskmaskinen för typ första gången i mitt liv, det tyckte jag var duktigt. och nu sitter jag här och äter, sen är det träning och möte som gäller, jag pallar inte det!
idag var en bra dag, mådde inte ett dugg dåligt, jobbade med jonny och det var enkelt, sen när han gick hem jobbade jag lite med ann-marie. fast jag kom lite försent, för missade första tåget och andra tåget var försenat men ingen klagade iaf så haha. vet inte om jag skriver något mer, men tro vad ni vill och hoppas på det ni vill, vi hörs, hoppas ni haft en bra dag osv hajdå!

nu ska helgen avslutas med film

vid vissa tillfällen märker man verkligen vilka människor som verkligen är äkta.

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film, pusshejgodnatt.

slänger upp den här bilden av två anledningar
1. bloggen har för tillfället brist på bilder
2. det är mary-kate & ashley olsen, och det säger ju en del för dom som vet

min underbara tid utan bloggen

nu är jag hemma igen gott folk, och oj vad jag har haft det ruuligt. igår mötte jag först upp sandrisen på tåget sen åkte vi till märsta centrum och mötte tony, sen mötte vi lovisa sen gick vi runt lite och shoppa på öb, haha. sen hämta philip mig och sandra så åkte vi hem till henne, chillade, åt och fixade oss. sen drog vi till iems en stund, sen bar det av där ifrån till afram, där ernad och toni också var. hos afram stanna vi hos ända in på nattens timmar. sen kom vi på att åka hem, så jag, sandra, lovisa och fjong satte oss i bilen och tog en cheeseburgare på vägen hihih. när vi kom hem så la vi oss direkt och då var klockan runt halv fyra.
idag vaknade jag upp då och då imorse, men vaknade inte riktigt till förens philip kastade godispåsar på mig för att jag var tvungen att gå upp *suck* haha, och fan vad huvudvärk jag hade, men men. vi satte oss i bilen vid tolv och åkte till väsby och mekonomen, sen donken. sen åkte vi hem och chillade, sen skulle dom duscha och då är det klart jag somnar i sandras säng haha. sen fixar vi oss, och åker till kista där vi äter och kollar på bio "bröllops duellen" som fick mig att tänka på två personer, men aja, orkar inte tänka på det just nu men jag har haft en grym helg, nu ska jag snart duscha och försöka må ännu bättre, hihi. hoppas ni haft det bra, hajdå!

RSS 2.0