If you never try, you will never know


Din närhet gör mig knäsvag, men jag vet ändå ingenting

när jag ska förklara blir jag tom på ord. jag vet inte vart jag står, vad jag känner eller något svar på alla frågor som snurrar runt i mitt huvud. på ett sätt är det ju ett tecken, men samtidigt är det jävligt jobbigt. du finns där, men det känns ändå som ett jätte stort mellanrum mellan oss. jag vill ta steget, men jag är alldeles för feg.

Show your haters that you love life

okej, nu är jag här igen. tiden med bloggpaus har innehållit ganska mycket faktiskt. pappa trodde ett tag att jag flyttat hemifrån till och med. men jag har iallafall jobbat, umgåtts med mina fina vänner och mosat in lite party, mys och några andra doser. 

har även insett att det inte är långt kvar tills jag blir 20, wtf? och sen har även P&L biljetter bokats och jag har även fått ledigt, så nu är jag taggad som satan. livet leker lite just nu, om man bortser från EN sak, som såklart ska ligga och fucka up hjärnan litegranna.

men iallafall, nu är jag nyduschad, jobbar 16-20 idag och efter jobbet åker jag till mitt andra hem och sover där två nätter. sen jobbar jag natt 21-06 lördag till söndag, så pappa kommer väll nästan börja tro att jag flyttat igen. har en del att göra innan jag åker och jobbar, och det är lite mindre än två timmar kvar så ska sätta igång nu.

Don't find love, let love find you. That's why it's called falling in love because you don't force yourself to fall, you just fall.

inte skrivit på ett jävla tag, men har varit rätt upptagen ni vet. nu ska jag sova, trött som ett as är jag. skriver imorn och updaterar er om mitt lilla liv. börjar ju faktiskt inte förens 16 då. godnatt!

I haven't gone completely insane, but it might happen soon


Lovisa 20 år!

idag är det ingen vanlig dag för idag är det min fina väns 20 års dag! och inatt vid tolvslaget firades hon. massa dans, tillräckligt med alkohol och människor. så sjukt kul hade vi. och man mår som man förtjänar idag kan jag ju lova. vi var iaf uppe tidigt imorse för att hon skulle iväg med familjen men innan hann vi gå till centrum så hon fick förlora sin oskuld på systemet. nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite innan jag ska träffa födelsedagsbarnet igen. 


Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar.

godmorgon kära onsdag. klockan är strax innan nio och jag ska alldeles strax sätta upp håret och få på mig lite kläder osen gå till tåget. jobb 11-16 idag och efteråt drar jag nog till sandra. 

igår var det kaos på jobbet, och det var bara helt fucked up. blir bara irriterad på att skriva det så istället kan jag skriva att jag fick pengar tillbaka på skatten, det är niice!

Du träffar tusentals människor, men ingen berör dig. Sedan träffar du en person, som lyckas förändra ditt liv, föralltid.

en sak jag inte förstår är hur jag pallade jobba natt VARJE helg förut typ. fatta hur mycket jag missade? för denna helg var ju även denna helt jävla underbar. visserligen har jag jobbat på dagarna men som i fredags var jag ju iväg o simmade med mamma.

och i lördags efter jobbet mötte fisen upp mig så bestämde vi oss för bio. men vi var tvugna att åka hem till mig först, men som tur var var johan hos oss så han skjutsade oss till kista sen. vi fixade biljetter till "the devil inside" och sen gick vi runt o kollade affärer o åt mongoliskt. efter filmen gick vi till olearys o mötte johan och hans kompis. satt där tills det stängde sen drog vi till märsta o festa galet. så jävla kul hade vi. från en helt oplanderad kväll till det där alltså. 

sen i söndags mådde jag inte så dåligt som jag trodde jag skulle göra, så åkte iväg o jobbade några timmar. efter jobbet hämtade jag ut mina tågbiljetter och sen åkte jag hem, gick ut på promenad med mamma osen åkte jag till sandra o fredrik o hade bb kväll. 

och nu är det måndag igen, jobbat hela dagen så nu ska jag hoppa in i duschen o lägga mig i sängen, godnatt!

RSS 2.0