direkt från hudiksvall

det blidde en vecka och några timmar på landet. (onsdag - torsdag veckan efter) mimi åkte dock på söndag så spenderade dom sista dagarna med bara farmor och farfar vilket var underbart det med. jag kom dock aldrig hem efter landet utan blev hämtad i vaxholm och for till gävle, nu sitter jag i hudiksvall och beger mig härifrån imorn. många ställen på kort tid, det är nice! nu har jag bara 32 minuters datatid kvar, så ska utnyttja dom ytterst väl. jag vet att ni saknar mig massvis, men jag har det faktiskt toppen så jag klagar inte. bloggar när jag kommer hem igen, PUSS!

hejdå storstan hej skärgårn

nu har jag packat allt, tror jag. har en hund som sitter och kollar på mig så fort jag lägger ner något i väskan, tyvärr ska inte hon följa med vilket hon brukar men denna gång blire inte så. så kommer sakna henne en massvis såklart, är så van vid att ha henne med mig på båten och där ute men aja. ska gå hemifrån om en halvtimme typ.. och jag hatar att det alltid känns som man har glömt något men jag tror inte jag har gjort det, eller hoppas. vet iaf att jag har för mkt kläder med mig men och jag är tjej. ;) nu ska jag ner med lite disk och ge min hund en massa pussar sen kolla en extra gång om jag glömt något. sen kolla lite till på paris hilton. slänger in en låt till er eftersom ni kommer sakna mig så mkt, jag föstår er. ha det bäst så hörs vi när jag kommer hem som jag inte har en aning om när jag gör. men iaf så får ni ha det bra på land när jag har det bäst i vattnet, haha. PUSS!

<3


om igår och idag åker jag!

igår när vi tvättat färdigt gick jag hem och åt middag, sen direkt efter drog jag till kista med mimi och köpte nödvändiga ting att ta med mig. sen när vi varit där drog vi hem till mig och gick ut med hunden och jag bytte kläder sen drog vi till mimi och var där en stund innan vi stack till sollentuna och mimis kompis madde. där satt vi och chillade ett bra tag innan vi var tvugna att gå hem i kylan.
imorse blev jag väckt av farmor som ringde och sa att vi åker (!) så jag är jätteglad, blir att bada ikväll och åka vattenskidor imorn tihih. så nu har jag massvis att göra innan klockan är strax innan två. har inte lagt i en endaste sak i väskan. så borde börja nu, kanske skriver hejdå senare annars så tråkigt för er. ;) pusshaj!

tisdag

dagen innan dagen. eller hoppas iaf på det. nu ska jag snart hoppa in i duschen oså.. sen går jag till mimi för vi ska tvätta haha. sen efter vi har tvättat måste jag iväg och köpa hårspännen å pengar till luren. nej nu måste jag skynda mig för ska vara hos mimi innan tre och jag har inte ens börjat med det jag ska + gå ut med fanny. adios! <3

04.00.08

blev liiite tidigare idag iaf (fast jag tänkt lägga mig 2), GODNATT!

:D

kilar iväg till mimish nu, sen blire nog bad med keso ikväll. och på onsdag kväll blire nog skärgården LOVE!

"i know you want me"

vaknade tokigt sent idag, eller ah men halv två.. haha. gick direkt ut med hunden eftersom hon verkade vilja det. och sen har jag även fått reda på att jag kanske åker bort på onsdag, måste snacka med mimi om det först för jag vill ha med henne, tihih. hoppas även på att få träffa den tösen senare, men det får vi se då. vet ni vad jag glömt att berätta för er? att jag har fått mina betyg. :D

04.36.25

GODNATT

uppdatering

igår vid elva åkte jag härifrån och till märsta där mötte jag upp sandra och philip, drog en snabbis till willys sen hem och fixa allt hos sandra. vid sju tiden kom allt folk det var snickare, fågelskådare, bilmeckar, pizzabagare, luffare och ja allt vad det bjöds på. sen var det ju jag och johan med - polisen & tjuven. iaf åt vi gott och sen drog vi ner och chillade galet fram tills klockan blev halv två då dom sista drog och jag somna på en gång. såklart! ;D
idag var det fett segt att vakna, men frukost på sängen och lite blundningar till så vakna jag tillslut. när andi och ida dragit vid två tiden började jag och sandra fixa lite smått sen vid kvart över tre drog vi oss från sandra. när jag väl kom hem fixade jag mig sen drog jag och mimi till staden, gick runt lite sen fråga jag någon random om han kunde fixa lättcider åt oss, såklart gjorde han det för jag är så jävla bra haha. så drog vi till tanto, träffa några vi kände och chilla ett tag innan det blev iskallt och vi drog till mimi å värmde oss innan vi gick ut en sväng i hld typ 2. och nu är jag hemma och har varit det i typ furtio minuter. ska snart sova om jag känner mig själv rätt.
bara så ni vet är jag grymt glad över att ha mimi, vi hade värsta samtalen idag när vi var ute sista gången och jag är så glad att man har vänner som man kan prata sånna grejer med. LOVE YOU MY BITCH! <3

kärlek till mina vänner


tokig dag. och jag älskar't!
imorn blire fira för hela slanten så dags att nanna kudde nu kanske, ska ju liksom upp om några timmar igen.. gaah.. sen blire nog en lång kväll med, aja orkar inte blogga HA, puss!

mina drömmar har dig, min verklighet saknar dig


rubrik

jag tar dagarna som dom kommer, det är väll det ett sommarlov är till för? nu ska jag iaf ut med min hund sen så bär det av till kista med censie. senaste dagarna har jag knarkat paradies hotel, när man börjat kollat kan man inte sluta. :o

akta så jag inte äter upp dig!


kanske svider det att säga men..

i mina ögon är du bara ett skämt..

ojsan hoppsan

jag har inte bloggat för jag inte har haft lust till det.. men igår var jag iaf å chillade med mimi, sen var jag ute en stund med andré också senare på kvällen. idag har jag varit hos jimmy och fixat hans uteplats, blev dock inte klar så ska dit en annan dag också. tjänade 500 på't och det var niice. tihih. :) snart ska jag kolla på paris hilton nivet. sen blire sova, har galen huvudvärk och är galet trött. först ska jag kolla om jag hittar något att dricka, pusspåer. ojuste, ny header har jag med! maha.

<3


shut up and sleep with me


5/7-09 <3

när jag väl vaknat till.. som tog ett tag.. drog jag till kista med mimi och lilly, vi kollade runt massa och jag och mimi tog steget och köpte ringar.. bby. sen drog vi hem till mimi och chillade galet, på kvällskvisten köpte jag korv och hon glass. sen drog jag hem. du är bäst, puss!

03.35

vafan gör jag uppe nu? varför sover jag inte? varför ligger jag inte under täcket och värmer mig? varför varför varför? kanske dags att börja tänka om och lägga sig i sängen som ser så skön ut. eller kanske ska sitta kvar.. en liiten stund till iaf.. ah en liten stund. sen lägger jag mig. :)

dagarna blir inte mer än underbara

min dag har varit ++++. först drog jag och mamma iväg till rotan, sen vidare till stinsen där jag fick en ny bikini, sen köpte vi varsin klocka, behövde bara betala halva klockan sen fick jag resten. (aa) sen köpte jag hörlurar till min ipod vilket behövdes. sen handlade vi på vi innan vi åkte hem och hämtade fanny och drog till edsviken och gick till samma berg som igår där jag badade, sen började det duggregna men sen när vi väl börjat gå med fanny ÖSTE det ner, seriöst. men jag och mamma fick riktigt goa skratt av det! tihih. sen åkte vi och köpte pizza med hem. älskade mamma.
efter att ha varit hemma ett tag blir jag medtvingad (;)) till särsta för att bada igen, med sandra philip och andi. sen när jag kom hem gick jag ut med fanny, spelade boll med henne sen drog jag ut med mimi och sen gick vi hem till henne och hade askul haha. nu är jag hemma igen och ska svara alla som skriver på msn, jag är en poppis nivet. pusshej!

?

är det bara jag eller känns det verkligen inte som lördag idag?

en dröm

måste börja med att skriva.. jag drömde en sån underbardröm (!) den drömmen kommer jag leva på idag. mamma trodde det handla om en kille, men ikkesanikke.. när hon hörde drömmen skratta hon och sa "jag förstår det" när jag sagt att jag drömmen gjorde min dag.
idag blir det lite shopping med mamma, lite bad troligtvis och sen middag igen på det. just love it. nu ska jag sätta på musik, borsta klart tänderna, klä på mig och ni vet. PUSS!


when you love someone

nu är jag här igen efter en underbar eftermiddag som började vid vattnet. vi tog en prommis till en klippa där jag såklart tog ett dopp och fanny skällde på vågorna, sen gick vi en prommis i skogen. sen drog vi till en liten restaurang där vi åt, pasta. vi satt ute och hade det jätte mysigt. sen åkte vi till ica där jag hyrde film och köpte glass. när vi kom hem åt vi glassen och sen gick jag ut med fanny och spelade boll med henne, film på det kommer faktiskt sen haha.
nu ska jag kolla på filmen, systrarna i jeans andra sommaren! ni får hare bäst, kanske skriver sen. puussss.

summer feelings

om man har korta shorts, linne, uppsatthår, sminklös och solbrillor - då kan man inte bli somrigare.
nu ska jag lägga ner bikini och handduk i en påse så åker jag, mamma och hunden iväg och går en promenad och som pricken över i:t tar vi ett dopp på det. bättre kan det inte bliii! hare bra så hörs vi senare.. kanske.. puss.

äntligen!

efter både fika, middag, lek med hunden, bad med pappa och massa prat så tycker jag en film lockar. först ska jag ta mig en skål glass innan jag kryper ner under täcket med hunden. tihih. bäst.

du och dina räkor

anledningen till att jag inte bloggade igår som jag sa var att jag var galet trött..
och det var jag för att jag och mimi var först i stan på dagen, åt, kollade i affärer, satt vid kungsan och snacka sen träffa vi även daniel från våran förra klass. sen åkte vi hem, gick till ica och till mimi sen hem till mig och bytte om sen kom tony och toni och hämta oss så åkte vi till åkersberga och bada. väl hemma igen gjorde jag och mimi toast sen tog vi cykeln till macken. sen stack vi till mimi igen och hämtade en filt och när vi kom hem till mig igen så gjorde vi i ordning våran "säng". för dom som inte har fattat det så låg vi ute på sju filtar på min tomt. vi sov inte alls mycket, kanske halvtimme max. vid sjutiden gick vi in för det började dugga och båda slocknade på en gång.
igår när båda väl vaknat städade jag en massa, klippte gräset osv, sen stack jag och mimi å badade. när jag kom hem duschade jag osen kollade jag på paris hilton (serien ni vet) sen lite allsång, sen somnade jag. vaknade dock en timme efter och då var jag skitpigg ville sova men det gick inte, så satte på hsm3 och somnade efter många om och men. nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa och fanny ska komma hem. saknar dom galet faktiskt. och sen funderar jag även på att äta något.
slänger upp några bilder här med, dom är klickbara för trögosar, puss.

filmer från inatt




jag skriver senare, sålänge får ni underhålla er med dom här goa filmerna, hahah. nu är det frukost som gäller, puss!

RSS 2.0