skulan

sitter i skolan just nu, istället för att sluta halv tolv slutade jag halv elva. det sög en aning faktiskt. måste sitta här nu tills 19 över bussen går, annars måste jag sitta i stan huuur länge som helst och vänta på frida vilket jag typ ändå kommer få göra haha. hoppas att tåget till dalarna går när det är tänkt, annars blire jobbigt.
min lovisa sitter å göra prov så är alldeles ensam, suuck.. aja nu har jag inget mer att informera er om. önskar er ännu en gång en bra helg. ;) hejs.

fredagmorgon

nu äre inte långt kvar tills jag drar, får skjuts till skolan, det kallas lyx! (a) och tur eftersom annars skulle jag vara tvungen att släpa på väskan på tåget, usch. men iaf ska äta upp min macka nu sen kolla så jag har allt med mig, måste packa ner kudden (<3) osså! :o aja, ha det bästbästbäst. det ska jag iaf, puss!


langar en bild från i måndags
denna brud är henne jag kommer sakna mest under lovet. :(
min fina underbara vän.


hejdå!

nu har jag gjort allt jag ska ungefär, det ända som fattas är att skriva upp det sista som ska ner i väskan så att jag inte glömmer det imorgonbitti. nu måste jag sova för att lyckas komma upp i rätt tid. godnatt! ha en bra helg så hörs vi på måndag eller tisdag. :) :*

duktig tjej!

idag har jag varit dukig, förutom att jag försov mig.. (a) efter skolan åkte jag till sollentuna och lämnade in cvn på olika ställen, sen handlade jag lite nödvändigheter som tex nya leggins, ny mascara, hårspännen osv.. sen gick jag och bokade en tid oså, så nästa onsdag 09.30 (inte glömma!) sen nu är jag mitt uppe i packningen. ska strax ut med hunden, sen in i duschen och greja. sen sova. imorn äre skola och sen åker jag och möter min fridis så åker vi till dalarna, kan bara stavas med ett ord: underbart!
ha det bäst tills nästa gång jag skriver, love.


midsommar i dalarna den 22/6 - 2007


allt på samma gång

att vara barnvakt gick perfekt, det ända jobbiga var väll att jag var tvungen att ta reda på vart rena tröjor låg av en tvååring som inte fatta ett piss. men vi fann det tillslut. när jag kom hem åt jag, gick ut med hunden, ändrade silvrigt hår till blont och skrev cv. nu ska jag alldeles strax sova, längtar galet. :o
imorn måste jag packa, lämna in cv på olika ställen, göra ett ärende, och köpa lite nödvändigheter.


take my hand


onsdag

tog en liten egen sovmorgon idag eftersom jag hade skitont i huvet, vilket jag egentligen har fortfarande. men ska till tåget om tio minuter för orkar inte missa för mycket i skolan. det verkar gå något i min klass eftersom alla är hemma förutom lovisa (som förövrigt var hemma igår) och chanchira. så nått måste det vara, plus att en lärare också är sjuk.. suck.. sen är frida sjuk också, det här suger ju en aning?
håller tummarna för sl idag, och som jag skrev igår, efter skolan ska jag vara barnvakt. så hörs ikväll. puss!

your arms feel like home

jag älskar verkligen att inte ha något prov att plugga till, njuter verkligen av det. (sa jag att jag fick vg i naturkunskap? :D) om några dagar är det sportlov, slutar halv tolv på fredag, kvart i tre går tåget till dalarna.
nu har jag precis gjort klart håret, försökte få det lite ljusare (tänker på frida nu haha!) och nu funderar jag på att lägga mig i sängen, feeeeeeett skönt.
imorn ska jag föresten vara barnvakt efter skolan igen, så bloggar nog inte förns efter sju på kvällen. (y)


tisdag

nu är jag här igen!
kom faktiskt i tid imorse, wow? fast tåget jag tog som gick 17 över var tåget som egentligen skulle gå 47.. och det stod överallt att i rusningstiden 7-9 skulle tågen går 4 gåger i timmen. men in my ass, dom gick bara två gånger i timmen.
när jag kom till skolan blev det inte direkt bättre, vi var tydligen för få för att ha gäster idag så vi fick ha teori hela dagen istället, och det sög ju? ibland hatar jag verkligen att vi är sån jävla fjuttig klass..
sista lektionen som var körkortsteori gick ju inte heller speciellt bra, fordonskillar ska ha en egenskap att vara så jävla högljudda, tom när man sitter och har prov. *suck*
sen mötte jag isafisa, handlade lite på willys och öb sen fick jag min hårfärg som jag strax ska experimentera med. först ska jag ut med min älskade hund som jag inte träffat sen igår morse. pusshej!


05.58 = TRÖTT

låt mig bara få ligga kvar i sängen.. jag är för trött för allting.. det borde vara en lag på att skolan är avstängd när det är mer än ett viss minusgrad, och när det är över en viss dm snö.. jag pallar inte åka till skolan med sl, man vet varken när man kommer dit eller hem, det är som att åka någonstans och inte veta vart man ska. och det suger..

rubrik

nästan precis hemkommen från frida, vi beställde biljetter till dalarna så drar dit igen på fredag. förväntar mig ett par sjukt niciga dagar där!
fortfarande - jag hatar sltågen, sämsta som finns under vintern, fyfan! det är verkligen så som fb "nemen sl, snöar det iår igen? :o" ska duscha och lägga mig nu så jag kommer iväg till mitt försenade tåg imorn bitti, för antar att det inte kommer gå i tid iaf.. ;) har fatservering imorn med, första gången, läskigt. aja duschen ropar puss.


skolan

*gick inte att blogga igår kväll*
filmen var bra igår, dock varen gaaalet lång, min rygg dog. middagen var mysig osv osv. :)
nu är jag i skolan, vette fan när jag kommer komma hem idag asso, jävla sl! ska ha bild alldeles strax och jag orkar verkligen inte, usch.. vill hem, nu genast!

söndag

efter att ha legat i soffan hela morgonen och bara segat så är det nu dags att duscha och göra sig iordning. halv tre kommer min bror och hans tjej så ska vi åka till stan, mamma också, först äter vi sen ska vi se avatar i 3D. spännande! bloggar senare och berättar hur den var. ;o


01.33

nu ska jag alldeles strax sova, men jag langar ett inlägg innan dess. idag har jag och lovisa låtit hela lördagen rinna bort framför tvn typ. halvsovit i soffan har vi båda två. skönt vare tills vi insåg att vi gjort ett misstag. vi skyndade oss och färgade min utväxt, blir att färga hela håret en annan dag. sen åkte vi till stan, dock kom vi in senare en tänkt pga jävla fkn sl (!) väl där gick vi och åt sen umgicks vi lite oså. imorn blire somsagt bio och restaurang, kan inte säga något annat än underbart. :) godnatt!


baby, you to far away.


godnatt!

nyss hemkommen, eller ah är hos isa. åkte hit för att hon skulle färga mitt hår. men vi la oss i soffan och kolla på en cp film istället och bara mös. sen kvart över ett åkte vi till stan och kom precis hem, vi har dock inte bara varit i stan. :o knas! nu ska vi tvätta bort smink och nanna kudde. myys. puss.

09.17

dags att gå till tåget om en kvart för ännu en skoldag. måste plugga på tåget, åh vad jag älskar det. NOT. fick just veta att jag ska på bio på söndag, niiice. resten av helgen får vi helt enkelt se. allting kan hända. ;o



please, do it good again

förstår mig inte på sl tågen, att dom alltid ska vara försenade på torsdags morgon.. börjar ju nästan bli pinsamt att komma försent varje gång, om jag skulle vara lärare skulle jag iallafall undrat. :o
förövrigt var skolan okej, kunde visserligen varit bättre men alla dagar kan inte vara bra.. fick g+ på ett samhällsprov, och det kändes skönt. nu har jag precis gjort klart min naturredovisning så ska duscha sen lägga mig och läsa på den. natti.

onsdag

nu har jag suttit barnvakt och varit duktig med skolan. tjänade ännu en gång tvåhundra för ingenting, eller okeej den här gången var det liite värre än förra men inte alls farligt. läste en och samma bok två gånger, åt bullar, bytta blöja (tyvärr två gånger) och sen läste om dinos. ;) sen nu har jag skrivit klart ett arbete om kärnkraft. galet skönt. idag i skolan gjorde jag även ett prov som jag redan gjort och fått g på men man fick en chans att förbättra betyget och den chansen tog jag vilket var bra eftersom jag fick mvg. (a) nu ska jag duscha och fösöka komma i säng lite tidigare än vanligt, känner mig så jälva trött nu för tiden, det är hemskt..


3 månader till 18!

11 månader utan dig. :(


update.

nu blire dusch, och sen lägga sig i sängen och plugga. tänkte göra ett prov imorn för att få bättre betyg bara. så inte överviktigt kanske, men betygen är asviktigt, det vet ju alla.. :) imorn blire skola, bada osen efter skolan äre barnvakts dags. så hörs imorn kväll. nattiiii.

dagen

köksdag idag, som ni kanske lärt er nu att tisdagar är. dock hade vi inte gäster idag efter som vi gjorde catring(?) mat, italiensk buffé. sen hade vi körkortsteori, sen åkte jag till farmor och farfar på middag för att farfar fyllde år igår. nu tänkte jag gå ut med fanny sen plugga lite. en sak är iaf säker - ska lägga mig tidigt idag! :)

;)

*suck* att det alltid är någon som ska läsa allt fel. jag vet många som har pojk-/flickvän som tycker alla <3 dag är patetiskt/överskattat. så vad är problemet? bara för jag skrev sådär så menas det inte med att jag inte har någon. men vissa personer är bra att ta saker för givet, det har jag lärt mig. :)

nog om det där nu, kom precis hem nu äre tvn som gäller. eller nu måste jag ringa min fina. puss!

-

alla skriver om alla <3 dag. allt dom ska göra med sin pojkvän/flickvän. hur bra dagen kommer bli blablabla. för två år sen, kommer ihåg att alla <3 dag då var en torsdag. då var jag en av dom som berättade hur bra min alla <3 dag skulle bli, och vad jag skulle göra. för då hade jag han som jag trodde var min mr.P. dock hade jag fel, men det är en annan historia. dagen var hur mysig som helst och den dagen är en som jag inte glömmer i första taget.
nu mer åren har man lärt sig att det spelar ingen roll om man har någon vid sidan, det finns ju alltid vänner. och varför visa att man älskar någon extra mycket just den här dagen? varför inte varje dag? det är väll en självklarhet att man ska visa det varenda dag att man älskar någon. måste folk ha en dag för att köpa presenter, berätta fina ord och vara extra söta? nej jag tycker bara den här dagen är patetisk. den är väll precis som alla andra, bara att visa tar den så jävla seriöst.


alla <3 dag

kom hem idag, därför jag inte har bloggat.
jag och lovisa åkte somsagt in till stan, hon slösade lite pengar innan vi gick och åt middag. sen träffade vi våra pojkar en stund, sen skulle dom iväg så vi blev ensamma kvar. fast det gjorde inte oss något eftersom vi var på vårat favoritställe - centralstation. så jälva mysigt hah! sen fick vi ett telefonsamtal om att vi skulle till vällingby. så dit åkte vi, blev senare än tänkt så vi nanna över där. riktigt mysigt var det om jag får säga det själv. (a)
vi var kvar där ända tills halv tre tiden idag. och direkt när jag kom hem duschade jag, så jälva skönt. xD
nu ska jag snart ut med banny, sen bara chilla galet.

glad alla <3 dag föresten.


jag tänker på dig. <3


en gnutta sammanfattning

efter skolan igår var jag inte hemma speciellt länge innan jag åkte till stan med min fina. vi gick på bio. det blev farsan, vill ni ha ett tips så gå på den. hah. vi fick inte platser bredvid varann eftersom vi köpte biljetter en timme innan filmen skulle börja men vi löste det så det slutade med att vi satt bredvid iallafall.
sen stannade vi kvar i stan ett tag och bara umgicks.
ska dit även idag för vi hann inte in innan sju så alla affärer var stängda. så det är vad som står på schemat än så länge, sen får vi helt enkelt se vart tiden leder oss. hoppas på att få spendera hela kvällen med underbaraste iallafall.


magnus uggla har nog rätt

jag hatar när man vill något så jälva mycket, men allt känns omöjligt.
jag hatar när man strävar efter något, men all ork rinner ut ur kroppen.
jag hatar när man försöker, men inte får någon feedback.

skolan var väll sisådär, har funnits bättre dagar. idag kändes det bara som skolan skulle kväva mig, ville hem, kändes inte alls bra någonstans. jag kom hem, hann vara hemma en halvtimme sen var jag tvungen att gå igen. tjänade tvåhundra av att läsa saga, äta mango och bara sitta rätt upp och ner. kändes soft. vissa tycker barnvakt är jobbigt, vart är det jobbiga frågar jag? lätt förtjänta pengar. kollade på nått nytt på tvn, påminde om twiilight. fick hela mig intresserad, tills jag råkade lägga mig ner och somna. nu har jag duschat och ska fortsätta sova, fast dock förflytta mig till sängen. imorgon är en nydag, alltså även nya bekymmer.

dödstrött

.. ja det var ordet.. asso rubriken! var i skolan från åtta till åtta kan man säga.
hade ju tävling idag, vi kom tvåa av fyra lag, sas att det vi var ett poäng under vinnarna. det gick bra tycker jag. domaren berömde oss jätte mycket för nästan allt, vi hade klart det finaste bordet sa hon, plus att vi fick jätte mycket beröm från alla med att vi hade fina blommor. man får väll inget annat än att vara glad? våran första tävling oallt liksom.
nu ska jag borsta tänderna klart sen lägga mig och kolla på andraavenyn. *håller tummarna på att det kommit ut på svt play* annars kan jag inte sova. även fast ögonlocken snart stängs..


taggar!

godkväll. sitter här nyduschad och med tandborsten i munnnen. borde egentligen ligga i min säng just nu men försköt allting pga en liten grej.. har försökt lära mig menyn till tävlingen imorgon och tror den sitter nu.
jag var på innebandyträning idag, för första gången på ett år. och nu får jag payback för det. fyfan vad ont det gör.. överallt! speciellt i benen. känns att man börjar bli med åren, haha nejrå.
nu måste jag göra iordning mig för sängen, det blir en lång dag imorgon. imorn är vårat ända mål - vinna!
skriver när jag har tid nästa gång. PUSS!

nattinatti

kanske dags att lägga sig nu efter som mamma faktiskt kom på mig när jag varit uppe tolv.. ska väll för en gångs skull vara en duktig flicka, haha. imorn äre kök som gäller. jag överlever, förhoppningsvis! ;)


?


sjukis

blev hemma idag tyvärr.. ville till skolan men när jag tänkte börja sminka mig gick det inte, kändes som jag skulle svimma vilken sekund som helst så gick tillbaka till sängen och fortsatte att sova. har inte vågat gå ner till köket eller något ännu så vet inte om det är bättre eller inte. men jag trivs bra här i soffan med min varma mysiga hund bredvid! tänkte försöka ta mig ner till köket, börjar bli hungrig, sen sätta på en beck film. puss!

23.32

var hos min fina igår tills idag, vi var i stan igår och umgicks oså. (a) sen idag var vi på ikea i uppsala. mysigt!
nu ska jag försöka komma i säng, men svårt äre! dumt.


:(

 


från det dåliga till det lite bättre.. min dag var nice. skola först dådå, fick tillbaka naturprov hade två poäng från vg och är verkligen skitstolt. :o sen dirr efter skolan åkte jag och isa in till stan och chillade runt lite. sen kom jag hem och satt och pratade med familjen (minus johan) ett bra tag. det börjades snacka om en resa till usa? nu är jag skittrött och funderar på filmtittande, låter nice. (a)


ögonblick man lägger på minnet




hejsansvejsan! :o
idag i skolan vare lugnt.. somvanligt.. nu är allt över typ. hade genomgång inför tävlingen också, fan den är snart. börjar kännas nu, nervöst. vi måste ju vinna mer, man känner pressen. uschusch.
efter skolan och allt åkte jag till en familj jag ska bli barnvakt åt en gång i veckan, pengar som ska läggas undan till sommarn blir fett med nice! :D
sen mötte jag frida och drog till kista och blev lite lyckligare. :*


<3


imorgon imorgon imorgon!


halva veckan = överstökad

asso har nada att blogga om, förutom att skoldagen var soft. träffade min fina igen och det har jag inte gjort sen i fredags. så ni kan ju fatta själva att vi var som klistrade på varann. (a) haha. nej men sen fyller ju marcus år idag, grattis på han! :D och nu måste jag göra klart mitt hemprov, that's sucks. tur att man har bra sällskap på msn.


i'll stand by you forever

*suck* jag är så trött! idag var det kök, endast jag och marcus som var där. som skulle vara i köket alltså. så ni kan ju fatta att vi hade liiite att göra. not. skalade 2,5 kg potatis ensam bla. det sög ju?
men gästerna fick mat iaf, potatis&purjolökssoppa - raggmunk - citronfromage. perfa.

körkortsteorin fick vi sluta tidigare på för att datorn typ sluta funka eller nått, haha.
nu ska jag duscha osv. final i paradise ikväll, nice! :o

monday morning

gick upp liiite senare än tänkt, har nu ätit frukost och måste duscha osv nu. klockan tolv kommer farmor & farfar å hämtar mig. (a) sen blire lite shopping och antagligen en fika på det med. somvanligt. and i love it. min farmor är bäst. farfar med! :) aja måste in i duschen nu så jag hinner bli klar. hejråå, å ha en bra dag!


bild från igår. :) <3


nattinlägg!

mina ögon slocknar snart, jag menar't. även fast jag knappt gjort något idag, det är knäppt. ska ta och göra mig redo för min uppvärmda säng nu. medans jag sover kan ni lyssna på den här låten! puss.

RSS 2.0