Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra.

bloggen har varit det sista jag tänkt på sen jag skrev sist. nu är det sommar och det är som det är. men sen sist har jag iallafall inte varit vid datorn mycket. åkte till skåne med fina vänner och hade ett par alldeles underbara dagar där. och sen blev jag sjuk, närmare sagt halsfluss. så låg typ halvt döende ett par dagar efter skåne. sen började jag friskna till och flyttade till väsby några dagar o var kattvakt. och idag kom jag hem. så nu börjar mitt vanliga liv igen, tills nästa veckas semester.

The worts feeling is when someone makes you feel special, then suddenly leaves you hanging, and you have to act that you don't care at all.

sliten dag. försov mig imorse så var tvungen att stressfixa mig och stressa iväg till jobbet. men kom ändå i såpass tid att jag hann äta innan, och det va något bra iallafall. sen failade allt typ, nästan. jag brände inprincip halva tummen på en alldeles för varm tallrik så blåsan växte mer och mer. sen gjorde mina fötter så ont så att jag bara ville lägga mig på golvet och gråta. men tillslut var dagen avklarad, en timme senare än tänkt. och då mötte mina thaisar upp mig. 

vi käkade lite innan vi drog hem till byn igen. sen försvann en thai ifrån oss. så vi som var kvar chillade lite vid the school, kollade när killarna "sparkade lite boll" och sen började det regna så vi satte oss i bilen och snackade. men nu är jag hemma igen, så ska ta mig en dusch och sen sova. (gaah äntligen!!) sen äre bara vakna och tagga jobb IGEN, 11-16. må dagen vara på min sida imorn..

Believe it or not, there's somebody out there waiting to meet someone just like you.

jag är heeeeelt död. sågottsom. blev en hårdstart igår på jobbet efter min semester, men det gick bra iallafall osen blev det afterwork på det. sen bara hem o bums i säng för att pallra mig upp imorse. vilket jag gjorde. öppnade uteserveringen idag o jobbade fram till fyra. då kom fisen o mötte mig, så käkade vi innan vi kollade runt lite i affärer o åkte o fortsatte letandet i kista. vi avslutade shoppingen med varsin latte och nu är jag hemma igen. ska ta mig en efterlängtad dusch osen krypa ner bredvid hunden som redan snarkar. imorn äre jobb som gäller igen, bara tagga om på nytt!

Your love is a lie.

igår kom sandra o fredrik förbi o hämtade upp mig så åkte vi in till östermalm och åt glass i kvällsolen. skitmysigt. sen skjutsade dom hem mig igen och jag åkte hem till mina thai:isar. där åt jag lite innan vi drog iväg o badade. 

nu håller jag på att göra mig iordning inför jobb. ska alldeles strax ut med hundarna också innan jag åker till jobbet och äter frukost/lunch/middag. awesome! 


Good luck trying to find someone who cares like I did, who understands you like I do, who is forgiving like I am & when you realize theres no one out there like me I wont be where you left me..

tänkte kanske sätta fart på den här bloggen igen? 

kom iaf hem från en vecka i dalarna igår. var på P&L med fisen och sen sista natten var vi hos hennes momor o morfar i dalarna. hade det iaf grymt kul, med vissa undantag (som regn och en massa väntan tex) längtar nästan redan till 2013. igår när jag kom hem träffade jag mina saknade vänner här hemma, vi åkte o tog årets första dopp osen åkte vi o åt. 

nu håller jag på att fixa mig för att komma ut på lite äventyr. eftersom jag bara tagit det lugnt hela dagen. imorn är det jobb som gäller igen efter en liten semester, men det ska nog bli bra. har helt ärligt saknat jobbet lite!

RSS 2.0