GOTLAND NURÅÅÅ!

nu är allt klart.. tror jag.. ska dra om en kvart. är faktiskt lite nervös, vet inte varför.. :o men tänkte bara säga hejdå, ska sätta på mig ett par strumpor oså nu. ni får ha det underbart vart ni än är! jag lovar att bjuda på bilder o allt det där senare. o lovar även att jag kommer ha det bättre än ni. (a) hörs troligtvis på söndag. puss.




:@

nu är det mesta packat, rummet städat o jag är arg på sånna som inte kan sin grej. köpte ju en ipod laddare för ett tag sen, skulle ladda ipoden nu o tror ni det funka eller???? NEJ!! o idioten i affären sa att det var den för jag hade den nyare sorten................. om ipoden dör på gotland då faaan. okej nu tänker jag lägga mig. SKÖNT! godnatt.








o om jag inte hinner skriva imornbitti, så ha en bra vecka för det ska jag tamejfan ha! håll tummarna åt mig så vi får fint väder ba.

........

jag hatar att packa, jag hatar o städa, jag hatar att allt är katastrof just nu..

söndag

vaken och vid medvetande. måste börja med alla dessa planer jag har idag. ska alldeles strax iväg till nått centrum o köpa en kofta o förhoppningsvis fixa naglarna. *hoppas* sen när jag kommer hem måste jag packa o städa mitt rum. senare ikväll kanske jag måste till märsta också för att lämna min cykel hos lovisa, men det hoppas jag pappa skjutsar mig till. nej har jag inte tid att sitta här, bloggar kanske ikväll! eller vadå kanske? klart jag gör..


bokstavligen talat jag hatar regn

det blev inte alls utgång för våran del, horvädret förstörde vår kväll. vart fan kom allt regn ifrån? det bara öser ner.. vi hamnade istället hemma hos jossan, efter ett tag kom alex o höll oss sällskap en stund, vi tog oss en varsin drink sen drog han o jag och jossan insåg att hannah montana the movie gick på tv så vi fastna framför den, o efter filmen gick jag hem i regnet. nu ska jag lägga mig i sängen. imorn har jag MASSOR att göra. godnatt.

p.s det ända positivia var väll att fötterna inte dog, o att jag fick träffa jossan igen d.s

ännu en kväll med daans

jag somnade i soffan framför paradise hotel, så idag har jag inte gjort speciellt mkt. och jag tänkte fortsätta sova tills jossan taggade mig till utgång. det blir föra hos henne sen drar vi till stan. saknat den bruden! nee nu måste jag fixa mig. ha en bra kväll!

p.s mina fötter kommer dö ikväll R.I.P d.s

lördag

även fast man inte drack någonting igår så känner man sig även galet sliten. att dansa en hel natt, ja det tär verkligen på krafterna. men lever gör både jag och lovisa även att vi hade lite ont i både ben o fötter när vi skulle ta oss hem till min säng.

har spenderat förmiddagen i rotan med mamma, och nu funderar jag på om jag kanske ska börja packa litegranna? åker ju fan i övermorgon! galet niiice.

utgång!

nu blire krogen efter en hel dag med shopping, köpte ett par monsterskor som invigs ikväll!

fredag

nu är jag färdigfixad, om en kvart ska jag gå till tåget som ska ta mig till staden. där möter jag upp isa som jag inte träffat på år och dag känns det som. i stan kommer det bli lite shopping oså. men du och jag.. vi hörs senare. puuuss.

2010-07-22 @ 22:40:56

mitt rum ser fortfarande ut som en bomb slagit ner (om inte typ tre?), brevet är inte färdigskrivet och tankar om packningslistan är färdigskriven finns. men dom tankarna tar jag med mig till min säng nu. fast först: borsta tänderna o tabort smink, precis somvanligt. och somna till paradisehotel, precis somvanligt. mysigt! imorn ska jag göra sollentunas vägar osäkra, eller nej föresten motorvägen (!) osäker. har körlektion imorn bitti, och ja det är imorgon bitti. vi hörs vid imorn, i promise. godnatt!

update

varit hemma sen halv sju. med censie var jag både i kista o stan. kollade lite oså. sen åkte jag hem för middag. nu ska jag ut med hunden, sen tänkte jag skriva packningslista, börja på ett brev och plocka undan lite i mitt rum. det ser ut som en bomb slagit ner här, och ja jag är verkligen seriös med det!!!!

och nu :



snart drar jag och träffar denna tös, därför langar jag en gaaammal bild. närmare bestämt från 080808. så den är snart två år gammal, sommarn som man tittar tillbaks på o tänker "då var jag ung & dum" men jag saknar't haha. ne nu ska jag fixa lite. pussssssssssss.

 


mitt allt ♥


torsdag, & hemma igen!

nu sitter jag här vid min dator igen efter en vecka. dock kom jag hem igår men var bara hemma en timme ungefär innan jag drog till sollentuna o mötte glody. iaf så var landet underbart, hade ett par toppen dagar då jag bara umgicks med farmor och farfar, solade, badade osådär. det tråkigaste var att ha tanken "det kanske är sista gången" i huvudet. eftersom landet kommer säljas, dock vet vi inte när ännu. jätte tråkigt eftersom ända sedan jag föddes har jag spenderat mina somrar där.

nog om landet, nu ska jag in i duschen. sen sticker jag iväg på lite shopping (?) med mamma. (måste iaf köpa bikiniunderdel och laga min klocka) förövrigt är jag skittrött. kunde inte sova imorse och det suger en aning. men nu ger jag er tre bilder från landet. ha en bra dag så hörs vi nog senare!


hejdå på några dagar

nu drar jag till sollentuna c. och ikväll är jag på landet. där tänker jag skita i allt och alla, o bara njuta och ha det underbart skönt, ute i skärgården där jag trivs bäst!
hoppas ni får det bra bland avgaser, stress och idioter så hörs vi om några dagar!

godmorgon bloggen, världen och allt det där. ska hoppa in i duschen, äta frukost och packa nu sen åker jag till sollentuna o handlar lite. sen äre körlektion som gäller. dirr efter hämtar mamma mig så åker vi till farmor och farfar, sen vaxholm sen landet. kommer alltså vara off på bloggfronten nu några dagar, kommer hem efter helgen någongång. sakna mig inte för mycket. och ha det fett med bra, för det ska jag ha.

"en del saker ångrar man, helt klart"

nu har jag varit ute ett bra tag. var endast hemma nån timme efter körlektionen och åt middag oså. sen åkte jag och mötte upp jocke. sen tog vi en promenad på typ två timmar och snacka om allt mellan himmel och jord. sen följde han med mig till bussen, och jag åkte till hld igen. mötte nanna halvvägs och gick hem till henne o chillade en stund med glass och tvn. underbar kväll helt klart. nu ska jag skriva packningslista o sen lägga mig i sängen. godnatt!

<3

låt mig få gråta dina tårar
låt mig få känna skulden
säg alla dina problem till mig
om det är så att du mår bättre av det

onsdag

jag är inte nyvaken men jag befinner mig i sängen, hunden ligger bredvid så det är rätt varmt även fast vädret inte är som det varit dom senaste dagarna, och det tackar jag faktiskt för. nu måste jag upp och duscha, fixa mig oså för att dra till stan o kolla bikini och köpa clips. sen blire körlektion, efter det ska jag träffa jocke. måste packa också egentligen, men det får bli imorn. men nu önskar jag er en bra dag. pussen.


"känner värmen från din hud.."

nu har jag kollat lite paradise hotel. och tänkte nu försöka somna till melissa horn. imorn drar jag troligtvis till stan innan körlektionen. måste hitta en bikini, och ja det är ett måste.

o jag säger bara en sak, det är ett under att inte mina föräldrar vaknar såhär på kvällarna. jag låter som in i helvete just innan jag ska sova, vet inte riktigt hur jag lyckas men. just välte jag omkull väckarklockan så den åkte ner på golvet. förlåt mor och far om ni vaknar. jag älskar er!

nej nu tänker jag sova, fastän magen kurrar. o föresten, det är lite svalt i mitt rum. ett stort under, and i lööv it. nejmen godnatt..

i <3 shopping



nu är kista visiten över. kom hem med inte bara en påse utan flera stycken. rätt nice, men dock inte för plånboken. och sen köpte jag inte bikini eller skor. så kommer svida ännu mer i plånboken inom kort. men sånt är livet o det är ba o leva. nu ska jag in i duschen o svalka av mig lite, behövs kan jag lova. hare bästast. puss!

(och föresten, det ser jätte konstigt ut på bild måste jag bara säga. och den röda tröjan köpte jag även i lila, som är bakrunden till klocka, örhängena och armbanden. bara så ni vet liksom ;))

come on baby turn the lights off

la mig i sängen framför paradise hotel danmark och somnade på en gång. somsagt, allting tar kol på mig. tidigar mornar, skrikande barn, olidlig värme. ja ni vet själva. nu måste jag fräsha upp mig lite och ta itu med mina ärenden så jag kommer i säng någongång, för helt ärligt. det ända jag vill är att sova så jag slipper känna på värmen.


tisdag

nu är mina femton dagar som "dagisfröken" avklarade. dock kändes dessa femton dagar som en evighet och jag kan inte förstå att det nu är över, underbart. dock håller jag på att kvävas ändå även fast jag borde njuta av sommaren. värmen tar kol på mig. man vet inte riktigt vad man ska göra. och ett måste som att åka till kista är man inte alls så jätte sugen på i detta väder. men jag måste verkligen dit, och då menar jag måste.

ny dag, nya bekymmer

godmorgon!

rubrik

nu har jag skrivit en shoppingslista, drar nog o shoppar lite efter jobbet imorn. nödvändigheter ni vet. njuter av bara tanken på att mitt sommarlov faktiskt börjar imorn eftermiddag. dock har jag tider att passa både onsdag och torsdag (körlektion) men dom börjar tio i två båda dagarna så det duger iaf. men sen äre bara njuta som gäller.

och apropå njuta så köpte ju mamma en resväska åt mig igår. största lagret jag lovar, men så äre när det gäller mig som inte kan packa. haha. men ska vara borta en vecka på gotland, måste ha allt från hårfön, flera par skor till småsaker som rakhyvlar, deo o jagvenevad, men aah. sen nästa år drar jag utomlands. så det behövs en XXL väska! yesbox.

nu ska jag ta bort det lilla smink jag sminkade på imorse, borsta tänderna och lägga mig o dö lite i sängen framför sunes sommar. godnatt sötisar.

david snygg villa


måndag

julius timmarna gick bra, vi gick o köpte glass, satte oss på en bänk och åt den och diskutera vatten tornet. sen gick vi till svalgången och lekte i lekparken, sen fick han leka med duschen. efter att ha varit ute 1 timme och 30 minuter så gick vi in och åt frukt. tvåhundra spänn rikare för det där liksom, tackar man aldrig nej till.


nu ska jag ut med min lilla vowe och sen lägger jag mig nog i sängen och glor på sunes sommar, sista dagen på jobbet imorn. otroligt skönt om jag får säga det själv. och för en gångs skull kanske jag ska vara pigg?

dagens sysselsättning;


..dock vet man inte riktigt vart man ska ta vägen i denna jävla värme..


your dream, my life

kom hem alldeles försent för att blogga igår, hamnade hos censie och guse somsagt, när matchen började fastnade vi framför den och eftersom det blev förläggning o grejer så tog den ju aldrig slut kändes det som, men tillsluuut gjorde spanien ett mål o blev segrare, grattis typ! åkte hem dirr efter matchen och det var fortfarande skitvarmt ute, riktig sommarkväll så jag gick och kastade iväg onda tankar åt att jag skulle upp o jobba om några timmar. skulle inte bangat att ta med lite folk till en strand o chillat, grymt myys. jag längtar till gotland som bara den..... nu ska jag vila en timme, har ju jobbat hela dagen så huvudet är knas, sen ska jag iväg och hämta julius.


bilder från tvsoffan igår






update



just nu är det detta som händer, guse och censie sjunger. vi var somsagt och badade, guse kom senare, jag och censie badade. fick sällskap av några killar som vi spelade boll med och sedan gick dom galet fort fram och sa att dom ville upp i skogen, så kan det va säger jag bara. sen gick jag och censie o åt glass, mötte guse sen drog vi hem och åt pyttipanna, och somsagt nu är det singstar som gäller.


luckiest little sister

jag är glad, jag är lycklig samtidigt som jag håller på att dö. fick reda på världens nyhet idag. tyvärr kan jag inte skriva ut den här på bloggen ännu pga en anledning, men tro mig. ni kommer få veta. glad som in i helvete är jag iaf!

och somsagt, jag håller på att dö så jag tänker åka och bada med censie. om jag inte dör innan dess dvs eftersom jag måste åka buss dit. säämst.

söndag, jävla söndag

godmorgon världen. har halvsovit framför sunes sommar sen klockan nio. och nu sitter jag här o dricker fruktsoppa i hopp om att jag inte ska kvävas av värmen. vilket land var det jag bodde i nu igen? nej men ska fixa mig lite snart sen ska jag iväg med mamma, köpa resväska bla står på listan.

melissa horn

jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut o jag är inte rädd
och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
men de kan titta nu jag är beredd

lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig?
ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

jag minns så väl hur hon blev presenterad
men de var jag som lät henne komma in
jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min
vi står på gatan bryter meningar i mörkret
utanför stadens finaste hotell
dina händer ja de ber mig sova över
som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig?
ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

jag vissa stunder kan det kännas ensam
och du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då
o vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
och mina finns snart inte längre kvar

jag ska aldrig mer säga sanningen..

..till nån som saknar förmåga att förstå..


åkte somsagt in till staden med nanna, vi gick till kungsträdgården och kollade på street festivalen lite, sen chillade vi mest bara runt. träffade på en och annan tokstolle också, självklart eftersom det nästan hör till ett besök i stan. när jag kom hem värmde jag en pirog i mikron och nu ligger jag i sängen. skönt att sova, galet skönt. imorn väntas några ärenden med mamma och sen råkade jag lova att träffa en person också. somvanligt. så time 2 sleep, godnatt sötisar.


nästa: stockholms central


about the day

det blev både uppsala och norrtull idag. pappa köpte med fetaste baugetten hem som vi delade o åt till lunch, asgott! och när jag kom upp till min soffa somnade jag på dirren. sov ända fram tills middagen. nu har jag inte gjort vidare värst mycket, ska troligtvis åka till stan med nannisen senare. myyspyys.



even the sun is jealous of the way you shine

efter ännu ett tag framför youtube samtidigt som jag målat både tå och finger naglar ska jag nu sätta på platttången för andra gången denna morgon, sen är jag ready to go. ska försöka hitta planer för ikväll med. tills vi hörs nästa gång - ha det tokigt bra. puss.


lördag

klockan är strax efter åtta och det är lördags morgon. en vanlig tonåring skulle sova nu, vilket jag tror ni där ute gör, men själv har man varit uppe i snart två timmar. planerna var ju att åka till västerås halv sju men tyvärr blev det inte av. så jag tog ett snack med min käre far så vi ändrade snabbt våra planer, det blir en tripp till uppsala istället typ.

senaste halvtimmen har jag suttit och letat musik på youtube, skrev in jay-z i det där fältet och det kom upp massa klipp från peace and love. fick rysningar när jag såg young forever. fick flashbacks och jag vene vad. det var fint som fan, man ser det en bit på filmen när alla håller upp tändare/mobiler osv. tänk er ungefär 40.000 ljus. underbart fint. i den stunden önskade jag att jag var jay-z och fick se allt från hans plats, scenen. ta mig tillbaka till den natten, den stunden och låt mig uppleva den snubben igen.

och apropå jay-z så tog jag ju självklart massa bilder på honom och själva stunden liksom, men när jag kom hem var alla bilder borta. har ingenaning om varför men skitsur blev jag iaf. har inte alla bilder kvar från peace and love som jag hoppades på att jag skulle ha. men det kommer nog börja rulla in nån bild då och då så ni får se litegrann åtminstonde. sålänge får ni nöja er med en google bild på mannen, eftersom mina bilder på han är någonannanstans där dom inte borde vara. punkt.


you think you're cooler than me

såhär på kvällskvisten var jag hemma hos nannisen och chillade lite, nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. ska åka hemifrån halv sju imorn. drar till västerås och stannar troligtvis där tills söndag. kommer bli nice, komma bort från sthlm ännu en gång.


thanks god, it's friday again

nu har jag jobbat min sista dag på parkstugan, hallelulja. nej men jag kommer faktiskt sakna det..... lite.... inte alls mycket. jobbar endast två dagar nästa vecka, på ett annat dagis då alltså, sen har jag körlektion onsdag torsdag, sen drar jag förmodligen till landet och chillar några dagar.

idag fick jag sluta hela två timmar tidigare, då mötte jag upp mamma så drog vi och handlade. nu väntar jag på middag, är skithungrig. sen måste jag även snacka med pappa om vi ska till v-rås imorn eller inte. hoppas. nej nu måste jag snyta mig, hareeee.

 

och föresten, gårdagskvällens sysselsättning var bilden över, asso en promenad med dom grabbarna. sen gick jag hem till jossan och va med henne några timmar, åt glass o snacka massa skit. helt underbart. dock äre inte lika underbart att hon åker till turkiet två veckor idag. suck...


fredag

nu måste jag sätta på mig kläder o sätta upp håret i en bulle, jobbet väntar. man gör helt ärligt allt för att ligga en gnutta längre i sängen.

ännu senare samma torsdag

vällingby blev inte av, alltså träffa S. så ska istället ut i trakterna här istället. möta G och senare kanske jossan. vi får helt enkelt se vart kvällen slutar. måste ju upp till jobbet imorn också så.

senare samma torsdag

nu är jag hemma igen, dirr efter jobbet åkte jag o mamma till farmor&farfar o fikade. förövrigt var jobbet fett lugnt, gjorde typ ingenting? vi var fem vuxna o fyra barn så ni kan ju tänka er själva. vad skulle ni gjort liksom. iaf, nu ska jag väll fixa mig lite, o äta middag. blir nog till att träffa S en sväng ikväll. och det lutar mot att jag åker bort nästa fredag. sköönt. ne nu ska jag langa iväg tre sms, viktigare saker än det här. puss på er.


i need you


torsdag

godmorgon världen. åt precis upp min macka så nu äre att föna håret som gäller, kör sminklös idag för jag pallar verkligen inte just nu. måste skynda mig lite nu eftersom jag ska till jobbet. ha en bra dag, promise? puss.

onsdag

ändrade lite text stiler som ni kanske ser, mycket mycket bättre. om jag får säga det själv. och nu har klockan tickat förbi läggdags, så ska ta och lägga mig nu. först blire såklart tabort smink, borsta tänderna och ta medicinen först. (nu blev ni nyfikna va? medicin, jag? pfft, fortsätt va nyfikna, jag tänker inte berätta!) imorgon jobbar jag igen, dock börjar det rinna mot dom sista dagarna. sen kanske jag träffar S. fast det får vi se.

och föresten, måste förvarna er om en grej. driv aldrig med en sexåring om att ni är kär i honom/henne. det kan spåra ur. det fick jag vara med om idag iaf. jag bara skrattade, tills jag kände mig taskig och den andra kastade ut kepsen på vägen och räddade mitt liv. vad hemskt allt lät nu, men seriöst. det var så. förövrigt hade jag det galet mysigt med pojkarna idag. hade köpt med mig jordgubbar och tagit med mig massa böcker, så vi satte oss under ett träd och smaskade på dom o läste igenom alla böcker. sen chillade vi på studsmattan så gott som hela tiden. och vad som hände där stanna där. skämt osido. nu ska jag sova, natti!




en blick säger mer än ett ord

 

rubriken och bilden hör inte ihop helt ärligt, men snygg är han!
och bicken.. ja vad ska man säga? mums..


-

ett ord kan göra så mycket, och svida minst lika mycket. bara ett endaste litet ord kan göra så hela världen blir grå på en enstaka sekund. jag vet att du själv har varit där, många gånger. att ditt liv vänts upp och ner bara av att en person inte ser dig. att allt känns meninslöst och förlorat på grund av en liten grej. varför ska det alltid vara så?

varför ska jag jämt kännas som en osynlig vän när det finns andra där ute. vart ska jag gå när du väljer en annan väg? antingen ska jag följa efter dig, eller välja en annan väg, eller kanske vänta på dig. nej inte vet jag. det känns som jag står vid ett stup, som att ena foten vill ta steget fram och andra vill ta steget bak. det som vill gå fram syftar på att jag ska lämna det som hänt bakom mig och välja nya vägar, och foten som vill backa menar att jag ska stanna kvar där jag är, vänta in dig. för det kommer inte gå utan dig.

jag vet att det inte kommer gå utan dig, men jag vet också att det inte kommer gå som det är nu. jag orkar inte. orkar inte vara osynlig. orkar inte stå på en spelbricka för att sedan få lov att gå vidare när det passar. men man kan aldrig vara en för att spela ett spel. så är det bara. sånna är reglerna punkt slut. så antingen måste jag stå där och vänta, vänta på min tur att flytta min pjäs ett steg närmare dig. ett steg bort från starten, ett steg närmare målet. kanske till och med få turen att flytta så pass många steg så jag går förbi dom andra.

om det ens nu skulle gå. jag önskar, precis som jag alltid gjort. mitt hjärta det gråter, svider och känner sig helt tomt. det ekar typ. och vet du varför? jo för att du är långt ifrån just nu. du har varit för långt ifrån för länge. och det är hopplöst. hatar att man ska låsa upp sig på någon och sedan känna sig besviken, alltid samma visa. och somvanligt, jag får skylla mig själv. jag önskar jag vågade säga, berätta och få dig att förstå. men just nu känns det omöjlig och jobbigt. det får bli en annan dag, den dagen jag byggt upp mig själv lite mer, då jag inte känner mig så svag.

"måndag"

idag har det varit jobb o träffat jossan som gällt. jag o jossan åkte till stan o lallade runt i slussen lite, väntade, träffade folk oså. det var mycket trevligt! nu ska jag sova, så jag kommer upp imorn. lycka till säger jag bara.

något som är alldeles för långt bort

att höra dig säga tack, fick mitt hjärta att le
att ha min hand i din, fick mitt hjärta att le
att känna dina läppar nudda min hud, fick mig att le
jag önskar det där leendet kunde få finnas föralltid


HOME SWEET HOME

nu är jag hemma efter alla bravader, och tro det eller ej men jag lever ännu. det är knas om man egentligen tänker efter. har sovit ca fyra timmar sen i torsdags. men whatever, festival är festival? träffade jätte mycket nytt folk, både konstiga, roliga, snälla, störda, gulliga, asfula. fick massa sol på mig, ett hjärta på handleden, massa nya funderingar och såklart ett stort nytt minne för hela livet. kanske berättar mera sen, för nu ska jag ta o sega vidare. ska strax till ica o köpa godis och hyra film. ikväll äre min soffa som gäller. puss på det.

RSS 2.0