i don’t want to hear the sound, of losing what i never found



nu är jag nyduschad, o väntar bara på att naglarna ska torka så jag kan gå o lägga mig bredvid min snutt. imorgon har jag körlektion, sen ska jag på ett ärende och sen hem till hundarna o va med dom tills mamma kommer hem, och då åker jag till censie så blire bowling på kvällen. 

nu tror jag minsann naglarna har torkat, så dags att krypa ner under rena lakan, älskar't. ska bli underbart att få sova igen, hoppas på en god natt sömn. detsamma för er, godnatt läsare så hörs vi imorn. 


nothing has ever worked, but letting go is so hard




20.27

matchen gick.. dåligt. även fast jag är nöjd med min insats vilket jag annars aldrig är. kom hem lagom till ensam mamma söker som just nu rullar på tvn framför mig. dricker även okolsyrad pepsi som är gaalet äckligt, men that's life sometimes. nej nu ska jag fortsätta titta, får inte missa. 

bloggar sen! 


mot älvsjö

nu är rummet klart, jag är klar och nu ska ninja tas ut på tomten o jag själv ska tagga till match! hörs när jag kommer hem.

-

du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

so sick of love songs

nu har jag nästan precis gått upp ur sängen, frukosten blev nyss uppäten och klockan är 12.35. så något tio blev det minsann inte. fastnade framför spela.se. men nu ska jag försöka städa mitt rum. det har sätt ut som ett bombnedslag i en längre tid o behöver därför lite städning. funderade på en ommödblering, men hur skulle det se ut? har ju redan haft på alla möjliga vis. 

sen kanske det även är dags att tagga till till match. blir hämtad vid tio över fyra. så klubborna måste väll även dom dammas av eftersom jag inte spelat på ett bra tag. vi får helt enkelt se vart detta slutar..


tidig söndagsmorgon

nu förstår jag varför jag var så galet trött när jag vaknade imorse. klockan var inte halv nio när jag vaknade, utan den var halv åtta! fyfan säger jag bara. jag som tänkte gå upp vid tio, men nu måste jag vänta en timme o en kvart till för att göra det. hej liggsår. och nej man kan inte gå upp innan tio när man har helg + lov på samma gång och inte ens något speciellt att göra.

-

Your arms are my castle, your heart is my sky
They wipe away tears that I cry
The good and the bad times, we've been through them all
You make me rise when I fall
your arms are my castle, your heart is my sky
they wipe away tears that i cry
the good and the bad times, we've been through them all
you make me rise when i fall

shut up and sleep with me

nu är jag hemma igen, blev både tacos, amrikanska pannkakor hos dom. kollade även på beck, levande begravd somsagt och sen snackade vi massa skit, precis som tre tjejer ska göra ihop. sen åkte jag o censie till bowlinghallen och körde en timme och furtiofem minuter bowling även fast vi bara hyrt för en timme. det lönar sig att vara älskad. mohah. 

tänkte kolla runt lite på internet om det finns något kul att somna till, alltså.. krypa ner under täcket med fanny och en godispåse är vad som gäller snart. imorn blire till att städa rummet, sen har censie sagt att jag ska spela match imorgon också. hej o hå kämpa på. godnatt!


hej kom och hjälp mig med rubrik

sitter just nu i censies säng, vi ska kolla beck om någon minut typ. senare vid åtta tiden ska vi åka o bowla. nahajs.


cause baby tonight, the DJ got us falling in love again




lördag

jag har råkat göra någonting så nu har jag inget som visar vilket tid eller vilket datum jag publicerar ett inlägg. ville ändra och få det där nere igen, istället för vid rubriken. men skulle aldrig fått tanken för nu är allt kaos. ska försöka fixa tillbaka det senare, vilket jag försökt gjort sen jag somnade igår.

nu ska jag in i duschen. idag blir det lite allt möjligt. förhoppningsvis ska jag få tag på censie och vara med henne lite senare också, galet länge sen. bruden är saknad.

som ett eko, i hjärtat

01.15 för två år sen, alltså exakt nu för två år sen,
var jag den lyckligaste flickan på hela jordklotet.

du och jag blev vi. vi blev ett.


tårar som svider



look into my eyes
you will see,
what you mean to me


ljusen brinner för dig. precis som jag lovade.
två ljus i ett kolsvart mörker.
ett mörker som är en stor ensamhet, en stor rädsla.

du skulle fyllt åttio år. varför fick du inte göra det?
varför var just du tvungen att gå? 
min morfar, min fina morfar.

-



29 oktober 2008, ge mig den dagen tillbaka. då var jag lycklig. det kan jag slå vad om. riktigt jävla lycklig.

jag älskar dig av hela mitt hjärta




det händer ofta att jag drömmer om dig
, jag vet inte om jag ska kalla det mardröm eller en fin dröm. en sak vet jag iallafall och det är att jag hatar att vakna upp efter att ha drömt en dröm du vart med i. själva drömmen är fin, men själva känslan är hemsk. att drömma om dig, att drömma om att ha dig nära, få krama dig, höra din röst. bara av att se dig får mig att må bra. men det känns inte bra när jag vaknar upp och vet att det är något som aldrig kommer ske igen. jag kommer aldrig få se dig, krama dig, inte ens höra din röst.

de kvällar som stjärnorna lyser, kollar jag alltid extra noga och försöker se den som lyser mest, den som lyser starkast. för stjärnor kopplar jag till dig. du är stjärnan som lyser mest. bara för jag ska se dig liksom. och ibland inbillar jag mig att stjärnan blinkar till, och det är ett tecken på att du ser mig. fast det är bara ett önsketänkande, något jag vill ska vara sant, men som inte är det. för jag vill att du ska se hur jag har det, vill att du ska veta att jag saknar dig, att jag behöver dig här.

jag vet inte hur många gånger jag sagt att tiden har gått för fort. att du har varit borta för länge. men ju mer tiden går får jag väll inse att det är såhär jag måste leva. jag måste fortsätta kämpa på för din skull. jag vet att du vill att jag ska må bra och vara lycklig. så jag ska försöka för din skull. för jag vet att du kämpade för mig, för oss. du ville inte ge upp men var så illa tvungen. jag har alltid tyckt du varit stark,och det är något jag aldrig kommer sluta tycka. 

idag kommer jag tända ljus för dig. för idag är det din dag. idag är det den tjugonionde oktober, som alltid varit din dag, då jag egentligen skulle ringt dig och sagt grattis. precis som jag gjorde för två år sen. men istället tänder jag ljus, det får vara mitt telefonsamtal. jag kommer låta dom brinna tills som slocknar. samtidigt önska att du sitter där uppe i himlen och har det helt fantastiskt underbart, sneglar ner på mig och mina ljus lite då och då, även läser mina tankar. för jag vill att det ska vara så.

även fast du inte ser det här, så vill jag ändå skriva grattis. för det känns bättre på något sätt. man kan ju alltid tänka att det kanske finns en liten chans att ni där uppe har möjlighet att läsa det vi här på jorden skriver, och att ni faktiskt kan se det vi tänker och säger er. 

grattis morfar, idag är det din dag, bara din, världens bästa morfar.


sova <3

nu kommer inlägget som jag halvt lovade. anledningen till att jag inte bloggade tidigare var för att jag somnade i soffan framför robinson. galet skönt var det.. tills jag vaknade förståss och insåg att jag var tvungen att gå upp o duscha. 

så nu sitter jag iaf här äntligen, nyduschad och redo för att sova påriktigt. dock lite försent. men sånt händer ibland. nu är det sista natten innan jag får höstlov. längtar galet till ledighet. ska bara stå ut med trettiosju gäster innan jag får det. trettiosju gäster och jag? ne hoppas inte, men lär bli en heeel del att göra imorgon. och jag lär vara så slut att jag måste ta igen mig hela veckan, hiihi. godnatt.

torsdag

nu har jag varit färdigt i skolan för denna torsdag. även tjänat hundra kronor på att hämta julius från dagis. ska strax ut med hundarna, väntar bara på att O ska skicka sin läxuppgift till mig, han bad mig att göra den åt honom. men får se. haha. bloggar senare, puss!

om du bara fatta, någon jävla gång..



hur kan något så äkta kännas så falskt? det är en fråga jag ställt till mig själv tusen gånger om. att något så fint plötsligt blir så äckligt fult. något man ville minnas föralltid blir till något man vill radera från minnet på mindre än en sekund.

jag förstår inte hur det kan vara så. att vissa dagar är det verkligen sådär. och varför man hela tiden tar tillbaka, man tror det är bra, perfekt. men sen är man tillbaka i samma svacka igen. samma hål. samma gamla mörka skrämmande hål. 

det är helt ärligt skrämmande. att något man älskat kan bli ens största mardröm. jag hatar att ha det såhär, påriktigt. jag menar det. men samtidigt så verkar det som att det är såhär det ska vara. för man ska inte behöva försöka fem miljoner gånger för att en liten grej ska funka. om man gör det så ska man nog bara börja tänka efter och sluta hoppas på att det någongång kommer bli bra. 

för tror du det någonsin kommer bli som förut? igen..

onsdag

jag var hos tandis imorse. ont som fan gjorde det men bra gick det. dirr efter åkte jag till skolan och dukade upp ett bord inför sm. dock fick vi duka upp ett nytt bord ca en halvtimme efter vi tagit bort allting eftersom vi dukat till för få personer. lyckat. efter skolan åkte jag hem snabbt o åt lite. sen gick jag över till frida och vi åkte till kista. fick med mig en mössa hem, och ett biobesök. vi såg 'somewhere' inget tips om man säger så. men sällskapet var en stor tumme upp!

dock blev jag lite grinig när jag kom hem eftersom det låg tre brev från polisen o väntade på mig. dock var det inget allvarligt, det som hänt är nerlagd och tur som fan är det. dom som vet vet. berättar mer imorn, för nu ska jag unna mig lite kungarna av tylösand, och sen mysa ner mig i sängen med fannybanny. efterlängtat. har varit jätte trött hela dagen, så behöver en god natts sömn.

09.00

jag skriver det här när klockan är strax innan halv sju, fast jag lägger upp det som ett tidsinställt inlägg. mycket roligare så.. 

den här tiden, alltså klockan nio, när det här publiceras så gör jag nog en av dom värsta sakerna i mitt liv. bara så ni vet. mer säger jag inte.

tidsinställt inlägg?

förhoppningsvis funkar det här, och jag har lyckats fatta att "såhär gör man tidsinställda inlägg.
om det funkar så är klockan iaf tre när det här publiceras o jag kör antingen bil eller är inne hos vetrinären. ena hunden ska besiktas o andra ska skrapa tandsten. 
när jag kommer hem ska jag plugga, skit ovanligt verkligen! jag älskar ju att plugga?

<3


jag vill se dig le igen


just my luck

idag har jag bakat kolakakor, tjänat hundra kronor på att plugga (hämtade julius från dagis) och sen har jag pluggat lite till. gäller att hålla ögonen öppna för nu är det paradise, sen måste jag plugga ännu lite till. skitkul!

när mörkret faller kommer du

missade halvt ensam mamma söker, satt med ninja i knät på golvet istället. stackars hund. grät till och med för jag tyckte så synd om henne. nu ligger hon tryggt nerbäddad hos mamma, och fanny ligger redan o snarkar i min säng. ska krypa ner hos henne nu tillsammans med körkortsboken. vi hörs troligtvis imorn. efter skolan, barnvakt och ett besök hos körskolan. godnatt.


'finns inget finare än kärleken'

söndagen har bestått av att glo på massa olika program på internet, pluggat körkortsteori och nu på kvällskvisten var jag ute med hundarna i regnet. nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen plugga lite till o sen såklart ensam mamma söker. 


jag älskar det jag inte hatar

det blir till att besöka farmor o farfar imorn istället. idag var vi istället och handlade på maxi sen gick vi en skogspromenad på en timme. skitmysigt att få prata av sig lite med mamma, något av det jag älskar mest. nu ska jag ta o plugga röven av mig typ. försöka rensa lite tankar innan jag börjar plugga så det inte stör mig. (kommer jag lyckas? troligtvis inte haha) aja hörs senare, puss. 


en bild från typ nian, jag o sarita
johanna som tar bilden till något projekt har jag för mig.

en vän som alltid kommer betyda

det finns en person. en person jag alltid tyckt varit unik. ända sedan första gången jag träffade henne såg jag något speciellt i henne. hon har ett hjärta av guld. det menar jag verkligen. 

vi hade världens bästa kontakt i tre år. vi gjorde allt tillsammans. exakt allt. vi skrattade, vi pratade, vi kunde gråta, och vi kunde bara sitta tysta. vad vi än gjorde mådde jag bra, var lycklig och hade kul. jag försökte få henne att inse att jag älskade henne, att hon betydde allt för mig, att utan henne gick jag sönder. 

vi sa att det skulle vara vi tills döden skilde oss åt, att det inte skulle finnas någon som kom emellan oss. att hon och jag skulle vara vi föralltid. men efter att vi lovade det, och det inte höll har jag insett att man ska aldrig säga något sånt. för jag trodde på oss, men dagen vi blev jag och hon kom även den. 

antingen var vi för små för att kunna lova något så stort, eller så var vi kanske inte menade för varann så mycket som vi trodde. eller så var det bara tiden som beslöt annat. 

men det spelar ingen roll vad som hände. för jag tycker fortfarande hon har ett hjärta av guld. även fast jag har gråtit många tårar pga förlusten av henne så älskar jag henne. hon har fortfarande sin egna lilla plats i mitt hjärta. hon är fortfarande mycket speciell för mig. 

jag saknar oss. riktigt mycket. väldigt ofta. men jag är glad att vi har kontakt. jag är glad att jag fortfarande har det inom mig att jag kan säga allt till dig, för jag vet att du lyssnar, oavsett vad. det glädjer mig. jag vet att om jag skulle behöva dig, då finns du där. men även fast jag vet det så saknar jag ändå att ha dig hos mig som jag hade dig förut. för det gjorde mig lycklig. 

men man kan inte alltid få som man vill, och jag väljer hellre att ha dig så som jag har dig nu, än att inte ha dig alls. så glöm aldrig, att gör mig glad, du gör mig lycklig, du får mig att känna en positiv känsla inom mig. du har ett hjärta av guld guselina. 


lördag

nu har jag piggnat till lite, kollat robinson och inte så mycket mer. tänkte hoppa in i duschen nu, sen åker jag o mamma till farmor och farfar en sväng. när jag kommer hem måste jag sätta igång med plugget. ska plugga hela lördagen och hela söndagen. kul liv. skoja inte. men nu ska jag väcka ninja som sover på min mage sen blire duschen.

som du, som jag, som vi

we lose the people we love because they are meant to love someone else.
we lose them because we are destined to find somebody else.
it is a simple fact that is sometimes hard to accept
because we are too stubborn to let go of something
that doesn't belong to us anymore.

du var kärlek för mig

jag vet hur det känns, när broar till trygghet bränns..

jag har haft en hjärna full med tankar, olika tankar och alla var han med i. jag har haft ett hjärta fyllt med varma känslor, för honom. jag har haft en mage fylld av fjärilar som kittlades varje gång det ringde och det stod hans namn på displayen. jag har haft drömmar, mest fina, och han var med. jag har gråtit tårar, för att jag haft en sådan saknad, efter honom.

jag var alltså kär. riktigt jävla kär om jag ska uttrycka mig riktigt. jag var som fast i en liten bubbla. ni vet en sånna där såpbubblor man blåste på sommrarna som barn. en sån befann jag mig i kan man säga. jag försökte blåsa mig upp till himlen, bort från alla hinder som kunde göra sönder min bubba, dag ut och dag in gjorde jag det. och jag njöt faktiskt av att göra det, för jag mådde bra av det. jag hade honom, det var min lycka. 

men tillslut fick jag inte längre någon luft i min lilla bubbla, jag lyckades inte blåsa mig upp längre. samtidigt som jag kippade efter luft såg jag mörka moln sväva på himlen, påväg för att täcka solen. min solstråle. som fick mig att orka stå ut. 

allt blev mörkt. min lycka hade försvunnit, min solstråle lyste inte längre. han var borta. som att boken var utläst. the end sidan hade blättrats förbi. det var över. han var inte längre min. jag skulle öppna en ny bok. krafterna till att öppna en fanns inte, jag försökte öppna favoritboken, den han var med i. men det gick inte. hjärtat sved, gjorde ont. ingenting funkade, som att batterierna tagit slut. jag försökte gå vidare, jag försökte stanna kvar. kombinationen hörde inte ihop. det gjorde min hjärna kaosartad. jag hamnade i en grop. 

så jag vet hur det är att försöka resa sig ur en svart grop utan krafter. jag vet hur det känns när hjärtat går itu. jag vet att tårar smakar salt. jag vet hur det känns när man ska sluta älska den man älskar mest.. jag vet hur det är när broar av trygghet bränns..


tråkiga rubriker älskar alla



där har vi en bild från min promenad till tåget imorse. sög ju en aning. eftersom det både var svinkallt, svintidigt, svinhalt och svinväder. i skolan var det servering på två elever och tjugo gäster. men det flöt på o gick tom bra, förutom att jag tappa både en pilgrimsmusslel tallrik och en tom tallrik. men även proffs gör misstag, haha. nu ska jag försöka få tag på en mejladress så jag kan skicka in min samhällsuppgift, sen ska jag antagligen fortsätta plugga.. eller nått.. underbart.

några få bilder..

.. från år 2008. året jag vill ha tillbaka. året som för mig var helt jävla underbart..


let it burn


blöööö

ph & plugg, det är min fritid i ord.
eller jag åkte faktiskt till centrum snabbt efter skolan idag och gjorde ett ärende, sen fick jag med mig ett linne och ett par leggins hem. men nu ska jag.. vänta på att ph ska börja. och ja jag vet att min blogg är tråkig atm men så är livet ibland. hejdå.

som ord utan mening


plugg plugg plugg plugghäst

så jävla mycket plugg så jag tror jag ska drunkna i böckerna. ingen aning om varför jag ens skriver det här, för det har jag ju absolut INTE tid med. så nu slutar jag skriva och fortsätter plugga fram tills PH sen pluggar jag vidare. typ skjut mig?

i miss you


äkta vänskap dör aldrig ut




jag älskar dig av hela mitt hjärta
tack för att du finns i mitt liv
utan dig vet jag inte vad jag skulle gjort
du gör mig en aning starkare
så jävla lycklig att jag har dig

-

ett polissamtal, en skoldag, massa tårar och ännu mer saknad efter dig så är det nu dags att sova. godnatt.

you will see me fall


thumbs up


sega hatade söndag

idag har det inte varit någon bra dag. har haft fetaste migränen. sådär ont så att det tom gör ont att ligga med huvudet på kudden. försökt sova. men inte lyckats tillräckligt mycket. så har fortfarande ont. försökte plugga lite inför körkortet, men det gick inge bra pga huvudvärken. 

efter middagen skjutsade min bror mig till ica där jag köpte frysta hallon och choklad. ska gotta mig till 'ensam mamma söker' sen. och ja, jag tycker frysta hallon är skitgott. men innan dess ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag försöka hitta en liten papperslapp som ninja gjort så den är borta..


en lördag full med tankar

åkte iväg på fika hos min bror idag somsagt, riktigt trevligt. sen var jag och mamma iväg och handlade litegrann. just nu ligger jag och småkollar på en film på tv1000. sätt den förut, men kommer inte alls ihåg vad den heter. samtidigt som jag ligger här i mörkret längtar jag efter honom. det är helt sjukt, jag förstår mig inte på mig själv just nu.

somliga ljus brinner aldrig ut


ett år försvinner utan ljus, även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

så jävla saknad är du

inatt drömde jag om dig. det var den finaste dröm jag haft på väldigt länge. jag ville aldrig vakna. det var så bra alltihop i drömen, det var helt perfekt.
efter den drömmen insåg jag verkligen hur mycket jag saknar dig, hur mycket jag vill ha dig här och hur mycket jag ångrar allt. men tyvärr är drömmar något man vill ha, och verklighet något man får..

den här låten är en av dom låtar som jag bara tänker på dig när jag hör..

fredag

blev en rätt tuff dag i skolan idag, trotts att vi hade mycket folk för en gångs skull, men det gick bra. efter skolan åkte jag och sandra hem hit och åt middag. senare gick vi till ica och köpte chips och satte oss framför idol. nu åkte hon precis hem och jag ska gå och lägga mig i sängen. imorgon drar jag till min bror på fika, mysigt värre. 

<3






helt ärligt, jag saknar dig så jävla mycket.
jag trodde aldrig jag skulle kunna sakna dig såhär.
låt tiden gå snabbt, och låt dig och mig föras samman igen.

somliga går med trasiga skor


årets paradise suger, vilket jag tycker är riktigt synd. och jag insåg att den snygga killen är lite bögig. vilket gjorde allting ännu sämre. men nu ska jag hoppa in i duschen, sen lägger jag mig i sängen och pluggar lite till. helt jävla hopplöst känner jag just nu. jag-pallar-inte-plugg-!

emptiness that destroy me


hejdå fritid

körkortsteori, dryckeskunskap, servering, samhällskunskap och svenska. det är ämnen jag har något att göra i. läxor, inlämingar, nationella och prov. suger ju en aning eftersom jag inte kommer ha någon fritid på ett tag. och nu tänkte jag strax börja lite med dryckeskunskapen. 

bara kort om idag först. hade ju somsagt provuppkörning imorse, om jag nu sagt det? det gick iaf bra, måste bara gasa på påfart till motorväg, men det vet jag. 1. jag hatar att köra så snabbt 2. det spöregnade imorse när jag väl skulle göra det. så hjärtat satt typ i halsgropen o jag var skiträdd. 
sen efter åkte jag till skolan direkt och klarade mig igenom hela dagen sen drog jag, S, P, L o A till donken o käkade. och nu ska jag somsagt plugga. sug. ikväll får jag INTE missa ph, vilket jag gjorde igår..


ge mig sommar, körkort och ledighet!

åsikts inlägg

jag måste bara säga en grej. jag förstår inte varför man stämplar folk negativt som varit med i vissa tvprogram, så som tex kungarna av tylösand eller paradise hotel. jag förstår helt ärligt inte det. och nu menar jag inte att alla är riktigt friska i huvet som är med i dessa program, visst vissa är väldigt störda och jag dömmer dom efter det.

men annars tycker jag dessa människor är jävligt modiga. tänk vad dom vågar säga och göra i tv tex. att dom ens vågar söka in är ett stort steg att våga, klara av. så jag tycker dom är modiga. tänk vilket minne dom får, ett grymt minne för livet (dock kanske inte allt är prima, men ändå minne)

jag skulle lätt vilja vara med i något av dessa program. inte för att ha sex och supa mig full dock, utan mer för att jag vet att jag nog skulle bli starkare som person. och sen detta minne. fatta vad många man träffar, vad mycket pinsamt man gör och hur många skratt man skrattar. underbart är vad jag kallar det. 

det finns säkert ni som tycker jag är dumihuvet nu bara för jag säger det här. men alla har vi olika åsikter. och jag diggar många av dessa människor som varit med, dock inte alla. för somsagt, vissa är ju bara ute efter att supa och ha sex, det är ingen person jag skulle vara eller jag tycker har så mycket vett i skallen. men det finns ju dom som gör det för skojs skull, dom är tuffa. en smula iaf. 


never look back



frida kom till mig nästan direkt efter inlägget jag skrev. och somsagt fixade jag mig medans hon var här, vi pratade såklart massor samtidigt. sen följde hon mig till station och jag åkte till märsta. mötte upp sandra o philip, vi hämtade lovisa och åkte till skolan. rätt onödig dag faktiskt, hade tio minuters mentorstid och tjugo minuters servering typ.

direkt efter skolan drog jag och lovisa o hämtade hennes lillsyrra, sen lämnade vi henne hemma hos dom och vi drog till väsby. käkade kina, bilden ovanför är alltså våran kinamiddag, sen gick vi till väsby centrum o hängde. fett balla vi var. fick med mig en mascara hem och ännu mer shoppingsug.

nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ta ut ninja och kolla om hon måste göra något behov sen lägger jag mig och kollar på kungarna av tylösand förhoppningsvis. o försöker somna. har provuppkörning sju imornbitti. vadå jag kommer sova haha. nej men det går säkert skitbra, eller snarare får jag hoppas det. bara att börja taggaaaaa.

onsdagmorgon

godmorgon sunshines. lyckatdes även vakna denna dag. har precis ätit soppa och tänkte nu smita in i duschen. frida är påväg från häggvik hem till mig nu. så hon ska få se på när jag fixar mig haha, sen vet jag inte om vi tar en promenad eller inte. upp till bevis. jag ska iaf ta tåget senast 12.32 för att komma till skolan i tid. men det blir asbra. nu var det duschen som gällde ja. ha en bra dag om vi inte hörs lite senare, innan jag drar till skolan alltså.


så jävla sant!

ta aldrig något för givet
håll varje person nära ditt hjärta
eftersom du en dag kan vakna upp
och inse att du förlorat en diamant
medans du var upptagen att samla stenar

love you until forever forever

min hund ligger o totalsnarkar i sängen, riktigt sugen på att lägga mig där och göra detsamma. men vill samtidigt inte väcka henne eftersom hon verkar hamnat i sin skönhetsömn. men tänkte försiktigt ta mig till badrummet och tvätta bort sminket. och sen lägga mig bredvid henne ändå, med svullna ögon och gråten kvarliggandes i halsen utan att svara på några sms om att jag ska komma till kista!


em kval & ny header + en låt

just idag vill nog vi svenskar, som är intresserade av sport eller dom som låtsas vara intresserade, vara holländare. vi blir utklassade i em kvalet, nästan så jag har lust att stänga av tvn pga pinsamhet. men får väll även säga att dom är duktigare, jag skulle inte kunnat göra bättre själv. ett mål har vi iaf fått in, ett mål vilket var det ända jag lyckats missat. väldigt lyckat. 

och ja jag tror jag hör till gruppen "låtsas vara intresserad" för jag håller inte sån stor koll på fotbollen egentligen, kollar lite då och då i brist på annat att göra. när den är slut tänkte jag borsta tänder, ta bort smink, höra av mig till frida och sätta på en film och mysa med fanny. jag har sovmorgon imorn, så passar på att sova med fanny istället för ninja inatt, eftersom fanny är en sjusovare, inte ninja. smart drag.. väldigt smart drag.. 

bjuder på en låt för att liva upp den bittra fotbollsstämningen.



tisdag

ben & jerry's, paradies hotel och sen var det det där plugget också.. (obs; lova aldrig en lärare att skicka vad man gjort hemma samma kväll istället för lektion, det är vädelöst) 

förövrigt så lever jag som ni märker. jag blev tom godkänd och fick ett "diplom". det var inte så dödande läskigt som jag trodde, visst kittlades det lite i magen men jag övdelevde känslan trottsallt. 

nu ska jag kanske skriva en rad till på arbetet, om jag lyckas. hejdå..

hejdå!

nu ska jag strax åka iväg till min egen död. det var kul att lära känna er och dela halva mitt liv med er men så är det. jag ska åka till halkbanan alldeles strax. jag mår så jävla dåligt, har lyckats spy, kallsvettas och haft tankarna på att stanna i sängen. men jag måste göra det här. oavsett hur jag mår. och just nu älskar jag den person som uppfann smink, annars hatar jag den människan, men idag älskar jag han/hon för om han/hon inte skulle kommit på den smarta idén skulle jag sätt livrädd ut, eller halvt död.

sluta aldrig skina

igår när jag kollade facebook såg jag att en i min klass hade uppdaterad sin status som "ledig imorn!" och då haffade jag genast almenackan och kollade, för den snubben litar inte jag på till fem öre, men han hade faktiskt rätt. så jag kunde somna gott. dock skulle jag kolla på en film, hann se fem minuter sen somnade jag. så det blev inte sån där skön insomning som jag räknat med. 

och sen idag dåra. ja då tänkte jag ligga i min soffa, halvsova och kolla på 'kniven mot strupen' men att ha två hundar i huset, var av en är valp så känns det typ som man är barnvakt åt två skrikande barn, om man räknar bort skrikandet. men ninja har rent ut sagt varit ett helvete. hon har ätit ur min godispåse, druckit ur mitt glas osv osv allting har hon lyckats med när jag gått ut från rummet för att gå på toa. 

så från att ta det jätte lugnt så har jag inte kunnat ligga still mer än max tio minuter. mitt huvud dog tillslut och jag lackade satan. men när vi gick och mötte mamma och kom hem fick jag det lugnt igen, jag åt middag, tog en dusch och nu sitter jag med en sovandes hund i knät och kollar på paradies hotel. nu kan jag njuta för första gången på hela dagen. (från att ha en ledig dag på schemat, till att inte alls ha det) 

när paradise är slut tänkte jag lägga mig för jag ska hemifrån sju imorn. ska till väsby innan skolan och klara av en halkbana. fyfan jag kommer drömma mardrömmar. längtar hellre till skolan. halkbana lockar ingenstans, jag har inte tagit till mig orden alla sagt om att det är skitkul. usch säger jag bara. usch usch usch. men nu är reklamen slut och jag insåg nyss att inlägget blev fett med långt. sorry haha. du som läste, grattis till dig o jag menar't!

en vanlig jävla muffins

det luktar nybakade muffins i hela huset. även fast jag sitter instängd på mitt rum tillsammans med hundarna så känner jag doften. så jag tänker nu smita ner och sno en. det förtjänar jag så som jag "skrikit" på ninja nu. hon vill varken ligga still eller sluta bita sönder min matta. ibland är det jobbigt att ha en valp i samma hus som en själv. jag fick inte ens plugga ifred. så jag förtjänar en muffins, en nybakt muffins till och med.

och så var det slut på helgen igen

igår vid sex tiden åkte jag in till stan. skulle mött idioten och pratat, men det blev inte så. satt där en timme sen åkte jag hem. så nu är det slut på historian, aldrig mer. 

åkte hem och lämnade ninja sen gick jag och mötte jossan, vi drog till ica och köpte onyttigheter sen drog vi hem till henne och kollade film. sen fick hon ryck och ville dra till stan så vi drog till mig där jag bytte kläder och när vi sen kom till stationen blev det ändå inte stan utan vi blev upphämtade av A och hans kompis och åkte hem till jossan igen och kollade film. 

nu sitter jag här nyduschad med tandborsten i munnen. ska föna håret oså sen drar jag iväg en sväng med mamma. övningsköra olite sådär. när jag kommer hem blir det plugg. skitkul söndag, ohja!


03.24.45

nu ska jag sätta på "halv åtta hos mig" och försöka sova. berättar om ikväll imorgon. orkar inte nu, skittrött och vill bara sova. skönt som fan! godnatt.

en vanlig dag


exakt just nu:


maybe someday

igår åkte jag och jossan till danderyd. det var chillkrök där. eller vi var bara fem stycken som satt och snacka, drack och spelade kort. det började bra. men slutade i ren katastrof. jag drog därifrån, åkte helt själv från danderyds sjukhus till stan och sen därifrån hem. mådde riktigt jävla dåligt. men nu mår jag lite bättre. sovit bort allting, både fylla och känslor. 

o nu så ska jag försöka ta tag i dagen, kanske börja med att ta en dusch. sen får vi se vart det leder till. 



..

shoppat en ny tröja - yes!
körlektion - tummen upp!
och nu då? - dra till jossan sen kanske vidare till danderyd

vi hörs imorn pussss

fredag

blev hemma idag också, jag tänkte gå till skolan men huvudet skulle typ dött om jag åkt dit. 

igår var jag i stinsen en snabbis, fick med mig ett par jeans, ett linne och vantar hem. sen åkte vi hem o jag åt middag. sen fick jag skjuts till jossan, där var vi inte en lång stund utan åkte till kista och chillade. sen åkte vi till husby och var med O, L, M och en till. åkte hem lite försent, men somnade rätt snabbt iaf. 

idag har jag körlektion klockan fem som jag verkligen inte ser fram emot. tänkte innan dess plugga lite körkortsteori också. längtar tills allt är över. då ska jag lägga boken på hyllan och låta dammet göra så att den försvinner typ, haha! nej nu ska jag göra något att äta och sen sova lite till. vi hörs senare kanske. 


gårdagens middag, man var ju tvungen att testa (chockladen var skitäcklig!)

-

jag känner bara för att skriva av mig, skriva ut min ilska. min besvikenhet. (kan man säga besvikenhet?) men samtidigt vill jag det inte. det handlar om honom igen, han som har hetat allt från apan till baby. men just nu finner jag inga ord. jag finner inga ord hur man kan vara så falsk som den killen är.

istället för att lämna mina tankar i ord här på bloggen hoppar jag in i duschen och satsar på att få huvudet att må smulan bättre. migräntablett skulle sitta fint, och ett glas juice.

om onsdagen och torsdagen


igår bloggade jag för jag inte hade någon lust till det. jag åkte till körlektion och sen åkte jag till skolan, som förövrigt var totalt meningslöst eftersom vi hade tre lektioner, en var inställd nästa är eget arbete och sista började tio i fyra så tänkte inte sitta tre timmar och vänta. så jag åkte istället och mötte Y och snackade lite med honom. sen direkt efter gick jag hem till jossan. när hon var klar åkte vi till kista och spenderade hela dagen där. vi åt, vi fikade, kollade affärer, var med N, O oså.

idag är jag hemma från skolan för att jag hade en jävla huvudvärk när jag vaknade, ska ringa min läkare och kolla upp det där. nu har både sjuksyster i skolan och mamma sagt det så det kanske är dags. sen om jag mår bättre kanske jag träffar jossan, men då måste jag må bättre. kanske följer med mamma till stinsen också och kollar jeans. men vi får helt enkelt se vart huvudet tar mig. 

nu ska jag försöka ringa o väcka jossan, redan ringt typ fem gånger men bruden vaknar aldrig haha! sen ska jag troligtvis hitta nått att kolla på, kanske äta också. låter som en bra idé. pusshej.

nattinlägg

när skolan var slut åkte jag hem och gick ut med hundarna, sen fick jag skjuts av pappa till sollentuna där jag mötte jossan o tog bussen till kista. vi kollade runt lite sen gick vi o käkade innan vi mötte Z o G. satte oss på ett fik en stund innan vi bestämde oss för att hyra film o chilla hos jossan. påvägen till jossan blev det dock lite knas. men vi kom hem tillslut och kollade på filmen o hade det allmänt trevligt. det var mkt o i den här texten men är galet trött nu o tänkte ta ninja till sängen så att jag får sova. lite sovmorgon imorn kan jag hurra för iaf. godnatt!

@skolan .. somvanligt ..

nu vill jag hem! dock har jag en och en halv lektion kvar. måste stå ut liite till alltså. hemsk tanke. huvudvärken börjar också komma krypandes. vill hem och lägga mig i sängen med hundarna. apropå det så måste jag slänga iväg ett mess till jossan nu. och nu kom läraren tillbaka = dags att klippa ut blombilder. jag har bordsdekorationer för er som undrar, vi ska göra ett blommemory, vadå vi går på dagis? hejdå


dagen jag fick ett hjärta på handleden


något stort blev litet

vi sa att vi klarade allt tillsammans, att vad som än hände skulle det vara du och jag. det skulle vara vi. men jag tror ingenting kan vara så starkt att det klarar alla motgångar. någonstans finns något som tär lite extra. något som svider lite mer än något annat. något som faktiskt kan förstöra.

ny dag, nya bekymmer

o så var det det här med att gå upp ur sängen. jag tycker det är orättvist att hunden får ligga kvar o inte jag. men men.. godmorgon!

jag blir så dum av dig


jag säger att jag hatar dig



värdelös kväll. bestående av huvudvärk och förjävliga tankar. jag förstår mig inte på det här. varför ska det jämt hända mig. jag orkar inte en gång till. nu går jag till duschen och dränker mina bekymmer med kallvatten.

 


vivir sin ti es no vivir

idag har jag varit sängliggandes. legat i sängen hela dagen ungefär, undantag toalettbesök och lunchfix. och sen åkte jag iväg o åt med pappa, när jag kom hem gick jag ut med hundarna. sen la jag mig igen. anledning? jo för jag har haft en jävla huvudvärk sen jag vaknade. en såndär förskräcklig som man inte vet vart man ska ta vägen med. 

hoppas på att må bättre imorn bitti, då går jag till skolan. annars ligger jag hemma i sängen även imorgon. vi får helt enkelt se. ska nog ta en dusch nu sen sova. känns som det behövs. 

och så var det det här med rubrik..

att vara stark betyder inte att man aldrig faller, utan att man reser sig upp efter varje fall..

nu har jag varit på promenad med både jossan och sen nanna. skittrevligt och många samtalsämnen blev det. nu har jag och ninja låst in oss här på rummet så fanny får lite lugn och ro med mamma och pappa haha. ska gå och borsta tänderna nu sen lägger jag mig och kollar på 'ensam mamma söker' och försöker få ninja att somna.

hoppas på att hon somnar, får aldrig en paus när jag har henne känns det som. hon är skitbusig av sig, är typ överallt och fattar inte vad hon inte får göra. nyss tog hon en min toffla, sen mina strumpor även fast hon har ett gosedjur här som är hennes. knashund. yes nu la hon sig. måste springa och borsta tänderna nu. sovgott!


jag önskar jag ägde en tidsmaskin



du lyckades med någonting som ingen annan lyckats med. du fyllde min kropp med något jag inte ens kan förklara. jag kände mig lycklig med dig. jag saknar faktiskt oss. riktigt mycket ibland.

en såndär bra söndag

imorse låg jag och mös med hundarna i sängen jätte länge, sen gick mamma o jag + hundarna en sväng till ica oså sen gick vi hem och bakade bullar. när bullarna var ute ur ugnen satte vi oss ner och fikade jag, mamma och pappa. sen blev det en skogspromenad. nu har vi även ätit middag. och jag har pluggat lite körkortsteori. nu blire bara chill, duscha, hundpromenad och sen 'ensam mamma söker' ikväll. en bra söndag med andra ord!


ny familjemedlem?



här har ni besöket vi fick imorse. ninja heter denna sötsak. förhoppningsvis kommer vi kunna kalla henne vår inom en två veckor. just nu har vi henne bara på "prov" så att säga, vi måste se om fanny accepterar henne. men än så länge går det bra och jag hoppas det fortsätter såhär!

 


lyckad kille, riktigt lyckad


you fill me with sunshine

nu har jag äntligen satt på mig myyskläder och sitter under täcket i soffan med en varm mysig hund bredvid. serverade elva personer i skolan idag, fick världens huvudvärk och allt gick fel. åkte direkt till körlektion som däremot gick jätte bra. besökte snabbt ica efteråt o sen skyndade jag mig hem eftersom mamma, pappa och fanny äntligen kommit hem! 

nu slipper jag känna mig ensam i det stora huset, slipper höra den hemska tystnaden och slipper frysa om nätterna. nu känns det bra igen. jag saknade dom faktiskt som fan. imorn blir det upp tidigt eftersom vi får ett litet besök imorgon bitti. berättar mer imorn, tills dess får det vara hemlis.

kollar faktiskt på idol just nu som jag inte sätt en endaste gång iår. ser ingen mening i det programmet, helt ärligt. 


äntligen är du hemma igen, min söta lilla filur

RSS 2.0