jenniepennie right now..


i miss you

naglarna är nymålade, hunden har fått sin kvällspromenad, klockan är halv nio och jag funderar på att ta en riktig efterlängtad dusch och sedan lägga mig i sängen och läsa andra boken av twilight eftersom jag läste ut den första imorse. (y) så det här blir nog sista inlägget för denna söndag och även denna vecka, hör&häpna. bara för det så slänger jag in en låt av ingen mindre än.. miley cyrus även känd som hannah montana, haha. denni! godnattpuss osv. hörs imorn antar jag.


i'm in love..


det blir vad man gör det till..

det bästa med att städa ett stökigt rum, och då menar jag verkligen stökigt, är att man ser verkligen förändringen före städning och efter städning. det jag försöker säga med det är att mitt rum är super fint nu, i varenda del av rummet. bilen är såklart också fin efter städningen och hunden är nöjd efter en skogspromenad.
vad som gäller nu är cola och en samhällskunskapsbok. seeyaahlater!


städsöndag

asso jag är helt slut typ.. håller på att städa mitt rum och har typ bara kommit halvvägs även fast jag hållt på i typ en timme (?), innan det rensa jag även min garderob, sen efter ska jag städa bilen.. det tar aldrig slut.. och efter det ska jag plugga oså..

whatever, igår åkte jag ju till stan och mötte upp mr.hemlig. vi var i stan en stund innan vi åkte hem till honom och kollade på twilight, sen åkte jag hem tolv och när jag kom hem somnade jag typ på en gång, såklart. haha.

nej kanske dags att fortsätta städa så jag blir klar någongång idag, suck.. bloggar senare, pöss.

random

slänger in ett till inlägg innan jag drar, ska gå hemifrån 10 över för att ta 27 tåget. har fixat klart lite nu, gått ut med hunden oså. sitter just nu och lyssnar på kom änglar - lars winnerbäck tokigt bra låt. väntar även på en låt på msn som lillen håller på att skicka, så ska lyssna på den innan jag går med, har faktiskt ingenaning om när jag kommer hem så antingen bloggar jag imorn eller ikväll.. bara så att ni vet liksom. imorn ska jag btw städa hela dagen typ, mitt rum, bilen och rensa garderoben, på måndag efter skolan ska jag träffa censie som är grymt saknad (!) okej, nu snackar jag bort mig, så jag avslutar här. tihih, k&h.


lillen & jag i somras. (:


lördags inlägg

igår såg jag på "kärlek 3000", mycket mycket sämre än vad jag trodde men så äre med vissa filmer ju.. fixade om bloggen och la mig och läste. det var en riktig skön kväll tycker jag.. idag var jag i stinsen med mamma & farmor, kollade lite kläder, fick en tunika av mamma sen gick vi och fikade. snart ska jag äta tacos sen ska jag iväg till stan och möta upp en jag inte nämner vid namn ännu. ;) kanske bloggar när jag kommer hem, we'll see.. nu äre mat så vi hörs, puss!

dags för fredagsmyyyyys

nu blire film, popcorn och cola. just love it!

"livet förändras vart jag än går"

nu börjar min dag rinna mot sitt slut, har inte hänt något specii idag så tänker inte skriva någe vidare värst mycket.. duschen kallar, sen blire lägga sig och glo paradise hotel, pusspådet.

<3

säg som det är ist


bloggade inte igår kväll pga mamma fyllde ju år, så åt tårta innan jag åkte till mitt ärende, och någon kanske är smart och redan listat ut det.. annars är man trög. tihih. idag var en asseg dag i skolan, en timme samhäll, en timme natur, två timmar med maggan, lunch, sen fkn tre timmar musik usch. imorn är det skolfoto, trist.. ska fixa lite nu sen sova. PUSS!

måndag - skolaaaaaa

igår.. jobbade jag..  det var fett med jobbigt.. jag kom hem.. åt middag.. gick ut med min hund.. sen åkte jag till karolinska och hälsade på alex, det är fett synd om han.. nu sitter jag i skolan, ska äta lunch och sen åka och jobba.. sen klockan sex ikväll ska jag göra ett ärende, more about that later bitches. sen ska jag fira mamma eftersom hon fyller år idag. (<3)
tack för mig, hejdoo..
marcus och daniel hälsar btw. hejdoo igeeen.

hard work work

godmorgon! eller det är inte så att jag vaknade nu utan jag vakna typ kvart över åtta.. -.- har duschat oså nu, ska bara fixa lite till och sen ta 11.27 tåget till karlberg, slutar typ fem så ska hem då och bara ta det lugnt, lägga mig tidigt idag för vad är det som står på schemat imorn? jo skola. men nu ska jag fixa det sista, ha en bra dag pusssssss..

jag skulle göra vad som helst för att få höra din röst igen

kom hem för en stund sen, drog hemifrån typ precis efter att jag skrev inlägget nedan. planerna för kvällen ändrades helt, jag drog inte till märsta och kollade på film som var meningen. utan jag drog till rotan och mötte philip, sandra och andi så chillade vi galet där. nu måste jag snart sova för ska upp och jobba imorn. orkar inte menmen.. säger godnatt nudå, tihih. pussen!

bild från igår innan jag stack till märsta och drack mig stupfull..
nej skämtosido, jag blev inte full men bilden är från igår innan jag drog. ;)



-

tankar som tar kol på en borde man inte ens kunna tänka på..

17:33:22

gårdagskvällen var bra, dock fanns det vissa grejer som var mindre bra såklart men iaf. jag fick skjuts till märsta av bror min, så jag kom i tur vilket var bra, haha. strax efter sju kom andi, självaste födelsedagsbarnet. kvällen bjöd på live musik, marcus & daniel dåra, prat, skratt osv. sen kom det vissa som var för fulla och förstörde en hel del, sprit försvann, en ipod försvann osen blev det bråk, men dom fick åka så allt blev sågott som bra igen en stund.. jag vet faktiskt inte när vi åkte från festen men men jag kommer ihåg att jag somnade på en gång när jag la mig, haha. åkte från sandra nio imorse och jag hade tur för det regna så jag slapp jobba, haha! var astrött så somna när jag kom hem också, nu har jag ätit pizza och ska fixa mig för att sen åka till märsta och kolla på film. duschen ropar, så puss!

partyfredag mina vänner!

att åka till skolan var sååå meningslöst, för när jag kommer dit visar det sig att vi inte har våran ända lektion, vilket suger.. så åkte hem en halvtimme efter. tog det lugnt hemma en stund sen gick jag och hunden till sollentuna där jag köpte puder sen åkte vi buss hem, haha. nu håller jag på att fixa mig för ikväll blire party!

fredagsmorgon

ska strax gå till tåget, för att åka och ha en lektion i skolan, matkunskap, det tar fan dubbelt så lång tid att komma till skolan och hem därifrån än att vara där.. det är lite surt but that's life. vet ärligt talat inte varför jag ens skriver, för jag har inget mer att skriva nu, men aja, ha en bra dag, bloggar kanske när jag kommer hem. PUSS!

schema skoldag och järfälla

ansvarsfull alkoholhantering, svenska x2, lunch, idrott, samhällskunskap. det var just dom lektionerna jag hade idag, bara nya lärare, dock vikarie på idrotten men vi ska få ny lärare där sen.. när jag kom hem åkte jag och pappa direkt till järfälla och lämna in min älskling på lagning. så nästa gång nån ringer hör jag den personen förhoppningsvis haha. imorn har jag bara en lektion, så går från halv elva till halv tolv, chill! men nu orkar jag inte skriva mera, k&h.

it's really good to hear your voice say my name,

hatar när folk säger saker och sedan inte gör som dom sagt.. det är verkligen en av dom värsta saker som finns.. iaf enligt mig.. har världens huvudvärk nu så ska tvätta bort sminket nu och lägga mig och läsa. på kvällskvisten var jag ute med fanny, var även ute och cykla med henne. nej nu måste jag ta en tablett, sovgott osv puss!

rubriker kan ta sig

hemma för stunden. så kan passa på att blogga lite såklart.
steningebadet idag var väll okej, varmt som satan bara. hade sammarbetsövningar och blev indelade i blandade grupper. min grupp "gästerna" vann, haha bäst! sen åt vi korv oså, sen avslutade vi dagen med brännboll. åkte sedan till hld och mötte mamma så åkte vi till willys och handla oså. hemma nu men somsagt bara för stunden, ska iväg och hälsa på några jag troligtvis ska börja vara barnvakt åt senare. egentligen orkar jag inte det men men.. pengar..
imorn börjar vi med schemat, så alltså måste jag gå upp halv 6. *gäsp* aja nu ska jag ner, seeyaah.

22:12:32

nu ska jag lägga mig och läsa - om jag kunde drömma. tills jag blir så trött att jag är redo att välkomna john blund. halv sju gick jag till kista med fanny och lämnade tillbaka böcker på bibblan och köpte block & mapp till skolan. och ah, steninge badet imorn, sämst, brännboll å äcklig korv är inget som lockar men vill inte ha frånvaro. tihih, fkn rethosta aja.. bjuder på reeeally reeeally old pictures. PUSS.

gamla tider .. sakna / sakna inte?
det är frågan..

om jag kunde drömma

uppdaterar nu precis efter middagen. mätt som fan blev jag. ska stoppa in ett tuggummi i munnen och gå ut med min lillskit på en långprommis tänkte jag. tänkte ut och jogga men började känna av halsen nu igen så vågar mig inte ut på det, därför går jag en långprommis ist.
på mitt ärende med mamma fick jag med mig alla twiilight böckerna hem, tack mami. <3

ett tillsammans

så nu har jag varit hemma en stund efter skolan. den var lugn och seg. vi hade tipspromenad, teambulding och sen satt vi och lyssna när vår nya svenskalärare prata om normer..iaf teambulding + min klass = perfekt. vi är seriöst bäst på det och snart har vi bevisat det för alla, mohah. snart ska jag iväg, bara så att ni vet. ska dricka upp mitt glas pucko oså först bara. PUSS!

tisdagsmorgon

godmorgon, undrar hur många som är vakna nu.. men whatever. jag gick upp tjugo över sex så jag har varit vaken ett tag, hunnit duscha, äta och fixa mig och är ändå klar 20 minuter innan jag ska gå gr8. dock är det nu bara en kvart kvar. slutar ett idag, sen får vi se vad som händer haha. nu ska jag ta på mig parfym, pussa hunden och ta min drickyoghurt. sen blire skola, puss och ha en bra dag!

jag är inte kär, bara lite besatt

neej nu ska jag pigga upp mitt humör med att fixa mig och lägga mig och kolla på en film som gör mig glad. och troligtvis blir det hsm3 för den gör mig riktigt jävla lycklig, seriöst. den här scenen är och förblir min favorit.

imorn är det skola igen, måste ställa klockan på kvart över sex typ. men är glad att skolan satt igång faktiskt, då blir ingen dag att man sitter hemma och latar, då kan man känna att man gör nytta vareviga dag, typ. haha ne godnatt, hörs imorn.

jag vet att det är ditt leende som är den största stjärnan om natten

idag är det den 17;onde.. alltså är det fem månader sen nu, fem månader som har innehållt saknad, tårar, tankar och minnen. det var nu för exakt fem månader sen alltså den 17 mars 2009 du försvann från mig och alla andra här på jorden, du av alla.
det var en tisdag, jag hade haft en jätte rolig dag i skolan kommer jag ihåg, men på kvällen vände allt. jag minns hur mammas ord stack kniven rakt i hjärtat. och tårarna började rinna och dom slutade liksom aldrig. när du levde dom sista minutrarna i ditt liv gick jag runt och skrattade mig igenom dagen.
den tolfte såg jag dig för sista gången, fast inte i det skedet jag ville se dig i. jag ville inte se dig på sängen med sladdar överallt, höra en apparat som följde dina hjärtslag, jag ville inte hålla din hand och inte känna en svag styrka som höll i min hand tillbaka liksom.

jag har inte glömt dig än idag, inte riktigt kommit fram till att det faktiskt är sant. jag saknar dig hur mycket som helst, nästan mer och mer för varje dag som går. jag vill aldrig inse att jag träffat dig för sista gången. kom tillbaka så jag får höra din glada röst igen, så att jag får se ditt underbara leende, kom tillbaka så jag får känna mig så liten i din famn igen.

jag ångrar mycket i mitt liv, en av sakerna är att jag inte träffade dig så ofta som jag egentligen ville. sista gången jag träffa dig när du stod på benen mådde jag piss för just samma dag hade jag kommit hem från en pojkvän som dumpat mig dagen innan. jag var så trött att jag somnade i din soffa, jag tog inte vara på tiden jag var hos dig. om jag skulle vetat att det var sista gången, absolut sista gången skulle jag sitta bredvid dig vid matbordet, sitta där hela dagen och njuta, njuta av vetskapen att du fanns.
jag vet att man aldrig kan veta sånna saker, men jag känner mig dum för det. jag ångrar det jätte mycket, jag önskar verkligen jag kunde spola tillbaka tiden till den dagen. även fast jag mådde rent ut av piss så vill jag ha tillbaka dagen. förlåt.

tårarna rinner just nu, för nu saknar jag dig mer än andra gånger, nu tänker jag på minnen du och jag delar tillsammans. underbara minnen. vad du har lärt mig grejer genom livet, jag är så stolt och glad.
jag var i ditt gamla hem i söndags, eller jag ville aldrig gå in, stod bara utanför för ville inte väcka upp för mycket då, känder inte för att gråta. höll mig i trädgården, bara av att vara där kände jag hur tårarna riktigt sved under ögonlocken. du fattas hela tiden, du borde finnas där du ska vara. inser du där uppe i himlen hur saknad du är? jag hoppas iallafall det.

må du underbara person alltid vila i frid. jag vill ha dig här, men jag hoppas du har det bättre där du är nu.
jag längtar tills den dagen jag träffar dig igen. jag älskar dig.

asso rubriker suger!

asså jag är så trött så trött så trött. skolan tar kol på en? ja.
har bara tagit det tokigt lugnt läst bloggar (mest en och samma) sen jag skrev sist och varit och mött mamma. kanske har barnvaksjobb på g med fick jag reda på, money money money allways funny. ohja! och just i denna stund sitter jag och dricker min älskade favorit. ni vet säkert vad. ;) känner galet för att duscha men jag gör det imornbitti innan skolan istället, börjar nio somsagt (?) så om jag går upp skaplig tid hinner jag faktiskt duscha och komma i tid. tihih, nu ska jag se om jag hittar något skojsigt spel. PUSS!

back to school

första dagen i skolan efter sommarlov [x] done!
det var inte så jätte tufft att gå upp imorse faktiskt, och i skolan var vi 40 min som vi behövde, men jag och några stannade kvar och kollade på marcus och daniel när dom spelade för alla ettagluttare, tihih. tänk att det snart är exakt ett år sen jag var en av dom där nervösa kisarna. tänkt vad mycket det hänt på bara det här året, ojojoj. men kul hare varit iaf!
nu har jag även varit iväg med pappsen och ätit och handlat min älskade drick yoghurt. imorn börjar jag nio och går till ett. juste, nämde jag att jag somnade efter skolan? det bevisar att jag är tillbaka i vanliga livet, för jag brukar aldrig somna på eftermiddagen när jag har lov, men såfort jag har skola så somnar jag så fort jag får chansen, haha. ne nu orkar jag inte skriva mer, sådetså. puss!

rubrik

så nu har jag både fixat min almenacka och varit i kista. och nu ska jag 'try 2 get some sleep'. ska ta tåget 07.32 imorn, och välkomna tidiga mornar igen imorn ska jag. kommer gäspa mig genom dagen säkert, men så är det första veckan efter ett lov, jag tror lärarna är rätt så vana med trötthet också, haha. aja sängen kallar somsagt, puss! 

schema period 1

medans jag väntar på middagen skänker jag er ett blogginlägg hära.
åkte med pappa och hämtade mamma och fanny som varit i gustavsberg över helgen, innan det diskade jag och damnsög lite. annars har det inte hänt så mycket, drar till kista en snabbis efter middagen tror jag.
imorgon börjar ju somsagt skolan och nya schemat har kommit upp på hemsidan. mycket bättre än alla tre scheman i ettan men inga sovmornar, och det suger lite haha. men iaf:
måndag: 08.15 - 11.30
tisdag: 08.15 - 17.00
onsdag: 08.15 - 13.40
torsdag: 08.15 - 14.55
fredag: 08.15 - 11.30

nu var visst middagen klar, adios!

(8)


this is why this is why this is why i'm hot

stack somsagt till the voice igår, mötte upp sandra, ida, philip och andi i stan, lovisa var också med på ett hörn men tyvärr var hon inte med kvällen ut. inte heller philip var det. men aja, kvällen var ändå rolig, dansade till musiken osv. tyvärr började det regna, och regna lite till så vi drog efter ett tag. vi skulle till märsta och kolla på film, jag och sandra kom dit och åkte hem igen kan man säga, för någe film blev det inte.
imorn börjar skolan så nu ska jag ta och damnsuga lite där nere för mamma kommer hem idag, tihih. sen kanske det blir kista en snabbis. fårse!

the voice

så gott som färdig fixad är jag nu, mitt tåg går 27 över, gissa vart jag ska? om ni tror stan så har ni inte fel, men det är väll inte så ovanligt att jag åker dit, tihih. det är ju the voice som gäller ikväll, så på tåget möts jag upp av vänner and some others. kommer säkert bli super kul! nu ska jag fixa lite till, ha en bra kväll FETPUSS!

"vad söt du är, du är underbar"


lördag

01.11 inatt nekade jag ett samtal igår.. varför? jo för jag skulle sova såklart. men pojken envisar sig om att ringa så efter mycket om och men får han ringa 01.32 och vi pratar ända till 02.10. direkt efter slocknar jag och sover underbart ända tills tjugiielva. just nu sitter jag och äter hallonkräm som jag inte ätit på år och dar, asgott. sen hade jag tänkt se vart dagen leder.

"när man är liten så vill man bli stor, när man är stor så vill man bli liten"

om exakt en timme är inte jag hemma. halv fem ska jag möta mamma så ska jag in till stan och hjälpa henne med en grej, sen ska jag byta ett par skor och förhoppningsvis köpa två tröjor, but we'll see. ikväll har jag ingenaning om vad jag ska göra, eller jo ta det tokigt lugnt eftersom jag fortfarande sväljer taggtråd men orkar liksom inte sitta hemma. typiskt assooo, men nu lämnar jag mina sista ord här, puss!
                                  

torsdagskväll

nu vill jag bli frisk, så ska lägga mig nu.. imorn blire inte till att vara hemma nejnej! orkar inte en dag till.



jag bjuder på lockigt hår och en låt!

krya på dig sjukling, tack!

igår från stinsen kom jag hem med ett linne, en tunn långärmad, ett par shorts och en kofta, oså en väska, riktigt nice! min farmor är bäst, bara så ni vet. (: vid två tiden kom mamma till stinsen så fikade vi där innan vi åkte hem, då la jag mig direkt i sängen och låg där hela kvällen, eftersom jag visst hade feber och jätte ont i halsen, så har varit hemma hela dagen idag med. jätte tråkigt dom här sista dagarna på lovet men that's life. nu ska jag vila igen, puss!

ung08

igår var jag och nannisen i stan i typ 9 timmar och 45 minuter, och vi satt typ 45 min så båda hade asont i fötterna vilket ledde till att vi åkte hem. och när jag kom hem hade jag världens huvudvärk och ont i halsen och det har inte gått över än idag. men det hindrar inte mig att dra iväg och shoppa, dock blir det nog jätte mkt vila när jag kommer hem sen.
iaf så hade vi askul igår, eller iaf jag haha, träffa folk från höger och vänster gjorde jag med. såg en kille som kicka fyratusen och såg vanes odom uppträda. plus massa annat men ska fixa mig nu så heddå.

STAN!


det blev inte att vi åkte den tid vi skulle utan en timme efter, men men så äre ibland. ;) drar iaf till stan om tio minuter och stannar där så gott som hela dagen haha. ha en bra dag för det ska jag ha pusspuss.

mjao fjortis

blablablablablabla osv. ska lägga mig strax, upp tidigt imorn som gäller jajaja!

kom hit nu, vi har något att ta igen du och jag

tjutjutju, idag drog jag in till stan och mötte upp nanna, mirella och nån. var i stan en stund, sen stack jag, n och m till kista och åt. sen stack jag hem och har inte gjort så jätte mycket. kollat massa på paradise hotel, haha! ska nog snart sova, börja komma in i en annan rytm nu till skolan.. slänger upp en låt nu, hare bra! puss.


<2+1


en vänskap som vår är unik.
jag älskar dig.


jag har tappat bort mitt gosedjur, får jag krama dig ist?

nu är det annat som gäller! nämlingen film, pucko och min vovsing. love it!
bara så att du vet så .. .. är du det finaste jag vet

xestam

som jag skrev på facebook, "sitter hos min lilla vackra krumelur till vän ! <3" och det är faktiskt jätte sant, jag fick skjuts hit på dagen senare åkte vi in till staden och lallade runt, träffade massa folk, knas. sen åkte vi hem hit igen. nu ska vi ha matsex HAHA! stör inte tack, hejdo.

"det är inte lätt att gå vidare med ordet sviken i bakfickan"

igår kväll åkte jag till rotan, sen efter en stund där drog jag och sandra till märsta, till ida. vi mötte micke så vi bestämde med honom att dra till hans pappa, när grejer var fixade begav vi oss dit och spenderade natttimmar där. jag, sandra, micke och tony åkte från micke vid typ halv fyra, alla var hungriga så vi åkte till donken i rissne och åt. haha. xD det var mysigt men jag hade sån jävla huvudvärk så jag längtade typ bara till min säng hela natten, whatever nu har jag solat lite, ska ta huvudvärkstablett och duscha nu sen ska jag komma på något att göra idag. puss på det hejdå!

falsk stavas som det låter, f-a-l-s-k

igår var jag i rotan hela kvällen, det var mysigt.
iaf, nu sitter jag här nyduschad och med tandborsten i munnen även fast jag klev upp halv tolv. men whatever har sommarlov fortfarande ju. när jag är färdig drar jag till kista en sväng, måste köpa things till skolan, sen kolla gt (!) och sen måste jag till bibblan. men orkar inte skriva nu, hör av mig senare, k&h.

hemma!

efter 22 dagar sitter jag i mitt egna rum igen, jag har faktiskt saknat det men även haft det riktigt underbart. tänker inte uppdatera fett med mycket nu utan tar det en annan dag. ikväll blire att träffa saknade, vet inte vad som kommer hittas på för det fick jag inte veta. aja nu behöver ni inte sakna mig mer iaf, puss!

RSS 2.0