chillkväll med gin och frida

hemma från frida igen , vi hade en galet trevlig kväll med snack och tv tittande osså lite dator också såklart och till det hade vi en gin var , hihi. busigt men vad gör det. hoppas vi klarar oss undan även denna gång , eller hur frida ? nu ska jag snart gå och lägga mig om jag ska orka stiga upp imorgon. haha , godnatt and wish me good luck.

jl

blondie - maria



jl

rotan vs töjnan

jag gick ner vid hallen så jag var där vid tre tiden , kvartifyra började matchen mellan rotan och töjnan som tyvärr slutade lika , sex-sex. sen gick jag hem igen och åt middag , nu väntar jag på att en viss frida ska ringa mig så ska jag dra hem till henne. sen får vi se vad vi hitt på. ha en bra kväll !

jl

DAGENS , 29;DE

Dagens humör: nöjd
Dagens frisyr: slarviga flätor
Dagens kläder: mörkblåa jeans , en v-ringad röd med vita prickar t-shirt och en grå kofta
Dagens händelse: det är sol
Dagens planer: shopping med bror , plugga , kolla innebandy och träffa frida
Dagens vill ha: piercing och sommar
Dagens saknad: den gamla goda tiden
Dagens mat: vet att vi får fiskgratäng till middag
Dagens kärlek: klääääädeeer
Dagens sämsta: att jag har ont lite överallt

jl

tidig morgon

halv nio kom mamma in i mitt rum och frågade om jag skulle följa med jimmy till någon affär med billiga kläder och när det gäller billiga kläder bangar man aldrig. så det var bara till att gå upp , äta lite och fixa i ordning sig. sen kollade jag lite på en film också. jimmy kom strax innan tio och vi åkte direkt. när vi kom hem igen hade jag med mig en påse med en t-shirt (som det står CHILL with friends with everyone with life på) ett blått linne typ , ett grått långt linne (som det står loose your mind på typ) och ett par gråa leggings. nicenice tycker jag. idag ska jag typ pluggish lite , tråkigt nog. vene om det händer något mera men det får vi se. ha en bra dag om vi inte hörs senare kanske , pusspuss.

jl

godnatt inlägg

efter en rätt chill kväll med trevligt folk på msn ska jag nog sova eftersom jag har så jävla ont i ryggen pga en händelse efter let's dance , vi ska inte gå in på detaljer. för dom jag sagt det till har bara as garvat. så jag håller käften och går och lägger mig ist. nattinatti.

jl

TÖNTTINA

tönttina vann , let's dance kan gå och hänga sig typ. tony var fan MKT bättre. svenska folket har dålig smak , punktslut.

jl

LET'S DANCE FINAL

snart är det över , hela let's dance är snart över. finalen börjar ticka mot sitt slut. men vem är det som kommer dra hem vinsten , är det världens bästa speedway förare eller blir det sveriges bästa kock ? själv tycker jag såklart min idol som barn , tony rickardsson ska vinna. lite starka ord men jag hatar verkligen mat tina. enligt mig är hon dålig men tydligen inte , hon är ju i final. (ful är hon också) men hon ska inte få vinna enligt mig.
 vem tycker du ska vinna , tony eller tina ?
image107


jl

i'm just myself

jennie             jl

håkan kommer alltid vara en del av mig

nu har jag tolv nya underbara låtar av håkan hellström på datorn och det är dom jag kommer knarka sönder ikväll tror jag. jag tröttnar aldrig på honom , speciellt inte hans röst. så underbar han är.

                                                                                                                                                                                                           jl

DAGENS , 28;DE

Dagens humör: uttråkad , besviken och seg
Dagens frisyr: just nu är jag nyduschad , men ska nog sätta upp det i två toffsar sen
Dagens kläder: svarta mjukisar och en svart piké
Dagens händelse:  inte en aning
Dagens planer: plugga fysik
Dagens vill ha: is , dock inte utomhus utan till en annan sak
Dagens saknad: olr
Dagens mat: pastasallad till frukost
Dagens kärlek: ingen ännu
Dagens sämsta: att dagens egentliga planer inte blev av

jl

du är ingenting för mig

nu har jag sätt hela hairspray och jag trodde seriöst den var bättre , men zac var ju med och han var filmens höjdpunkt. utan honom skulle den suga , haha. nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag plugga skitfysik. någon som vill göra så att min hjärna kan allt till mitt prov på måndag ? den skulle vara guld värd. duschen väntar , ciao.

jl

oldlove

nu ska jag sova , lite sent men och. jag är trött så nu ska jag lägga huvudet på kudden. nattinatti.

jl

DAGENS , 27;DE

Dagens humör: seg fast glad
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens kläder: ljusa jeans , ljus blått linne och en grå tjocktröja
Dagens händelse:  staden med guse
Dagens planer: det var att åka in till stan och köpa skor
Dagens vill ha: comviq istället för 3
Dagens saknad: träning
Dagens mat: pastasallad
Dagens kärlek: guse as allways
Dagens sämsta: att det inte blev något plugg


jl

vad har hänt med vädret egentligen

det är slutet på mars , alltså snart april. då ska det vara våår men vi har ju inte det utan typ iskallt och snö. ge oss värme för i helvete , jag fryser. det måste vara något fel , tänk om vi inte får vår eller sommar i år. då dör jag.

jl

:D

hemma , kom hem för kanske en timme sen. har fått i mig lite pastasallad och jag fick med mig ett par skor hem dock inte dom jag skulle ha utan ett par andra som både jag och guse tyckte var snyggare. bra det iaf. nu kollar jag på tv och ska nog sen kolla klart på hairspray. men nu ska jag äta lite mera av pasta salladen.

jl

staden here WE come

snart drajjar jag in till staden och kollar efter mina skor , sen drar jag hem igen. kul liv eller hur , men något måste man ju göra. när jag kommer hem ska jag äta och plugga. skriver senare , pusspuss.

FICK JUST VETA ATT GUSE FÖLJER MED MIG TILL STADEN *ÖVERLYCKLIG*

jl

justin bieber

justin är bara tolv år och sjunger redan såhär bra , jag förstår inte. men en sak vet jag , han kommer bli något stort.

lyssna och njut av hans underbara röst !


jl

hairspray

hairsprayjag vaknade vid elva tiden och värmde upp några pannkakor och la mig och kollade på hairspray , dock kollade jag inte klart utan har ca furtiofem minuter kvar som jag nog kollar på ikväll istället för jag orkar verkligen inte nu. jag ska nog hoppa in i duschen och fixa mig oså sen drar jag nog in till stan en sväng och kollar efter skorna. 

jl

hej bloggen

skrev värsta inlägget men CP BLOGG SOM FÖRSTÖR. iaf toppen dag , tack farmor , farfar och guse.


jl


shopping today

nu är jag färdig fixad och väntar på att farmor ska ringa så att dom kommer och hämtar mig. sen åker vi och shoppar , efter det ska jag hem till guse. det ska bli skönt att träffa henne , känns som att jag behöver det. imorgon blir det fanny dag eftersom hon ska opereras , iloveyou. men nu ringde farmor , hejdå. ha en bra dag.

jl

glöm dina bekymmer , imorgon kommer nya

nu ska jag gå och lägga mig , dock vet jag inte om jag kommer kunna sova men det är det jag hoppas på. gråta mig till sömns är jag van vid så jag klarar det nog åter igen. jag ska försöka glömma mina bekymmer , för imorgon får jag säkert nya (som rubriken lyder). nattinatti.

jl

japp

hemma från kista igen , det blev till att jag gick dit själv. hem fick jag mig inga skor eftersom den färgen jag ville ha , svart alltså , var slut så jag får åka någonannanstans helt enkelt. det får bli av någon dag. ikväll blire till att kolla tv oså sen sova tidigt. imorgon ska jag shoppa med farmor.

jl

kista snart

nu ska jag ta och sminka mig typ. ska till kista med mimi när hon ringer mig. bloggar när jag kommer hem , ha det bra puss.

jl

andra avenyn

rasmus ligger på sjukhuset och har fått två hjärtinfarkter. ingen vet om han kommer klara sig men det sägs att det är hans vilja det hänger på. hamza fick gömma sig på rolands och lottas kontor men var nära på att bli upptäckt så nu ska dom gömma honom i deras källare istället för att hoppas på att inte bli hittad. andreas försökte ta livet av sig genom att bli påkörd av en spårvagn men liv räddade honom och nu har dom ätit middag tillsammans och andreas kysste liv , vilket hon inte verkade så glad över eftersom kim hatar andreas. håkon försökte ta livet av sig genom att ta tabletter med sprit men lyckades inte , nu går han runt demprimerad hela tiden eftersom annika har lämnat honom. kan det vara med spännande ? nej , jag bara älskar andra avenyn och kan verkligen inte sluta kolla på det. love
roland, lotta, jossan, hamza, karim, tony, angelica, olga, kim, liv, david, rasmus, ulla, roxanna, håkon och annika
 
jl

guselina , jag älskar dig bästavän

kanske kommer dom här orden att upprepas ännu en gång , men det spelar ingen roll. för dom är så sanna så , och jag vill så gärna att du ska ta åt dig och veta att du är den bästa vän man kan ha. när livet är som värst så får du mig ändå att skratta , det är ett under för det är typ bara du som kan det. du får mig att le när allt bara är skit. du är du är det bästa jag har <3min solstråle. med dig mår jag bra , med dig har jag allt , med dig känner jag mig värdig , med dig är jag glad. bästavän , tre år har gått och vi har varit lika bra vänner hela tiden , det har aldrig kommit upp större bråk. visst har vi undvikit varandra lite oså men vi klarade av det och kom tillbaka till varandra och det är jag glad över. för jag vet gott och väl att utan dig är jag ingenting. alla minnen med dig är oslagbara , något man aldrig glömmer. och jag vill ha så många mer , så många mer minnen och dagar. tillsammans är vi bäst och oslagbara. jag har sagt det förut och jag säger det igen , ingen kommer upp till våran nivå. jag trodde jag aldrig skulle hitta någon människa som riktigt förstod mig , men jag fann dig. du förstår mig varenda gång , och du märker när jag inte mår bra , när det är något fel. och du finns alltid där vid min sida för att hjälpa mig och få mig glad igen. och du ska veta , jag kommer alltid finnas vid din sida också. om du är glad är jag glad , om du är ledsen är jag ledsen. utan dig bästavän kommer jag inte klara mig länge. du och jag , nu då och föralltid , det är allt jag vill och det är det jag kommer kämpa för. inte ens döden kommer skilja mig från dig , vi är menade att vara bästa vänner livet ut och efter livet också , då ska det också vara wärre&liddejag älskar dig. och ta åt dig av det hära nu , för du är så jävla fucking bäst. mer eller mindre det bästa jag har.

jl


horoskop

jag pratade just med guse i telefon och hon tog upp det där med horoskop om att hon ska sluta läsa dom. så sökte jag upp på http://www.google.se (sen söka på horoskop) och ja. jag ska fan läsa horoskop varje dag och så ska jag se om det stämmer. för det kändes som att dom stämde in på mig lite idag , läskigt men sant. så alltså i framtiden blire att läsa horoskop varje dag. kanske en dålig grej att göra men skit samma.

jl

.

just nu är allt åt helvete och jag känner mig som en idiot. vilket jag också är.

jl


slöa jag

tiden bara går och jag ligger fortfarande här som en säck potatis. men jag ska faktiskt ta och röra på mig snart , sätta på mig kläder och sen typ ta fram skolböckerna och senare gå ut med hunden. kul dag , eller inte. 
nu tog filmen slut också så nu är det dags att röra på sig , verkligen.

jl

godmorgon tisdag

idag är det tisdag och tro det eller ej så fick jag sova ut idag eller ja det brukar jag ju få men jag vaknade inte ovanligt tidigt idag. jag vaknade strax innan tolv och gick ner och tog lite att äta , nu ligger jag och kollar på film och funderar på vad som egentligen ska hända idag. plugga lite kanske om jag orkar , borde liksom göra det så. jag får väll lägga min kraft i plugget , haha.

jl

21 september 2007

               image103
dagen som bara rullade på , när allt man inte trodde skulle ske skedde. jag minns det så väl alltså. hur känslorna snurrade runt inom mig , den där glädjen men ändå nervositeten. jag minns när vi försökte smita men det var försent för vi antog att vi redan blitt sädda. men sen rullade det bara på och tiden gick så snabbt , det var så kul. vi snackade om massa strunt , gick runt och sparkade på tomburkar och spelade typ som en fotbollsmatch på vägen. haha. hem ville man typ aldrig men det var man ju tvungen till. önskar att man kunde få återuppleva det men det vet jag att 
  det kommer jag aldrig att få.

nu ska jag sova , bye.

jl


lördag söndag måndag

nu ska jag skriva lite kort om lördag söndag måndag.

i lördags var ju somsagt jimmy , johan och jenny här. vi åt osv sen gömde mamma 500;- vi skulle leta efter men såklart är det inte jag som hittar den utan jimmy. bajs , sen kallade han mig såklart för dålig förlorare efter. sen skjutsade johan mig till censie vid ungefär sju och ja vi åkte till kista sen när vi skulle hem envisade sig censie om att vi skulle ta tunnelbanan till stan och tåget där ifrån , dum som man är gick man på det och när vi väl kommer till stan går inga tåg. jahapp tänkte vi då och skulle ta en buss till ulriksdal men dumma som vi är hittar vi inte busshållsplatsen så går till tuben igen och tar den till mörby och bussen där ifrån. väl hemma chillade vi mest tills vi kom i säng.

i söndags , igår alltså var vi först i stinsen med hennes mamma och pappa ett tag sen åkte vi och lämnade ett paket. hemma hos dom igen så chillade vi en massa. sen blev det middag med pierre och sofie. efter den träffade vi emil en stund och sen chillade vi galet igen. sen sov jag där även den natten men vi kom dock i säng mycket senare denna gång.

idag , måndag. vi blev väckta och slöa som vi är gick vi och kollade på film efter frukosten igen och somnade. vi var skit slöa hela dagen så degade bara framför datorn tills jag skulle hem med kvart över fyra bussen. när jag kommer hem åt jag sen duscha jag och sen kom guse hem till mig. vi drajjade till silverdal och träffade emil och hans tjej sen gick vi hem till mig (bara jag och guse) vi ägnade tiden till datorn. hon åkte hem med sju över tolv bussen. nu sitter jag här och ni har just läst om tre dagar i mitt liv.

jag ska snart gå och lägga mig typ , godnatt

jl

bloggdesignen <3

ny bloggdesign igen och denna gång ska jag tacka http://audreeii.blogg.se/ så otroligt mycket. jag är verkligen nöjd , den blev super fin och ja jag tackar som fan att jag fick ha som dig och att du la ner tid och gjorde det åt mig.

jl

uppdatering

mina bröder var försenade , men nu kom dom hörde jag. ikväll drar jag till censie och sover där. vi får se vad för skoj vi hittar på. bloggar nog inte mer idag iaf. ha en bra påskafton.


jl

påskafton

nu såhär på morgonen har jag kollat på två filmer och för en stund sen satte jag på datorn. under tiden jag låg och läste andras bloggar hör jag en dunk på fönstret men tänker inte mer på det sen hör jag en till och går till fönstret och kollar ut. först ser jag ingenting men efter ett tag ser jag hur pappa står och gömmer sig. jag öppnar fönstret och skriker ut till honom att jag ser honom. han kommer fram och ler. ibland är pappa lite rolig om man säger så. men nu ska jag duscha och göra mig i ordning , klockan tre kommer broshorna. GLAD PÅSK !

jl

orkar egentligen inte skriva

igår kollade på sweeney todd på bion. den dög. jag gick hem alldeles ensam i mörkret , lite läskigt vare men men. idag har jag bara tagit det lugnt , städat mitt rum och lite sånt. sen kollade jag på let's dance med mamma. nu hade jag tänkt att sova för jag är skit trött , och orkar inte skriva något långt inlägg. imorgon kommer bröderna hit , farmor&farfar är sjuklingar så dom kan tyvärr inte komma så det blir bara familjen + jenny typ. men aja , nu ska jag gå och borsta tänderna. godnatt.

jl

@guselinas home

sitter hemma hos guse och väntar på att vi ska dra till kista eftersom vi ska på bio. så jag kommer nog inte blogga något mera ikväll , eller jo kanske inatt när jag kommer hem. får se om jag pallish. nu ska jag avrunda detta korta inlägg och göra annat. guse hälsar.

jl

'baddar såren med salt'

nu har jag precis kollat på 'ciao bella' , undrar egentligen hur många gånger jag har sätt den filmen nu. jag tröttnar liksom aldrig på den även fast den inte är jätte bra. det är stört men skit samma. nu ska jag ta och klä på mig och sminka mig medans jag lyssnar på lars winnerbäck som jag just nu är beroende av. sen så när klockan blir vid kvart i tre går jag med hunden till mammas jobb och drar till willys. rocka loss så hörs vi nog.

jl

underbart härligt

det är så skönt att slippa tänka tanken "jag måste fixa mig och gå till skolan snart" bara få ligga här och låta tiden rinna är toppen. man njuter extra mycket när man kommer på att det finns vissa som sitter där i den otroligt fula skolan jag går i och pluggar gärnet och längtar till att klockan ska bli dags att gå hem. jag ska faktiskt snart ta och resa mig upp från soffan jag ligger i och ställa mig i duschen , sedan ta något att äta och fixa mig precis som jag skulle gjort om jag skulle till skolan. men istället för att passa tiden kvart i ett ska jag passa tiden tre. för då ska jag till willys och påskhandla med mamma. ikväll blir det bio med guse , censie och några till troligtvis. det är så mina planer ser ut en så länge. vi hörs sen kanske. kiss and hugs.


jl


påsklov

ändrade planer , jag har ingen skola idag ! inställda lektioner och om man jobbar hemma med svenskabok och idrottsuppsats så behöver man inte komma på dom lektionerna så alltså , jag har lov nu suckers.

jl

09.39 , torsdag

jag vaknade fett med tidigt även fast jag har värsta sovmorgonen , skit säger jag bara. jag vaknade och satte på film sen har jag inte gjort så mycket mera. nu ska jag nog ta och duscha sen äta och sen typ fixa mig. efter allt det får jag se vad klockan blir , kanske hinner ta en sväng med hunden innan , eller kanske läsa lite plugg. börjar kvart i ett somsagt *skryta* går hem i från vid halv kanske. sen slutar jag klockan fyra och då får jag lov , jippie. ha en bra dag.


jl

snart förkyld ?

*hosthost* jag hostar som fan , halsen krånglar och jag funderar på om jag kanske börjar bli förkyld.
men nej det får inte stämma , imorgon får vi lov så jag kan inte bli förkyld. nej jag mår bra.

jl

ondsag käre onsdag

nu ska jag försöka med fina ord sammanfatta min dåliga gårdag. jag hade super ont i huvudet och det gjorde mig inte på topp men jag klarade hela skoldagen inkl alla hinder som kom. jag fick sluta tidigare från språket av lite tjat och då gick jag hem och la mig i sängen en stund innan det var dags att byta om och ta moppen ner till hallen. där mötte jag guse och vi drog och åt. sen när vi käkat klart gick vi in i hallen och väntade på att träningen skulle börja. den var en och en halvtimmes lång och det gick la bra men tyckte så gott som alla var halvt sura men men. sen efter träningen stack vi hem till guse en stund innan vi drog ner till hallen igen och kollade på matchen mellan BJ och a-laget som med mycket om och med a-laget "tyvärr" vann. sen drog jag hem , duschade och sov.

dagen idag har varit okej , lite rolig faktiskt alltså skolan. ja ja ni läste rätt. jennie tyckte det var kul i skolan , wow. vi fick även veta att vi har sovmorgon imorgon till inte mindre än kvart i ett , det är chill så man behöver inte tänka på att klockan speciellt mycket ikväll. så vi har bara tre lektioner imorgon , chillchill. efter skolan idag stack jag hem och gick ut med fanny sen gick jag ner till kista för att jag var på jakt efter ett örhänge till mitt hål i "pluppen" (som jag kallar det) eftersom jag var hos skolsyster idag också och hon fick ut örhänget , tackochlov. jag hittade ett men när jag kom hem och fick i det visade det sig att det var för stort så det ser cp ut men men. i alla fall sen gick jag in på kista grossen eftersom jag var sötsugen osså träffar jag min älskade mamma där. hon hade åkt ner med en arbetskamrat som skulle klippa sig så jag och mamma gick tillsammans runt i kista ett bra tag eftersom vi hade ungefär en och en halvtimme på oss. mamma hittade två tröjor på lindex sen tog vi en varsin smoothie sen så fick jag en tunika från gina tricot av mamma som jag ska ha på lördag när farmor och farfar kommer på middag.

nu sitter jag här och väntar på att tiden ska rinna iväg eftersom jag håller på att bleka håret. efter denna gång ska jag vänta ett bra tag innan jag bleker det nästa gång , måste verkligen börja vara snäll mot mitt hår men jag är inte så bra på det , tyvärr.

snön har inte försvunnit ännu och det känns som att det snöar och snöar hela tiden , det är tråkigt. jag vill ha vår och det är tamefan mars. ge oss vår till sverige.

nu har jag inte så mycket mer att skriva , och jag vet att jag har missat att skriva lite saker hit och dit men det skiter jag i för allt behöver ni faktiskt inte veta , haha. ni har fått veta tillräckligt. och ja jag vet att det kanske bara är onödigt , men har jag tvingat er att läsa ? nej. hejdå.

jl

björn gustavsson in my heart

"Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denne sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop. Häng med mig hem till Götet och gör slut med Christian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två. Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Jag är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn. Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!"

jl

en till sak

jag fick just värsta utskällningen av en spec lärare bara för att jag kastade en tidning på cristo som kastade tillbaka den och jag skulle ställa den på en hylla och då fick hon rå damp på MIG för att den hade gott sönder innan vår lila "kastnings lek". ibland hatar jag lärare , eller inte ibland .. alltid
jl

dagens problem:

snö utomhus , värsta huvudvärken , jobbig skoldag , besök hos skolsyster som klagade på att jag måste äta bättre och ska dit igen i maj , mitt ena hål i örat är cp och jag har ingen aning om vad jag ska göra , jag har ont i halsen och har träning ikväll på det. lid med mig ?

jl

här kommer alla känslorna på en å samma gång

nu ska jag sova och hoppas på bättre tider imorgon , eller ja då menar jag att jag inte vill ha ont i halsen imorgon. så jag håller mina tummar hårt i sömnen för att må prima ballerina imorgon bitti när jag öppnar ögonen. det är massa plugg i skolan som gäller sen springa hem och sen åka iväg på träning , även fast jag är sjuk ska jag vara där. sådetså. godnatt.

jl

17 mars

det snöar , det är två månader kvar tills min sexton års dag , jag börjar bli förkyld , på torsdag får vi påsklov , jag har massa prov att plugga till , bdb har blivit cp , jag känner mig allmänt slö och tråkig. ingen lyckad sjuttonde mars för mig typ ?

jl

klagomål

fan vad lång tid det ska ta att 'måla om' då .. hur länge måste man vänta ? för det första så orkar jag inte vänta , lever typ på den sidan + att jag vill se hur det blir , vilka färger dom väljer oså.
bilddagboken.se
nu ska jag i allafall ut i rusk vädret för att fanny need it. eller vad vet jag men jag måste i allafall ut med henne. vill verkligen inte eftersom det snöar. men ibland måste man saker man inte alltid vill , när kommer sveriges riktigta vår ?
jl

liksom många andra måndagar så sitter jag i skolan

det var som att benen inte orkade resa på sig imorse , jag var så interligt trött men efter mycket om och men klev jag upp och lämnade den varma platsen under täcket .. men orken kom aldrig till mig så jag var typ fett slö så jag ser cp ut idag. men någon gång måste man ju göra det också. obs , det gör jag iof alltid men skit samma. jag har haft so och svenska redan som alla andra måndagar och nu har jag rast i väntan på engelskan. när jag kommer hem ska jag troligtvis plugga lite svenska oså. sen har jag ingen aning om vad som händer och sker. det är bara upp till bevis. men nu ska jag avrunda även detta inlägg , ni får ha en bra måndag kisar.

guselina den fina , bästisfestis , systeryster , hon är allt för mig

vad vore himlen utan stjärnor ,
vad vore lucian utan tärnor ,
vad vore världen utan all sin glans
om inte guselina fanns ?



jl


söndags kväll

nu skriver jag bara lite snabbt hära för jag ska duscha. jag kollar på wallander och nu är det den där långa pausen med nyheter o massa. i fredags sov jocke här sen i lördags åkte han rätt tidigt för han skulle till landet och jag tog 13.37 bussen till guse och sen åkte vi på DJ match i vaxholm , jag kollade bara och det blev tre lika. sen åkte jag hem och åt middag sen vart det att kolla på melodifestivalen. rätt låt vann dock inte , somvanligt. idag , söndag , vaknade jag tidigt och kollade först på filmen grind sen så badade jag fanny. sen har jag bara degat hela dagen. vid halv sex tiden åkte jag moppe till guse och var där en stund sen åkte vi till träningen. ja jag har börjat med innebandyn igen , jag är tillbaka på min gamla vanliga plats. på innebandy planen alltså , känns skönt.

image98image99image100

jl

jag skriver en gång till denna kväll

måste bara berätta om en sak på ett program jag såg nyss , det var en kvinna som hade typ as ont i örat och hon grät , skrek och hade värsta damp utbrottet jag lovar. sen när hon lugnat sig och doktorn kunde kolla in i örat såg han först bara blod men sen ser han en skalbagge i hennes öra. jag ba FYFAN , för dom filma liksom in i hennes öra så att man såg blod och skalbaggen omassa skit , as äckligt vare iaf. sen fick han ut den och den var inte liten heller. tänk om man själv skulle ha en sån i örat. jag säger bara euw.

jl


tiden bara rinner iväg

nu är klockan snart halv åtta och jag har städat klart , det blev inte så noga denna gång men ändå. jag ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt , sen sätta mig i sängen och plugga. är det något bra på tv idag ? det ska jag även kolla upp. sen blire nattinatti i tid idag så att jag är pigg på gympa lektionen imorgon klockan åtta. nu orkar jag inte blogga mer denna 'ljuva dag'. ha en bra kväll kisar

jl

trött men borde städa

rubriken stämmer in på pricken. skit trött efter skolan som har varit en lång dag. men vi hade en intressant föreläsning , det var två som hade överlevt andra världskriget som pratade. så vi missade några lektioner. men men nu har jag faktiskt inte tid att blogga , har redan skjutit upp städningen typ en timme så nu är det dags att röra på sig , fram med damnsugaren bara.

jl

12 januari till 12 mars

TVÅ MÅNADER IDAG MED JOCKE  det känns underbart. men jag vill förståss ha ännu fler. jag ska iväg och träffa honom sen , ska ta sju minuter över fyra bussen. innan dess ska jag hinna plugga lite svenska (som jag pluggade på språkvalet jätte bra men i allafall) sen ska jag gå en sväng med hunden också. när jag kommer hem ikväll ska jag plugga igen eftersom jag inte vill sumpa 'provet' imorgon + att jag har omprov i no på måndag också. jag säger bara god vad allt ska vara jobbigt. ne nu ska jag börja arbeta , haha. ha en bra onsdag för det kommer jag att ha.

borta bra men hemma bäst

hej hej hallå dagboken. igår bloggade jag inte , vet faktiskt inte riktigt varför men ja skolan var som vanligt tråkig. vi hade somsagt inställd engelska , matte , klassråd/handledning och elevens val eftersom vi skulle kolla på film. den var rätt tråkig , handlade typ om nazismen och den var svart-vit. jippi. sen fick vi i alla fall sluta vid tre tiden. när jag kom hem gjorde jag inte särskilt mycket. på kvällen gick jag till ica och köpte glass. idag var jag på hemkunskapen för att vi skulle ha upplagning av våran maträtt , det gick bra för mig och frida i think och gott blev det. sen gick jag hem pga min fucking huvudvärk som har börjat bli som en stor vana nu om dagarna. jag har kollat på andra avenyn som just nu är fett spännande , sen har jag spelat ett spel. nu ska jag ta tag i plugget lite. sen ikväll går jag med fanny ända bort till sollentuna och möter guse och lånar en film av henne. ha en bra kväll och dag alla kära bloggläsare där ute. 

jl

in tha fucking school

nu sitter jag i skolan igen från att vara borta från den i typ en vecka. har haft so och svenska redan och nu har jag rast , klockan elva har vi egentligen engelska men vi ska istället se på film resten av dagen. fett soft i know. när jag kommer hem ska jag plugga svenska , skulle egentligen ha ett typ av prov imorgon men jag fick flytta det till på torsdag pga att jag varit sjuk. sen måste jag plugga no också har prov i det på måndag nästa vecka. önska mig lycka till , nu ska jag göra annat.

jl

jag vill ha sommar

vattenskidåkning på landet
jl

utdrag från frodagroda.blogg.se

här har ni en liten text frida har skrivit i sin blogg. det handlar om när hon och jag stod på bussen hem från edsberg. lite roligt faktiskt , haha. eller ja , det tycker i alla fall hon och jag. jag känner inte till om du har rå humor eller inte.

"sedan åkte vi hem och vi stod på bussen då jag kom på att vi såg ut som tjejen och killen i filmen "festival" jennie bah skit högt "FRIDA JAG ÄR INET KÄR I DIG" så letade vi efter saker som var med i filmen medans vi tyckte det kändes skit sjukt att stå sådär aja det var kul iaf.."

jag bara älskar våra knäppa ideér , men mest av allt älskar jag dig bästis

jl

sammanfattning av tiden gustavsberg

torsdag; vi åkte på dagen och kom fram vid ungefär två tiden. innan vi gick hem till mormor handlade vi lite. sen när vi kom hem till mormor fixade vi en del oså. sen åt vi köttfärssås och spagetti. sen när vi skulle ut med fanny , jag och mamma , gick vi runt och kollade lite , gick och kollade bla på det nya badhuset sen gick vi hem till morfar för att hämta en grej , vi stannade där en stund innan vi insåg att vi var tvugna att gå hem för vi hade tvätt tid klockan sju. jag gick in på konsum en snabbis och köpte pucko , chips och en frida tidning. när vi kom hem gick vi ner i tvättstugan. sen kollade vi på tv och gick ner till tvättstugan då och då. vi la oss rätt tidigt för vi var super trötta.

fredag; jag vaknade tidigt somvanligt och tog min frida tidning och läste tills mamma vaknade. vi åt frukost och jag gick ut med fanny. sen städade vi lite innan det var dags att fixa sig så att vi kunde åka till coop och handla. jag fick lite av mami , tack ! sen åkte vi och hämtade mormor för att åka hem till morfar och äta middag. det var super gott , vi fick vildsvin och rådjurs kött , det var inte illa kan jag lova. sen så efter maten fick jag glass och jag satte på en beck film. när den var slut gick vi hem. sen på kvällen kollade vi på let´s dance och sen somnade jag i soffan , haha.

lördag; jag vaknade såklart tidigt idag igen och läste åter igen min frida tidning. sen när mamma vaknade gick vi upp , åt frukost. jag gick ut med fanny och sen så duschade jag mig och fixade i ordning mig. sen hände inte så mycket mer , vi gick till bussen och åkte till slussen där pappa hämtade oss. när jag kom hem ringde jag frida och dom var inte hemma så jag väntade på henne. när dom kom hem gick jag hem till dom och åt pizza. sen så åkte jag och frida till edsberg och träffade jocke och hans kusin. när klockan blev typ åtta åkte vi hem och gick till HLD centrum för att köpa något att dricka , sen gick vi hem till henne och kollade på andra chansen i melodifestivalen. sen kollade vi på film och jag somnade framför den , frida kollade klart den och vi gick och la oss efter den. klockan var typ halv fyra när vi väl somnade.

söndag; vi vaknade vid elva tiden , låg och snacka en stund sen gick vi upp och åt. sen kollade vi på filmen igen , inte hela bara det jag inte såg. även fast jag sett den tusen gånger , haha. sen så gick jag hem och har bara slappat hela dagen. är ny duschad nu och ska snart ut med vovsingen. sen ska jag försöka plugga lite. ikväll blir det i alla fall wallander , det kan jag lova.

nu vet ni min helg eller ja. ses !

jl

hemma från gustavsberg

nu är jag hemma igen , ni har väll inte saknat mig !? jag hade det jätte mysigt men jag skriver en gustavsbergs sammanfattning när jag kommer hem imorgon typ. jag väntar på att frida ska ringa mig och då ska jag skynda mig hem till dom och äta pizza. sen ska vi ha det underbart , vi får se vad vi hittar på. det blev ju inte som vi hade tänkt för att min vän har tagit hål i naveln. men jaja , nu har jag inget mer att skriva. nu ska jag tom gå till dom.

åker strax

image94nu är jag klar , fixat och packat allting. mamma har inte kommit hem ännu så jag har lite tid över. igår innan jag skulle sova kollade jag ju somsagt på the notebook. den var bra och här nere får ni trailern och en kort sammanfattnig av filmen (som jag har tagit från en hemsida)



image96Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton (Ryan Goslig & Rachel McAdams). Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skiljda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok. Filmen är en berättelse om förlorade möjligheter, om att bli vuxen och om kärlekens magiska kraft. För regin står Nick Cassavetes, manus skrivet av Jeremy Leven, bearbetat av Jan Sardi och bygger på Nicholas Sparks bästsäljare. Oscarbelönade Mark Johnson (Rain Man) och Lynn Harris har producerat.

jl

stressig såhär på torsdagen

nu har jag typ precis kommit ur duschen , jag har massor att göra. tex ; packa , fixa mig , måla naglarna och bädda sängen osv. mamma kommer hem vid tolv eller senare , kanske tidigare. gäller för mig att skynda på lite nu så att jag blir klar med allt och så att jag verkligen får med mig det jag ska ha med mig så att jag inte kommer på att jag glömt något när jag sitter på tåget. det skulle vara piss isf. jag kommer hem på lördag och får se om jag bloggar något då , ska nämligen ha sleep over med frida hos henne. så vi får se om jag har tid med bloggen på lördag , annars blir det söndag. ha en bra helg vilket som. finns på mobilen när som helst. adios !

jl

top model , the notebook och godnatt

nu ligger jag och tvn står på. inget mindre än top model. jag har skrivit upp det som ska packas ner i väskan som ska göras när jag vaknar imorgon. sen blire dusch och fix sen vänta på mamma sedan bär det av till mommo & moffa. det ska bli underbart , i hope. innan jag lägger mig och ska sova idag , alltså efter top model och efter 'nattfixet' ska jag kolla på "the notebook". jag har för mig att folk tipsat mig om att den ska vara bra och sorlig fast vet dock inte om det är den. det får jag se om ca en kvart. jag kommer inte blogga något mer idag men möjligtvis innan jag åker imorgon. godnatt på er

jl

jag räknar med dig i tid och evighet , okej ?

nu har jag funderat flera dagar .. vad är det jag ska säga för att få dig att förstå ? jag har förklarat förut och du har sagt att du förstått mig. men jag tror inte du har gjort det. jag mår dåligt utan dig , du är fan allt för mig. jag klarar mig inte utan dig. det kan väll inte bara gå förlorat ? allt vi har kämpat för , alla minnen vi byggt upp och allting vi delar tillsammans. om det tar slut vart ska vi göra av allt det då ? nej det får inte ta slut , det får inte bara rasa ihop. det kommer jag aldrig klara. vi har gått igenom mycket tillsammans , det vet både jag , du , han och hon. så vi borde klara det här också , på vilket sätt vet jag inte. men just nu har jag inga krafter , jag är för svag ännu. jag känner det , så jag är ledsen om jag inte är den bästa för dig just nu. även fast jag vill så klarar jag inte av att anstränga mig. jag hoppas du förstår hur jag menar , kanske inte är så lätt att förstå men ändå. du känner ju mig och du vet hur jag tänker , oftast i alla fall. men ja , jag hoppas definitivt du vet vem du är. nu åker jag bort imorgon och det känns skönt , jävligt skönt. att få slippa alla problem och gå runt där jag inte känner en endaste ungdom. där har jag då den ro att tänka och fundera. sen när jag kommer hem har jag säkert dessa krafter att visa dig. att jag klarar det här , jag ska visa dig hur mycket du egentligen betyder för mig och att jag inte är ett skit utan dig. ingenting utan dig.

jl

SOFIJAH - DET FINASTE JAG VET



jl

home again

hemma från skolan idag igen pga att imorse när jag vaknade , oväntat redan tio över sex hade jag så jävla ont i mina smalben så att jag knappt kunde stå upp. det gjorde så ont så att jag började gråta. och det räckte inte att ha ont där utan huvudet skulle värka också och tanden. jippie. mamma ringde tandläkaren och jag fick tid klockan tio. jag somnade om och sen vaknade jag igen och fick frukost av mamma. sen fick jag skjuts till tandis så nu har jag varit där igen. två gånger på en vecka , precis vad man vill. (eller inte) jag ska dit den andra april igen , längtar absolut inte. mamma kom och hämtade mig efter att jag var klar och nu ska jag kolla på andra avenyn och bara vila mig. imorgon blir det typ också hemma från skolan sen senare på dagen åker vi trottsallt till mormor och morfar i gustavsberg och kommer hem på lördag. gud vad jag saknar dom så det ska verkligen bli kul att träffa dom igen. men nu har jag inte tid här längre , är så sugen på att kolla på andra avenyn. vi hörs senare.

jl

läggdags

har just kollat ett avsnitt av andra avenyn och ska ta och borsta tänderna nu , även smörja in ansiktet. sen lägga huvudet på kudden och slumra till för ännu en natt i drömmarnas värld. nattinatti.


jl

våld är fan hemskt

det blev skola idag. vi hade föreläsning hela förmiddagen som handlade om våld och vad för skador man kan få av tex knytnävs slag mot ansikte osv. det var en från söder sjukhuset där och pratade. faktskt väldigt intressant tycker jag , vi fick veta väldigt mycket och det var rätt 'omskakande'. vi fick se bilder från utsatta med olika slags skador och fick veta om olika fall. ibland undrar man hur folk tänker. det var en man som var 75 år som skulle gå och köpa tidningen en kväll (vet inte när) och han tog med sig hunden. han hade på sig tjugo kronor eftersom han bara skulle köpa tidningen , han var tvungen att gå igenom en park för att komma till stället han skulle handla på. när han går i parken ska han gå förbi fem ungdomar som sitter på en bänk , tre killar och två tjejer. dom hade fått för sig att råna mannen och hämtade pinnar. dom slog ner mannen och misshandlade honom rejält så att han dog. tänk er , dom dödade en helt oskyldig sjuttiofem åring för tjugo kronor. hur tänker folk , seriöst ? sen var det många andra fall som också var hemska. det sas även att en spark tar en sekund och man tänker alltid 'men det händer inte mig' sen satt vi och disskuterade i grupper i klassen efter föreläsningen om det här igen. och vi kom fram till att då en spark tar en sekund , en spark kan göra så att man ramlar omkull och knäcker nacken så att man dör. man kanske ska till en kompis som bor fem minuter ifrån och på dom fem minutrarna kan det hända exakt vad som helst , fast man ändå tänker 'det är bara fem minuter , vad kan hända ?' det är hemskt att det ens finns våld i samhället. tänk om man kunde göra något för att ta bort detta jäkelskap.

efter skolan var jag i alla fall med jocke , jag älskar honom. <3

jl

bästa vän , jag menar't

vissa lever för andra ,
vissa lever för varandra
men jag lever för min andra halva.
du är det bästa jag har ,
lämna mig inte nu.


jl

sometimes i just write something down

ens livet är inte alltid det man vill leva. man kan inte direkt välja exakt hur en dag ska vara , det sker alltid något som man inte väntat sig , tyvärr. alla gör vi misstag , det vet vi. det är ingen som lyckas försvinna från alla misstag utan det är något som sker alla. jag önskar ibland att man bara kunde försvinna , försvinna bort från allt och alla. försvinna speciellt bort ifrån alla problem , man klarar inte alltid av att le åt dom. det är inte ens ofta jag klarar det.låt mig bara få försvinna en dag eller två , så att jag verkligen verkligen hinner tänka efter. hur vill jag ha mitt liv ? och vad kan jag göra för att förbättra mitt jag ?

jl

ärenden även fast man är sjuk funkar också

jag vill börja detta inlägg med att jag blev så jävla glad idag när jag kollade bloggen. sju hela komentarer , fett fränt.
  i just love it

idag var det back to school igen , fast det gick inte så bra. var bara där på so lektionen och typ fem minuter av svenskan sen beslöt jag mig för att gå hem pga huvudvärk och magont. sen har jag haft problem med en tand sen i lördags kväll så mamma ringde tandis och jag fick en akut tid klockan tjugo över ett. så det blev film och sen skjuts till tandis. där var jag i typ en timme och tio minuter och jag bara plågades. det var hemskt , bedövning och skit. ska dit igen den andra april. längtar absolut inte! sen tog jag bussen till kista och tog ett till hål i örat. jag trodde det skulle göra mycket mycket mycket ondare än det i lördags men det gjorde det inte + att det gör inte ont nu efter heller. great. sen när jag kom hem igen gick jag ut med hunden och sen åkte jag med pappa till jula och makke donken. nu kollar jag på film igen och vid åtta ska jag gå och möta mamma med fanny.


nu har jag ett , fem och nio
i lördags tog jag ettan
idag tog jag femman
i typ klass ett tog jag nian i båda öronen

                                                                                                                                                                                                             jl

wallander och huvudvärk

nu ligger jag här , det är nyheter på tv. jag väntar på att wallander ska börja igen OCH sluta så att jag kan sova. har sån jävla huvudvärk. imorgon är det skola igen , fuck. efter den drar jag till kista , vad jag ska göra får ni veta imorgon kväll. ha en bra måndag i alla fall.

jl

dags att skynda på om man ska hinna till klockan åtta

nu har jag precis gått ut med hunden. bröderna har man träffat idag dom kom hit båda två , länge sen man träffa dom så. har sätt 'underbar och älskad av alla' idag också annars har det varit lugnt + att jag pluggat lite. nu ska jag in i duschen , ta ansiktsmask och så sen ska jag bänka mig framför singin bee eller hure stavas som börjar klockan åtta så nu måste jag raska på.

jl

långpromenad med mami

kom just hem från ungefär en timmes promenix. det var riktigt mysigt och härligt att gå ut och gå och prata med mami som inte händer allt för ofta. nu ska jag ner och göra mig en kopp te innan jag sätter igång att plugga.

jl

gamla låtar väcker minnen

nu ska jag snart hoppa i sängen och sova , tidigt men och ? ikväll har jag tittat på melodifestivalen. jag säger bara linda bengtzing .. tre gånger har hon varit med och alla tre låtar har nästan varit likadana. dom har i alla fall liknat varandra. första året var det ju , 'alla flickor utom jaaaaaaaaaaaaaaaaag' sen andra året 'för jag ljuger så braaaaaaaaaaaaaaaaa' och sen nu i år 'hur svårt kan det vaaaaaaaaaaaaaaaaa ?' man ba okeej. men men , det får väll gå då. på måndag har jag bestämt mig för att det blir ett till hål i örat , vänster örat. jag hoppas jag inte hinner fega ur. godnatt.

jl


nu var det gjort

hemma från kista igen , inte precis utan har varit hemma ett tag men. det blev ingen plånbok utan bara klippning och hål i örat. det där hålet jag länge velat gjort och nu var det gjort. ni vet upp vid örat , höger , där har jag nu ett hål. det gjorde inte ont precis då när hon gjorde hålet utan den stora smärtan kommer nu efteråt och om man råkar röra vid de så göre as ont. nu får jag inte byta örhänge förens om minst sex till sju veckor och då sa hon verkligen minst. sen ska det tvättas varje morgon och kväll i dessa sex sju veckor. hur kul är det ? men som sagt , om man ska vara fin får man lida pin.
(bild på örhänget kanske kommer senare , beror på om jag får någon bra bild)


jl

du och ett minne

jag , jennie håller just i detta nu på att lyssna sönder en låt. den heter som rubriken lyder och jag kan inte kalla den jätte bra , bara duglig. här har ni så gott som hela texten ;


när hjärtat har svalnat och morgonen gryr
( gryr )

siktet mot drömmar och verkligenheten styr

när drömmen har slocknat och varmt blir till kallt

då är du den som är vackrast av allt

jag hoppas du förstår att jag bara älskar dig

( yes )

för du är alltid den som går först för mig

( ja )

utan att tveka jag hoppar ner för stupet

jag börjar att leta för långt ner på djupet

jag har ingen sympati , den jag hatar är min vän
kallar detta terapi , fråga vad som hände sen

ett hjärta av sten och ett kallt sinne

den ända som värmer det var du och ett minne

jag ska snart bege mig mot kista , väntar bara på mamma som ska ge mig sällskap dit men ska sedan gå hem (hundpromenad). jag blir glad av sällskapet dit , men jag skulle inte banga på sällskap där inne också men jag klarar mig. hihih. jag har fortfarande ingenting att göra ikväll , stackars mig !

jl

första mars

jag vaknade tidigt idag igen , det börjar bli en vana. jag gick ner och hämtade en film och när den var slut gick jag ner och fixade lite i köket. nu ska jag nog in i duschen för att sen typ gå till kista hade jag tänkt. ska försöka hitta en ny plånbok eftersom jag inte har någon. men vädret suger idag så jag vet egentligen inte om jag pallar gå dit men jag får väll tvinga mig själv och det brukar faktiskt gå rätt så bra. ikväll har jag inte ett skit att göra vad jag vet , tv ensam tror jag nog det blir. om inte någon ringer mig och säger att den vill göra något såklart. hihih.

jl

skvaller trams

igår när jag var på ica maxi med mamma läste jag framsidorna på två tidningar , det var 'se&hör' och någon annan liknande skvaller tidning. men det roliga var att det stog två helt olika saker fast det handlade om samma personer på tidningarna , som även stod bredvid varandra. det handlade om hon , susanne (?) som var med i 'bonde söker fru' för ett tag sen. hon valde ju en man som jag inte kommer ihåg namnet på just nu och då stod det alltså på ena tidningen "susanne och 'blablabla' väntar tillökning" .. och från att dom ska ha barn till skilsmässa för på andra tidningen står det "susanne i tårar när fästmannen lämnar henne några veckor efter förlovningen". det bevisar att man inte ska tro ett skit vad tidningar skriver , för det där är två helt olika saker och vad ska man tro ? ska dom ha barn eller ska dom flytta isär ? det är frågan. det är nog inte många som vet sanningen. stackars dom de handlar om , undrar hur dom egentligen känner sig.

jl

RSS 2.0