åker strax

image94nu är jag klar , fixat och packat allting. mamma har inte kommit hem ännu så jag har lite tid över. igår innan jag skulle sova kollade jag ju somsagt på the notebook. den var bra och här nere får ni trailern och en kort sammanfattnig av filmen (som jag har tagit från en hemsida)



image96Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton (Ryan Goslig & Rachel McAdams). Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skiljda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok. Filmen är en berättelse om förlorade möjligheter, om att bli vuxen och om kärlekens magiska kraft. För regin står Nick Cassavetes, manus skrivet av Jeremy Leven, bearbetat av Jan Sardi och bygger på Nicholas Sparks bästsäljare. Oscarbelönade Mark Johnson (Rain Man) och Lynn Harris har producerat.

jl

skriv något sött här
Postat av: Malin

allt bra med dig? =)

2008-03-06 @ 11:54:05
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: emma

http://crazyangel.blogg.se/1204309742_rsta.html#comment här kan ni rösta på Abby.Det är min hund som tävlar..så uppskattar om hon får en röst
Ni skriver hund nr 2 abby :)
Abby förtjänar en vinst så snälla :)

2008-03-06 @ 11:54:43
URL: http://enlitentax.blogg.se
Postat av: Jennie

ja det är bra med mig , själv då ? :)

2008-03-08 @ 22:06:14
URL: http://blackcrap.blogg.se

skriv det du just tänkte här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0