29 februari - skottårsdagen och slut på februari

nu är jag hemma från att ha varit barnvakt i fyra timmar , eller man kanske ska säga två. för dom skulle gå och lägga sig klockan nio så där satt jag två timmar framför tvn. ensam. så det var ju lätt jobbade pengar om man säger så , trehundra spänn för ingenting det kallar jag lätt gjort. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra , något hittar jag väll på. och jag vet att det riktar åt typ film hållet. snart är det första mars och då fyller max år (en av dom jag var barnvakt åt) grattis till honom.

jl

hundkoll

nu är jag hemma från ica maxi. jag fick med mig en ansiktsmask hem precis vad jag behövde. sen fick jag lite till saker och en glass. första på året typ , mums. nu sitter jag och har koll på fanny som har fått ett nytt gosedjur som piper , har uppsikt över henne så att hon inte biter sönder den det första hon gör. jag sitter även och väntar på att mamma ska ropa och då springer jag ner och fixar tacosen som vi ska äta. sen vid kvart - tjugo i sju beger jag mig mot arbetet , sen kommer jag hem strax efter elva lite rikare än tidigare. hoppas ni får en trevlig kväll så kanske vi hörs senare.

jl

ica maxi

ny duschad , ska klä på mig och fixa mig sen vid kvart över tre åker jag och mamma och handlar.

du kommer ändå alltid vara ett stort missfoster i mina ögon , din roll har eller kommer aldrig förändras.

jl


ungjävel , vad är ditt problem ?

vaknade jätte tidigt , halv nio. vet inte varför. jag satte på filmer är redan inne på min tredje. den här dagen har inte börjat bra , jag säger bara aldrig mer. jag fattar inte ens vad jag gav mig in på men nu vet jag att det är slut. jag pallar inte bry mig men vad fan har jag egentligen gjort som du inte gjort. FAN helvetes jävla skit. vad ska jag göra nu , och nu är jag seriös. jag kommer aldrig våga tillbaka. då kommer jag väll dö.

jl


jag vet inte vad jag vill

en dag kommer det vara värre , det finns alltid något positivt i det hela. tyvärr är det inte alltid lika lätt att finna den lilla delen. huvudet värker alltså dags att sova och slippa fundera och tänka. det är inte min grej just nu. natt.

jl

jag vet knappt vem jag själv är

vad ska man göra om man inte orkar mer ?
vad händer när man inte pallar bry sig ?
hur gör man för att sluta tänka ?
vad ska man göra när man bara vill bort från allt ?
snälla säg mig , vad ska JAG göra ?

jl

namnsdagsbarn

jag gick somsagt hem till farmor och farfar , jag var där i ungefär tre timmar och hade det jätte trevligt. vi fikade och pratade , det är skönt att få prata med sin farmor och farfar ibland. sen vid fem tiden gick jag hem och när jag kom hem kollade jag på andra avenyn och så. när jag skulle gå kvällspromenaden med fanny gick jag till ica och köpte tv tidningen till mamma. nu ska jag hoppa in i duschen sen blirre en hel kväll med andra avenyn och juice.
föresten så har jag namnsdag idag , maria. gratta mig tack.





varför känner jag inte den där glädjen längre ? vart har den försvunnit ? jag vill ha tillbaka den. jag vill inte bara känna ångest och saknad. jag mår inte bra av det. jag får inte tänka såhär , jag borde inte. men jag kan inte sluta. vad är det jag har gett mig in på ? varför gjorde du så att jag kom in på dom här tankarna. du borde tänk , jag borde tänka. men jag kan inte sluta sakna dig , jag bara vill. det känns bra men samtidigt inte.





                    ¤

          ¤

¤

                                                                                                                                                                                                           jl

storstädning *klart

nu är mitt rum fint igen , satte igång att storstäda rätt så tidigt så att jag blev klar tidigt. nu är alla kläder och sånt borta från golvet , det är damnsugit , dammat och sängkläderna är bytta. sen har jag även haft fönstret öppet så rummet är fyllt av frisk doft , härligt värre. solen skiner ute och det känns som vår och det får en på gott humör. jag ska ta och äta en macka nu tänkte jag sen byta om och fixa mig lite sen ta en promenix till farmor och farfar vid halv två tiden och njuta av vädret. man vet aldrig vad det är för väder imorgon så man ska passa på så gott det går. tänk er att det är mars redan på lördag , vad fort tiden går. kan det inte bara gå liiite snabbare så att det är sommar snart ? jag vill ju så gärna ha sommar och värme.

jl

dada

drömmar för vissa är verklighet för andra , därför. fuck life. godnatt.

jl

mitt i natten inlägg

klockan är strax efter tolv , jag är astrött och har värsta huvudvärken men msn lämnar jag inte. inte nu i alla fall.

livet är inte alltid som man vill , men vad kan man begära ? man kan bara ta dagarna som dom kommer och vara glad för varje dag man får för man vet aldrig hur många man kan få. det kan vara slut när som helst.

image91
jl

onsdag , skola snart igen alltså

home again. eller ja det har jag varit ett tag men ändå. jag åkte ju och träffade jocke , vi var hemma hos honom sen gick vi till frisören för att han skulle klippa sig sen gick vi hem till honom igen men sen gick vi till stinsen och åt. sen gick vi till strandvägen och jag tog bussen till sollentuna och tåget hem till HLD. imorgon ska mitt rum storstädas sen tar jag med hunden på en promenix till farmor och farfar å fikar. på fredag kväll ska jag vara barnvakt (sju till elva) sen vet jag inget mer jag ska göra. hoppas det hittas på något kul de sista lovdagarna. man kan alltid hoppas på det bästa men aja jag har lite plugg som måste fixas också men det löser sig alltid.

jl

allt kan bli förlorat

dessa tankar vill inte försvinna , dom vill existeras. dom vägrar lämna mitt huvud. hela tiden ekar en röst 'tänk om' lyder den varje gång. sen fortsätter hjärnan bygga på det där 'tänt om' ;et. vad ska jag göra då ? varför skulle det ske ? osv. det får inte ske , det borde inte få ske och det ska inte ske. jag vill verkligen inte , men jag vet att det alltid har varit något som sagt till mig att jag kan inte släppa dig. du har alltid funnits där i bakhuvudet jämt , men när det väl kommer till kritan så vad ska man göra ? jag lider av dessa tankar. skulle önska  att det fanns en knapp som kunde stänga av hjärnan , men det finns tyvärr inte. så dessa tankar kommer väll fortsätta att sväva fritt. jag får väll leva med det , hur länge har jag ingen aning om men jag hoppas dom försvinner rätt så snart. för jag är fast besluten på vad jag vill , men ändå så kan jag inte släppa tankarna.

tänk om

jl

jahaja


jag är nyduschad och fräsh , nu är det bara till att sminka sig och så innan jag kan dra. så hejdå , har inte tid att ödsla min dyrbara tid hära anymore.

jl

tiden tickar

nu orkar jag inte vara uppe längre så jag ska ta och borsta tänderna och gå och lägga mig innan ögonen slocknar helt här i soffan. orkar inte sitta uppe heller , vill sova och sluta tänka. alla dessa tankar får en att må dåligt , alltså ibland hatar jag att sitta och tänka på saker jag egentligen inte borde sitta och fundera över , det är skit att tänka så. men jaja ibland måste man göra det också , men ibland. jag gör det alltid känns det som. (skitliviblandasså) godnatt.


jl

tant&gubb mysteriet

nu tar jag upp det där som hände på donken igen , det där mysteriet om tanten och gubben. dejtade dom varandra eller var dom bara vänner ? det är frågan.. här har jag i alla fall en text som guse skrivit , bevisar det någonting ?

"
men gubben frågade om tanten sätt ett pogram, är man ett par och är över 50 år så tittar man ofta tsm? , han börja snacka om sin vän, typ såhär " ja min kompis Anton sa så" Alltså, visste inte hon om kompisen, haah är man ett par vet man typ om ? hahaha sen så ringde hans telefon och han svarade inte? ALLA svarar ? hallå, han ville inte förstöra deras fina ögonblick HAHAHA
"

jl

storstan

kom hem tidigare pga att det regna som in i helvete , tråkigt nog. men jag fick i alla fall med mig en väska hem och det var goodie. vi luncha på donken också och det var roligt för det kom några (en tant och en gubbe) kanske 50 bast (?) och enligt guse så dejtade dom varandra eller så var dom bara vänner , men dom hade tagit en varsin paj och en kaffe. "romantiskt ställe att fika på donken..." skrev guse på ett sms och jag göll på att garva ihjäl mig. på tåget hem satt det massa ungar runt om oss och ungar har sån humor. 'se upp för dörrarna dom kan vara allergiska' satt en unge och sa typ hela tiden , men ba okeej. men i alla fall jag hade det trevligt även fast vädret inte var det bästa. snart ska jag ta hunden med mig och gå till mamma så åker vi till banken. tjingsan!

jl

bloggfix

som ni ser så har jag fixat bloggen åter igen. Zaciboy är så sööööt. men nu snart ska jag i alla fall bege mig i mot tåget för att sedan möta upp guse och dra in till staden. jag kom på att mina skor är inne på klackning , vi lämnade in dom i onsdags och vi sa att vi skulle hämta ut dom imorgon men jag hoppas verkligen jag kan hämta dom idag istället. jag saknar dom juh. men nu ska jag fixa det sista. ha en trevlig dag.

jl

P.S

igår (såg jag nu) hade jag haft min blogg i 5 månader , tiden går snabbt. eller hur ?

jl

hos dig är jag stark

jag 'beställde' väckning av mamma vid halv tio för att jag skulle hinna med allt jag ska göra. har ätit och nu ska jag snart in i duschen , sen ska jag klä på mig och fixa mig och kolla in vilket tåg vi ska ta sedan ringer jag guse. efter staden åker jag och mamma till banken så förhoppningsvis kan jocke imorgon och jag träffar honom då ist. jag måste försöka hinna att måla naglarna innan stan också så att dom inte går sönder helt och hållet. ohgod. aja man får hoppas på det bästa , tjingeling.

jl

tiden spelar ingen roll

man behöver inte gå och lägga sig tre på natten för att det är lov. jag går i alla fall och lägger mig nu och jag bryr mig fan inte om klockan. det spelar ingen roll om det är lov eller inte för vad gör det ? man är inte ballare för att man klarar att sitta uppe hela natten och sova bort hela dagen. godnatt ni "coola" som håller er vakna.

jl

kvällskvisten

nu sitter jag här i sängen och gäspar. en film står på , vet inte riktigt vad den heter "de feta åren" tror jag , jag har sätt den två gånger förut så jag kan den nästan utantill. sitter vid msn också så är väll mer intresserad av det än filmen. imorgon ska jag in till staden och kolla på en väska med guse och sen kanske jag träffar jocke. idag på matchen vann i alla fall rätt lag med ett mål , duktigt duktigt. men nu orkar jag inte skriva mera , går säkert och lägger mig när filmen är slut. ha det bra , nattinatt.



jl

ibland fattar man så gott som ingenting

hemma igen , allting gick bra och jag ska dit på torsdag igen och då ska jag "röra mig mera" eller vad han snackade om. nu väntar jag på pappa som är ute med hunden , vi ska dra och äta på mc donalds tror jag sen så ska jag be honom skjutsa hem mig till guse så ska jag vara där ikväll , eller ja vid åtta går vi till simhallen och kollar på innebandy. det var länge sedan man såg det , jag ska även ta med mig innebandy klubban som jag inte hållt i på typ 1 ½ månad (?) men jaja , nu vet ni det .. pappa kom hem nu , jag är hungrig. skepp & hoj , hejdå.

jl

(klicka på bilderna för att få dom större)




helgen kan sammanfattas lite i bilder också , här har ni dom mesta. det finns några fler i arkivet men dom här är dom bästa.
första bilden ; elias och robin på lastkajen
andra bilden ; robin , jag och elias framför guitar hero
tredje bilden ; dan , riken och frida framför guitar hero
fjärde bilden ; matte och andreas framför guitar hero
femte bilden ; robin
sjätte bilden ; teddy
sjunde bilden ; jag och min bästa vän
jl

första riktigta sportlovsdagen

halloj , vaknade faktiskt as tidigt idag fast jag verkligen inte ville det. men jag gick upp , fattar dock inte varför. tog lite fil och müsli sen tog jag upp en film och kollade på den. sen har jag även provat lite kläder , och nu ska jag nog hoppa i duschen så att jag hinner stressa. vet fan inte vilket tåg jag ska ta för att hinna , ska till karlberg och hoppa på en buss till odenplan därifrån sen kommer min granne och möter mig , hoppas han inte har glömt bort att jag ska komma idag bara , då blirre pinsamt. ikväll vet jag inte vad jag ska göra , äta middag med pappa är det ända jag vet men resten har jag ingen aning om. det är ju sportlov så jag slipper ju lägga mig tidigt. jag saknar dalarna.

jl


give me summer now , please

ibland går det bara inte att slita sig från vissa saker , men ibland måste man. nu känner jag hur huvudvärken börjar värka igen , hur gäsparna blir allt fler och hur ögonen kämpar för att hålla sig öppna. tre klara bevis på att jennie är trött. därför ska hon ta och sova efter att ha sagt det tiotusen gånger , men nu borde hon typ göra det. slita sig från älsklingen på msn är svårt men jag klarar det nog. jag kan nästan höra hur drömarna ropar på mig. natti!

jl

325;-

en biljett till HÅKAN HELLSTRÖM på arenan , fryshuset i stockholm , den 19 april skulle ju inte sitta helt fel.
image71

jl

"tänk alla gånger som man märker att

alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls.
tänk alla gånger som vänner sagt att du,
bara du är den bästa dom haft"

nu känns det som att jag bara vill sova , stänga av datorn och tvn , byta om och fixa till mig. lägga huvudet på kudden , blunda och sedan försvinna in i drömarnas värld. i den världen där allting kan hända. jag ska nog även ta och göra det även fast jag inte har någe bråttom upp imorgon bitti. har ett ärende jag ska göra och det är att dra och checka läget på min grannes café. men där ska jag inte vara förens tre så jag hinner nog gott och väl om jag kliver upp vid tolv - halv ett. huvudvärken har som tur är gott över och jag mår skapligt bra , eller kan man kalla det det ? jag funderade lite över vad jag ska hinna under resten lovet och jag kom fram till vissa grejer som jag ska eller vill göra. om jag har pengar ska jag dra till staden en dag och köpa mig en vårjacka och en väska. jag får ju dock lite pengar på fredag då jag ska sitta barnvakt åt max och lucas i fyra timmar. men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg för jag funderar fan på att lägga huvudet på kudden och bara avsluta dagen. godnatt (kanske)

jl


OM DU LÄMNA MIG NU

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

jl

jag hatar dessa krångelikrångel

något är fel. det är därför huvudet värker. jag vet det.

jl

skriva av sig is the shit

det är som om man blundar för allt man inte vill vara med om. allt som inte har med en själv att göra , tror man ,  försöker man undvika , allt skit försöker man att slippa. men vissa saker går inte bara att skita i. ibland måste man kliva över hinder man egentligen inte klarar av , och då fälls dessa tårar som man egentligen inte klarar av att gråta. när det känns såhär vill man bara krypa ihop , ensam i ett hörn , omvirad en filt och inte bry sig om någon eller något. det är som att man inte orkar att någon finns där för en , och när någon väl försöker då orkar man inte försöka visa att man uppskattar det för egentligen så orkar man inte att någon ska sitta där och säga 'allt kommer bli bra igen'. hur är det så säkert , det kanske aldrig blir bra igen ? ibland skiter sig allt och ingenting blir som vanligt igen. det är inte säkert att det alltid blir som förut , att det någongång blir bra. för vem har sagt det ? men det är väll det ända man önskar , att det ska bli som vanligt igen .. förlåt att jag finns , förlåt för denna onödiga text.
jl

sammanfattning av en underbar helg i dalarna

fredag ; fridas mamma och pappa kom och hämtade mig vid ungefär tio i fyra och då åkte vi bort till häggvik för att hämta frida hos frisören men såklart var hon inte klar där så vi var tvunga att vänta i nästan en timme. vi kom iväg strax efter fem , och satt i bilen typ tre timmar. när vi kom fram till insjön åkte vi till rätt pris där det skulle handlas. dom första vi träffar är robin , elias och några fler som står och chillar utanför rätt pris , efter en snabb vända i affären går vi ut och snackar med dom. sen bestämmer vi att vi ska ut till dom efter maten , så vi åkte till fridas morfar och åt sen drog vi ut och träffade robin , elias , riken och matte. vi gick till missions kyrkan , haha och lyssnade på någon som pratade om gud men vi satt typ och asgarvade hela tiden. sen när det äntligen var slut drog vi ut och hängde där utanför och då kom även felix och oscar. vi drog bort till lastkajen vid rätt pris och chillade där tills klockan blev tolv och vi var tvugna att dra hem. as trevlig kväll kan jag lova.

lördag ; det började med att vi vaknade fett tidigt jag och frida , vi låg och snackade innan vi beslöt oss för att kliva upp och käka frulle. efter frullen låg vi i sängarna ett tag sen så skulle vi duscha och fixa oss. när vi var klara med det drog vi såklart ut , smsade robin och han mötte oss. sen plingade vi på elias och fick ut honom och sen kom också matte och riken ut. vi drog till rätt pris , kicks och lager 70. när vi inte orkade vara ute längre drog vi till vilda villekulla (en ungdoms gård) och var där och spelade guitar hero tills klockan blev halv fem och vi drog hem och åt en snabbis. efter maten stack vi dit igen och vi hade även fått dit robin igen , haha. sen kom också riken och elias dit igen. vi drog till hjultorget för att robin skulle äta (jag , robin , frida och riken) sen gick vi tillbaka till vilda villekulla igen och vi var där hela kvällen och det hände massor , det spelades och snackades sjukt mycket. oscar och felix kom dit senare också och vi hade det allmänt trevligt. en till asmysig kväll , jag svär.

söndag ; jag vaknade nollnio trettioett , fett irriterande. väntade på att frida skulle vakna och vi gick upp och åt. sen fixade vi oss lite slarvigt och gick ut för att vi skulle lämna en sak hos matte. när vi precis kommit ut ringer telefonen "teddy" står det på displayen och jag blir fett chockad. men det var inte teddy utan robin , han kommer ut till oss och följer med oss bort till matte. sen går vi till skolan och väntar på teddy och micke , dom kommer. och vi sitter där och snackar oså. frida skrämmer livet ur mig , fan vad läskigt det var. dom som borde veta vet vad som hände , ni andra , var nyfikna. sen var vi tvugna att dra hem och äta för att sedan fara hem till stockholm igen.

jag kan i alla fall säga att jag har haft en grymt underbar helg , träffat massor jag inte träffat på jätte länge och det har kännts jätte bra. kanske missat lite i mina små texter men det får vara. huvudsaken är att allt finns i mitt huvud och det gör det. tack alla som gjort helgen till den den har varit. ett extra stort tack till frida som fick med mig dit. kom ihåg att jag alltid finns för dig bästavän. + att jag saknar redan stället och människorna sjukt mycket.

nu ska jag sätta på tvn och kolla på wallander. ha en mysig kväll alla som läser. jag kommer nog inte ha det jätte mysigt för jag lider just nu av en grym huvudvärk men jag hoppas det går över.

jl

nu är det lov

snar bär det iväg till dalarna. skolan gick galant , 18/15 på matteprovet och blev även klar med min buddhist skit. känner som jag har gjort mig förtjänad för lov nu. när jag kom hem packade jag och duschade så nu ligger jag här och väntar på att dom ska komma och hämta mig. längtar grymt till att gå på vägarna i lilla insjön igen med min bästa vän. vi kommer ha det bäst och det är upp till er att inte sakna oss för mycket , vi kommer hem på söndag , hejdå suckers ha en bra helg.

jl

i gonna miss you

älsklingen har typ just åkt hem , sista gången vi träffas på några dagar eftersom jag åker upp till dalarna imorgon med frida. vi hade det mys framför film och sedan följde jag honom till bussen , saknar pojken redan. har fått i mig ett äpple och jag kan skryta lite och säga att jag inte fått i mig en endaste godisbit idag (ska nämligen sluta äta godis). jag hoppas jag klarar det denna gång , men vi får se hur länge det håller. nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova. tror inte jag kommer blogga mer nu på ett par dar eftersom när jag kommer hem från plugget imorgon måste jag packa så då har jag inte tid med bloggen. men have fun i helgen kisar , pussen.


jl


plugg och joggning

hejhopp , idag har jag varit på banken med mamma. ska få ett eget kort med pengar på , äntligen. dock kommer inte kortet förens om ca fem dagar. men jag överlever förhoppningsvis. sen gick vi in på H&M för jag skulle visa mamma jackan jag vill ha nu till våren , dock fanns den inte i storlek så den köps nog en annan gång. istället fick jag med mig puder och nagellack , sen även halsband som jag och mamma ska turas om om. sen lämnade vi in mina stövlar så att jag får nya klackar på dom eftersom dom var så gott som alldeles utslitna. sen åkte vi till konsum och handlade lite , när jag kom hem satte jag in mat i micron. åt , målade naglarna , satte på grease och pluggade. har just gjort klart min utvärderting om min egna lektion på idrotten. så nu ska jag ut och jogga hade jag tänkt eftersom jag känner mig som ett fetto. när jag kommer hem ska jag plugga lite till , kemi , so och matte. sen ska jag duscha och ta ansiktsmask tror jag. har sån lust att vara snäll mot min kropp just nu så att det inte är sant. men nu du blogg har jag inte tid med dig längre , morsningkorsning.

jl

BLOGGHELVETE

BLOGGEN KAN TA SIG , hade skrivit värsta inlägget men ville det publiceras ? NEJ. fuck på det. i alla fall , jag borde plugga men det går inte. nu orkar jag inte ödsla mer tid på bloggande eftersom det fick mig att bli sur. skrev ju värsta bra. aja , herrå.

jl


my day

idag har det vart fett fint väder , jag har tagit dagen som den kommit. inlädde den med lite tv tittande sen följde jag med mamma och gick ut och gick i det fina vädret. sen var jag inte hemma länge innan vi gick ut och gick igen. när vi kom hem igen bestämde jag mig för att städa och skölja av bilen så det gjorde jag så nu är den fin igen. sen så har jag inte gjort så mycket mera , ska väll kanske läsa på fysiken lite granna. imorgon måste jag råplugga eftersom jag har prov på tisdag. på fredag åker jag med min frida till dalarna och kommer hem på söndagen igen. sen har jag lov , gud så skönt. slippa skolan i en hel vecka , underbart.

jl

ny design

finfint , nu som ni ser har jag ny design. liksom förra gången är den fixad av pimpXprincess förutom den missbildade aik märket i bakrunden. aja skit samma , i like it. i alla fall så tack !
jl

tolfte januari tvåtusenåtta

det var den elfte januari vi träffades för första gången , jag minns det så väl. vi gick runt och pratade och efter ett tag höll vi om varandra. känslan i kroppen när jag var med dig var underbar. jag var otroligt glad och även kär. sen när vi skulle skiljas var det jobbigt , jag ville inte sätta mig på bussen och åka iväg , bort från dig. hela kvällen höll vi kontakten och bestämde att vi skulle ses även nästa dag. lika glad var jag då , då gick vi även längre på två olika sätt. känslan fanns kvar hos mig , den ville inte lämna mig , den fick inte heller lämna mig. jag var så lycklig och jag vantrivdes med att vara med dig. det blev du och jag och fan vad glad jag är att det blev det. nu vill jag aldrig läma dig , jag vill att det ska vara du och jag i evighet och jag hoppas att jag får som jag vill. med dig är jag lycklig älskling , du får mig att må bra och känna glädjen. du är för bra för att vara sann , tack för att du finns. jag älskar dig.

jl

typ älska låten



jl

80 års kalas

skriver några rader här innan jag ställer mig i duschen och blir ren. igår var jag och frida i upplands väsby centrum efter skolan , vi skulle kolla på en present. jag hittade ett par skor , hårinpackning och något mamma skulle ha. sen när jag kom hem hände det inte så mycket. på kvällen låg jag och kollade på tv i sängen men trött som jag var somnade jag med datorn i knät och kläderna på , och så sov jag hela natten. vaknade sen vid sju typ av tvn som hade stått på hela natten. sen somnade jag igen och vaknade vid halv tio igen och nu måste jag börja fixa mig så att jag kommer till farmor och farfar vid kvart över tolv , halv ett för att hjälpa dom och fixa eftersom hela släkten ska komma dit och fira farfar som fyllde åttio år igår , grattis världens bästa farfar säger jag bara. inte för att han ser det men ändå. ikväll får vi se vad som händer , har några alternativ men vette fan. aja , vi hörs väll senare eller något. dom som har mitt nummer kan ju alltid höra av sig på det sättet , hihi. ciao!

jl


alla hjärtans dag

igår var jag inne i staden och träffade min kusin som jag träffade sist i augusti, vi hade det riktigt trevligt. fikade och kollade runt lite i affärer, sen träffade jag även jocke inne i stan oväntat nog. men jag hann tyvärr inte stanna så länge eftersom jag skulle möta kusinen. sen åkte jag hem eller rättare sagt till kista och skulle kolla en sak. sen när jag kom hem fixade jag lite sen gick jag och la mig försent  som vanligt. i alla fall så var jag super trött imorse vilket gjorde att jag låg i sängen och mös tills jag verkligen var tvungen att gå upp, blev klar tio minuter senare än vad jag skulle bli så kom fem minuter försent till matten. nu har jag rast till fem i halv elva, funderar på att dra mig från datorn och plugga lite fysik vilket jag nog fan ska. efter skolan som slutar så sent som fyra träffar jag jocke och vi drar hem till mig och kollar på film. nu vet ni det, ha en bra alla hjärtans dag kisar.

jl

12 januari - 12 februari = 1 månad <3

idag är det den 12 februari , vilket menas med att jag och jocke varit tillsammans en hel månad. känns som tiden gått så snabbt , jag är glad över en månad och jag är säker på att det kommer bli flera. jag vill inte tänka mig hur det kommer se ut utan honom , nej det vill jag inte ens prata om , hemska tanke. i alla fall så , grattis till oss. jag slutar kvart i fyra och sen tar jag nollsju bussen bort och träffar jocke. sen åker jag hem för han ska iväg och repa och då när jag kommer hem ska jag försöka plugga lite , ha en bra kväll. tror inte att jag kommer blogga ikväll men vi får se hur det blir , ciao.

jl

livet är inte alltid rättvist

detta inlägg är tillägnat Niklas Håkansson. det som har hänt är fullständigt förjävligt , hur kan man göra så mot en person ? du som gjorde det borde faktiskt inte vara frisk i huvudet. men niklas var stark , sluta aldrig kämpa. du klarar dig , lämna inte dom som älskar dig. som familjen , släkten och kompisarna. även fast jag inte känner dig så håller jag tummarna för att du ska få fortsätta leva som vilken människa som helst.

jl

björn gustavsson i melodifestivalen

det var typ han om förgyllde hela melodifestival kvällen. är han rolig eller är han rolig.



Dikten;

vad är kärlek

när det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka

när du fnissar som en liten flicka

när man känner nått man can't deny

when the eagels fly over mountain high

när all oro är som bortblåst och försvunnen

när simba åtevänder i lejonkungen

när man bara drar replik för att slippa krångla

min pappa är rik vill du hångla?

om man spärrar upp sina ögon

och tittar bak med huvudet ut

då ser man galen ut

det har egentligen inte hit att göra

det är bara en grej man kan göra

när jag dansat med elin

en sommarnatt lång och

vi satt på en parkbänk jag var kär, hon drack rom

när elin sa att jag var den vackraste som finns

såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans

våga styr som en kapten,

våga fall som ett löv,

våga chansa och se hur det går

vad är fegt, vad är mod

what is love

baby don't hurt me

don't hurt me, no more

från en afton som doftar lite YMCA

tack göteborg, ni är kärlek för mig

                                                                                                                                                                                                         jl


tänk efter

Du kliver upp på morgonen och din dag blir förstörd,
bara för att du inte kan välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig.
På Moskvas gator fryser en 14-årig flicka ihjäl bara för att hon inte har en enda tröja att ta på sig.

Du går till skolan och klagar och tycker synd om dig själv för alla läxor du fått.
I Indien gråter en 10-årig pojke för att han aldrig kommer får börja skolan.

Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten och slänger i stort sätt allt på tallriken.
I Sudan dör en 2-årig flicka av grov undernäring och vätskebrist.

Du kommer hem och förbannar din mamma för att du måste hjälpa till med att plocka ur diskmaskinen.
I Somalie blir en 8-årig pojke slagen för att han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet.

Din kväll blir förstörd när du upptäcker en finne på hakan.
I Kambodja dör en 11-årig flicka och hennes lillebror i Aids.

Gråt inte över pojkarna som dör,
över flickorna som inte överlever,
för tårar räddar inga liv.
Res dig upp och förändra en instinkt om att förnyelse behövs för att rädda världen.

jl


första moppeåket och första deltävlingen

sitter i sängen, ettan står på för det är första deltävlingen i melodifestivalen. vilka som ska vara med har jag inte en aning om men det visar sig väll. idag när jag skulle till ica så hade pappa startat moppen, och såklart så frågade jag om jag kunde ta den till ica istället för att gå. så alltså åkte jag moppe idag för första gången iår, kallt var det även fast jag hade dunjacka, vantar och massa. men men det gick finfint i alla fall. nu kan jag inte vara så inne i bloggen utan i tv, så morsning korsning!

jl

kläder kan man aldrig få nog av

tvn står på, vilken kanal får ni allt undra över.. ska snart hoppa i duschen men innan dess tänkte jag visa er ett par snygga kläder jag hittade när jag kikade runt lite.




skorna tyckte jag var assnygga, ska visa mamma dom. sen snacka om jag kanske kan få en slant för att köpa nya skor, dom ska vara i den stilen som fred perry skorna, kanske tom dom? vi får se i framtiden när jag kan köpa mig ett par dojjor.
jeansen och t-shirtarna får fortsätta att leva i drömarna, eftersom dom kommer från internet + att dom var rätt dyra så alltså är det inget jag kan tänka på eftersom jag är tyvärr inte någon rich bitch av mig.

jl

huvudet bara dunkar

kom hem för dryga en kvart sen, följde med jocke till bussen. och ja han hade en jävlans tur. bussen skulle tydligen komma trettiotvå, vi kom till busshållsplatsen trettiosex och vi hör att bussen är försenad. tack och lov typ. vi har bara kollat på film och tagit det lugnt här hemma hos mig. nu är klockan mycket, enligt mig, så jag funderar på att dricka upp min svartvinbärssaft och ta och lägga huvudet på kudden och somna in för natten. kanske är bäst så eftersom jag har feta huvudvärken och att jag ska upp och städa imorgon. god, jag hatar att städa. men även det måste göras. godnatt inom kort.

jl

bara någonting

nu har jag rast till fem över två och ska strax slita mig från datorn och plugga lite no eftersom den lektionen är inställd så fick vi läxa så jag gör den. vi hade ju vårat andra nationella idag, från klockan nio till kvart över tolv. jag satt med min berättelse till tio över tolv utan någon rast. vart faktiskt rätt nöjd och jag hoppas det går så bra som jag vill att det ska gå. efter skolan idag åker jag troligtvis in till staden och kollar lite. men nu ska jag slita mig, hejdå.

jl

engelska lektion

lektionen blev inte alls som jag hade tänkt mig, sitter i skolans lilla bibliotek och 'surfar runt' på internet. jag hade ju så gott som skrivit klart min engelska uppsats som jag faktiskt, ovanligt nog, blev rätt nöjd med. även fast den inte var världens längsta så fanns det innehåll i den. men såklart glömde jag skicka den till skolan så den ligger ju kvar hemma, sparad, på datorn. hur roligt var det? inte  ett dugg, bara en större anledning till att jag måste plugga mera hemma. på no lektionen idag fick jag iallafall reda på sidorna till provet så nu är det dags att börja läsa dom, vill inte fortsätta med att plugga kvällen innan, nu är det plugga i god tid som gäller. snart har jag lunch och det ser jag fram emot, bara det blir god mat vilket jag verkligen hoppas, är typ vrålhungrig. hann inte slänga i mig något innan plugget och har inte varit vid luckan under dom tiderna det är öppet. sen har jag bara en lektion kvar och sen drajjar jag hem och fixar lite. men nu ska jag runda av detta inlägg och kanske tom logga ut osv. kanske bloggar ikväller om jag har tiden för det. ha en bra eftermiddag. 

jl


runda av dagen

nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska jag nog lägga mig ner i sängen, kanske få lite plugg läst. får se hur jag mår, om jag känner mig tillräckligt bra för att plugga. kvällen har typ sugit men vad gör det, jag överlever. det var mycket bättre igår, önskar det kunde vara som igår kväll. men man kan inte alltid få som man vill. imorgon blir det nog till att göra klart gymnasie skiten, träffa jocke och såklart skola (maybe läxor om jag har några) hejdå

jl

gymnasie hit och dit

det börjar dra ihop sig till sista ansöknings dagen för gymnasiet. känns as jobbigt men har ändå fixat ihop nio val nu, mamma tycker jag ska fixa femton så jag ska väll bygga på det lite. jag har sjukt ont i huvudet just nu och funderar faktiskt på att plugga lite. nationella provet i svenskan idag gick faktiskt bra, eller det vet jag ju inte men det kändes fett bra! så jag hoppas på det bästa, såklart! nu ska jag kila ner och snacka med mamma.

jl

av mig och frida, i egna höga personer

vi skulle skriva en dikt, vi fick inte vilka ord vi ville utan massa lappar med ord på. det var sjukt svårt och det skulle handla om "nätet" men det spelade ingen roll vad för nät utan det fick man komma fram till själv. vi mixade iallafall ihop denna lilla dikt och vi vart faktiskt rätt nöjda tillslut. vad tycks? =D

Träffas hand i hand, jajamän.

Övertygad till ett illegalt äventyr.

Fångad i en evighet.

Överges till ingenstans.

Längtan om mod.

Ett dolt djup av ånger.

Jag är värre modig.

jl


ny duschad och FRÄSH

sitter här med guse bredvid mig och är nyduschad. var i kista med frida och köpte hårinpackning som jag behövde. guse skicka sms och frågade om hon fick sova här för hon inte hade lust att sova hemma, knasboll kallas det. jag kom på en sak, jag försöker vara någon jag inte är. det är förjävligt, jag vill inte låtsas vara någon annan. jag vill vara mig själv, den jag är och den jag födds till. det är den personen som är jag, den är den personen alla vill lära känna. men när jag mår såhär så klarar jag inte vara mig själv hela tiden, den där blyga känsliga flickan som inte tål dåliga komentarer och onödiga ord.
 det funkar inte alltid att vara den man egentligen vill vara. 

jl

dom coola killarna är oftast dom mest idiotiska

det är inte alltid så lätt att vara glad, man försöker och anstränger sig verkligen. men om det händer en skit liten sak så spricker allt. det var precis som idag, jag var inte alls på humör och mådde sjukt dåligt, var ledsen och allmänt trött. sen på klassrådet började killarna jag verkligen hatar i klassen att hålla på och då blir jag skit sur och nu sitter jag här hemma och har fett ont i huvudet pga gråten. ringde guse på vägen hem för att få prata ut med någon jag vet verkligen lyssnar och förstår mig, och jag hade alldeles rätt. jag fick den hjälp jag behövde. fan att det är nationella imorgon så att jag måste till skolan annars skulle jag lugnt stannat hemma, hatar att gå till den där jävla skolan som bara får mig att må skit. varför bytte jag inte skola i sjuan som jag tänkte?

jl

i dina ögon

GUD VAD JAG HAR ONT ÖVERALLT IDAG. vill bara hem och lägga mig i sängen, men det går inte. jag måste snacka med frida och sen så tänkte jag plugga massa på elevensval som vi har som sista lektion. kvällen ska jag ägna till plugg och kista besök.

jl

h-e-l-v-e-t-e

ibland är det svårt att inse hur livet egentligen är. ibland går det upp, ibland går det ner. och när en sak händer, händer såklart allt annat skit samtidigt. jag mår dåligt just nu, pga mycket. skulle vilja ändra på saker och ting, men vet att jag inte kommer lyckas. någon som orkar lyssna på mina problem? iallafall, nu ska jag ta och runda av och försöka sova så att jag kommer upp imorgon. logga ut från msn, släcka lampan, stänga av datorn och sätta på alarmet på mobilen är det som väntar. nattiie!

Lycklig är den som inte sörjer det den saknar, utan gläder sig över det man har.



 

jl

ibland vill man bara strypa dig

rubriken stämmer, seriöst. i hate what you do to me!

jl

många hårfärgningar sliter på håret

nu sitter jag här färdigfixad. MTV står på och jag stör mig på mitt hår som är jätte torrt pga att jag inte har någon hårinpackning kvar eftersom jag varit en flitig användare av den produkten så att den tagit slut. måste verkligen köpa en ny annars dör mitt hår. vid halv ska jag bege mig mot busshållsplatsen och möta jocke, när vi kommer hit igen, in i värmen ska vi kolla på nattbuss 807.


 gud vad det är snö ute helt plötsligt föresten, är det bara jag som hatar det?


jl

utsliten och dann

nu ligger jag här i min säng en lördagskväll, frida åkte hem för någon timma sen och sen dess har jag hunnit kolla på hata göteborg.. igen.. igår kom somsagt frida hem till mig, vi gick först till kista och handlade oss lite godis och dricka till kvällen. när vi kom hem igen pratade vi igenom oss kvällen samtidigt som en film stog på, levande ljus gjorde allting extra mysigt. vi hoppade till sängs inte alls för sent och jag tror vi även somnade in snabbt.
kvart i nio ringer mobilen, asså inte ringer, vi hade ställt alarm för att vi skulle upp. jippi eller inte. vi låg kvar och segade trettiominuter innan vi gick upp och det blev full fart på oss. sen när klockan blev strax efter tio släpade vi oss bort till stationen och hoppade på tåget som gick trettiotvå över som tog oss till sollentuna där vi skulle till hallen och kolla på matchen, töjnan - duvbo (f91) efter matchen kom det jag väntat på, det som hade gjort mig så mega nervös. jag skulle säga till min tränare att jag skulle sluta med innebandyn. det blev ett långt och allvarligt snack men nu är det iallafall avklarat. jag och frida gick hem eftersom hennes remsa var slut. när vi kom hem tog vi oss lite att äta sen segade vi lite innan vi orkade oss ut med hunden. sen har vi typ segat hela dagen. vi gick ut i snöstromen, lovar det var värsta snöstormen och usch vad hemskt det var, vi gick iallafall till pizzerian och åt hawaii. sen så ja kom vi hem igen och frida åkte tillslut. nu har jag proppat i mig två alvedon och huvudvärken har sjunkit en hel del som tur är, funderar på att kanske sova snart? sen imorgon ska jag nog träffa min jocke, men iallafall så orkar jag inte skriva mera här nu. seeyah

jl

fredag (hela veckan)

ja ibland önskar man det var fredag hela veckan. men inte just som denna fredag varit. det började med boxning på gympan, vilket jag älskar. funderar på att snacka med mamma om boxning, det känns liksom som min grej. sen så rullade dagen på allmänt trött och seg var jag och vart typ sur på allt och alla, var inte alls på humör men jag hoppas det tar sig snart. nu sitter jag här och väntar på att frida ska ringa mig och säga att hon slutat. hon ska komma hit och sen stanna här tills imorgon, kommer bli underbart kul (förhoppningsvis, vill inte hoppas något annat så) men nu ska jag ta och runda av detta inlägg,
ni får ha en super skön fredags kväll kisar.
jl

RSS 2.0